Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се е появил човекът на Земята според вас ?

Featured Replies

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Така е ама като се повтаря едно и също затъпявам,а не съм много много умен и съвсем ще изтъпея с тези спорове :D

Има го този момент. Реално сега трябва да дам копи/пейст на нещо подминато от сектантска слепота, ама ме мързи.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, аm-аm написа:

Вижте, свидетели сме за були, на български ще рече насилник, провокатор, някой, който инициализира враждебност. И булитата са булита защото не са срещнали някой по-голям от тях да ги набие. Те побеждават не с качество, а с количество. Ако вие ги оставите да правят каквото си поискат, тяхното самочувствие се повишава, стават все по-нагли и дръзки. Обикновено престъпниците са такива. Един шамар в живота им би прекратил много убийства, изнасилвания, грабежи и издевателства. Но те са били оставяни твърде дълго "да бъдат прави" и са формирали погрешна представа за правота и ненаказуемост. Липсата на обратна връзка е пагубна за хора изгубили реална оценка, с комплекси за малоценност и липса на образование, което да ги отрезвява.

Съгласен съм с теб,но тази тема едва ли някой я смята за сериозна и това да се повтаря едно и също дни на ред омръзва.
Ама не сме напуснали кораба де да не си помисли божия фанатик нещо:D

току-що, AAUUXX написа:

Съгласен съм с теб,но тази тема едва ли някой я смята за сериозна и това да се повтаря едно и също дни на ред омръзва.

Не им омръзва. Виж темата за плоската Земя. Страница след страница повтарят едно и също, все едно чета писанията на реално тук - науката нищо не е доказала, лъже ви, гледайте това и това видео.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

На мен ми беше забавна по едно време. В тази част, в която am-am се забавляваше с чуждата глупост crazy-monkey-emoticon-065.gif?1292792396

преди 3 минути, Деянчо написа:

Повтаря многократно да не се забрави. Не е от тези, които казват нещо си там веднъж и през едното ухо влезло, а през другото излезло.

Да е,ама как да спориш с човек на който са му промили мозъка и са му набили някаква информация,която за него е най правата и не приема друга независимо от това колко хора му говорят едно и също.

преди 1 минута, аm-аm написа:

На мен ми беше забавна по едно време. В тази част, в която am-am се забавляваше с чуждата глупост crazy-monkey-emoticon-065.gif?1292792396

Аз малко късно се включих,че беше бая изписано и докато набера скорост,да изчета всичко ми се .....:D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Да е,ама как да спориш с човек на който са му промили мозъка и са му набили някаква информация,която за него е най правата и не приема друга независимо от това колко хора му говорят едно и също.

Поне си държи на думата, ако не друго. :)

Аз малко късно се включих,че беше бая изписано и докато набера скорост,да изчета всичко ми се .....:D

Аха, ясно. И после докато отидеш за тоалетна хартия, то станало ракиено време.

Ама виж, Aumi спря да пише в темата. Или е започнала да чете отговорите на въпросите ѝ или извънземните са ѝ забранили да ги издава повече. И в двата случая съм щастлив crazy-monkey-emoticon-105.gif?1292792407

преди 5 минути, A.com написа:

Не им омръзва. Виж темата за плоската Земя. Страница след страница повтарят едно и също, все едно чета писанията на реално тук - науката нищо не е доказала, лъже ви, гледайте това и това видео.

Знам какво е ,влизал съм в такива спорове не само онлайн с такива хора,хич не им е лесно:D

Ама виж, Aumi спря да пише в темата. Или е започнала да чете отговорите на въпросите ѝ или извънземните са ѝ забранили да ги издава повече. И в двата случая съм щастлив crazy-monkey-emoticon-105.gif?1292792407

Не знам дали ти си щастлив, ама аз не съм особено, защото така няма нищо женско на борда. :(

Да ти кажа това което съм прочел от нея в тази тема е пъти по-читаво от това което пише “реалния“

преди 9 минути, A.com написа:

Не им омръзва. Виж темата за плоската Земя.

Ама темата жива ли е още? Аз с кеф я изчетох, но в един момент започнаха да се повтарят "аргументите", които вече бяха разобличени многократно. Нещо като прилуняването. Ама защо има отпечатъци, ама защо знамето се "вее".

преди 27 минути, аm-аm написа:

Нямаш изречение, в което да нямаш простотия.

Пак ли ще го напишеш ако разбереш,че не съм го писал аз, а А-com ? :lol6:

преди 1 минута, realno написа:

Пак ли ще го напишеш ако разбереш,че не съм го писал аз, а колегата под мен? :lol6:

Това братски огън в бързината :D
Тъкмо си мислех че са те отвлекли извънземни,а ти тук си бил:D

преди 2 минути, realno написа:

Пак ли ще го напишеш ако разбереш,че не съм го писал аз, а А-com ? :lol6:

Ще го напише разбира се.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Да ти кажа това което съм прочел от нея в тази тема е пъти по-читаво от това което пише “реалния“

И двамата не знаят за какво пишат. Ауми, обаче, се позовава на псевдонауката. Това е далеч по-коварен метод. Ако при реалния прозира невежество и хахавост, то Ауми по едно време почна да дава линкове от Уикипедия и да ги свързва с фантазиите си. Малко известен факт е, че "Списание 7" не е научно, а псевдонаучно. В него се "проповядват" много опасни за здравето и живота мнения, примерно срещу задължителното ваксиниране на бебетата срещу болести като детския паралич.

преди 6 минути, realno написа:

Пак ли ще го напишеш ако разбереш,че не съм го писал аз, а колегата под мен? :lol6:

Аз и A.com съм поправял! Не може да ме уличиш в предубеденост. А позволявам и на теб и на него и на всеки друг да ми посочва и моите грешки. Това ще ми позволи по-бързо да уча и ще ви бъда признателен.

преди 5 минути, A.com написа:

Ще го напише разбира се.

Без да искате почнахте да се изобличавате в писане на глупости. Какво нещо е предубедеността. Чак ми стана неудобно. ;)

Без да искате почнахте да се изобличавате в писане на глупости. Какво нещо е предубедеността. Чак ми стане неудобно. ;)

Радвам се, че най-после се изпусна, че си грешал за всичко crazy-monkey-emoticon-022.gif?1292792384

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Това братски огън в бързината :D
Тъкмо си мислех че са те отвлекли извънземни,а ти тук си бил:D

Едни се гонят нощем в тъмното с духовете, други ги отвличат извънземните, трети се оглеждат под дърво и камък за рептили, а ние тук седим и треперим над едни колони. Бели кахъри е това нашето.

И двамата не знаят за какво пишат. Ауми, обаче, се позовава на псевдонауката. Това е далеч по-коварен метод. Ако при реалния прозира невежество и хахавост, то Ауми по едно време почна да дава линкове от Уикипедия и да ги свързва с фантазиите си. Малко известен факт е, че "Списание 7" не е научно, а псевдонаучно. В него се "проповядват" много опасни за здравето и живота мнения, примерно срещу задължителното ваксиниране на бебетата срещу болести като детския паралич.

Всеки се учи и всеки може да сбърка,дори и аз,имах предвид че от това което съм изчел от тази тема което е писала,защото друго не съм чел из темите от нея ми се струва по читаво мислещ човек от “реалния“
За ваксините е друга тема и съм на по-различно мнение от теб,аз съм за ваксинирането.

Без да искате почнахте да се изобличавате в писане на глупости. Какво нещо е предубедеността. Чак ми стана неудобно. ;)

Напротив. :)

Радвам се, че най-после се изпусна, че си грешал за всичко crazy-monkey-emoticon-022.gif?1292792384

Аз или или ти. Май не загря какъв гаф направи . Свикнал съм всеки ден  да ги чета.:)

преди 3 минути, Деянчо написа:

Едни се гонят нощем в тъмното с духовете, други ги отвличат извънземните, трети се оглеждат под дърво и камък за рептили, а ние тук седим и треперим над едни колони. Бели кахъри е това нашето.

Да се радваме ,че не четат от Карлуково,че ще изгубим ценни кадри :D

Всеки се учи и всеки може да сбърка,дори и аз,имах предвид че от това което съм изчел от тази тема което е писала,защото друго не съм чел из темите от нея ми се струва по читаво мислещ човек от “реалния“
За ваксините е друга тема и съм на по-различно мнение от теб,аз съм за ваксинирането.

Себеподобни харесват себеподобни. Нормално. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Да се радваме ,че не четат от Карлуково,че ще изгубим ценни кадри :D

:lol6:

преди 2 минути, realno написа:

Що са буташ у А-група без бутонки?:D
Кажи дали ти е казал нещо пророка днеска да не спамим в темата за спам:D

преди 5 минути, realno написа:

Всички сме себеподобни! Всички сме чеда Божии! Всеки е равен на всеки!

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Що са буташ у А-група без бутонки?:D

Вече се нарича Първа професионална лига.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.