Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се е появил човекът на Земята според вас ?

Featured Replies

преди 1 минута, аm-аm написа:

За теб и еволюцията е "необясними явления", така че по-нататъшен спор не можеш да водиш - недостигат ти знания.

"Необяснимите Явления " бяха за теб ! За мен необясними явления няма.

Да вземеш да ми "изобретиш " една Фантазия , различна от натъпканата манипулация в главата и върху нея ще общуваме .

Ще те посетя пак след 3 луни .  Разтвори я тази фантазия , дай й простор , придай й Образ някакъв .

Тези преди теб и те така Започнаха !

След 3 луни !  Ако нещо не взриви Совалката ми , евентуално ..:halloween10:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, _sirena_ написа:

"Необяснимите Явления " бяха за теб ! За мен необясними явления няма.

Да вземеш да ми "изобретиш " една Фантазия

Ти имаш обяснение за всичко, защото нямаш нужда обяснението ти да е базирано на истината. Аз такива мога да ги съчинявам докато ми се доака, че и след това, докато напъвам. Фантазията не е изобретение, а самозаблуда за сетивата. Порасни и се освести.

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Изведи ми , нещо , което ще ме развълнува в твоята 'библия" ..

Това , което аз споделям го нося в ДНК -то си , оттам "вадя' и ви рисувам .. 

Мимски... и отпреди 2 години продължаваш с празните опити да ме ползваш за личните си фантазии, душице.

Нямам лична библия, като сериозно съм се постарал да изоставя заварената ми, не ме интересуват вълненията ти, глупостите за ДНК-то ти няма кой сериозен човек да ги вземе насериозно, още повече че "резултата" от "рисуването" е трагичен.

Вади, рисувай си - но порцийките изживяване са ти единствените резултати. Само за приказката ти са, за друго - не стават.

Отговора на всички въпроси:

преди 11 часа, _sirena_ написа:

Аз предлагам да изключим смешната теория на Дарвин , да изключим и Сътворението от Бог и извънземните и да разгледаме друга алтернатива на възникването на хомо сапиенс . Някакви предположения ?

Много ми е интересно каква друга алтернатива ще предложиш. 

преди 8 минути, realno написа:

Човеците винаги са били, не са сътворени от бог/ове, или възникнали в следствие на еволюция. Така става ли? 

преди 11 минути, realno написа:

бебчо, кво "ти е интересно",  тва е крива хава. После ще трябва да им докладваш на ония, дето ти пишат приказката, да почнат клипчета и стъкмистики да съчинят - вече за 'новата версия"... Така или иначе теб, лично, не те устройва никаква версия, която да не започва с бог и не е по библията. А нейната... "версия" е точно такава.

А конкретно - версиите на "мимската" тя ги е редила в други теми. По малко - от едно, щипки от разни други нещица, всичките дето хич няма да ти харесат. Отгоре на всичко тя ги пише по специален начин, щото пръстите по клавиатурата й ги движи една неведома сила в "нейното ДНК". И тя "знае" също като теб - и за живота, и за света, и за хората, за вселената - всичко е там, в ДНК-то. На теб ти говори бог, на нея - ДНК-то й говори

Дайте да направим едно добро дело и да обединим сички "истини" в една обща и да не се тресат разни хора да избират една или друга "версия", ми да си стане всичко една обща приказка, дето да има "за всекиго, неговото", че така разните приказки имат проблеми една на друга. И тия проблеми минават в сънуващите ги деца и не се сещат че тва са просто сънищата им.

Не че това е оригинално - що народ се опитва да променя, събира, наглася и съчинява приказки - да са удобни, угодни и нагласени - за всеки, дето му трябват да ги ползва за формулата "щом изживявам и чувствам, значи че съм жив и това е живота, и Изживяващия съм Аз".

С приказките става възможно да се чувства и изживява всичко, което приказката предлага - именно това е нейния капан, но и нейната благодат - както е всяка доза "хероин", примерно. В мозъка са налице някои атавистични несъвършенства, от наследствата на предишните етапи, в които природата го е програмирала да "действа и работи" за оцеляването. Заради това продължават пристрастяванията и вкопчванията към едно или друго... Ама примерно наркотика - е видим, ясен, дефинируем, пък дори и така е толкова голям проблем 'откопчването"... А какво остава за "Сраснатите с приказката си", щото за мозъчните атавизми "откопчването" от тях , се разпознава като "умиране" и се бори с цялата сила, дето им е дадена... 

преди 11 часа, аm-аm написа:

чудеса точка нет - сайт за гадаене на кафе, Ясновидство, Мистерии, Предсказания и разбира се... Наука haha.png

Разбрахме, че си научил да правиш copy/paste от сектантските ти сайтчета. Разбрахме и че си дотолкова неграмотен, че не можеш да вържеш смислено изречение:

Не разбрахме можеш ли да мислиш?

Смешна си ти. Когато някой напише, че ще изключва нещо, което се учи още в училище на цялата планета, има сериозна нужда да се прегледа за умствена изостаналост. Аман от сопчета с нет.

"Разбрахме, че си научил да правиш copy/paste от сектантските ти сайтчета"

Може би не копираш от сайтчета, защото няма какво да покажеш или сам осъзнаваш, че еволюцията е глупост, но поради омразата ти към Бог, продължаваш да защитаваш една глупост. 

Освен това, ако си правиш някакви изводи за еволюцията от къде вземаш информация? Може би сам изкопаваш вкаменелости? Сам правиш генетични изследвания? Сам измерваш възрастта на откритите фосили?  Още малко ще кажеш, че ти си измислил еволюционната теория, а не Дарвин и затова я подкрепяш така фанатично. Стига глупости.  Нали ако не беше прочел за нея в учебника по биология нямаше да я защитаваш.

"Не разбрахме можеш ли да мислиш?"

А ти като можеш да мислиш, докажи, че това което показвам не вярно. Или този, който не може да мисли ще си ти.

"Когато някой напише, че ще изключва нещо, което се учи още в училище на цялата планета, има сериозна нужда да се прегледа за умствена изостаналост. "

Ако твоята логика е вярна, тогава ми кажи какво се е изучавало по цялата планета преди на Дарвин да му хрумне глуповатата теория за еволюцията?  И ако по цялата планета се е изучавало сътворението, автоматично означава, че теорията му трябва да бъде отхвърлена, пак по твоята логика. Ще те цитирам: "Не разбрахме можеш ли да мислиш?", но вече питам теб. 

Така, че стига с общите приказки, а дай нещо конкретно като факти и доказателства, че сътворението е невъзможно. 

преди 10 минути, realno написа:

че това което показвам не вярно.

бебчо, не си приписвай заслуги. Ти не доказваш каквото и да било, нито мислиш, нито разбираш - взимаш готови нагласени манджички и ги лепиш на друго място.

Хората ги коментират ти не можеш дори да четеш, щото нищо от това, дето го постваш не го разбираш, не разбираш и онова, което хората пишат... така, че недей се изстрелвай с "мисленето"...

Още ти е рано. смучкай си залъгалките и не напирай толкоз за неща, дето си нямаш идея. Та ти още за Дарвин говориш, като се споменава за Еволюционна теория... Дарвин за нея, се споменава само като уважение - заради някои основни положения залегнали в ранната основа... Недей да питаш за генетика, биология, физиология - та ти нищичко не разбираш от тия...

Затова търсиш разни местенца да си играеш евангелистките си игрички, щот тва е "линията на партията"... ту за исляма, ту за квото става и каквото са ти приготвили предварително. А ти вътре в партията си, си никой... съвсем никой. Обаче и "извън нея" е пак така. Не е 15 век и не си на неделно училище. Някои хора са си позволили да натрупат, да развиват и много да се трудят за тия неща, а ти си караш още в консервата на бог...

Твоя си работа, но меренето и надпирането - не са ти по мярка и само се фантазираш, а настояваш пред всички извън партията ти, че играеш на "знаещия на истината", и всичко извън приказката ти е заблуда и невежество...

преди 2 часа, _ramus_ написа:

бебчо, не си приписвай заслуги. Ти не доказваш каквото и да било, нито мислиш, нито разбираш - взимаш готови нагласени манджички и ги лепиш на друго място.

Хората ги коментират ти не можеш дори да четеш, щото нищо от това, дето го постваш не го разбираш, не разбираш и онова, което хората пишат... така, че недей се изстрелвай с "мисленето"...

Още ти е рано. смучкай си залъгалките и не напирай толкоз за неща, дето си нямаш идея. Та ти още за Дарвин говориш, като се споменава за Еволюционна теория... Дарвин за нея, се споменава само като уважение - заради някои основни положения залегнали в ранната основа... Недей да питаш за генетика, биология, физиология - та ти нищичко не разбираш от тия...

Затова търсиш разни местенца да си играеш евангелистките си игрички, щот тва е "линията на партията"... ту за исляма, ту за квото става и каквото са ти приготвили предварително. А ти вътре в партията си, си никой... съвсем никой. Обаче и "извън нея" е пак така. Не е 15 век и не си на неделно училище. Някои хора са си позволили да натрупат, да развиват и много да се трудят за тия неща, а ти си караш още в консервата на бог...

Твоя си работа, но меренето и надпирането - не са ти по мярка и само се фантазираш, а настояваш пред всички извън партията ти, че играеш на "знаещия на истината", и всичко извън приказката ти е заблуда и невежество...

Не намери философски форум и да плуваш в свои води,  ами празнословиш тук. Признавам те, майстор си  в това да казваш на бялото, черни и на черното , бяло. Да не си завършил право? Какви ги говоря.  Тях не можеш да ги стигнеш никога. Но така или иначе си започнал я направи една характеристика на Дарвин. Любопитен съм какво ще напишеш за него.  

Докато размишляваш по предложението ми, ето още малко инфо за някои факти, които оборват еволюцията, на която си фен. Или може би не си фен, но просто не обичаш истината.

Цитохром С

"Протеинът, необходим за дишането, се нарича цитохром С. Той се намира в клетките на всички растения и животни. Цитохром С се състои приблизително от 100 аминокиселини, като учените знаят с точност колко често и на кое място се намира всеки вид аминокиселина.

Оказва се, че при различните групи животни разликата в подреждането на аминокиселините е съвсем минимална. Така например, ако сравним цитохром С на коня и на кучето (два бозайника), разликата в подреждането на аминокиселините е само 6 %. Същата тази разлика между коня и костенурката (две гръбначни животни) е 11 %, а тази между коня и плодната муха (две животни) е 22 %. Така че, разликата между аминокиселините в молекулите на цитохром С нараства с увеличаване разликата между отделните групи животни.

Тук възниква един интересен момент. Когато сравняваме цитохром С на примитивните бактерии с други организми, установяваме следните разлики:

• На бактерия с човек или бозайник (маймуна, кон, заек) 65 %
  • На бактерия с птица (гълъб, пиле, пингвин) 65 %
  • На бактерия с влечуго (костенурка, змия) 65%
  • На бактерия с различни видове риби 65%
  • На бактерия с различни растения 65%

Всички тези отклонения са с една и съща стойност. С други думи, разстоянието между бактерията и всички други организми е едно и също. Въпреки всичките огромни, фантастични разлики между многоклетъчните организми, няма нито един вид, който да послужи като преходна форма от бактерията към многоклетъчното. Не може да се каже, дали рибата или жабата е по-близо до бактерията, отколкото до бозайника и за това е по-примитивна.

Това говори, че еволюция през риби, земноводни и влечуги, т.е. възходяща линия на развитие от примитивни към по-сложни форми, не съществува.

Нека да илюстрираме това с още един пример. Когато сравняваме различни земни гръбначни като земноводните, влечугите, птиците, двуутробните и бозайниците, с неземните гръбначни като рибите, то всички други групи отстоят на еднакво разстояние:

• На риба (шаран) със земноводно (голяма жаба) 13 %
  • На риба (шаран) с влечуго (костенурка) 13 %
  • На риба (шаран) с птица (кокошка) 13 %
  • На риба (шаран) с двуутробно (кенгору) 13 %
  • На риба (шаран) с бозайник (заек, кон) 13 %

Същото се отнася и до разликите между бозайниците и небозайниците, като влечугите. Всички бозайници отстоят еднакво от всички влечуги. Между влечуги и бозайници няма преходни форми. Това се отнася и до подгрупите в групата бозайници и т.н.

Трябва да се отбележи, че според еволюционистите, групата на „примитивните” риби с бял дроб през последните 350 милиона години не е претърпяла никаква еволюция, докато останалите животни са еволюирали. И въпреки това рибите с бял дроб отстоят на същото разстояние от всички останали групи, както всички „съвременни” риби.

Интересно е също и това, че в еволюцията на видовете особено важна е и скоростта на размножаване, тъй като мутации може да има само тогава, когато те са онаследени от новото поколение. Колкото повече поколения има, толкова по-бързо един вид може да се промени. Но въпреки че мишката се размножава около сто пъти по-бързо от слона, то и двете животни отстоят на еднакво разстояние от всеки небозайник.

samtiden.gif

От това заключаваме, че отстоянието между всички членове на една група до всички членове на друга група е винаги аналогично, почти едно и също. Невероятно, но факт е, че преходна форма никъде не е открита. Всички групи растения и животни съществуват успоредно една на друга. Няма нито една, която би могла да бъде предшественик на друга. В природата не съществуват примитивни прародители, те са само в съзнанието на учените еволюционисти като абстракции и са предмет на дискусии сякаш действително ги има.

Родство между растения и животни чрез общ прародител не същестува. Това се установява не само чрез състава на цитохром С, но и чрез състава на всички протеини, които се намират в клетките или в кръвта на организмите. Структурата на протеиновите молекули в различните растения и животни наистина може да е относително близка, но при по-задълбоченото им изследване става ясно, че те не са никакво докзателство за наличие на еволюция. Точно обратното, те говорят за създадени отделни групи и видове, без преходни форми помежду им."

Ако Дарвин е знаел в какви води нагазва, въобще нямаше да се захваща с хрумването си за еволюцията, защото сериозната наука доказва, че такова животно, няма. Еволюционата теория еволюира и накрая пак ще дойде до Твореца, но не и животните и растенията. 

Както се казва, когато фактите говоря и ти трябва да замълчиш. Но едва ли. За теб истината няма значение.

Хайде ! Стига ! Няма еволюция-деволюция ! Бог също няма !

Болестта " кой е по-по-най ?! " е Космическа болест - присъства на всякъде във Вселената .... 

Следователно  , пришълци сме на Земята от Космоса !

Горката Земя - Разум не може да види ! Само безмозъчни вируси , бактерии и др.п. дето й ядат скалите и пият водата . Като погледнеш , всеки миг някой , някъде бива изяден.....

......такива неща като самоорганизираща се материя , усвояваща Ентропия за целите на собственото си съществуване идват твърде сложни за мислене.....

Оборвайте !...........ако си нямате друга работа.....   :lol6:

преди 35 минути, realno написа:

Както се казва, когато фактите говоря и ти трябва да замълчиш

Бебчо, ти ли си говорител на фактите? Или си някой дето разбира какво пише?

Я разкажи с твои думи какво е "мутация" да видим колко си нахакан. Само да ти кажа че това е тема по която само по нея има цял раздел от генетиката, цяла година, 6 изпита и лабораторни упражнения. Да не споменавам колко подраздели са налични след това - за специализация. Щото ГЕНЕТИКАТА е вече твърде обща дисциплина.

Тук с няколко изречения някакъв тиквеник, който ползваш, си прави игри с думички, с едни бързи изводи и обобщения. И цялата работа е в църквата ти да го ползват за "доказателство" че "твореца" е тоя, дето е създал живота. И то не кой да е творец - тоя, дето го пишело в библията.

Всичките ти цитати от по-горе ги завличаш откъдето свариш, щото там са подредени именно с тая цел - за дечица веселушки. Ти, дето нямаш общо образование и за 3 клас, се напъваш да доказваш или контрааргументираш научни казуси. В самата наука скептиците на еволюцията са къде-къде повече аргументирани. В кръга на самата теория - са налични няколко възможни сценария. И преднамерено досега не го споменавах. Но за научни аргументации ти, самия е нужно да схванеш какво се говори. А ти - нямаш шанс.

Аз в играта ти на глупости няма как да заиграя и да дундуркам по сценариите ти, дечко. Ти и философия нямаш си на представа какво е, за да ме докарваш на "философ". 

Според теб какво показват тези снимки, а не рисунки

Показват вкаменелости на дървета, които пресичат различни геоложки слоеве. Според вас еволюционистите тези слоеве са на стотици милиони години,защото точно в тези слоеве се откриват вкаменелости от различни видове и сложност, които уж били доказателство за еволюцията.

Как едно дърво е се е превръщало в камък милиони години? Хайде сега обясни как е станало това. Възможно ли е това? Доказателство за какво е - за еволюция или не? Нали аз не разбирам, а ти си най - просветения в този форум?

Разбрахме, че разбираш от сложната генетика, сега обясни за простите дървета, че всичко да разберем. 

090B-Image%2BFossilezed%2BTrees.jpg

така... с генетиката и мутацията - направо всичко разказа. Не че някой се е надявал на нещо друго...

Я сега да видим - тия... снимки какви са, откъде са, кой ги е снимал, откога са снимани?

Ти по какво точно заключи че това са 'дървета'? По снимките няма как да се заключи че това са... "вкаменени дървета", може би разполагаш с обоснована предварителна информация и да я споделиш?... 

И още нещо - може ли да споделиш какво знаеш за дърветата и начините им за овъгляване и карбонизация в пластовете, когато ги засипва почва. Като в това има значение в каква температура и влажност, състоянието, вида и възрастта на дървото...

Все пак - ти самия караш кола - подочувал ли си въобще откъде се появява нефта и петрола или и те са си направени от бог. Ама не бог ги добива и рафинира. И не сатаната е изобретил автомобила дето ти го караш - иначе... вероятно нямаше да го караш. Обаче в библията не е записано че бог е създал и автомобилите. демек - кво остава - че са сатанински заблуди да отнеме вярата на добрите хора в правилната истина...

преди 15 часа, _sirena_ написа:

За мен необясними явления няма.

сергеев е необяснимо явление

пак лъжеш.

преди 19 часа, realno написа:

6/ Съществуването на закон задължително предполага съществуването на Законодател. А как стои въпросът с природните и биологичните закони, благодарение на които съществува хармония във вселената и живота! Еволюционната теория няма отговор на този въпрос.

Като цяло написаното е вярно, но по отношение на тази точка може доста да се поспори. Бог, ако съществува, може да създаде човека, планетите и всичко останало, но не и живота. Бог се предполага, че да създаде нещо трябва да е жив, следователно той няма как да създаде живота. Също така трябва да съществуват определени закони и правила, възоснова на които Бог съществува. Той не може да ги създаде, защото самият той не може да съществува без тях. Именно това, че тези закони и правила са несъздадени, гарантира и тяхната неизменяемост и постоянство. Всеки създаден закон може да бъде променен.

преди 3 часа, _ramus_ написа:

така... с генетиката и мутацията - направо всичко разказа. Не че някой се е надявал на нещо друго...

Я сега да видим - тия... снимки какви са, откъде са, кой ги е снимал, откога са снимани?

Ти по какво точно заключи че това са 'дървета'? По снимките няма как да се заключи че това са... "вкаменени дървета", може би разполагаш с обоснована предварителна информация и да я споделиш?... 

И още нещо - може ли да споделиш какво знаеш за дърветата и начините им за овъгляване и карбонизация в пластовете, когато ги засипва почва. Като в това има значение в каква температура и влажност, състоянието, вида и възрастта на дървото...

Все пак - ти самия караш кола - подочувал ли си въобще откъде се появява нефта и петрола или и те са си направени от бог. Ама не бог ги добива и рафинира. И не сатаната е изобретил автомобила дето ти го караш - иначе... вероятно нямаше да го караш. Обаче в библията не е записано че бог е създал и автомобилите. демек - кво остава - че са сатанински заблуди да отнеме вярата на добрите хора в правилната истина...

"Я сега да видим - тия... снимки какви са, откъде са, кой ги е снимал, откога са снимани?"

Имам си източници. :)

"Ти по какво точно заключи че това са 'дървета'? По снимките няма как да се заключи че това са... "вкаменени дървета", може би разполагаш с обоснована предварителна информация и да я споделиш?... "

И тая хубава. Значи когато имате част от зъб,  веднага разбирате, че пред вас е "междинно звено" между маймуната и човека, сега се съмняваш, че това вкаменено дърво. странна работа. Фантазия в действие. каквото искате да видите го виждате, което не искате , не го виждате. Много научно.

Има статии , които говорят за тях. Само ти ли не си разбрал? Учудваме.

"И още нещо - може ли да споделиш какво знаеш за дърветата и начините им за овъгляване и карбонизация в пластовете, когато ги засипва почва. Като в това има значение в каква температура и влажност, състоянието, вида и възрастта на дървото..."

Не знам. Обясни ми.

Цитат

6/ Съществуването на закон задължително предполага съществуването на Законодател.

Няма природни закони. Всъщност става въпрос просто за   свойства на материята и енергията,  за взаимодействия, които при определени условия, се извършват по определени начини. Хората(учените)  чрез наблюдение и опити, са извели описания, писмени с думи и математически с числа на тези свойства и взаимодействия, така че да бъдат удобни за заучаване от младите поколения и използувани от хората за развиване на познанието ни и в чисто материален план(приложни науки, открития, изобретения, производства).

Редактирано от sliderum
правописни и други грешки (преглед на промените)

преди 2 часа, Shiniasu написа:

Като цяло написаното е вярно, но по отношение на тази точка може доста да се поспори. Бог, ако съществува, може да създаде човека, планетите и всичко останало, но не и живота. Бог се предполага, че да създаде нещо трябва да е жив, следователно той няма как да създаде живота. Също така трябва да съществуват определени закони и правила, възоснова на които Бог съществува. Той не може да ги създаде, защото самият той не може да съществува без тях. Именно това, че тези закони и правила са несъздадени, гарантира и тяхната неизменяемост и постоянство. Всеки създаден закон може да бъде променен.

"Като цяло написаното е вярно, но по отношение на тази точка може доста да се поспори. Бог, ако съществува, може да създаде човека, планетите и всичко останало, но не и живота. Бог се предполага, че да създаде нещо трябва да е жив, следователно той няма как да създаде живота. "

Когато не вярваш в съществуването на Бог, няма как да вярваш, че Той е сътворил живота. 

преди 6 минути, realno написа:

Когато не вярваш в съществуването на Бог, няма как да вярваш, че Той е сътворил живота

Преведено: Бог съществува само в илюзиите, в сбърканият виртуал на вярващите и не съществува в реалният свят.

преди 44 минути, sliderum написа:

Преведено: Бог съществува само в илюзиите, в сбърканият виртуал на вярващите и не съществува в реалният свят.

В реалния свят освен живот има и смърт. Ако Бог е сътворил този съвършен свят, изглеждащ "добър" според неговите представи, се пита: Кой пусна змията в тази "перфектна конструкция"? Катедрала на Разума ли е това или на Злото? 

преди 4 часа, Shiniasu написа:

Като цяло написаното е вярно, но по отношение на тази точка може доста да се поспори. Бог, ако съществува, може да създаде човека, планетите и всичко останало, но не и живот. Бог се предполага, че да създаде нещо трябва да е жив, следователно той няма как да създаде живота. Също така трябва да съществуват определени закони и правила, възоснова на които Бог съществува. Той не може да ги създаде, защото самият той не може да съществува без тях. Именно това, че тези закони и правила са несъздадени, гарантира и тяхната неизменяемост и постоянство. Всеки създаден закон може да бъде променен.

Бог е живот /или животът е Бог/ или Бог = живот/ или Дух = живот. Това което у нас е живот, това е духовната ни част (която е и част от Бог). Останалото са форми. Впрочем, формите са дух/или Бог в проявление. Но, :rap: спирам да не откача

преди 13 часа, realno написа:

но поради омразата ти към Бог

Как мога да мразя нещо, което не съществува? Ти нямаш елементарна логическа мисъл. Бог е страхотна концепция. направо я обожавам. Жалко, че има хора като теб, които злоупотребяват с нея и че я ползват за да проповядват невежеството и връщането в Тъмните векове на Средновековието.

преди 14 часа, realno написа:

Бог е създал титаните. Титаните са убили Бог и са създали хората. Хората са убили титаните. Хепи енд.

преди 13 часа, realno написа:

А ти като можеш да мислиш, докажи, че това което показвам не вярно. Или този, който не може да мисли ще си ти.

Абе неграмотник. Ти нямаш едно правилно написано изречение, какво се правиш, че търсиш доказателства за празната си кратуна? Тъни си в интелектуална нищета и не си въобразявай, че водиш диалог с хора, на чиито знания не можеш да стъпиш и на малкото пръстче.

преди 13 часа, _ramus_ написа:

Паталогична глупост е това. Неграмотни хора сеят знание с две шепи, а сигурно още не знаят как да си връзват връзките на обувките. Интернета дава трибуна на всякакви извратеняци - от педофили до глупаци.

преди 10 часа, realno написа:

Как едно дърво е се е превръщало в камък милиони години? Хайде сега обясни как е станало това. Възможно ли е това? Доказателство за какво е - за еволюция или не? Нали аз не разбирам, а ти си най - просветения в този форум?

090B-Image%2BFossilezed%2BTrees.jpg

Да знаеше поне Гугъл да ползваш. Картинките, които си сложил са доказателство за еволюцията и нямат никакво противоречие с еволюцията, по простата причина, че ти дори не знаеш какво гледаш, камо ли как да го тълкуваш.

https://www.google.com/search?q=A+Lycopsid+fossil+found+in+Nova+Scotia&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwi-iofmzN7dAhUFjosKHe20De8QsAR6BAgAEAE&biw=1280&bih=881

В очакване съм да дадеш още "доказателства" тип 10334408_534648733311389_460979778796610

преди 8 часа, Shiniasu написа:

Прекрасно конструирано доказателство, че Бог не съществува. Заради такива проблясъци си заслужава човек да се рови в лайната.

преди 3 часа, Sleda написа:

Бог е живот

Според Библията Бог е сътворил живот, значи цитираното е безсмислица.

преди 6 часа, аm-аm написа:

Според Библията Бог е сътворил живот, значи цитираното е безсмислица.

:laughing4:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.