Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

• Автор
преди 2 часа, nikssi написа:

Нали се сещате на какво прилича една тераса като я нацвъкат гълъби ... те така и тука. 

:offtopic_s:

Умишлено цвъкат и май не са гълъби, защото след всяко т.н. цвъкане вони ужасно.

Темата май ги засяга твърде дълбоко и им причиняма душевни рани.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

интересно защо само твоята тераса избират да цвъкат

Не става въпрос за терасата а за темата и цвъкащите се виждат от самолет. Цвъкайте си ваша си работа.

преди 5 минути, nikssi написа:

Не става въпрос за терасата а за темата и цвъкащите се виждат от самолет. Цвъкайте си ваша си работа.

Незнам син ли имаш или дъщеря и ако беше различен какво щеше да правиш? Ще почетеш книги и ще го приемеш или?

• Автор
преди 9 минути, .Alex&Vanko. написа:

Незнам син ли имаш или дъщеря и ако беше различен какво щеше да правиш? Ще почетеш книги и ще го приемеш или?

Умнико, нима мислиш, че насилственото налагане на Истанбулската конвенция на над 80% от българското население е за добро?

Всеки българин приема хомосексуализма, който е по рождение, хомосексуалистите никога не са преследвани, освен ако не са извършили престъпление.

Престъпление е да се внушава на децата, че са с пол, различен от този, който им е по рождение, а това е заложено в конвенцията.

преди 1 минута, Мойра написа:

Престъпление е да се внушава на децата, че са с пол, различен от този, който им е по рождение, а това е заложено в конвенцията.

Нищо не се внушава на децата! Като са различни да се самоопределят кой ще е мъжа и кой ще е жената но това става на доста по-късен етап. Какъв превод си чела незнам.

• Автор
преди 1 минута, .Alex&Vanko. написа:

Нищо не се внушава на децата! Като са различни да се самоопределят кой ще е мъжа и кой ще е жената но това става на доста по-късен етап. Какъв превод си чела незнам.

Прочети всичко, което е писано в темата и ще разбереш това, което те интересува.

Приятна вечер!

Няма какво да ви чета чели недочели от некаде си. Всеки си пише вече секакви новини и сензации. Момченцата щели да им слагате полички. Божееее!

• Автор
току-що, .Alex&Vanko. написа:

Няма какво да ви чета чели недочели от некаде си. Всеки си пише вече секакви новини и сензации. Момченцата щели да им слагате полички. Божееее!

Имам опит в "общуването" с теб, така че спирам дотук.

Цвъкай на воля!

преди 7 минути, Мойра написа:

Умнико, нима мислиш, че насилственото налагане на Истанбулската конвенция на над 80% от българското население е за добро?

продължавай, доброволно да плащаш тока на едно от малцинствата и това не са обратните или болните

преди 5 минути, Мойра написа:

Имам опит в "общуването" с теб, така че спирам дотук.

Цвъкай на воля!

Ти говориш глупости. На никой не може да се налага нищо против волята му освен наказателно постановление. Ердоган ще позволи момченца с бурки?! Точно тоя мъж на място не кат нашите.

преди 43 минути, .Alex&Vanko. написа:

Всичко зависи от възпитанието. Вие си цвъкайте , явно само за това ви бива. 

преди 18 минути, M.Николов написа:

Този нямаше ли пожизнен бан!

Точки,чертички и разни салтанати... нека си кълве човека.

Може би и да пушиш зависи от възпитанието и да пиеш? Всичко зависело боже.

И нищо не цвъкам! Имате проблем с чуждата гледна точка.

преди 35 минути, nikssi написа:

Всичко зависи от възпитанието. Вие си цвъкайте , явно само за това ви бива.

това е дефектен ген, иди и го кажи на някой лекар че гена зависи от възпитанието - и гледай как ще ти се изсмее

преди 1 час, M.Николов написа:

Този нямаше ли пожизнен бан!

Можеш да ме докладваш и ако ме пишат в наказани потребители да го лайкнеш. Българска работа. Форума на омразата.

Този съм аз мисля. Като не ме броиш не ме споменавай и подминавай.

преди 1 час, nikssi написа:

Точки,чертички и разни салтанати... нека си кълве човека.

Доказвай си приказките!

Да взема да си изтрия постовете и НЕ на Истанбулската конвенция! Нямам право на мнение за да ме броят за нещо тука. И колко кинта ще спечеля кат ме броите.

Един Миро има различни позиции и веднага трол незнам си какво. Дайте да мислиме еднакво като по комунизма.

преди 23 минути, darkterminal написа:

Исус ли те научи така да позориш и да искаш да бъда наказан?

преди 2 часа, .Alex&Vanko. написа:

Нека ти помогна... Ще ти задам помощен въпрос. Позорно е да създадеш толкова много профили, от които да сипеш непрекъснато обиди и вулгарни обръщения с безпричинно заядлив тон или позорно е да разкриеш общоизвестен и публичен факт, подкрепен с резултати от търсачката?

Ако все още се колебаеш и не можеш да осъзнаеш правилния отговор, ще ти помогна още малко. Щом многото профили са станали причина за наказание, то за това е виновен този, който си е създал много профили или виновна е търсачката, че  ги разкрива тази информация?

Понеже знам колко се изкушаваш да търсиш вината във всеки друг, освен в себе си, ще ти кажа направо - нито аз, нито Исус сме ти виновни, че имаш толкова много профили. Най-малкото си ги създавал по своя собствена воля и без наше участие. И последно по място, но не и по важност, аз никъде и никога не съм изявявал желание, нито съм давал препоръка да бъдеш наказан. Ако си получил някога нещо, то е било не по мои, а само по твои лични заслуги!

преди 10 часа, .Alex&Vanko. написа:

Значи нямало да четеш, а можеш да пишеш, така ли? А ние защо да ти четем нещата, да не кажа недомислиците? Тука имаме сериозна тема за възрастни, не за детски и щурави приказки.

Не мога сега да седна и да чета отначало 108 страници. Изказал съм мнението си. Различните не са виновни че са такива станали. Нито са болни нито педерасти тая обидна дума. И съм против на момченце да се слага поличка и да ги занимават с такива неща още в детска възраст. Кое е недомислица?

И в една дискусия е хубаво да има различни гледни точки само обиди да няма!

преди 14 часа, darkterminal написа:

Нека ти помогна... Ще ти задам помощен въпрос. Позорно е да създадеш толкова много профили, от които да сипеш непрекъснато обиди и вулгарни обръщения с безпричинно заядлив тон или позорно е да разкриеш общоизвестен и публичен факт, подкрепен с резултати от търсачката?

Ако все още се колебаеш и не можеш да осъзнаеш правилния отговор, ще ти помогна още малко. Щом многото профили са станали причина за наказание, то за това е виновен този, който си е създал много профили или виновна е търсачката, че  ги разкрива тази информация?

Понеже знам колко се изкушаваш да търсиш вината във всеки друг, освен в себе си, ще ти кажа направо - нито аз, нито Исус сме ти виновни, че имаш толкова много профили. Най-малкото си ги създавал по своя собствена воля и без наше участие. И последно по място, но не и по важност, аз никъде и никога не съм изявявал желание, нито съм давал препоръка да бъдеш наказан. Ако си получил някога нещо, то е било не по мои, а само по твои лични заслуги!

Да виновен съм много глупости бяха! И съжалявам. Ако е простимо това което съм направил ако не да ме гонят пак.

• Автор
преди 1 час, .Alex&Vanko. написа:

Да виновен съм много глупости бяха! И съжалявам. Ако е простимо това което съм направил ако не да ме гонят пак.

Глупостите ти продължават!

Ако съжаляваш, спри да тролиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.