Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 33 минути, miro20 написа:

ето Миро лъже, ето Миро дезинформира.

Ко стана с Лавров бре Мента? Да търся ли цитата ти или пак ще се изметнеш? 

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

ето... ето.. ? Къде е това "ето" :) :)

Гладна кокошка просо сънува... че и твоето ... :)

преди 4 минути, miro20 написа:

ето... ето.. ? Къде е това "ето" :) :)

Гладна кокошка просо сънува... че и твоето ... :)

Изхвърли се за нещо непотвърдено и сега ми се правиш на дръж ми шапката. Затова вече ти викам Мента. Капиш Мента? 

Сам каза - нещо непотвърдено. Няма как да се твърди нещо , след като не е потвърдено , нито да обвиняваш някого че не е прав .

:)

Капиш, никси-мента ?

Въпрос на дискусия и уточнения. Но не и че някой лъже.

преди 15 часа, nikssi написа:

Изхвърли се за нещо непотвърдено и сега ми се правиш на дръж ми шапката. Затова вече ти викам Мента. Капиш Мента?

Ъ-ъ, той Мирко няма казана, ъ-ъ, истина, това, лъжа, бе:) Ама махнаха Лавров (според него) от РФ правителството, а сега се отмята, че го е казвал/писал, ама чукча писатель, чукча не читатель:D

Мирко ако гледаше малко да си мери приказките, можеше да стане един доста по-ефективен трол. Ама, от друга страна, с мерене на приказки норматив не се покрива :) Смешното е, че дори когато не е излъгал, тръгва да маже и да прикрива следите, все едно е, и още повече омазва работата. Но човек, който няма достойнство, това не е човек. Да се омазва колкото си ще, не го съжалявам. Той не е дете. Някои джендъри са по за съжаление, щото от малки са ги вкарали в тия релси.

преди 16 часа, karadzha написа:

Ъ-ъ, той Мирко няма казана, ъ-ъ, истина, това, лъжа, бе:) Ама махнаха Лавров (според него) от РФ правителството, а сега се отмята, че го е казвал/писал, ама чукча писатель, чукча не читатель:D

Отговорил съм ти поне няколко пъти и нищо не съм се отмятал. Няма как аз /или друг / да излъже за нещо , което още не е ФАКТ към момента. Ако преди изборите в САЩ например се каже - Клинтън ще е президент, това няма как да е лъжа. Прото част от дискусия кой може да стане президент.   След изборите, това твърдение ВЕЧЕ ЩЕ Е лъжа, защото всички знаем кой стана президент.

Та... СЛед като новия състав на правителството не еопределен, дали Лавров ще остане, или ще е друг, е нищо повече от версии и дискусия.  След като се оповести състава , тогава ще е ЛЪЖА.Капиш ? :) или още веднъж  да ти го разясня ? :)

Spoiler

преди 14 часа, Lumberman написа:

Мирко ако гледаше малко да си мери приказките, можеше да стане един доста по-ефективен трол. Ама, от друга страна, с мерене на приказки норматив не се покрива :) Смешното е, че дори когато не е излъгал, тръгва да маже и да прикрива следите, все едно е, и още повече омазва работата. Но човек, който няма достойнство, това не е човек. Да се омазва колкото си ще, не го съжалявам. Той не е дете. Някои джендъри са по за съжаление, щото от малки са ги вкарали в тия релси.

Приятелю, нали си знаеш мястото - в раздела за помощ

Какво стана, не ти хареса моето предложение за сделка  ? Щото ще се наложи да спреш да тролиш и да се заяждаш. А това не е добре за твоя странен тролски нагон и пристрастяване :laughing4:

Цитат

- Какво ще кажеш да се обръщаш към мен с такива епитети и квалификации  , каквито аз към теб ? а ? :)  и никога да не излзиаш от рамките на темата , както аз коментирам другите ?

Сделка  или не ?

Кой от нас е "човек с достойнство" за което говориш ? а ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 часа, miro20 написа:
преди 21 часа, karadzha написа:

Отговорил съм ти поне няколко пъти и нищо не съм се отмятал. Няма как аз /или друг / да излъже за нещо , което още не е ФАКТ към момента. Ако преди изборите в САЩ например се каже - Клинтън ще е президент, това няма как да е лъжа. Прото част от дискусия кой може да стане президент.   След изборите, това твърдение ВЕЧЕ ЩЕ Е лъжа, защото всички знаем кой стана президент.

Та... СЛед като новия състав на правителството не еопределен, дали Лавров ще остане, или ще е друг, е нищо повече от версии и дискусия.  След като се оповести състава , тогава ще е ЛЪЖА.Капиш ? :) или още веднъж  да ти го разясня ? :)

Ти даваш предварение, ако знаеш какво значи и по тоя начин лъжеш, а после се отмяташ (не ти е сефте). Ма за тебе лъжата е като втора природа, та затуй си я броиш за истина:D

Spoiler

преди 27 минути, karadzha написа:

Ти даваш предварение, ако знаеш какво значи и по тоя начин лъжеш, а после се отмяташ (не ти е сефте). Ма за тебе лъжата е като втора природа, та затуй си я броиш за истина:D

Нови висини в "измишльотините" :) сега пък "предварение" съм давал  :)  :laughing4:

И  не, никога не съм се отмятал от каквото и било. Както и нямам нито една лъжа казана. Гърчи се колкото искаш :)

преди 5 минути, miro20 написа:

преди 34 минути, karadzha написа:

Нови висини в "измишльотините" :) сега пък "предварение" съм давал  :)  :laughing4:

И  не, никога не съм се отмятал от каквото и било. Както и нямам нито една лъжа казана. Гърчи се колкото искаш :)

Е, да де, то истината и лъжата при тебе са в един кюп:D

преди 20 часа, miro20 написа:
  Затвори скритото съдържание

Ти осъзнаваш ли, че самият ти пост е лъжа!!! При това целият!!!

Понякога не мога да позная момче ли е или момиче с дълга коса. Това по комунизма го нямаше!

преди 5 минути, .Alex&Vanko. написа:

Понякога не мога да позная момче ли е или момиче с дълга коса. Това по комунизма го нямаше!

то и нежни като теб нямаше:)

току-що, Без умствен капацитет написа:

Аз тука съм го обяснил че съм травестит бисексуален! Кой каквото пожелае.

преди 12 минути, .Alex&Vanko. написа:

Напротив имаше но явно си младичък още. Спомни си за хипи модата , минижупа кога тръгна и т.н. 

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

Като и лесбо също. Такива уж жени пък се представят за мъже ... мераци ама без мъдури. 

преди 1 минута, nikssi написа:

Напротив имаше но явно си младичък още. Спомни си за хипи модата , минижупа кога тръгна и т.н. 

В цялото училище не си спомням едно момче да е приличало на момиче. То щяхме да го подиграваме да се запомни!

преди 1 минута, .Alex&Vanko. написа:

В цялото училище не си спомням едно момче да е приличало на момиче. То щяхме да го подиграваме да се запомни!

Абе пич ти коя година си роден? Защото май още не си бил роден за годините които говоря. 

преди 5 минути, nikssi написа:

Абе пич ти коя година си роден? Защото май още не си бил роден за годините които говоря. 

Генетично се промениха нещата. Едно време хубавите момичета бяха рядкост ся кви има не е истина. И има изнежване на част от мъжкия пол. То няма и казарма вече.

преди 21 минути, .Alex&Vanko. написа:

Едно време хубавите момичета бяха рядкост

Кога са били рядкост бре? Като си бил в деската градина ли? Що не вземеш да спреш а? Кажи ми 75-78 години къде си бил бре Ванко ли си забраванко ли си...кви момичета имаше идея си нямаш да знаеш. 

преди 23 минути, .Alex&Vanko. написа:

има изнежване на част от мъжкия пол.

Ми още си скубете веждите  скоро и на момичета няма да мязате.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 6 минути, .Alex&Vanko. написа:

Немаше кифли а бригадирки ай моля ти се!

Че кво им беше на бригадите есента? Купони цяла нощ и ебан до зори и на другия ден пак кушии с даскалите. И те пияни с нас и кво лошо ли беше? :D

Да знам за днешните младежи е лошо защото са свикнали девойките да ги таковат тях ама кво да се прави времена...Това е разликата кой кого ебеше!

Едно момиче да ми харесва в цялото училище тогава?!? Отиди ся и виж за ко става на въпрос. И го гледам в лицето и не мога да преценя дали е момче или момиче. За кви хипита ми говориш? Имаше металисти но те бяха груби в лице с дълга коса.

преди 45 минути, nikssi написа:

Кога са били рядкост бре? Като си бил в деската градина ли? Що не вземеш да спреш а? Кажи ми 75-78 години къде си бил бре Ванко ли си забраванко ли си...кви момичета имаше идея си нямаш да знаеш. 

Ми още си скубете веждите  скоро и на момичета няма да мязате.

Изчезва ли мъжката хромозома?

преди 23 минути, .Alex&Vanko. написа:

Едно момиче да ми харесва в цялото училище тогава?!? Отиди ся и виж за ко става на въпрос. И го гледам в лицето и не мога да преценя дали е момче или момиче. За кви хипита ми говориш? Имаше металисти но те бяха груби в лице с дълга коса.

И тоя е дървен философ...

Преди какво нямаше хубави момичета ли бре ? Щом от цяло училище само едно момиче може да ти хареса какво да кажа...сам си прави изводите. Момчетата се познават от момичетата стига да не си сляп и глух.

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Ми остават само педерасите това е ясно.

Не би си легнал с Богдана Карадочева ама с Мара отварачката сигурно ако можеш. Плямпай си!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.