Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 9 часа, Белгиеца написа:

А в Белгия изкараха специален закон социалистите и зелените, да те съдят за хомофобия.
Също както има и закон да те съдят ако отричаш съществуването на избиването на еврейте в газовите камери.

А тази сутрин наблюдавам един нов съсед, наемател на улицата с някакъв друг който не живее насам. Оня дойде с неговата кола. Обикновено съседът наемател е абсолютен темерут, едно здрасти не можеш да му извадиш с ченгел от устата. Но при вида на оня другия една широка усмивка по лицето му, направо сияе като влюбен. Вади чанта някаква от неговата кола, сложи я в колата на другия. Размотаваха се нещо, кикотят се и по едно време съседът изнесе куфар и голям плак пълен май с друхи и ги напъха за нула враме в колата на другия, после потеглят като обирачи на банка и изчезват.
Съседът за който ви разправям е особено смотан в ръцете, яко непохватен. Миналата година го наблюдавах веднъж как си коси тревата и си умрях от смях. Тоя май не беше косил трева през живота си преди това.
Та, ако се окаже че са влюбена двойка с оня дето идва да го вземе с неговата кола, съседът май ще да е в ролята на булката.
Бях забелязъл още от настаняването му в наетата къща, че някакви хора спират с кола и гледат към прозореца на спалнята му и после потеглят без да слезат. Много пъти съм ги виждал да го правят това. Най-вероятно са родителите му и сестра му, ако се е скарал с тях, да речем ако са против избора му на живот.
Такааааа, аз няма да го питам какъв е, ама може да споделя наблюденията ми с други съседи и съседки, да си имат едно на ум. То той страни от всички вкупам де.

Белгиец като те чета така явно си за равноправието между половете - какво ще ми говорят че жените повече обичали да клюкарстват я да дойдат в нашия форум да видят дали е така . :)

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 12 минути, .Alex&Vanko. написа:

Ма нали от нормални семейства се пръкват гейове и лесбийки и нито бабите нито дядовци никой не е бил такъв?! А Васко Кеца още по комунизма? И за Парцалев се носеха слухове.

Не е съвсем така, тия артистите имаха поглед на запад, и склонност да бъдат повлиявани. Артистичните натури, професионално изкривяване, никога не порастват истински и  могат да бъдат излъгани, все едно са деца. Особено, ако лъжата  е придружена от увеличаване финансовите приходи.

преди 8 минути, Lumberman написа:

Примерно, деца, над които са издевателствали сексуално родителите им, и така са израстнали, смятайки го за нормално, ами много е трудно да го преодолеят един ден, но не е невъзможно

Не виждам да съм написал нещо различно.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Личи им на жена мъжкарана и нежен мъж! И това го прави генетиката а не възпитанието.

преди 3 часа, darkterminal написа:

Мястото всеки си го определя сам, според желанията си и според възможностите си! Факт е, че има професии, които традиционно са женски и такива, които традиционно са мъжки. И има причина това да бъде така! На жените им липсват ред качества за да работят ефективно в забоя, а е разхищение на мъжка сила да работи мъжа на тъкачен стан. Жените сами избягват да работят в мръсотията на гаража, като автомеханици, а мъжете не си и помислят да работят като чистачки да речем. Никой не е казал, че не може да има жена да бъде програмист или мъж да е медицински брат, но това никак не е традиционно. И не виждам никаква причина това да се променя!

Какво не ти стана ясно? Днес не е безопасно да наречеш някой педераст, когато той наистина е такъв. Били гейове, не били педерасти. А правилна или не, традиционната дума с която се адресират хомосексуланите индивиди от мъжки пол в България е педераст. И не виждам причина това да се променя.

В България все още никой... В други страни, ако социалните разберат, че провеждаш такова възпитание, могат да ти отнемат детето... А е традиционно да обясниш на детето си, че не е нормално то да е хомосексуално, защото хомосексуалността е отклонение - производствена грешка. И не виждам никаква причина това да се променя.

Не знам за какъв автогол ми говориш тук. Аз ръководя екип от двадесетина програмиста. Сред тях има и жени на същата длъжност. Разликата в качеството на написания код е драстична и не е в полза на жените. Обясни ми защо тогава трябва да получават същата заплата? Защото е справедливо или защото трябва да сме толерантни. За да допълня картинката имам сред останалите каки и една окомуш мацка, дето ги чува петлите - ама много. Нея си я къткам наред с другите ценни ресурси, направил съм я тийм лидър и съм се погрижил да я слушат. Там проблем нямам - да взима, колкото си е заработила.

Когато завършвах Техническия Университет, от над 200 човека поток, приблизително една трета бяха жени. При завършването съотношението се измени на една пета и от тях само 3 момичета ставаха за нещо. По същия начин, във всяка професия си има тенденция, къде мъжете се справят по-добре, а къде жените. За това има и традиционно мъжки професии и традиционно женски професии. От това се и определило и наложило различното заплащане. А не от някаква въпиюща социална несправедливост.

Освен това, аз не казвам, че това трябва да е само по отношение на жените. Тоест, не да е базирано само на пола (и двата пола), а и на производителността. Тоест, ако някоя кака се окаже добър директор на завод за тежко машиностроене - ми, нека да си взема хубави паричките щом си ги е заработила! Лошо няма.

Та, традиционно е според пола, да има професионална неравнопоставеност в изискванията и съответно в заплащането. И не виждам причина това да се променя.

Еми, това първото прозвуча кофти - за жените. Иначе статистиките са такива, че не само в България, жените са по-нископлатени. Но го има и това, че те не са толкова придирчиви и много от тях не тропат по масата, както би го направил един мъж.

преди 25 минути, .Alex&Vanko. написа:

Ма нали от нормални семейства се пръкват гейове и лесбийки и нито бабите нито дядовци никой не е бил такъв?! А Васко Кеца още по комунизма? И за Парцалев се носеха слухове.

За да се пръкват ненормални хора от нормални домове, значи нещо май сме си снижили прага за нормалност, бих казал. Или просто влиянието на дома и семейството е сведено до минимум, за сметка на други влияния. Това все едно да си насадил пшеница, пък да ти никва и расте троскот - и да викаш, ами аз съвсем нормална пшеница си посях?! Тя пшеницата може да е нормална, но очевидно и други неща са се посели в нивата. Самият факт, че плевелите избуяват, показва, че нещо не е наред. Пък вече тези дето искат децата им да са обратни... тях няма какво да ги коментирам, то още при тях е изпусната работата.

Всъщност резултатите от "експеримента" в Швеция ще станат известни след поне 10 години.Аз лично съм убеден, че използването на безличното местоимение по никакъв начин няма да намали броя на социопатите, поради простата причина, че не половите признаци, а личностните имат значение за това дали едно дете ще се прояви, като социопат в определен момент.

Ти виж какво става - вече момичета почнаха да извършват убийства, въобще мерзости, които преди е било немислимо да се извършват... или ако ги извършват, били са дело на мъже и момчета.

Нищо няма да направят с тоя експеримент. Това е стрелба напосоки.

Значи и при добро възпитание не може да стане престъпник? Изобщо възпитанието бетонира всичко?

преди 9 часа, Мальчик Бананан написа:

Офф, сори, реших да чекна темата, ама явно тук е някаква машина за изкарване на кинти. Все пак ще следя темата, защото е любопитно да се гледа как работи troll front-а.

Какви кинти, като баш-тролът се е скатал?! Откъде ги вадиш тия предположения, не знам.... Аз на моменти имах съмнения и за тебе дали не работиш за някаква не съвсем своя кауза тука.

А пък ако знаеш аз колко кинти потенциално съм изгубил от писането в тая тема и ако трябва да ги смятам, май въобще няма да ми излезе сметката.

преди 9 минути, .Alex&Vanko. написа:

Значи и при добро възпитание не може да стане престъпник? Изобщо възпитанието бетонира всичко?

Много ясно. Друг е въпросът как точно ще дефинираш добро, и че за един доброто, за друг може да не е толкова добро. Ябълката най-често не пада по-далеч от дървото, ако я знаеш тая приказка. Възпитанието е голяма отговорност. Трябват мъже в днешно време.

преди 10 часа, Мальчик Бананан написа:

Офф, сори, реших да чекна темата, ама явно тук е някаква машина за изкарване на кинти. Все пак ще следя темата, защото е любопитно да се гледа как работи troll front-а.

Може и обратното да е. Крадеца вика дръж крадеца. 

преди 53 минути, sliderum написа:

Детето става каквото го възпитат и научат. Генетиката никога няма как да предопредели, или надделее над разума, освен ако про джендер НПО-тата и евентуално бракувани еднополови, на които в е било разрешено да притежават деца, не успеят изкуствено да го убият чрез насочено въздействие в дома и  навлизане в системата на образованието и чрез медийните влияния.

:lol6:

преди 24 минути, Lumberman написа:

А пък ако знаеш аз колко кинти потенциално съм изгубил от писането в тая тема и ако трябва да ги смятам, май въобще няма да ми излезе сметката.

значи ми потвърждаваш мнението че си кух

преди 24 минути, Lumberman написа:

Много ясно. Друг е въпросът как точно ще дефинираш добро, и че за един доброто, за друг може да не е толкова добро. Ябълката най-често не пада по-далеч от дървото, ако я знаеш тая приказка. Възпитанието е голяма отговорност. Трябват мъже в днешно време.

гена се променя, той  мутира най бързо от радиация, да погледнем кой ни е замърсил в близките 2 поколения с радиация

Също така защо Русия и Турция стоплят отношения

преди 36 минути, Lumberman написа:

Нищо няма да направят с тоя експеримент. Това е стрелба напосоки.

Бих се изразил така-Стрелбата е насочена в грешна посока.Малко ми прилича на известното "Има човек, има проблем."В случая "пол".

преди 35 минути, .Alex&Vanko. написа:

Възпитанието е само един от факторите от които зависи дали някой ще стане престъпник.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Възпитанието е само един от факторите от които зависи дали някой ще стане престъпник.

с това съм съгласен пример циганите

преди 1 час, .Alex&Vanko. написа:

И да обясняват родителите кое е правилно и кое не, ако е генетично заложено детето си става такова след време!

Те да не ни се мешат във възпитанието по този въпрос, пък ние няма да пречим на тези с грешните гени...

преди 1 час, .Alex&Vanko. написа:

Глей ся, то е ясно, че тия дето са се родили сбъркани не можеш да ги обърнеш. Въпроса е, че има такива дето гледат от тях и им подражават. Точно тези деца адресирам аз. Тях трябва да възпитаваме и да спасяваме!

преди 1 час, Lumberman написа:

...

Педераст не е обидна дума. Тя си има значение. Както и содомит, мъжеложец.

...

Педерастията, това е един точно определен вид хомосексуални взаимоотношения... В България се употребява доста неправилно да се адресират всякакви хомосексуални от мъжки пол... Но правилна ли е употребата или не, това е без значение. В случая важното е, че се опитват да се отърват от отрицателната конотация на тази дума, въвеждайки некфи нови термини и евфемизми. Като са толкова горди с това което са, да си носят последствията гордо. Сексуалната им ориентация няма да стане по приемливо заради това, че принуждават хората да ги наричат геюве наместо педерасти.

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Еми, това първото прозвуча кофти - за жените. Иначе статистиките са такива, че не само в България, жените са по-нископлатени. Но го има и това, че те не са толкова придирчиви и много от тях не тропат по масата, както би го направил един мъж.

Не знам, кое по-точно ти е прозвучало кофти за жените. Но, че си има традиционни професии за жените и такива за мъже, е ясно. Както е ясно и защо са се обусловили като такива. В такъв случай и разликата в заплащането не е социална, а функционална неравнопоставеност. Такава каквато съществува и между мъжете в различните браншове. За случаите в които жените работят на равна нога с мъжете, да може и да са по-ниско платени, но аз това го отдавам отново на възможности и на професионална изява, както и на занижените очаквания към жените. А и за капак на това жените имат цял списък със социални придобивки специално насочени към тях. Ако ше слагаме заплащането на равна нога - тогава, за да сме справедливи, трябва да се сложи и всичко останало на равна нога. Очаквания, изисквания, норми, социални придобивки и т.н. Неприятното е, че днешната измислена политика на обратна дискриминация, не цели справедливост, а либерастка експлоатация на нормалните люде...

преди 9 минути, darkterminal написа:

въвеждайки некфи нови термини и евфемизми.

циганите ги смениха с роми и тези искат друга дума

преди 1 час, M.Николов написа:

Всъщност резултатите от "експеримента" в Швеция ще станат известни след поне 10 години.Аз лично съм убеден, че използването на безличното местоимение по никакъв начин няма да намали броя на социопатите, поради простата причина, че не половите признаци, а личностните имат значение за това дали едно дете ще се прояви, като социопат в определен момент.

...

Ми да свалят социалният товар от плещите на хората. Да намалят пенсионната възраст. Да намалят данъците. Да намалят работните часове. Да увеличат отпуските. Да премахнат обратната дискриминация. Да разрешат ефективната самоотбрана. Да премахнат корупцията. Да започнат институциите да работят по-ефективно. Глей само на колко места могат да пипнат, ма те се хванали за половата идентичност...

преди 2 часа, lsmurf написа:

Белгиец като те чета така явно си за равноправието между половете - какво ще ми говорят че жените повече обичали да клюкарстват я да дойдат в нашия форум да видят дали е така . :)

Какво равноправие бе ?
Жена ми никак не я бива за махленска клюкарка, ако не съм аз да разбера от комшийкте това онова, тя все едно че не живее в тоя картал.
Баща ми беше як темерут в София. Брат му обаче си говореше със всички които му обръщаха внимание, включително и с бабичките. Баща ми като си отидеше на село и се прибере в София мълчи като пукъл, трябва да му вади майка ми думите с ченгел в устата, кой е видял какво е научил и т.н. Чичо ми като си отидеше на село и като се прибереше разказваше сладкодумно и в детайли с колко много съселяви и съселянки се е спрял да си поприказват, и всички пресни селски клюки ги беше научил.
Е па аз съм се възползвал от нагледния пример на чичо ми и съм се сетил че половината от хората в моя квартал са жени. Що да общувам само с пръчове ?
Да владееш информацията ти носи ползи. Да си общителен е богатство.
Моите съседки имат право да ми звънят на вратата когато им скимне. Техните мъжлета пък си лафят с моята булка щото си мислят, че аз като съм общителен и тя е такава. Тя не отказва да говори, ама не е тя тази която ще отиде към някого. Трябва да я заприказват нея в повечето случай.

Равноправие между половете няма братче, избий си го от главата.

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

циганите ги смениха с роми и тези искат друга дума

Че да не съм искал аз или ти да им сменят името на етническата принадлежност. Циганите са си цигани и няма значение как се наричат, докато продължават да се държат, така както мнозинството от тях се държат, името на етноса им няма да има значение, винаги ще бъде употребявано като пейоратив.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

...

Равноправие между половете няма братче, избий си го от главата.

Тук, не мога да не се съглася с теб... Мъжете и жените се раждат различни и с товара на различното им предназначение... Да се иска или постигне равенство е немислимо априори... Най-многото до което може да се достигне е някакво относително равновесие... По мое мнение то вече съществува и не е необходимо да се променя...

преди 51 минути, darkterminal написа:
преди 3 часа, .Alex&Vanko. написа:

И да обясняват родителите кое е правилно и кое не, ако е генетично заложено детето си става такова след време!

Те да не ни се мешат във възпитанието по този въпрос, пък ние няма да пречим на тези с грешните гени...

Ха, така! Някой чу ли го това? Аз викам да го повторя!

Педерастията, това е един точно определен вид хомосексуални взаимоотношения... В България се употребява доста неправилно да се адресират всякакви хомосексуални от мъжки пол... Но правилна ли е употребата или не, това е без значение. В случая важното е, че се опитват да се отърват от отрицателната конотация на тази дума, въвеждайки некфи нови термини и евфемизми. Като са толкова горди с това което са, да си носят последствията гордо. Сексуалната им ориентация няма да стане по приемливо заради това, че принуждават хората да ги наричат геюве наместо педерасти.

"Педераст" си звучи много по-добре, каквото и да си говорим :) Напълно съм съгласен. Те сменят терминологията чисто манипулативно. И това е така за много неща, които не е модерно да се наричат с истинските им имена... и почти винаги става дума за негативни явления, които по този начин биват дегизирани.

Неприятното е, че днешната измислена политика на обратна дискриминация, не цели справедливост, а либерастка експлоатация на нормалните люде...

Се'а, някои пък искат да бъдат "освободени"... но те не са целта. Както и циганчетата не са целта на "no child left behind" политиката на въдворяване в училище. Нещата са пределно ясни и не знам какво има да въртим плочата. Някои хора няма да чуят, нито ще разберат. Преди са гонели тези, които не са били нацисти, или не са били комунисти, а сега ще гонят тези, които не одобряват хомосексуалното обучение в училище, или имат смелостта да критикуват ЛГБТ-дневния ред. Каква е разликата? Ами разликата е, че онова са били просто политически противници на дадена партия с власт, докато сега противопоставянето не е толкова политическо, или дори идеологическо... защото тия дето са ги мислили въпросните закони, те за гейове и лесбийки нехаят. Но искат контрол върху човешкия фактор, защото в последно време, особено покрай интернет, започнаха да му изпускат края. Хората са много, а ония са малко... което ми напомни един цитат от Антон Дончев, "Време разделно" - ще го поместя:

Цитат

Събрахме вярна дружина и хванахме гората. Ала ни стигна силна потеря и улови войводата ни Горан.

Когато го поведоха към бесилото, слязох и аз в село, та се размесих със селяните. И видях до бесилото моя бей, качен на кон и целия в злато.

И Горан крачеше по бяла риза към бесилото и пееше:

Откога се, мила моя майно ле, зора зазорила, оттогаз е, мила моя майно ле, войска завървяла.

За войска пееше, а крачеше сам и вързан. И наоколо селяните мълчаха.

Огледах се и видях хиляда българина и десетина турци. И помислих, че българската войска е тук, само че няма коне и копия.

Викнах с все сила:

— Братя, ние сме много, а турците малко. Да отървем войводата.

А народът се отдръпна от мене, както калта се отдръпва от хвърления камък и както се бяга от чумав. И аз останах сам и с отпуснати ръце в средата на площада.

И над мене се надвеси беят от коня си и сабята му падна като мълния върху главата ми.

Горана обесиха, а пък аз оживях. И от тоя ден освен невидимите белези на вериги по тялото нося и един белег от сабя, скрит в косата ми.

Та ако преди са гонели противниците си по политически или идеологически или верски причини, сега го правят защото хората искат да бъдат човеци...а те искат да ни направят в нещо друго, да ни оглупят и извратят до неузнаваемост. Т.е. враг номер едно е човекът, "по Божий образ и подобие"... трябва този овехтял човек да премине, да бъде заменен от някакво ново създание, по нов образ... чий не се знае.

И мислите ли, че те не биха са обояли от народа, ако той беше единен? Ако социалните и родови връзки не бяха толкова нарушени? Щяха да им треперят гащите. Или поне нямаше да са толкова дръзки. А сме оцелели 200 години византийско и 500 години турско... и накрая тия англосаксонци и псевдоевреи да ни довършат. Срамота!

преди 2 часа, .Alex&Vanko. написа:

Мутрите от какви семейства произлязоха?

Не знам Алекс ли си, Ванко ли си - но ти трябва да разбереш, че при това, което са ни приготвили, ще минимизират влиянието на семейството върху децата. И както могат да направят всички мутри, така могат да направят всички обратни. Въпрос на индоктринация и кондициране. Нищо не е невъзможно. Пък вие им гласувайте повече власт и доверие.

преди 11 часа, nikssi написа:

Може и обратното да е. Крадеца вика дръж крадеца. 

Съмнявам се. с оглед на това колко често се включвам тук, щях да умра от глад.

.....генетиката....Имах един (!) съученик , който от малък пишеше с лявата ръка . Учеха го , учеха го - голяма мъка му беше , прописа и с дясната , научи се криво-ляво . Може да пише и с двете . Но и сега си пише по-четливо и мерак с лявата.....

Човек , като го види за първи път се изненадва и впечатлява . Е , после - нищо ! Но той едва ли би тръгнал да обучава някого да пише с лявата....Безсмислено е ! Така или иначе Природата побеждава . Следва да сме адекватни на нея....

Нека господата със задни помисли и мръсни цели това добре да го знаят ! Изкуствено създадените несъответствия , винаги избиват от някъде и се връщат като бумеранг , правейки хората нещастни......Да си спомним оня пиян швед миналата година (и масата други като него) , дето избиваше чивия на Слънчев бряг по камериерки ......Идвали били на алкохолен туризъм и сексуални оргии , а в същност търсейки лек за вече болните си мозъци......Чудно е все пак , как такъв твърд народ като шведите го пречупват , превръщайки го био-маса.....:)

Съвсем друго е да се правиш на интересен за внимание и всякакъв вид материални облаги....Такива са си загубили Душата , ако изобщо някога са я имали....

Човек като се замисли , всичките извращения са израз на неконтролирана Лакомия...

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Съмнявам се. с оглед на това колко често се включвам тук, щях да умра от глад.

Викаш, съмняваш се? Не си сигурен ли? :) С нещо да ти помогна - факти, доказателства, разузнавателна информация? Още повече не беше ли "виновен до доказване на противното"?

преди 11 часа, darkterminal написа:

Ми да свалят социалният товар от плещите на хората. Да намалят пенсионната възраст. Да намалят данъците. Да намалят работните часове. Да увеличат отпуските. Да премахнат обратната дискриминация. Да разрешат ефективната самоотбрана. Да премахнат корупцията. Да започнат институциите да работят по-ефективно. Глей само на колко места могат да пипнат, ма те се хванали за половата идентичност...

Това с такива хора във властта няма как да се случи. Не че се натискам за намаляване на работните часове и увеличаване на отпуските, щото тия неща мен специално не ме касаят... но ако искаха да подобрят обществения климат, имат сто начина да го направят, без да пипат "половата идентичност". Ако икономиката се отхлаби и хората се върнат, или спрат да напускат... нещата ще почнат да се подреждат. Но не, джендъри, права на жените... бла-бла-бла. Което показва, че целите им са съвсем други на тия лицемери. Това като американците, дето плачат за онези дето има загинали при атентати, а си затварят очите и ушите ежедневно за хилядите загинали от предотвратими причини, което е много по-голяма трагедия.

Това тяхното пипане е като на един крадец, дето уж дошъл като работник да ти върши определена работа, ама все другаде гледа и все другаде гледа да пипне...а работата си не върши.

преди 1 час, by_chechi написа:

Чудно е все пак , как такъв твърд народ като шведите го пречупват , превръщайки го био-маса...

Ами много лесно, като му пускат англосаксонска пропаганда непрекъснато по телевизията.
Има от сателита на 4.8°E  честота 11862 V шведският канал Kunskapskanalen по който вървят през повечето време интересни документални филми с оригиналното английско аудио. След обед почва програмата. Аз го гледам на ключета с емулатор без пари и си разбирам инглиша. Но аз мога да гледам и на френски и на руски, освен на инглиш та имам различни източници. Докато шведите са ограничени до каквото им спуснат на английски от САШ и Англия. Превърнали са ги в колония по отношение на културата и образованието. Също както Валония е колония на Франция в културно отношение.
А ако ти се гледат истински шведи без пари на шведски, пак от същия сателит ама на 11862 V има STV1 и 2 пак за безпари с Линукс Енигма2 приемник или карта тунер в компютъра или на USB външен за лаптоп. Може да ги погледаш да им се порадваш и анализираш от каква порода примати са.
Та така става, гледаш производство на ББС и ставаш джендър в Швеция, понеже в Англия така било модерно.
По частните английски телевизии от 28Е има едно предаване Naked Attraction в което ти редят 6 голи лица, мешани мъже и жени и ти като пръв джендър сред джендърите си избираш я кака я батко, според настроението ти в момента. Елиминираш постепенно 4 лица и като останат само 2 , тогава и ти се събличаш чисто гол и те да те огледат и направят коментари как им изглеждаш. После си трягвате ръка за ръка я с кака я с батко и ви дават в ресторант как си правите свалки. След няколко седмици ви показват седнали на един диван един до друг пред камерата и ви питат до къде сте стигнали със свалките. Пръцали ли сте се, ще се пръцате ли още или не сте се харесали чак да стигнете до сецане.
В Швеция най-вероятно ги гледат английските канали, щото трябва да разбират английски ако не са били много тъпи в училище. Та директно английската джендъризация навлиза при тях без особени езикови бариери.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.