Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 9 минути, sliderum написа:

Миро, повече от достатъчно бяха изброявани мизериите и капаните в конвенцията.

Кои  ? тези ли :

преди 9 минути, sliderum написа:

Не се прави на сляпо проамериканско куче, току що излязло на светло от тунела си изпод земята.

:)

Пак казвам  -  от 95 страници ,  видях само оплюване на неща , които първо - не са предмет на конвенцията,

Второ - не са от страни , ратифицирали конвенцията,  и трето ... тотални фейкове и простотии в стил "гъделнюз".

Когато ви се посочи едно мнение на  преподавател по конституционно право , то също бе оплюто.

Е как да стане ? То дискусия няма. Има пропаганда, лъжи, спекулации , обиди и спам.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

за мен конвенцията се изчерпва с това

Чл.Чл. 4. (1) (Доп. - ДВ, бр. 70 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна.

Хайде, да чуем и още един човек, който има какво да каже. Миро да си чете от стопфейка.

Изглежда че сме свършили добра работа на тази тема.
На българския джендърски сайт mamma ми спряли писането. Явно са чели тука какво мисля за тях и са приложили бан. Не бях се мяркал там повече от месец в тяхната тема, щото тамошните джендърки пишеха по няколко страници на ден и всичко потъваше прекалео бързо. Но след като Боко изтегли содомистката джендърска конвенция, явно са решили да си отмъщават както могат. Аз им бях пуснал думи за търсене в гугъл ( не директно линк ) към мои теми тук за начини на гледане на телевизия, та са могли много лесно да засечат моя ник тука кой е. 
Та понеже явно четат редовно тука, да им го кажа право в очите, че с джендърки като тях нямам повече никакво намерение да се занимавам, което означава че няма да си правя труда да се регистрирам пак при тях, не заслужават моето внимание.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Та понеже явно четат редовно тука, да им го кажа право в очите, че с джендърки като тях нямам повече никакво намерение да се занимавам, което означава че няма да си правя труда да се регистрирам пак при тях, не заслужават моето внимание.

Що не им спретнем в темичката им едно обсъждане?

Ще се регистрираме и ще им дадем възможност да ни оборят. 10-20 човека да им се натресат ... мдааа.

Давай връзка към джендърките. :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Мирко, явно е законспирираното в мъжко тяло самоучастие на самата бгмамма тук. Защото има повече от достатъчно доказателства за това че конвенцията е единствено вредна, а той самият не  е посочил нито един аргумент в нейна полза, за това че тя допринася нещо за добро, което още го няма в нашето законодателство. Но пък подхвърля забележително количество офтопици от женски род като вместо отговори задава въпроси и то основно един и същ, безсмислен при това, като жена, която си е "навила нещо на пръста".

преди 5 часа, nikssi написа:

Ще се регистрираме и ще им дадем възможност да ни оборят. 10-20 човека да им се натресат ... мдааа.

То и тук така се получи :)  Сещам се за едни никове дето и не са крили де, че са ги наритали от други форуми, и намериха колективно пристанище тук :)

Та, не ги знам в бгмамите  колко ще ви търпят глупостите, спекулациите, манипулациите и лъжите за конвенцията, но едва ли ще е дълго .

преди 59 минути, sliderum написа:

Мирко, явно е

Да да :) след "явно е...."   можеш да сложиш абсолютно всякакви епитети  и квалификации.  Отдавна репертуара ви е един и същ.

преди 9 часа, miro20 написа:

Кои  ? тези ли :

:)

Пак казвам  -  от 95 страници ,  видях само оплюване на неща , които първо - не са предмет на конвенцията,

Второ - не са от страни , ратифицирали конвенцията,  и трето ... тотални фейкове и простотии в стил "гъделнюз".

Когато ви се посочи едно мнение на  преподавател по конституционно право , то също бе оплюто.

Е как да стане ? То дискусия няма. Има пропаганда, лъжи, спекулации , обиди и спам.

Свиквай. Българинът отдавна е спряло и нечетящо, същество, псувняр, обичащ бойковци и корнелии.

И друга версия за Конвенцията намерих. Страх от власт на жените. Което не ме учудва за нашето общество, но ми е странно, че една Турция я е подписала...

Не мога да разбера обаче защо натиска така Европа за тая Конвенция? С този натиск Брюксел си вкарва страхотен автогол, защото на преден план излизат едни определени хора, дава им се гласност. Ако те дойдат на власт в държавите, които биват насилвани да приемат Конвенцията, с Брюксел е свършено. Или поне ще загуби Балканите. И този път не могат да обвинят Кремъл, а само себе си. Поне в България, ако продължат с простотиите си, ГРОБ ще падне и то така, че повече може и да не се вдигне и да отиде където е НДСВ и другите проекти на БКП.

Иначе тук има толкова безумни коментари, че не е истина.

преди 15 минути, Мальчик Бананан написа:

С този натиск Брюксел си вкарва страхотен автогол, защото на преден план излизат едни определени хора, дава им се гласност. Ако те дойдат на власт в държавите, които биват насилвани да приемат Конвенцията, с Брюксел е свършено. Или поне ще загуби Балканите. И този път не могат да обвинят Кремъл, а само себе си. Поне в България, ако продължат с простотиите си, ГРОБ ще падне и то така, че повече може и да не се вдигне и да отиде където е НДСВ и другите проекти на БКП.

Има логика в това. Че дори да се абстрахираме кой е за или против, се получава конфронтация и разделение , особенно в по консервативни държави като нашата.

Не съм съгласен че не може да се обвинява Кремъл.

Кой има ползва от всичко това ? Ще акцентирам отново на странния факт че конвенцията бе приоритет и на ПЕС / още е и сега/ и на БСП . Под чий натиск се обърнаха толкова яростно на 180'  г-жа Лъжа и компания  само за няколко месеца ??Че и се изпокараха партийно със станиШеф.?

Никой не коментира този показателен факт на червените, но той е много добра насока кой и как дърпа конците.

Прозира не желания на обществото, не някакви "традиционни ценности"  , а партийни пируети, диктувани отвън.

А кой има изгода по ВСЯКАКВИ ТЕМИ , в частност, и заради европредседателството ни, да дестабилизира държавата, да конфронтира и разединява Евросъюза.... мисля жокерите са ясни.

преди 23 минути, Мальчик Бананан написа:

но ми е странно, че една Турция я е подписала...

Както казва Близнашки, Турция е едно голямо изключение. А и Ердоган може да си позволи да приеме каквото си иска, и пак да не го спазва. Вс епак там е "временно " военно положение. :)

• Автор

Каракачанов: Пробутват ни така наречената "джендър идеология"

Цитат

"Полът е биологична категория, а не социална". Това заяви пред Нова ТВ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Преди дни той предложи нова тема на лансираната от БСП идея за референдум. Според него обществото трябва да отговори подкрепя ли еднополови бракове и въвеждане на трети пол.
"За съжаление, една добра идея - да се реши проблемът със семейното насилие и насилието срещу жени, е опорочена с опита да се пробута и така наречената "джендър идеология". В някои от членовете и разпоредбите на Истанбулската конвенция се налагат понятия като „социален пол”, "нетрадиционни роли на пола", изтъкна Каракачанов.
Министърът на отбраната подчерта, че Европа и България имат сериозен демографски проблем: "Трябва да мислим как да стимулираме нормалността в семействата". В същото време той беше категоричен, че не е хомофоб.
"Тези, които сега говорят, че сме срещу европейските ценности, всъщност разбиват ЕС. Вземете логиката на създаването на Съюза. Европейските нации са нации с история, свързана с християнската религия. И сега някой опитва да унищожи точно този фундамент на обществото", изтъкна вицепремиерът.
Той коментира и думите на коалиционния си партньор Валери Симеонов, който нарече идеята му за референдума "глупотевина".
"Ако Симеонов беше пожелал да коментираме темата, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не мога да разбера дали той е против референдума или за нещата, за които искам да се проведе", заяви Каракачанов.

Да си припомним:

Авторката на джендър-идеологията лесбийката Джудит Бътлър: Няма мъже и жени! Полът е фантазия

преди 9 минути, Мойра написа:

Мирко също е фантазия. Декларира някакъв пол, само за да ни измами с него. :P

преди 1 час, miro20 написа:

Има логика в това. Че дори да се абстрахираме кой е за или против, се получава конфронтация и разделение , особенно в по консервативни държави като нашата.

Не съм съгласен че не може да се обвинява Кремъл.

Кой има ползва от всичко това ? Ще акцентирам отново на странния факт че конвенцията бе приоритет и на ПЕС / още е и сега/ и на БСП . Под чий натиск се обърнаха толкова яростно на 180'  г-жа Лъжа и компания  само за няколко месеца ??Че и се изпокараха партийно със станиШеф.?

Никой не коментира този показателен факт на червените, но той е много добра насока кой и как дърпа конците.

Прозира не желания на обществото, не някакви "традиционни ценности"  , а партийни пируети, диктувани отвън.

А кой има изгода по ВСЯКАКВИ ТЕМИ , в частност, и заради европредседателството ни, да дестабилизира държавата, да конфронтира и разединява Евросъюза.... мисля жокерите са ясни.

Както казва Близнашки, Турция е едно голямо изключение. А и Ердоган може да си позволи да приеме каквото си иска, и пак да не го спазва. Вс епак там е "временно " военно положение. :)

Какъв Кремъл, Миро? Кой натиска за приемането? Разделението е естествено. Ще кажеш, че не познаваш своите сънародници. Разбира се, че има много тролска помия. Но фактите са такива, че ние сме по-консервативни като народ и в това няма нищо лошо - тъкмо напротив. Остави простотиите с трети пол и другите идиотии. В текста неведнъж се споменават децата. Значи да кажеш ти на българина как да си гледа детето, трябва да си наистина нелеп и да не знаеш къде си. Другият фактор е това насилване, спускането "отгоре" и е нормална реакция много хора да кажат: "не, благодаря". Просто ми е безумно малко. Брюксел са наистина едни спрели баби. Не знам кой е избрал този метод на действие - с размахване на пръст и насилване, но няма да им мине номера. Писнало им е на хората да им нареждат и да им извиват ръцете, а когато в текста се споменава "семейството", нещата вече прекрачват границите. Ако Борисов приеме Конвенцията, ще е дотук. Нищо му няма на текста. Проблемът е другаде.

преди 1 час, Мойра написа:

Каракачанов: Пробутват ни така наречената "джендър идеология"

Зацикли с тези стари "новини" отпреди почти 2 месеца   :) КАкто с "американските" педиатри  .

Или както казваше - ще повтаряш докато ни ги набиеш в главите :laughing4:

преди 1 час, Мойра написа:

Авторката на джендър-идеологията лесбийката Джудит Бътлър: Няма мъже и жени! Полът е фантазия

Хреса ми сравнението с учението на Маркс и Енгелс . Комунистите /и цоциалистите/ затова ли са ЗА конвенцията ? :)

Тук повечето сте такива, но пък пропагандирате  точно обратното. Ах да .. сетих се... следваме си опорките на БСП. Преди 3-4 месеца бяха ЗА , сега Против.

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Нищо му няма на текста. Проблемът е другаде.

Е именно де. С останалото пак не мога д асе съглася напълно , защото прозират част от фейковете лансирани за конвенцията.  Мнението ми си остава че  нещата се дирижират на съвсем друг принцип, и са с цел дестабилизация и на българското правителство  , и на ЕС.

преди 10 минути, miro20 написа:

Е именно де. С останалото пак не мога д асе съглася напълно , защото прозират част от фейковете лансирани за конвенцията.  Мнението ми си остава че  нещата се дирижират на съвсем друг принцип, и са с цел дестабилизация и на българското правителство  , и на ЕС.

Ако се аргументираш, няма да го приема за пълна щуротия. Брюксел дестабилизра правителството? Да, бе.  Тоест, то така се получи, но не вярвам това да е търсено.

Моята версия е, че на Европа някой ѝ казва: правете, каквото искате, но тея аборигени там да са я подписали.

Цитат

фейковете лансирани за конвенцията

Човек, разбери, че нито ти, нито Тиквата и кой да е може да дава уклон на хората? Освен, ако не съдиш по българина от политическата секция на форума  на Калдата. Тогава си доста заблуден.

• Автор
преди 48 минути, Мальчик Бананан написа:

Моята версия е, че на Европа някой ѝ казва: правете, каквото искате, но тея аборигени там да са я подписали.

Не само ѝ казва/казват, но и налива/наливат доста пари.

А с мирко не се спори. :)

Ако се аргументираш, няма да го приема за пълна щуротия. Брюксел дестабилизра правителството? Да, бе.  Тоест, то така се получи, но не вярвам това да е търсено.

Няколко пъти се аргументирах и акцентирах. Не може до преди 3 месеца  пламенно да защитаваш конвенцията, после да се обърнеш на 180'

Знаейки кой диктува парада в БСП - клубъ на Решетников и сие, мисля е ясно и без жокер.

И не , не е Брюксел. Кога съм споменавал Брюксел ? А че в резултат на тази  пропаганда се дестабилизира и  правителството, и Брюксел поема всички негативи от тази пропаганда.Включително да изглежда като "диктовчик" , налагащ НАСИЛА античовешки, нацистки едва ли не, закони и методи :) 

Човек, разбери, че нито ти, нито Тиквата и кой да е може да дава уклон на хората? Освен, ако не съдиш по българина от политическата секция на форума  на Калдата. Тогава си доста заблуден.

Фейковете са си фейкове, сам знаеш че повечето тук "аргументи" са такива. Дори не говорим за "даване на наклон от Тиквата".

Твоа че обобщаваш нещата ми даде основание да кажа че и ти си увлечен от тези фейкове и спекулации най вече.

преди 19 минути, Мойра написа:

Не само ѝ казва/казват, но и налива/наливат доста пари.

А с мирко не се спори. :)

Мойра, нещо за педиатрите да се извиниш ? За повтаряните пропагандни статийки които цитираш на принципа "ще повтарям докато ви се набие в главите" ? 

Или като те затапят , удобно игнорираш ?  :)

Освен, ако не съдиш по българина от политическата секция на форума  на Калдата. Тогава си доста заблуден.

Напротив. Именно защото знам че тук повечето са много , ама много далеч от реалните  настроения, съм спокоен.

преди 10 часа, nikssi написа:

E па те ги джендърките:

http://www.bg-mamma.com/?topic=1012039.6780

там никът ми беше Satelit, бях се регистрирал преди 2 години да ги образовам по безплатно гледане на бг канали.
Но те са надраскали 454 страници, като напишеш нещо срещу тях днес, утре вече е 3 страници назад. Пишат като луди за да е невъзможно някой да изчете написаното, ако не си вземе отпуска.
Всъщност модераторското ядро е от мъжкарани джендърки, които много лошо преживяват някой да ги затапи по някоя тема. За да ги прецакате, ако ви се занимава, трябва да се регистрирате като жени, защото ако се издадете че сте мъже ще ви отхвърлят по спешната процедура. Като разлютени пчели са, ако припари някой до техния кошер.
Та там е женско царство, а цариците са джендърки. Те цариците-модераторки решават кое е правилно да се пише и ако не им угаждаш трият мненията, след като обаче си им създал трафик за рекламите им.

Всякакви неща изчетох, но добре, че беше местния джендър, че да разбера кой е виновника за целия този щум. Оказа се Кремъл. :D

преди 38 минути, miro20 написа:

Няколко пъти се аргументирах и акцентирах. Не може до преди 3 месеца  пламенно да защитаваш конвенцията, после да се обърнеш на 180'

Знаейки кой диктува парада в БСП - клубъ на Решетников и сие, мисля е ясно и без жокер.

И не , не е Брюксел. Кога съм споменавал Брюксел ? А че в резултат на тази  пропаганда се дестабилизира и  правителството, и Брюксел поема всички негативи от тази пропаганда.Включително да изглежда като "диктовчик" , налагащ НАСИЛА античовешки, нацистки едва ли не, закони и методи :) 

Фейковете са си фейкове, сам знаеш че повечето тук "аргументи" са такива. Дори не говорим за "даване на наклон от Тиквата".

Твоа че обобщаваш нещата ми даде основание да кажа че и ти си увлечен от тези фейкове и спекулации най вече.

Нито ме интересува толкова, нито ги чета. Но нямам понятие защо Брюксел настоява толкова за приемането ѝ. Явно трябва да обяснявам, че не съм от онея де тръбят онова за "третия пол". Просто размишлявам на глас и се чудя за чии им е това на Брюксел. Вероятно, те си нямат никакво понятие как функционира мозъка на homo balkanicus. Друга версия нямам, т.е. трябва да отида към спекулативни теории вече. Тук на Балканите, може да вдигаш тока, да окрадеш банка, да съсипеш планината, няма проблем, но за някаква такава глупотевина да стане потрош. Ние си го знаем, но те не го знаят. Мислят си, че всички мислят еднакво.

преди 34 минути, Белгиеца написа:

E па те ги джендърките:

http://www.bg-mamma.com/?topic=1012039.6780

Не знам кой е джендър - мъж да се регистрира в женски форум...

giphy.gif

преди 32 минути, Тoни написа:

Всякакви неща изчетох, но добре, че беше местния джендър, че да разбера кой е виновника за целия този щум. Оказа се Кремъл. :D

Споменавал съм, но и за теб  специално - всеки човек е джендър. По един или друг начин, той си има пол, вид  и/или както се спори вече допълниелно  , и социална роля.

А ако твърдиш че ти не си джендър, не знам дали осъзнаваш колко смешно и унизително най вече  звучи да си безполов, безродов. :)

преди 16 минути, Мальчик Бананан написа:

мъж да се регистрира в женски форум...

giphy.gif

:) така е. Но не това е проблем .. . а че  се прави на жена :)  :laughing4:

преди 6 часа, sliderum написа:

Защото има повече от достатъчно доказателства за това че конвенцията е единствено вредна, а той самият не  е посочил нито един аргумент в нейна полза, за това че тя допринася нещо за добро, което още го няма в нашето законодателство.

Е това, че му плащат да я подкрепя, малък повод ли е? Това си източник на поминък. Да живее Конвенцията! Ще я хвали и още как, и джендър ако трябва ще стане. Онези на Запад много разчитат на такива. Без тях каузата им е изгубена. Затова подбор се прави, обучение. Миро е ценен кадър, може би не най-ценният, но вече от години го е приел за кауза. Няма връщане назад.

преди 13 минути, Мальчик Бананан написа:

Не знам кой е джендър - мъж да се регистрира в женски форум...

Аз съм се регистрирал при тях като мъж с бащинска загриженост за технически неграмотните жени там.
Понеже гугъл ми показа тяхна тема как да гледат платено нелегално ИПТВ.
Та аз от добро сърце им отворих очите, че е лесно и приятно за всеки съпруг да инсталира една сателитна антена и да гледат без пари бг телевизия от небето.
После видях че имат и тема за живеещите в чужбина и там също им поотворих очите.
Точно преди година ги бях зарязал чак до началото на 2018. Пак им написах какво ново има относно безплатното гледане на бг телевизия. Щото те повечето нормални жени си имат по един съпруг на разположения и могат да го накарат да си поразмърда малко дебелия затлъстял задник и им пусне безплатна бг телевизия в чужбина.
И тази година видях че си имат тема за джендъризацията. Писах няколко пъти в нея, но джендърките се втурнаха да пишат 10 пъти повече. Е, зарязах ги, техен си е джендърския им сайт, те са на власт там с психично болни не можеш да излезеш на глава. И чак вчера установявам че са спряли писането от ника Satelit.
А иначе ти другарю разрешаваш ли на жени да пишат на този техничарски сайт, или и те са задължително джендърки след като тука е мъжки форум ?
А сега де ?
Ти в началото на тази тема нели беше против моето мнение относно джендърте. Сега що си се езвъртял на 180 градуса като фурнаджийска лопата, а ? 
Що така странно сега си против содомистката конвенция, а преди беше против моето мнение за нея ?
Усещам нещо джендърско дълбоко скрито у тебе и непризнато за околните около теб. 

Целият проблем стана от това, че те не обясниха нормално на хората. И причината за това е, че те самите нищо не са вдянали. Но такива са нашите "управници" - всъщност всичко, което правят не е за тях. Светът бавно, но методично изчикчириква. Една част от света нямат чиста вода и изкарват с по долар на ден, другата част на света се чуди къде да си бръкне и що за малоумщина да измисля. Войната е неизбежна. Този път ще е потрош до последния оцелял.

А това днес си е направо документален филм:

преди 22 минути, Мальчик Бананан написа:

Целият проблем стана от това, че те не обясниха нормално на хората.

Напротив. Проблемът е точно, че обясниха на хората, а не мина тихомълком и после да теглим последствията. И следващите ибрици да се оправдават, че не били те, а предните.

Иначе филмчето ми е любимо. Наистина е като документално, за моделирането на развитите общества и изкуствената им деградация, с цел контрол и унищожение на всичко градивно. Такива конвенции също са част от оръжията за изпростяване на населението. Чиста, неприкрита и нагла демагогия, след като крайните цели са ясни. Елитът и сектите си играят на пастири и теглят стадото към всякакви експерименти, по лоши и от болшевишкият кошмар. С идеята, че те знаят по-добре и те имат някакви права над човечеството. Сега на дневен ред е намаляване на населението. Но дори и сред елитите царят интриги и фалш. Едните лъжат другите, че преследват висши, хуманни цели, ама не са отишли да намаляват населението в Индия, или Африка, а сред европейските цивилизации. Тоест, целят елиминиране на определено население. И някъде там из множеството са такива ентелегенти като теб. Харесва ти да си контра и да си мислиш, че си повече от обикновенният човек. И когато се появи нещо псевдолиберално и "модерно", такива като теб веднага са на първа линия и готови да обвинят другите в ниско IQ, като си чешеш просто личното его. А е очевидно, арогантното отношение и твоето собствено IQ идва под съмнение, щом си толкова лесен за водене за носът.

Не, че ти следя постовете, щом така добре си паснахте с Мирко-истината. Въпреки, че неговата е ясна - партийната линия, а ти май наистина си си повервал. Обаче да даваш за пример един от любимите ми филми, не мога да пропусна просто.

преди 19 минути, RagnerBG написа:

Напротив. Проблемът е точно, че обясниха на хората, а не мина тихомълком и после да теглим последствията. И следващите ибрици да се оправдават, че не били те, а предните.

Иначе филмчето ми е любимо. Наистина е като документално, за моделирането на развитите общества и изкуствената им деградация, с цел контрол и унищожение на всичко градивно. Такива конвенции също са част от оръжията за изпростяване на населението. Чиста, неприкрита и нагла демагогия, след като крайните цели са ясни. Елитът и сектите си играят на пастири и теглят стадото към всякакви експерименти, по лоши и от болшевишкият кошмар. С идеята, че те знаят по-добре и те имат някакви права над човечеството. Сега на дневен ред е намаляване на населението. Но дори и сред елитите царят интриги и фалш. Едните лъжат другите, че преследват висши, хуманни цели, ама не са отишли да намаляват населението в Индия, или Африка, а сред европейските цивилизации. Тоест, целят елиминиране на определено население. И някъде там из множеството са такива ентелегенти като теб. Харесва ти да си контра и да си мислиш, че си повече от обикновенният човек. И когато се появи нещо псевдолиберално и "модерно", такива като теб веднага са на първа линия и готови да обвинят другите в ниско IQ, като си чешеш просто личното его. А е очевидно, арогантното отношение и твоето собствено IQ идва под съмнение, щом си толкова лесен за водене за носът.

Не, че ти следя постовете, щом така добре си паснахте с Мирко-истината. Въпреки, че неговата е ясна - партийната линия, а ти май наистина си си повервал. Обаче да даваш за пример един от любимите ми филми, не мога да пропусна просто.

Определено бъркаш за мен, но понеже се изразяваш интелигентно и пишеш без грешки (което няма как да не отбллежа - рядкост е в днешни дни), реших да прочета докрай написаното от теб. Но определено бъркаш не само това. Ама то в цялата тема има такива неща, че мани-мани. Повярвай ми, ако ТЕ искаха да закрият човечеството, отдавна да са го направили. И когато поискат, ще стане за дни. ;) Какви дни? За часове могат да го направят. Попрочети с какви оръжия разполагат.  Не им требе Конвеции-монвенции. Истината е другаде, ама няма кой да се уейкни, че да смелне кофито.

А относно спекулации, и аз мога да се отдам на такива и бих предположил, че не става дума за "третия пол", а за "четвъртия вид", ма хайде сега да не задълбаваме...

преди 19 минути, RagnerBG написа:

Бе вижда кой си е повярвал повече, но щом те кефи тая самочувственост, нека бе, нема ти развалям кефа сега.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.