Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 33 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

И няма да те питам . Защото едно че не ме интересуваш, и второ че нивото на което винаги принизявате дискусията е доста ниско и унизително .

Като няма какво да кажеш, не е нужно да спамиш с огфтопици и личностни заяжданици , нали ? 

Нали разбираш че СПРЯМО ТЕМАТА този стил и поведение ама въобще не те прави "мъж" :) :)

:lol6:Големият Мъж с Малката Палатка каза ! :lol6:

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

Spoiler

преди 1 минута, by_chechi написа:

:lol6:Големия Мъж с Малката Палатка каза ! :lol6:

Даа дааа :) накефи ли се ? изпразни ли се ? :) Браво на теб. Ти си най велик ! :)

преди 2 минути, sliderum написа:

А това е което джендерите искат да ни внушат. Живота не е театър. 

Да де.. разбрахме че  след 99 страници отново нищо не ти е ясно що е то "социална роля" .

преди 4 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Даа дааа :) накефи ли се ? изпразни ли се ? :) Браво на теб. Ти си най велик ! :)

Да де.. разбрахме че  след 99 страници отново нищо не ти е ясно що е то "социална роля" .

Напълно ясно ми е какво е. Примерно, тролът е социална роля. Ама тролът просто си пише. Едва ли бих ти позволил, ако решиш да си разиграваш коня като гей, да ме обараш за дупарата. Изкуствените ченета не са никак евтини.

ПС, Имам чувството, че някои "хора" никак не живеят в реалността. Те наистина са като себеизмислени, или написани от някой американски автор на...Ами всъщност, все едно Стивън Кинг ги е написал.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 43 минути, M.Николов написа:

Мирчо, подразни ме, че се вреш в чужди разговори, за това и го отнесе.

Идея си нямам какво "си решил че се вра" , но за всеки случай... преместих си го .... :)

преди 50 минути, sliderum написа:

Напълно ясно ми е какво е. Примерно, тролът е социална роля. Ама тролът просто си пише. Едва ли бих ти позволил, ако решиш да си разиграваш коня като гей, да ме обараш за дупарата. Изкуствените ченета не са никак евтини.

Ами не, не си разбрал. Особенно пък кой да те "бара за дупарата"  :)

преди 56 минути, by_chechi написа:

:lol6:Големият Мъж с Малката Палатка каза ! :lol6:

Да, да... Велик си  ! каза Му Го Отново ! Ти си МЪЖ !

А сериозно казано , повтарям го заради тази велика мисъл :

Цитат

Никога не спорете с глупаци – те ще ви смъкнат на тяхното ниво и там ще ви бият експертно.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не му обръщайте внимание, той има комплекси от външния си вид. 

Тони, къде ти изчезна подписа? Или викаш си "взел поука" след наказанието? Миро вместо да бъде поласкан от специалното отношение и вниманието, което е получил, той докладва. Но то на него докладването му е най-малкия проблем. Утре ако трябва и за правата на зоофилите ще лобира, защото е "дискриминация да не получават еднакво третиране"...

Баннаха ме, защото заради грозната снимка на миро, която разпространявах, разни антивируси засичат Калдата като зловреден сайт. Който иска ще му я пращам на ЛС.  

Е то снимката си беше нормално направена, що да е била грозна? Виж, вече за снимания обект... Значи такъв бил проблем. "Зловреден сайт" заради снимката. Миро, вземи си направи една хубава снимка, ей! Вземи се ръце. Виж на какво си заприличал!

преди 4 минути, .Alex&Vanko. написа:

Жена с панталон може а мъж с пола не може?

Може бе:

3da3a323dedf448b6f1b022cc559466f.jpg&sp=

1498851518_5_559x*.jpg

Казват, че панталоните са донесени на запад, в древността, от траките. И каква точно ти е тезата, или просто си пишеш?

Spoiler

преди 15 часа, Тoни написа:

Не му обръщайте внимание, той има комплекси от външния си вид. 

преди 12 часа, Lumberman написа:

Е то снимката си беше нормално направена, що да е била грозна? Виж, вече за снимания обект... Значи такъв бил проблем. "Зловреден сайт" заради снимката. Миро, вземи си направи една хубава снимка, ей! Вземи се ръце. Виж на какво си заприличал!

преди 12 часа, Тoни написа:

Баннаха ме, защото заради грозната снимка на миро, която разпространявах, разни антивируси засичат Калдата като зловреден сайт. Който иска ще му я пращам на ЛС.  

Винаги ми е било странно когато някой приличащ на мъж да се увлича по снимки на мъже.Още повече пък да се пишат яростни противници на ЛГБТ обществата. /А да... при това някои , като лимбурманчо, са били в такива :) /

Да ги слагат в подпис, да ги цитира постоянно , да ги качва навсякъде... 

Това само човек с проблеми може да го прави.

Другия аспект е какво аджеба, се цели с това тролене. Ако ви се покаже снимка на Стивън Хокинг, и на руса блондинка, вие пак ли ще се подигравате на Стивън ? /бог да го прости/ 

Комплекси, комплекси , ама нищо общо с Люлин и др :) 

За всички мои обсебени и комплексирани фенове , които влизат само и единствено да говорят за мен, които обръщат всяка тема в заяжданици с Миро, за тези които им е нужна помощ, бегом , знаете къде :

преди 2 часа, miro20 написа:

Винаги ми е било странно когато някой приличащ на мъж да се увлича по снимки на мъже

Ей, Миро, пак нищо не си разбрал. Какво увличане? Ако не е била твоя снимката, защо се засягаш и докладваш? Значи е твоя. Може би те притеснява някой да не те научи как изглеждаш, току-виж те засякъл някъде на улицата?

А и снимката не беше толкова лоша. Примерно, Адлер88 много я хареса :)

Разбира се, не сме се събрали да дискутираме тука нечий външен вид, но понякога този вид е много издаен. Например, на мъжа с поличката на снимката по-горе.

Не говоря за шотландската поличка.

преди 50 минути, Lumberman написа:

Ей, Миро, пак нищо не си разбрал. Какво увличане? Ако не е била твоя снимката, защо се засягаш и докладваш? Значи е твоя. Може би те притеснява някой да не те научи как изглеждаш, току-виж те засякъл някъде на улицата?

Аз останах с впечатлението, че Миро се оказа достатъчно мъж да не докладва въпросната снимка. Въпреки, че моите уважения към участниците в тези теми, обаче такива заяждания за външен вид, на мен не са ми особено приятни. Най малкото не доказват ничия теза. Някакви овце с токчета заявиха с гордост, че са докладвали, други пък им се възхитиха на комсомолският порив.

Интересно вчера във Варна Боко не спомена конфенцията, верятно Юнкер като го болеше притиснатия му нерв и му изтръпваше левия крак, та не му се е скарал на Боко че не я е ративицирал. А Ердогъз я е ратифицирал, пък не го пускат в ЕС.
Заключението е, че от ратифицирането на содомистката Истанбулска конвенция полза няма никаква за пред ЕС.

• Автор
преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Темата се изчерпа

Все още не.

"Истанбулската" схема за овладяване на националната държава

Цитат

Така главата в Страсбург, където е централата на GREVIO ще пусне пипала във всички страни, приели Истанбулската конвенция. Австрия също е сред тези страни. И на това основание GREVIO иска от австрийските власти да увеличат значително бюджета, отпуснат чрез Федералното министерство на здравеопазването и жените, за работата си в областта на предотвратяването и борбата с насилието срещу жените. Така, от една страна, GREVIO приканва австрийските власти да гарантират високо и стабилно финансиране на своите НПО-пипала. А от друга страна, самите джендър-пипала искат от Австрия /с помощта на натиска на GREVIO/ бюджет от 210 милиона евро на година! GREVIO иска австрийските власти да увеличат значително бюджета, отпуснат на Федералното министерство на здравеопазването и жените, за работата си в областта на предотвратяването и борбата с насилието срещу жените. GREVIO приканва австрийските власти да гарантират стабилни нивата на финансиране на НПО. Всесилното GREVIO иска албанските власти да осигурят: подходящи човешки и финансови ресурси както на централно, така и на общинско равнище; значително увеличаване на бюджета, отпуснат на джендър-НПО. Да се отделят бюджетни средства, предназначени за предотвратяване и борба с насилието срещу жените за други заинтересовани министерства. За Монако GREVIO иска правителството да осигури на НПО човешките и финансовите ресурси, от които се нуждаят. За Дания GREVIO смята, че трябва да има целево финансиране за координираща организация. И така нататък, до светлото джендърско бъдеще, което по нищо не се различава от едно друго, което моето поколение добре познава и в което държавата е длъжна да вади и да дава, докато я разсипят напълно.

Цялата статия ТУК

Така стоят нещата.

преди 5 часа, Lumberman написа:

А и снимката не беше толкова лоша. Примерно, Адлер88 много я хареса :)

Разбира се, не сме се събрали да дискутираме тука нечий външен вид, но понякога този вид е много издаен. Например, на мъжа с поличката на снимката по-горе.

Не говоря за шотландската поличка.

Страх го е, че хората ще видят изворът на тези зловония, които се леят тук. Лоша работа е да си трол и да знаят как изглеждаш.  

преди 4 часа, RagnerBG написа:

Аз останах с впечатлението, че Миро се оказа достатъчно мъж да не докладва въпросната снимка. Въпреки, че моите уважения към участниците в тези теми, обаче такива заяждания за външен вид, на мен не са ми особено приятни. Най малкото не доказват ничия теза. Някакви овце с токчета заявиха с гордост, че са докладвали, други пък им се възхитиха на комсомолският порив.

Баш той си я докладва всеки път. Сам си отговори защо. Няма проблем човек да е дебел и грозен, но има проблем, когато се разкрива трол. 

• Автор

Институтът за модерна политика със законопроект срещу джендър идеологията в училище

Цитат
Законопроект срещу нахлуването на джендър-идеологията в образователната система чрез проекти на неправителствени организации разработи екип на Института за модерна политика (ИМП). „Предлагаме промени в Закона за предучилищното и училищното образование, според които включването на деца и ученици в дейности по проекти и инициативи на НПО може да става само след изрично писмено съгласие на техните родители или настойници“, обясни Борислав Цеков, доктор по конституционно право и основател на ИМП.
Spoiler

Предвижда се свободата на родителите да осигуряват ценностното възпитание на децата и учениците в съответствие със своите убеждения да бъде прибавена като един от принципите на образованието в България.

В мотивите към законопроекта ИМП посочва, че международните актове по правата на човека гарантират правата и отговорностите на родителите да се грижат за ценностното и идеологическо възпитание на децата. Действащият закон у нас обаче практически е лишил родителите от тези права и ги е прехвърлил изцяло на държавата.

Сега в чл. 11 от закона има забрана за налагане на идеологиии в образователната система, но не са предвидени конкретни механизми за предотвратяване нахлуването на различни идеологически, в т.ч. ненаучни, доктрини чрез неправителствения сектор. Свидетели сме, че децата и учениците са включвани в дейности по проекти, програми и инициативи на неправителствени организации. Част от тях несъмнено са полезни. Други обаче са подчинени на идеологически възгледи, по които няма научен консенсус или са лишени от авторитетна научна аргументация, а в обществото са възприемани противоречиво. Типичен пример са различните анкети, обучения, открити уроци и разпространение на информационни материали на неправителствени организации, които пропагандират ненаучната теория, че полът се определя не от биологичното зачатие и генетичния код на човека, а от неговия личен психически и волеви избор и самоидентификация. Целта на законопроекта на ИМП е да въведе гаранции за родителски контрол относно разпространяваните в учебните заведения идеологически доктрини, а не да се разчита само на преценката на държавните чиновници от системата на образованието.

От ИМП ще проведат консултации с парламентарните групи, които изразят интерес към законодателната инициатива, съобщават от пресцентъра на неправителствената организация.

Надявам се, този законопроект скоро да стане закон.

преди 2 часа, Мойра написа:

Все още не.

Ми то твоите  дачково-червени "медии"  нагнетяват истерията. Не друг :)

Ето пак познатите термини "джендър пипала" ,"безмилсотна джендър идеология" ,   НПО-та... "...до светлото джендърско бъдеще, което по нищо не се различава от едно друго, което моето поколение добре познава и в което държавата е длъжна да вади и да дава, докато я разсипят напълно. "....

и т.н.

И отново старата ти опорка-нонсенс, за което те хващам няколко пъти - как даден проблем , който конвенцията СЕ  стреми да реши , се представя като нещо КОЕТО ЩЕ бъде , ако СЕ приеме конвенцията. Т.е. на 180'

..." Чудовищни случаи като хилядите изнасилвани и убивани малолетни деца в Телфорд, Англия в продължение на десетилетия поставят изключително остро въпроса за политически чадър над извършителите. Поставят въпроса за съществуването на насилнически, по същество – терористични мрежи, снабдяващи елитарни педофилски среди с малолетни жертви – за това става дума в случая Телфорд и замесването на бившия британски премиер в него. "

Spoiler

преди 1 час, Тoни написа:

но има проблем, когато се разкрива трол. 

До момента, единствено и само вие се идентифицирахте като абсолютни тролченца :)

Трол както знаеш,  е този който съсива темите с офтопици, личностни заяжданици, спам, обиди и нападки, с които да провокира другите да излязат също от нормалната дискусия и да се съсипват темите.

Точно което правиш ти и още някое друго другарче .

Не  знам какво размахването на някаква снимка, доказвало нещо ?  Ползвате я единствено и само за подигравки, заяжданици , спам.

Пак да те питам -  Ако ти дам снимка на руса блондинка и на Стивън Хокинг,  ти пак ли ще се подиграваш на Хокинг че е "трол" ? Само защото не можеш да се мериш на малкия му пръст ?  Камо ли да опонираш ? Както и на мен не можеш да опонираш :)

Така и не разбра че си наказан единствено и смао заради троленето , спама, обидите и заяжданиците.

преди 6 часа, Lumberman написа:

Може би те притеснява някой да не те научи как изглеждаш, току-виж те засякъл някъде на улицата?

Не, не ме притеснява ничия среща. Особенно когато знам че повечето хора мислят като мен. По скоро  комплексарите , размахващи подобни на ващите " аргументи " ги е страх.

Точно те симулират и се регистрират с по няколко ник-а, точно такива симулират и моя ник , точно те се крият като мижитурки да "не ги познаят" :)

Ей, Миро, пак нищо не си разбрал. Какво увличане? Ако не е била твоя снимката, защо се засягаш и докладваш? Значи е твоя.

а кой ти каза че е той а не друг ?

надявам се да получа отговор на въпроса

преди 1 час, miro20 написа:

Ми то твоите  дачково-червени "медии"  нагнетяват истерията. Не друг :)

Ако не бяха вашите продажници, които да натискат за тия работи, нямаше нужда дачковите медии въобще да се включат.

Но и добре, че някои хора имат топки и съвест да осветят тия "дела на тъмнината". Щото ако разчитаме на Цачева и компания да ни осветляват, вече да са я приели тая конвенция. А самият факт, че се опитаха да го направят с измама и набързо, въобще не ги извинява. И да се надяваме, че един ден тия продадени души - вкупом с онтуража им - ще си получат заслуженото. БСП-арите също, начело с онова леке Станишев.

БСП за 10 години не можа една АЕЦ да ти построи да си светнеш, че да НЕ може да ги видиш - докато Турция си ги строи за 5 години

преди 3 минути, Lumberman написа:

А самият факт, че се опитаха да го направят с измама и набързо, въобще не ги извинява. И да се надяваме, че един ден тия продадени души - вкупом с онтуража им - ще си получат заслуженото. БСП-арите също, начело с онова леке Станишев.

Кои са "продажни души" ? Тези /най вече жените  от БСП/ които допреди 3 месеца пламенно бяха ЗА конвенцията, които питаха "кога по скоро ще се внесе и приеме" , а после обърнаха палачинката на точно  180' ?

станиШеф е леке , още когато обещаваше да се оттегли от евродепутатското място, после "забрави" , и до сега си е на удобно добре платено местенце там. НО по темата НЕ беше той този , който се измекяри на 180'  , а г-жа Лъжа . :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.