Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

дано осъзнаваш какви глупави смешки говориш

Мерси, подобно!

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 27 минути, Мойра написа:

Ето кои членове на конституцията погазва Истанбулската конвенция!

Препоръчвам да се прочетат и коментарите под статията.

до одеве не е искаше сега пък защо не е спазват - трябва ти май психолог, оп грешка психиятър

преди 2 минути, Lumberman написа:

Мерси, подобно!

ти нали ме блокира и не ми четеш постовете

преди 2 минути, .Alex&Vanko. написа:

Кой знае тоя коментар верен ли е или измислен да бъде контра просто. Как само нашата Конституция нарушава а на другите държави не. Или те са го проспали тоя момент?

Ами то когато се съгласиш международните договори, по които си страна, да надцакват вътрешното законодателство - какво очакваш? Те затова натискат за конвенцията. Конституцията ще отиде в канала. Не че и сега много я зачитат, но поне я има и ги уличава в злоупотреби. А иначе всичко ще е "законно".

Кой чете 24 часа вече? Откак ги нема ВАЦ. Телеграф четат хората стана вестник номер 1

преди 2 минути, Lumberman написа:

Ами то когато се съгласиш международните договори, по които си страна, да надцакват вътрешното законодателство - какво очакваш? Те затова натискат за конвенцията. Конституцията ще отиде в канала. Не че и сега много я зачитат, но поне я има и ги уличава в злоупотреби. А иначе всичко ще е "законно".

защо не се запознаеш с Мойра и без това си личи, че и двамата не сте виждали някой от другия пол - тамън малко ще поразпуснете :withballoon2:

Хайде малко по същество. Много добра статия на Кристина Кръстева от в. "24 часа". Жалко, че не може да се копира текста тука. Но поне две са основните неща: органът GREVIO, който ще прескача българската юрисдикция и ще си прави каквото иска, ще поставя ултиматуми. И вторият въпрос е: загубили ли сме ние суверенитета си като държава? Отговорът според мен е "да, де факто" и "не, де юре". Но приеме ли се конвенцията де факто ще стане и де юре, ще си оплетат кошницата. А това е много важно, защото никой не може да се цупи и да негодува против законно-сключени договори... Остава само уточнението, че ако приет под заплахи и насила, ратификацията е невалидна. Подобно на омразните дългове, взети чрез корупционни схеми, при които хората са прецакани, а печелят политиците и банките.

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо неможе според теб

Миро поне го разбирам защо пише, ама тебе не те разбирам. Ти разбираш ли защо и какво пишеш? Вие на чат го обърнахте. Това е форум.

Все призовавате за четене на официалните медии. Отдавна вече няма такива. Освен "Държавен вестник" :D

• Автор
преди 58 минути, Без умствен капацитет написа:

до одеве не е искаше сега пък защо не е спазват - трябва ти май психолог, оп грешка психиятър

ти нали ме блокира и не ми четеш постовете

Това беше последното твое "мнение", което чета.

Блокирах те, защото не желая да чета неграмотно написани, лишени от смисъл и манипулативни постове.

Жал ми е за теб!

:lol6:пука ми на това което ти липсва от доста време, значи ще те псувам и ти ще се правиш че незнаеш

нали знаеш, и ти го каза " плюят ги, а те се правят че вали"

преди 28 минути, Мойра написа:

Блокирах те, защото не желая да чета неграмотно написани, лишени от смисъл и манипулативни постове.

Жал ми е за теб!

Тя офцата е инвалид с нарушени мозъчни функции.
Сега и аз ще блокирам този офчи ник, в знак на солидарност.

п.п.
готово станаха 4 блокирани

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Тя офцата е инвалид с нарушени мозъчни функции.

:Dприсмял се хърба на щърба - навсякъде в форума си написал че си на социални помощи (инвалид по болест)

преди 2 часа, Мойра написа:

Ето кои членове на конституцията погазва Истанбулската конвенция!

Препоръчвам да се прочетат и коментарите под статията.

Коя е Кръстева ?

А интервюто на преподавателя по конституционно право и бивш служебен премиер ,  изгледа ли ?

Нещо за американските педиатри да има да кажеш ? Да "повториш отново докато ни влезе в главите" ? :) 

Нещо като извинение, признание за манипулацията на твоите медии да кажеш ? Не , нали .

преди 1 час, Lumberman написа:

Но нека по-добре да обърнем внимание не на Миро,

Е там ви е проблема винаги. Хем повечето тролчета сте се самоблокирали от мен /уж/ , хем все аз съм ви дъвка в устата :) :laughing4:

Нали си знаете темата за комплексите . Що не си ревете там ?

• Автор
преди 1 час, .Alex&Vanko. написа:

Кой знае тоя коментар верен ли е или измислен да бъде контра просто. Как само нашата Конституция нарушава а на другите държави не. Или те са го проспали тоя момент?

Или просто са ги заставили.

преди 1 час, Мойра написа:

За съжаление, когато човек сам не желае да се озаптява, и когато модераторите не искат да вземат някакви мерки за ограничаване на простотиите, тогава не ни оставят друг избор освен да го ограничим с наличните средства. И аз неотдавна го блокирах. За разлика от Миро, който не е толкова тъп, този е и тъп, и нагъл. Чудна комбинация.

преди 3 часа, Lumberman написа:

Мерси, подобно!

Озовах се днес по случайност фмола.
Докато чакам съпругата да открие оптиката, реших да пия кафе.
Гледам до входа едно, гледам хора, опашка...
Наредих се и гледам цените.
Викам си, сигурно е някакво специално кафе, от малайзийските катерички.
Питам какво е кафето.
Едното вдига рамене, другото вика арабика.
Ама каква арабика, питам, откъде, кога е печена, имате ли ароматизирана с лешник.
Вдигат рамене.
Едно филтър кафе, викам.
Нямаме в момента.
Имате ли кафе, което не е еспресо, питам.
Ми, не...
Starbucks.
Цървули.
Цървули са и тия, дето ходят на такива места.
Цървули съм и аз, щото влязох фмола.

този е и тъп, и нагъл

Какъвто аватара такова и мисленето. Без грам мисъл. Офца на токчета женски пол и  представящ се за мъж...типично джендърче. Нищо лично ама е клинично.

Аз мислех, че е жена, но трудно му разбирам написаното и за това вече не се напрягам толкова. Поне има желание.

Много ми е чудно, ако е живял във времената, когато образованието е било приоритет, как са го изпуснали така. Вероятно положението там е много тежко откъм мисловна дейност.

преди 4 минути, nikssi написа:

Какъвто аватара такова и мисленето. Без грам мисъл. Офца на токчета женски пол и  представящ се за мъж...типично джендърче. Нищо лично ама е клинично.

то ако се преценя по това - ти си написал кълвач , птиците не са никак умни, та и уместно си сложил око

само те гледат "умно"

За съжаление, когато човек сам не желае да се озаптява, и когато модераторите не искат да вземат някакви мерки за ограничаване на простотиите, тогава не ни оставят друг избор освен да го ограничим с наличните средства. И аз неотдавна го блокирах. За разлика от Миро, който не е толкова тъп, този е и тъп, и нагъл. Чудна комбинация.

пусни тема за мен, нали за това те бива

преди 3 минути, Тoни написа:

Аз мислех, че е жена, но трудно му разбирам написаното и за това вече не се напрягам толкова. Поне има желание.

Много ми е чудно, ако е живял във времената, когато образованието е било приоритет, как са го изпуснали така. Вероятно положението там е много тежко откъм мисловна дейност.

с това само доказваш, че на времето са имитирали че нещо има приоритет

Системата те е изпуснала, а? Оставили са те неграмотно? Аре, не на мене тия, защото едно време са правели хора в училищата. Щом не си успяло тогава, значи си тежък случай.

преди 11 минути, nikssi написа:

Пак неразбрала офцата...ето ти жокер.

a аз мисля че другите е добре да не знаят колко си умен

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.