Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

Аз все пак си мисля, че Хърватия няма да ратифицира конвенцията.

https://www.24chasa.bg/novini/article/6779366

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

• Автор
преди 11 минути, M.Николов написа:

Аз все пак си мисля, че Хърватия няма да ратифицира конвенцията.

https://www.24chasa.bg/novini/article/6779366

Народът е единен и ще успее да наложи волята си, но ние...

преди 6 часа, miro20 написа:

Такива мнение съм склонен да приемам .

Вие ?

Имах си аз да не приемеш, нещо тотално нихилистко, демагогско и лъжовно.

Две думи за този човек - мижитурка, нагаждач. Как се не свършиха боклуците в тая държава? Но и медията на Костов как би поканила някой с нормална позиция? 5.05 - пълна лъжа, после все едно слушаме Плевнелиев. И това е професор и това е било премиер? И това ми било специалист по конституционно право? С любимият ти израз - алабалистики, да обравдава безправие, потипкване на основните закони на републиката и интересите и желанията на гражданите и. Такива като тоя, колко срок на годност имат, та не си харчат сребърниците някъде извън България, та поне да не ни ги пускаш да ги гледаме, по манипулативните медии, които иначе никога не бих пуснал, да ми вдигат кръвното.

La imagen puede contener: una persona, texto

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

пусни тема за мен, нали за това те бива

Не си интересен. Ти си във всяка тема. Ти се държиш като добитък, за разлика от онзи със забрадката. А животните са доста по-безОБИДНИ от хората. Тъй че минаваш метър :)

преди 35 минути, Lumberman написа:

Не си интересен. Ти си във всяка тема. Ти се държиш като добитък, за разлика от онзи със забрадката. А животните са доста по-безОБИДНИ от хората. Тъй че минаваш метър :)

нали си ме блокирал, защо ми четеш

прочети си предните мнения: като фурнаджийска лопата си

преди 3 часа, Lumberman написа:

За съжаление, когато човек сам не желае да се озаптява, и когато модераторите не искат да вземат някакви мерки за ограничаване на простотиите, тогава не ни оставят друг избор освен да го ограничим с наличните средства. И аз неотдавна го блокирах. За разлика от Миро, който не е толкова тъп, този е и тъп, и нагъл. Чудна комбинация.

преди 1 час, RagnerBG написа:

Две думи за този човек - мижитурка, нагаждач.

Тоя не беше ли човек на Плевнелиев, и виден соросоид от НБУ?

Интересно, че преди време Близнашки се беше подписал срещу приемането на СЕТА?

http://www.memoriabg.com/2016/10/15/protest-ceta/

Цитат
Водещи български прависти се включиха в апел на европейската академична юридическа общност до Европейската комисия и Европейския парламент да не приемат Трансатлантическите търговски споразумения на ЕС със САЩ и Канада – ТПТИ и СЕТА, докато в тях фигурират паралелни на правосъдните системи механизми за съдене на държави от инвеститори. Въпросните механизми, известни като ISDS, представляват на практика частни трибунали, в които корпорации могат да завеждат дела срещу властите с искания за обезщетения, ако сметнат, че очакваните от тях печалби са намалели вследствие от въвеждане на регулации, закони, политики и т.н.

„САЩ, Канада и Европейският съюз имат високоразвити ефикасни съдебни системи, които гарантират подходяща юридическа защита на чуждестранните инвеститори. Апелираме към вас да не отслабвате и подкопавате върховенството на закона и демократичните принципи, върху които са основани страните-членки и Европейският съюз като предоставяте на чуждестранните инвеститори ненужна, системно предубедена и структурно нездрава паралелна юридическа и съдебна система в ТПТИ и СЕТА“, се казва в апела.

От българска страна под него се подписаха седмина преподаватели от Софийския университет. Това са проф. Георги Стефанов – професор по международни отношения и история на дипломацията, проф. Георги Близнашки, преподавател по конституционно право и експремиер на Република България, проф. Красимира Средкова – преподавател по трудово и осигурително право, член на Европейския комитет за социални права; проф. Лазар Груев – преподавател по наказателно право, бивш конституционен съдия и председател на Върховния касационен съд; проф. Огнян Герджиков – преподавател по търговско право, бивш председател на Народното събрание; проф. Пламен Киров – преподавател по конституционно право, бивш конституционен съдия и проф. Сашо Пенов – преподавател по финансово право и декан на Юридическия факултет на СУ.

Как може да си против СЕТА и да си за ИК? Или може да се проституира според ситуацията? Все пак да си в един отбор (на мижитурките) заедно с Плевнелиев, трябва да не ти пука да го правиш, когато ти дойде... А онзи със забрадката не го е срам да се кефи на такива мижитурки и соросоиди, ама няма как - братски дълг да се подкрепи другарчето, ако ще и да се е насрал в ефир! Пък и името "Близнашки" за двуличен човек е много подходящо.

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

нали си ме блокирал, защо ми четеш

прочети си предните мнения: като фурнаджийска лопата си

Аз защо съм го бил чел? Забранено ли е? А ти защо си ми писал? Хайде да приключваме тая тема?

Проблема е в превода и тия дет вдигат пушилка изкуствено. Не може 45 държави ли бяха да са будали.

Еле пък щом Турция я е приела.

• Автор
преди 16 минути, .Alex&Vanko. написа:

Проблема е в превода и тия дет вдигат пушилка изкуствено. Не може 45 държави ли бяха да са будали.

Всяка суверенна държава има право да решава сама, съобразявайки се единствено с националните си интереси и мнението на народа.

Тука четете различни източници и става каша и се карате! Толкова лъжат вече да си продават медиите.

преди 24 минути, .Alex&Vanko. написа:

С такова мислене ти дай да се набуташ в някоя пирамида, казвайки "не може всички преди мене да са будали". Хайде малко по-сериозно, стига стадна психика. Не можеш ли да преценяваш за себе си, та трябва някой да ти казва и да базираш важни решения на презумпции, че онези, видиш ли, знаели какво правят? Те и евреите предаваха за концлагерите навремето.

преди 46 минути, .Alex&Vanko. написа:

Няма 45 държави да са я ратифицирали с вот в парламентите им.
Турският диктатор може да приеме всичко което си иска, просто защото няма да го спазва после.
Ами ти явно си от джендър расата и си сакаш тойта да е.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Няма 45 държави да са я ратифицирали с вот в парламентите им.
Турският диктатор може да приеме всичко което си иска, просто защото няма да го спазва после.

Е хубу правителствата. Кой диктатор ще приеме тия джендъри? Европа е много либерална да ама мюсулманите?

преди 2 минути, .Alex&Vanko. написа:

Кой диктатор ще приеме тия джендъри? 

Турският диктатор Ердогъз си е на ти с джендърасите, на тях това си им е в "културата" да се опъват в турска баня.

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Турският диктатор Ердогъз си е на ти с джендърасите, на тях това си им е в "културата" да се опъват в турска баня.

Gender значи граматически род а не пол! Конституциония съд е взел превода от Министерски съвет. Нинова може да има друг превод.

преди 1 час, .Alex&Vanko. написа:

Щом Турция го е приела, що не станеш  турчин?

Много ми е смешно как се дава за пример Турция, където жените ходят увити в чаршафи. Ердоган ги върна много назад.

Колкото и да ми платят, Ванко, няма никаква вероятност да изляза да протестирам в полза на присаждането на още права на гейовете, да си развяват байряка както си искат, за сметка на останалите хора  и с извращаване на поколенията им. Съжалявам Ванко, ако не ти отърва, отиди там където ще можеш да се омъжиш на спокойствие за някой брадат турчи, да си те върти на рязаната си бургия, след като ти е сладко да си в съответното положение.

преди 4 часа, RagnerBG написа:

Имах си аз да не приемеш, нещо тотално нихилистко, демагогско и лъжовно.

Две думи за този човек - мижитурка, нагаждач. Как се не свършиха боклуците в тая държава? Но и медията на Костов как би поканила някой с нормална позиция? 5.05 - пълна лъжа, после все едно слушаме Плевнелиев. И това е професор и това е било премиер? И това ми било специалист по конституционно право? С любимият ти израз - алабалистики, да обравдава безправие, потипкване на основните закони на републиката и интересите и желанията на гражданите и. Такива като тоя, колко срок на годност имат, та не си харчат сребърниците някъде извън България, та поне да не ни ги пускаш да ги гледаме, по манипулативните медии, които иначе никога не бих пуснал, да ми вдигат кръвното.

Не че нещо , ама ми се струва ти никога няма да си преподавател  по конституционно право.

Твое си право да избълваш не една , а още  по 3х подобни повръщни , но това няма да те направи конституционен съдия.

преди 6 минути, sliderum написа:

Колкото и да ми платят, Ванко, няма никаква вероятност да изляза да протестирам в полза на присаждането на още права на гейовете, да си развяват байряка както си искат, за сметка на останалите хора  и с извращаване на поколенията им. Съжалявам Ванко, ако не ти отърва, отиди там където ще можеш да се омъжиш на спокойствие за някой брадат турчи, да си те върти на рязаната си бургия, след като ти е сладко да си в съответното положение.

Ох, да протестирате против приемането на конвенцията. И аз не съм джендър съжалявам.

току-що, .Alex&Vanko. написа:

Ох, да протестирате против приемането на конвенцията. И аз не съм джендър съжалявам.

Ако е така, защо създаваш точно обратното впечатление досега, с коментарите си? 45 страни били я подписали, а колко от тях са я ратифицирали, или ти не правиш разлика между двете положения? Освен това знаеш ли на планетата Земя колко държави има. Поинтересувай се за техният брой и после го сравни с броят на държавите, които са ратифицирали конвенцията, за да видиш колко ограничено(за щастие) е  разпространение на този гаден  троянски кон.

преди 4 минути, .Alex&Vanko. написа:

Ох, да протестирате против приемането на

Аз след 95 страници , в едно се убедих - че те не знаят за какво са "против". Но са истерично , драматично, категорично - против ! :)

След тези 95 страници, оставам на мнение че "господари на ефира" с оная напушена оцъклена истеричка , най добре са отразили качеството на тази т.нар. дискусия.

https://gospodari.com/разпалена-жена-праща-видни-личности-в-седалищните-части-на-майките-им-заради-истанбулската-конвенция-video137431.html

И разбира се, са много далеч от каквото и да е "конституционно право" и т.н.  :)

Миро, повече от достатъчно бяха изброявани мизериите и капаните в конвенцията. Не се прави на сляпо проамериканско куче, току що излязло на светло от тунела си изпод земята.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.