Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 20 часа, miro20 написа:

За радост, дори там, някои се усещат че нещата не са много наред :

https://clubz.bg/85355-ombudsmanyt_na_rusiq_nasilieto_e_netyrpimo_da_premislim_za_istanbulskata_konvenciq?fbclid=IwAR2fWY-AxIV8q9sDQyJGdbuuxGnUld2qfrkw0wfOL8hU7yBRbLKSElt0kmw
Или както случая с омбудсмана на РФ - за малтретирано момиченце  от много години.

Колко извратен болен мозък  трябва да си за да оправдаваш такова насилие ?

Естествено, удобно си премълчал, с надеждата, че никой няма да го прочете, че момиченцето е било малтретирано от леля си

Цитат

Официалното ѝ изявление идва след разкриването на случай на системен тормоз над 7-годишно момиченце в руската република Ингушетия. Историята шокира страната, детето и в момента се лекува в болница в Москва, където бе транспортирано, а лекарите се борят да спасят едната му ръка от ампутация. След прегледите се оказва, че Аиша има следи от множество травми, причинени от насилие в миналото - в това число счупени ребра, увреждания на гръбнака и др. Заподозряна за насилието е лелята на момиченцето, която се е грижила за него.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

Естествено нищо не съм премълчал. Какво значение има от кого е домашното насилие ??

преди 22 часа, miro20 написа:

В случая  не става въпрос за никакъв феминизъм . А чисто и просто класически случай на редовно малтретирани жени, които са подавали оплаквание, но никой не е реагирал, поради това че в "матушката" домашното насилие е декриминализирано.

При теб презумцията е че жената винаги унижава мъжа, че наглата лъжкиня е жената, злепоставяща мъжа... 

А фактите са че мъжът я е малтретирал многократно докато ...

Или както случая с омбудсмана на РФ - за малтретирано момиченце  от много години.

Цитат

Официалното ѝ изявление идва след разкриването на случай на системен тормоз над 7-годишно момиченце в руската република Ингушетия. Историята шокира страната, детето и в момента се лекува в болница в Москва, където бе транспортирано, а лекарите се борят да спасят едната му ръка от ампутация. След прегледите се оказва, че Аиша има следи от множество травми, причинени от насилие в миналото - в това число счупени ребра, увреждания на гръбнака и др...........

Ами в целия си пост рева за редовно малтретирани жени, накрая намеси и момиченцето и цитата ти свършва точно преди изречението където се разбира, че виновна е леля и.

Лъжец и манипулатор си, но пак си разкрит и въпреки всичките ти напъни, пак ще останеш без премия :laughing5:

Цитат

Официалното ѝ изявление идва след разкриването на случай на системен тормоз над 7-годишно момиченце в руската република Ингушетия. Историята шокира страната, детето и в момента се лекува в болница в Москва, където бе транспортирано, а лекарите се борят да спасят едната му ръка от ампутация. След прегледите се оказва, че Аиша има следи от множество травми, причинени от насилие в миналото - в това число счупени ребра, увреждания на гръбнака и др. Заподозряна за насилието е лелята на момиченцето, която се е грижила за него.

Естествено че са различни случаи. Говоря за домашно насилие. Без значение от кого е. Това че ти си фантазираш някакви неща няма никакво значение.
Какво променя това че един от многото случаи е насилие от лелята към детето ?
Нещо променя ли се за жените които вече са трупове ??
Всичко това е повод омбудсмана на РФ да говори за приемане на ИК.

Ингушетия са бая мюсулмани и момиченцето е с типичнота име Айша. Това не са руснаци и на Мирко няма как да му се отвори парашута да плюе по Русия по тази линия, което пък плюене е оффтопик и се опитва да го маскира като загриженост за правата на жените и в случая децата, но отвсякъде си личи, че в същност целта е да мята кал по братушките . Ако имаше малко мозък, щеше да се усети, ама там няма никой.

А какво е РФ ? А какво е "чист руснак" ?  Та те дори в Украйна пращат танкисчета-буряти разни щото няма кого друг :) 

преди 1 час, miro20 написа:

"чист руснак"

Така ли съм написал, или се опитваш да проявяваш въображение.:ohmy:

преди 1 час, sliderum написа:

Това не са руснаци и на Мирко няма как да му се отвори парашута да плюе по Русия по тази линия,

Добре, това ти е израза. Перефразирам въпроса си : 

Какво е "рунак"  ? А какво е РФ ?  Та те дори в Украйна пращат танкисчета-буряти разни щото няма кого друг :) 

И не разбирам защо наричаш "плюене" .

Това е добра инициатива на обудсмана , която най сетне се е усетла че нещата с домашното насилие никак не са добре в РФ .

на 12.07.2019 г. в 22:42, halek написа:

@herkules, няма смисъл. миро е платен трол и дори днес да го навреш в миша дупка и да няма какво да ти отговори, утре пак ще си повтаря същите глупости и заучени фразички, спуснати му отгоре. ;)

Знам това, отдавна го разбрах, но му отговарям на простотията, самодето той не се усеща. Демонстрира "интелигентност" на много знаеш, като в устата му са само правата на жените, защото може би и той е жена или гей. Убийствата на мъже за него са без значение, нищо че, над 90% от всички убийства са на мъже, без значение от кого са извършени. За него мъжете нямат право да се защитават, както намерят за добре, а и отмяната на смъртното наказание пак по вина на женските искания си е благоприятно решение за убийците на хора. Убиецът може и от затвора да извършва убийства, и да няма от какво да се страхува, нали си е в затвора. Да му мислят жертвите, които ще живеят в страх до живот, заради простотията с отмяна на смъртното наказание за умишлено убийстгво. Древен философ в миналото е казал: - "За да няма повече смърт, въведете смъртното наказание!"!

на 13.07.2019 г. в 0:15, miro20 написа:

Айде бе ? "вредна била за истинските мъже " ??? пак се убедих че идея си нямаш какво е да си истински мъж

Е, тя твоята идея за истински мъж е да се демонстрират космати мъжки задници пред децата, заедно с увиснали женски цици до пъпа, като се парадира за права, дето никой на никого не е отнемал, като се размахва заплашително ИК!

Ето за това говоря. Че феминизма като такъв не ти е проблем, а омразата към всички жени , погнусата, неприязънта и квалифицирането им като "низши същества" .

Наистина ти съчувствам ако толкова болка са ти причинили . Физическа и най вече психическа. Очевидно е.

Това обяснява и това че харесваш изключително и само мъжка компания.

Живи здрави да сте в хомодуржинката там :)  Аз предпочитам жени.  :)

Разбира се, че феминизмът лично за мен не е проблем, защото мога собствено-ръчно да се разправя подобаващо с всяка върла феминистка, осмелила се да се гаври с авторитета ми, а бъди сигурен, че там където живея го имам достатъчно, за да защитя интересите си. Омразата ми не е към всички жени, защото нямаше да държа още три у дома, погнусата ми е към ужасно смърдящите жени, не поддържащи лична хигиена, а класифицирането на женския пол като по-нисш от мъжкие е от народопсихологията, нищо че разни неолиберасти издигат жените в култ и величаят феминизма, защото са узурпирали властта с измама на обществото за по-добър живот. Няма за какво да ми съчувстваш, защото на мен никой никога не ми е причинявал нещо лошо от страх после аз да не му причиня болка, защото съм си доста отмъстителен. Очевидно е, че ти имаш психическо увреждане за да се подвизаваш само в женска компания, изпитвайки страх от мъжко възмездие, заради хомосексуалните ти предпочитания.

В случая  не става въпрос за никакъв феминизъм . А чисто и просто класически случай на редовно малтретирани жени, които са подавали оплаквание, но никой не е реагирал, поради това че в "матушката" домашното насилие е декриминализирано.

За радост, дори там, някои се усещат че нещата не са много наред :

https://clubz.bg/85355-ombudsmanyt_na_rusiq_nasilieto_e_netyrpimo_da_premislim_za_istanbulskata_konvenciq?fbclid=IwAR2fWY-AxIV8q9sDQyJGdbuuxGnUld2qfrkw0wfOL8hU7yBRbLKSElt0kmw

Жените са малтретирани от мъжете, заради факта, че си позволяват да упражняват вербално насилие над мъжкия пол с юридически по-големите им права. Казах ти много пъти и пак ще ти го кажа!!! Жената като пол няма как да властва безнаказано над мъжа. Така е било още от възникването на човечеството, и пак така ще бъде. Това е природен алгоритъм и никой с никаква идеология не може да го промени. Ка мислиш, дали библията е написана само за да държат мъжете жените в подчинение, след като и без друго могат винаги да ги подчинят от позиция на физическата си сила? Не съм суеверен и вярвам на реалните неща случващи се в живота, но уважавам традиции и обичаи от миналото ни, защото те са в основата на съществуването ни!

Цитат

Тимотей:

[2:11] Жената да се учи в безмълвие и пълно покорство.
[2:12] На жена не позволявам да поучава, нито да господарува над мъж, но заповядвам да бъде в безмълвие.
[2:13] Защото по-напред биде създаден Адам, а после Ева;
[2:14] и не Адам биде прелъстен, а жената биде прелъстена и падна в престъпление;
[2:15] но ще се спаси чрез раждане деца, ако пребъде във вяра, в любов и в светост с целомъдрие.

Ефесяни 5:22-33

[5:22] Вие, жените, покорявайте се на мъжете си, като на Господа,
[5:23] защото мъжът е глава на жената, както и Христос е глава на църквата, и Той е спасител на тялото.
[5:24] Но както църквата се покорява на Христа, така и жените да се покоряват на мъжете си във всичко.
[5:25] Вие, мъжете, обичайте жените си, както и Христос обикна църквата и предаде Себе Си за нея,
[5:26] за да я освети, като я очисти с водната баня чрез словото;
[5:27] за да я представи на Себе Си славна църква, която няма петно, или порок, или нещо подобно, но да бъде света и непорочна.
[5:28] Тъй са длъжни мъжете да обичат жените си, както обичат телата си: който обича жена си, себе си обича.
[5:29] Защото никой никога не е намразил плътта си, а я храни и съгрява, както и Господ - църквата,
[5:30] понеже ние сме членове на тялото Му - от плътта Му и от костите Му.
[5:31] "Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се прилепи към жена си, и ще бъдат двамата една плът".
[5:32] Тази тайна е велика; но аз говоря за Христа и за църквата.
[5:33] Тъй и всеки един от вас така да обича жена си, както обича себе си, а жената да се бои от мъжа си.

Това са правилата на природата (Господ), само дето ти си или жена, или гей за да не можеш да разбереш! А в Русия за твое голямо съжаление нещата са тръгнали по правилния път. Има си още и такива недоразумения, като женски омбудсман, дето заема длъжност, дето не се полага на жена. Това е следствие от ВСВ, където загинаха над 20 милиона мъже, и жените си присвоиха права, които не им се полагат. С премахването на "домашното насилие" като престъпление,  се започва началото на края на женското господство, и жените ще разберат на кой цар да служат! На феминизма или на мъжа?! Този женски омбудсман може да се прости с живота си, ако продължава да се гаври с мъжкия облик! Все ще се намери някой мъж да му свети маслото, а и лелята (жена) е осакатила момиченцето, което значи че, ИК няма място за сравнение!

Там се споменава из ащо жалбите спадат драстично - просто няма смисъл

Така е, просто няма смисъл жените да се оплакват срещу наказанията над тях от мъжете, защото сами са си виновни за да бъдат бити или убивани. "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!" - народна мъдрост!

При теб презумцията е че жената винаги унижава мъжа, че наглата лъжкиня е жената, злепоставяща мъжа... 

А фактите са че мъжът я е малтретирал многократно докато ... не е станала труп .

Колко извратен болен мозък  трябва да си за да оправдаваш такова насилие ?

О, това не е моя презумпция, а днешната реалност. Защо иначе мъжете ще пребиват до смърт жените, а убийствата на жени все повече се увеличават вместо на намаляват? Презумпцията на днешните извратени закони е че, мъжът винаги е престъпник щом жена го нарочи за такъв, и няма право да доказва невинността си според ИК! Ето това е презумпцията на съда! Само че, от тази презумпция доста жени станаха трупове, и ще продължават да стават, ако не се премахне от законите, като презумпция! Болни мозъци са тези, които вярват, че жената като пол ще властва юридически над мъжа, чрез уродлини закони! Ще стане, когато жените видят ушите си без огледало!:lol6:

За това с педофилите, разбира се че е правилно. Мен не ме мисли . Аз съм тоя койт оплюете че е против насилието .

Да му мислят такива като теб, които оправдават това /и всяко друго/  насилие.

Естествено, че е правилно, само дето ти го казваш с "половин уста"! Ти си този който плюе против насилието, ама само над жените,  гейовете и останалата сволоч, защото предполагам, че и ти си жена или гей, за да защитаваш толкова тази извратения! Насилието над мъжете никъде не споменаваш, както не го споменава и прословутата ИК. А, аз оправдавам (забележи) само насилието над жените от мъжете, защото жените сами го предизвикват с наглото си поведение и демонстрация за недосегаемост, поради покровителство от законите. Каквото си търсят жените, си го намират. Няма невинна жена, и в библията е казано! Така че, не аз, а ти да му мислиш, ако попаднеш в реала на такъв като мен. Аз съм и милостив, но друг мъж на мое място няма да ти прости и бързо ще си намериш майстора, пък после пак развявай ИК, и търси справедливост (под вола теле), дето само на теб ти изнася!?

преди 20 минути, miro20 написа:

Какво е "рунак"  ? А какво е РФ ?  Та те дори в Украйна пращат танкисчета-буряти разни щото няма кого друг :) 

Мирко, я ми измисли подходящ емотикон, с който да ти отговоря, след като очевидно напоследък явно си перкулясал.

преди 12 минути, sliderum написа:

Мирко, я ми измисли подходящ емотикон, с който да ти отговоря, след като очевидно напоследък явно си перкулясал.

Да, и аз това се питам, защо ли е перкулясало това момче или момиче (щото е със забрадка), че все упорства и лъже на ляво или на дясно! Все неговите източници са верни, а на другите са фейк! Даму се чудиш на акъла? Ама то нищо чудно май няма, то акълът му е женско-гейски, а и със забрадката си го подчертава!!!:lol6:

преди 4 часа, herkules2 написа:

Даму се чудиш на акъла?

Чуди се чуди се :) 

Иначе няма какво да добавя, ти отново се пениш със стандартните си простотии и измишльотини за мен, плюс демонстрация на класическата ти гейска същност и  болезнена фобия и страх от жени.

преди 4 часа, sliderum написа:

след като очевидно напоследък явно си перкулясал.

Кое от моето което цитираш те кара да си мислиш "че съм перкулясал" ? :)   Въпроса ли не ти е ясен, мнението на обудсманката на РФ за доашното насилиели не ти е ясно  , или това за бурятите-танкистчета ? :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 41 минути, miro20 написа:

Кое от моето което цитираш те кара да си мислиш "че съм перкулясал" ? :)   Въпроса ли не ти е ясен, мнението на обудсманката на РФ за доашното насилиели не ти е ясно  , или това за бурятите-танкистчета ? :)  

Това , че връзваш случаят с руснаците, които са(все още) предимно източно -православни, докато несъмнено се е случил в средата на мюсулманска общност и понеже не познавам конкретната обстановка в момента там, не знам дали не е и радикализирана и да се води напълно по шериата, вместо по светските закони на страната.

преди 1 час, miro20 написа:

Чуди се чуди се :) 

Иначе няма какво да добавя, ти отново се пениш със стандартните си простотии и измишльотини за мен, плюс демонстрация на класическата ти гейска същност и  болезнена фобия и страх от жени.

Хайде пак се започна! Болезнена фобия и страх от жени имам според Миро и толкоз!:lol6: Че и гей ме изкара, щото ме е било страх от жените?!? Каква болезнена фобия и страх от жени за мен сънуваш бре, само с един удар мога да пратя всяка жена в отвъдното, а ти ми приписваш гинефобия?!:hit:

Ужас, май наистина си перкулясъл.:angry:

преди 42 минути, sliderum написа:

Това , че връзваш случаят с руснаците, които са(все още) предимно източно -православни, докато несъмнено се е случил в средата на мюсулманска общност и понеже не познавам конкретната обстановка в момента там, не знам дали не е и радикализирана и да се води напълно по шериата, вместо по светските закони на страната.

Абе той Миро не познава християнските закони, камо ли да знае какво точно е шериата! Дано има "късмет" да дърдори открито по същия начин за равноправието на жените и гейовете в някоя мюсюлманска страна, тогаз ще разбере някои истини, и ще си спомни за съветите ми и значението на природните закони!

на 14.07.2019 г. в 12:49, miro20 написа:

И не разбирам защо наричаш "плюене" .

Това е добра инициатива на обудсмана , която най сетне се е усетла че нещата с домашното насилие никак не са добре в РФ .

А нещата с правописа на "дрисльото на форума" никак не са добре.

преди 3 минути, dedidi написа:

А нещата с правописа на "дрисльото на форума" никак не са добре.

и защо така го наричас, аз ако те нарека така - ще има сигурно 20 доклада след това, и то знам от кои регове

Остави го другаря деди. :)  Той и другия драгогого ли беше са се поболяли че не им обръщам внимане на простотиите им . Толкова са се поболели горките че влизат само да "видят какво е написал Миро и д анаплюем нещо"   . .  същите  както лянгурмани , тонита и др  с комплекси от нещастна любоффф по мен.

• Автор

Съдът в Страсбург осъди Русия за отказ да регистрира лесбийки и гейове

Цитат
Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ) осъди днес Русия за това, че е отказала да регистрира три асоциации, защото защитават лица от ЛГБТ общността - неприемливо основание с оглед на Европейската конвенция за правата на човека, предаде Франс прес.

Жалбоподателите са три руски организации, които насърчават правата на общността на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните (ЛГБТ) - "Рейнбоу хаус", "Сочи прайд хаус" и "Мувмънт фор меридж икуалити" ("Движение за равноправие в брака"), както и четиримата им основатели и председатели.

Между 2006 и 2011 г. те многократно, но без резултат, са искали да бъдат регистрирани. Сред изброените от руските власти причини за оправдаване на отказа са, че насърчаването на правата на ЛГБТ би могло да доведе до "унищожаване" на "моралните ценности на обществото", до демографски спад и до подбуждане на "социални или религиозни раздори", изброява съдът в решението си.

Искането за регистрация на една от асоциациите, "Рейнбоу хаус", е било отхвърлено, защото формулярът от заявлението не е бил прикрепен по надлежния ред и при попълването му имало печатни грешки. Отказ са получили и "Мувмънт фор меридж икуалити" и "Сочи хаус", защото в наименованията им са използвани чужди думи.

"Ясно е, че ролята на трите организации жалбоподателки в насърчаването на правата на ЛГБТ общността представлява решаващото основание за отхвърляне на исканията им за регистрация", пише съдът в решението си, като припомня, че "различията, мотивирани единствено от съображения за сексуална ориентация, са неприемливи съгласно Европейската конвенция" за правата на човека.

ЕСПЧ преценява, че жалбоподателите са били "подложени на различно третиране, основано на сексуална ориентация", с изключение на един от тях - Николай Алексеев. Всички искания на този представител на руската гей общност по делото на практика бяха отхвърлени заради призива му в социалните мрежи за "изгаряне" на ЕСПЧ и обидите към няколко съдии след тяхно решение от 2018 г., което не го удовлетвори.

По отношение на всички останали жалбоподатели ЕСПЧ констатира, че са извършени нарушения на член 6.1 (достъп до съд), член 11 (свобода на сдружаване) и 14 (забрана на дискриминация) в Европейската конвенция за правата на човека.

Съдът осъди Русия да изплати общо 36 000 евро на тримата индивидуални жалбоподатели за нанесени неимуществени щети.

А правата на хетеросексуалните кой ще ги защити?

преди 34 минути, Мойра написа:

Съдът в Страсбург осъди Русия за отказ да регистрира лесбийки и гейове

А правата на хетеросексуалните кой ще ги защити?

Освен Русия няма кой друг да ги защити. Крайно време е Русия да осъди хомосексуалния съд в Страсбург, за да спре да съди този съд когото и както си иска. Няма да му се размине, а и втори Содом и Гомор Господ няма да допусне!

преди 1 час, Мойра написа:

И Путин небрежно си го премести в другия крачол.

новата шефка на ес

отново извади истамбулската конвекция от   нафталина 

преди 4 часа, Yvan Sergeеv написа:

новата шефка на ес

отново извади истамбулската конвекция от   нафталина 

Дай пример де, ако си намерил статия с такава информация. Не че не мога и сам д аси намеря, ма сега ще се излюпят Мирко и останалите и ще кажат че си метнал нещо изсмукано от пръстите и че не е вярно.

Аз обичам да чета история ,но не нейната хронология ,а детайлите.Та ето ви един детаил от историята.Било е 4-3 век преди Христа. Тогава е имало демократична Атина, тоталитарна Спарта и Тива.Тива била подчинена от Спарта ,на власт  там били поставили предатели и имало гарнизон от около 1000 спартаци. Законните царе ,двама братя били избягали в Атина. Те много си приличали ,смятали дори че са близнаци ,но само външно. Единият бил човек на действието ,отлично обучен боец, участвал много битки , а другият бил човек на науката, философ.Животът в Тива станал нетърпим и хората поискали да се върнат и да оглавят възстание. Те се преоблекли като търговци, влезнали в града и на едно тържество като прислуга заедно със приближени ,изклали предателите управници. Народът се вдигнал , а гарнизонът от спартанци ,позорно избягал.Знаейки ,че Спарта ще изпрати войска ,братята започнали да стягат войска да ги въоражават , тренират.Какво обаче направили те? Знаейки ,че в битка за всеки войн  е изключително важно кой е до него ,как се разбира в боя с него и т.н. , те избрали 150 ХОМОСЕКСУАЛНИ двойки/300 войни/ и започнали да ги обучават като УДЪРЕН отряд,те се оформили като специална общност ,в която  имало много силни връзки и взаимоотношения.Спарта изпратила войска начело с много опитен командир,врял и кипял  в  боя.Понеже спартанската войска била по- многобройна,от Тива решили да водят битката на широко място за да няма дълбочина с бойния строй.Знаейки ,че по време на боя ,вследствие инстинкта на съхранение войните се предвижват вдясно ,спартанците поставяли отдясно най-опитните,най-силните , а също и командира.Но това знаели и от Тива. Те изпратили напред като острие специалният отряд и зад него най-подготвените и ударили там. Било неочаквано ,отрядът пробил и убил командира на спартанците. Обезглавени спартанците се разпръснали и били победени! Това било първата загубена битка на Спарта от столетия!Защо ви разказвам това? Хомосексуализмът при човека съществува от неговите гени ,а не се предобива. Ако за една Тива ,която може би е била около да кажем 30 000 жители и в тях е имало 300 различни , какво да кажем например за една 2-милионна София, за целия ЕС,това са много хора!Другото ,което е интересно в тази история и ме изненада , че дори техният идол Херкулес имал топла връзка с кочияша си??! Което пък ме води до мисълта, че това е карало жителите на Тива да бъдат толерантни към хомосексуалистите!Пиша всичко това БЕЗ ДА ЗАЩИТАВАМ НИКОЙ,а само като факт от ИСТОРИЯТА!Всеки ,може за себе си да прецени ,какво отношение да има към другите ,РАЗЛИЧНИТЕ и според мен това не трябва да се налага на всички,каквато е тази конференция!Колкото за насилието подкрепям с две ръце!

преди 2 часа, sliderum написа:

Дай пример де, ако си намерил статия с такава информация. Не че не мога и сам д аси намеря, ма сега ще се излюпят Мирко и останалите и ще кажат че си метнал нещо изсмукано от пръстите и че не е вярно.

мислех че знаехте

https://nova.bg/news/view/2019/07/16/257084/урсула-фон-дер-лайен-всички-в-ес-да-ратифицират-истанбулската-конвенция/

Ратификация на Истанбулската конвенция от всички страни-членки на ЕС, нов пакт за миграцията и убежищата, както и удължаване на срока за Brexit - за това ще се бори кандидатът за председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. 

и тнт

преди 1 час, Yvan Sergeеv написа:

мислех че знаехте

https://nova.bg/news/view/2019/07/16/257084/урсула-фон-дер-лайен-всички-в-ес-да-ратифицират-истанбулската-конвенция/

Ратификация на Истанбулската конвенция от всички страни-членки на ЕС, нов пакт за миграцията и убежищата, както и удължаване на срока за Brexit - за това ще се бори кандидатът за председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. 

и тнт

Аз знам, ама Мирко щеше да напише че е фейкнюз, или пък че това е добро...То и сега пак може така да се изцепи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.