Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ми, стреляй го.

Не мога . ТОЗИ е неуязвим с неговата убеденост в простотиите които приказва. :) Ти ако можеш оправяй се аз съм вдигнал ръце.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

ааа, някой друг да ви реши проблемите.

Защо моите ? Аз проблеми нямам . Той се излага сам но всъщност според мен излага и форума а това вече е твоя работа.

На теб може и да ти се струва, но дали е така?

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

току-що, M.Николов написа:

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

Така е , но мисля че влизаме в дискусия която не е по темата и съм на път да наруша правилата така че спирам споровете с модератор . Просто си казах мнението оттук нататък решенията са си изцяло твои.

преди 1 час, lsmurf написа:

Не мислиш ли че изтъкването на това колко неравностойно на мъжа създание е жената нарушава грубо нейното достойнство защитено от конституцията.

Аз поне считам че е грубо погазване . Той и сам си призна по горе че не го интересува какво точно пише в конституцията.

Както и да е отказал съм се вече да търся обективност в теб така че карай както си знаеш.

Пич, тук реалните хора сме някъде далече зад профилите си, които са просто някаква маска, роля. В този смисъл профилите са някакви джендери. Освен това може да няма нищо общо с реалният човек, неговите действителни качества и т.н. Все пак някои са тук, очевидно да тролят против нормалното и в очевидна полза на извращенията през профилите си и ние що пък да не се отнасяме гадно с тия профили. В смисъл едва ли е нещо по-различно от дупедатите ни, които се лаят на трибуната, пък после заедно на банкетите  и вечеринките. Освен това темета е политическа, тук се очаква да има хапане и ръфане, спрямо който е против нашето мнение.  Не е точна наука и няма как нещата да са нормална дискусия боравеща само с факти, в която да печели този, с най-добрата фактология, защото нещата често са прикрити.

преди 32 минути, sliderum написа:

Пич, тук реалните хора сме някъде далече зад профилите си, които са просто някаква маска, роля. В този смисъл профилите са някакви джендери. Освен това може да няма нищо общо с реалният човек, неговите действителни качества и т.н. Все пак някои са тук, очевидно да тролят против нормалното и в очевидна полза на извращенията през профилите си и ние що пък да не се отнасяме гадно с тия профили. В смисъл едва ли е нещо по-различно от дупедатите ни, които се лаят на трибуната, пък после заедно на банкетите  и вечеринките. Освен това темета е политическа, тук се очаква да има хапане и ръфане, спрямо който е против нашето мнение.  Не е точна наука и няма как нещата да са нормална дискусия боравеща само с факти, в която да печели този, с най-добрата фактология, защото нещата често са прикрити.

Сигурно си прав . Харесва ми аналгията с депутатите , само че с това си държание мисля че доста досадиха на всички и в момента имат "завидния " рейтинг от около 10 процента . Не че им пука особено и им пречи да си въртят далаверите но не се знае дали в един момент хората няма да решат че са пресолили манджата и да се поразмърдат. Та общо взето не искам да взимам пример от "всенародните любимци" дупедатите.

преди 53 минути, lsmurf написа:

Сигурно си прав . Харесва ми аналгията с депутатите , само че с това си държание мисля че доста досадиха на всички и в момента имат "завидния " рейтинг от около 10 процента . Не че им пука особено и им пречи да си въртят далаверите но не се знае дали в един момент хората няма да решат че са пресолили манджата и да се поразмърдат. Та общо взето не искам да взимам пример от "всенародните любимци" дупедатите.

В правото си си, да решаваш сам дали и какъв пример да даваш и вземаш. ;)

преди 6 часа, M.Николов написа:

Значи няма проблем да се съберат фашисти, нацисти, комунисти, и да обсъждат и обменят опит и мнения за това че евреите, жените са втори сорт хора, всъщност не... те не са хора, те са недостойни, трябва да си знаят мястото някъде долу като низши създания /нали така бе термина на херкулесчо/ циганите на сапун, негрите само за роби стават... и т.н.

Чудесно. :)

Излиза че точката дето цитира смърфа за конституцията и законите  никога не влиза като "правило"  , просто защото тези хора невинно си обменят опит /в избиването на гейове, цигани , негри, жени/   , просто намират общ език за обмяна на мисли  и т.н. :)

Интеренса логика , наистина. :) 

преди 6 часа, M.Николов написа:

ааа, някой друг да ви реши проблемите.

Те не са мои или на смърфа. Щом за теб няма нищо лошо да се обиждат жените, да се демонстрира и проповядва полова и друга дискриминация с призиви дори за физическа разправа... и всякакви подобни антиконституционни простотии, това е общ проблем.

преди 7 часа, M.Николов написа:

И ти не си цвете за мирисане, ама те търпим щом не нарушаваш правилата на форума.

"търпял" ме бил ??  За кое ?? че нямам казана  нито една лъжа ли ? Или че те дразни мнениетоми  и оценката на различни новини?  Това  е нелепо. И го знаеш.

И кои сте "вие" ?  "онези" дето си "лайквате" фейкометите и субективната пропаганда ли ? :) 

преди 7 часа, lsmurf написа:

Както и да е отказал съм се вече да търся обективност в теб така че карай както си знаеш.

Това е повече от очевидно.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 часа, miro20 написа:

Значи няма проблем да се съберат фашисти, нацисти, комунисти, и да обсъждат и обменят опит и мнения за това че евреите, жените са втори сорт хора, всъщност не... те не са хора, те са недостойни, трябва да си знаят мястото някъде долу като низши създания /нали така бе термина на херкулесчо/ Чудесно. :)

Хей, я по полека!!! Какъв ти е проблемът и къде ги виждаш тия фашисти, нацисти, комунисти и прочее? Форумите не са ли за това, да се обменят мнения и всеки да каже своето? Аз мисля така, друг мисли различно от мен, ти пък си на терсене от всички и какво от това? Казвал съм тиго, и пак ще ти го кажа!!! Аз съм с патриархално възпитание и съм възпитан най-вече от баба си и майка си, които вече не са живи! Жените трябва да си знаят мястото и се отнася за феминистките, в противен случай мъжете ще ги сложат, "там където им е мястото"!:hit:

преди 5 часа, miro20 написа:

циганите на сапун, негрите само за роби стават... и т.н.

Това ти го каза, не че не съм съгласен, но е твое предложение!

Излиза че точката дето цитира смърфа за конституцията и законите  никога не влиза като "правило"  , просто защото тези хора невинно си обменят опит /в избиването на гейове, цигани , негри, жени/   , просто намират общ език за обмяна на мисли  и т.н. :)

Точката дето цитира мърфа си е точка от конституцията! Е, и? Какво от това? Да ти цитирам ли пък аз друга точка от "Търновската конституция", дето се смята за най- добрата от всички конституции на света? Каква е пък твоята логика? Щом се е променила конституцията ни стигнала до днешния си вид, под натиска от вън, защо да не я обсъдим и да коригираме недостатъците и с допълнения или с нова конституция, където да отпадне точката цитирана от смърфа или да се видоизмени? Или казваш, право да изказват мненията си във форумите имат само тези, които са удобни за теб и ти изнасят. Тогава какъв форум ще е ако не се обръща внимание и на инакомислещите, които не са съгласни с днешното положение? Говориш и за ОБЩ ЕЗИК!!! Това означава, че има не само един а повече, несъгласни с днешната политика! И, смяташ ли, че ако им се наложи на тези инакомислещи с общ език да си поставят цели от "особен" характер, ще го казват на всеослушание за да бъдат лесни мишени за репресиращия апарат? Според теб такива като мен имат право да нямат право да казват как виждат нещата, а да са съгласни с безобразията, защото са делегирани от конституцията?

Те не са мои или на смърфа. Щом за теб няма нищо лошо да се обиждат жените, да се демонстрира и проповядва полова и друга дискриминация с призиви дори за физическа разправа... и всякакви подобни антиконституционни простотии, това е общ проблем.

Хайде престани да лъжеш и настройваш всички срещу мен! Как според теб тук във форума дискриминирам жените? Аз съм дискриминираният, защото ми отнеха правата да пиша в тема, дето беше уж за мен! Я покажи къде съм писал и призовавал ....Внимание! - Мъже, дайте да пребиваме масово жените, защото много сме им набрали вече!!! Правиш ли разлика между призив, агитация и лично мнение? И, от кога да мислиш различно от наложеното мислене е антиконституционно? Къде остана "свободата на словото" и собственото мнение? Коя жена тук лично съм обидил, и защо трябва да се обижда някой, който е поставен под общ знаменател! Аз трябва ли да се обидя, ако ме нарекат гаден хетеро-сексуален мъж? Тук могат да ми казват всякак, и е без значение дали ще се обидя или не. Виж ако в реала някой ме нарече гей, ще му се стъжни живота и ще съжалява докато е жив, защото това ще е за мен обида кръвоносна!

"търпял" ме бил ??  За кое ?? че нямам казана  нито една лъжа ли ? Или че те дразни мнениетоми  и оценката на различни новини?  Това  е нелепо. И го знаеш.

И кои сте "вие" ?  "онези" дето си "лайквате" фейкометите и субективната пропаганда ли ? :) 

Крадеца викнал "дръжте крадеца"! То според теб всичко, което се казва противно на каузата ти е фейкомет. Но продължавай, всеки защитава тезата си!

преди 9 часа, herkules2 написа:

Според теб такива като мен имат право да нямат право да казват как виждат нещата, а да са съгласни с безобразията, защото са делегирани от конституцията?

Не драги, имаш пълното право да споделяш мнение и "идеи" , но не и дискриминационни, антиконституционни и противозаконни.

И точно така - длъжен си да спазваш и конституцията и законите. Длъжен  както и всеки друг съгражданин, съфорумец и т.н.

То според теб всичко, което се казва противно на каузата ти е фейкомет.

Не знам за каква "кауза" говориш, ако  е тази да се защитава истината и обективността - да, може да се каже че това е моя кауза.

И не, не всичко е "фейкомет". Кое е фейкомет съм доказвал из темите многократно. Конкретно с цитати и аргументи. И без лични нападки, офтопици и обиди както много други комплексари тук го правят :)

Жените трябва да си знаят мястото и се отнася за феминистките, в противен случай мъжете ще ги сложат, "там където им е мястото"!:hit:

И аз ти казах вече. Под  формата на плюене на феминизма, ти обиждаш всички жени като втори сорт хора, низши същества, че трябва да си знаят мястото за да не ги пребие мъжа и т.н.

Съответно пък който мъж не е съгласен с тези дискриминационни античовешки твои "идеи" като мен  е... "краен феминист" , даже и обратен ме нарече защото харесвам жени . А самия ти не допускаш нито в работата, нито наблизо жена  , а купоните задължително само с мъже. Странна работа.. Това ако не е гей парти , какво е ? :)   :)  Кой е обратния тука ? :)

преди 15 часа, miro20 написа:

Нещо бъркаш понятията, аз не съм тук за да се грижа потребителите да спазват конституцията, за това си има правоохранителни органи, аз се грижа единствено потребителите да спазват правилата на форума!

Пак нещо бъркаш понятията. Никой не иска от теб /аз даже не съм се обръщал лично към теб, а за мнение на някой по качествен модератор/  да се грижиш потребителите да спазват конституцията.

И слава Богу че нямаш такива права :) Че ще си правите тричленки и ще разстрелвате заради "неудобни хора" .

Въпроса е ...защо е тази точка дето цитира смърфа ? Може ли да се съберат тук педофили, които да обсъждат на коя детска площадка има по хубави деца ? Или нацисти и скинари да обсъждат идеи за пребиване на цигани ? Или женомразци да споделят ценни идеи за пребиване на жени и какъв сорт "низши същества " са  ? ? :)

преди 12 минути, M.Николов написа:

Нещо бъркаш понятията, аз не съм тук за да се грижа потребителите да спазват конституцията, за това си има правоохранителни органи, аз се грижа единствено потребителите да спазват правилата на форума!

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Според мен тази точка е нарушена в случая ама ти си знаеш.

Обърнете се към администратора К.Карабойчев, ако смятате, че има проблем.Аз лично не откривам пропаганда в постовете на потребителя.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Обърнете се към администратора К.Карабойчев, ако смятате, че има проблем.Аз лично не откривам пропаганда в постовете на потребителя.

Ти май взе да се сърдиш. Не го приемай като заяждане просто казвам как аз виждам нещата а както няколко пъти казах как ще реагираш си решаваш ти според това как ти ги виждаш.

Не драги, имаш пълното право да споделяш мнение и "идеи" , но не и дискриминационни, антиконституционни и противозаконни.

И точно така - длъжен си да спазваш и конституцията и законите. Длъжен  както и всеки друг съгражданин, съфорумец и т.н.

Значи според теб, ако споделям моите си идеи, които се различават от твоите и на другите дето мислят като теб, това е противозаконно? Я ми обясни, как нечия идея може да бъде дискриминационна тук в темата и как дискриминира някого, че не ми е ясно? Че то ако идеите на всички са им еднакви, тогава за какво ще се обсъжда във форумите, след като ще е диктатура и на мисленето? Уж имам право да споделям мнения и идеи, а излиза, че нямам право тези мнения и идеи да са противоречиви на власт имащите, щото ще са противоконституционни?!? Е, те тогава тези идеи ще са само като твоите, и няма да са лично моите, и спорът се обезсмисля!

Не знам за каква "кауза" говориш, ако  е тази да се защитава истината и обективността - да, може да се каже че това е моя кауза.

И не, не всичко е "фейкомет". Кое е фейкомет съм доказвал из темите многократно. Конкретно с цитати и аргументи. И без лични нападки, офтопици и обиди както много други комплексари тук го правят :)

Я да видим какми лични нападки има тук към теб, защото аз не съм забелязал такива. Нападките към теб са метафори в отговор на твои нападки, или смяташ, че ти си Богоизбрания и само твоят сарказъм трябва да се уважава? Колкото твоите аргументи са достоверни, толкова са и контрааргументите на останалите! Всеки се мисли за прав.

И аз ти казах вече. Под  формата на плюене на феминизма, ти обиждаш всички жени като втори сорт хора, низши същества, че трябва да си знаят мястото за да не ги пребие мъжа и т.н.

Съответно пък който мъж не е съгласен с тези дискриминационни античовешки твои "идеи" като мен  е... "краен феминист" , даже и обратен ме нарече защото харесвам жени . А самия ти не допускаш нито в работата, нито наблизо жена  , а купоните задължително само с мъже. Странна работа.. Това ако не е гей парти , какво е ? :)   :)  Кой е обратния тука ? :)

Значи признаваш, че плюенето на феминизма от мен е само метафора-вид форма за несъгласие с него, а не виждаш феминистичното плюене на мъжете, или може би не си мъж? И защо трябва да го величая тоя феминизъм като теб, вместо да го заплюя, като нещо много вредно за цивилицацията (християнската) ни? Аз трябва ли да се обиждам, когато феминистките ме наричат "мръсна шовинистична свиня", "долен сексист"," отвратителен женомразец", "Бай Ганьо", "балкански субект", "ориенталски мачо", .......да изброявам ли още? Или казваш, щом това е изречено от женския пол, то не трябва да е обидно за мъжкия, защото позитивната дискриминация се толерира от закона, а мъжете трябва да се поставят на колене? И, понеже стремежът на феминистките е да поставят мъжете на колене чрез уродливите си закони, сексизмът (противовесът на феминизма) трябва да се криминализира, както вече негласно е направено, а такива като теб вече на ум са си го узаконили! Дали аз ще допусна жена в работата ми или наблизо си е мое право и никой не може да ми го отнеме с разни гей-феми закони. И да, при нас в обкръжението ни задължително сме мъже, като гейове и жени не се допускат! Гей-партитата са твой специалитет, за това се учудваш на издяло мъжка компания, дето усетили се гей-компонент, веднага се изхвърля от обкръжението! При нас е характерен тестостеронът, естроген и прогестерон не се допускат при работната дейност или за да ти стане по ясно!!! І Там където си вадим хляба, не си вадим....оная работа! А празниците си ги празнуваме без жени, защото не искаме неприятности, ама де толкоз акъл за да го разбереш!

Въпроса е ...защо е тази точка дето цитира смърфа ? Може ли да се съберат тук педофили, които да обсъждат на коя детска площадка има по хубави деца ? Или нацисти и скинари да обсъждат идеи за пребиване на цигани ? Или женомразци да споделят ценни идеи за пребиване на жени и какъв сорт "низши същества " са  ? ? :)

То ти най-много подкрепяш педофилите и инцестът, това си е феминистична идея. Скинарите дето уж пребиват цигани, до сега не са убили нито един циганин, а да ти изброя ли колко българи вече са убити от цигани, меджду тях и видни личности, като в защита на циганите са пак женозащитни НПО-та от Рода на БХК или БФЖ. Законът да важи за едни, а да не важи за други, това е твоята идея и идеята на феминизма. Щом като ще има мъжемразки, които да се гаврят с мъжкия облик чрез законите, защо да няма и" женомразци", които да им опонират подобаващо, дали с пребиване или с нещо друго върос на възможности! Нисши същества или пол си е възприето в народопсихологията. Ако искаш замени го с по-малко можещ или въобще не можещ за някои дейности пол, където само мъже имат способности да вършат такава дейност! Това какво е записано в конституцията не променя тази природна даденост! Жената не може да стане мъж, докато скопеният мъж наподобява жена!

преди 4 часа, lsmurf написа:

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Според мен тази точка е нарушена в случая ама ти си знаеш.

Я кажи кое е пропаганда и кое лично мнение, правиш ли разлика? И, след като всичко, което намираш за правилно ти е забранено да го казваш, то тогава какво ти е разрешено, щом имаш право да изразяваш личното си мнение? По тази логика всички мъже, които са се родили преди 50 години ще нарушават тази точка, защото са с други разбирания и говоренето им е противозаконно, а феминизмът ще зарази и останалите жени, до пълното ликвидиране на обществото. За всяка нетърпимост си има причина, няма следствие без причина!

преди 25 минути, herkules2 написа:

Я кажи кое е пропаганда и кое лично мнение, правиш ли разлика? И, след като всичко, което намираш за правилно ти е забранено да го казваш, то тогава какво ти е разрешено, щом имаш право да изразяваш личното си мнение? По тази логика всички мъже, които са се родили преди 50 години ще нарушават тази точка, защото са с други разбирания и говоренето им е противозаконно, а феминизмът ще зарази и останалите жени, до пълното ликвидиране на обществото. За всяка нетърпимост си има причина, няма следствие без причина!

Ако това което изказваш е лично мнение няма логика да го повтаряш непрекъснато по различни начини всички сме го прочели знаем го . Повтарянето му многократно си е признак на пропаганда. За това кои мъже с какви разбирания са недей да приказваш защото аз съм точно от тази група мъже родени преди повече от 50 години и много добре знам какви са разбиранията на моето поколение. Едно е да говориш против феминизма защото той е залитане в обратната посока на мачизма който ти изповядваш , друго е да обобщаваш че жените са хора втора категория и не трябва да имат равни права както повелява конституцията ,пък и нормалното човешко мислене ако речеш.

преди 6 минути, lsmurf написа:

Ако това което изказваш е лично мнение няма логика да го повтаряш непрекъснато по различни начини всички сме го прочели знаем го . Повтарянето му многократно си е признак на пропаганда. За това кои мъже с какви разбирания са недей да приказваш защото аз съм точно от тази група мъже родени преди повече от 50 години и много добре знам какви са разбиранията на моето поколение. Едно е да говориш против феминизма защото той е залитане в обратната посока на мачизма който ти изповядваш , друго е да обобщаваш че жените са хора втора категория и не трябва да имат равни права както повелява конституцията ,пък и нормалното човешко мислене ако речеш.

В дадена тема много неща се повтарят, докато не се намери правилен отговор, а за решението, то не зависи от изказванията тук. Всяка реклама е пропаганда, а ако намираш нещо за пропаганда, то тогава забранена ли е политическата предизборна пропаганда или са разрешени само определен вид пропаганди? Противозаконна според конституцията щеше да е да тръгна с кола и мегафон и да призовавам всички мъже да пребият жените си защото са жени и не трябва да са наравно с мъжете си, понеже са нисши същества! Ето това ще е нарушение на конституцията и ще подлежи на наказания. Във форум всеки има право да изказва мнението си по свое осмотрение. Повторенията са отговори да други повторения, като при спора се търсят решения. Ако се повтарят абсолютно едни и същи коментари запълващи страницата това е спам, и според правилата на форумите модераторите чистят тези изказвания. Щом си от тези мъже родени преди повече от 50 години, тогава защо лъжеш, че жените тогава са били овластявани с бясна скорост, както се случва сега, и мъжете  да влизат в затвора заради всяка женска прищявка, понеже днешните закони са такива, а животът на семейни начала е бил тогава за предпочитане от обществото? Това, че обобщавам способностите на женския пол какво значение има? Феминистките пък обобщават способностите на мъжкия пол. И да те питам отново! Какво значение има за теб и останалите като теб, че аз смятам жените за втора категория хора, след като хилядолетия наред човечеството ги е смятало за такива? Ами може и да съм прав, не мислиш ли? Че то светът в повече от 3/4 ги смята за такива, и дори се увеличават страните с тези разбирания, и както виждаш животът си продължава. И дали само аз у нас смятам женския пол за по-нисш от мъжкия, или има много голям процент от мъже дето мислят така, но заради страх от репресии не смеят да го заявят публично? Колелото на историята се върти! Ислямският свят заселва все нови територии, докато Хр. свят се топи. Това не е пропаганда, дето на теб ти  харесва да наричаш истината, а е информация, факт не оспорим! Точно заради равноправието в конституцията днес се е стигнало до тази извратения и гавра с мъжете, които са двигателът на прогреса и защитник на държавата от чужда агресия! За това смятам, че равноправието не е справедливо за мъжете, които няма да дадат всичко от възможностите си, а жените не притежават такива! Времето ще покаже, кой от двама ни е прав!

на 3.07.2019 г. в 8:35, lsmurf написа:

ТОЗИ е неуязвим с неговата убеденост в простотиите които приказва. :)

Е, то чуждото яйце винаги е по-голямо! То и ти си убеден в простотията ти, че жените могат да заменят мъжете, и дори могат да се размножават сами, а човешкият род можел да продължи само от жени, щото вид риби при липса на мъжки, женските ставали и мъжки и произвеждали сперматозоиди-яйцеклетки!:lol6:

преди 7 часа, herkules2 написа:

Значи според теб, ако споделям моите си идеи, които се различават от твоите и на другите дето мислят като теб, това е противозаконно? Я ми обясни, как нечия идея може да бъде дискриминационна тук в темата и как дискриминира някого, че не ми е ясно?

По първото - Не, споделянето на идеи не е протвозаконно.

По второто - Да, може да бъде, и това е когато това което говориш е в разрез със конституцията и законите на страната. Женомразството  ти не е престъпление. Това си е твой личен проблем. Но  квалификацитие ти за жените като "низши същества" , вторис орт хора, че стават единствено и само за възпроизвеждане,  които само ако слушат няма да се бият от мъжете им  и т.н. , е вече противоконституционно.

Подсещам в тази връзка другаря Николов за този аспект че женомразството  ти е мнение , което напълно можеш да споделяш, ноквалификациите за жените  и дискриминационните ти простотии  по полов и др признак - е противозаконно.

а излиза, че нямам право тези мнения и идеи да са противоречиви на власт имащите, щото ще са противоконституционни?!?

Какво против властта си казал бре :)  ти плямпаш само за жените колко низши същества са, бла бла бла... :)

Я да видим какми лични нападки има тук към теб, защото аз не съм забелязал такива.

Е как ли не ме нападаше ... краен феминист, гей, и какво ли още не...  Ето сега съм се бил правил на "богоизбран"... що за простотии ??

Аз трябва ли да се обиждам, когато феминистките ме наричат "мръсна шовинистична свиня", "долен сексист"," отвратителен женомразец", "Бай Ганьо", "балкански субект", "ориенталски мачо", .......да изброявам ли още?

Я ми цитирай кой тук те е наричал така ?

И да, при нас в обкръжението ни задължително сме мъже, като гейове и жени не се допускат!

Класика :)

Гей-партитата са твой специалитет

Има ли поне един принзак или казано мнение от мен, което да  те е навело на мисълта че съм гей ? :)  Демонстрираш и ми обясняваш за изцяло мъжки компании и забавления където не допускате жени , а аз който харесвам жени , и ми е по весело в присъствието на такива, и ми е по приятно с жени , ме наричаш гей ???? :)  

Странна работа . :)

То ти най-много подкрепяш педофилите и инцестът, това си е феминистична идея.

Така ли съм правил ? брей :)

Нови висоти в измишльотините.

защо да няма и" женомразци", които да им опонират подобаващо, дали с пребиване или с нещо друго върос на възможности! Нисши същества или пол си е възприето в народопсихологията.

Ами ето . отново класика в женомразството  :)

преди 6 часа, lsmurf написа:

Повтарянето му многократно си е признак на пропаганда. За това кои мъже с какви разбирания са недей да приказваш защото аз съм точно от тази група мъже родени преди повече от 50 години и много добре знам какви са разбиранията на моето поколение. Едно е да говориш против феминизма защото той е залитане в обратната посока на мачизма който ти изповядваш , друго е да обобщаваш че жените са хора втора категория и не трябва да имат равни права както повелява конституцията ,пък и нормалното човешко мислене ако речеш.

Няма да те разбере. :) 

преди 6 часа, herkules2 написа:

Какво значение има за теб и останалите като теб, че аз смятам жените за втора категория хора, след като хилядолетия наред човечеството ги е смятало за такива? Ами може и да съм прав, не мислиш ли?

Едно време са горели и вещици на клада. Е и ? И не , не  си прав. Жените не са втора категория хора.

/Въпреки че @Мойра лайква женомразките ти изцепки, нека си е на нейната съвест /

преди 7 минути, miro20 написа:

/Въпреки че @Мойра лайква женомразките ти изцепки, нека си е на нейната съвест /

Ти да не си въобразяваш че си губи времето да ги чете ? :) Тя лайква на база ника който пише защото явно имат някакво споразумение - "аз на тебе ти на мене" не ти ли прави впечатление колко много лайкове имат хората от тази "агитка".

преди 19 минути, lsmurf написа:

Тя лайква на база ника който пише защото явно имат някакво споразумение - "аз на тебе ти на мене" не ти ли прави впечатление колко много лайкове имат хората от тази "агитка".

Разбира се. Принципа обикновенно е .. който е против Миро го лайкваме :)  Каквито и глупости да говори.

Въпреки че вече отговорих на женомразеца, имам много обикновен въпрос на който да се замисли малко.

- Не може всяка жена да е "феминистка" . Да, има такова движение, но то е изключително слабо особенно в България.

Сигурен съм че 99.99 % от жените около него са най обикновенни  кротки жени, които са си съвсем нормални, харесват мъже, семейство и т.н.

Той обаче се е оградил изцяло със стени . Към ВСИЧКИ  жени

Приемам твърденията му че има успешна фирма и добро семейство, не това е важното, но защо тогава трябва да е ЗАБРАНЕНО работата му с жени ?

Не само работата, но и в общуването и забавленията - без  жени !  Това не е  антифеминизъм , а проста омраза, гнус и неприязън към жените .

Подозирам че дори в секса  го е гнус и/или страх че трябва да вкара онова нещо в другото нещо ....  :)  Толкова отвращение лъха от неговите постове за жените.

Няма как да оправдава всичко това с омразата му към  движението на феминистките.

преди 1 час, miro20 написа:

По първото - Не, споделянето на идеи не е протвозаконно.

По второто - Да, може да бъде, и това е когато това което говориш е в разрез със конституцията и законите на страната. Женомразството  ти не е престъпление. Това си е твой личен проблем. Но  квалификацитие ти за жените като "низши същества" , вторис орт хора, че стават единствено и само за възпроизвеждане,  които само ако слушат няма да се бият от мъжете им  и т.н. , е вече противоконституционно.

Те тези "квалификации не са лично мои, така са квалифицирали жените до преди 30 години, аз само назовавам нещата с истинските им имена. Ей на, и подписът ми ли е противоконституцианен? Не е моя мисъл, казал го е велик философ, или смяташ, че ти си по-умен и от Шопенхауер?

Какво против властта си казал бре :)  ти плямпаш само за жените колко низши същества са, бла бла бла... :)

И какво да "плямпам", когато говорим за ИК, за семейните отношения и за феминизма?

Е как ли не ме нападаше ... краен феминист, гей, и какво ли още не...  Ето сега съм се бил правил на "богоизбран"... що за простотии ??

То щото ти пък си останал назад. Нарличаш ме женомазец, дебил и ред други определения, което си е все същото. А, и ти защитаваш гейовете и феминистките, за нормален ли да те мисля?  Определяш и подстрекаваш модераторите да ме наказват, като че ли ти определяш правилата и си Богоизбран, а аз съм дискриминирал и съм изказвал противоконституционни мнения, които били незаконни?!?!

Я ми цитирай кой тук те е наричал така ?

Влез в темата "пъкленият стремеж на феминизма" и ще разбереш кой ме е наричал така. Не мога да вляза за да ти покажа кой ме е наричал така, защото съм без право да чета тази тема, дискриминиран съм! А аз съм бил дискриминирал жените тук!:angry:

преди 2 часа, miro20 написа:

Едно време са горели и вещици на клада. Е и ? И не , не  си прав. Жените не са втора категория хора.

Правилно са постъпвали! Вещиците в миналото са днешните феминистки и са си заслужавали съдбата! Прав съм и за жените, защото с нищо не са допринесли за развитието на техн. прогрес. Всички открития, като физични закони, изобретения и рационализации са дело само на мъжете. Доказано е в исторически план! Жените почти нямат принос за това, освен да раждат мъже, които да изграждат света. Не напразно казват, че светът е мъжки! Изграден е от мъжете и е за мъжете! Дори и хората на изкуството склуптори, художници, занаятчии и останалите са пак мъже, защото мъжете притежават вродена интелигентност, за разлика от жените. За това смятам, че равенството за което постоянно ми натякваш записано в конституцията е несправедливо спрямо мъжкия пол. За това изразявам мнението си и се надявам, че има много други мъже мислещи като мен. Това не е агитация, а установяване на мъжки мнения на мислещите като мен. Както искаш го разбирай. Много се радвах, когато Тръмп спечели, а Хилари загуби. Тя драпа със зъби и нокти, но народът я отсвири отново, защото с жена на чело на мощна държана като САЩ, третата световна щеше отдавна да е започнала. Вотът на разгневените бели мъже определи резултата, и това е само началото на края на феминизма. Дано консерваторите спазят обещанието си и премахнат с мнозинство все някога 19-тата поправка от конституцията на САЩ. Тогава и нашата конституция и тези на останалите държави ще се променят и мъжете ще сложат жените където им е мястото, а  Хр. свят ще се отърси от извратенията на феминизма!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.