Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 11 часа, M.Николов написа:

Почти нищо от заявеното не е полезно за България.

А това е полезно може би ?

https://www.24chasa.bg/novini/article/7560504?fbclid=IwAR3yk888sgKADeERwtrp7jSo5K-WlbIBxGYir76-sbOusfvgG1uEtQSK-YI

А това ще се хареса на херкулесчо2

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 5 часа, miro20 написа:

А това е полезно може би ?

И от какъв зор ме цитираш, смешко?

Винаги съм казвал, че съм против насилието над жени, но за разлика от теб смятам, че и без истанбулска конференция в държавата има достатъчно закони, които да гарантират защитата и правата на жените!

преди 6 часа, M.Николов написа:

но за разлика от теб смятам, че и без истанбулска конференция в държавата има достатъчно закони, които да гарантират защитата и правата на жените!

Смешко, и ти ли не знаеш за какво е ИК  ? Ми чети повече бре лянгур

Твоа което аз смятам, е че ИК допълва нашите закони . Не пречи , а допълва.

преди 7 минути, miro20 написа:

Е, то пък ти много знаеш! Я обясни за какво служи и какво допълва GREVIO? И, кой е с по-големи пълномощия държавата или женското гестапо?

преди 10 минути, miro20 написа:

Сериозно?Най-измисления трол на планетата ми препоръчва да чета повече.:lol6:

Точно така. Както препоръчвам на всички останали фейкомети.

на 17.07.2019 г. в 20:27, herkules2 написа:

Я кажи къде си видял или чул жена да е управлявала добре до сега във всички епохи?

В този мъжки свят , жените в никакъв случай не са се представяли по зле от мъжете! Кога Великобритания е била най-добре? Кога тя е била най-велика? По времето на кралица Виктория!Тя е била абсолютно начетена и ерудирана . Във времето ,когато жената е била на най-низко ниво , тя е чела например "Произхода..." на Дарвин, " Капитала " на Маркс, дори се е срещала с него. При нея са приложени всички най-нови постижения на науката Британската империя е била ПЪРВА световна сила. Кога Русия се е обособила като Велика империя с граници ? При Екатирина Велика! При нея руската наука е била на световно за тогава ниво , възход на изкуствата -музика, поезия изобразително изкуство. Тя е създала Ермитажа -най-големия музей в света. Ми при по-близко време пак за Великобритания,кога е имала велик държавник ? Кой Чърчил ? Не . Та него през 1905 г, когато е бил министър на вътрешните работи ,жени са го били с камшик на една тяхна демонстрация за права! Няма по добър държавник за съвременна Великобритания от " желязната лейди" Маргрет Тачър!Кой е дал идеята за еврейска държава? Момиче родено в голямо семейство в Киев, емигрирало в Америка , от обикновена шивачка ,създала синдикат , лидър,ражда идея за еврейска държава. Голда Меер! Безкомпромисна и решителна  ! И това в свят с доминираща мъжка роля! Жените  имат по-различно мислене от нас мъжете, те са гъвкави , когато се налага правят компромис за да заемат по-добра позиция , а когато трябва преследват целта ДО КРАЙ!

преди 5 часа, bigiadri написа:

В този мъжки свят , жените в никакъв случай не са се представяли по зле от мъжете! Кога Великобритания е била най-добре? Кога тя е била най-велика? По времето на кралица Виктория!Тя е била абсолютно начетена и ерудирана . Във времето ,когато жената е била на най-низко ниво , тя е чела например "Произхода..." на Дарвин, " Капитала " на Маркс, дори се е срещала с него. При нея са приложени всички най-нови постижения на науката Британската империя е била ПЪРВА световна сила. Кога Русия се е обособила като Велика империя с граници ? При Екатирина Велика! При нея руската наука е била на световно за тогава ниво , възход на изкуствата -музика, поезия изобразително изкуство. Тя е създала Ермитажа -най-големия музей в света. Ми при по-близко време пак за Великобритания,кога е имала велик държавник ? Кой Чърчил ? Не . Та него през 1905 г, когато е бил министър на вътрешните работи ,жени са го били с камшик на една тяхна демонстрация за права! Няма по добър държавник за съвременна Великобритания от " желязната лейди" Маргрет Тачър!Кой е дал идеята за еврейска държава? Момиче родено в голямо семейство в Киев, емигрирало в Америка , от обикновена шивачка ,създала синдикат , лидър,ражда идея за еврейска държава. Голда Меер! Безкомпромисна и решителна  ! И това в свят с доминираща мъжка роля! Жените  имат по-различно мислене от нас мъжете, те са гъвкави , когато се налага правят компромис за да заемат по-добра позиция , а когато трябва преследват целта ДО КРАЙ!

Не съм съгласен с това, което казваш, но всеки си има гледна точка! Жените няма как да се представят по-добре от мъжете, защото са жени. А и защо светът е мъжки, а не е женски? Сам го казваш. Кралица Виктория онаследява трона защото е нямало мъжки наследник. Ето тук куца законодателството в Хр. свят! В ислямския няма такова нещо. Тронът се наследява от първородния син или от мъж по родствена линия. Виктория с нищо не е допринесла за Англия по онова време, наречено още "Викторианска епоха". Това че е владеела много езици не я прави нещо повече от другите, а управлението на страната е било в ръцете на съветниците-лордове, които са определяли политиката в управлението. Виктория е известна само с това, че е живяла прекалено дълго, и опитите на недоволните да я убият са били неуспешни. Била е на трона повече време от останалите владетели и е надживяла дори и внуците си, които умрели от разни болести. С нищо не е допринесла за развитието на прогреса, просто светът е започнал да се развива. Като говориш за Русия, поне знаеш ли историята на Екатерина с подробности? Как е седнала на трона, и как е управлявала? Нищо велико няма и в нейното управление, просто женска фигура, обградена с мъже-умни съветници! Реформите в Русия въвежда Петър първи! При него страната се модернизира и се отваря за нововъведения. Задължава мъжете да бръснат брадите си, създава условия за развитие на науката и научните открития! За Чърчил не знаех, че жени са го били и то с камшик? Да не би да е бил мазохист, че се е оставил жени да го бият. Аз не го харесвам, защото много злини е сторил на България. Бомбардировките над София са негово дело.
Като споменаваш "желязната лейди" имаш ли представа колко злини е допринесла за Англия? Това е най-мразеният политик от англичаните за всички времена. По нейна вина Англия запада икономически, а ненужната война с Аржентина влошава живота на хората, но пък английският патриотизъм е във възход и в еуфорията Тачър печели изборите! "Желязната лейди" я наричат иронично руснацине, а колко е желязна народът на Англия говори красноречиво!

http://actionredbg.blogspot.com/2013/04/KUCHKATA-E-MURTVA-hilyadi-praznuvat-smurtta-na-Tachur.html

И Голда Меир не е нищо особено. Първата жена министър председател на Израел. Заслугите и са не само нейни а и на останалите 23-ма подписали декларацията за създаването на Израел! Изпратили са я да проси помощ от САЩ, но Русия помага много повече! Жените като пол не са равностойни с мъжете, но нямам намерение да убеждавам никого. Миро е доста убедителен, неговата информация е вярна, а на останалите е фейк! 

Учени от Кеймбридж доказаха, че жените са по-глупави от мъжете

https://blitz.bg/svyat/ucheni-ot-keymbridzh-dokazakha-che-zhenite-sa-po-glupavi-ot-mzhete_news639897.html

• Автор

ЛГБТ обществата вече дадоха знак, че ще настояват за узаконяване на педофилията, което означава, че всички държави, които са приели ИК ще са принудени да приемат и педофилията.

Джефри Епстийн и педофилският остров на разврата (видео)

То си беше ясно от самото начало, трансджендерите във всичките им варианти, са абсолютно извратени диагнози и техните подлоги тук, които им симпатизират и които се борят с тролски устрем да защитят приемането на троянският кон наречен за улеснение "истанбулска" конвенция, не са с нищо по-добри, а съучастници. Дори неутралното отношение, не върви спрямо тия гадове и бих нарекъл някои от тях неосъдени престъпници(осъдените няма защо да ги наричам, за тях все пак се е произнесъл някой съд) защото несъмнено си упражняват сексуалното насилие над деца от своя, или от противоположният пол. По света постоянно излизат новини за деца пострадали от блудства и по-сериозни сексуални посегателства.

преди 1 час, Мойра написа:

ЛГБТ обществата вече дадоха знак, че ще настояват за узаконяване на педофилията, което означава, че всички държави, които са приели ИК ще са принудени да приемат и педофилията.

Всъщност, ИК е имено заради, и против такива и др престъпления.

ЛГБТ обществата са подкрепяни от феминистките и заедно са против семейството. Един и същи електорат са заедно с останалите жени, настройвани от женозащитните НПО-та за борба срещу хетеросексуалния мъж. Норвегия е образец на тази извратения, като я е облякла в законова форма и я тика чрез ЕС и към останалия свят!

http://legalworld.bg/71762.bylgarski-semejstva-biagat-ot-norvegiia-za-da-spasiat-decata-si.html

http://phillipaesther.blogspot.com/2016/01/stop-barnevernet-cartoon-01.html

преди 5 минути, miro20 написа:

Всъщност, ИК е имено заради, и против такива и др престъпления.

Айде стига си ментил, става ли. Проформа е така. Текста с големите букви е ок. Обаче може да се прилага с двойна употреба и така е указано в разяснителният доклад(ръководството за употреба)

преди 2 часа, sliderum написа:

То си беше ясно от самото начало, трансджендерите във всичките им варианти, са абсолютно извратени диагнози и техните подлоги тук, които им симпатизират и които се борят с тролски устрем да защитят приемането на троянският кон наречен за улеснение "истанбулска" конвенция, не са с нищо по-добри, а съучастници. Дори неутралното отношение, не върви спрямо тия гадове и бих нарекъл някои от тях неосъдени престъпници(осъдените няма защо да ги наричам, за тях все пак се е произнесъл някой съд) защото несъмнено си упражняват сексуалното насилие над деца от своя, или от противоположният пол. По света постоянно излизат новини за деца пострадали от блудства и по-сериозни сексуални посегателства.

Трансджендърите и феминистките са заедно в борбата срещу мъжете. Как мислиш, че Урсула беше избрана на този пост? Още не е встъпила в длъжност и започна да се пенлеви и да има наглостта да определя политиката на всички държави. Щяла да работи най-много с 13 еврокомисари мъже от 27 членният и състав. Ами ако жените са некадърни и има много по-малко изпратени жени от страните в ЕП, или някоя страна не иска да изпрати жена за еврокомисар? А, и къде е равенството 13 мъже и 14 жени? Предложила да има по една жента и по един мъж..... Хайде бе, и сигурно този мъж да е някой женчо-мека китка или ляворезбест за да няма разногласия и да и се изпълняват заповедите безусловно.

https://nova.bg/news/view/2019/07/19/257409/българка-временно-става-основен-говорител-на-ек

Не съм чувал за импийчмънт на този върховен пост, но ще е много добре, ако Вишеград протестира срещу женоризма и дори да настъпи парламентарна криза в ЕП пак ще е по-добре от този резил! Жена да властва над мъжете в Хр. свят и да се гаври с мъжкото достойнство. Ето заради такива извращения, много мъже ще намерят пристан в ислямския свят. И стига сте ме пращали мен да ида там. Ще се радвам ако той пристигне тук. По-добре да стана мюсюлманин от колкото този позор, жена да ме командва!

преди 48 минути, herkules2 написа:

Ето заради такива извращения, много мъже ще намерят пристан в ислямския свят.

Ш си кажеш ти ... Оказах се прав за идеологията която те влече. Ето така ИД зарибява слаби умове.

:) 

преди 7 минути, miro20 написа:

Ш си кажеш ти ... Оказах се прав за идеологията която те влече. Ето така ИД зарибява слаби умове.

:) 

О, то ти винаги си прав, дори и когато си седнал пак стоиш прав пред някоя жена, и държиш да имаш само женски началник. Само не разбрах сега аз какъв съм? Зарибител или зарибен? Щото ако съм зарибен според теб умът ми ще да е много слаб, а твоят много силен! Ако пък съм зарибител ще трябва да се спасявам бягайки от страната, че току виж ме арестуват за зарибяване по твой сигнал или поръчка от накое женско НПО, на което ти си член!

https://fakti.bg/bulgaria/397100-bratat-na-ursula-fon-der-laien-balgaria-e-greshkata-na-jivota-mi

Я гледай ти? Урсула толкоз ласкава към България, пък брат и е разочарован. Я да видим как ще ни бъде наложена ИК? И една радостна новина.

https://24novini.bg/world/item/21586-izbraha-zamestnik-na-tereza-mey

Мей вече е в историята. Следва Меркелица, а и за Урсула може да се намери начин. При 7 деца лесно може да бъде убедена да промени политиката си относно налагането на феминизъм!! Все ще се намери някой да и види сметката! Матриархатът не трябва да се узаконява, и никакви истанбулски конвенции повече не трябва да има.

• Автор

Как български съд узакони еднополовите бракове в нарушение на Конституцията

Французойката Мариама Диало и австралийката Кристина Палма заради които българският съд наруши Конституцията на страната. Снимка: Нова ТВ
spacer.png

Корумпираните "български" герперастки съдиЙ, пак са ср@ли на Конституцията на България. Трябва да бъдат обвинени в национално предателство.

Как български съд узакони еднополовите бракове в нарушение на Конституцията

Французойката Мариама Диало и австралийката Кристина Палма заради които българският съд наруши Конституцията на страната. Снимка: Нова ТВ
spacer.png

Не ми е ясно що за адвокат е човекът който го е писал аз не съм такъв но знам  че когато сме подписвали договорът за присъединяване към ЕС сме се съгласили да зачитаме документи издадени от други държави членки а не да ги прекрояваме според нашето законодателство. Така че това че сме признали такъв документ не означава че сме нарушили конституцията си защото тя важи за бългаските граждани и документ за еднополов брак в България не е издаван. Ако не зачетем брачното им свидетелство в следващия момент можем да подложим на съмнение и документите за образование паспортите им въобще всичко каквото се сетиш като документ все ще има нещо да не съответства с българското законодателство.

Та отговорът ми е еднозначен - НЕ изобщо не отваря вратата за признаване на гей браковете.

преди 18 минути, lsmurf написа:

сме се съгласили да зачитаме документи издадени от други държави членки а не да ги прекрояваме според нашето законодателство

Мне, не мисля че сме се съгласявали да бъдат обаче нещо повече от зачитани, а именно да бъдат признавани за действуващи на наша територия такива, които противоречат на нашето законодателство и особено на конституцията. Приложените варианти за зачитане на образование  и останалите, нямат нищо общо със случая.

Ключът на бараката се крие във въпроса, какво аджеба дирят тези двете в България - та:

http://svobodazavseki.com/blog/item/337-подчинена-ли-е-българската-конституция-на-френския-закон-за-еднополов-брак.html

поредните марионетки, с поредните подли номерца - пак тънко така покрай "правата на децата".

преди 7 минути, sliderum написа:

Мне, не мисля че сме се съгласявали да бъдат обаче нещо повече от зачитани, а именно да бъдат признавани за действуващи на наша територия такива, които противоречат на нашето законодателство и особено на конституцията. Приложените варианти за зачитане на образование  и останалите, нямат нищо общо със случая.

Добре бе пич у нас многоженството също е забранено. Какво правим ако утре цъфне на морето някой шейх с 30те си жени. Изгонваме го за неморално поведение ? :D

преди 25 минути, lsmurf написа:

Та отговорът ми е еднозначен - НЕ изобщо не отваря вратата за признаване на гей браковете.

Е  тоя случай не го ли бяхме дъвкали вече ? или копипейста на Мойра трябва да върви :) 

преди 1 минута, lsmurf написа:

Добре бе пич у нас многоженството също е забранено. Какво правим ако утре цъфне на морето някой шейх с 30те си жени. Изгонваме го за неморално поведение ? :D

Казуса въобще не е такъв - никой и копче нямаше да им каже на тия, ако минаваха на почивка само.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.