Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

на 20.09.2019 г. в 8:26, Мойра написа:

Аз бг православната църква не я приемам, като църква. Те едно говорят пък друго правят. 

По добре е младите да слушаме хора, като Максим Асенов  

на 19.09.2019 г. в 15:47, Мойра написа:

В света винаги е имало феминизирани мъже и жени мъжкарани.

Това не е нещо ново под слънцето.

Има жени харесващи мъже тип член на кей поп-група.

Има и мъже харесващи жени които имат мъжествена мускулатура и се интересуват от спорт.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 10 часа, miro20 написа:

В едно съм сигурен че причината едва ли е че "не и харесват" коментарите ти. По скоро заради нарушаване на правилата.

Но теб те боли заради друго нали :)  Жена да ти е сложила хомот. ЖЕНА ! Ах как боли а ? :)  

Като гледам какви ги дрънкаш отново, сигурно си се подмокрил/а от кеф! Жена на мен никога не може да ми сложи хомот. Свободен съм и независим в обкръжението си. Да, извратено е, жена да ми поставя условия тук в този форум, и точно това е гавра с мъжкия облик в обществото, демонстрирана от жени с власт. Ето защо не трябва да се дава власт на жените, защото винаги се самозабравят, но в реалния живот си носят последствията, защото заради такова женско поведение, справедливото мъжко наказание за тях не закъснява. Не ме боли както си въобразяваш, но признавам, че ми е гадно. Приличам на човек седнал на пейка в парка, а при мен пристига малко дете и започва да ми удря шамари за развлечение, а аз не мога да му отвърна, като му забия един и го пратя на "оня свят", защото завися от "баща му" (правилата на форума)! Няма кой знае какво значение все пак, защото Тръмп даде зелена улица за национализма. Скоро глобализацията ще отиде на бунището, а либералите скъпо ще платят за безобразията на феминистките и гаврата с мъжкия авторитет! Поживёмувидим!

Да, а такива като теб ще се радикализират още повече.

преди 19 минути, herkules2 написа:

но признавам, че ми е гадно

Е тъй де. :)  Както виждаш мн добре те познавам. За съжаление отново показваш че грам не си разбрал/осъзнал защо има такива "ограничения". То не са и ограничения де, а елементарни правила и култура. Каквито ти нямаш.

Едва ли има по света по свободно интернет пространство като българското.

Ще ревете истински ако се осъществи това общество за което мечтаете, и каквито примери има и в момента. Като в  ислямския свят, Китай, РФ дори. Където не само ще "ти е гадно" както казваш, а ще си най малко глобен  а "бановете" ще ги прекарвате в реален кауш.

преди 4 часа, herkules2 написа:

Приличам на човек седнал на пейка в парка, а при мен пристига малко дете и започва да ми удря шамари за развлечение, а аз не мога да му отвърна, като му забия един и го пратя на "оня свят", защото завися от "баща му" (правилата на форума)! 

Ако само факта, че зависиш от баща му (правилата на форума) те възпира да отвърнеш на малко дете... то добре, че ги има правилата тогава. Дори кучетата не отвръщат на малки деца. 

преди 8 часа, Michigan111 написа:

Дори кучетата не отвръщат на малки деца. 

Либерастски дрънканици. 

И мен ме е хапало куче като малък, по лицето, и дъщеря ми също, и нея по лицето, и не е било защита, а непредизвикано нападение, и колко съобщения в медиите има за нападения над деца... а некои тука плямпат само колкото да не заспят. 

преди 14 часа, herkules2 написа:

Скоро глобализацията ще отиде на бунището

Глобализацията няма да отиде на бунището. Но се надявам да се отложи, или да се проведе по начин, който не е свързан и не поощрява  даването на привилегии запазени за нормалните хора, на ходещите диагнози, пороци и извращения. За да стане това, най-добрият начин ще е да се смени и общественият строй, защото самият прогнил капитализъм дава възможност на хора притежаващи много пари и развалени поради това, да налагат каквото им отърва на останалите.

преди 2 часа, Иванчов написа:

Либерастски дрънканици. 

И мен ме е хапало куче като малък, по лицето, и дъщеря ми също, и нея по лицето, и не е било защита, а непредизвикано нападение, и колко съобщения в медиите има за нападения над деца... а некои тука плямпат само колкото да не заспят. 

Да , знам ги тея неща. Ама ти май не схвана иронията?  Дай сега щом куче напада дете,  да оправдаем човека който го прави.  Това ли се опитваш да кажеш? 

преди 3 минути, Michigan111 написа:

Да , знам ги тея неща. Ама ти май не схвана иронията?  Дай сега щом куче напада дете,  да оправдаем човека който го прави.  Това ли се опитваш да кажеш? 

Ти не схващаш иронията!!! Дай сега щом жените са слабият пол, да имат право да се гаврят с мъжете с чувство за безнаказаност, след като мъжете ги еманципираха. Как мислиш? Мъжете да не са всички меки китки или хомосексуалисти за да търпят това женско безобразие? Не мислиш ли, че когато едно дете вземе да се тръшка и иска да си играе с кибрит, баща му трябва да му даде запалка, вместо да заиграят шамарите възпитателно (имам предвид женската наглост, озаптявана през патриархално време)?

преди 18 минути, herkules2 написа:

Ти не схващаш иронията!!! Дай сега щом жените са слабият пол, да имат право да се гаврят с мъжете с чувство за безнаказаност, след като мъжете ги еманципираха. Как мислиш? Мъжете да не са всички меки китки или хомосексуалисти за да търпят това женско безобразие? Не мислиш ли, че когато едно дете вземе да се тръшка и иска да си играе с кибрит, баща му трябва да му даде запалка, вместо да заиграят шамарите възпитателно (имам предвид женската наглост, озаптявана през патриархално време)?

Ако детето почне да се тръшка за нещо и баща му не може да се справи със ситуацията без насилие значи положението е тотално изпуснато и бащата не е изградил необходимия авторитет. Най лесно е да удариш един шамар на дете или жена след като си мъж 100 кг и 2 метра висок. За мен обаче това е под достойнството на мъжа и руши неговия авторитет . Възпитанието на децата се прави с усилия и личен пример а не с шамари.

преди 35 минути, herkules2 написа:

Човече,  самата ти основа е грешна, че нещата се оправят с шамари,  особено пък за малко дете. 

Иначе не знам къде си видял жени да се гаврят с мъже, ако нещо съм пропуснал кажи ми. 

Ако говориш за това, че жените искат да имат равни права с мъжете,  ми това си е тяхно право, и на теб лично какво ти пречи? 

преди 34 минути, Michigan111 написа:

Човече,  самата ти основа е грешна, че нещата се оправят с шамари,  особено пък за малко дете. 

Иначе не знам къде си видял жени да се гаврят с мъже, ако нещо съм пропуснал кажи ми. 

Ако говориш за това, че жените искат да имат равни права с мъжете,  ми това си е тяхно право, и на теб лично какво ти пречи? 

хехе :)  Очевидно не си му чел женомразките излияния. Погледни по назад из темите какви ги плещи за жените. Какви фобии какво чудо ...  :)

Най ми бе забавно когато ме изкара гей , защото харесвам и уважавам жените, и ми е приятна тяхната компания .

А той който мрази жените, смята ги за нисш сорт, изолира се от тях и в личните си забавления и компании, изолира се и в работата, огражда се само с мъжка компания, хакресва и се забавлява само в мъжка компания, видиш ли ... той не е никак гей. :) 

преди 56 минути, lsmurf написа:

Ако детето почне да се тръшка за нещо и баща му не може да се справи със ситуацията без насилие значи положението е тотално изпуснато и бащата не е изградил необходимия авторитет. Най лесно е да удариш един шамар на дете или жена след като си мъж 100 кг и 2 метра висок. За мен обаче това е под достойнството на мъжа и руши неговия авторитет . Възпитанието на децата се прави с усилия и личен пример а не с шамари.

След еманципацията на жените, положението е тотално изпуснато. Феминизмът прокламира унижение на мъжете-бащи, които да нямат възможност да влияят на децата и съпругите си, чрез извратени феминистични закони. Да удариш шамар на устата-хлевоуста жена не само не е под достойнството на мъжа, а е наложително. По какъв начин можеш да и затвориш устата, и женската жлъч, избълвана срещу теб? Децата подражават на родителите си, и момичетата биват възпитавани днес в противоборство с момчетата, като им се вменява, че са незаменими, а момчетата да бъдат слаби и да не бият момичетата, щото те също били момичета, но с пишки. Светът нямал нужда от мъже, щото техниката сътворена изцяло от мъжете в услуга на човечеството била напреднала и физическа сила не била необходима . Няма как бащата да дава личен пример на децата си, след като в социумът всичко женско си е вирнало носа и се чувства недосегаемо. Насилието над жените днес не е случайно или нечия прищевка. То просто е резултат от стеклите се обстоятелства и ще продължава да се увеличава прогресивно на женската гнусотия, изливана срещу мъжете. Посегнаха и на Пласидо Доминго!!! Ако и това не е гавра с видните мъже, кажи ми тогава какво е? Преди 30-40 години някоя дърта грозотия се е сетила, че за да успее да гради кариера, Доминго е употребил сексуално насилие? И, какще го докаже, дори и да е вярно, след като не е за вярване. Ето това имам предвид под женска гавра с мъжкия облик, и за това насилието и чистенето на такива жени лично аз смятам за необходимо!

преди 1 час, Michigan111 написа:

Колкото и да не ти се вярва, боят е най-ефикасното средство за възпитание за жени и деца. Ако не виждаш женската гавра с мъжете, значи си сляп или си жена. Примери мога много да ти дам, но пресен пример е заплахата на модераторка, която ми забрани да говоря отрицателно за женския пол. За жените както за умрелите, ще се говорят само хубави неща или няма да се казва нищо! Я ми дефинирай какво значи равни права? Аз и жена работим в мъжка професия, аз, като физически много по-силен примерно зидя стена и издигам стената на 4 метра. Жената до мен зиди друга стена и я издига на 2 метра за същото време, обаче за да сме равноправни при ползването на благата трябва да получаваме равни заплати!!! Това ли е равноправието за което говориш?

преди 34 минути, herkules2 написа:

Колкото и да не ти се вярва, боят е най-ефикасното средство за възпитание за жени и деца. Ако не виждаш женската гавра с мъжете, значи си сляп или си жена. Примери мога много да ти дам, но пресен пример е заплахата на модераторка, която ми забрани да говоря отрицателно за женския пол. За жените както за умрелите, ще се говорят само хубави неща или няма да се казва нищо! Я ми дефинирай какво значи равни права? Аз и жена работим в мъжка професия, аз, като физически много по-силен примерно зидя стена и издигам стената на 4 метра. Жената до мен зиди друга стена и я издига на 2 метра за същото време, обаче за да сме равноправни при ползването на благата трябва да получаваме равни заплати!!! Това ли е равноправието за което говориш?

Това за боя го говори на някой друг.  Само дебил или пълен неудачник ще тръгне да възпитава детето си с бой. Такива деца,  които от малки са учени че проблемите с бой се решават, като пораснат действат по същия начин.  А после се възмущаваме, че обществото е пълно с агресия. 

По въпроса за вдигането на стена ще ти отговоря така. Ако двама мъже вдигат стена,  и единия вдига за ден 4 метра,  другия 2 метра,  по твоята логика заслужават равно заплащане, само защото са мъже,  или не? 

Равни права значи да имат равни възможности за реализация.  И ако аз имам да вдигам къща и жена ми предложи по добро качество от теб,  естествено ще избера нея.  Ако искаш да избера теб ще трябва да ми предложиш нещо по добро от нея. Ако смяташ, че ти трябва да имаш някакво предимство само защото си мъж значи си сбъркал адреса.  Ама много си го сбъркал. 

Като цяло не мога да разбера омразата ти към жените. Напомням ти, че и теб жена те е родила,  не те е донесъл щъркела. 

Това за боя го говори на някой друг.  Само дебил или пълен неудачник ще тръгне да възпитава детето си с бой. Такива деца,  които от малки са учени че проблемите с бой се решават, като пораснат действат по същия начин.  А после се възмущаваме, че обществото е пълно с агресия. 

По въпроса за вдигането на стена ще ти отговоря така. Ако двама мъже вдигат стена,  и единия вдига за ден 4 метра,  другия 2 метра,  по твоята логика заслужават равно заплащане, само защото са мъже,  или не? 

Равни права значи да имат равни възможности за реализация.  И ако аз имам да вдигам къща и жена ми предложи по добро качество от теб,  естествено ще избера нея.  Ако искаш да избера теб ще трябва да ми предложиш нещо по добро от нея. Ако смяташ, че ти трябва да имаш някакво предимство само защото си мъж значи си сбъркал адреса.  Ама много си го сбъркал. 

Като цяло не мога да разбера омразата ти към жените. Напомням ти, че и теб жена те е родила,  не те е донесъл щъркела. 

Няма нужда да те убеждавам в нещо, защото ти отдавна си предубеден. Когато едно дете се опари на гореща печка, след като му е казано да не пипа там, втори път не пипа горещата печка. Когато бащата прояви строгост и накаже непослушното дете, детето ще има страх от наказание и ще слуша заръките на баща си, който няма да му се налага, да го възпитава повече с бой. Ако една жена знае, че мъжът и ще я пребие, когато му прави на инат, няма да му се звери и да размахва законите за равноправие, чрез които се чувства безнаказана и много по-равна от мъжа. Сега да видим нещата относно равноправието. Ако стената я вдигат двама мъже и има майстор, който знае, може и работи повече от калфата, естествено е да получава повече. Смяташ ли, че жена ще е по-способна от мъж в  тази професия? Само че, жените искат да се водят майсторки, и да получават колкото мъжете без дори да знаят къде изобщо е обектът. За това равенство говоря. Или мислиш, че социална работничка, трябва да получава заплата, колкото мъж-работник на нефтена платформа или миньор в рудник?
 Ако аз ти предложа по-добра работа и качество от жена, ти пак ще избереш нея, защото е жена, а ти си заслепен от феминизма, или не си мъж. Мъжът, като пол винаги е имал предимство, има и сега, и пак ще го има пред жената, защото е мъж, и природата му е дала върховенство над женския пол. Така че, ако ме убеждаваш, че жените били равностойни и равни с мъжете, то тогава ти си сбъркал адреса. Омразата ми не е към жените, а към утопичната им идеология за равенство с мъжете.  Не съм забравил, че жена ме е родила, както и теб, но знам, че мъж ме е заченал за да бъда роден. И ти не забравяй, че от мъж си заченат, или мислиш, че те е заченал "Светият дух"?

преди 19 часа, miro20 написа:

Да, а такива като теб ще се радикализират още повече.

Е тъй де. :)  Както виждаш мн добре те познавам. За съжаление отново показваш че грам не си разбрал/осъзнал защо има такива "ограничения". То не са и ограничения де, а елементарни правила и култура. Каквито ти нямаш.

Едва ли има по света по свободно интернет пространство като българското.

Ще ревете истински ако се осъществи това общество за което мечтаете, и каквито примери има и в момента. Като в  ислямския свят, Китай, РФ дори. Където не само ще "ти е гадно" както казваш, а ще си най малко глобен  а "бановете" ще ги прекарвате в реален кауш.

Остави ме мен, защо не си зададеш въпроса, защо някой се радикализира? То ти имаш претенции да познаваш не само мен, а всички дето не вярват на лъжите ти. А, и си "културен" много, ще се пръснеш от култура и сам се хвалиш. Сигурно умряла ромката, дето те хвали! Правилата на теб ти изнасят, защото чрез тях не може да се казва и показват кусурите на противния пол, за да се налага равноправие между половете. Ако не е "реч на омразата" ще е сексизъм, нищо че феминизмът е сексизъм с обратен знак и разпалва омразата м/у половете с позитивната си дискриминация към мъжете, а системата овластява жените за да се гаврят с мъжкия облик. Е, те си получават заслуженото когато се самозабравят и после опищяват пространството за насилието над тях. Кучетата си лаят, керванът си върви. "Умнико", когато говориш глупости, поне се самопроверявай и чети твоите "най-обективни" източници! България е на 111 място по свобода на словото от 180 държави. И бъди сигурен, че няма да ревем когато се осъществи това, за което мечтаем. Не си ти този, който да дава примери с лошите неща в ислямския свят, Китай или РФ. В ислямския свят никой не краде, защото ще му отрежат ръката с която е откраднал. В Кувейт видях златарски магазин, който не се заключва, след работно време, а се опъва въженце с табела ЗАТВОРЕНО! Там няма женски модераторки на мъжки коментари предполагам, защото ако жена направи същото, както това тук се случи с мен, сам си отговори, какво ще и се случи. В Китай и в РФ законите са други, но и там не вирее бесен феминизъм, тровещ с мръсотията си обществото и непрекъснато виене за женски права, дето отдавна са равни с мъжките!

преди 7 минути, herkules2 написа:

Ако стената я вдигат двама мъже и има майстор, който знае, може и работи повече от калфата, естествено е да получава повече. Смяташ ли, че жена ще е по-способна от мъж в  тази професия?

Ами смятам, защото съм го виждал с очите си, говоря за жени, която с измазване и боядисване се справя по добре от не малко мъже.  И при положение, че е факт, защо трябва да го отричам.

И не, не си прав,  ако ми трябва услуга, и ти предложиш по добро качество, ще избера теб,  заради качектвото,  понеже както не робувам на патриархата,  така и на феминизма не робувам.  То и готвенето е прието за чисто женска работа,  макар всички да знаем, че най добрите готвачи са всъщност мъже.  

преди 15 минути, Michigan111 написа:

Ами смятам, защото съм го виждал с очите си, говоря за жени, която с измазване и боядисване се справя по добре от не малко мъже.  И при положение, че е факт, защо трябва да го отричам.

И не, не си прав,  ако ми трябва услуга, и ти предложиш по добро качество, ще избера теб,  заради качектвото,  понеже както не робувам на патриархата,  така и на феминизма не робувам.  То и готвенето е прието за чисто женска работа,  макар всички да знаем, че най добрите готвачи са всъщност мъже.  

Това ще го приема за комплимент! Виждал си жени справящи се с трудоемка и нископлатена работа да се справят по-добре от мъже, защото на тези  мъже им е отнето правото да работят сложна и високоплатена работа, която е дадена на жени, които не могат да я свършат качествено, но получават високи заплати, за да има женска финансова независивост от мъжете. За това тези мъже не дават максимума от себе си. Ясно е, че мъжете са най-добри готвачи, както са по-добри от жените и в останалите професии. Жените са добри единствено в най-древната професия, а патриархатът се е доказал, като най-съвършена система за съществуването на човечеството. Феминизмът е неуспешен експеримент на световните кукловоди, който донесе само злини за човечеството. Общества, които са имунизирани срещу феминизъм, живеят спокоен живот и не минава половината от живота им по съдилища. Наложената им с военна сила "демокрация" и равноправие м/у половете, само засилва инстинкта им за самосъхранение и ограничават правата на жените, които са им дали преди разни арабски пролети или афганистански инвазии на американските "омиротворители"!

преди 36 минути, herkules2 написа:

а всички дето не вярват на лъжите ти.

Цитирай поне една .

Останалите ти пасквили съм ги "оценявал" не веднъж, и общо взето както виждаш , и модератори и други потребители които са ти обърнали внимание, са на едно мение.

:)

преди 35 минути, herkules2 написа:

Това ще го приема за комплимент! Виждал си жени справящи се с трудоемка и нископлатена работа да се справят по-добре от мъже, защото на тези  мъже им е отнето правото да работят сложна и високоплатена работа, която е дадена на жени, които не могат да я свършат качествено, но получават високи заплати, за да има женска финансова независивост от мъжете. За това тези мъже не дават максимума от себе си. 

Абе човече,  в 21 век кой отнема права на някой да работи нещо.  Особено в услугите в сферата на строителството.  Тези мъже не вършат качествена работа, защото са некадърници.  Други правят нещата качествено,  и са ценени.  Така има и жени, които работят качествено и са ценени,  и такива които само опитват, не могат и не ги искат и реват, че ги дисриминирали,  т.нар. феминистки.  Както и мъже реват,  че феминистките ги дискриминирали,  пък то щото са некадърници и не могат се справят с конкуренцията. 

Като толкова се е доказал патриархата,  що не отидеш в Иран, Пакистан,  Индия и т.н. , а стоиш тук? Защото плюеш по постиженията на свободния свят, но с радост се ползваш от облагите, които предлага. 

Има си работодател, собственик в частната фирма и той решава не държавата на кого колко да плаща!

Дори вече се слага на поста управител свой човек да е верен може бъкел да не разбира но заместникът му разбира но на когото се има доверие.

преди 3 часа, Michigan111 написа:

Абе човече,  в 21 век кой отнема права на някой да работи нещо.  Особено в услугите в сферата на строителството.  Тези мъже не вършат качествена работа, защото са некадърници.  Други правят нещата качествено,  и са ценени.  Така има и жени, които работят качествено и са ценени,  и такива които само опитват, не могат и не ги искат и реват, че ги дисриминирали,  т.нар. феминистки.  Както и мъже реват,  че феминистките ги дискриминирали,  пък то щото са некадърници и не могат се справят с конкуренцията. 

Като толкова се е доказал патриархата,  що не отидеш в Иран, Пакистан,  Индия и т.н. , а стоиш тук? Защото плюеш по постиженията на свободния свят, но с радост се ползваш от облагите, които предлага. 

21 век е века на технологиите. Модернизацията увеличава производителността, но на машините им трябват работници и поддръжка. В сферата на услугите и строителството работят предимно мъже, а извратенията идва от това, че разни женски началници, дето нищо не разбират им нареждат какво и как да правят, като с това освен че пречат, защото нищо не разбират, ами и получават по-високи заплати от работниците, паразитирайки на техен гръб. За това и мъжете го удрят през просото и не вършат качествено работата, защото така или иначе, жените ще им изядат парите под различна форма. Де като началници-женски архитекти, де като феминистични НПО-та, лаещи за високи заплати на жените. Как го виждаш женския инженер като полезен с дипломата си, който не прави разлика между машинен болт и гайка, или женски електроинженер, дето не различава ток от напрежение, обаче има скъп мултицет в кабинета си за авторитет пред работниците, само дето не знае и не може да работи с него (виждал съм го с очите си, и то в Германия, .....техническата нация).  Правото на мъжете да работят е отнето отдавна с равенството на половете. Вместо да дадат високи заплати на мъжете, които в действителност вършат всичката работа, за да си гледат и изхранват семействата, правителствата в Европа под натиска на Брюксел и архитектите на НСР-евреи измислиха ненужни професии, чрез които да създадат работа за женския пол, за да не бъдел зависим от мъжа финансово и да поставят в зависимост мъжете, за да са слаби правителствата, който да им са подчинени.......Рокфелер, Родшилд, Сорос и останалите.  Огромна напълно ненужна и много вредна женска администрация! Назначиха жени на високи постове, за да тормозят мъжете, гордеейки се, че жените вече мачкали наред  и мъжете нищо не можели да им направят. Мъжете не реват по медиите, че феминистките ги дискриминират. Те просто ги пребиват или убиват, което е нещо като отмъщение, за женската гавра. В Мексико, в Бразилия в Черна Гора и на друго място феминистките вече са си намерили майстора.  И най-слабият (некадърен) професионалист мъж в мъжка професия, е много по-добър (кадърен) от най-добрата жена в същата професия. Или ще ми кажеш, че женските войници или полицайки са добри в професията колкото мъжете? Дали в спорта жените ще спечелят някога златен медал в някоя дисциплина, ако се състезават с мъж. Обаче устите им зейват веднага за заплати, във футбола и тениса, не получавали колкото мъжете. Патриархатът отдавна се е доказал, защото светът, какъвто е в сегашния му вид е оцелял до сега, благодарение на него. Защо не ми предложиш да отида в Дубай, в Кувейт или в останалите страни от ОАЕ. Дори и в Иран хората живеят много по-добре от постиженията на "свободния свят", който е само на думи свободен. Няма как да отида там, защото съм се родил тук, а облагите дето уж ги ползвам са много по-малко като стойност, от това, което давам като труд и умения, с които допринасям за общото благо.

преди 3 часа, miro20 написа:

Цитирай поне една .

Останалите ти пасквили съм ги "оценявал" не веднъж, и общо взето както виждаш , и модератори и други потребители които са ти обърнали внимание, са на едно мение.

:)

Е, то ти си вездесъщ и оценяваш всичко през твоята простотия. Има доста потребители, които са на мнение като моето и комай са много повече от тези, дето са с мнение като твоето, нищо че не искат да си имат неприятности с модераторите и не смеят да казват всичко. Аз вече съм нарочен за "черната овца", но кой знае защо, модератор дето ме разбираше правилно, вече не е модератор? Много интересно, уж нямало натиск  от върховенството, а "Ей ти булка Спасовден"!

преди 15 минути, herkules2 написа:

Няма как да отида там, защото съм се родил тук, а облагите дето уж ги ползвам са много по-малко като стойност, от това, което давам като труд и умения, с които допринасям за общото благо.

Ми откажи се от всички блага тогава, върви в балкана и основи секта основата на патриархата,  да те видим колко последователи ще намериш, и последователКи също. Ама ще го направиш ли - няма да го направиш.  А защо няма да го направиш- защото знаеш,  че никой няма да дойде.  Е дори да дойде ще си станете гей дружинка, щото жени пък съвсем няма да дойдат.  И колкото по скоро ти светне лампичката че не си ти единствения умен, а обществото не е сбъркано,  толкова по добре за теб. 

Ама едва ли.  

преди 23 минути, herkules2 написа:

Мъжете не реват по медиите, че феминистките ги дискриминират. 

Да, с изключение на един великан дето орева Калдата 😂

Ми откажи се от всички блага тогава, върви в балкана и основи секта основата на патриархата,  да те видим колко последователи ще намериш, и последователКи също. Ама ще го направиш ли - няма да го направиш.  А защо няма да го направиш- защото знаеш,  че никой няма да дойде.  Е дори да дойде ще си станете гей дружинка, щото жени пък съвсем няма да дойдат.  И колкото по скоро ти светне лампичката че не си ти единствения умен, а обществото не е сбъркано,  толкова по добре за теб. 

Ама едва ли.  

Да, с изключение на един великан дето орева Калдата 😂

Гей дружинките са си дружки с феминистките, един дол дренки са и са от един и същи електорат. Все за равенства и други либерастки простотии си мечтаят. То сега женският идеал за качествен мъж е мъжът-жена! Кастриран още след раждането му за по-сигурно, щото мъжествеността му била токсична. Като ви гледам с Миро и смърфа, на такива приличате, и същите простотии дрънкате, че  и се подкрепяте. Патриархатът изобщо не си е отишъл, колкото и да квичат за женски права феминистките. За това няма нужда да ходя в балкана или където и да е. Мъжете в моето обкръжение са с моите разбирания и женените са глави на семейства, където жените им се съобразяват с тяхната воля, ако искат да не им се случват случки. Нито пък имам нужда от последователки, защото у дома имам три жени, които също са с патриархално възпитание и много добре знаят, че жена никога не трябва да влиза в пререкание с мъж и не влиза в компания без доверен мъж придружител. Не съм казвал, че обществото е сбъркано, а казвам, че е подвластно на група свръх-богати мъже, сътворили НСР (Новия Световен Ред), където се издига жената в култ, дават и се неограничени права, като се измислят репресивни закони срещу мъжете, с тенденция да се наложи матриархат-женорахат. Само дето не им се получава, а в ислямския свят удариха на камък и никакви военни инвазии не промениха начина на живот на населението, а напротив. Бетонираха патриархалния начин на живот и традиции и обичаи сега се спазват стриктно, които се бяха позабравили. Както виждаш (ако не си сляп де) мръсният феминистичен номер с ИК не мина при нас. Документът е подписан от женски министър с голям ентусиазъм и феминистичната еуфория беше с нива до небето. Обаче им угасна надеждата и възможността безнаказано да се гаврят с мъжете, обвинявайки ги в несъществуващи провинения, без право на мъжка законова защита се изпари! И по-добре стана за жените, защото тази конвенция щеше да предизвика такава агресия у мъжете, че ти е бедна фантазията какво щеше да стане. В България живеят над 15% мюсюлмани, и как мислиш, че те ще допуснат женска гавра с мъжката чест? Няма да посмеят ни Гревио ни Мревио да припарят до тези семейства, ако им е мил животът. Виж какво стана във Франция, дето ратифицира този подзорен документ, а и е люлката на феминизма! Мъжете убиха там над сто жени, дръзнали да се гаврят с авторитета им до сега от началото на годината. Ами в Турция? Тя и конвенцията е от там и за това е истанбулска. Там мъжете не си поплюват и такива конвенции не им минават. Я виж това и после пак си помисли на кого и за какво трябва да му светне лампичката?

https://www.ploshtadslaveikov.com/v-pamet-na-440-zheni-ubiti-ot-sapruzite-si-v-turtsiya-prez-minalata-godina/

преди 4 минути, herkules2 написа:

Парадокса е че даваш примери които опровергават изцяло твоята шовинистична женомразска теория .

Именно заради такива примери и заради пропаганда като твоята , е нужно въвеждане на законови мерки срещу насилието и срещу такива като теб.

преди 7 минути, herkules2 написа:

Баце, прекалено много текст с празно съдържание.... Ми къде са тези жени, дето се гаврят с мъже? Дай няколко примера де.  

На крива ракета космоса и крив.  Това е твоята работа. 

Искали си хората патриархата... Ми влез в политиката, предложи го като държавна политика и ще станеш новия вожд 😂

Ама то и родата ти няма гласува за тебе.  Бориш се с вятърни мелници,  и си мислиш че всички карат в насрещното.  Ама дали имаш акъла да се сетиш, че всъщност именно ти си в насрещното.  

Баце, прекалено много текст с празно съдържание.... Ми къде са тези жени, дето се гаврят с мъже? Дай няколко примера де.  

На крива ракета космоса и крив.  Това е твоята работа. 

Искали си хората патриархата... Ми влез в политиката, предложи го като държавна политика и ще станеш новия вожд 😂

Ама то и родата ти няма гласува за тебе.  Бориш се с вятърни мелници,  и си мислиш че всички карат в насрещното.  Ама дали имаш акъла да се сетиш, че всъщност именно ти си в насрещното.  

Абсолютно същото си помислих днес за него. Някакъв нов "антирицар на печалният образ"  е този човечец а жените заместват вятърните мелници - всяка му се привижда като сторък великан с който трябва да се пребори. Изобщо наистина тъжна картинка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.