Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 14 минути, barbuncela написа:

Не знам дали си даваш сметка, че започваш да сипеш някакви изказвания, без доказателства, за които ако някой ги прочете, няма да те прати на почивка за известен период от форумът, а може и да отидеш на друга почивка, на място дето не знам дали говорят за феминизъм, но съм чувала, че се занимават с феминизация!

Те твоите заплахи са безкрайни, и си въобразяаващ, че на теб ти е всичко позволено, само защото си жена, ако си!!! Какви по-големи доказателства искаш от простотията на #Ме Тоо? Малко ли световно известни мъже бяха опозорени от това движение? Защо да не предположа, че това може да се случи и на български бележити мъже?

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 2 минути, herkules2 написа:

Те твоите заплахи са безкрайни, и си въобразяаващ, че на теб ти е всичко позволено, само защото си жена, ако си!!! Какви по-големи доказателства искаш от простотията на #Ме Тоо? Малко ли световно известни мъже бяха опозорени от това движение? Защо да не предположа, че това може да се случи и на български бележити мъже?

Аз за това не мога да те санкционирам, но ако някой власт имаш случайно прочете писанията ти, явно си нямаш на идея какво може да ти се стовари на главата. Защото пишеш на посоки както винаги! В поста си ти не предполагаш, а заявяваш,

Цитат

, щеше да лежи в затвора за безброй изнасилвания на жени от тинейджърска възраст та до кончината си! 

преди 4 минути, barbuncela написа:

, щеше да лежи в затвора за безброй изнасилвания на жени от тинейджърска възраст та до кончината си! 

То отново е въпрос на тълкуване! Аз не съм съдия и мога само да предполагам (не мога да заявявам-нареждам), като съдя по случващото се на световно известните мъже, с провален живот заради феминизма. Кое е по правилно? "Щеше да лежи"или "може би щеше да лежи"? Или казваш, че не трябва да говоря-изказвам по такива теми, защото отново обиждат жените ( те се обиждат днес ако ги поздравиш или ако не ги поздравиш), а мъжете кучета ги яли! Щеше ми се да ти пиша на "лично" за да ти посоча колко си несправедлива към мен, но правилникът отново не ми разрешава.

преди 2 часа, herkules2 написа:

То отново е въпрос на тълкуване! Аз не съм съдия и мога само да предполагам (не мога да заявявам-нареждам), като съдя по случващото се на световно известните мъже, с провален живот заради феминизма. Кое е по правилно? "Щеше да лежи"или "може би щеше да лежи"? Или казваш, че не трябва да говоря-изказвам по такива теми, защото отново обиждат жените ( те се обиждат днес ако ги поздравиш или ако не ги поздравиш), а мъжете кучета ги яли! Щеше ми се да ти пиша на "лично" за да ти посоча колко си несправедлива към мен, но правилникът отново не ми разрешава.

Човече вместо да си извадиш поука от това, че обвини Сефан Данаилов в изнасилвания, което не знам как да коментирам, (пиян ли си от толкова рано) , продължаваш да спориш по този въпрос като естествено натякваш във всеки свой пост феминизъма?! Хайде малко да се съобразяваш, едно е да си говорим глупости из междунас си, друго да обвиниш в подобна глупост толкова велик човек, чел съм какви ли не глупости писани от теб, но това е недопустимо. 

преди 55 минути, AAUUXX написа:

Човече вместо да си извадиш поука от това, че обвини Сефан Данаилов в изнасилвания, което не знам как да коментирам, (пиян ли си от толкова рано) , продължаваш да спориш по този въпрос като естествено натякваш във всеки свой пост феминизъма?! Хайде малко да се съобразяваш, едно е да си говорим глупости из междунас си, друго да обвиниш в подобна глупост толкова велик човек, чел съм какви ли не глупости писани от теб, но това е недопустимо. 

Това, че ти отново го представяш като обвинение от моя страна говори, колко ниско си паднал в разсъжденията-намеренията си и злобата си срещу мен, защитавайки мръсотията на Ме Тоо-феминизма. Не съм обвинил него, а съм го защитил от възможността да бъде обвинен за нещо, което не е направил, при положение, че се ратифицира ИК, както са обвинени много велики мъже за изнасилване, което не са извършили. Хайде малко ти да се съобразяваш, когато ме клеветиш, защото не ти е за първи път. Стефан Данаилов ми е кумир и е от моето време, както Калоянчев, Тодор Колев и останалите. Темата е з ИК и ако не се говори за феминизма сътворил ИК и навредил на света днес, за кое да си говорим.

преди 1 час, herkules2 написа:

Стефан Данаилов ми е кумир

Просто за пореден път се изложи.

Показах колко ярко се вижда разликата от един истински мъж, уважаващ и ценящ жените, и твоята женомразска "същност" , която е пълна и ярка негова противоположност.

:)

Подозирам че дори не знаеш какво  е да си "истински мъж" .

преди 2 часа, herkules2 написа:

Не съм обвинил него, а съм го защитил от възможността да бъде обвинен за нещо, което не е направил, при положение, че се ратифицира ИК, както са обвинени много велики мъже за изнасилване, което не са извършили. Хайде малко ти да се съобразяваш, когато ме клеветиш, защото не ти е за първи път. 

Съобразявам се и веднага питам, коя точка от ИК ще задължи някой да бъде подведен под наказателна отговорност като не е извършил такова деяние? Не е нужна ИК за да те подведат под отговорност ако извършиш изнасилване, без значение дали ще е с непълнолетен, дали с мъж или жена, в закона се казва какви са наказанията за същото. Няма такъв който да е подведен под отговорност за изнасилване пък той да не го е извършил, това е едно от най лесно доказуемите престъпления дори за нашата страна. 

Не бе, просто задавен в женомразието си, в главата му е пълна каша. Идея си няма какво е ИК, но това е характерно за повечето тук.

Ако има някъде нещо гейско, смяна на пола, насилствена кастрация, продажба на деца в Норвегия на гейски двойки, обвинения в изнасилване, женски произвол,  и още една камара феминистки страхове на херкулесчо , то това за него , вкупом е ИК :)

Парадокса е че .... реално погледнато ИК /или други законодателни мерки / са насочени именно против такива като него .

преди 14 часа, AAUUXX написа:

Съобразявам се и веднага питам, коя точка от ИК ще задължи някой да бъде подведен под наказателна отговорност като не е извършил такова деяние? Не е нужна ИК за да те подведат под отговорност ако извършиш изнасилване, без значение дали ще е с непълнолетен, дали с мъж или жена, в закона се казва какви са наказанията за същото. Няма такъв който да е подведен под отговорност за изнасилване пък той да не го е извършил, това е едно от най лесно доказуемите престъпления дори за нашата страна. 

Точките са безброй много. Прочети и обяснителния документ към ИК! Има ли точна дефиниция за насилие, сексуално или психическо насилие над жените? Къде точно е границата между флирт и сексуално насилие (обяснението ми за Ламбо и словесната ви диария и клевети срещу мен от теб acnekt и останалите , заради което барбунцела с голямо задоволство затвори темата "жените днес"). Малко ли примери ти дадох за осъдени мъже, след доказателства, че са осъдени с лъжливи женски обвинения. Почти всяка точка от ИК с въображаемо насилие над жените завършва с овластяване на жените. Днес презумпцията на творците на ИК е, че мъжът винаги е виновен, защото е мъж! Явно тенденцията и намеренията на такива като теб и останалите ти поддръжници е цялата власт в ръцете на жените. Как да повярвам, че си мъж? А друг потребител дето само четял форума изненадващо се изказа и определи понятието за истински мъж, който трябва да е жена. Останалите не били виждали жена освен на снимка. Имаше случай с мой приятел преди време, който лежа в затвора с лъжливи женски обвинения за изнасилване. Бил е толкова пиян, че нищо не помнеше от случилото си. Жената си извадила дори медицинско от лекар и съдът постанови жестоко наказание. След време жената се похвалила пред компания, че е излъгала в съда, защото приятелят не и е обърнал внимание и не искал да и даде пари безвъзмездно. След около месец, жената изчезна безследно и никой не чу нищо повече за нея. Явно някой е раздал мъжко правосъдие. Няма как да обясниш на глупавия, че трябва да се угаси огъня, преди да е опожарил плевнята. А тук защитниците на ИК и радетели за женски безобразия са много повече от разумните мъже, и ако някой радетел като AAUUXX каже, че сестра ти е ку*ва, иди обяснявай после, че нямаш сестра!

преди 12 часа, miro20 написа:

Не бе, просто задавен в женомразието си, в главата му е пълна каша. Идея си няма какво е ИК, но това е характерно за повечето тук.

Ако има някъде нещо гейско, смяна на пола, насилствена кастрация, продажба на деца в Норвегия на гейски двойки, обвинения в изнасилване, женски произвол,  и още една камара феминистки страхове на херкулесчо , то това за него , вкупом е ИК :)

Парадокса е че .... реално погледнато ИК /или други законодателни мерки / са насочени именно против такива като него .

Поне прочиташ ли простотиите си, след като ги напишеш? Твоята идея за ИК е да бъде приета и ратифицирана, където феминистки, гейове, лесбийки и всяка друга измет ще тормози нормалните хора с просташки закони с пълно подчинение на мъжката половина. Такива като мен винаги ще са против нея! Сигурно бълваш змейове и гущери, заради отхвърлянето на този позорен за мъжете документ в България, което предполага колко си мъж. Следиш ли новините? Англия не ще да членува във феминистично-гейския съюз и до 31 декември догодина, феминизмът в Европа ще загуби тлъсто парче от баницата, и сигурно ще побеснее и сътвори нова ИК!

преди 7 часа, haidukpikaso написа:

Ако питаш женомразия по горе, 35 жени за тази година, които са мъртви, сами са си виновни, защото те са "предизвикали" насилниците.....

Ако питаш миро, няколко стотици жертви на пътищата, повече от които невинни, сами са се блъснали в колите на убийците си.

Напротив. Точно това визирах че е "идеологията" на женомразия . Че жертвите сами са си били "виновни".

преди 10 часа, sliderum написа:

Ако питаш миро, няколко стотици жертви на пътищата, повече от които невинни, сами са се блъснали в колите на убийците си.

Той Миро е толкова много "умен", че никога не може да схване иронията. 35 жени мъртви?!? А, колко мъже са мъртви, пак заради насилие? Дали не са повече от 100? И, кой е повече психически насилник злоупотребявайки със закона, мъжете или жените? Разбира си, че жените са си виновни, а клипът е театър с цел прокарване отново на ИК! Феминистките не се отказват лесно! Тази Диана след като знае, че мъжът е семеен, какво иска от него, и защо го е приела у дома си, а мъжът е станал насилник в чужд дом? И като мъжът я е зашлевил, как смее и тя да го удря, след като знае че ще бъде пребита след това? Щом сама признава, че и тя е виновна за какво говорим? Ами ако да речем, че някоя жена излъже и обвини мъжа за насилие (без да е имало такова), защо след разкриване на лъжата, за жената няма последсвие за лъжа и клевета? Кой трябва да заплати на мъжа имуществените вреди и загубата на време, за да доказва своята невинност? Все въпроси, на които Миро веднага ще отговори!!! Мъжът винаги е виновен защото е по-силен и е мъж.....точка! Първо трябва да се изкорени мъжемразието и тогава насилието ще изчезне само по себе си. Женомразие ли? Няма такова нещо, има само мъжка справедливост! Обикновено слабият мрази по силния, защото силният налага правилата и раздава правосъдие! А, "домашно насилие"? Не може и не трябва да се тълкува такова. Щом съпрузите са легитимно семейство с официален брак, не може да говорим за домашно насилие, но ако се промени отношението на мъжа към жената у дома, причини много, и основната е у жената! Преди 50 години не съм видял насилие над жените нито у дома, нито у роднини или комшии. Днес мъжете дадоха права на жените и всички медии навсякъде все за насилие над жените говорят! Тази грешка трудно може да бъде поправена, но кой знае, всичко се случва!

преди 7 минути, herkules2 написа:

Щом съпрузите са легитимно семейство с официален брак, не може да говорим за домашно насилие,

:biggrin:

преди 4 часа, herkules2 написа:

Щом съпрузите са легитимно семейство с официален брак, не може да говорим за домашно насилие, но ако се промени отношението на мъжа към жената у дома, причини много, и основната е у жената!

Женомразеца пак се е развихрил

И следващото изречение е култово. Жената винаги е причината.

преди 8 часа, miro20 написа:

Женомразеца пак се е развихрил

И следващото изречение е култово. Жената винаги е причината.

А, мъжемразецът-женолюбец пак предизвиква мъжете. Мъжът си е мъж, по-силен е, и няма как да е виновен, а щом той не е виновен, значи причината е в жената. След като се е омъжила по желание за мъжа, ще трябвада уважава желанията му, а не да се зъби насреща му и да го заплашва с женските си права и привилегии, за да не отнася последствията от женската си наглост.

Цитат

Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие

Истанбул, 11.5.2011 г.

Доста години са изминали от приемането и.

Някой знае ли за резултатите от конвенцията в страните, които са я приели и налагат на останалите?

преди 56 минути, Ьрмалоу написа:

Доста години са изминали от приемането и.

Някой знае ли за резултатите от конвенцията в страните, които са я приели и налагат на останалите?

Ето ти пример!

https://btvnovinite.bg/svetut/domashno-nasilie-nad-100-ubiti-zheni-ot-nachaloto-na-godinata-vav-francija.html

Цитат

Феминистките сдружения настояват за "План Маршал", който да включва 2000 нови места и да разполага с поне 500 милиона, дори един милиард евро-далеч от кредитите в размер на 79 милиона евро, отпуснати за сега за тази борба

Ето ти го резултата! След това феминистките може да поискат и 5 милиарда, а защо не и 10? Достатъчни са и 50 милиона евро, за да се ликвидират феминистичните НПО-та по света и край с проблемите на домашното насилие над жени, а светът ще си отдъхне и ще заживее нормално!

В Турция също е ратифицирана ИК, но и там резултатът е отрицателен! Дали има изобщо някъде положителен резултат тая конвенция, освен в главите на бесните феминистки?

преди 23 минути, herkules2 написа:

Благодаря.

Но питах за някаква статистика, че с толкова и толкова е намаляло или се е увеличило насилието над жени след приемането на Истанбулската конвенция, за тенденцията. Би трябвало някъде да имат, след толкова години от приемането ѝ. За да покажат ефективността ѝ. Или тая/тези конвенции са само за парлама, мижи да те лажем?

преди 5 часа, herkules2 написа:

Мъжът си е мъж, по-силен е, и няма как да е виновен, а щом той не е виновен, значи причината е в жената.

Логично ! Щом е по силен няма как да е виновен. :D

преди 5 часа, Ьрмалоу написа:

Благодаря.

Но питах за някаква статистика, че с толкова и толкова е намаляло или се е увеличило насилието над жени след приемането на Истанбулската конвенция, за тенденцията. Би трябвало някъде да имат, след толкова години от приемането ѝ. За да покажат ефективността ѝ. Или тая/тези конвенции са само за парлама, мижи да те лажем?

Такава статистика и да има никой няма да я покаже, защото след ратификацията насилието във Франция се е увеличило, а в Турция се е увеличило многократно. Предполага се и в други страни да има увеличение и е логично, след като мъжете няма какво повече да губят, ограбени и омерзени от тъпи конвенции, ограничаващи мъжките права за сметка на женските неогреничени такива!

преди 5 часа, lsmurf написа:

Логично ! Щом е по силен няма как да е виновен. :D

Така е, по-силният няма как да е виновен, а победителите не ги съдят, но днешните феминистични закони ги осъждат и ги обвиняват заради силата им и нежеланието да се подчиняват на по-слабите.:lol6:

преди 12 часа, herkules2 написа:

а не да се зъби насреща му и да го заплашва с женските си права и привилегии,

При теб всяка жена ти се зъби и заплашва.

Голям страх те тресе от тия пусти жени.....  :) 

По темата да припомня

https://www.marginalia.bg/novini/venetsianskata-komisiya-istanbulskata-konventsiya-ne-uzakonyava-ednopolovite-brakove-i-ne-zamestva-kontseptsiyata-za-pol/?fbclid=IwAR0SrOQAUmP5USKun1WJ9Xtsit41_0A0AAplTj4rOrlKvVUcVDzzuR6KDa8

преди 13 часа, herkules2 написа:

Така е, по-силният няма как да е виновен, а победителите не ги съдят, но днешните феминистични закони ги осъждат и ги обвиняват заради силата им и нежеланието да се подчиняват на по-слабите.

Само ще припомня че човекът не е най силното животно на земята но е господарстващ вид. Обикновинно природата компенсира едни качества на индивида с други. Слепите хора развиват многократно по остър слух и обоняние например. Обикновенно липсата на физическа сила се компенсира с умствени възможности. Така че аз не бих се хвалил с физическата си сила и не бих подценявал качествата на противоположния пол и то само защото през вековете не им е дадена възможност да се развиват наравно с мъжете.

преди 11 часа, miro20 написа:

При теб всяка жена ти се зъби и заплашва.

Голям страх те тресе от тия пусти жени.....  :) 

По темата да припомня

https://www.marginalia.bg/novini/venetsianskata-komisiya-istanbulskata-konventsiya-ne-uzakonyava-ednopolovite-brakove-i-ne-zamestva-kontseptsiyata-za-pol/?fbclid=IwAR0SrOQAUmP5USKun1WJ9Xtsit41_0A0AAplTj4rOrlKvVUcVDzzuR6KDa8

Страх от жени те тресе теб, за това им се подмазваш и ги величаеш, и кой знае, може би и ти си жена с тая забрадка или уж си мъж, пък не си! Мен не може никоя жена да ме заплашва или пък да ми се зъби, защото ако мине границата, може да остане без зъби! Хайде чети, и не ми разправяй, че

е отново е фейк, че това е вече твой бранд с който много се гордееш! AAUUXX искаше и той доказагелства!!!!!

Ето ги!!! Прочетете и коментарите под статията!!!

https://www.otizvora.com/2018/01/9398/comment-page-1

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.