Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

Извинявай! Така обяснено, е вече напълно приемливо. Късата версия от преди това, може всеки да си я тълкува.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 12 минути, sliderum написа:

Извинявай! Така обяснено, е вече напълно приемливо. Късата версия от преди това, може всеки да си я тълкува.

Не се подвеждай по клеветите на ААUUXX, смърфиета или Миро. Аз не мразя жените, а моите си ги обичам най-много и бих дал живота си за тях, но мразя феминизма. Колкото и архаично да ти се вижда, за мен патриархата е най-добрата система за живеене и за двата пола!

току-що, herkules2 написа:

Не се подвеждай по клеветите на ААUUXX, смърфиета или Миро. Аз не мразя жените, а моите си ги обичам най-много и бих дал живота си за тях, но мразя феминизма. Колкото и архаично да ти се вижда, за мен патриархата е най-добрата система за живеене и за двата пола!

Единственият проблем всъщност е, не това че мразиш феминизма. Аз...всъщност не мразя феминизма...Защо трябва да има омраза, след като нещата могат да се оправят с разбиране и липса на реакция, като излязат някакви булки да крещят по площадите...ами нека си крещят бе, ако бъдат предизвикани, това само ще им даде още сила и причини да продължават, а когато вместо публика и опоненти получат безразличие, като видят че никой не им обръща внимание и крясъците са напразни, просто ще им омръзне в даден момент...

преди 18 минути, sliderum написа:

Единственият проблем всъщност е, не това че мразиш феминизма. Аз...всъщност не мразя феминизма...Защо трябва да има омраза, след като нещата могат да се оправят с разбиране и липса на реакция, като излязат някакви булки да крещят по площадите...ами нека си крещят бе, ако бъдат предизвикани, това само ще им даде още сила и причини да продължават, а когато вместо публика и опоненти получат безразличие, като видят че никой не им обръща внимание и крясъците са напразни, просто ще им омръзне в даден момент...

И аз така си мислех, все го вземах за майтап! Майтап майтап, ама на гол задник майтап си е чиста е*ан! Крясъците на тези побъркани жени намират отзвук по медии и пренастройват мнението на обществото срещу мъжете. Това трябва да си сляп за да не го виждаш, а ако всеки мъж се прави, че не го вижда, тогава положението е много зле. Колко примери с линкове за озлочестени, опозорени и провалени в живота от феминистките световно известни мъже дадох? Те, феминистките винаги ще са предизвикани, когато се появи мъж, който по презумпция е виновен, защото е мъж, и трябва да бъде преследван от закона, щом жена го обвини в каквото и да е престъпление. Обърни внимание как у нас се роят женозащитни НПО-та вече над 220, с ясна цел, усвояване на пари от дадъкоплатците за репресии чрез закони срещу мъжете. Не е ли вярно според теб? ИК е пряк пример за лицемерие и женска наглост. Няма точка в която да не се иска овластяване на жените. Е, тогава мъжете ще трябва са им роби без юридическа власт, освен властта от физическата им сила? Нещата никога няма да се оправят само с разбиране, а омразата я генерират самите феминистки. Мизандрията е тяхното мото и според тях всяка жена трябвало да е феминистка. Как го разбираш това. Кой нормален уважаващ себе си хетеро-мъж, ще иска-ще се остави с желание да го командва жена? За мен това е унижение за мъжкия пол! За това аз мразя феминизма. Дано не попаднеш под ударите на феминистките, защото ще разбереш колко мръсно и подмолно ще те обявят за насилник на жени и може да попаднеш в затвора. Бил съм свидетел на такива действия (мой приятел от детството ми пострада от това) и повярвяй ми, единственото справедливо нещо след това е мъжкото правосъдие за жената!

преди 8 минути, herkules2 написа:

пренастройват мнението на обществото срещу мъжете

Мнението на кое общество?

преди 7 минути, herkules2 написа:

Обърни внимание как у нас се роят женозащитни НПО-та вече над 220, с ясна цел, усвояване на пари от дадъкоплатците за репресии чрез закони срещу мъжете. Не е ли вярно според теб? 

Не е вярно, НПО не се финансират от данакоплатците защото не са държавни дружества, а са частни и се финансират от дарения и членски внос на заинтересованите от дадена НПО. 

преди 12 минути, herkules2 написа:

Бил съм свидетел на такива действия (мой приятел от детството ми пострада от това) и повярвяй ми, единственото справедливо нещо след това е мъжкото правосъдие за жената!

Няма как невинен да отиде в затвора точно за такова престъпление което е едно от  лесно доказуемите като експертизи, за втори път посочваш това, за втори път ти отговарям така. 

преди 1 час, herkules2 написа:

Не само че не мразиш жените. Ти самата си жена малтретирана и унижавана от съпрутът си но не смееща да се възпротиви и въздишайки силно по решителноста на феминиските които ненавиждаш защото не можеш да бъдеш като тях . Затова се представяш за това което всъщност не си - силен и богат мъж мразещ феминизма готов да троши зъби на феминистки. Не гледай обаче само само себе си когато решаваш че жените са с ограничен умствен капацитет - повечето жени не са като теб.

Хмм. Не знам дали в България НПО-тата имат пряко бюджетно финансиране , към останалите ...частни източници на средства. Но пък могат да предлагат проекти, които да бъдат субсидирани от държавата. А по света, е така:

Цитат

Туй  грантове от щатите и от федералните агенции...Отговорът е валиден за САЩ, как е у нас, наистина не знам. Ама ние сме имитатори на големия краварник, като едното нищо и тук нещо е нагодено и едни бюджетни пари си текат към НПО-тата, дали официално и видно, дали нейде зад кадър...? Просто не знам, не искам да изказвам крайни мнения по въпроса, все едно съм вътре в "кухнята" на нещата. 

Пък и да има пряко бюджетно финансиране на НПО-тата..Някой, би ли си признал...

преди 10 минути, sliderum написа:

Туй  грантове от щатите и от федералните агенции...Отговорът е валиден за САЩ, как е у нас, наистина не знам.

http://bcnl.org/analyses/pryako-darzhavno-finansirane-na-nepravitelstvenite-organizatsii.html

https://trud.bg/неправителствените-организации-ста/

преди 28 минути, nikssi написа:

Освен това, малко в теория на конспирацията...НПО-та у нас, вероятно са дарявани и от Америка за България и такива дарения вероятно са показани на техните сайтове, не знам...А самата АзБ, откъде получава финансиране...ето тук и конспирацията.

index.png

ПС, Ако има нещо вярно,  "нашите"  "Н"ПО-та, май са на гърба, не само на българските, ами и на американските данъкоплатци, пък защо не и на гърба на данъкоплатците и от европейски страни, било то членки на ЕС, или не.

преди 9 часа, sliderum написа:

Приятел, извинявай, ама ти жени виждал ли си, общувал ли си в действителността, или тия неща ги пишеш само като есе по картинка?

Едва ли . Така се е изолирал заради фобиите и страовете и ,  че във празниците, забавленията, работата, тотално се е изолирал от такива. ТОТАЛНО .Дори жена си е изгонил от работа и е наел мъж счетоводител.

Сам го е твърдял и се хвали дори .

:)

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Как да общува с жени, че да му навредят ли, няма смисъл от това :D

Да. Реално това му е логиката.

преди 6 часа, sliderum написа:

Т.е. живял си едновременно с майка си и баба си и жените си на едно място. Боже, помози. Не те виня вече, че си толкова адски зле.

мдаааа...

преди 2 часа, herkules2 написа:

ИК е пряк пример за лицемерие и женска наглост. Няма точка в която да не се иска овластяване на жените.

Не си чел нито една точка , нали :)

Както и преди съм ти казвал - ИК реално погледнато е насочена именно към такива като теб.

За защита от такива като теб.

преди 1 час, lsmurf написа:

Не само че не мразиш жените. Ти самата си жена малтретирана и унижавана от съпрутът си но не смееща да се възпротиви и въздишайки силно по решителноста на феминиските които ненавиждаш защото не можеш да бъдеш като тях . Затова се представяш за това което всъщност не си - силен и богат мъж мразещ феминизма готов да троши зъби на феминистки. Не гледай обаче само само себе си когато решаваш че жените са с ограничен умствен капацитет - повечето жени не са като теб.

Интересна гледна точка.

Обаче май си прав за нея.

Аз затова отдавна не се дразня на комплексарските и изцепки и омраза... тя просто е жертва... Само виртуално може да си сложи мъжки ник , и то величествено казано "херкулес" , и да се вихри в това което е мачкана и унижавана .

Да, най вероятно това е жена.

Милата.. толкова е наранена... и няма как да го изрази ...

пп

Тези признаци обаче не изключват хомосексуалния аспект.

Може да е обикновен гей. Защото  тази фундаментална женомразия може да се види само при тях.

преди 10 часа, sliderum написа:

Мнението на кое общество?

На нашето и на останалите в Хр. свят!

преди 9 часа, sliderum написа:

Освен това, малко в теория на конспирацията...НПО-та у нас, вероятно са дарявани и от Америка за България и такива дарения вероятно са показани на техните сайтове, не знам...А самата АзБ, откъде получава финансиране...ето тук и конспирацията.

index.png

ПС, Ако има нещо вярно,  "нашите"  "Н"ПО-та, май са на гърба, не само на българските, ами и на американските данъкоплатци, пък защо не и на гърба на данъкоплатците и от европейски страни, било то членки на ЕС, или не.

Радвам се, че си прозрял отдавна известна истина! Всички женски НПО-та на Сорос са като кърлежи и пият кръвта на работещите, изяждайки средства, които биха могли да са предоставени за по-добър живот на хората!

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Не е вярно, НПО не се финансират от данакоплатците защото не са държавни дружества, а са частни и се финансират от дарения и членски внос на заинтересованите от дадена НПО. 

Няма как невинен да отиде в затвора точно за такова престъпление което е едно от  лесно доказуемите като експертизи, за втори път посочваш това, за втори път ти отговарям така. 

Пак ме предизвикваш с лъжите си, но няма да ти отговарям на глупостите. . Други са ти отговорили вместо мен с подробности, за да ти е по-лесно да разбереш, като на бавноразвиващ се, но с големи претенции.

преди 10 часа, lsmurf написа:

Брей, ти си била факир на свободните съчинения. "Гениалното " ти умозаключение за себе си и за Миро ли го направи, като си разменила ролите и си ме представила, като жена  вместо теб и Миро? Ограниченият женски умствен капацитет не съм го решил аз, а е на база научни изследвания, от световно известни учени. Възможно е някои  жени да не са като теб, защото и из между жените има такива, които се доближават до мъжката интелигентност, но са много рядко!

преди 8 часа, miro20 написа:

Едва ли . Така се е изолирал заради фобиите и страовете и ,  че във празниците, забавленията, работата, тотално се е изолирал от такива. ТОТАЛНО .Дори жена си е изгонил от работа и е наел мъж счетоводител.

Сам го е твърдял и се хвали дори .

Да. Реално това му е логиката.

мдаааа...

Не си чел нито една точка , нали :)

Както и преди съм ти казвал - ИК реално погледнато е насочена именно към такива като теб.

За защита от такива като теб.

Интересна гледна точка.

Обаче май си прав за нея.

Аз затова отдавна не се дразня на комплексарските и изцепки и омраза... тя просто е жертва... Само виртуално може да си сложи мъжки ник , и то величествено казано "херкулес" , и да се вихри в това което е мачкана и унижавана .

Да, най вероятно това е жена.

Милата.. толкова е наранена... и няма как да го изрази ...

пп

Тези признаци обаче не изключват хомосексуалния аспект.

Може да е обикновен гей. Защото  тази фундаментална женомразия може да се види само при тях.

Ти пък къде се слагаш, "барабар Петкана и тя с мъжете"! Твоите невероятни вероятности всички ги знаят. Отдавна сънуваш зелени човечета под леглото си и бленуваш за истанбулски конвенции дето да те защитават от "мъжко насилие", надявайки се някой мъж да те ощастливи, ако не е гнуслив, щото имало и такива.

преди 7 минути, herkules2 написа:

Дори жена си е изгонил от работа и е наел мъж счетоводител.

P.S за бавноразвиващата се!!! Няма как да изгоня жена си от фирмата, след като никога не съм я наемал. Имам си принципи и жени не наемам за каквото и да е, без значение дали са ми дъщери, съпруга или роднини. Ако наема някоя от моите жени, тогава и другите мъже ще искат същото. Има ли жен(и)а в мъжки колектив винаги ще има проблеми, няма жени няма проблеми! Не напразно някога не са допускали жени на корабите, носели са само нещастия за персонала, а работа освен секс никаква не могат да свършат!

преди 25 минути, herkules2 написа:

за да ти е по-лесно да разбереш, като на бавноразвиващ се, но с големи претенции.

Не ми издавай диагнози без да си ме прегледал лично, дистанционно не се получават точни диагнози и вероятността да сгрешиш е голяма, мисли над това! 

преди 30 минути, herkules2 написа:

Имам си принципи и жени не наемам за каквото и да е, без значение дали са ми дъщери, съпруга или роднини. 

Правилно правиш, жени не са ти нужни ни на работа ни в живота, с мъже щом ти е по - добре, пък и е модерно в днешно време да са ти омекнали шенкелите. Колко има успели с това в живота си, смело напред дерзай! 

преди 19 часа, Реджеп Иведик написа:

От гледна точка на кой субект...

Субектът съм аз, "обективен" казах относително, а не абсолютно. Обърни внимание и на моето "мисля да съм" тож.

То ест поставям себе си въображаемо на местото на извънземен, наблюдаващ хората. Това означава, че така се старая половите пристрастия, те най-малкото, да не влияят на логическите последователности (секвенции на български) в моя апарат.

А пристрастията ми са природно към противоположния пол. :D

Капиталистическата логика е, щом ми носи полза, демек пари, значи е добро. Така мислят и американските войници, докато пускат ракети и бомби и убиват и "виновни" и невинни. Просто job, източник на приходи. Щом има кеш и приходите са повече от разходите, значи е добро. Така мислят и уличните банди, докато вършат въоръжен грабеж на някой минувач, на който късмета му е изневерил и е попаднал на неподходящото място, в неподходящото време. Пък после като се професионализират и въоръжат по-добре минават на банки, зер само от един човек или от двойка колко ще изкарат, в банките има много повече пари и то кеш.  Така мислят и тези, които не са се родили с диагноза трансексуален(обаче вече са с диагноза "капиталист") но са надушили че като такива, може да си докарат income повече и с по-малко работа, отколкото ако си останат мъже, или жени, и се трепят на две нормални работни позиции, поне едната от които е свързана с тежък физически труд...Колко му е да размахаш меката китка, да се порежеш тук там и да станеш известен като кончита наденица(вурст на немски) или нещо друго.

на 16.12.2019 г. в 19:44, miro20 написа:

При теб всяка жена ти се зъби и заплашва.

Голям страх те тресе от тия пусти жени.....  :) 

По темата да припомня

https://www.marginalia.bg/novini/venetsianskata-komisiya-istanbulskata-konventsiya-ne-uzakonyava-ednopolovite-brakove-i-ne-zamestva-kontseptsiyata-za-pol/?fbclid=IwAR0SrOQAUmP5USKun1WJ9Xtsit41_0A0AAplTj4rOrlKvVUcVDzzuR6KDa8

Не замества концепцията за пол, твърдиш ти заедно с оня отгоре. Какво пише някой си, да речем Филанкишията, е "вятър го вее на сива кобила" и разпространението на дезинформация си е твоя работа.

Ето определението за пол, залегнало в конвенцията, и друго определение там няма (макар че на много места в текста те, без да искат или по невъзможност за друго, се хлъзгат към нормалното и единствено правилно определение на пол – биологичното).

Цитат

Член 3 — Определения

За целите на настоящата Конвенция:

в) „пол“ означава социално изградени роли(???), поведения(???), дейности(???) и характеристики(???), които определено общество(???) смята за подходящи(???) за жените(???) и за мъжете(???);

https://rm.coe.int/168046246f

Сайт на ЕССР-комисията.

Питанките в скобите са мои и са напълно уместни. Ако ти е интересно, пробвай да ги обясниш. За мен е безумие или политическо йезуитстване да вкараш толкова неопределености в основно(то) определение.

Подписването на конвенцията автоматично означава съгласие с това определение.

преди 33 минути, Ьрмалоу написа:

Подписването на конвенцията автоматично означава съгласие с това определение.

И после, що Нагарджуна бил прав. Ми прав е. Подписите определят конвенционалната истина. Истинските и джентълменските и сякакви други.

Не е важно, колко тъпо е определението, то в случая верно е от безумно по безумно, а дали е парафирана конвенцията

Не, че биологическата истина не  е конвенционална. Но определението, което визираш е гротескно, защото с цел да развенчаят биологическата истина като конвенционална, сиреч субективна сиреч грешна, се опитват да я заменят със социалната истина, която не само, че също е конвенционална, но е и много по размита и неясна.

Затуй, мотиви не се обясняват. Ставаш смешен. Тъй искам и точка. 

Ся, ако сички парафират конвенцията, истината, която тя проповядва, ще стане конвенционална.

На базата на туй, че е развенчала биологическата истина, с мотиви, че тя е конвенционална.

Сякаш съществуват някакви други истини, различни от конвенционалните. 

Може и да съществуват, може и да не съществуват, ама то е божа работа.

Лека полека чета конвенцията и ми се появяват въпроси и бележки. Мисля да ги споделям тук, докато не съм ги забравил.

Източник: https://rm.coe.int/168046246f
От Преамбюла.

Цитат

Като имат предвид ... Конвенцията на ООН за премахване на всички форми на дискриминация по отношение на жените

Засега борбата с "всички форми на дискриминация по отношение на жените" се изразява само в дискриминация на мъжете, понеже така е най-лесно. Пример – "женските" квоти на присъствие в какво ли не, все по-често срещано явление.

Цитат

Като отбелязват структурната природа на насилието над жени като насилие, основано на пола, както и че насилието над жени е един от основните социални механизми, чрез които жените са принудително поставени в подчинена позиция спрямо мъжете;

Как го разбирате това?

Цитат

Като отбелязват с дълбока загриженост, че жените и момичетата често са излагани на сериозни форми на насилие като домашно насилие, сексуален тормоз, изнасилване, принудителен брак, така наречени „престъпления на честта“ и осакатяване на гениталиите, които представляват сериозни нарушения на човешките права на жените и момичетата, както и основна пречка за постигане на равнопоставеност между жените и мъжете;

....

В стремежа си да създадат една Европа, свободна от насилие над жени и домашно насилие,

Се споразумяха за следното:

Защо включват тези нехарактерни за Европа явления (почерненото) в документ, касаещ Европа?

В целия документ се говори за "равнопоставеност", никъде няма "равноправие". Има ли разлика, според вас, между двата термина?

преди 8 часа, herkules2 написа:

Имам си принципи и жени не наемам за каквото и да е, без значение дали са ми дъщери, съпруга или роднини. Ако наема някоя от моите жени, тогава и другите мъже ще искат същото. Има ли жен(и)а в мъжки колектив винаги ще има проблеми, няма жени няма проблеми! Не напразно някога не са допускали жени на корабите, носели са само нещастия за персонала, а работа освен секс никаква не могат да свършат!

За рубриката " без коментар" .

преди 8 часа, AAUUXX написа:

Правилно правиш, жени не са ти нужни ни на работа ни в живота, с мъже щом ти е по - добре, пък и е модерно в днешно време да са ти омекнали шенкелите. Колко има успели с това в живота си, смело напред дерзай! 

Не мога да разбера защо женомразеца се пъне да се представя за мъж, като по всички критерии и това което демонстрира и казва,  е изцяло гейска позиция.

преди 2 часа, miro20 написа:

Не мога да разбера защо женомразеца се пъне да се представя за мъж, като по всички критерии и това което демонстрира и казва,  е изцяло гейска позиция.

То ти едва ли имаш представа за каквото и да е, а такива като теб нямат мъжки качества а само женски и се маскират сред жени като жени, сиреч гейове, за това си сложил и забрадка, надявайки се мъж да те сбърка с жена и да те направи щастлив!

преди 31 минути, herkules2 написа:

То ти едва ли имаш представа за каквото и да е, а такива като теб нямат мъжки качества а само женски и се маскират сред жени като жени, сиреч гейове, за това си сложил и забрадка, надявайки се мъж да те сбърка с жена и да те направи щастлив!

Помолих го Мирчето да коментира лъжата си за това, че Истанбулската конвенция не подменяла понянието за пол.

Засега се спотайва като въшка в мръсни женски гащи...

преди 8 минути, Ьрмалоу написа:

Помолих го Мирчето да коментира лъжата си за това, че Истанбулската конвенция не подменяла понянието за пол.

То не му е за първи път да лъже. И така умело лъже, че дори и сам си вярва. Само той казвал истината, коментарите на другите за него били фейк. За толкова драпане за ратификация на ИК ме навява мисълта, че е прикрит гей, или е жена-феминистка, има и забрадка. Гей или феминистка все тая, все един електорат са си. 

преди 23 часа, sliderum написа:

Аз...всъщност не мразя феминизма...Защо трябва да има омраза, след като нещата могат да се оправят с разбиране и липса на реакция, като излязат някакви булки да крещят по площадите...ами нека си крещят бе, ако бъдат предизвикани, това само ще им даде още сила и причини да продължават, а когато вместо публика и опоненти получат безразличие, като видят че никой не им обръща внимание и крясъците са напразни, просто ще им омръзне в даден момент...

Ти спиш с отворени очи.Няма никакви булки по площадите.Всичката тази порнография и реклама на всякакви извращенци е последователна и организирана неолиберална кампания.Неолиберализма е борба против всяка(абсолютно всяка) традиционна ценност.При него има само парадигмални наративи сменяни според желанията на ръководната клика.

Няма никакви борби против насилие основано на пол и т.н.Всичко това е бутафорен пълнеж.

Насилието винаги е било упражнявано от по-силния с/у по-слабия за осъществяване на целите на първия.И тук  пола е без значение.Просто в голямото болшинство мъжете са физически по-силни от жените.Но насилието се поражда от ескалиращи конфликти на интереси, а не защото някой е роден мъж или жена.  

преди 55 минути, Ьрмалоу написа:

Покай толкова много бъртвежи и ваша простотия, наистина ми се е изгубило това.

Може ли много простичко да ми припомниш с цитат на мои думи  какво съм твърдял, и какво оборваш ?

преди 44 минути, herkules2 написа:

То не му е за първи път да лъже. И така умело лъже, че дори и сам си вярва. Само той казвал истината, коментарите на другите за него били фейк. За толкова драпане за ратификация на ИК ме навява мисълта, че е прикрит гей, или е жена-феминистка, има и забрадка. Гей или феминистка все тая, все един електорат са си. 

Това вече сме го виждали, Всеки път искам цитат какво съм твърдял, каква лъжа съм казал, ама нещо няма такива.

преди 2 часа, badr написа:

Ти спиш с отворени очи.Няма никакви булки по площадите.Всичката тази порнография и реклама на всякакви извращенци е последователна и организирана неолиберална кампания.Неолиберализма е борба против всяка(абсолютно всяка) традиционна ценност.При него има само парадигмални наративи сменяни според желанията на ръководната клика.

Няма никакви борби против насилие основано на пол и т.н.Всичко това е бутафорен пълнеж.

Насилието винаги е било упражнявано от по-силния с/у по-слабия за осъществяване на целите на първия.И тук  пола е без значение.Просто в голямото болшинство мъжете са физически по-силни от жените.Но насилието се поражда от ескалиращи конфликти на интереси, а не защото някой е роден мъж или жена.  

Бутафория е, но това е начинът на привличане на вниманието и оправдание за изброените от теб неща. Тези, които се ангажират, или дори зарибят с тази бутафория, са добре дошли на организаторите й...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.