Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 50 минути, Мойра написа:

На наглостта трябва да се отвръща подобаващо и с физическа сила. Щом ще има война, хората ще трябва да са готови за нея. И пак ми кажете, че феминизмът е нещо много добро и е за женски права, които отдавна са изравнени с мъжките. Не е ли време да последваме примера на Англия, за излизане от ЕС? Англичаните са хитри, подли и коварни. Имат си и поговорка! " Няма вечни приятели, има вечни интереси"! Сега, когато Тръмп обяви икономическа война на Франция, има възможност държавите, които не искат ИК да поставят условията си на масата и да поискат помощ от Тръмп щом не могат от Русия. В САЩ конвенцията не е приета, защо ние да я приемаме! А, защо да не денонсираме подписът ни за конвенцията, след като КС я отхвърли, като противоконституционна? Обръщам се към модераторите!!!!! Коментарът ми не е пропаганда или противозаконно изказване, както постоянно го интерпретират Миро, acnekt, AAUUXX и останалите им съотборници,  а е въпрос, макар и риторичен! Така че да не търсят (измислят) причина, за да ми запушат устата отново, по поръчка на гореспоменатите враждебно настроени срещу мен потребители! Ясно е, че няма към кого да се обърна за помощ заради несправедливите банове във виртуалното пространство. Ако тази несправедливос се случеше в реала, друго развитие щеше да има относно справедливостта!

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 22 минути, herkules2 написа:

В САЩ конвенцията не е приета, защо ние да я приемаме!

но в Гърция е приета, а през почивните дни КПП-тата ни към Гърция се пръскат по шевовете с кандидати българи да ходят в Гърция

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

но в Гърция е приета, а през почивните дни КПП-тата ни към Гърция се пръскат по шевовете с кандидати българи да ходят в Гърция

Е, и? Какво от това? И аз съм ходил на почивка в Гърция. Ако гледаме на нещата така, то и в Турция е приета и КПП-тата също се пръскат по шевовете за българи да ходят в Турция. Апропо: ....на Атон не се допускат дори и животни от женски пол!!! Дали жените от Гревио ще могат да влязат там за да раздават справедливост срещу дискриминацията им, как мислиш? Дали тази дискриминация към женския пол ще бъде премахната от ИК и гръцкото правителство ще разреши на жените да ходят на Атон?

В България няма да се ратифицира,защото има решение на Конституционният съд,че противоречи на Конституцията. ;)не се пали че ще получиш някой инсулт

преди 21 минути, herkules2 написа:

Е, и? Какво от това? И аз съм ходил на почивка в Гърция. Ако гледаме на нещата така, то и в Турция е приета и КПП-тата също се пръскат по шевовете за българи да ходят в Турция. Апропо: ....на Атон не се допускат дори и животни от женски пол!!! Дали жените от Гревио ще могат да влязат там за да раздават справедливост срещу дискриминацията им, как мислиш? Дали тази дискриминация към женския пол ще бъде премахната от ИК и гръцкото правителство ще разреши на жените да ходят на Атон?

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

В България няма да се ратифицира,защото има решение на Конституционният съд,че противоречи на Конституцията. ;)не се пали че ще получиш някой инсулт

Инсулт или инфаркт може да получиш ти, заради това, че българите отхвърлихме този позорен за мъжете документ. За мен няма такава опасност. Аз съм си в отлично състояние и без физически натоварвания кръвното ми е 120/80! Ти се палиш, а ако денонсираме подписа  ни за конвенцията, ще трябва да си вземеш успокоителни, че може и рак да те хване! Обърни внимание как съм се загрижил за теб!

да, червените искат промяна на конституцията - явно трябва да ги послушаме, за да може да е приемем

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

да, червените искат промяна на конституцията - явно трябва да ги послушаме, за да може да е приемем

Абе ти какви оценки имаш по БЕЛ? Къде си учила и имаш ли средно образование? "за да може да е приемем?!?!? Това в кой род е? Мъжки, женски или джендърски? Да Я приемем, конституция е в женски род, а документът ГО приемаме.....в мъжки род. Е, те сега джендърите говорят като теб. А, мен не ме интересуват червените, сините зелените или пембените. Ако ще се променя конституцията трябва феминизмът да се инкриминира, като създаващ омраза м/у половете. Щом половете по конституция са равни, феминизмът за какво още се бори? Или ако ще има феминизъм, тогава трябва да има и сексизъм. Бедна ти е фантазията, какви коментари има по този въпрос. Аз ще ти се сторя, като благодетел за жените! За това успокой топката и ми бъди благодарна за поучителния ми коментар!

преди 15 минути, herkules2 написа:

Абе ти какви оценки имаш по БЕЛ? Къде си учила и имаш ли средно образование? "за да може да е приемем?!?!? Това в кой род е? Мъжки, женски или джендърски? Да Я приемем, конституция е в женски род, а документът ГО приемаме.....в мъжки род. Е, те сега джендърите говорят като теб. А, мен не ме интересуват червените, сините зелените или пембените. Ако ще се променя конституцията трябва феминизмът да се инкриминира, като създаващ омраза м/у половете. Щом половете по конституция са равни, феминизмът за какво още се бори? Или ако ще има феминизъм, тогава трябва да има и сексизъм. Бедна ти е фантазията, какви коментари има по този въпрос. Аз ще ти се сторя, като благодетел за жените! За това успокой топката и ми бъди благодарна за поучителния ми коментар!

има един , нещо като виц - не го знам точно затова ще говоря по спомени

един вожд на племе дал всички  права на жените, а мъжете скочели да протестират - и той

вие какво искате още - уредих мъжете да не работим, да не се грижим за нищо

преди 2 часа, herkules2 написа:

както постоянно го интерпретират Миро, acnekt, AAUUXX и останалите им съотборници,  а е въпрос, макар и риторичен! Така че да не търсят (измислят) причина, за да ми запушат устата отново, по поръчка на гореспоменатите враждебно настроени срещу мен потребители! Ясно е, че няма към кого да се обърна за помощ заради несправедливите банове във виртуалното пространство. Ако тази несправедливос се случеше в реала, друго развитие щеше да има относно справедливостта!

Стига рева бре :)  Не виждаш ли че никой отдавна не ти обръща внимание на глупостите ти.

Миро това Миро онова... Каквото има  ти го казах отдавна,  и дори приятелски изразих разбиране към хомосексауалните ти , женомразски пристрастия. Все пак трябва да се отнасяме с разбиране ДОРИ и към такива като теб.

Друг е въпроса че прекрачваш границите си с противокнституционната си пропаганда, но ... нека други се занимават с теб. Аз няма какво да добавя.

Живуркай си в мизерабъла си  ... не ми пречиш. :) 

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

има един , нещо като виц - не го знам точно затова ще говоря по спомени

един вожд на племе дал всички  права на жените, а мъжете скочeли да протестират - и той

вие какво искате още - уредих мъжете да не работим, да не се грижим за нищо

СкочЕли да протестират?!?!? Баси случая??? Предавам се, няма до споря с теб!

преди 9 часа, miro20 написа:

Стига рева бре :)  Не виждаш ли че никой отдавна не ти обръща внимание на глупостите ти.

Миро това Миро онова... Каквото има  ти го казах отдавна,  и дори приятелски изразих разбиране към хомосексауалните ти , женомразски пристрастия. Все пак трябва да се отнасяме с разбиране ДОРИ и към такива като теб.

Друг е въпроса че прекрачваш границите си с противокнституционната си пропаганда, но ... нека други се занимават с теб. Аз няма какво да добавя.

Живуркай си в мизерабъла си  ... не ми пречиш. :) 

Те твоите глупости са ненадминати, и защо ли никой от модераторите не им обръща внимание, а наказват само мен. Ти не си ми никакъв приятел, защото аз приятели хомосексуалисти и феминисти нямам. Ясно е, че отново призоваваш модераторите за моето остракиране заради несъгласието ми с феминизма, като пропагандираш лов на вещици, за да се наложи окончателно матриархат-женорахат в страната ни с манифеста на феминистки и хомосексуалисти-ИК, което красноречиво говори за половата ти принадлежност и притежаване на влраст от високият ти статус на хомосексуалист. Вместо да се занимават с мен, с теб трявба да се занимават правораздавателните органи, за пропаганда и налагане на ИК, която вече е обявена за противоконституционна. Ти си живуркай в мизерабъла си на хомосексуалист в обкръжение на извратени феминистки, на мен не ми пречиш, но пречиш с пропагандата си на целия български народ, да уважава българските традиции и обичаи, останали като наследство от дедите ни!

преди 9 часа, herkules2 написа:

Ясно е, че отново призоваваш модераторите за моето остракиране заради несъгласието ми с феминизма, като пропагандираш лов на вещици, за да се наложи окончателно матриархат-женорахат в страната ни с манифеста на феминистки и хомосексуалисти-ИК, което красноречиво говори за половата ти принадлежност и притежаване на влраст от високият ти статус на хомосексуалист.

Ясно е че говориш пълни глупости.

Както е ясно че "феминизма" е наааай малкия ти проблем. Просто ползваш тази "маска" на антифеминизма за да оправдаваш не антифеминистките си простотии , а  неистовата болезнена омраза към женския пол.

Аз  няма как да съм хомосексуалист, след като многократно съм ти повтарял м,нението ми за женския пол. Парадокса е че всички признаци на хомосексуализъм демонстрираш ТИ.

Мирко, опитвам се, повярвай ми да открия твое лично мнение, сред творчеството, което преминава на страниците на форума през твоят профил. Макар често напоследък да повтаряш "АЗ, АЗ, АЗ", никъде на срещнах мнение, което твърдо да е твое, а да не е някакво клише(опорките с политическа насоченост не ги броя въобще) и зад което да застанеш ясно и безкомпромисно.

ПС.:

С два закона спонсорират НПО-тата, заявиха от БРОД и "Системата ни убива"

Накратко, герп вкара в България  GREVIO , макар и не ...както се казва "fullsize" и не под оригиналното име на организацията.

преди 10 часа, herkules2 написа:

СкочЕли да протестират?!?!? Баси случая??? Предавам се, няма до споря с теб!

е това ни го разправя един колега на президента (Радев)

преди 9 минути, sliderum написа:

С два закона спонсорират НПО-тата, заявиха от БРОД и "Системата ни убива"

Накратко, герп вкара в България  GREVIO , макар и не ...както се казва "fullsize" и не под оригиналното име на организацията.

по точно е дрън, дрън

преди 32 минути, sliderum написа:

никъде на срещнах мнение, което твърдо да е твое, а да не е някакво клише(опорките с политическа насоченост не ги броя въобще) и зад което да застанеш ясно и безкомпромисно.

То е достатъчно само в тази тема да огледаш мненията, за да видиш кой е с ясна и непроменена лична позиция .

Нещо повече . Участието ми в тази тема е най вече заради отначало смешните, но вече все по сериозни фейкове и простотии, които едно че нямат нищо общо с ИК, но и се приписват всички злини на света, защо не и глобалното затопляне :)

Зад всичко това прозира една стара позната фейк кампания - дестабилизация по всякакви въпроси на Европа. По всякакви начини , по всякакви теми, стига да може, едни определени кръгове веднага се възползват.

Кой се поддава на тази полуфейк и чисто фейк кампания мисля, пределно е ясно .

• Автор

Най-доброто, което съм чела от много време насам!

Деконструкцията за Запада

от Христина Христова

преди 36 минути, Мойра написа:

Най-доброто, което съм чела от много време насам!

Деконструкцията за Запада

от Христина Христова

Браво Мойра!!! Поздравления!!! Това не само е най-доброто от всичко в тази тема, ами и все едно че Христина чете мислите ми, и представя възгледите ми с жилещо перо. Заради мои изказвания в тази насока бях баннат вече три пъти и предупреден 5 пъти! Ето го злото- мръсотията в Християнския свят за което говоря, сътворени от феминизма, издигнат в култ от извратения загиващ запад, който налага НСР, без да очаква съпротивата на несъгласните с него, които ще са новите властелини на планетата!

За Миро, AAUUXX, acnekt овцата и останалите ако има още чуждопоклоници-американофили, добре е да проумеят (ако изобщо могат) това!

Цитат

Западният мултикултурен и джендър проект е абсолютно непригоден и  неприложим в българската реалност. Тъй като България в чисто цивилизационен аспект не е органична част от Запада и носи в себе си източноправославния код на своята културно-историческа и духовна идентичност, и също така пази все още корените на своята патриархалност,  тя не може да бъде прилепена към напредналия процес на разложение и деградация на западната цивилизация.

Мдаа. поредната пропагандна статия... България не е част от Загниващия разпадащ се Запад...

бла бла... :)

Нещо по ново няма ли ?

Мда - пак запада бил загнивал и пак България цъфти, та върже. Аман от повърхностни, но свръх претенциозни анализи. Цял свят гледа със завистливи очи на западна Европа - това е простичкия и очеваден факт. А джендъризма е следствие на супер висок стандарт т.е. хората живеят толкова богато, че вече почват да мислят за глупости - в щатите се водят дела за обида срещу куче, в Швеция за прекалено добри готвачи, а в Холандия за слаб джойнт; могат да си го позволят, щото имат пари, много пари, спрямо нас са ужасно много пари, щото една месечна заплата там е повече от цяла годишна тука. Ма инак загнивал бил запада - е на гледам съседната тема, къде щатите вече щели да фалират и край с тях, пусната 2007г., още чакаме и се надяваме да фалират, налЕ?! Или пък за великата гръцка криза, къде се почупихте маса народ да плюете по тях и "е сега ше видят те" - и ко видяха, м? видяха още повече туристи. Завистници, те това сте: ганьовци- завистници и цял живот живеете с тая надежда, ония, които живеят по- добре от нас, да ги застигне некъв апокалипсис.

Правителството не иска да отнема деца, увери новият социален министър

Статията , който иска да я чете. Май коментарите отдолу са по-съдържателни, от изказването на "капиталната" министърка.

преди 47 минути, ...Alex&Vanko... написа:

Затва осиновявайте циганета.

Тях никой не иска да отнема, защото не струват много на черния пазар, а и ще им е доста трудно на НПО-тата да ги отнемат от домовете им, защото може  отнемащите деца да не оцелеят, при сблъсък с някоя тумба от този етнос. На бандитските НПО-та им трябват чисти, бели и възпитани деца, които да продадат на гейове и лесбийки, а и държавата да им плаща за това морално престъплание! Справка: Норвегия!!!

http://video.mivzakon.co.il/user/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow/НАЦИОНАЛНА_ГРУПА_РОДИТЕЛИ_ОБЕДИНЕНИ_ЗА_ДЕЦАТА.html

преди 5 часа, herkules2 написа:

На бандитските НПО-та им трябват чисти, бели и възпитани деца, които да продадат на гейове и лесбийки, а и държавата да им плаща за това морално престъплание! Справка: Норвегия!!!

Фейкомет

Специално за фейкомета херкулесчо женомразеца :

79148847_2610410779027004_80509812436316

Можеш да си го сложиш в подписа си :)

преди 12 часа, miro20 написа:

Специално за фейкомета херкулесчо женомразеца :

79148847_2610410779027004_80509812436316

Можеш да си го сложиш в подписа си :)

Това ти си го слагай в подписа, аз си имам подходащ подпис. Стефан Данаилов е велик актоьор, и ако се беше ратифицирала ИК, щеше да лежи в затвора за безброй изнасилвания на жени от тинейджърска възраст та до кончината си! Ти не се различаваш от жена, и още по-лошо от жена феминистка. За това си си сложил и забрадка, за да не се различаваш от жените, но и мъж не си, а може би си от тези мъженсквени "мъже" дето мъжете изхвърлят от обкръжението си за да не излагат компанията. Мъжът си е мъж, винаги е стоял и винаги ще стои по-високо от жената и ще раздава мъжкото си правосъдие каквито и антимъжки закони да създадат феминистките. Където е физическата сила, там ще е и правдата! Знам, че не ти достига умствения багаж за да го проумееш, за това си мечтай за матриархат-женорахат, дето никога не го е имало, и никога няма да го има!

2. Форми и формички Не сме най-готиният пример за добра форма, но сме сигурни, че има пичове, които живеят във фитнеса и се трудят върху визията си. Не е задължително да се превръщат в стероидни експерименти, но е тъпо да видиш мъж във форма до жена, която е провесила задницата до колене, а гърдите й са сърдити една на друга. Всяка жена е красива, когато я вземеш, а после се занемарява, щото е сигурна, че си неин, ама друг път. Джентълменът прави жената красива и желана, но говорим за жената, а не за косматото същество, което носи тампон с надпис woman.bg. Стягате задницата или стягате куфара.

Редактирано от barbuncela
Нарушен правилник. Точка 2.11 публикуване на линкове съдържащи стратегически покрита голота. (преглед на промените)

преди 29 минути, herkules2 написа:

Стефан Данаилов е велик актоьор, и ако се беше ратифицирала ИК, щеше да лежи в затвора за безброй изнасилвания на жени от тинейджърска възраст та до кончината си!

Не знам дали си даваш сметка, че започваш да сипеш някакви изказвания, без доказателства, за които ако някой ги прочете, няма да те прати на почивка за известен период от форумът, а може и да отидеш на друга почивка, на място дето не знам дали говорят за феминизъм, но съм чувала, че се занимават с феминизация!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.