Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

• Автор

Джамбазки обвини Захариева, че прокарва джендър идеологията

Цитат

Здраво семейство - здраво общество. ВМРО има основна роля в отхвърлянето на Истанбулската конвенция и опитите за вкарването на джендър-идеология в българските училища. Позицията ни е твърда и няма да се промени и занапред. Това написа евродепутатът, зам.-председател на ВМРО и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки във "Фейсбук".

"По повод на изказването на външния министър Екатерина Захариева пред 74-тата сесия на Общото събрание на ООН заявявам категорично несъгласие с изразената позиция, че „всички действия на държавата трябва да са насочени единствено в интерес на детето, не на родителите, настойниците, попечителите или социалните служби“.

Недопустимо е интересите на детето да се разглеждат напълно изолирано от неговите родители и нещо повече - да се противопоставят на неговите родители, които са му дарили живот.

Недопустимо е също така държавата да поставя родителите наравно с настойници, попечители и социални служби.

Родителите имат несравнима заслуга спрямо детето в сравнение с каквито и да е настойници, попечители и социални служби.

Ето защо отхвърлям всеки опит държавата да бъде противопоставяна на родителската институция, още повече в официална позиция на висш държавен служител, какъвто е министърът на външните работи.

Държавата трябва да работи за укрепването на семейството и за подкрепа на родителството, а не да бъде използвана срещу родителите по един печално известен скандинавски модел.

Позицията на ВМРО е ясна и категорична – подкрепа за семейството, което според българската конституция е единствено между мъж и жена; подкрепа и издигане на авторитета на родителите.

Здраво семейство – здрава държава. Всичко друго носи ерозия на социалните отношения и заплашва бъдещето на българските деца".

Прокарва я отдавна и е доста настоятелна.

Дали тази госпожа има деца?

Моето мнение по въпроса съвпада с мнението на Джамбазки.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

на 26.09.2019 г. в 21:55, miro20 написа:

Парадокса е че даваш примери които опровергават изцяло твоята шовинистична женомразска теория .

Именно заради такива примери и заради пропаганда като твоята , е нужно въвеждане на законови мерки срещу насилието и срещу такива като теб.

Е, то само твоята пропаганда се толерира, а моите коментари, като отговор на твоите се остракират. Само дето не можеш да разбереш отговора ми. Не аз, ти губиш. Ако трябва да се въвеждат законови мерки срещу насилието пак ли да са с двойни и тройни стандарти? Щото насилието върху мен от модераторката макар и косвено си е насилие, след като е изтрила поста ми в отговор на теб и останалите ти поддръжници. Т.е., ти да си меродавен, и да нямаш опонент като мен, защото не съм съгласен с женската простотия относно ИК. Е, няма на кого да се оплача, макар, че това си е проблем с форума, или по скоро с модераторката, която ме мрази. Не че аз я обичам, но след като темата е за ИК, защо трябва да се трият коментари, които се отнасят за тази тема? Радвай се и се напий или напикай от щастие, защото жена ми е сложила хомот в този форум! Парадокс е не това, че поствам информация относно женската смъртност, а това, че женската наглост продължава, дори и при явен фемицид заради опита да се поставят мъжете на колене пред жените с извратени женски закони.

на 26.09.2019 г. в 21:59, Michigan111 написа:

Баце, прекалено много текст с празно съдържание.... Ми къде са тези жени, дето се гаврят с мъже? Дай няколко примера де.  

На крива ракета космоса и крив.  Това е твоята работа. 

Искали си хората патриархата... Ми влез в политиката, предложи го като държавна политика и ще станеш новия вожд 😂

Ама то и родата ти няма гласува за тебе.  Бориш се с вятърни мелници,  и си мислиш че всички карат в насрещното.  Ама дали имаш акъла да се сетиш, че всъщност именно ти си в насрещното.  

То съдържанието си беше пълно и ти беше обяснено подробно, като на бавноразвиващ се. Сърди с на тази, дето е изтрила пълното съдържание, за да остане празно. Факта, че отговорът ми към теб беше изтрит е гавра с мъж, като мен, но не ти стига акъл да го проумееш. И ще перифразирам фразата "На крива ракета космоса и крив." Това е народна мъдрост-ирония и е изричана по този начин!: - " На калпавия Х**, вълната му пречи! Ето ти и информация за женска наглост, гавра, мерзост или гадост, както искаш го разбирай.
https://dariknews.bg/novini/sviat/obvineniiata-v-seksualen-tormoz-ne-podminaha-i-plasido-domingo-2181566
https://blitz.bg/svyat/grandiozen-seksistki-skandal-vzrivi-tsern_news630373.html?fb_comment_id=2228495757223751_2229622733777720
https://www.webcafe.bg/id_1184878281/fpage_1/
https://news.bg/comments/osvirepeliyat-feminizam.html
Изчети статиите да край за да запълниш празнотата в главата си, и ако наистина си мъж дано проумееш за това, което казвам. Колкото до патриархата, то той никога не е изчезвал по нашите географски ширини. Не напразно смрадливите феминистки ни наричат балканци, мачовци, шовинисти, комплексари с предразсъдъци и каквито там си избереш от гнусния им феминистки речник. Няма нужда аз да влизам в политиката, защото професията и хобито ми е електроника! А, кой се движи в насрещното скоро ще се разбере.....дори вече е започнало да се разбира. По-лошо е, че има такива като теб и съмишлениците ти, които не могат да проумеят прикритото зло и са решили да убият вестоносеца на лошите новини, като си мислят, че с това нещата ще се променят и подредят както те си фантазират.

преди 13 часа, Мойра написа:

Дали тази госпожа има деца?

Не, тази госпожа няма деца, и може би няма да има. Такива жени с такова нечовешко отношение към децата, съдбата оставя бездетни. Бог забавя, но не забравя! Раждането, отглеждането и възпитанието на децата е поверено на женския пол. Мъжкият ги зачева, защитава, и се грижи да оцеляването им.  Размяната на женските и мъжките роли, води до крах на обществото.

преди 40 минути, herkules2 написа:

Е, то само твоята пропаганда се толерира, а моите коментари, като отговор на твоите се остракират. Само дето не можеш да разбереш отговора ми. Не аз, ти губиш. Ако трябва да се въвеждат законови мерки срещу насилието пак ли да са с двойни и тройни стандарти? Щото насилието върху мен от модераторката макар и косвено си е насилие, след като е изтрила поста ми в отговор на теб и останалите ти поддръжници. Т.е., ти да си меродавен, и да нямаш опонент като мен, защото не съм съгласен с женската простотия относно ИК. Е, няма на кого да се оплача, макар, че това си е проблем с форума, или по скоро с модераторката, която ме мрази. Не че аз я обичам, но след като темата е за ИК, защо трябва да се трият коментари, които се отнасят за тази тема? Радвай се и се напий или напикай от щастие, защото жена ми е сложила хомот в този форум! Парадокс е не това, че поствам информация относно женската смъртност, а това, че женската наглост продължава, дори и при явен фемицид заради опита да се поставят мъжете на колене пред жените с извратени женски закони.

И каква е моята "пропаганда" ? Че харесвам жени, че не съм съгласен с насилието и дискриминирането им, че не познавам около мен феминистки които да мразя неистово болезнено както теб ? :) 

Не, това не е пропаганда.

Второ, ти така и не можеш да разбереш защо някой модератор ти прави забележки. Не е заради лична омраза или някакви такива твои фантасмагории.

Трето, не , няма нито да се напивам, нито напикавам заради това че "те мачка някаква жена" . Нито че е "женска наглост, явен фемицид, мъже на колене..." и т.н. че не мога изброя всичките ти психясали епитети . Просто сам да се видиш колко си смешен с тези  фоби към жените :) 

За останалото ... сигурно сън не те хваща че ...

- заместничка на шефа на НАТО и командори стотици хиляди мъже,  е .. жена https://news.bg/int-politics/zhena-naznachena-za-zam-shef-na-nato-za-parvi-pat-v-istoriyata.html

Още една в НАТО  https://news.bg/world/nato-s-nov-predstavitel-za-zhenite-mira-i-sigurnostta.html

- в България имаме най много жени военни сравнено с останалите от НАТО  https://www.mediapool.bg/bulgaria-nachelo-v-nato-po-protsent-zheni-v-armiyata-news176850.html

Военен министър и майка на 7 деца

https://offnews.bg/litca/majka-na-7-detca-i-ministar-na-otbranata-koia-e-ursula-fon-der-lajen-706598.html

преди 29 минути, miro20 написа:

И каква е моята "пропаганда" ? Че харесвам жени, че не съм съгласен с насилието и дискриминирането им, че не познавам около мен феминистки които да мразя неистово болезнено както теб ? :) 

Не, това не е пропаганда.

Второ, ти така и не можеш да разбереш защо някой модератор ти прави забележки. Не е заради лична омраза или някакви такива твои фантасмагории.

Трето, не , няма нито да се напивам, нито напикавам заради това че "те мачка някаква жена" . Нито че е "женска наглост, явен фемицид, мъже на колене..." и т.н. че не мога изброя всичките ти психясали епитети . Просто сам да се видиш колко си смешен с тези  фоби към жените :) 

За останалото ... сигурно сън не те хваща че ...

- заместничка на шефа на НАТО и командори стотици хиляди мъже,  е .. жена https://news.bg/int-politics/zhena-naznachena-za-zam-shef-na-nato-za-parvi-pat-v-istoriyata.html

Още една в НАТО  https://news.bg/world/nato-s-nov-predstavitel-za-zhenite-mira-i-sigurnostta.html

- в България имаме най много жени военни сравнено с останалите от НАТО  https://www.mediapool.bg/bulgaria-nachelo-v-nato-po-protsent-zheni-v-armiyata-news176850.html

Военен министър и майка на 7 деца

https://offnews.bg/litca/majka-na-7-detca-i-ministar-na-otbranata-koia-e-ursula-fon-der-lajen-706598.html

О, мога да те уверя, че си спя спокойно, радвам се на живота и не ми липсват развлечения, които харесвам. Другите да му мислят. Това, което си изброил като факти и настояваш за все повече жени навсякъде в мъжккото пространство в същност е твоята пропаганда, за налагане на матриархат в Хр. свят и скопяване на хетеро-мъжете. Знам, че умираш от кеф, за това дето все повече жени се мислят, че имат тестиси и са способни колкото мъжете, фантазирайки си женско величие, защото с тая забрадка ясно подчертаваш същността си. Сега вземи да се находиш и по голяма нужда от радост, заради още един факт, дето си пропуснал да пропагандираш. В най влиятелните компании в света, началниците им вече са жени. Та чак и жена-българка стана шеф на МВФ! Е, как сега да не искам ислямски закони срещу жените, след такова очевадно ивращение на милиардерите срещу мъжкия пол? За това аз пък ще се радвам на увеличаващият се фемицид по света, и най-вече в САЩ, Китай и Индия, а феминистсите колкото и да врещят нищо не могат да направят за да го спрат, а само ще разпалват мъжката ненавист към тях. Истинската война м/у половете още не е започнала, а това ще е войната в света, и не между религии, капитал или за природни богатства. Бъди сигурен, че когато мъжете проумеят грозящата ги опасност ще се консолидират, а жените няма да имат никакъв шанс!

преди 3 минути, herkules2 написа:

О, мога да те уверя, че си спя спокойно, радвам се на живота и не ми липсват развлечения, които харесвам.

Че кой е казвал че  ти липсват развлечения. Просто както много пъти си повтарял, това е категорично без жени, изолиран от жени, изцяло в мъжка компания , и в работа и в почивка :) 

Няма лошо бе. Много сте такива, и знам че с нищо не можете да  бъдете променени, въпреки че някои си милсят че да си гей се лекувало...

Това че прикриваш с "антифеминизъм"  омразата си към всички жени , и че всички са нисш сорт, неставащи за нищо освен да раждат, третирането им с ислямски порядки  ... е отделен въпрос.

И този въпрос въобще не е въпрос за "Феминизъм" , а за някакви твои лични фобии и мъже-предпочитания.

преди 12 минути, miro20 написа:

Че кой е казвал че  ти липсват развлечения. Просто както много пъти си повтарял, това е категорично без жени, изолиран от жени, изцяло в мъжка компания , и в работа и в почивка :) 

Няма лошо бе. Много сте такива, и знам че с нищо не можете да  бъдете променени, въпреки че някои си милсят че да си гей се лекувало...

Това че прикриваш с "антифеминизъм"  омразата си към всички жени , и че всички са нисш сорт, неставащи за нищо освен да раждат, третирането им с ислямски порядки  ... е отделен въпрос.

И този въпрос въобще не е въпрос за "Феминизъм" , а за някакви твои лични фобии и мъже-предпочитания.

Това, че мразя женски лиготии и женска смрад от нечистоплътни жени не ме прави гей, а и гейовете не се женят също като теб, а аз отдавна съм женен имам и поколение, макар и не такова за каквото всеки мъж мечтае. Гей най-вероятно е да си ти, защото киснеш денонощно във форума и се чудиш как да величаеш жените, които са подобие на гейове само че, с  вагини. Забрадката ти е доказателство за половата ти принадлежност. Сега тръгвам, че жена ми и малката щерка, която си тръгва утре за София искат да ги водя на разходка и до някакъв манастир в Басарбово. Като се върна ще се разправям и с теб, защото както виждам не мирясващ и изблиците ти на хомосексуализъм пак са те подхванали!

преди 2 часа, herkules2 написа:

Е, то само твоята пропаганда се толерира, а моите коментари, като отговор на твоите се остракират. Само дето не можеш да разбереш отговора ми. Не аз, ти губиш. Ако трябва да се въвеждат законови мерки срещу насилието пак ли да са с двойни и тройни стандарти? Щото насилието върху мен от модераторката макар и косвено си е насилие, след като е изтрила поста ми в отговор на теб и останалите ти поддръжници. 

Направо сълза пуснах,  е Съжалявам,  че модераторката те е насилила,  но преди да изтряскаш глупостта че мен модераторите ме носят на ръце,  можеше да поразгледаш форумите.  Понеже и мен ме триха,  пуснах си тема, защитих си позицията и админа взе решение, коментарите възстановени а модератора премахнат. Само че беше мъж, не жена.  Ти обаче какво правиш - само цивриш.  Ако такива ревльовци като теб ще въвеждат патриархат, не Благодаря.

Ето . пак същото от женомразеца.  Който харесва жени и му е приятна тяхната компания, който го влече да се забавлява с жени е ... "Гей" :)  :)  

А който харесва само мъжки компании, който мрази и плюе жени че са гнусни и миризливи, който си мечтае за самовъзпроизвеждане на мъже без жени ако технологиите позволяват, не е "Гей"

:) 

Между дургото съм ти казвал за "забрадката" .  Това  е плакат-послание.

И е  за такива като теб - "Не болтай ! "  :hush:

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Коя тема ?

https://www.kaldata.com/forums/topic/288852-има-ли-свобода-на-словото-във-форума/

Ха ха ти да видиш кви мозъци има...

преди 5 часа, herkules2 написа:

Разбира се, че ще съм винаги в мъжка компания за работа и за развлечения

преди 5 часа, herkules2 написа:

Гнуслив съм си по рождение, а от зализаните меки китки и женската смрад на вмирисана риба ми се повръща

Ама разбира се, не си гей :):giggle1:

преди 13 часа, herkules2 написа:

до сега не съм срещал женски електрончик, който да може да работи тази професия. Знам, че жената е некачествен работник и никога няма да я наема на работа.

Наскоро попаднах на това че жена има най високият IQ на планетата. https://mobile.frognews.bg/article/86765/ А пък аз съм срещал умни жени и то по умни в значителна степен от някои мъже и с удоволствие работя с тях. Когато работя не разделям хората по полове а на можещи и не можещи. На теб проблемът ти е че не можеш да си признаеш че жена може да бъде нещо повече от теб и затова си толкова зле настроен срещу тях. Приеми го колкото и умен да бъде един човек винаги има и по умни от него.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Наскоро попаднах на това че жена има най високият IQ на планетата. https://mobile.frognews.bg/article/86765/ А пък аз съм срещал умни жени и то по умни в значителна степен от някои мъже и с удоволствие работя с тях. Когато работя не разделям хората по полове а на можещи и не можещи. На теб проблемът ти е че не можеш да си признаеш че жена може да бъде нещо повече от теб и затова си толкова зле настроен срещу тях. Приеми го колкото и умен да бъде един човек винаги има и по умни от него.

Отделните случаи са отделни. 

Като се обсъжда умствената дейност, не знам защо се изпуска човешкото свойство "агресия". В най-общия смисъл това е нужно свойство във всяко същество за оцеляването му и за решаване на проблеми. 

В еволюцията с появата на пола сред съществата и отглеждането на поколенията по полови двойки, комбинацията "агресивен и рискуващ партньор, решаващ външните проблеми" + "консервативен и стабилен партньор, раждащ и отглеждащ поколенията" се е оказала печеливша пред двойките с еднакво разпределение на горните функции и тя е станала единствена. 

Както разбирате, за тези цели/функции първият непременно трябва да има много агресия в поведението, а вторият - непременно малко. Това са мъжкият и женският индивид. 

Е, мъжът с агресивния си подход към трудност, непознато, предизвикателство е по-добър в решаването на умствени и физически задачи не само или толкова заради физическата разлика (включвам и мозъка, ума), но и заради качеството "агресия". 

преди 1 час, Michigan111 написа:

Чий мозъци имаш предвид? 

Цитата не се ли чете? Виж връзката де.

Цитат

Преди около 25 години постъпих на работа в чуждестранна фирма и симпатиите ми преминаха в сътрудник на чужда фирма, държава и интереси.

Принуден съм да пускам теми вместо коментари, защото съм в защитна позиция срещу  национална служба контраразузнаване.

Те така ...

преди 2 часа, forticius написа:

Отделните случаи са отделни. 

Като се обсъжда умствената дейност, не знам защо се изпуска човешкото свойство "агресия". В най-общия смисъл това е нужно свойство във всяко същество за оцеляването му и за решаване на проблеми. 

В еволюцията с появата на пола сред съществата и отглеждането на поколенията по полови двойки, комбинацията "агресивен и рискуващ партньор, решаващ външните проблеми" + "консервативен и стабилен партньор, раждащ и отглеждащ поколенията" се е оказала печеливша пред двойките с еднакво разпределение на горните функции и тя е станала единствена. 

Както разбирате, за тези цели/функции първият непременно трябва да има много агресия в поведението, а вторият - непременно малко. Това са мъжкият и женският индивид. 

Е, мъжът с агресивния си подход към трудност, непознато, предизвикателство е по-добър в решаването на умствени и физически задачи не само или толкова заради физическата разлика (включвам и мозъка, ума), но и заради качеството "агресия". 

Не съм съгласен че агресията влияе за решаване на какъвто и да било проблем. По скоро докарва нови още по големи такива. Пречи на концентрацията на трезвата преценка и правилната реакция. Ако агресията помагаше скорпионите щяха да бъдет най проспериращият вид на планетета. :D

на 10.09.2019 г. в 15:35, herkules2 написа:

Не разбирам??? Това означава, че когато изразявам лично мнение, нарушавам правилата на форума! Искам да знам, кое е пропаганда и кое не е, и от кога пропагандата е забранена? Дали всички статии в медиите са вид пропаганда? Възможно ли е и тази тема да е пропаганда? Какъв е смисълът да коментирам тема, след като е забранено да наричам нещата с истинските им имена, и да подкрепям коментарите си с факти, които не са разрешени?  Да казвам това което мисля и виждам, когато и това не е разрешено? Нали уж няма насилие и диктатура, а се оказва че правата, които ги имаш, в същност ги нямаш......имам себе си предвид!

В общи линии,  под свобода на словото се разбира това, да нямаш право на мнение, различно от "правилното", което ти налагат!!! Дано и модераторката-феминстка (пък и не само тя) изгледа клипчето и да се замисли, какво иска за нейните деца и  какво е най-добро за тях!!!

Лека нощ на всички джендъри и джендър идеологията!!! Когато фактите говорят и джендърите мълчат!!! Лягайте да спите дълбок зимен сън и да не сте си помислили повече, че сте нещо различно или нещо специално!!! Това важи и за феминистките!!! Мъжът е мъж, жената е жена!!! Точка!!!

преди 9 часа, Джугашвили написа:

Дано и модераторката-феминстка (пък и не само тя) изгледа 

@barbuncela сигирно много харесва да я наричаш феминистка :)  

преди 4 часа, miro20 написа:

Само дето съм играч от висша класа и не съм конкретизирал име, както не съм я и цитирал, за да не конкретизирам, за кого става въпрос и да няма челен сблъсък с товарния влак!!! За сметка на това, ти си тотален лаик и в стремежа си да набуташ вехтия Джугашвили между шамарите, сам се хвана в заложения капан!!! Благодаря ти, за което!!! Пак прояви пословичната си инженерна мисъл!!!

преди 4 часа, miro20 написа:

А според тебе какво?  Трябва да търпя изказвания от рода "Жените са боклук!" и т.н.  Някой от вас се изкараха едва ли не висша раса! Мъже! С главна буква. Той бил мъж!

Ще ми се в реалния живот да видя подобен мъж, ама нещо все не намирам! Намирам пияници, фукльовци, дето претендират с...и дето някой бият жените! Голяма работа са! Е това са Мъже! Като бащата на синът ми. Изчезна яко дим както разбра, че съм бременна. И повече не се появи! А такива явно не са родени от майка! Интересно ми е кой ги е раждал , отглеждал и възпитавал такива!

Общо взето хора с болни мозъци!  

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 24 минути, barbuncela написа:

Намирам пияници, фукльовци, дето претендират с...и дето някой бият жените! Голяма работа са! Е това са Мъже! Като бащата на синът ми. Изчезна яко дим както разбра, че съм бременна. И повече не се появи! 

Браво!!! Прекрасно описа самият Джугашвили!!! Само едно леко несъответствие забелязвам и се чувствам длъжен да вметна малко уточнение!!! Джуганчето ги бие само докато се научат да правят мусака!!! След това те сами си търсят боя, но той не се поддава на низшите им страсти и отказва да задоволява мазохистичните им желания!!! Това показва две неща, че Джуганчето бие много хубаво и че е духовно извисена личност!!!

П.П. Само не разбрах, имаше ли бой преди да изчезне въпросният человечец!!!

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Прекрасно описа самият Джугашвили!!!

Нямам предвид никой. Най-малко теб, защото не те познавам! Говоря по принцип!

п.п. Ще биеш, ако някой ти позволи да го направиш! Мда.

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 3 минути, barbuncela написа:

Ще биеш, ако някой ти позволи да го направиш! Мда.

Ако умееш да правиш мусака, няма на какво да се надяваш!!!

Ето и едно много полезно ръководство за любознателните люде!!!

преди 17 часа, barbuncela написа:

А според тебе какво?  Трябва да търпя изказвания от рода "Жените са боклук!" и т.н.  Някой от вас се изкараха едва ли не висша раса! Мъже! С главна буква. Той бил мъж!

Ще ми се в реалния живот да видя подобен мъж, ама нещо все не намирам! Намирам пияници, фукльовци, дето претендират с...и дето някой бият жените! Голяма работа са! Е това са Мъже! Като бащата на синът ми. Изчезна яко дим както разбра, че съм бременна. И повече не се появи! А такива явно не са родени от майка! Интересно ми е кой ги е раждал , отглеждал и възпитавал такива!

Общо взето хора с болни мозъци!  

Съжалявам за печалния ти опит.

Да, такива сме мъжете. Но не и всички де. Затова толкова споря с женомразеца херкуесчо и неговите абсолютни простотии , но за повечето субективизма  в спора надделява. Някои дори "харесват" простотитие му само защото "спори с Миро" :) 

преди 17 часа, Джугашвили написа:

Това показва две неща, че Джуганчето бие много хубаво и че е духовно извисена личност!!!

Това показва две неща

- Боят е признак на слабост

- Сталинстчето е слаба личност и вечно наритан с комунистическата си антибългарска пропаганда :) 

преди 17 часа, Джугашвили написа:

Ето и едно много полезно ръководство за любознателните люде!!!

Ислямска дискриминационна, противозаконна пропаганда .

Тъпо. А цитирана от комунист -  и тъпо и смешно :) 

преди 2 часа, miro20 написа:

- Боят е признак на слабост

Доказано е за теб , че нямаш достъп за мислене , а само напапагалени плакати !

Виж си целия пост - всичкото напапагалени плакати ! форма без Съдържание ! :nono:

Е , има и малко съдържание , де . Въздух под налягате ! :lol6:Никаква теория и практика няма ! 

Боят не е признак за слабост , а е признак че всички други разумни средства са се изчерпили - нищо друго не ти стига до главата ! :nono:

Т.е. боят е последно средство за вразумяване ! :nono:

Казано научно : " Едва когато Битието те фрасне у Съзнанието - тогава ти идва Акъла у главата ! " :lol6:

Битието е далеч от теб . За сега Акъл нямаш - само бой те оправя ! :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.