Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 7 часа, herkules2 написа:

Много правилно поставяш въпросите си, но никой няма да посмее да ти отговори, че току виж го баннали заради женомразска реч. "Мъжът винаги е виновен" е девизът на феминистките сътворили тази конвенция и пригласящите им мъжеНствени" мъже" и хомосексуалисти. Лошото е, че стават все повече в Хр. свят, а нормалните хора намаляват, където "виновният мъж" по презумпция трябва да бъде наказан от закона. За това са всички репресивни закони срещу мъжете, които феминиските искат да се въведат с цел пълното мъжко подчинение от жените, заради хилядолетната "мъжка тирания" и "подценяване" на женската същност! Няма как да има такъв закон, с който да се отнеме мъжкото превъзходство (физическата мощ) над женския пол и да бъдат поставени мъжете на колене от жените, което всъщност е и целта на тази конвенция и стремежа на феминистките към матриархат. За това насилието над жените продължава да се увеличава, предизвикано от самите жени, въобразили си, че могат да останат ненаказани, заради гавра с мъжкия облик!

Проблема не ти е феминизма , а женомразието.

Мога само да предполагам какво са ти причинили някои за да си толкова краен в това женомразие.

Но това твоето не е антифеминизъм , това е плоско, натурално женомразие.

преди 4 часа, sound написа:

че за феминистките е характерно да изпитват по- особени симпатии и близост с хомосексуалните.

Вземете си избистрете с женомразеца понятията. Защото са тотално объркани :)

преди 1 час, sound написа:

представители на някакви феминистки организации у нас, къде изразяваха подкрепата си и сътрудничеството за гей парада в София.

От гледна точка на дискриминацията, могат да намерят общи точки.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 11 часа, miro20 написа:

Проблема не ти е феминизма , а женомразието.

Мога само да предполагам какво са ти причинили някои за да си толкова краен в това женомразие.

Но това твоето не е антифеминизъм , това е плоско, натурално женомразие.

Ти май не можа да се стърпиш и отново си решил да ме предизвикваш. И какво точно предполагаш са ми причинили някои за да  предизвика у мен, това "крайно женомразие"? Къде е равноправието и справедливостта? Мизандрията се насърчава от феминистични НПО-та финансирани от обществото, а несъгласието на мъжете с женските по-големи права и привилегии от мъжките е наречено сексизъм и трябвало да се преследва от закона! Ти чел ли си в същност какви простотии са сътворили "гениалните феминистки" написали този позорен за мъжете документ? Почти няма точка от тази конвенция, където да не се набляга на овластяването на жените, отделно и за специалните права за обратните. Е, ако всички жени бъдат овластени по закон и юридически започнат да издевателстват над мъжете (както често някои го правят в днешно време) как мислиш? Дали няма да получат мъжката справедливост от подчинените им мъже, която заслужават? В същност те често си я получават и това е очевадно. Я посочи къде след ратификация на ИК в коя страна мъжете са спрели да ликвидират нагли жени, осмелили се да посягат на мъжкия авторитет, и насилието над жените е намаляло. {Няма да ти давам повече линкове, намери си информацията сам.} Само питам, че онзи "умният" и "интелигентният" пак ще ме обвини в пропаганда за убиване на жени.

преди 17 часа, miro20 написа:

От гледна точка на дискриминацията, могат да намерят общи точки.

Да бе знам - то за теб и бай тиквун е дискриминиран.

преди 8 часа, herkules2 написа:

мъжете са спрели да ликвидират нагли жени, осмелили се да посягат на мъжкия авторитет, и насилието над жените е намаляло.

За теб всяка жена е нагла, а всяко убийство или малтретиране на жена е.... женска наглост, предизвикала мъжа да я накаже. :)

Прекрасно разбирам ислямистките ти основи на женомразието ти, но не мога да го приема , освен че е в разрез с българската конституция.

http://glasove.com/categories/zhivot/news/otneha-bebe-ot-bylgarsko-semejstvo-v-hamburg

Цитат

Мирена и Георги емигрирали в Германия преди година, където се родила дъщеря им Мирена след 11-годишно чакане за рожба. Обратът в живота им настъпил на 20 декември м. г., когато семейството претърпяло катастрофа в Унгария.

"Пострада най-много дъщеря ни - Катерина. След катастрофата дойде Бърза помощ. Настаниха ни в болницата в Кечкемет. Прегледаха само мен. Детето не го прегледаха, въпреки нашето настояване, защото тя плачеше през цялото време", разказа пред БНТ майката Мирена Славова.

Коментарите под статията са красноречиви!

Аз от колко време казвам, че в тия държави за деца е опасно - особено ако не си арабин или африканец.

Малко е жестоко, но сега ще могат да работят за по-добри пари без да ги обременява излишно бебето. Немците са се погрижили.

на 9.01.2020 г. в 18:04, miro20 написа:
на 9.01.2020 г. в 9:36, herkules2 написа:

мъжете са спрели да ликвидират нагли жени, осмелили се да посягат на мъжкия авторитет, и насилието над жените е намаляло.

За теб всяка жена е нагла, а всяко убийство или малтретиране на жена е.... женска наглост, предизвикала мъжа да я накаже. :)

Прекрасно разбирам ислямистките ти основи на женомразието ти, но не мога да го приема , освен че е в разрез с българската конституция.

Пак ли започваш с лъжите бе? Какво целиш с провокациите си? Да ме баннат отново ли? Защо цитираш непълен текст, като променяш смисъла на казаното от мен? Явно искаш да си изпусна пак нервите и да ти демонстрирам специалното си отношение към феминистките из разни сайтове.

на 9.01.2020 г. в 9:36, herkules2 написа:

Я посочи къде след ратификация на ИК в коя страна мъжете са спрели да ликвидират нагли жени, осмелили се да посягат на мъжкия авторитет, и насилието над жените е намаляло. {Няма да ти давам повече линкове, намери си информацията сам.} Само питам, че онзи "умният" и "интелигентният" пак ще ме обвини в пропаганда за убиване на жени.

Тук коментираме ИК нали? Моето мнение си е мое мнение и не си ти този който да казва кое е в разрез с българската конституция. Ти не разбираш основни проблеми в съвремието, а си бил разбирал ислямистките основи за "женомразието" ми?!? Ами не приемай мнението ми бе, както и аз не приемам твоето. Нали за това са дебатите за да се види кой какво и защо приема. А, че женската наглост я има повече от необходимото, има си я. За това и тази наглост си получава заслуженото наказание от мъжете, без значение дали ти си мислиш, че било в разрез с конституцията ни! И пак ти казвам, не всяка жена, а всяка феминистка е нагла, въобразила си, че е повече дори от мъжа, както е и наглост самата ИК! Хайде да отговориш, къде след ратификацията на тази прословута конвенция, насилието над жените е намаляло? Или само си пишеш както си си свикнал, а останалите ти се присмиват на "умнотията" ти, еле пък от разбирането ти за живота в Русия!

преди 4 минути, herkules2 написа:

Пак ли започваш с лъжите бе? Какво целиш с провокациите си? Да ме баннат отново ли? Защо цитираш непълен текст, като променяш смисъла на казаното от мен? Явно искаш да си изпусна пак нервите и да ти демонстрирам специалното си отношение към феминистките из разни сайтове.

Нито една лъжа не съм казал за теб, нито изкривявам смисъла на твоите думи.

преди 3 минути, miro20 написа:

Тъй, тъй, чак сам си вярваш. Едно си баба знае, едно си бае.

преди 3 часа, herkules2 написа:

Пак ли започваш с лъжите бе? Какво целиш с провокациите си? Да ме баннат отново ли?

Да те баннат едно на ръка, но може и да заключат и тая тема. Тя всяка тема може да се заключи, ако дойде един провокатор и един, който му се връзва на провокациите. Научи го какъв е и не се занимавай с него.

преди 3 часа, miro20 написа:

Ние това го знаем още от време оно - "нямаш една лъжа казана". Но колкото и да го повтаряш си Е ЛЪЖА. Ей, Миро, до пенсия ще я докараш, майтап няма.

преди 8 часа, Lumberman написа:

Ние това го знаем още от време оно - "нямаш една лъжа казана".

И не можеш дори да цитираш такава. Виж как си знаеш.  :) 

• 2 седмици по-късно...
преди 1 час, miro20 написа:

А какво говори статистиката за убитите мъже в т.н. битови убийства? Самата статия от линка ти неявно казва, че са 65, почти три пъти повече. 80 - 25, просто човек може да не се замисли, обзет от крещещия тон на текста.

Усещаш ли двуличието на пропагандата (ти), при която се представя и разтръбява само една страна на фактите, на истината?

Да вземем самата статия: сложена "страшна" и жалостлива графика с женско лице, която веднага настройва (не и мен) читателя към съответното желаемо възприятие. Споменава се некоректно и нечестно последен случай, когато съдът изгонил съпруга от жилището му и жена му след две седмици, не умеейки да борави с кухненската газ, се взривила и загинала. И какво? – подозира се, че това е мъжът ѝ! Без следствие, без мнение на прокуратурата журналята, купени от твоите соросоидни господари, обвиняват ей така мъжа.

А?! Да кажа ли "Ай сиктир!"?

Редактирано от Мих. Люз. (преглед на промените)

преди 24 минути, Мих. Люз. написа:

А какво говори статистиката за убитите мъже в т.н. битови убийства? Самата статия от линка ти неявно казва, че са 65, почти три пъти повече. 80 - 25, просто човек може да не се замисли, обзет от крещещия тон на текста.

Усещаш ли двуличието на пропагандата (ти), при която се представя и разтръбява само една страна на фактите, на истината?

Да вземем самата статия: сложена "страшна" и жалостлива графика с женско лице, която веднага настройва (не и мен) читателя към съответното желаемо възприятие. Споменава се некоректно и нечестно последен случай, когато съдът изгонил съпруга от жилището му и жена му след две седмици, не умеейки да борави с кухненската газ, се взривила и загинала. И какво? – подозира се, че това е мъжът ѝ! Без следствие, без мнение на прокуратурата журналята, купени от твоите соросоидни господари, обвиняват ей така мъжа.

А?! Да кажа ли "Ай сиктир!"?

Няма проблем да се избиват мъжете, явно?  След като се търпи от тролските бригади пишещи такива статии и коментиращи под тях. Нищо, че както казваш статистиката на убитите мъже vs жени, е в загуба на мъже  почти 3:1.

Лек офтоп.

В линка на Миро20

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/01/20/4016164_domashnoto_nasilie_v_bulgariia_e_ubilo_25_jeni_za/?fbclid=IwAR34D3Qi6nz26OFyb6Ia1Sf221b7l8-k6IJIKtIZ0coUDyqOmF-ZyyvewEQ

удебеленото е опашка, прикачена от Фейсбук (откъдето той сигурно получава наставленията си и материалите), която е нужна само на Фейсбук – за проследяване. Тъй като не искам Фейсбук да ме следи, аз режа тази опашка и отивам на адреса по

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/01/20/4016164_domashnoto_nasilie_v_bulgariia_e_ubilo_25_jeni_za

което е напълно достатъчно.

Коректно би било пускащите такива шпионски линкове сами да режат опашките им. Ключовият елемент за намирането на опашката е

?fbclid=

Означава facebook click identification, фейсбукска идентификация на клика.

Режете,моля, него и всичко останало в тоя низ до края.

преди 36 минути, Мих. Люз. написа:

А кой е казал че 65 мъже са убити в резултат на домашно насилие ? ? Че са "битови убийства" както ти твърдиш ?

Нещо повече. Уточнено е че 2/3-ти от убитите жени са убити от роднина, и най вече от ревност.

преди 40 минути, Мих. Люз. написа:

Споменава се некоректно и нечестно последен случай, когато съдът изгонил съпруга от жилището му и жена му след две седмици, не умеейки да борави с кухненската газ, се взривила и загинала. И какво? – подозира се, че това е мъжът ѝ! Без следствие, без мнение на прокуратурата журналята, купени от твоите соросоидни господари, обвиняват ей така мъжа.

В статията се казва че се води следствие което не е приключило, за разлика от твоите "некоректни нечестни" спекулации :) 

И се уточнява че отдавна е имало домашен тормоз над жената и е имало ограничителна заповед за въпросния военен.

преди 16 минути, sliderum написа:

Няма проблем да се избиват мъжете, явно?  След като се търпи от тролските бригади пишещи такива статии и коментиращи под тях. Нищо, че както казваш статистиката на убитите мъже vs жени, е в загуба на мъже  почти 3:1.

Нищо такова не се твърди , разбира се :)

преди 2 минути, Мих. Люз. написа:

удебеленото е опашка, прикачена от Фейсбук (откъдето той сигурно получава наставленията си и материалите), която е нужна само на Фейсбук – за проследяване.

Какво толкова се уплаши от един фейсбук бре :)

Харесал съм си медията във фейса и е нормално да излиза " с опашка"

https://www.facebook.com/dnevnik/

Почти всяка медия си има страница където излизат последните новини. В случая / както почти винаги правя/ споделям тази новина.

Ама де да знайш тези неща... Страх лозе пази.... от неграмотност.... :laughing5:

преди 1 час, Мих. Люз. написа:

То двуличието му се е превърнвало в професия, а лъжите му са безгранични. Само той има правомощия, чрез които да пропагандира феминизма и джендъризма! Ако някой му противоречи бива баннат или темата заключена. За него амазонките от GREVIO сигурно са богини, на които всички мъже трябва да се подчиняват и да треперят от женската воля, която ако не бъде уважена мъжът отива в затвора. Защо ли в ислямския свят тези от GREVIO не смеят да гъкнат, камо ли да припарят до свят, в който основните закони следват природните. Не напразно някога са изгаряли вещиците на клада, за да не се лее феминистичната отрова. Ако феминизмът беше изкоренен още в зародиш през 19 век, сега хората щяха да живеят по-дълго, без стресът да е толкова болестотворен. Със или без конвенция, жените винаги ще получават мъжка справедливост, когато си я заслужават. Няма следствие без причина, а убитите жени от мъже са следствие от женската наглост да злоупотребяват със законите, които са винаги в ущърб на мъжете при съдебен спор. Дори и последният омерзен мъж от подла и нагла жена, която решила да изгони мъжа по брутален начи от собствения му апартамент, който той е обзавел и преписал на нея е показателен. Сега ще получи "цървули", след като от апартамента нищо не остана! Нека да се оплаче на ИК, която да и върне апартамента, който в същност не е неин , а е решила да го присвои, като изгони мъжа, чрез просташките закони за домашно насилие. Някога древен философ е казал: "За да няма повече принудителна смърт, въведете смъртното наказание за доказаните убийци!" Добре, че в България народът се вдигна срещу тази извратения ИК, и принуди законотворците да проявят благоразумие!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6979548

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6778570

преди 5 минути, herkules2 написа:

То двуличието му се е превърнвало в професия, а лъжите му са безгранични.

Съжалявам, нямам нито една лъжа казана, нито съм показвал двуличие или безпринципност .

преди 6 минути, herkules2 написа:

Само той има правомощия, чрез които да пропагандира феминизма и джендъризма!

Не, нямам такива правомощия , питай когото искаш от модераторите/администраторите.

Сега например, статията въобще дори не е за феминизъм , джендаризъм или подобно твои спекулации .

преди 7 минути, herkules2 написа:

Ако някой му противоречи бива баннат или темата заключена.

Не, не е заради това че някой противоречи или допринася за дискусията, а заради това че нарушаваш един куп правила тук, както и неща от законите и Конституцията. :)  

преди 8 минути, herkules2 написа:

За него амазонките от GREVIO сигурно са......

Айде малко по полека с личностните нападки и измишльотини ? :) 

преди 9 минути, herkules2 написа:

Няма следствие без причина, а убитите жени от мъже са следствие от женската наглост да злоупотребяват със законите

Да, това е част от проблема - Винаги казваш че всяко убийство на жена е следствие на "нейната наглост". А това че системно и с години мъжа я е биел и тормозил, това не е тормоз, а е заслужено наказание заради това че жената го дразни дори с "присъствието " си . Да не говорим каква наглост е да диша, или о не.. да му говори !

Нали правилно разбирам женомразските ти дискриминационни теории ?

преди 49 минути, miro20 написа:

А кой е казал че 65 мъже са убити в резултат на домашно насилие ? ? Че са "битови убийства" както ти твърдиш ?

Внушава го, пак некоректно, това: "Темата за домашното насилие отново прикова общественото внимание".

Но да, май говорят за обща бройка убийства.И не е казано, колко мъже са били убити в бита, и от кого; все пак съотношението е 65:25, нали? Можеха за сравнение да дадат какъв е случаят при мъжете.

65 кучета ги яли, важна е модерната тема за насилието над жени, а?

преди 49 минути, miro20 написа:

В статията се казва че се води следствие което не е приключило, за разлика от твоите "некоректни нечестни" спекулации :) 

Като не е приключило следствието, откъде-накъде журналята ви извадиха и тръбят пред цялата страна, че се поздозира, че мъжът е устроил взрива? "Разследващите все още работят по няколко версии за случилото се, но стана известно", че една жена на пазара казала, че е мъжът... Вашето "хайли лайкли"...

Да, направих предположение за аварията, много по-вероятно от домислите на журналята ви.

преди 8 минути, miro20 написа:

Сега например, статията въобще дори не е за феминизъм , джендаризъм или подобно твои спекулации .

Въпрос на тълкуване е! Статията косвено превъзнася феминизма, като оневинява жените виновни за случващото им се, а ИК си е феминистично-хомосексуален продукт. Щом темата е за ИК, значи е и за феминизма!

преди 11 минути, miro20 написа:

Не, не е заради това че някой противоречи или допринася за дискусията, а заради това че нарушаваш един куп правила тук, както и неща от законите и Конституцията. :)  

Ако правилата тук и законите-конституцията са такива, които осъждат недоволните от действителността, които протестират срещу несправедливостта към мъжете, то тогава какъв е смисълът да се водят дебати по тези теми?

преди 16 минути, miro20 написа:

Айде малко по полека с личностните нападки и измишльотини ? :) 

Къде видя личностна нападка? Това си е мое предположение. Не мога ли да предполагам, да разсъждавам от моята си гледна точка, или трябва да се съгласявам с теб .....иначе.....!

преди 19 минути, miro20 написа:

Да, това е част от проблема - Винаги казваш че всяко убийство на жена е следствие на "нейната наглост". А това че системно и с години мъжа я е биел и тормозил, това не е тормоз, а е заслужено наказание заради това че жената го дразни дори с "присъствието " си . Да не говорим каква наглост е да диша, или о не.. да му говори !

Нали правилно разбирам женомразските ти дискриминационни теории ?

Казвам и пак го повтарям! Няма следствие без причина. Разбира се, че е женска наглост, жена да командва мъж, мислейки се за нещо повече от него, само защото законите и конституцията я правят равна....пардон ....ПО-РАВНА от мъжа.....завоевание на феминизма! За да я бие и тормози (както казваш) винаги си има причина-женски психически тормоз над мъжа. А, да не говорим, когато жена посегне на мъж. Тогава какво? Мъжът да си трае и да се остави жената да го пребие, че ако и отвърне веднага ще го съдят да домашно насилие, вместо да я смаже от бой, за да се научи, че жена на мъж не посяга и че мъжът винаги има право по природен закон!?!? А, щом жената е разбрала, че дразни мъжа с присъствието си, по разумно ще е да не се мярка пред очите му, а не да диша във врата му с чувство за безнаказаност. Знам, че си феминист и няма да искаш да ме разбереш. Отхвърлянето на ИК е най-доброто нещо направено да сега от днешните законодатели. Още по-добре ще бъде, ако България денонсира подписа си за ИК, за да предотврати напълно това феминистко безумие. А и ЕС е пред разпад. С женски ръководители никоя страна в света не е прокопсала. Да видим след Англичаните, дали и други няма да ги последват!

преди 2 часа, herkules2 написа:

Дори и последният омерзен мъж от подла и нагла жена, която решила да изгони мъжа по брутален начи от собствения му апартамент, който той е обзавел и преписал на нея е показателен. Сега ще получи "цървули", след като от апартамента нищо не остана! Нека да се оплаче на ИК, която да и върне апартамента, който в същност не е неин , а е решила да го присвои, като изгони мъжа, чрез просташките закони за домашно насилие.

Това съм го пропуснал. В това което се знае е че е нейна собственост, а не негова.

Цитат

но стана известно, че взривеният апартамент е собственост на жена, която e била обект на тормоз в продължение на години от мъжа, с когото съжителствала - бивш служител последователно на военното и на вътрешното министерство. Той е трябвало да напусне жилището, след като преди седмица е получил ограничителна заповед заради домашно насилие.

преди 1 час, Мих. Люз. написа:

но стана известно", че една жена на пазара казала, че е мъжът... Вашето "хайли лайкли"...

Няма хайли лайкли.

преди 1 час, herkules2 написа:

Ако правилата тук и законите-конституцията са такива, които осъждат недоволните от действителността, които протестират срещу несправедливостта към мъжете, то тогава какъв е смисълът да се водят дебати по тези теми?

Има много начини човек да си изказва мнението съобразно конституцията и законите.

Ако ти обаче проповядваш дискриминация и антиконституционни принципи, нормално е да те наритат навсякъде.

В краен случай, можеш да смениш държавата с такава, която да ти е по вкуса. Мисля бе изказвал симпатии към ислямските закони в едни други държави , където дискриминацията на жените е законна.

За да я бие и тормози (както казваш) винаги си има причина-женски психически тормоз над мъжа. А, да не говорим, когато жена посегне на мъж. Тогава какво? Мъжът да си трае и да се остави жената да го пребие, че ако и отвърне веднага ще го съдят да домашно насилие, вместо да я смаже от бой, за да се научи, че жена на мъж не посяга и че мъжът винаги има право по природен закон!?!? А, щом жената е разбрала, че дразни мъжа с присъствието си, по разумно ще е да не се мярка пред очите му, а не да диша във врата му с чувство за безнаказаност.

Това няма нужда да го коментирам :) 

Къде видя личностна нападка? Това си е мое предположение. Не мога ли да предполагам, да разсъждавам от моята си гледна точка, или трябва да се съгласявам с теб .....иначе.....!

Ама темата не е за мен бре. И какво си фантазираш за мен. Предположения си прави по темата, давай си мнението за статията, но ти плямпаш някакви си твои измишльотини за мен.

Да , знам че много те дразни че има мъже които не мразят жени, които харесват жени, уважават жените, не ги смятат за втори сорт хора, не ги смятат за "нисши същества" , и това по никакъв начин не ни прави нито "Феминисти" нито ни  прави слаби или по малко мъже.

Даже напротив - тези които  са обратното на изброеното, с обикновенно са слаби комплексирани мъже.

С женски ръководители никоя страна в света не е прокопсала.

Меркел ? :)

Сан Марин ?

А да предположим ли, че поне половината от битовите убийства на жени е у един горещо любим на соросоидите етнос, живеещ по разни факултети и столипинови? Който, когато се говори за престъпление в чужбина, бива наричан по медиите "българи", но когато стане въпрос за "дискриминацията" му у нас, се нарича "роми"?

"Културни особености", обаче. Нали, Миро? За тях не трябва да бъдат осъждани, нали, Миро Соросоидски? И те все по-често нагло ни го заявяват по улиците: не можете нищо да ни направите; ние сме любимци на Миро и подобная.

Миро, защо от към някъде 2005-а на полицията е забранено да записва етноса на престъпника? Заради гърците в България? Руснаците, арменците, турците, евреите? А, Миро?

преди 10 минути, miro20 написа:

Това съм го пропуснал. В това което се знае е че е нейна собственост, а не негова.

Абе ти много работи умишлено пропускаш, които не ти изнасят на феми-теорията за равенство. Що не се разследва как е станала нийна собственост, а не негова? Да не би на е наследство от баща и? То при днешните закони всяка семейна собственост вече се присъжда на жената, дори когато е наследствена от родителите на мъжа. Докато съществуват закони за "домашно насилие" и термини като дискриминация на жените, мъжете ще раздават своята си справедливост, защото са онеправдани от закона. Много пъти съм го казвал, защото така го виждам, но ти и твоите съмишленици винаги ме обвинявате в противозаконна пропаганда. Т.е. всичко казано за женските престъпления е според вас противозаконно. В Русия се усетиха навреме и взеха мерки срещу женските лъжи за домашното насилие. Колко световно известни мъже пострадаха от феми-безумието, което продължава да тормози Хр. свят? Този мъжки мазохизъм, който позволява женския произвол не мога да разбера на какво се дължи, след като мъжете със сила могат лесно  да решат нещата при мъжка консолидация и да се спре войната между половете? За това ти постоянно ме упрекваш в противозаконност, защото те е страх нещата да не се обърнат и женският пол да плати пре-скъпо за наглостта си и мръсотиите спрямо мъжете, които феминизмът сътвори!

преди 29 минути, miro20 написа:

Ама темата не е за мен бре. И какво си фантазираш за мен. Предположения си прави по темата, давай си мнението за статията, но ти плямпаш някакви си твои измишльотини за мен.

Да , знам че много те дразни че има мъже които не мразят жени, които харесват жени, уважават жените, не ги смятат за втори сорт хора, не ги смятат за "нисши същества" , и това по никакъв начин не ни прави нито "Феминисти" нито ни  прави слаби или по малко мъже.

Я не се вземай за чак толкова важен, че да си фантазираш специално отношение. Тези мъже дето си мечтаят да бъдат тормозени от жени, да са подчинени на жени и да искат и останалите мъже да са като тях се наричат мазохисти. И каква е разликата в разсъжденията между мъже-феминисти, мъже-мазохисти, или меките китки? Все тая. И едните и другите са един дол дренки, издигайки в култ жената. А кой пол е висш и кой нисш се знае от време оно. Нищо че днес либерастите провеждат политика на феминизъм. А аз си коментирам точно по темата, колкото до статията ти, провери колко негативни коментари има под нея относно женската "невинност"?

преди 46 минути, miro20 написа:

Даже напротив - тези които  са обратното на изброеното, с обикновенно са слаби комплексирани мъже.

Хе, мечтай си ти. Тези дето дерат жените заради женска наглост да са слаби и комплексирани. Обикновено полицаи и физически силни мъже трепят жени, когато им се наложи да отмъщават. Бая слаби и комплексирани ще да са били!:lol6:

преди 24 минути, Мих. Люз. написа:

А да предположим ли, че поне половината от битовите убийства на жени е у един горещо любим на соросоидите етнос, живеещ по разни факултети и столипинови? Който, когато се говори за престъпление в чужбина, бива наричан по медиите "българи", но когато стане въпрос за "дискриминацията" му у нас, се нарича "роми"?

Така е! Този любим за соросоидите етнос не признава закони, конституция или ИК! Там действат законите на мешерето. И ако жена посмее да се озъби на мъж, размахвайки феминистки закони за равенство, обикновено я правят водоравна. Т.е излиза изравнена с краката напред. Защо феминистките НПО-та не се опитат да осъдят мъж от този етнос очистил жена, която му се е опълчила? Тогава няма да ги спасят никакви женски закони от законите на мешерето!

Абе ти много работи умишлено пропускаш, които не ти изнасят на феми-теорията за равенство. Що не се разследва как е станала нийна собственост, а не негова? Да не би на е наследство от баща и? То при днешните закони всяка семейна собственост вече се присъжда на жената, дори когато е наследствена от родителите на мъжа. Докато съществуват закони за "домашно насилие" и термини като дискриминация на жените, мъжете ще раздават своята си справедливост, защото са онеправдани от закона.

КАкво пак си фантазираш дали ми е изнасяло или не ми е изнасяло. Хората казват че е нейна собственост. Ти почваш с някакви фантазии /не съм чул други факти по случая/ че било на мъжа, пък той бил приписал апартамента ... и т.н.. :) 

Предполагам визираш че жените нямат или не трябва да имат  право на собственост ?

Ама разбира се... как може жена с имот ! :) 

Т.е. всичко казано за женските престъпления е според вас противозаконно.

Ама говори си за женски престъпления. Няма проблем. В случая говорим за убийства на жени. Те са жертва, а не престъпници.

Теорията ти е че със физическия факт на съществуване във времето и пространството , жената е по дефоулт виновна за всичко случващо се срешу нея. Мъжът е жертва че я търпи , и заслужено наказва за това че я има и му пречи да диша.

Тя си е виновна, щото се е родила :) 

ПРавилно ли те разбрах ?

Я не се вземай за чак толкова важен, че да си фантазираш специално отношение.

Аз и не искам ! И ще съм ти мног облагодарен да не ме квалифицираш, да не си фантазираш какъв съм бил , да не ми приписваш всякакви феминистки ужасии дето са ти в главата :)

Благодаря ти предварително :)

Тези мъже дето си мечтаят да бъдат тормозени от жени, да са подчинени на жени и да искат и останалите мъже да са като тях се наричат мазохисти.

Да, има и такива. Няма спор че има мазохисти . Не мисля обаче че трябва да приписваш на всички мъже мазохизъм само за това че харесват жени, не ги мразят, уважават ги и ги ценят или  заради това че не са гейове харесващи само мъжки компании, забавляващи се само в мъжко обкръжение, и не понасящи жени .

Хе, мечтай си ти. Тези дето дерат жените заради женска наглост да са слаби и комплексирани. Обикновено полицаи и физически силни мъже трепят жени, когато им се наложи да отмъщават. Бая слаби и комплексирани ще да са били!:lol6:

Естествено че са слаби . Ак оси мислиш че побоя е признак за мъжество, много се лъжеш. Ама много.

Тези които бият  и тормозят жени, деца и т.н. не са мъже. Запомни го .

Така е! Този любим за соросоидите етнос не признава закони, конституция или ИК! Там действат законите на мешерето. И ако жена посмее да се озъби на мъж, размахвайки феминистки закони за равенство, обикновено я правят водоравна. Т.е излиза изравнена с краката напред. Защо феминистките НПО-та не се опитат да осъдят мъж от този етнос очистил жена, която му се е опълчила? Тогава няма да ги спасят никакви женски закони от законите на мешерето!

Айде вече и на циганите почнахте да симпатизирате само защото си имат мешерета и не спазват законите  .

:) 

А бе не, че нещо, ама по тази статистика се оказва, че мъжете сме в много по- окаяно положение от жените - както и да го погледне човек, 55 убити мъже са повече жертви от 25 убити жени. Няма ли да внесат някоя конвенция за защита на мъжете? Или те да си мрът?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.