Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 40 минути, miro20 написа:

Отново пълен нонсенс от теб :) 

Как с декриминализирането ще спре насилието , като от статията която не си я чел, всъщност , се увеличават ?

Споменава се и случая в който 7 пъти съседи звънят в полицията , и поради ненавременната им реакция, момичето е убито след няколко часа мъчения  ?

https://www.bbc.com/russian/features-56199261

За какво си е отмъщавал тоя урод  няколко часа ?  че девойката има нахалството да диша ли ?

Или предлагаш нещо от рода на.... както пак да цитирам от статията накрая за другите примери  - жена се оплакала в полицията за насилие, и след три дена мъжа и отсякъл китките на ръцете.

Ти явно си от бавноразвиващите се! В статията отново всичко е преувеличено. Вярно е, че не я изчетох до край, но разбрах за какво в същност иде реч. Когато жената знае, че няма закон който да я защитава, когато реши издевателства над мъжа, няма да посмее да го направи. Ти добре ли прочете статията? Не ти ли направи впечатление, че мъжът е искал нещо от нея, което тя не е направила? Искал е да остане с него, а тя е отказала! Е, къде се намира тя, че да прави номера на по-силния от нея мъж? Получила си е заслуженото. Викала била за помощ и седем пъти комшиите са се обаждали на 112. Е, и? Какво от това? Ако е била послушна е нямало причина да бъде бита и убита по този начин. Законът си е закон. При нас жените се гаврят с мъжкия облик, а в Русия мъжете са истински мъже. Това да е за назидание на останалите като нея, за да знаят, че мъжът определя правилата и сорос-простотията с феминистки изблици за равенство няма повече да трови руското общество. Семейството там е над всичко, а мъжете са глави на това семейство. Това е положението, и намирам за правилно отношението на полицията. Такава служебна небрежност е необходима, докато се прочисти феминистичната пасмина, и жените да променят нахалното си и нагло поведение, към смиреност относно мъжката сила, за да не я изпитват на гърба си. Мъжът не трябва да е подчинен на жената, и такъв закон с който жените са над мъжете не трябва да съществува никъде по света, а те измислиха чак и ИК. Това не е ли престъпление срещу мъжкия пол? "Уродът" за който говориш си е отмъщавал за нещо и сигурно е имало защо, а не е било нахалството и да диша. Друга е била причината. Е, не е било необходимо чак четири часа да я бие, а е можел да я приключи веднага с шнура за ютията, което е и направил и щеше да е някак си по-хуманно отмъщение. А, и никой не знае истината, може сама да се е самоубила от женска проклетия, че мъжът не и се подчинява, за да го вкара в затвора. Това са антируски фейкове на сорос-мафията, която иска да навреди на Русия. И не ми пробутвай съотношението мъже/жени в парламента. 27% жени при нас малко ли ти се виждат? Преди "демокрацията" мъжете допускаха най-много 10% жени. Все ще врещят, че нямали права като мъжете, не им се плащало, когато не работят за да получават наравно с работещите мъже!  Това, което жените днес получават за несвършена от тях работа е многократно повече, от колкото трябва, а вредата от работата им е огромна, защото подяждят мъжете.  Дори и 5% жени в парламента, пак ще нанасят вреди на обществото с женските си претенции за привилегии.

https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/8-mart-42-ot-liderskite-postove-u-nas-sa-zaeti-ot-zheni.html

42% женски лидери у нас! Е, как да прокопса обществото ни с женски началници? Унижението на мъжете от жени с власт няма да спре, докато съществува ЕС и винаги ще сме най-бедни. Все пак стават чудеса не само на коледа. Може пък нещата някак си да се променят от самосебе си. Феминизмът е вреден повече за жените, от колкото за мъжете, а ликвидирането му ще донесе мир и спокойствие по целия свят.

преди 7 часа, herkules2 написа:

Искал е да остане с него, а тя е отказала! Е, къде се намира тя, че да прави номера на по-силния от нея мъж? Получила си е заслуженото. Викала била за помощ и седем пъти комшиите са се обаждали на 112. Е, и? Какво от това? Ако е била послушна е нямало причина да бъде бита и убита по този начин. Законът си е закон.

Мъ каква наглост от нея страна. ! Мъ как смее да отказва  ! 

При нас жените се гаврят с мъжкия облик

Не мери всички със собствения си аршин. Аз не съм видял такова нещо, но ако ти си пострадал и жени те гаврят... потърси закрила. :)

преди 8 часа, herkules2 написа:

Е, не е било необходимо чак четири часа да я бие, а е можел да я приключи веднага с шнура за ютията, което е и направил и щеше да е някак си по-хуманно отмъщение.

А де ? що му трябва 3 часа да я мъчи и тя да пищи като заклано яре.... Ми щото е урод .

А, и никой не знае истината, може сама да се е самоубила от женска проклетия, че мъжът не и се подчинява, за да го вкара в затвора.

Ъхъ.. три часа се е колела....  а той горкия е обикалял наоколо и пищял от ужас...  Много интересна версия

42% женски лидери у нас!

Много ти бърка в здравето , нали :)

И не ми пробутвай съотношението мъже/жени в парламента. 27% жени при нас малко ли ти се виждат?

Не ти пробутвам, това е таблица и статистика за повечето страни в Европа.

Ако искаш върви в Иран. Там много ли са прокопсали с най малко влияние на жени ?

Виждам, малоумната ти дискриминационна пропаганда е много прилчиаща на цианската. Не че е лошо да си циганин, но принципите ти са такива.

Виж Карбовски :

https://www.facebook.com/martinkarbovskiofficial/posts/282024103281944

И още един актуален пример, май пак с цигански отенък

- прегазени хора след буйстващ нсилник дето жена му избягала от него и е имал ограничителна заповед

https://nova.bg/news/view/2021/03/08/318486/пиян-шофьор-прегази-трима-пешеходци-единият-е-починал/

Сигурно пак жената е виновна нали ?

преди 12 часа, miro20 написа:

Мъ каква наглост от нея страна. ! Мъ как смее да отказва  ! 

Брей, голяма костилка си бе, не се отказваш от "умнотиите" си!  Разбира се, че е нагла. При положение, че домашното насилие не съществува по закон и жената вече не може да дерибейства чрез него, както преди да бъде декриминализирано от държавата, не може да отказва така брутално. Може само да помоли мъжа, но не и директно да отказва.

Не мери всички със собствения си аршин. Аз не съм видял такова нещо, но ако ти си пострадал и жени те гаврят... потърси закрила. :)

Нещо си сбъркал адреса! С мен жени не могат да се гаврят, защото ще им се случи случка, дето ще им държи влага до живот. Не аз, а ти може да пострадаш от жени и да те гаврят, че както гледам по писанията ти, чини ми се да си мека китка и може наистина да ти се наложи да търсиш закрила.

А де ? що му трябва 3 часа да я мъчи и тя да пищи като заклано яре.... Ми щото е урод .

преди 21 часа, herkules2 написа:

А, и никой не знае истината, може сама да се е самоубила от женска проклетия, че мъжът не и се подчинява, за да го вкара в затвора.

Ъхъ.. три часа се е колела....  а той горкия е обикалял наоколо и пищял от ужас...  Много интересна версия

Може да е урод, но е по-силен и може да я пребие, когато тя заслужава, както в този случай. Тя защо се е омъжила за него, след като е урод? Да не би да и е опрял пистолет в главата и насила да се е омъжила? А и нищо чудно сама да се е наранила, доста жени го правят, за да злепоставят мъжа чрез законите за домашно насилие, а на мъжа му е писнало от женската истерия и и дръпнал шнура на ютията, навит около врата и, за да спрат женските крясъци, които по някога са непоносими за мъжете.:lol6:

42% женски лидери у нас!

Много ти бърка в здравето , нали :)

Не на мен, бърка в здравето на държавата, на последно място в Европа сме по заплати! Мен не ме мисли, аз винаги ще съм добре, гледай на теб да не ти бръкне в здравето, че тогаз друга песен ще запееш.

И не ми пробутвай съотношението мъже/жени в парламента. 27% жени при нас малко ли ти се виждат?

Не ти пробутвам, това е таблица и статистика за повечето страни в Европа.

Ако искаш върви в Иран. Там много ли са прокопсали с най малко влияние на жени ?

И как да стане това? Да речем, че искам да живея в Кувейт или в Дубай! Бил съм там, и много ми хареса, но тогава не бях женен и нямах деца. Там са прокопсали, жените им не работят. Добре знаеш, че няма как да отида в Иран, колкото и да ми се иска, ама си чешеш езика, за да не заспиш. И да, в Иран мъжете им затвориха устите на жените след ислямската революция, като преди това ги бяха отпуснали, само че женската наглост е безгранична. Махмуд Реза Пахлави мина границата на мъжкото търпение в Иран, като резреши на жена си (американско протеже) да сее феминизъм и неуважение към мъжете. Не стига че не можа да му роди момче, а на всичко отгоре имала претенции за власт на жените, и то в ислямския свят. Аятоласите им видяха сметката и сложиха жените, където им е мястото. То те и в много арабски страни се застраховаха срещу феминизъм, след арабските пролети, като въведоха шериат, за да спокойни за бъдещето на страните си.

Виждам, малоумната ти дискриминационна пропаганда е много прилчиаща на цианската. Не че е лошо да си циганин, но принципите ти са такива.

Виж Карбовски :

https://www.facebook.com/martinkarbovskiofficial/posts/282024103281944

Тои ти едва ли виждаш по-далеч от носа си, та все ти се привиждат дискриминационни пропаганди на останалите, като не виждаш твоята, проповядваща беснеещ феминизъм, и гавра с мъжкия авторитет. Добре е че споменаваш Карбовски, който каза една неоспорима истина за жените, и веднага го глобиха с 600 лв.! "Жените в перманентен цикъл само смърдят и работа не вършат"! - Карбовски! Ако намираш истината за пропаганда, то тогава пропагандирай лъжата, ти и без друго винаги го правиш! Аз дори много завиждам на ромите (не казвам като теб циганите, че пак ще ме резнат), защото каквото изкарат или откраднат го изяждат и изпиват на момента и държавата нищо не може да им вземе. Българите плащат за всичко и ако натрупат бели средства за черни дни, държавата винаги намира начин да им ти вземе, и да ги раздаде на ромите, за да отглеждат без да работят многобройната си челяд! Ето това от казаното на Карбовски много ми хареса, защото ромите държат много на традициите си и никой няма да посмее да ги лиши от тях.

Цитат

Това обаче не отменя традициите относно ранните уговорени женитби в ромската общност, нито пък е свидетелство за промяна на ролята на жената в нея. Сред ромите, независимо дали живеят в гета като Столипиново или са разселени сред останалите жители на по-малките градове и села, жената си остава човек втора категория

Браво на ромите, завиждам им! Осъзнали са истината за живота и мястото на жената в обществото им!

преди 13 часа, miro20 написа:

И още един актуален пример, май пак с цигански отенък

- прегазени хора след буйстващ нсилник дето жена му избягала от него и е имал ограничителна заповед

https://nova.bg/news/view/2021/03/08/318486/пиян-шофьор-прегази-трима-пешеходци-единият-е-починал/

Сигурно пак жената е виновна нали ?

Престани да наричаш ромите с истинското им наименование, че ще заключат темата. Разбира се, че жената е виновна и човекът е тръгнал да гази хора заради проявена отново женска наглост. Къде се намира тя, че е тръгнала да бяга? Жалко, че е прегазил и мъж и то заради наглата му съпруга, дето решила да бяга без да го пита. Не може така. Само мъжът жена не пита, а жената трябва да иска разрешение от мъжа си, дори и да отиде до тоалетната!:laughing5: И престани с тази твоя ирония. След като мъжът не е виновен (той няма как  да е виновен), значи че жената е виновна.  Няма невинна жена, и библията го казва, а аз и вярвам, нищо че не съм религиозен!

Човече, имам само един въпрос към теб - каква толкова жестокост са ти сторили жените че си толкова комплексиран от тях и си такъв женомразец до мозъка на костите ???

преди 4 минути, miro20 написа:

Човече, имам само един въпрос към теб - каква толкова жестокост са ти сторили жените че си толкова комплексиран от тях и си такъв женомразец до мозъка на костите ???

Комплексиран си ти! Колко пъти да ти обяснявам, че жените на мен нищо лошо не могат да ми сторят. Ако по някакъв начин го направят ще им се стъжни животат на тези, които посмеят. Много съм отмъстителен, особено към феминистките. Не съм женомразец, женен съм и имам женски наследници. Всичко, което съм създал и имам ще остане за тях. Мразя феминизма, като отровна идеология целяща да унищожи българщината и културното ни наследство, както и да наложи гиноцентризъм-матриархат, с цел по закон мъжете да са подчинени на жените в целия свят. Исторически доказано е, че мъжът е по-умен, по рационален, по-можещ и физически по-силен от жената. За това от възникването на човечеството, мъжът води, а жената го следва. Мъжът взема всички решения в семейството и носи отговорност за тях. Днес традиционният живот е нарушен благодарение на феминизма, а феминистичната наглост мина всякакви граници. Наложи се извратения като МЕ Тоо, промотира се в социумът >мъжът винаги виновен, жената винаги невинна<. Стига се до там, че световно известни учени мъже, професори, спортисти, футболисти, и нобелисти да бъдат озлочестени от беснеещи лумпенизирани жени-феминистки, които провалят кариерите и живота на тези мъже, дали много на света за развитието на техническия прогрес и радостите на хората по света. Сам виждаш, че не само в Русия, а в целия "цивилизован" уж свят, мъжете бият и убиват такива жени, слагащи се над мъжете и спекулиращи с по-големите си по закон женски права. Най много убийства на жени има в любимата ти Норвегия, където извратенията е достигнала до краен предел, законно да се отнемат децата от родителите им, и да се дават да лесбийки и ли хомосексуалисти. Ето заради това мразя феминизма и феминистките, и никога няма да помогна на такава жена изпаднала в беда, зори и да се касае за живота и. Една феминистка по-малко, няколко щастливи семейства повече!

преди 44 минути, herkules2 написа:

Сам виждаш, че не само в Русия, а в целия "цивилизован" уж свят, мъжете бият и убиват такива жени, слагащи се над мъжете и спекулиращи с по-големите си по закон женски права.

Е как реши че жена се слага над мъжа, след като например... мъжа я е колел три часа, и оправдаваш бездействието на околните и на полицията ? Какво толкова има да му "отказва " че да бъде наказана със бавна мъчителна смърт ? А съм сигурен тя от първия ноже била съгласна на всичко, но тоя е продължил да коли три часа ?

А оня дето отрязъл китките на жената дето е подала жалба за систематичен тормоз ?

За вчерашния случай - Как реши че жената дето е надалеч и с ограничителна заповед срещу мъжа си се слага над него, след като не тя , а той пали колата пиян и отива в Бяла Слатина да я трепе и прегазва няколко човека в беса си ?

И преди съм ти казвал - проблема ти е че под фасадата на антифеминизъм прикриваш някаква болезнена, садистична омраза към жените. И се кефиш на всеки подобен пример като по горните / а те не са само един или два/  за да си пропагандираш женомразките ти фобии

преди 8 часа, miro20 написа:

Е как реши че жена се слага над мъжа, след като например... мъжа я е колел три часа, и оправдаваш бездействието на околните и на полицията ? Какво толкова има да му "отказва " че да бъде наказана със бавна мъчителна смърт ? А съм сигурен тя от първия ноже била съгласна на всичко, но тоя е продължил да коли три часа ?

Е, тя твоята пропаганда за измисленото домашно насилие е много по ефективна от моя протест срещу безумните закони за репресия над мъжкия пол! Няма ка да си сигурен за нещо, което не си видял на яве, а е плод на извратената ти фантазия. Явно ти имаш специални права тук за да пропагандираш феминизма, а аз имам "ограничителна заповед" за протест срещу твоята пропаганда, което ме навежда над мисълта какъв точно си и чии интереси защитаваш. Тези 42% жени на ръководни постове у нас как ги намираш? Не са ли се поставили над мъжете и с властта си се самоназначават (възпроизвеждат), като издигат други жени на такива постове, не защото са кадърни, а защото са жени? Мотото на БФЖ е "ние овластяваме жените"! И как ги овластяват, като харчат парите на данъкоплатците за зловредна дейност срещу мъжкия пол, който е гръбнакът на икономиката и двигател на техническия прогрес. Относно случая, който посочваш от къде си сигурен, че е било точно така, както го описваш, или не е плод на фантазията ти с цел да обвиниш хората, които защитават по един или друг начин мъжката си чест? За да бездействат околните или полицията сигурно има защо! И как така изведнъж реши, че я е колел три часа? Никой не коли никого толкова дълго време, а ако ще коли някого това приключва веднага и на място. И не се ли усещаш в преднамерената ти феминистична пропаганда? Я кажи сега дали я е колел или я е обесил? Не знам някой да е клал жени с шнур за ютия? Дали тя е била съгласна или не е съгласна след първия нож няма никакво значение, щом веднъж е предизвикала мъжкото отмъщение. Понесла е мъжката справедливост, и ако жените знаят че ще им се случи същото както в този случай, никога няма да посмеят да предизвикват мъжете с простащината "равенство м/у половете" в семейството! В семейството мъжът е глава на семейството и думата му е закон! Моето семейство е такова! Семейства с жена глава на семейството при жив мъж е извращение срещу природата! За това в Русия това несъществуващо домашно насилие над жените вече е декриминализирано и случаите като този (ако наистина има такъв) са намалели значително и продължават да намаляват. Ако и в Европа искат мъжете да не трепят жените заради женска наглост и предизвикателство срещу мъжете, ще е по-добре да последват примера на Русия, а не да се правят на много "умни" и да овластяват жени за сметка на мъжете, щото половете били по измислен и глупав граждански закон равни. "И най-умният си е малко прост" - народна мъдрост!

А оня дето отрязъл китките на жената дето е подала жалба за систематичен тормоз ?

Ако е знаела, че ще и отреже китките щеше ли да подава жалба? И как ще докаже, че е тормозена системно? Ами ако си го измисля само за да навреди на мъжа? И защо се е омъжила за него тогава, след като ще подава жалби срещу него? Каквото е търсила си го е намерила!

За вчерашния случай - Как реши че жената дето е надалеч и с ограничителна заповед срещу мъжа си се слага над него, след като не тя , а той пали колата пиян и отива в Бяла Слатина да я трепе и прегазва няколко човека в беса си ?

А ти как мислиш, защо мъжът се напива, от много щастие с жена си ли? Надигнал се е гняв у него и е потърсил мъжка справедливост, след като са му издали ограничителна заповед да не се доближава до собствения си имот, който може би жената вече му е откраднала чрез феминистични закони за женска невинност. Не може, а и не трябва жената да придобива чрез съда имуществото на мъжа, което той е градил в продължение на години. След като са му отнели по брутален начин всичко в полза на жената, не му е останал друг избор освен да потърси справедливост по свой си начин. Жалко за прегазеният мъж, защото все пак е мъж, а не жена.

преди 9 часа, miro20 написа:

И преди съм ти казвал - проблема ти е че под фасадата на антифеминизъм прикриваш някаква болезнена, садистична омраза към жените. И се кефиш на всеки подобен пример като по горните / а те не са само един или два/  за да си пропагандираш женомразките ти фобии

Те твоите приказки ги знам отдавна, и аз съм ти казвал какъв си за мен, след като пропагандираш феминизма и мразиш мъжката сила и величие, като ги слагаш в графата "токсична мъжественост"! То за това сигурно си си сложил забрадка в аватара си. Аз се кефя на едно, ти се кефиш на друго, имаме право да се кефим на каквото си искаме! Фобии нямам, колко пъти да ти казвам, че не ме е страх от женските гадости, и мога да смажа всеки женски произвол и женска мръсотия изляла се върху мен. Колко пъти да ти казвам, че съм много отмъстителен, особено към феминистките? До сега жена не е посмяла да се гаври с мен, за това че съм с мъжка полова принадлежност. Ти трябва да се страхуваш от тях, защото колкото и да се подмазваш на жените с власт, някой ден ще ти отсекат главата, защото си мъж, освен ако не си. Мен не ме мисли, преди жените да посегнат към "брадвата" аз ще съм "отсякъл" вече тяхната глава. Мисля че съм отговорил на всичките ти въпроси по-горе и можеш да се успокоиш. Феминизмът е кауза пердута и не след дълго време ще му четем некролога! Пандемията също помага за неговото ликвидиране! А сега мирувай там (или името ти Миро не е правилно) и не ме предизвиквай на тема феминизъм, защото знам, че целиш да се разлошавея отново и да ме остракират, за да можеш ти да пропагандираш мръсотията на феминизма. Продължавай да лъжеш и мажеш по адрес на Русия в другата тема, защото ако на другите аргументите са фейк, то твоите фейкове са "най-правилни" и са угодни на власт имащите.

преди 11 часа, herkules2 написа:

..., промотира се в социумът >мъжът винаги виновен, жената винаги невинна. 

Точно така става още от училището е така.
Например при мен до 16 годишна възраст децата ги броят за незрели за сексуални връзки. И има и предвидени наказания за този който е правил нещо с някоя пикла на 15 години да речем. Дори само да я е целувал и гушкал на улицата например.
А в двора на гимназията синчето вика, че каките се гушкат у момчетата и си ги целуват през голямото междучасие.
А едно бисексуална даскалица им обяснявала че едно момиче като кажело не, това не означавало да. И после дала пример с изключено момче, което било пипало нещо момиче. 
Та така, няма пример за изключено момиче целувало най-нахално 15 годиншно момче пред всички.

И съответно аз като баща съм принуден да му обяснявам на моя син колко гадни и подли същества са момичетата. И колко много не трябва им има никакво доверие и да не ги пипа преди да са станали на 16 годинки, щото ако някое друго хлапе е снимало с телефона и видеото го е дало после на баща ѝ на пиклата, оня ако има пари за адвокати може да му провали живота и го осъди да го пратят далече в друго училище в друг град на интернат ( общежитие за ученици ).
Казвам му също че пиклата като я викнат в полицията ще лъже че я е било страх от него и заради това не се е дръпнала назад при гушкането пред всички. Защото нея ще я е страх от баща ѝ ако си признае че тя му се е натискала на него от доста време. Та за да не яде бой тя вкъщи, ще го обвинява него за абсолютно всичко от видеото. И съответно специалната съдийката за защита на непълнолетните ще вярва на момичето. Пък и като по случайност психоложката от даскалото е със статут към тези съдилища като вещо лице. Та още една жена срещу момче. И ако някой прокурор има само дъщери, стой та гледай как яко ще търси само доказателства за вината на момчетата, а момичетата са ангелчета всичките.

преди 24 минути, Белгиеца написа:

...
А в двора на гимназията синчето вика, че каките се гушкат у момчетата и си ги целуват през голямото междучасие.
А едно бисексуална даскалица им обяснявала че едно момиче като кажело не, това не означавало да. И после дала пример с изключено момче, което било пипало нещо момиче. ...

Какъв жесток пропуск! Бисексуална даксалица ограмотява сина ти! Как сядаш с този таралеж в гащите? Харакири правят японците, но ти си белгиец 🤨

преди 10 минути, Белгиеца написа:

. И съответно специалната съдийката за защита на непълнолетните ще вярва на момичето. Пък и като по случайност психоложката от даскалото е със статут към тези съдилища като вещо лице. Та още една жена срещу момче. И ако някой прокурор има само дъщери, стой та гледай как яко ще търси само доказателства за вината на момчетата, а момичетата са ангелчета всичките.

С много твои коментари не сам бил съгласен с теб, но този път съм напълно съгласен. Най-после да кажеш една истина, която другите не смеят да кажат. Феминизмът е най-лошото нещо, което трови света с прословутото равенство м/у половете, което е измислица на болни-извратени умове, и забележи! Отново мъжки! Жените нямат достатъчно умствен потенциал, за да измислят такава отвратителна извратения. Не е важно, дали съдийката вярва или не вярва на момичето, тя, като жена много добре знае, че момичето лъже най-безпардонно, но също като жена е и солидарна с момичето, като презумпцията е, че момчето винаги ще е виновно, когато има конфликт между момче и момиче. За това я има тази скрита война м/у половете, а на жените им е делегирана огромна власт над мъжете от закона и обществото. Надявам се все някога тази война да прерастне в открита за да се свърши с женското господство над мъжете. Докато мъжете в "цивилизования свят не се осъзнаят и не ликвидират с физическа сила това злокачествено туморно образование, тази гадост ще продължава и ще расте. Всеки който протестира по един или друг начин, изразявайки несъгласието си с тази гадост, инженера и другите му съмишленици ще го обявяват за пропагандиращ противоконституционно мислене чрез "реч на омразата", новото оръжие на феминистките, за които реч на омразата е когато се изтъкват женските кусури, а мъжемразските женски НПО-та бълват законно напалмова мъжемразска реч, която се прокламира от медиите, като позитив, закрилящ женската "беззащитност" от мъжки посегателства! А уж половете били равни?!?

преди 7 минути, Profruit написа:

Какъв жесток пропуск! Бисексуална даксалица ограмотява сина ти! Как сядаш с този таралеж в гащите? Харакири правят японците, но ти си белгиец 🤨

Как да разбирам иронията ти? Ти мъж ли си, или си феминист, борещ се срещу токсичната мъжественост? Защото според инженера, истинският мъж с мъжки атрибути, който е физически и умствено по-силен от жената  е потенциален насилник, женомразец и убиец на "невинни" жени!

И кой е този "инженера" ?

преди 1 час, Profruit написа:

И кой е този "инженера" ?

Оня със забрадката в аватара си! Уж е мъж, пък е със забрадка? Що за мъже са тези мъже със забрадки и поли, ходещи на токчета за да протестират срещу другите мъже, с червила по лицата си и плюещи по мъжествеността, та чак и се кастрират и сменят половата си принадлежност, щото истинският мъж днес бил жена? А сега де, иди че го разбери какъв мъж ще да е, след като ревностно защитава ИК, и е върл феминист, сложил забрадка заедно с ника (прякора) си? 

преди 3 часа, herkules2 написа:

Уж е мъж, пък е със забрадка?...

Уж е мъж, пък аватара spacer.png

Тук ще драснеш ли два реда ? Без да сменяш стила и сваляш гарда. Моля!

преди 2 часа, Profruit написа:

Уж е мъж, пък аватара spacer.png

Тук ще драснеш ли два реда ? Без да сменяш стила и сваляш гарда. Моля!

Това е много подло от твоя страна. Не знаеш ли, че врагът на моя враг-феминизма ми е приятел? В случая аватарът, който си постнал е изцяло женски и може да е на член от семейството например! А и има уточнение, че никът е на мъж, който може да си е харесал тази женска визия, като жест на уважение към личността от аватара. А, какъв е аватарът на инженера, нито мъж, нито жена?! Е, то джендаризма сега е на мода и забрадката изяснява положението.

преди 10 часа, herkules2 написа:

За да бездействат околните или полицията сигурно има защо! И как така изведнъж реши, че я е колел три часа? Никой не коли никого толкова дълго време, а ако ще коли някого това приключва веднага и на място.

Има да. Законите им на които се кефиш толкова , са такива. Не реагират на сигнали за домашно насилие, защото са декриминализирани.

За второто - не съм решил аз колко часа е колена женицата. А това че е пищяла от раните си няколко часа, за което време съседите са звъняли 7 пъти в полицията. :hush:

И трето - Да, никой не коли толкова дълго време . Само уродите които измъчват беззащитните си жертви и се гаврят с тях, какъвто е бил конкретния случай.

Ако е знаела, че ще и отреже китките щеше ли да подава жалба? И как ще докаже, че е тормозена системно? Ами ако си го измисля само за да навреди на мъжа? И защо се е омъжила за него тогава, след като ще подава жалби срещу него? Каквото е търсила си го е намерила!

Ами накрая се е престрашила. Или е трябвало да си седи и да търпи тормоз и мъчения, само заради твоите извратени разбрания  за мъжко господство ? ??

преди 20 часа, miro20 написа:

А ти как мислиш, защо мъжът се напива, от много щастие с жена си ли? Надигнал се е гняв у него и е потърсил мъжка справедливост, след като са му издали ограничителна заповед да не се доближава до собствения си имот, който може би жената вече му е откраднала чрез феминистични закони за женска невинност. Не може, а и не трябва жената да придобива чрез съда имуществото на мъжа, което той е градил в продължение на години. След като са му отнели по брутален начин всичко в полза на жената, не му е останал друг избор освен да потърси справедливост по свой си начин. Жалко за прегазеният мъж, защото все пак е мъж, а не жена.

Пак не позна. Жената е избягала от мъжа на 40 км от селото им където са живеели, и не виждам как това място да е негов имот :)

Тоя пали колата и отива на 40 км от имота си,  да я гази .

т.е. пак говориш пълни тъпотии .

Колко пъти да ти казвам, че съм много отмъстителен, особено към феминистките? До сега жена не е посмяла да се гаври с мен, за това че съм с мъжка полова принадлежност. Ти трябва да се страхуваш от тях, защото колкото и да се подмазваш на жените с власт, някой ден ще ти отсекат главата, защото си мъж, освен ако не си. Мен не ме мисли, преди жените да посегнат към "брадвата" аз ще съм "отсякъл" вече тяхната глава. Мисля че съм отговорил на всичките ти въпроси по-горе и можеш да се успокоиш. Феминизмът е кауза пердута и не след дълго време ще му четем некролога! Пандемията също помага за неговото ликвидиране!

Занам бе :)  Всеки път показваш само едно нещо - неистова болезнена злоба към женския пол , която оправдаваш във абсолютно всички случаи с "антифеминизъм" . Въпреки че случаите нямат абсолютно нищо общо с феминистки глупости, а за класическа жестокост и насилие.

Ти си отмъстителен и "сечеш глави" на всички жени, не на феминистки. И както бе споделил, мечтаеш за свят без жени, където мъжете да се самовъзпроизвеждат.

За аватара ми показва колко ти е елементарно мисленето . Аватара е от плакат и символизриа многознаичтелния подтекст и послание който съм си избрал за такива катот еб - "не болтай! " :hush:

Защото именно празнословците, комплексарите, пропагандаторите, фейкометите и лъжците са ми "специалитет " :) :)

преди 55 минути, herkules2 написа:

Това е много подло от твоя страна. Не знаеш ли, че врагът на моя враг-феминизма ми е приятел? В случая аватарът, който си постнал е изцяло женски и може да е на член от семейството например! А и има уточнение, че никът е на мъж, който може да си е харесал тази женска визия, като жест на уважение към личността от аватара. А, какъв е аватарът на инженера, нито мъж, нито жена?! Е, то джендаризма сега е на мода и забрадката изяснява положението.

Нещо те хванаха в крачка а ? :giggle1:

преди 2 часа, herkules2 написа:

Това е много подло от твоя страна. 

Абе зарежи го Дедко Еврейко бе, той гола жена през живота си не е пипал, та ми завижда на фотографските успехи.
В началото на калдата пускаше стотици снимки на църкви из окупираните палестински земи, ама нито една мацка на плажа по бански не е щракнал, щото го е страх от жените.
А аз съм пускал тука една мацка по голи цици излегнала се на пода и гледаща право в обектива ми, докато друга мацка я гали с тънка четчица за водни акварелчета. Ето това му е непоносимо на него, пропилял си е живота напразно и къща няма , щото не му трябва, той не е по отглеждането на наследници.

преди 1 час, miro20 написа:

Има да. Законите им на които се кефиш толкова , са такива. Не реагират на сигнали за домашно насилие, защото са декриминализирани.

За второто - не съм решил аз колко часа е колена женицата. А това че е пищяла от раните си няколко часа, за което време съседите са звъняли 7 пъти в полицията. :hush:

И трето - Да, никой не коли толкова дълго време . Само уродите които измъчват беззащитните си жертви и се гаврят с тях, какъвто е бил конкретния случай.

Ей, не се спираш бе, все си знаеш твоето! Може ли да си толкова проклет и да не се абстрахираш от фалшивите си разбирания? Жените та жените, всите са "божи кравички" и никога не са виновни за нищо! Разбира се, че ще се кефя на женската наивност и глупост, да се смятат за равни, можещи и стойностни, колкото мъжете. Как мислиш, защо в Русия декриминализираха закона за домашно насилие? ......Риторичен въпрос.....защото термин, като "домашно насилие" е неправилен и не трябва да има закон за защита на нещо, което няма правилна дефиниция! Щом има семейство (мъж и жена + деца), това е самостоятелна "мини държава", мъничка частица от държавата, където правителства и управляващи не трябва да се месят в семейните отношения, за да е здраво семейството. Друг е въпросът, когато след еманципацията на жените и идеята за равенство на половете, която е противопоказна и е срещу природните закони, феминистките разрушават семейството, унижават чрез извратени закони мъжкия пол и се самопровъзгласяват за властелини на планетата. Патриархалният начин на живот не може да бъде разрушен от бесни лумпенизирани жени-феминистки, които се смятат за недосегаеми и си мислят, че щом са с вагини всичко им е позволено! Мъжете ще ги бият, ще ги скъсват от бой, за да им покажат, че няма да е по тяхната. Повече от 3/4 в света животът е патриархален. Феминизмът, който мрази мъжете, заради превъзходството им над жените е обречен на гибел, и рано или късно ще бъде ликвидиран по един или друг начин! Това, че жената е пищяла в този случай не значи нищо. И 100 пъти съседите да звънят в полицията е без значение. Както сам казваш, там няма вече закон, който за защитава женските безобразия, а и каква е гаранцията, че съседите не са жени-феминистки, солидарни с пищящата жена, която иска да навреди на мъжа си?

Цитат

"Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината"! - Еврипид!

За това може да се допусне, на база женска лъжа, пищенето може да е постановка, а на мъжа ме у писнало това врещене и е решил да го прекрати с шнура от ютията, за да не му трови повече нервите! При това положение може да се допусне, че уродът в случая е жената, с нейното истерично пищене!:)

преди 2 часа, miro20 написа:

Ами накрая се е престрашила. Или е трябвало да си седи и да търпи тормоз и мъчения, само заради твоите извратени разбрания  за мъжко господство ? ??

Абе знам го аз женското престрашаване! Просто си е помислила, че ще остане безнаказана за проявено безразсъдство от нейна страна, но е останала изненадана. Мъжкото господство е предвидено в природния алгоритъм, за продължението на човешкия род, и няма нищо общо с моите разбирания!  Женско господство, за което ти си мечтаеш е нямало и никога няма да има поради факта, че мъжете са много по-силни от жените. 

Пак не позна. Жената е избягала от мъжа на 40 км от селото им където са живеели, и не виждам как това място да е негов имот :)

Тоя пали колата и отива на 40 км от имота си,  да я гази .

т.е. пак говориш пълни тъпотии .

Абе ти си като котките, по гръб не падаш. Не съм бил познал и съм говорил тъпотии? Никой не тръгва да си отмъщава без причина бе! От къде знаеш, че не го е окрала....пари, злата и други ценности и е избягала с откраднатото на 40 км., с надеждата пострадалият мъж да не я намери и да прежали откраднатото? Казах ти, жените ще започнат да плащат пре-скъпо за престъпленията срещу мъжете, които са по-стойностният пол на планетата!

Занам бе :)  Всеки път показваш само едно нещо - неистова болезнена злоба към женския пол , която оправдаваш във абсолютно всички случаи с "антифеминизъм" . Въпреки че случаите нямат абсолютно нищо общо с феминистки глупости, а за класическа жестокост и насилие.

Ти си отмъстителен и "сечеш глави" на всички жени, не на феминистки. И както бе споделил, мечтаеш за свят без жени, където мъжете да се самовъзпроизвеждат.

Едно си баба знае, едно си бае! Не ти ли омръзна да повтаряш като развалена грамофонна плоча едно и също? За каква класическа жестокост и насилие, за какви пет лева говориш? Колко пъти да повтарям и аз, че до сега още жена не съм пребивал, но много ми се ще да го направя, само че, още никоя не ме е предизвикала. Никоя още не е посмяла, защото аз наистина съм много отмъстителен и горко и на тая, която посмее да го направи. Свят без жени е възможен без значение дали ти изопъчаваш постовете ми, трансформирайки ги в моя мечта. Не, не е моя мечта. Аз самият съм женен и съм създал още две жени, въпреки, че мечтаех много за син. Жените могат да изчезнат, ако продължават да се отнасят брутално и грозно чрез извратени закони срещу мъжете, подстрекавани от феминистките. Не съм казвал, и никога не съм искал физическото унищожаване на жените от мъжете (фемицид), което отдавна се практикува в САЩ и в останалия свят. Разсъждавам хипотетично и по екстраполация, което значи че може и да не се случи, но теоретично е възможно, защото чрез технологиите вече е възможна мъжка репродукция без женско участие, докато женска такава е невъзможна без мъжка намеса. Панспермията е в основата на живота на планетата. За това смятането на мъжете, като по-висш пол е напълно основателно, нищо че ти ги определяш като друг сорт или там каквото си измислиш.

За аватара ми показва колко ти е елементарно мисленето . Аватара е от плакат и символизриа многознаичтелния подтекст и послание който съм си избрал за такива катот еб - "не болтай! " :hush:

Защото именно празнословците, комплексарите, пропагандаторите, фейкометите и лъжците са ми "специалитет " :) :)

Той твоят специалитет всички в този форум го знаят. Специалист си в разтягането на локуми и в откровени лъжи, за това твоите фейкове са най-правилни и не подлежат на ревизия. А твоят многозначителен подтекст и послание отдавна е ясен! Мъж със забрадка е ясен подтекст за джендър-модата, на която ти си върл привърженик и пропагандираш извратенията на ИК!

Нещо те хванаха в крачка а ? :giggle1:

За нищо не са ме хванали. Каквото повикало, такова се обадило.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Абе зарежи го Дедко Еврейко бе, той гола жена през живота си не е пипал, та ми завижда на фотографските успехи.
В началото на калдата пускаше стотици снимки на църкви из окупираните палестински земи, ама нито една мацка на плажа по бански не е щракнал, щото го е страх от жените.
А аз съм пускал тука една мацка по голи цици излегнала се на пода и гледаща право в обектива ми, докато друга мацка я гали с тънка четчица за водни акварелчета. Ето това му е непоносимо на него, пропилял си е живота напразно и къща няма , щото не му трябва, той не е по отглеждането на наследници.

Това не го знаех, от теб го научавам, благодаря за информациата, ще го имам предвид!

преди 12 часа, Белгиеца написа:

А аз съм пускал тука една мацка по голи цици излегнала се на пода и гледаща право в обектива ми, докато друга мацка я гали с тънка четчица за водни акварелчета.

браво ! дано не си забравил да закриеш логото на порноканала докато си  снимал .... :giggle1:

Ей, не се спираш бе, все си знаеш твоето! Може ли да си толкова проклет и да не се абстрахираш от фалшивите си разбирания? Жените та жените, всите са "божи кравички" и никога не са виновни за нищо!

Цитирах ти едни от най фрапиращите случаи на нечовешка жестокост , ти обаче не спираш с гърчовете си да оправдаваш тази жестокост. С тоталните си глупости за феминизъм които в случая нямат нищо общо . Нито жените са били феминистки , нито дори ням намек за това.

Още по смешно е пък някаква ромка да е феминистка .

Как мислиш, защо в Русия декриминализираха закона за домашно насилие? ......Риторичен въпрос.....защото термин, като "домашно насилие" е неправилен и не трябва да има закон за защита на нещо, което няма правилна дефиниция! Щом има семейство (мъж и жена + деца), това е самостоятелна "мини държава", мъничка частица от държавата, където правителства и управляващи не трябва да се месят в семейните отношения, за да е здраво семейството.

Това сме го дискутирали, и изводите от това декриминализиране са още по зле. Нито домашното насилие е намаляло, напротив - увеличило се е поради чувството за безнаказаност в насилника, нито семейството в РФ е станало "по здраво" .

Мъжете ще ги бият, ще ги скъсват от бой, за да им покажат, че няма да е по тяхната. Повече от 3/4 в света животът е патриархален. Феминизмът, който мрази мъжете, заради превъзходството им над жените е обречен на гибел, и рано или късно ще бъде ликвидиран по един или друг начин! Това, че жената е пищяла в този случай не значи нищо. И 100 пъти съседите да звънят в полицията е без значение. Както сам казваш, там няма вече закон, който за защитава женските безобразия, а и каква е гаранцията, че съседите не са жени-феминистки, солидарни с пищящата жена, която иска да навреди на мъжа си?

За това може да се допусне, на база женска лъжа, пищенето може да е постановка, а на мъжа ме у писнало това врещене и е решил да го прекрати с шнура от ютията, за да не му трови повече нервите! При това положение може да се допусне, че уродът в случая е жената, с нейното истерично пищене!:)

Първата ти част пордна кофа простотия  е изцяло противозаконна и противоконституционна. Нали го знаеш .

втората част е трагикомична. Значи жената когато я колят три часа не трябва да пищи , а съседите са феминистки които са гиобкръжили да тормозят нещастния колещ мъж .

Тормозещия урод според теб е жената която е умряла от три часа мъчения, а жертва е.... насилника убиец .

Нещо по умно ?

Не съм казвал, и никога не съм искал физическото унищожаване на жените от мъжете

Бях ти синтезирал женомразките простотии , мисля пределно ясно е какъв си :hush:

За това смятането на мъжете, като по-висш пол е напълно основателно, нищо че ти ги определяш като друг сорт или там каквото си измислиш.

Не го определям или мисля аз, а е според конституцията и законите на България, която, за радост, не е шериат или друг подобен режим за които си мечтаеш :hush:

Проблема при теб не е нито феимнизъм, нито превъзходство на мъжа и т.н. , а факта че си изцяло комплексиран от женския пол, че просто  мразиш до мозъка на костите си тези "ходещи вагини" . И приписваш на всяка жена феминизъм и подобни простотии.

Аз нямам подобни проблеми защото харесвам и уважавам жените. За разлика от теб, аз не смятам съществуването си без жена до себе си за  нормално , дори не виждам смисъл в такъв хомо живот.

А ти , както си казвал и преди, мечтаеш за свят без жени, където да работиш само с мъже, да се забвляваш само с мъже, и т.н.

Сори, това не е моя свят. :hush:

В този аспект много ми приличаш на унгарския евродепутат дето е най върл противник на ИК а бе хванат на гей парти

https://btvnovinite.bg/svetut/evrodeputat-na-orban-podade-ostavka-sled-tajno-parti-v-brjukselski-gej-bar.html

:giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитирах ти едни от най фрапиращите случаи на нечовешка жестокост , ти обаче не спираш с гърчовете си да оправдаваш тази жестокост. С тоталните си глупости за феминизъм които в случая нямат нищо общо . Нито жените са били феминистки , нито дори ням намек за това.

Още по смешно е пък някаква ромка да е феминистка .

Твоите цитирания са профеминистки, като оправдаваш женските безобразия защитавани от феминистични закони. Гърчиш се ти, като се криеш зад измислени мои престъпления, които били противозаконни според теб и нямам право да ги споделям с другите. Всяка жена е потенциална феминистка защото лесно се заблуждава от утопията, че може да е наравно, че и над мъжа, защото днес светът щял да е под женско управление, с най-ограничително-репресивни закони срещу мъжете. Ромките отдавна са попаднали в полезрението на феминистките и там пропагандата за женската независимост и подчинение на мъжете гърми на макс! Само дето не им се получава, защото на ромите не им пука за женската еманципация и не ги интересува политкоректността, както не им пука и за женските права по конституция. При тях законът е "Мешере"! Хайде конституцията да го обяви за незаконен и всичките ромски мъже да бъдат вкарани в затвора. Продават си жените, пребиват ги както си дал линка и ще продължават да го правят, като си следват тяхните си обичаи. И защо аз да не харесвам това, което правят, и да не искам и етническите българи да са като тях, като уважават българските обичаи и традиции? По традиция при нас булките ги крадяха някога и сватбите бяха пищни, дори и червената ракия беше важна част за последващият живот на семейството. Мъжът осигуряваше материално дома и средствата за живеене. Жената осигурява домашния уют, ражда и вазпитава децата на мъжа, като прави щастливи всички в семейството. Точно срещу това се борят феминистките, които ти промотираш, като ги представяш за безобидни жени. Разни безполови индивиди (джендъри), измислени от феминистките нямат място в законодателната и изпълнителната власт. Така мисля аз, а и много други предполагам, след като целият български народ се вдигна срещу позорната ИК, която ти ревностно защитаваш и подсказваш какъв точно си!

преди 3 часа, miro20 написа:

Това сме го дискутирали, и изводите от това декриминализиране са още по зле. Нито домашното насилие е намаляло, напротив - увеличило се е поради чувството за безнаказаност в насилника, нито семейството в РФ е станало "по здраво" .

Да, дискутирали см его и статистиката сочи, че след декриминализирането на закона, там насилието над жените значително е намаляло. За да има насилие над жените, значи, че има вербално насилие от жените върху мъжете. Т.е. има причина за това насилие, защото по закон се насърчава женското вербално насилие върху мъжете. В Русия премахнаха закона-причината за вербално насилие и резултатите са налице. Насилието над жени е намаляло и клони към минимум. Показах ти увеличаващото се насилие над жените в Норвегия след конвенцията, ама ти колкото и да се гърчиш, няма да си признаеш и пак ще излъжеш, че е фейк!

https://legalworld.bg/porednata-manipulaciia-myje-ubivat-jeni-predstavia-bylgarite-kato-nasilnici

Цитат

Съгласно статистиката на ООН в Европа с по-малко убийства на жени на глава от населението са само Гърция, Македония, Ирландия, Люксембург и Швеция. Всички останали страни са на нивото на България че, и по-надолу. И то не с малко. Като пример ще дам Норвегия която има над 3 пъти повече убийства на жени на глава от населението от България.

преди 4 часа, miro20 написа:

Първата ти част пордна кофа простотия  е изцяло противозаконна и противоконституционна. Нали го знаеш .

втората част е трагикомична. Значи жената когато я колят три часа не трябва да пищи , а съседите са феминистки които са гиобкръжили да тормозят нещастния колещ мъж .

Тормозещия урод според теб е жената която е умряла от три часа мъчения, а жертва е.... насилника убиец .

Нещо по умно ?

Както вече казах, за теб да кажеш зе женските кусури и феминистичната мръсотия, че не ти харесват винаги ще е противозаконна и противоконституционно. И как тогава да кажа това, което не харесвам и искам да се промени? Къде са моите права по конституция и спрямо хартата за правата на човека, да изразявам мнението си и да споделям възгледите си? Ако по конституция и закон това е нарушение, значи че конституцията и законът не са правилни и трябва да се променят. А, как да се променят, след като несъгласните нямат право на глас? Или смяташ законно въведената феми-диктатура за много "демократична"? За жената, която уж я колят, за което няма доказателства, освен измислиците на съседите ще трябва да се разсъждава и по друг начин. Първо трябва да се установи причината, поради която колещият я мъж е решил да изтезава? Коя е причината? Нищо чудно "насилникът" в същност да е бил жертвата! "Да би мирно седяла, не би чудо видяла" - народна мъдрост, отнасяща се за жената! Днес всички лъжат в интерес на женския пол, за това не трябва да се вярва на измислици. Не знаеш ли какво е казал Еврипид? Никой не знае истината, заради която мъжът я е заклал или обесил с шнура за ютията жената. Ами ако има и трети, който го е направил, тогава какво? Невинният ще бъде виновен! Дали е противозаконно или противоконституционно да го казвам не знам, но аз съм сигурен, че жената сама си е виновна за последствията, а ти си мисли каквото си искаш!

преди 14 часа, herkules2 написа:

Не го определям или мисля аз, а е според конституцията и законите на България, която, за радост, не е шериат или друг подобен режим за които си мечтаеш :hush:

Проблема при теб не е нито феимнизъм, нито превъзходство на мъжа и т.н. , а факта че си изцяло комплексиран от женския пол, че просто  мразиш до мозъка на костите си тези "ходещи вагини" . И приписваш на всяка жена феминизъм и подобни простотии.

Тя конституцията на България за радост търпи постоянно промени. За съжаление външно влияние определя и узаконява днешната извратения, а народът е манипулиран и изнудван от брюкселската управа, на чело с женски ръководител. Кои жени мразя и кои обичам ти няма да разбереш, колкото и да ти обяснявам, защото не искаш да разбереш, колкото и бавноразвиващ да си. Комплексите ги имаш ти, и доста потребители ти го казаха. Мреш за ИК, ама няма да стане твоята!

Аз нямам подобни проблеми защото харесвам и уважавам жените. За разлика от теб, аз не смятам съществуването си без жена до себе си за  нормално , дори не виждам смисъл в такъв хомо живот.

Абе ти, че имаш проблеми имаш ги. Както каза Белгиецът, сигурно още не си помирисвал жена, след като киснеш във форума непрекъснато и си въобразяваш жени до себе си! Сигурно ги харесваш платонически. За хомосексуален живот мечтаят тези, които написаха и защитават извратенията на ИК. Ти май беше от тях. Мъжките професии са за мъже, без хомосексуалисти, и предполагат спорт, лов, риболов и други хоби-развлечения, които ти с меката си китка никога няма да усетиш. Хомосексуалистите уж са мъже, пък не са, и повечено са меки китки, ама ти си знаеш, няма нужда да ти обяснявам.

преди 5 часа, miro20 написа:

В този аспект много ми приличаш на унгарския евродепутат дето е най върл противник на ИК а бе хванат на гей парти

Той Орбан си знае работата. Не е предполагал, че феминистките създали ИК ще вкарат троянски кон сред депутатите му. Женската подлост е безгранична. За това изхвърли преди време жените от правителството си. А сега виж това, точно по темата е и доказва, "ползата" от ИК и репресивните закони в Европа срещу мъжете.

http://info.rod-bg.com/there-are-domestic-violence-laws-in-europe-and-are-there-any-results/

преди 20 минути, herkules2 написа:

За хомосексуален живот мечтаят тези,

... тези като теб :)  Които мразят всички жени, не само феминистки движения , които мечтаят за живот и възпроизвеждане без жени,  и които са се обкръжили и на работа и се забавляват единствено в мъжка компания, с което ти си се хвалел :)

преди 23 минути, herkules2 написа:

Къде са моите права по конституция и спрямо хартата за правата на човека, да изразявам мнението си и да споделям възгледите си?

Същия въпрос срещу правовите държави и демокрация говорят крайните терористи които колят глави и се взривяват с колани .

Да се радваш и пропагандираш насилие и антиконституционни простотии не е "право" . Бъркаш много

Но ти си объркан женомразец по принцип, така че няма значение . :getout:

преди 26 минути, herkules2 написа:

Той Орбан си знае работата.

Остави го Орбан :)  Говоря ти за унгарския евродепутат дето е като теб върл противник на ИК, а е хванат на гей парти :)  

. тези като теб :)  Които мразят всички жени, не само феминистки движения , които мечтаят за живот и възпроизвеждане без жени,  и които са се обкръжили и на работа и се забавляват единствено в мъжка компания, с което ти си се хвалел :)

На нискоинтелигентен индивид, колкото и да му обясняваш какво, кого и защо мразиш, няма как да те разбере. Както казах, "едно си баба знае, едно си бае"! За световна власт (матриархат) на жените мечтаеш само ти. Това няма как да стане и за това феми-идеята е утопия, но е приятна музика за женските уши и отровата прониква лесно в тях. Мъжете са по-силни и винаги със сила могат да си върнат властта, ако това стане необходимо. Не съм се хвалил с нищо, а само подчертавам, че жени нямат работа в моята фирма,....аз съм чорбаджията и не разрешавам. Забавленията са между колеги, когато решим да си ги организираме. Не желаем някой на работното място да бъде обвинен в сексуален тормоз и всякакъв измислен от жените тормоз, с което да пречи на колектива, или на забавленията ни, а и жените нищо не разбират от електроника и само ще лежат на гърба на мъжете.  Само веднъж организирахме банкет с жените (трима от нас са женени с деца), и жените на двамата колеги така се скараха, че развалиха настроението на всички, а мъжете не си говореха дълго време докато се сдобрят. Възпроизвеждането само на мъже от мъже е възможна вече технологична опция....резервен вариант, ако жените продължават да наглеят и да тормозят мъжете с по-големите си юризически права, осигурени им от милиардерите извратеняци! За да няма убийства и отмъщения срещу жените от мъжете, за предпочитане е мъжете да се самовъзпроизвеждат, като ликвидират женските фетуси още в зародиш. Така жените ще си изживеят живота, но няма да има други, които да тровят мъжкия свят с просташките си феминистки претенции. Какво не ти е ясно, обясних ти го, като на бавноразвиващ се?

преди 5 часа, herkules2 написа:

Къде са моите права по конституция и спрямо хартата за правата на човека, да изразявам мнението си и да споделям възгледите си?

Същия въпрос срещу правовите държави и демокрация говорят крайните терористи които колят глави и се взривяват с колани .

Да се радваш и пропагандираш насилие и антиконституционни простотии не е "право" . Бъркаш много

Но ти си объркан женомразец по принцип, така че няма значение . :getout:

Е, то срещу "правовите държави" въпрос задават и тези, които не се самовзривяват и не колят глави, защо биват нападани от цивилизования свят, бомбардирани най-безцеремонно и избивани масово де с дронове, де със самолетно-бомбени атаки, и където не са открити никакви хим. оръжия, заради които са били нападани?! Кой от Афганистан е искал западната "демокрация" за да нахлуят в страната под предлог "онеправдани жени" и насила да вкарат в афганистанския парламент 30% жени, на които им е подписана вече смъртната присъда, защото талибанитеи не прощават тази гавра с мъжете. Да радвам се, когато прострада или бива очистена някоя феминистка, нямам ли право да се радвам на това, което се радвам? Това да се радвам на нещо антиконституционно ли е? И къде съм призовавал мъжете с думи като, "мъже бийте и убивайте жените, защото са гадни", за да бъде изказването ми пропаганда? Не аз, ти си объркан феминист, може би феминистка, джендър или каквото си там, който величае и пропагандира феминизма.

Цитат

"Феминистката програма не е свързана с равни права за жените. Тя е за социалистическо, антисемейно политическо движение, което насърчава жените да напуснат съпрузите си, да убият децата си, да практикуват магьосничество, да унищожат капитализма и да станат лесбийки." - Пат Робъртсън!

Остави го Орбан :)  Говоря ти за унгарския евродепутат дето е като теб върл противник на ИК, а е хванат на гей парти :)

Гей парадите са творение на феминистките и за залегнати като правна норма в ИК! Гейове и феминистки са един дол дренки. Заедно се защитава и гласуват на избори. Така прокарват антимъжки закони и променят конституцията, с която все ме обвиняваш в престъпления. Унгарският евродепутат е шпионин внедрен от феминистките в обкръжението на Орбан. Ето и неговият отговор!

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Orban-zabrani-na-Ungariya-da-uchastva-na-Evroviziya-bila-tvurde-gei-za-nego-917352

преди 19 минути, herkules2 написа:

На нискоинтелигентен индивид, колкото и да му обясняваш какво, кого и защо мразиш, няма как да те разбере. Както казах, "едно си баба знае, едно си бае"! За световна власт (матриархат) на жените мечтаеш само ти. Това няма как да стане и за това феми-идеята е утопия, но е приятна музика за женските уши и отровата прониква лесно в тях. Мъжете са по-силни и винаги със сила могат да си върнат властта, ако това стане необходимо. Не съм се хвалил с нищо, а само подчертавам, че жени нямат работа в моята фирма,....аз съм чорбаджията и не разрешавам. Забавленията са между колеги, когато решим да си ги организираме. Не желаем някой на работното място да бъде обвинен в сексуален тормоз и всякакъв измислен от жените тормоз, с което да пречи на колектива, или на забавленията ни, а и жените нищо не разбират от електроника и само ще лежат на гърба на мъжете.  Само веднъж организирахме банкет с жените (трима от нас са женени с деца), и жените на двамата колеги така се скараха, че развалиха настроението на всички, а мъжете не си говореха дълго време докато се сдобрят. Възпроизвеждането само на мъже от мъже е възможна вече технологична опция....резервен вариант, ако жените продължават да наглеят и да тормозят мъжете с по-големите си юризически права, осигурени им от милиардерите извратеняци! За да няма убийства и отмъщения срещу жените от мъжете, за предпочитане е мъжете да се самовъзпроизвеждат, като ликвидират женските фетуси още в зародиш. Така жените ще си изживеят живота, но няма да има други, които да тровят мъжкия свят с просташките си феминистки претенции. Какво не ти е ясно, обясних ти го, като на бавноразвиващ се?

Извинявай за откровеността но аз мисля че си феминистка която се прави на някакъв извратен мъж мразещ толкова силно жените с цел да убеждава другите жени че всички мъже сме женомразци не заслужаващи никакво уважение. Друго логично обяснение за държанието ти просто не мога да намеря. Какво ще направи жена четяща глупостите ти ами вероятно ще намрази мъжете като надменни и не зачитащи тях същества и тази образа ще е не само към теб а и към всички останали мъже. Така че поведението ти разпалва война и не прави нищо друго.

преди 54 минути, lsmurf написа:

Извинявай за откровеността но аз мисля че си феминистка която се прави на някакъв извратен мъж мразещ толкова силно жените с цел да убеждава другите жени че всички мъже сме женомразци не заслужаващи никакво уважение. Друго логично обяснение за държанието ти просто не мога да намеря. Какво ще направи жена четяща глупостите ти ами вероятно ще намрази мъжете като надменни и не зачитащи тях същества и тази образа ще е не само към теб а и към всички останали мъже. Така че поведението ти разпалва война и не прави нищо друго.

Сега ти извинявай за откровеността, но съм сигурен, че целта ти е друга и ми е от ясно по-ясно каква точно е! Сега остава да дойдат предпазитела и аспекта и дружинката феминисти да ме оплюят отново, като ми измислят хиляди нарушения на конвенции закони и правила. Да, вече 7 пъти ме отстраняваха по поръчка, защото не се харесвам на феми-аудиторияута, и 8-мият път може да е последен, а това в същност е и целта ти. Твоите глупости са истински глупости. Да ме определиш като феминистка правеща се на мъж сигурно заслужаваш медал, заради това ти умозаключение. Те феминистките се правят на мъже, но защитават феми-извратенията, а ако жена, която ме чете, не е феминистка и уважава мъжете, ще разбере за какво иде реч и ще намрази феминистките, а не мъжете. Войната м/у половете я запалиха и постоянно я разпалват феминистките, а ИК е върха на айсберга! По-голяма омраза към мъжете едва ли има в което и да е женско писание. И с каква жлъч изписват правата на GREVIO- женското измислено гестапо, което ще коли и беси мъже на поразия, без ограничения, и без право и намеса на държавата! Т.е. женско гестапо над всяка държава. Ето това е омраза към мъжете и не аз съм я предизвикал.

преди 9 часа, lsmurf написа:

Така е. Ако има дами които да му четат  бъртвежите, първото което е да го намразят него и всички мъже заради тези дискриминационни глупости.

за мен е по просто обяснението - Травмиран от постоянен женски тормоз мъж, вероятно от детство , който си избива комплексите  виртуално , щото на живо не може :) 

На живо единственото което може да прави е да бяга от жените и да се обгражда и на работа и в лични контакти само с мъже. Дори се хвали с това :) 

Което отива към наклонностите на унгарския евродепутат... което е още по жалко. :getout:

а ако жена, която ме чете, не е феминистка и уважава мъжете, ще разбере за какво иде реч

Ако жената следва твоите изводи и напътствия от по горните примери за жестокости и домашно насилие които обсъдихме по горе, тя трябва тихичко и без крясъци да се самозаколи максимално бързо  и да не тормози с присъствието си мъжа си :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.