Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 55 минути, lsmurf написа:

Защо ли имам чувството че се намирам на канибалски остров където един хвали клането на хора друг ще ги стреля а пък третият разширява обхвата на тези които трябва да бъдат убити. Опитах се да ви намекна че някой може да реши същото и за вас но явно от намеци не разбирате. Вие желаете всеки който е различен просто да бъде унищожен. Спрете се бре хора .

Какво ще рече, "явно от намеци не разбирате"? Ти заплашваш ли ни? Аз пък имам чувството, че отново ме заплашваш лично с остракиране, ако говоря това което намирам за правилно! Аз не хваля някого, а казвам че ми харесват действията му  и намирам подхода му спрямо феминистките и конвенцията им за правилен! То и без друго ЕС се превърна в канибалски остров, където жени искат да управляват мъжете и да ги "колят" чрез женското гестапо, само дето при нас не им се получи. И защо да не се радвам на женския неуспех? Не, че изобщо някога ще се сбъдне феми-мечтата, но самото им напиране и желание за власт над мъжете и мъст, заради многовековната мъжка "тирания" дразни много и по този начин расте мизогинията и мъжкото отмъщение, което не закъснява. Така мисля аз. Нямам ли право да мисля и казвам това, което мисля? Както виждаш (ако изобщо можеш да видиш) там, където конвенцията е ратифицирана убийствата на жени от мъжете се увеличават, а не намаляват, и сигурно има защо! Ако за теб нещо е нормално, за мен е ненормално, а врагът е добре да бъде унищожен, ако не искаме той нас да унищожи! Тези, различните както ги наричаш са по-малко от 10%, но искат останалите 90% да са им подчинени, е няма как да стане 10-те % да унищожат останалите 90%, винаги ще е обратното, ако се стигне до унищожаване.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 2 часа, herkules2 написа:

Нямам ли право да мисля и казвам това, което мисля? Както виждаш (ако изобщо можеш да видиш) там, където конвенцията е ратифицирана убийствата на жени от мъжете се увеличават, а не намаляват, и сигурно има защо! Ако за теб нещо е нормално, за мен е ненормално, а врагът е добре да бъде унищожен, ако не искаме той нас да унищожи

Женомразеца в прав текст - жените са враг който трябва да бъде унищожен, преди те да унищожат мъжете . !

:giggle1:

Мъка мъка....

преди 3 часа, lsmurf написа:

Защо ли имам чувството че се намирам на канибалски остров където един хвали клането на хора друг ще ги стреля а пък третият разширява обхвата на тези които трябва да бъдат убити. Опитах се да ви намекна че някой може да реши същото и за вас но явно от намеци не разбирате. Вие желаете всеки който е различен просто да бъде унищожен. Спрете се бре хора .

Просто тук има тотално сбъркани идеолози , които смесват "правото на мнение "  с пропаганда на античовешки , антицивилизационни, и антихуманни идеологии.

И по конкретно казано - гейска пропаганда от  женомразци

Формулата е проста , природно естествена и достъпна всекиму за изпълнение :

Ева от Адамово време създава проблеми  - Адам ги решава(ябълката) !:nono:

Обратно ли е - гонят те от Райската Градина ! Бог така каза ! :nono:

Тук няма никакъв марксизъм и каквито и да е други "изми" няма ! ......:nono:

Така е писано от преди хиляди години и се отнася до Вярата !  И едва ли е случайно , че тъкмо така е писано ! :nono:

По съвсем друг начин стои въпросът с разбирането и осъзнаването съдържанието на Истината !:nono: 

....твърде често недостъпна за мислене от .....простосмъртни , така да го кажем ....

Проблемът е в мисленето ! :nono:

Който не разбира Истината (смисълът на съдържанието) , нека да Вярва на формулата - Истина е ! А Вярата се възпитава....:nono:

Манипулира се Вярата ! "Превъзпитават" ни ! Следствията на което се наблюдават и в постовете ....пък и изобщо .

..............

Всичко това дава основание да се твърди , че жената е "Силният" пол - неудобната истина !:)

НО когато е Жена - кога , къде и как да създава проблеми......, което също не се разбира.... 

За това на Жената никакви конвенции не й трябват - дадено й е от бог/Бог ! :nono:

преди 12 часа, lsmurf написа:

Защо ли имам чувството че се намирам на канибалски остров където един хвали клането на хора

НПО-тата и неомарксистите не са хора !

Или ние тях или те нас

преди 9 часа, miro20 написа:

смесват "правото на мнение "  с пропаганда

За да имаш "правото на мнение" , първо трябва да имаш право на мнение ! 

Ти го нямаш ! :nono: 

Имаш само възможността да го имаш.....и я използваш не по предназначение . :nono:

Защото всичко казано до неузнаваемост извращаваш !.....Нямаш мяра с която да мериш !...... :nono:

Пример за мяра (като за тъп да го разбере) : Копчето е твърде незначителна част от балтона , за да имаш право на мнение за балтона . :lol6:

Истината е , че когато копчето го няма на балтона или е подменено с друго нещо , това създава само известни пренебрежими неудобства . Нищо повече :nono:

Женомразеца в прав текст - жените са враг който трябва да бъде унищожен, преди те да унищожат мъжете . !

Точно така! Жените феминистки трябва да бъдат унищожени, преди те да унищожат момченцата-мъжките бебета!:smash:

https://fakti.bg/world/281560-feministka-da-se-ubiat-bebetata-momchenca-

Цитат

Aмeрикaнcкa фeминиcткa взриви coциaлнитe мрeжи, cлeд кaтo oтпрaви призив дa ce убият вcички бeбeтa мoмчeнцa. Призивът й e cтряcкaщ и шoкирaщ, пocoчвaт aмeрикaнcкитe мeдии. Джeни Киc, кoятo e aктивнa c влoгoвeтe cи в интeрнeт, зaяви, чe вcички бeбeтa oт мъжки пoл и вcички мъжe трябвa дa бъдaт избити, зa дa нe cъздaвaт прoблeми нa жeнитe

Просто тук има тотално сбъркани идеолози , които смесват "правото на мнение "  с пропаганда на античовешки , антицивилизационни, и антихуманни идеологии.

Така е, тук има тотално сбъркани хуманоиди, които не признават правото на мнение на мъжете, бъркат и обвиняват антифеминистите-истинските мъже в гейове, а самите те са гнусни гейове и пропагандират античовешка, антицивилизонна и гейска идеология, като измислят причини за да налагат гейската истанбулска конвенция  и да отнемат и възпитават децата на нормалните семейства за да стават гейове като тях, от яд че нямат деца, защото Господ ги е белязал и наказал да не се размножават!:nono: 

преди 31 минути, herkules2 написа:

Точно така! Жените феминистки трябва да бъдат унищожени, преди те да унищожат момченцата-мъжките бебета!:smash:

Контра на феминистката написала пост в социалните мрежи ли е? Страхувам се че тя не чете kaldata :D

Нито е възможно да бъдат унищожени жените ,нито мъжете, още по малко с призив през социална мрежа.

преди 10 часа, miro20 написа:

:giggle1:

Мъка мъка....

В ред на тези мисли ,след като се унищожат всички жени с кого ще прави секс след това? :D

преди 11 минути, -Fu- написа:

Нито е възможно да бъдат унищожени жените ,нито мъжете, още по малко с призив през социална мрежа.

А, що?

Възможно е с достиженията на медицината. Ще си държат едно стадо мъже за сперма и ще произвеждат женски.

Но женска цивилизация... Само си представи... Те са безмилостни, жените – и особено фемките.

Да оставим това, че цивилизацията е техническа, мъжка.

преди 17 минути, Мих. Люз. написа:

А, що?

Защото искащите това са крайно малко на брой .

преди 19 минути, Мих. Люз. написа:

Но женска цивилизация... Само си представи... 

Не мога .

Не искам да пиша от името на жените ,но те добре знаят каква е ролята на мъжа и жената в нашия свят ,че са взаимно допълващи се и нуждаещи се един от друг.

преди 4 часа, by_chechi написа:

Формулата е проста , природно естествена и достъпна всекиму за изпълнение :

Ева от Адамово време създава проблеми  - Адам ги решава(ябълката) !:nono:

Обратно ли е - гонят те от Райската Градина ! Бог така каза ! :nono:

Тук няма никакъв марксизъм и каквито и да е други "изми" няма ! ......:nono:

Така е писано от преди хиляди години и се отнася до Вярата !  И едва ли е случайно , че тъкмо така е писано ! :nono:

По съвсем друг начин стои въпросът с разбирането и осъзнаването съдържанието на Истината !:nono: 

....твърде често недостъпна за мислене от .....простосмъртни , така да го кажем ....

Проблемът е в мисленето ! :nono:

Който не разбира Истината (смисълът на съдържанието) , нека да Вярва на формулата - Истина е ! А Вярата се възпитава....:nono:

Манипулира се Вярата ! "Превъзпитават" ни ! Следствията на което се наблюдават и в постовете ....пък и изобщо .

..............

Всичко това дава основание да се твърди , че жената е "Силният" пол - неудобната истина !:)

НО когато е Жена - кога , къде и как да създава проблеми......, което също не се разбира.... 

За това на Жената никакви конвенции не й трябват - дадено й е от бог/Бог ! :nono:

Какво ви става бре, хора? Защо нарочно пишете така, че да затруднявате четенето? Каквото и да си написал, аз, а и предполагам много други изобщо няма да прочетем така написан пост. 

преди 14 часа, miro20 написа:

То пропагандата е ясна обаче всичко трябва да си има граници морални и законови. Някои хора не се съобразяват нито с едните нито с другите обаче държат да им се зачита "правото на мнение" пък на всичкото отгоре ако оспориш мнението им са силно възмутени и се чудят в какви грехове да те обвинят и как да те наплюят. Не че не са си изразили мнението - казали са го стократно и всички са напълно ясно с него но те държат и да го наложат въпреки че не нито достатъчно етично нито дори законно.  Пък и когато се опиташ да им напомниш това излиза че ги ограничаваш и заплашваш .

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Какво ви става бре, хора? Защо нарочно пишете така, че да затруднявате четенето? Каквото и да си написал, аз, а и предполагам много други изобщо няма да прочетем така написан пост. 

Тъжна картинка

преди 4 часа, -Fu- написа:

В ред на тези мисли ,след като се унищожат всички жени с кого ще прави секс след това? :D

женомразеца го е измислил бе.

Нали се радва на технологиите как мъжа ще се възпроизвежда без нуждата от жени, и че страни от досадните миризливи гнусни жени, и че се е заобиколил и в служебен  и в ЛИЧЕН план само с мъже, работи с мъже, прекарва времето си с мъже,  забавлява се с мъже :) 

Последното ти ми кажи как да го разбирам в аспекта на въпроса ти :giggle1:

преди 46 минути, miro20 написа:

Е ти си го разбрал вече предвид гореизложените факти :D

преди 8 часа, herkules2 написа:

Жените феминистки трябва да бъдат унищожени.....

Ам унищожавай де, какво киснеш тука.

преди 9 часа, -Fu- написа:

Контра на феминистката написала пост в социалните мрежи ли е? Страхувам се че тя не чете kaldata :D

Тя може да не чете kaldata, но нея я четат милиони! А, в kaldata четящите трябва да знаят за какво се борят феминистките, и за пъкления им замисъл за унищожението на мъжете.

Е, то унищожението на мъжете вече е започнало, и точно такива като теб с огромен ентусиазъм го насърчават. В образователната ни система и в университетите по света се прокламира феминизма, заклеймява се мъжествеността, била токсична, джендър идеологията се налага насилствено, днес добрият и прекрасен мъж трябва да е по-женствен от жена. Жените били по-добри ръководители, доктори, инженери, политици, войници и всичко за което се сетиш! Да, по-добри са от мъжете, но само по душа, и освен да раждат за нищо друго не стават. Говоря за нормалните жени, защото феминистките нямат душа, и за това винаги ще се радвам когато ги ........абе много добре знаеш на какво точно се радвам! Ердоганя им разказа играта, Орбан също, при нас все още не са заразили изцяло обществото и коментарите тук и без моя го потвърждават.

В ред на тези мисли, или в този ред на мисли е изцяло женски израз!!! Ти сигурен ли си, че си с мъжка полова принадлежност? Защото под аватара ти полът не е указан. Всички жени не е необходимо да бъдат унищожени, но ти пак ме предизвикваш да кажа кои точно трябва, за да призовеш отново....знаеш кого и за какво. А, сексът може да се стимулира по електронен път и хипоталамусът да произвежда ендорфин, хормонът на щастието, като се предизвиква ерекция. Ти нали разбираш от електроника, или искаш аз да ти обясня как точно и каква е апаратурата за това? Отдавна я има,  в някои страни я ползват в центрове за инвитро, където след еякулацията спермата се съхранява за изкуствено осеменяване на жени, или оплождане на яйцеклетки в епруведка. Хигиенично и безопасно е за мъжете, а венерическите болести могат да бъдат страшни!

преди 10 часа, Мих. Люз. написа:

А, що?

Защото искащите това са крайно малко на брой .

О, мъжемразките хич не са малко и непрекъснато се увеличават. И не бъди толкова сигурен, че са малко на брой. След като убийствата им непрекъснато се увеличават, значи не са никак малко. Мъжете не ги очистват без причина.

преди 10 часа, -Fu- написа:
преди 10 часа, Мих. Люз. написа:

Но женска цивилизация... Само си представи... 

Не мога .

Не искам да пиша от името на жените ,но те добре знаят каква е ролята на мъжа и жената в нашия свят ,че са взаимно допълващи се и нуждаещи се един от друг.

След като не си казал от кой пол си, спокойно можеш да пишеш от името на жените, и без друго яростно защитаваш женската извратения. Ролята на мъжа и жената отдавна е известна, но днес феминистките тровят жените принуждавайки ги, да се вживяват в мъжки роли. Полът нямал значение и вагинопритежателките превъзхождали във всичко пишконосците, като не се нуждаели за нищо от тях! Мъжът може с жена, може и без жена ако не иска деца, но една жена без мъж е нищо! Доказано е! Ще си остане самодостатъчна с кариерата, като кобила без история и ще живее с котки или кучета до края на живота си! 

преди 6 часа, lsmurf написа:

То пропагандата е ясна обаче всичко трябва да си има граници морални и законови. Някои хора не се съобразяват нито с едните нито с другите обаче държат да им се зачита "правото на мнение" пък на всичкото отгоре ако оспориш мнението им са силно възмутени и се чудят в какви грехове да те обвинят и как да те наплюят.

Я пак си помисли, дали ти не обвиняваш някого в момента в грехове, защото не ти изнасят коментарите му? Правото на мнение си е право, и за какви граници бълнуваш? Че чак и за морал говориш, морал при феминизма?!?!? Никой не ти е забранил да оспорваш мнение на някого, но ги директно казваш "ТРЯБВА"......което значи, че мнението трябва да се остракира, и само твоето да е меродавно!

преди 6 часа, lsmurf написа:

Не че не са си изразили мнението - казали са го стократно и всички са напълно ясно с него но те държат и да го наложат въпреки че не нито достатъчно етично нито дори законно.  Пък и когато се опиташ да им напомниш това излиза че ги ограничаваш и заплашваш .

Сега пак ще те питам! Как може мнението да е незаконно? И защо само твоето мнение да е законно? Тази тема не е ли за обсъждане на ИК? Какво значение има дали стократно или хилядократно някой изразява мнение, което в същност е отговор на друго мнение и се води диалог за доказване на истина, като всеки защитава тезата си.....неговата истина? Да убеждаваш стократно другите, че нечие мнение е незаконно си е явна заплаха към коментиращия, който пък не е съгласен с твоето мнение. И що за парадокс? Уж имам право на мнение, а в същност било противозаконно, когато не съвпада с твоето мнение!?

преди 6 часа, miro20 написа:

женомразеца го е измислил бе.

Нали се радва на технологиите как мъжа ще се възпроизвежда без нуждата от жени, и че страни от досадните миризливи гнусни жени, и че се е заобиколил и в служебен  и в ЛИЧЕН план само с мъже, работи с мъже, прекарва времето си с мъже,  забавлява се с мъже :) 

Кой е женомразеца? Къде го виждаш? Аз също съм инженер и се радвам на технологиите, които са в служба на човечеството. Следя научните постижения и се радвам на човешкия гений. Ти нали уж си инженер? Я кажи какъв инженер си? Не се ли радваш на технологиите? Електромобилите вече са факт. Никола Тесла е направил електромобил задвижван с електричество, който е развил 150 км. в час! Още не се знае какъв вид енергия е превърнал в електричество. В личен план си имам три жени у дома! Ти колко жени имаш? Разбира се, че ще страня от досадните гнусни и миризливи феминистки, аз съм си гнуслив по рождение и жена с лош дъх и с грозна женска миризма не допускам до себе си, защото повръщам.  В джоба си винаги имам паста и четка за зъби! Жени във фирмата не ми трябват, защото не искам да търпя загуби, а и няма гаранция, че жените няма да обвинят някой от мъжете в сексуален тормоз. По същата причина и забавленията с колектива си ги правим без жени. На кое и защо се радвам съм го казвал много пъти, а ако жените с простотията на феминизма преминат прага на мъжката търпимост, тогава сами ще са си подписали ликвидацията и технологията ще влезе в употреба. Свят без жени може да съществува, но без мъже не може. Панспермията е факторът за възникването на човечеството!

току-що, herkules2 написа:

А, сексът може да се стимулира по електронен път и хипоталамусът да произвежда ендорфин, хормонът на щастието, като се предизвиква ерекция. Ти нали разбираш от електроника, или искаш аз да ти обясня как точно и каква е апаратурата за това? Отдавна я има,  в някои страни я ползват в центрове за инвитро, където след еякулацията спермата се съхранява за изкуствено осеменяване на жени, или оплождане на яйцеклетки в епруведка. Хигиенично и безопасно е за мъжете, а венерическите болести могат да бъдат страшни!

Оле Боже... тоя дори секс не знае какво е ....  Освен унищожение на "гадните вмирисани жени" ще замени и удоволствието от секса с изкуственяци и електронно стимулиране на еакупация :giggle1:

Човече, истинските мъже предпочитат естественото осеменяване. Дори не винаги да е свързано със забременяване.

Просто близост със жена. Ухажване, ласки, секс... ако ТЯ пожелае.  Колко си далеч от тези неща, просто не е истина.... :getout:

преди 7 минути, herkules2 написа:

Разбира се, че ще страня от досадните гнусни и миризливи феминистки, аз съм си гнуслив по рождение и жена с лош дъх и с грозна женска миризма не допускам до себе си, защото повръщам.  В джоба си винаги имам паста и четка за зъби! Жени във фирмата не ми трябват, защото не искам да търпя загуби, а и няма гаранция, че жените няма да обвинят някой от мъжете в сексуален тормоз. По същата причина и забавленията с колектива си ги правим без жени. На кое и защо се радвам съм го казвал много пъти, а ако жените с простотията на феминизма преминат прага на мъжката търпимост, тогава сами ще са си подписали ликвидацията и технологията ще влезе в употреба. Свят без жени може да съществува, но без мъже не може. Панспермията е факторът за възникването на човечеството!

АААааа :) :)  Ни моа... :lol6:

преди 8 минути, herkules2 написа:

Мъжът може с жена, може и без жена ако не иска деца, но една жена без мъж е нищо! Доказано е! Ще си остане самодостатъчна с кариерата, като кобила без история и ще живее с котки или кучета до края на живота си! 

Пак ще кажа че живот без жена е безсмислен за мен. Ако ти можеш без жени в хомо-дружинката си , това не те прави мъж.

А примери за успели жени без мъже също има много ...

преди 15 минути, miro20 написа:

Оле Боже... тоя дори секс не знае какво е ....  Освен унищожение на "гадните вмирисани жени" ще замени и удоволствието от секса с изкуственяци и електронно стимулиране на еакупация :giggle1:

Е, че си неграмотен, неграмотен си! Удоволствието си е удоволствие! Дали ще е чаластрене на жена, мастурбиране или електронна стимулация, все до еякулация се стига, и удоволствието си е същото. Разликата е, че след мандръсането на жената, (ако не е твоята) може да останеш изненадан, я трипер, я херпес, дори и сифилис все още има, а за хламидии да не говорим, почти всяка неомъжена жена днес е с хламидия. Явно ти не знаеш какво е секс, а и как ще го знаеш, като си "заобиколен от жени" само виртуално. Ти и в казарма не си ходил, и нямаш представа за нищо. Заради глупав секс в казармата и то с ученичка, фелдшера ми скъса задника с антибиотици, и все едно стъкла пикаех доста време и още настръхвам, като си го спомня.

преди 29 минути, miro20 написа:

АААааа :) :)  Ни моа... :lol6:

То че ти ни моеш е ясно, нищо ни моеш!

преди 30 минути, miro20 написа:

Пак ще кажа че живот без жена е безсмислен за мен. Ако ти можеш без жени в хомо-дружинката си , това не те прави мъж.

А примери за успели жени без мъже също има много ...

Хомо дружинките са твой специалитет и фантазията за ратификация на ИК е най-съкровена ви мечта! То твоят живот дали с жена или без жена си е безсмислен за мен. Да киснеш денонощно във форума с виртуални жени има смисъл само за теб. Колко аз съм мъж, няма как тук да ти докажа, гледай само да не се срещнем в реала, тогава ще видиш колко съм мъж и какъв мъж си ти. Гр. Русе не е толкова далеч от родното ми място и кой знае, може да се засечем някъде. "Байр с байр не се срещат, но не и хората!" - народна мъдрост! Жена без мъж е нищо, колкото и успяла да е!

преди 7 минути, herkules2 написа:

Колко аз съм мъж, няма как тук да ти докажа

Доказал си само едно . Че мразиш жени, прикриваш омразата си към всички жени с дежурно оправдание "феминизъм" , което прилагаш и за оправдание на напълно нелогична жестокост  при домашно насилие и др подобни случаи.

Доказал си че мечтаеш за живот без жени, само с мъжко само възпроизводство, обкръжаваш се и на работа и в личния живот  само с мъже, забавляваш се само с мъже , и не знаеш какво е секс със жена, щом приравняваш всякакъв вид "мъжка стимулация" като секс със жена.

преди 5 минути, Филипов написа:

моля малко по-внимателно с личните квалификации и "отнощения". Все пак форумът се чете и от малки деца.

цялата тема е в стил "как да заколим жена бързо и ефективно" . Защото женомразеца има "право на мнение" :)

преди 8 минути, Филипов написа:

моля малко по-внимателно с личните квалификации и "отнощения". Все пак форумът се чете и от малки деца.

Съгласен съм, но не аз започнах пръв. Лесно може да се проследи хронологията! Само отвръщам на нападките-закачките!

преди 4 минути, miro20 написа:

цялата тема е в стил "как да заколим жена бързо и ефективно" . Защото женомразеца има "право на мнение" :)

Темата е за друго, но ти интерпретираш казаното от мен както си го правил до сега. И как така, след като коментарът ми е в червено и е скрит за останалите, точно ти ме цитираш?

преди 7 минути, miro20 написа:
преди 20 минути, herkules2 написа:

Колко аз съм мъж, няма как тук да ти докажа

Доказал си само едно .

преди 12 часа, miro20 написа:

Но пък няма да хване някоя венерическа болест по такъв начин :D

преди 12 часа, herkules2 написа:

В ред на тези мисли, или в този ред на мисли е изцяло женски израз!!! Ти сигурен ли си, че си с мъжка полова принадлежност? Защото под аватара ти полът не е указан.  

Разбрах ,женски изрази не употребяваш ,сугурно има и женски букви? Как би се изразил мъжки с мъжки израз ? 

преди 11 часа, herkules2 написа:

Хомо дружинките са твой специалитет и фантазията за ратификация на ИК е най-съкровена ви мечта! 

Не знам, не знам, ти твърдиш че предпочиташ мъжки партита :D

И се сещам за песен на Кати от миналото

"Най ми е добре с няколко мъже. С няколко мъже най ми е добре. Всеки много да ме глези. Всеки да е луд по мен. Всеки да ми подарява чудни работи през ден. Всеки много да ме иска, да се прави на герой. Всеки да поеме риска цял живот да бъде мой. Ти и ти и ти и ти и ти."

преди 15 часа, herkules2 написа:

Сега пак ще те питам! Как може мнението да е незаконно? И защо само твоето мнение да е законно? Тази тема не е ли за обсъждане на ИК? Какво значение има дали стократно или хилядократно някой изразява мнение, което в същност е отговор на друго мнение и се води диалог за доказване на истина, като всеки защитава тезата си.....неговата истина? Да убеждаваш стократно другите, че нечие мнение е незаконно си е явна заплаха към коментиращия, който пък не е съгласен с твоето мнение. И що за парадокс? Уж имам право на мнение, а в същност било противозаконно, когато не съвпада с твоето мнение!?

Цитат

Конституция на Република България

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Основния закон на България.

Цитат

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Правила на форума.

Други въпроси ?

прави ми впечатление че по медиите освен  глобалното застудяване  и конвекцията се говори и за друго

преминаването от месо към насекоми който не е веган вече

понеже имали повече "" протеини ""и били по-чиста храна от месото и помагали за по малко въглероден диоксид

това ни готви световното задкулисие

да ни нахрани със скакалци- европейците

преди 5 часа, lsmurf написа:
Цитат

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Основния закон на България.

аз съм по- равен

но си искам своето

имам убеждения

че гейовете са .....

и никой няма право  да ме съди защото основния закон на България ми защитава правото на убежденията 

Aз се кефя как тукашната агитка на Херкулеса са все бесепета и си мечтаят Нинова за премиер - жена на политика нема право с изключение, ако е от бесепе. 😉

преди 11 минути, Генадий 35 годишен написа:

....и никой няма право  да ме съди защото основния закон на България ми защитава правото на убежденията 

ъ? - я пак прочети.

преди 5 минути, sound написа:

ъ? - я пак прочети.

имам убеждение че не трябва да чета пак 

а щом има политическа принадлежност 

защо не направят вота явен

някак уж българино  бил равен пред закона

ама не им стиска вота да го направят явен

щото ще има дела за репресия по политически причини

и ще трябва кметове от бсп да си назначават гербаджиики  секретарки примерно ....

дефакто и деюре

и ще отпадне вота на администрацията

и няма да имат стимул да се борят за кокала по добре чуждата партия да управлява

а наще хора да ги назначат на  по- ниските длъжности чантажиии

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.