Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 13 минути, herkules2 написа:

То ти си съгласен, ама си радетел за хомосексуални и женски права над хетеро-мъжете и подкрепяш НПО-тата хлебояди, които са причина за ниската раждаемост и психическите заболявания сред хората. Казано в преносен смисъл, всички феминистки са за кладата! Да се надяваме, че ще си получат възмездието все някога и няма повече да изяждат парите на данъкоплатците за зловредна за обществото дейност! Традиционното патриархално семейство е единственият вариант за да променим демографията си. Орбан и Путин са съвършени политици, а жени, като Урсула заслужават наказание и не знам защо мъжете я търпят аще и не са я "очистили показно", за назидание на други мераклийки за този пост? Ердоган я сложи на място и и показа, че няма да я уважава (защото е жена, не е мъж), заедно с гейската и конвенция!

Феминизма се подклажда точно от такива като теб . Човешко е да се дава отпор на отношение като твоето. В тази война няма как някой да излезе победител. Така това че такива като теб се опитвате да я водите си е ваш грях. Радетел съм за човешки права независимо какъв е полът или сексуалната ориентация те притежават същите права както всички нас. Съвършени политици не съществуват това са твои недомислици.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 10 часа, lsmurf написа:

Феминизма се подклажда точно от такива като теб . Човешко е да се дава отпор на отношение като твоето. В тази война няма как някой да излезе победител. Така това че такива като теб се опитвате да я водите си е ваш грях. Радетел съм за човешки права независимо какъв е полът или сексуалната ориентация те притежават същите права както всички нас. Съвършени политици не съществуват това са твои недомислици.

Обратното е! Сексизмът (термин на феминистките) се подклажда от феминизма. Сексизмът е отговор на феминизма и е крайно необходим за обществата заразени с тази отрова за равноправие, което на практика няма как да съществива, защото единият пол е по-силен физически и по-умен от другия! Моето отношение е правилно, защото докато съществува феминизъм няма да има спокойствие за хората и женската наглост подстрекавана от НПО-тата няма да спре. Не трябва да има право този, който е по-слаб и не произвежда достатъчно, да изяде това, което друг е произвел, заради по-голяма та му производителност. Харесва ми отношението на Орбан, Путин, Болсонаро и другите като тях. Такива мъже са за пример и благодарение на тях светът започва да се връща към нормалното си състояние. Ти си радетел за женската наглост - безпардонност и подчинението на мъжкия пол чрез уродливи закони за равноправие. Ето това никога няма да стане (въпреки мъже като теб) и ако днес войната е още скрита, то скоро ще стане открита и аз съм сигурен, че ще има победител и това няма да е женският пол. Не е наш грях на такива като мен, че не искаме жени да управляват света, защото както винаги съм казвал, мъжете са по-съвършени от жените и върховенството им е поверено от природата. В повече от 3/4 от света жените нямат думата. Обществата там имат спокоен живот, който не минава по съдилищата, а мъже и жени са щастливи. За това няма как с разни конвенции и с престъпни срещу мъжа закони, жените и ляворезбести да управляват света. Съвършени политици може да не съществуват, но добри политици ги има днес и те са от мъжки пол, които вземат правилни решения. Справка: - Орбан и Путин!

https://www.vesti.bg/sviat/oficialno-turciia-se-ottegli-ot-istanbulskata-konvenciia-6127717

Цитат

За евентуален отказ от конвенцията се заговори още миналата година в Турция, чието ислямо-консервативно правителство и електоратът му смятат, че тя нанася вреда върху семейните и религиозните ценности и окуражава ЛГБТ общността.

Цитат

Основана през 2011 г. по инициатива на Съвета на Европа, Истанбулската конвенция има за цел предотвратяване, съдебно преследване и премахване на домашното насилие и насилието над жени.

Турция, която подписа конвенцията през 2011 г., отбеляза нарастване на убийствата на жени миналата година.

преди 31 минути, nikssi написа:

Ами ще прави разбира се . Цялото изказване говори че смята останалите за рибоци кълвящи на гола кука. Това според мен говори единствено за умствения багаж на госпожата. А може би хормоналните проблеми при нея вече са факт. 😂

преди 3 часа, lsmurf написа:

Ами ще прави разбира се . Цялото изказване говори че смята останалите за рибоци кълвящи на гола кука. Това според мен говори единствено за умствения багаж на госпожата. А може би хормоналните проблеми при нея вече са факт. 😂

Абе ти да не си си сменил резбата? Каквото и да говори госпожата, факт е, че хомосексуаелизмът стана приоритет на фемино-гейското управление в Брюксел и налагат закони за наказателно преследване на тези, които не искат тази гейска политика. Колко пъти ще ни заставят да ратифицираме тази мръсна и извратена конвенция въпреки че, се оказа противоконституционна? И само с хормонална терапия жената мъж не може да стане, нито пък мъжът жена. На жената да и присадят пенис, тестиси и простата от маймуна + хормоналните изгъзици никога няма да може да заплоди друга истинска жена, нито ще е физически силна като мъж. На мъжа да му отрежат пениса, кайсиите и да премахнат простатата, като му присадят матка от свиня, да го сцепят отдолу имитирайки вагина и да му сложат яйчници от овца и останалите простотии никога няма да забременее, ако ще да го опънат 20 яки мъже, пращящи от тестостерон! Дали ти е ясно за какво става въпрос? Съмнявам се. Пак ще кажеш, че след кастрацията желаещите да станат хомосексуалисти ще са много щастливи, нищо че се самоубиват когато разберат че станалото е необратимо!

преди 16 часа, herkules2 написа:

Абе ти да не си си сменил резбата? Каквото и да говори госпожата, факт е, че хомосексуаелизмът стана приоритет на фемино-гейското управление в Брюксел и налагат закони за наказателно преследване на тези, които не искат тази гейска политика. Колко пъти ще ни заставят да ратифицираме тази мръсна и извратена конвенция въпреки че, се оказа противоконституционна? И само с хормонална терапия жената мъж не може да стане, нито пък мъжът жена. На жената да и присадят пенис, тестиси и простата от маймуна + хормоналните изгъзици никога няма да може да заплоди друга истинска жена, нито ще е физически силна като мъж. На мъжа да му отрежат пениса, кайсиите и да премахнат простатата, като му присадят матка от свиня, да го сцепят отдолу имитирайки вагина и да му сложат яйчници от овца и останалите простотии никога няма да забременее, ако ще да го опънат 20 яки мъже, пращящи от тестостерон! Дали ти е ясно за какво става въпрос? Съмнявам се. Пак ще кажеш, че след кастрацията желаещите да станат хомосексуалисти ще са много щастливи, нищо че се самоубиват когато разберат че станалото е необратимо!

Благодаря за дълбоко интелектуалната лекция . Горд съм че в нашия форум се подвизават такива високо ерудирани личности като теб . Продължавай да дерзаеш . Аз в този форум влизам главно заради такива като теб. Голямо забавление е .

преди 21 часа, lsmurf написа:

Напротив, много си е на място изказването, но трябва да си малко по- грамотен, за да разбереш примера с рибите. 

Като гледам какви ги пишеш, нейните проблеми са цвете.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Някой да тича да патентова хетеросексуална вода. 100% анти-гей. Идиотите ще си ипотекират панелката, да се запасят насред гей апокалипсиса. 

Аглайке, хората ни не са толкова прости, колкото ти се иска. Трудно ще ги накарате да приемат извратеното за нормално, нищо че силно се стараете.

А, извратеното не е хомосексуалното- то е просто отклонение от нормалната сексуалност, а всичкото друго, което искате да прокарате с оная мантра за "социалния пол". 

преди 9 минути, absurt написа:

Аглайке, хората ни не са толкова прости, колкото ти се иска. Трудно ще ги накарате да приемат извратеното за нормално, нищо че силно се стараете.

А, извратеното не е хомосексуалното- то е просто отклонение от нормалната сексуалност, а всичкото друго, което искате да прокарате с оная мантра за "социалния пол". 

Сигурен съм, че хората вярващи, че водата от чешмата ще те направи педал са все по-умни от Айнщайн. 

преди 56 минути, absurt написа:

Напротив, много си е на място изказването, но трябва да си малко по- грамотен, за да разбереш примера с рибите. 

Както казах по горе затова влизам в този форум за чета постове на "грамотни " хора и да ми се повдига интелектуалното равнище. Като чета дълбокомислените ти постове просто ми се пълни душата. Да си призная падам си малко мизантроп. Четенето на хора като теб подклажда вярата ми че има защо.

преди 1 час, absurt написа:

Радвам се, че съм ти полезна и осмислям дните ти.175383195_download(16).gif.150f2521e44126d72a1bc5212df80236.gif

Радвай се това не е лошо . А още по добре ще бъде да осмислиш и своите . Вместо да ръсиш простотии помисли малко . Защо "великата" Милена смята че гейовете не са хора ? Нека припомним само от нейната професия на колко светлинни години талант е тя от личности като Фреди Меркюри  и сър Елтън Джон примерно чак ми е неудобно да давам подобни примери и сравнения. Но видиш ли и тя ги превъзхожда с нещо - с това че била хетеросексуална . Ами на кой нормален човек това му влиза в работата. Отишла на запад не успяла поради липса на качества и сега вече плюе по гадния запад който иска да и смени пола. Наистина ли мислиш че на някого му пука какъв точно пол е госпожата?

преди 2 часа, lsmurf написа:

Благодаря за дълбоко интелектуалната лекция . Горд съм че в нашия форум се подвизават такива високо ерудирани личности като теб . Продължавай да дерзаеш . Аз в този форум влизам главно заради такива като теб. Голямо забавление е .

Абе с друго си горд ти! И като гледам ти повече дерзаеш, за което винаги си дерзаел. Да речем, че аз съм прост инженер, който не иска около него да има разни третополови или колкото там пола вече има по света, защото съм си гнуслив по рождение. Е, аз съм си такъв, а дали няма и други като мен ти прецени, нищо че искаш да минеш за високо ерудиран мъж (ако си мъж, а не хомосексуалист), и както сам казваш голямо забавление е. А в този форум ти влизаш не заради мен, а за да си против мен, и заедно с останалите злонамерени като теб искате да ми запушите устата с подсказки към полицията на форума!

преди 2 часа, absurt написа:

О, какво говориш? Той е най-начетен, с най-големи познания относно феминизма и хомосексуализма, и като високо ерудирана личност, прави изключителни умозаключения! Бил е директор на завод и при него жените били по-добри стругари, заварчици, монтьори, фрезисти, механици и каквото се сетиш за мъжки професии, където се изисква физическа сила! Така твърди той. Сигурно ако беше уволнил всички мъже и беше назначил само жени-работници, заводът му щеше да е световно известен!

преди 1 час, N1K17Y написа:

Сигурен съм, че хората вярващи, че водата от чешмата ще те направи педал са все по-умни от Айнщайн. 

Е, може да не са по-умни от Айнщайн, но са достатъчно умни за да разберат как насилствено промиват мозъците на децата им, като им натрапват, че смяната на пола е нещо хубаво и че децата ще са по-щастливи когато бъдат осакатени завинаги, след хомосексуалната пропаганда, че и средствата на данъкоплатците ползват за зловредната си дейност.

преди 1 час, lsmurf написа:

Както казах по горе затова влизам в този форум за чета постове на "грамотни " хора и да ми се повдига интелектуалното равнище. Като чета дълбокомислените ти постове просто ми се пълни душата. Да си призная падам си малко мизантроп. Четенето на хора като теб подклажда вярата ми че има защо.

Хайде пак изхвърляне, че и с ирония? Ако беше самоирония иди-ела, ама то голямо хвалене. Пълнела му се душата, че и си падал мизантроп?!? Друго нещо си ти, не си мизантроп, ама хайде сега да не казвам за мен точно какъв си, че като нищо ще се обидиш и край с мен. Ще ми запушиш устата завинаги.Това, че четеш е показателно, само че чети повече в нета за хомосексуализма и за вредата върху човечеството след насилсвеното налагане на тази извратена мода, и ако си "високо ерудиран" за какъвто се мислиш, ще проумееш, че това на пръв поглед нищожно малцинство от хомосексуалисти упражнява диктат над мнозинството и го тероризира, защото с измама е узурпирало властта! За сега! Примера с Фреди Меркюри, Елтън Джон, Джордж Майкъл и останалите ти е неуместен. Поне знаеш ли защо са починали толкова млади?

преди 3 часа, lsmurf написа:

Радвай се това не е лошо . А още по добре ще бъде да осмислиш и своите . Вместо да ръсиш простотии помисли малко . Защо "великата" Милена смята че гейовете не са хора ? Нека припомним само от нейната професия на колко светлинни години талант е тя от личности като Фреди Меркюри  и сър Елтън Джон примерно чак ми е неудобно да давам подобни примери и сравнения. Но видиш ли и тя ги превъзхожда с нещо - с това че била хетеросексуална . Ами на кой нормален човек това му влиза в работата. Отишла на запад не успяла поради липса на качества и сега вече плюе по гадния запад който иска да и смени пола. Наистина ли мислиш че на някого му пука какъв точно пол е госпожата?

Като гледам, моите "простотии" са нищо пред твоите. Какво общо има таланта й с личното й мнение, че не бива обратни да осиновяват деца? И къде въобще е станало дума за изброените от теб, певци, и къде тя е обявила, че ги превъзхожда поради хетеросексуалността си? Никъде, разбира се, но виж, ти идеално демонстрира това, което тя каза, че не приема при част от вас- най- кресливата част. Избиването на комплекси чрез непрекъснато афиширане на хомосексуалността ви и натрапването й. И абсолютната извратеност на идеята за социалния пол и флуидните персони, както и подтикването на децата да си избират пол.

А, твоя похват, като нямаш аргументи да нападаш на лична основа и да оплюваш човека на тема професия, е стар като света. И все така  намирисващ.

преди 2 часа, herkules2 написа:

Примера с Фреди Меркюри, Елтън Джон, Джордж Майкъл и останалите ти е неуместен. Поне знаеш ли защо са починали толкова млади?

Неуместно е да обявяваш живи хора за починали но ти го правиш. Да не говорим че личности като Фреди Меркюри остават безсмъртни с творчеството си. Благодаря за рекламата която ми правиш.

преди 41 минути, absurt написа:

Като гледам, моите "простотии" са нищо пред твоите. Какво общо има таланта й с личното й мнение, че не бива обратни да осиновяват деца? И къде въобще е станало дума за изброените от теб, певци, и къде тя е обявила, че ги превъзхожда поради хетеросексуалността си? Никъде, разбира се, но виж, ти идеално демонстрира това, което тя каза, че не приема при част от вас- най- кресливата част. Избиването на комплекси чрез непрекъснато афиширане на хомосексуалността ви и натрапването й. И абсолютната извратеност на идеята за социалния пол и флуидните персони, както и подтикването на децата да си избират пол.

А, твоя похват, като нямаш аргументи да нападаш на лична основа и да оплюваш човека на тема професия, е стар като света. И все така  намирисващ.

Ами има твърде много общо . Знаеш ли примерно как Елтън Джон възпитава децата си.

https://www.168chasa.bg/article/5388558

Защо госпожата твърди че хомо сексуалните не могат да възпитават деца. Могат и даже понякога по добре от нас хетеросексуалните. Затова дадох пример с таланта и приноса към световната култура който понякога е доста по голям от този на така изживяваща се героиня която уж случайно настройва публиката срещу запада и свободите които той предлага и с някаква носталгия към източния блок където нашата психика е друга. Ами друга е -ние просто не можем да приемаме различните. Мъже срещу жени , хетеро сексуални срещу хомосексуални , бездарни срещу талантливи, тоталитарно настроени срещу свободомислещи. Не възприемам хомосексуализма но това не ми пречи да оценявам хората с различна ориентация когато са качествени. Това е същото като с жените -приемам че са равностойни на мъжете и полът им или сексуалните предпочитания не е недостатък нито предимство и си е техен интимен въпрос в който външните хора не бива да се месят в нито една от двете посоки.

преди 10 минути, lsmurf написа:

Неуместно е да обявяваш живи хора за починали но ти го правиш. Да не говорим че личности като Фреди Меркюри остават безсмъртни с творчеството си. Благодаря за рекламата която ми правиш.

Ами има твърде много общо . Знаеш ли примерно как Елтън Джон възпитава децата си.

https://www.168chasa.bg/article/5388558

Защо госпожата твърди че хомо сексуалните не могат да възпитават деца. Могат и даже понякога по добре от нас хетеросексуалните. Затова дадох пример с таланта и приноса към световната култура който понякога е доста по голям от този на така изживяваща се героиня която уж случайно настройва публиката срещу запада и свободите които той предлага и с някаква носталгия към източния блок където нашата психика е друга. Ами друга е -ние просто не можем да приемаме различните. Мъже срещу жени , хетеро сексуални срещу хомосексуални , бездарни срещу талантливи, тоталитарно настроени срещу свободомислещи. Не възприемам хомосексуализма но това не ми пречи да оценявам хората с различна ориентация когато са качествени. Това е същото като с жените -приемам че са равностойни на мъжете и полът им или сексуалните предпочитания не е недостатък нито предимство и си е техен интимен въпрос в който външните хора не бива да се месят в нито една от двете посоки.

Чукаш на отворена врата, защото Милена не е демонстрирала неуважение към хомосексуалните, а негодува срещу тези, които непрекъснато демонстрират сексуалността си. Това и аз ти го написах, но продължаваш да твърдиш обратното, за да си подкрепях тезата. А, целият зор е да се пробута като нормално хомодвойки да осиновяват деца. 

Какво има да знам за това, как Елтън Джон си възпитава децата, като е ясно, че примерът, който им е пред очите всеки ден, изкривява представата за семейство? Липсва образа, модела на майката. Елементарни неща са и всеки човек с нормална психика, не би го причинил на дете, което уж обича.

току-що, lsmurf написа:
преди 2 часа, herkules2 написа:

Примера с Фреди Меркюри, Елтън Джон, Джордж Майкъл и останалите ти е неуместен. Поне знаеш ли защо са починали толкова млади?

Е, то ти винаги изкривяваш нещата, но нищо, простено ти е, щом си толкова високо ерудиран! Добре щеше да е ако ерудицията ти подскаже, за какво иде реч! Питам те, защо са починали толкова млади, тези които са починали. Елтън Джон за много млад ли го намираш? Да! Велик музикант е, и аз му го признавам, защото и аз съм и музикант освен техник! Но не е родител, а още по-малко е "майка" на тези деца. Като иска да помага на домове, да харчи парите си за благотворителност, но не и да осиновява деца, па били те от сурогатна майка! Представи си когато тези деца пораснат и в училище ги попитат "коя е майка ти"? Ще трябва да отговарят "майка ни е сър Елтън Джон"! Дори и милиарди да им остави, пак ще е срам майка им да е с пенис, дето не върши работа! А, не е задължително някой да умре, за да остане "безсмъртен"!

преди 9 часа, herkules2 написа:

който не иска около него да има разни третополови или колкото там пола вече има по света, защото съм си гнуслив по рождение.

Теб те е гнус и от жени . И мечтаеш за мъжко самовъзпроизводство без жени. Сам си го твърдял .

преди 5 часа, herkules2 написа:

Дори и милиарди да им остави, пак ще е срам майка им да е с пенис, дето не върши работа!

С какво се различаваш ти от тези яловите, след като мечтаеш за мъжко самовъзпроизводство и реално на теб не ти трябва пенис по предназначение ??

преди 9 часа, herkules2 написа:

Е, то ти винаги изкривяваш нещата, но нищо, простено ти е, щом си толкова високо ерудиран! Добре щеше да е ако ерудицията ти подскаже, за какво иде реч! Питам те, защо са починали толкова млади, тези които са починали. Елтън Джон за много млад ли го намираш? Да! Велик музикант е, и аз му го признавам, защото и аз съм и музикант освен техник! Но не е родител, а още по-малко е "майка" на тези деца. Като иска да помага на домове, да харчи парите си за благотворителност, но не и да осиновява деца, па били те от сурогатна майка! Представи си когато тези деца пораснат и в училище ги попитат "коя е майка ти"? Ще трябва да отговарят "майка ни е сър Елтън Джон"! Дори и милиарди да им остави, пак ще е срам майка им да е с пенис, дето не върши работа! А, не е задължително някой да умре, за да остане "безсмъртен"!

Според мен по малко срамно е майка им да е с пен.... който не върши работа отколкото баща им да е с мозък който не върши работа . Ама ти си продължавай да мислиш че твоите деца са по защитени от срам от неговите.

преди 14 часа, miro20 написа:

Теб те е гнус и от жени . И мечтаеш за мъжко самовъзпроизводство без жени. Сам си го твърдял .

Ти и тук ли се домъкна да ме дразниш бе? Иди си в политическата тема, да спориш колко велики са САЩ и как ще санкционират Русия. Не че я разбираш политиката ама поне се напъваш и когато не ти изнася фактологията веднага всичко става фейк. Да, гнус ме е от гейове и от смрадливи жени. Гнуслив съм си от малък. Твърдал съм го и пак го твърдя! Не е важно за какво мечтая аз или ти. По-важно е че науката напредва и след разгадаването на човешкия геном мъжкото самопроизводство е възможно без женско участие, което означава, че жените няма да са нужни и може да бъдат изключени при репродукцията на човешки фактор, докато женско самопроизводство без мъжко семе на теория и на практика е невъзможно. Ето това твърдя и го казвам с възхищение, за да ти се изясни, че мъжът (истинският мъж, а не разни гейове и 32-полови същества) е по-съвършен от жената и за това стои по-високо в природната йерархия! На феминизмът скоро ще му дойде краят. Светът е просъществувал и се е развил във вида който е днес благодарение на патриархата. Този исторически факт не може да бъде заличен!

преди 15 часа, miro20 написа:

С какво се различаваш ти от тези яловите, след като мечтаеш за мъжко самовъзпроизводство и реално на теб не ти трябва пенис по предназначение ??

Ами с това, че не съм ялов и вече съм чул гласа на пениса си! И понеже съм доста плодовит (спермеатозоиди 280 милиона на поле при 90% подвижност преди 10 години. Станах донор в болница във Варна) мога да се възпроизвеждам с жена и без жена чрез изкуствена утроба. Имам две големи деца. Е, не са момчета, но това е, такъв ми бил късмета. Ти какви деца имаш, къде ти е жената и кога правиш секс, след като висиш денонощно във форума? А, пенисът си е мой, доста е качествен, още върши добра работа и си ми трябва. Може пък да доживея докато пуснат в употреба изкуствената утроба и с Х-хромозомата ми произведат мъжки яйцеклетки, които да оплодят с моето семе!

преди 11 часа, lsmurf написа:

Според мен по малко срамно е майка им да е с пен.... който не върши работа отколкото баща им да е с мозък който не върши работа . Ама ти си продължавай да мислиш че твоите деца са по защитени от срам от неговите.

Абе как така ще се нарича майка, пък ще е с пенис бе? Чуваш ли се какви ги дрънкаш? Сигурно таткото ще е с вагина?!? И как определяш на кого мозъкът върши или не върши работа? Моите деца няма от какво да се срамуват. Осигурил съм им всичко необходимо, изучих ги, възпитахме ги с жена ми да се държат подобаваещо и никога на не спорят с мъже. Красиви са много и приличат на мен. Имат си татко и мама, а не родител 1 и родител 2, или пък родител 3. Вече сами могат да се издържат, дори и малката си е намерила и е започнала работа. Аз обаче продължавам да им пращам пари без да знае майка им!

преди 1 час, herkules2 написа:

Да, гнус ме е от гейове и от смрадливи жени. Гнуслив съм си от малък. Твърдал съм го и пак го твърдя! Не е важно за какво мечтая аз или ти. По-важно е че науката напредва и след разгадаването на човешкия геном мъжкото самопроизводство е възможно без женско участие, което означава, че жените няма да са нужни и може да бъдат изключени при репродукцията на човешки фактор, докато женско самопроизводство без мъжко семе на теория и на практика е невъзможно. Ето това твърдя и го казвам с възхищение, за да ти се изясни, че мъжът (истинският мъж, а не разни гейове и 32-полови същества) е по-съвършен от жената и за това стои по-високо в природната йерархия! На феминизмът скоро ще му дойде краят.

Да де.. разбрах че пенисът не ти трябва. Пак се връщам на въпроса.. с какво се различаваш ти от ония третополови, незнамсикаквиполови...... т.е. яловите  ??

Нали се сещаш колко пъти съм акцентирал каква е разликата между нас с теб - аз уважавам, харесвам жените, защото имам пенис който е пряко реагиращ на това.

За ралзика от теб. Който се гнуси от жени, мрази ги , изпитва болезнена неприязън и отвращение. Няма как да ме убедиш че пениса ти е необходим за нещо в тези "отвратителни" условия :) :) :)

Плюс мечтите ти за мъжко самовъзпроизводство без жени, за което пък съм ти казвал също - аз не намирам смисъл в живота си без жена.

Виждаш ли колко сме коренно различни ? Аз съм мъж.. а ти  какво си ... ? ??

на 4.07.2021 г. в 17:04, N1K17Y написа:

Не, от него не. Но са доста по- образовани и умни от други, които в невежеството си, чак стават смешни. От доста години в САЩ са забелязали, че в щата, произвеждащ най- много царевица, при рибите се забелязват хормонални изменения- хермафродизмът се покачва. Също така, при мъжете се забелязват хормонални проблеми, нарастване на гърдитеи др. Можеш да прочетеш, стига да искаш.

Ето ти една таблица с влиянието на пестицидите, хербицидите и фунгицидите върху човешкия организъм. Всичкото това влияние е точно от водата в чешмата.

https://www.bfsa.bg/uploads/File/COR_Aktualno/13-046/Material.pdf

ДДТ има още в земята, а е забранено през 1970г.

преди 11 часа, miro20 написа:

Да де.. разбрах че пенисът не ти трябва. Пак се връщам на въпроса.. с какво се различаваш ти от ония третополови, незнамсикаквиполови...... т.е. яловите  ??

То на глупавия да му обясняваш, че водата е мокра и че огънят може да те изгори няма да те разбере. Все си мисли, че небето е синьо и облаците са от памук! Онези третополовите и над 32-половите т.е. яловите ги подкрепяш ти. Радваш им се защитаваш ги с истанбулски конвенции, което предполага, че и ти си като тях. Аз отдавна съм създал поколение чрез пениса си и още ще създавам ако се наложи чрез жена или без жена чрез технологиите,  което доказва предназначението му, а и на жена ми още и трябва. Ти, дето киснеш денонощно във форума и не си помирисвал жена, обичаш жените виртуално и не можеш без тях нищо не си разбрал, а и как ще разбереш? Мъже с промити от феминизма мозъци също насърчават феми извратенията, но подозирам, че ти вместо с пенис си с вагина. Няма друго обяснение за върлото ти демонстриране на женската извратения.

преди 11 часа, miro20 написа:

Нали се сещаш колко пъти съм акцентирал каква е разликата между нас с теб - аз уважавам, харесвам жените, защото имам пенис който е пряко реагиращ на това.

Я пак си помисли, дали наистина имаш пенис или нещо друго вместо пенис? Твоите акценти за харесването на жените-феминистки и за налагане на феми-закони, чрез които мъжете да бъдат обявявани за изнасилвачи говорят за друго. Няма ка да имаш нещо, което реагира на женски сексапил, след като искаш да съдиш тези, които имат такова нещо, реагиращо безотказно и неконтролируемо от мъжа, поради природна закономерност!

преди 12 часа, miro20 написа:

За ралзика от теб. Който се гнуси от жени, мрази ги , изпитва болезнена неприязън и отвращение. Няма как да ме убедиш че пениса ти е необходим за нещо в тези "отвратителни" условия :) :) :)

Няма нужда да убеждавам заблудения в нещо, което той не може да види поради умствена недостатъчност и насадена слепота. Пенисът си е мой и ти не си капацитет, за да кажеш дали ми е необходим или не. Явно ти, който нямаш пенис ми завиждаш, както всяка феминистка и искаш закони за забрана на секс без нотариална заверка. А, може би и служителка от феми-НПО да присъства и да свети, наблюдавайки акта, да не би жената да бъде изнасилена, след като вече има нотариално заверен документ за секс в определен ден и час?

преди 12 часа, miro20 написа:

Плюс мечтите ти за мъжко самовъзпроизводство без жени, за което пък съм ти казвал също - аз не намирам смисъл в живота си без жена.

Виждаш ли колко сме коренно различни ? Аз съм мъж.. а ти  какво си ... ? ??

Мечтите ми за мъжко самопроизводство не са мои мечти, а предполагаема реалност по екстраполация, заради заразата с феминизъм в Хр. свят. На теория свят без жени е възможен, докато свят без мъже не може да има. Това е отговор на феми-утопията, че само жените можели да раждат. Без мъжко семе ще раждат само венерически болести. Друг е въпросът кое е по-добре. А, че с теб сме коренно различни е ясно. Ти за мен или си гей или феминистка, която иска непременно ратификация на позорната конвенция. Аз мразя гейове и феминистки, които изяждат труда на хетеро-мъжете и си приписват заслуги, които нямат. За това съм протв тая конвенция. Знам какъв мъж съм и имам деца, които са мои,  а ти какъв мъж си лесно може да се предположи. Старите хора казват на меките китки: - "Мъж, като ла*но на дъжд!"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.