Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 3 минути, miro20 написа:

Задоволявай се там с мъже, обкръжавай се с мъже, бягай надалеч от жени.

Бе, ти и тука  си бил по католик от Папата

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 13 часа, miro20 написа:

За теб всичко свързано с "жени" е гавра със самочувствието ти :) 

Няма как да разбереш какво е истински мъж, докато изпитваш толкова неистова болезнена злоба към женския пол. Докато избиваш травми от детството заради което  биеш момиченца една по една , щото накуп те е страх. Не е лошо да се консултираш и с психолог.

Така че, не се и напъвай. Задоволявай се там с мъже, обкръжавай се с мъже, бягай надалеч от жени.

И остави жените на нас, истинските мъже :)   Това както се сещаш, те посъветва една дама тук :hush:

пп

Между другото , ИК е точно за такива като теб.

Защото гейове , пострадали жени и деца не са единствената категория. Тя защитава и такива като теб, пострадали  и травмирани по един или друг начин от насилие . Включиетлно и от жени спрямо мъже.

Да, рядкост са такива от "мъжки пол"  като теб , но и ти много добре се представи и обясни проблемите си :yanim:

Мислех въобще да не отговарям на простотията ти, както виждаш и на предишния ти пост не отговорих, а ти си нахален като конска муха, и да ме прощава Филипов за обещанието, но ти си рядко отвратителен с наглостта ти, и може би имаш права над модераторите тук. "Не болтай" се отнася точно за теб, ама ти не спираш. Обърни внимание на заглавието на темата !  "Обсъждане на ИК!!! Я сега прочети какво си написал!

на 31.03.2021 г. в 22:00, miro20 написа:
  на 30.03.2021 г. в 23:26, miro20 написа:

цялата тема е в стил "как да заколим жена бързо и ефективно" . Защото женомразеца има "право на мнение" :)

Ако беше поне малко интелигентен щеше да разбереш каква простотия си написал! Темата е точно за обратното, за което ти опищя форума, "как да заколят мъжете бързо и ефективно"  гейовете и феминистките, чрез извратени закони описани в ИК! И като не се получи, сега беснееш и се чудиш каква помия да изсипеш върху мен.

на 2.04.2021 г. в 10:03, miro20 написа:

Набили сте момичета и сте ги остригали заради някакви билети за опера ??? за 3 лв ??? :tease2:

Е няма такъв позор. засрами се.

В злобата си дори не си прочел правилно поста ми. Да набихме ги, 3 лв. са си 3 лв. за онова време, и с тях можех да си купя два транзистора SFT-308, с които да направя заглушители за автомобилни радия, монтирани в кибритена кутийка, заедно с 1,5 волта батерийка и парче феритна антена за осцилатора! Само че не сме остригвали момичетата, а нас директора ни острига нула номер, за дето ги набихме. Ползата все пак беше за нас. Повече момичетата не посмяха от наше име да обявяват ученически мероприятия до завършване на техникума.

Останалите ти простотии няма повече да коментирам, ти си живей виртуално с жени, обичай си ги и в никакъв случай не им посягай! Те гейовете-джентълмени като теб не искат да посягат на жени в реала, а дори и да искат нищо не могат да им сторят, освен да ги олигавят, дори и жените да се съгласят на нещо, ще си останат само с очакванията.

преди 19 минути, herkules2 написа:

Да набихме ги, 3 лв. са си 3 лв.

Тъй де :giggle1:

преди 19 минути, herkules2 написа:

и се чудиш каква помия да изсипеш върху мен.

Не бе биячо на момиченца и то поеденично , просто цитирам теб :)

преди 20 минути, herkules2 написа:

ти си живей виртуално с жени, обичай си ги и в никакъв случай не им посягай!

Ами не драги, този който РЕАЛНО , а не виртуално бяга от жени, мрази жени , който избира само мъжка компания и на работа и за забавление, който мечтае за мъжко самовъзпроизводство , си ти.

Аз казах че не си представям живота без жена. И не посягам на жени , защото никой истински мъж не би посегнал да бие жена.   Т.е. тотална твоя противоположност, другарю гей :hush:

на 4.04.2021 г. в 22:32, miro20 написа:

Тъй де :giggle1:

Не бе биячо на момиченца и то поеденично , просто цитирам теб :)

Ами не драги, този който РЕАЛНО , а не виртуално бяга от жени, мрази жени , който избира само мъжка компания и на работа и за забавление, който мечтае за мъжко самовъзпроизводство , си ти.

Аз казах че не си представям живота без жена. И не посягам на жени , защото никой истински мъж не би посегнал да бие жена.   Т.е. тотална твоя противоположност, другарю гей :hush:

При всичката ти помия, дето си изсипал върху мен, по добре помисли върху това!

https://fakti.bg/world/568828-erdogan-uniji-ursula-fon-der-laien-video

Ето това е правилно отношение към слабия пол, решил да управлява и да извършва подмолно законни репресии срещу силния пол! Харесва ми много примера на Ердоган. БРАВО! Това е пример за истинско мъжко поведение, което ти никога няма да разбереш! Ясно и показва къде е мястото на женския пол, и че той никога няма да е равен на мъжкя в повече от 3/4 от света, дори и изцяло ЕС да се  командва от жени! А, ето го и хленченето на Урсула, председател на ЕК, не получил кресло полагащо се само на мъжете!

Цитат

Дълбoкo cъм зaгрижeнa oт фaктa, чe Турция ce oттeгли oт Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция“, кaзa тя прeд рeпoртeри. „Cтaвa въпрoc зa зaщитa нa жeнитe и зaщитa нa дeцaтa oт нacилиe. И ceгa тoвa oчeвиднo e грeшeн cигнaл“. Урcулa фoн дeр Лaйeн и Шaрл Мишeл oбикнoвeнo ce cчитaт зa рaвни пo диплoмaтичecки рaнг. Кaтo ръкoвoдитeл нa Eврoпeйcкaтa кoмиcия фoн дeр Лaйeн oглaвявa изпълнитeлнoтo крилo нa EC и ръкoвoди прeгoвoритe зa приcъeдинявaнe нa Турция.

На Турция не и трябва присъединяване към ЕС, тя и така си е много по-добре от нас. Мъжете в Турция никога няма да допуснат унижението жена с власт да стои по-високо от тях! Защитата на жени и деца може да има, само тогава, когато мъже (съпрузи и бащи) ги защитават. Убийствата на жени в Турция ще намалеят значително, след изтеглянето им от ИК, и може би ще последват примера на Русия. Консервативният ред във всяка държава носи огромни ползи за населението, а феминистичното безредие и мания за власт на жените е вредно дори и за самите жени.

Публикувано във факти.бг: Ердоган унижи Урсула фон дер Лайен (ВИДЕО)
  • Автор

Аман!

То бива, бива наглост, ама тяхната не се трае! :mad:

ЕК призова страните - членки да ратифицират Истанбулската конвенция

Ето как Анкара се отнася към ЕК и към жените като такива. Марш в ъгъла. Но и Мишел трябваше да прояви кавалерство ако смята че е мъж , европеец и кавалер. Така че срамът не е само за Турция но и за Европейците които като представители на Европа би трябвало да дават пример на света какво е толерантност , кавалерство и зачитане на равноправието.

https://www.vesti.bg/sviat/erdogan-i-sharl-mishel-siadat-fon-der-lajen-ostava-prava-6123913

преди 11 часа, lsmurf написа:

Ето как Анкара се отнася към ЕК и към жените като такива. Марш в ъгъла. Но и Мишел трябваше да прояви кавалерство ако смята че е мъж , европеец и кавалер. Така че срамът не е само за Турция но и за Европейците които като представители на Европа би трябвало да дават пример на света какво е толерантност , кавалерство и зачитане на равноправието.

https://www.vesti.bg/sviat/erdogan-i-sharl-mishel-siadat-fon-der-lajen-ostava-prava-6123913

Конят и козата няма как да са равноправни и да получават зоб по равно! Кавалерството днес го няма защото няма дами, феминизмът ги превърна в хибриди и мъжете няма на кого да кавалерстват!

Ха, смърфе каквостава бе? Нещо не ти харесва май положението? Нали и аз казах, точно във "Вести" преди четири години, че Ердоганя ще им "свети маслото" на феминистките, а ти и останалите катно теб ме оплюхте и какво ли не още, само и само да ми забранят да пиша истини, които днес са очеизвадни? Лош пророк се оказах, но с правилно предположение! Поведението на Анкара е показателно! Точно така трябва да се отнасят с тези, помислили се за равни с другите! Тая да е благодарна, че са я сложили наравно с Чауша, че можеше и с него да не бъде равна. :lol6: На Ердоган разни заплахи от ЕС не минават. Хайде да видим, как ще му наложат ИК, както натискат нас, нищо че е приета в Истанбул. Друг път европейците да се научат, да не слагат жени на толкова високи постове, ако искат да има диалог с Турция и с други страни като нея. Че и каква наглост, тръгнали женски права да дирят и то в Турция? Да не си мислят, че турците ще ги посрещнат с хляб и сол за такова безобразие? А, брадатият п***л нали и той си е женчо, не посмя да реагира феминистично, че може и той да остане прав без стол! Смърфе, прочете ли коментарите под статията от линка който си постнал? Прочети ги, и ще видиш какво е отношението и на мъжете при нас към жената-лидер, дето стои като глътнала бастун на снимката! Ти в твоя завод може да слагаш жени на високи постове само защото са жени, но без мъже ще фалираш. Мъжете са гръбнакът на всички производства, жените са само за цвят, но далновидните бизнесмени предпочитат чистия-безцветен фон, за реализация на по-големи печалби!

преди 1 час, herkules2 написа:

Конят и козата няма как да са равноправни и да получават зоб по равно!

Ти с кого спиш в легло ? С кон или с коза ?

Би трябвало да е с "равноправен" човек.

Дали е така при теб много се съмнявам :) 

преди 1 час, herkules2 написа:

Кавалерството днес го няма защото няма дами, феминизмът ги превърна в хибриди и мъжете няма на кого да кавалерстват!

Ти никога не си знаел какво е да си кавалер. От малък биеш момиченца, и то поотделно защото иначе не можеш :)

"феминизма" никого не е превърнал . Аз все още се надявам някога да срещна феминистка. Защото именно като и покажеш че си джентълмен и кавалер, феминистките забравят всичките глупости от които толкова се страхуваш и стават обикновенни жени :) 

Разбираш ли сега защо ти винаги смяташ жените за феминистки  ? Защото никога не си бил кавалер, нито джентълмен.

Съжалявам те. Наистина. Никога няма да разбереш какво е да си с истинска жена, а ти да се чувстваш истински мъж.

Това никой гей не го може. Но при теб е по зле , защото гейовете са си гейове, но не всеки гей е унижаван от жени , както ти сам си призна :) 

преди 18 часа, miro20 написа:

Ти с кого спиш в легло ? С кон или с коза ?

Би трябвало да е с "равноправен" човек.

Дали е така при теб много се съмнявам :) 

Абе ти от къде изникна пак бе? Обяснявах на смърфа някои неща, а ти пак се домъкна за да досаждаш. С жена си спя, а не с коза. Вече 28 години само с нея си лягам, а на 24 се ожених. Други подробности искаш ли? Ти, ако си зоофил нищо чудно да спиш с кози, защото с жена ще ти е трудно, освен виртуално. И как така посред нощите си тръгнал да пишеш из форума, и то не нещо особено, а пак същите ти глупости. Кон или коза?!? Явно от метафори не разбираш. Ако бях направил сравнение между тир и камион, кой е с по-голяма стойност, кой знае каква друга простотия ще измислиш. И за какво равноправие в леглото дрънкаш бе, ти изобщо секс с жена правил ли си, деца имал ли си? Смешник! Когато си на кеф плющиш жена си до откат и след банята си блажен в кревата. Ако сутрин тръгваш на работа с пълен стомах и с празни топки, денят ти ще е прекрасен, ама ти от къде да го знаеш, щом денонощно си във форума?

Ти никога не си знаел какво е да си кавалер. От малък биеш момиченца, и то поотделно защото иначе не можеш :)

Хайде пак старата песен, като развалена грамофонна плоча! Не ми трябва да съм кавалер като теб, доста гейско го намирам.Ти да не си присъствал, когато ги бия, че да знаеш? Ще ги бия разбира се, когато заслужават, и не само поотделно, а и на групички. То аз и момчетата дето ги защитават (такива като теб) също ще набия ако нещо много вземат да се лигавят. 

"феминизма" никого не е превърнал . Аз все още се надявам някога да срещна феминистка. Защото именно като и покажеш че си джентълмен и кавалер, феминистките забравят всичките глупости от които толкова се страхуваш и стават обикновенни жени :) 

Надявал се той, да срещне феминистка?!? Като киснеш денонощно във форума, ще я срещнеш на куково лято!

Разбираш ли сега защо ти винаги смяташ жените за феминистки  ? Защото никога не си бил кавалер, нито джентълмен.

Съжалявам те. Наистина. Никога няма да разбереш какво е да си с истинска жена, а ти да се чувстваш истински мъж.

Това никой гей не го може. Но при теб е по зле , защото гейовете са си гейове, но не всеки гей е унижаван от жени , както ти сам си призна :) 

Тази ти простотия няма да коментирам повече, за съжаление си само ти. Уж интелигентен, а като развален грамофон повтаря едно и също. Не ти ли омръзна? Ако си забелязал темата е "обсъждане на ИК"! Да кажеш нещо по въпроса с Ердоган? Как мислиш, равна ли му е Урсула? Следващият път да си носи табуретка и да застане в ъгъла. Там и е мястото според Ердоган. Равна му била, друг път! А и едва ли е била поканена официално от Анкара. Сигурно се е самопоканила за да се моли за ИК, за дето Турция я денонсира. Само че не е познала. И как измънка само, било за защита на жени и деца. Хайде да се оплаче сега на GREVIO да накаже президента на Турция, щото GREVIO били над законите във всяка държава!:laughing5:Турците едва ли ще допуснат повече нов бунт на площад Таксим, по подобие на майдана в Украйна. А и Ердоган затвърди позициите си и извратена "демокрация" с жени на високи постове както при нас никога няма да допусне!

преди 14 минути, herkules2 написа:

Не ми трябва да съм кавалер като теб, доста гейско го намирам.Ти да не си присъствал, когато ги бия, че да знаеш? Ще ги бия разбира се, когато заслужават, и не само поотделно, а и на групички. То аз и момчетата дето ги защитават (такива като теб) също ще набия ако нещо много вземат да се лигавят. 

Класика ! :lol6:

Естествено че не ти трябва да си кавалер и джентълмен. Затова и не знаеш какво е. Не знаеш какво е да уважаваш жена , да изпитваш чувства към нея, да правиш компромиси, да цениш времето с нея, и т.н. неща които един гей  няма как чисто по природни причини да знае.

Виждаш ли как се издаваш :)

преди 16 минути, herkules2 написа:

И за какво равноправие в леглото дрънкаш бе

А де  ? Отде да знаеш.  :lol6:Класически насилник .

преди 18 минути, herkules2 написа:
преди 20 часа, miro20 написа:

Тази ти простотия няма да коментирам повече, за съжаление си само ти. Уж интелигентен, а като развален грамофон повтаря едно и също. Не ти ли омръзна?

Че как да коментираш , като няма какво да кажеш срещу собствените си думи. Защото аз цитирам най вече теб и твоите крайни противозаконни простотии и гейска жемонразка пропаганда

• 2 седмици по-късно...

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Zhestoko-ubiistvo-Zhena-se-samoubi-3-godishnoto-i-dete-e-tezhko-raneno-1076076

Цитат

Към момента работната версия е, че майката е заклала детето си и след това се е самоубила. Тепърва ще се изясняват мотивите за кървавата баня

Как ще предостврати това самоубийство ИК? Това е резултат от големите женски права, и щом мъжете нямат право да ги бият, те сами ще се самоубиват! Ей затова трябва все някога правата да им се отнемат със сила, а децата да са собственост само на мъжа.

преди 3 часа, herkules2 написа:

Това е резултат от големите женски права, и щом мъжете нямат право да ги бият, те сами ще се самоубиват! Ей затова трябва все някога правата да им се отнемат със сила, а децата да са собственост само на мъжа.

Само болен мозък може да направи такава причинно -следствена  връзка .

Значи ... - бий жената за да не се самоубие.

Тотален сбърканяк може да си мисли такива неща и изводи .

преди 3 часа, herkules2 написа:

Как ще предостврати това самоубийство ИК?

Има програми за защита и помощ на родители с проблеми. Включително и какви бяха там .. осигуряване на отделни квартири и изолиране от вредна среда.. и тн.. и т.н..

преди 8 часа, miro20 написа:

Значи ... - бий жената за да не се самоубие.

Това е правилно, но не само за да не се самоубие, а за да не убива децата на мъжа и да не мисли за глупости, като равни права, женски привилегии и закони за репресии на мъжкия пол, чрез разни истанбулски конвенции!

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ти за либерастите ли си ?

То е ясно за кого е, щом реве за ИК и юридическа женска власт над мъжете!

преди 8 часа, miro20 написа:

Има програми за защита и помощ на родители с проблеми. Включително и какви бяха там .. осигуряване на отделни квартири и изолиране от вредна среда.. и тн.. и т.н..

Да бе, пак зловредно харчене на пари. Само заради женските проблеми обществото ще се лишава от огромни средства и то във вреда на мъжкия пол, вместо парите да отидат за нуждите на пенсионери и да има по-ниски данъци и такси. Каквото търсят жените си го намират, и каквото повикало такова се обадило. Няма да е по тяхната и толкоз!

Ех каква тежка съдба :

Цитат

Имeннo oгpoмнoтo ĸoличecтвo шaмapи, нaĸaзaниятa и yнижeниятa, ĸoитo Tиxoмиp пoнecъл в дeтcтвoтo cи, гo пoдтиĸнaли дa ce нacoчи ĸъм cпopтa. Taм нaмepил иcтинcĸи oтдyшниĸ зa житeйcĸитe cи пpoблeми. Ha 16 гoдини cтaнaл peпyблиĸaнcĸи шaмпиoн пo ĸyлтypизъм, пocлeдвaли oщe няĸoлĸo титли нa бaлĸaнcĸo и нa cвeтoвнo нивo. Дoĸaтo тpeниpaл, зaбpaвял нecгoдитe.

Mлaдият мъж cмятa, чe зapaди тopмoзa oт тaзи жeнa в дeтcтвoтo ce e oтвpaтил oт нeжния пoл и тoвa e oпpeдeлилo ceĸcyaлнaтa мy opиeнтaция. Дългo вpeмe ce cpaмyвaл oт тoвa, чe e гeй, нo вeчe c гopдocт пpeдcтaвя пapтньopa cи.

https://www.kliuki.bg/431996/кошмар-ето-защо-тихомир-рангелов/

https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/tihomir-ot-fermata-za-polovinkata-si-krasimir-nashata-vrazka-e-edna-na-milion.html

На кого ли ми прилича неговата история от споделящите тук ? :giggle1:

преди 5 часа, miro20 написа:

Ех каква тежка съдба :

https://www.kliuki.bg/431996/кошмар-ето-защо-тихомир-рангелов/

https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/tihomir-ot-fermata-za-polovinkata-si-krasimir-nashata-vrazka-e-edna-na-milion.html

На кого ли ми прилича неговата история от споделящите тук ? :giggle1:

Ами освен на теб на друг не виждам да прилича тази история, с тази разлика, че от женчо ти се приискало да си спортист, че и културист!:giggle1:

Ясно е, защо мечтаеш за ИК!:lol6:

преди 21 минути, miro20 написа:

Позна се :) 

Ти ли си се познал? Радвам се, но не се надявай за ИК, няма да я ратифицираме, казах!:nono:

http://www.bta.bg/bg/c/NF/id/2404058

От това по голямо женско нахалство едва ли има! Тая бълва змии и гущери, заради това, че Ердоган я постави на място. Така и трябва, за да знаят и останалите, че жената в Турция и в 3/4 от света не е равна на мъжа. Диван гейт и пълен игнор на такива като нея. Сега щяла да обяви насилието над жени деца и хомосексуалисти за престъпление ....сигурно направо за престъпление срещу човечеството! А сега де? Само дето няма точна дефиниция за насилието. Ако мъж гледа през прозореца скъп автомобил, и жена премине пред погледа му, дали ще се смята за насилие над жената, защото мъжът е харесал хубавата кола и не отделял погледа си от нея, той да бъде осъден за тежко престъпление?

Цитат

NF 19:02:32 26-04-2021
NS1902NF.022
ЕС - Турция - институции

ЕК ще предложи възможност за
заобикаляне на съпротивата
срещу Истанбулската конвенция

Брюксел, 26 април /кор. на БТА Николай Желязков/
Европейската комисия ще предложи тази година законопроект, с който да се заобиколи съпротивата срещу въвеждането на Истанбулската конвенция. Това съобщи председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен в изслушване пред Европейския парламент.
Почувствах се засегната, незачетена като жена и европеец, добави тя по повод случая, станал известен като "дивангейт". Понякога се изумявам, че трябва да говорим за толкова очевидни неща - хората в Европа да имат еднакви права и възможности, независимо откъде са, кого обичат, в какво вярват и на колко години са, добави тя.
Не успявам да намеря никакво оправдание в договорите за ЕС с това как се отнесоха към мен в Анкара, посочи Фон дер Лайен. Очаквам към мен да се отнасят като председател на уважавана в цял свят институция. Според мен всичко се случи, защото съм жена. Аз съм и първата жена председател на ЕК, допълни тя.
На снимките от предишни подобни срещи (на председателите на ЕК и на Европейския съвет с президента на Турция - бел. кор.) има достатъчно столове, но няма жени, отбеляза Фон дер Лайен. По нейните думи благодарение на кадрите от срещата всички са видели какво се е случило и това е предизвикало заглавия по целия свят, без да има нужда от подзаглавия.
Фон дер Лайен заяви, че от 10 години Истанбулската конвенция е подписана от държавите в ЕС, но някои страни още не са я ратифицирали, а други обмислят да се оттеглят. Това е неприемливо, заяви председателят на ЕК. Тя посочи, че законопроектът, който се подготвя, ще обяви насилието срещу деца и жени за престъпление в ЕС.

• Автор

Преди малко прочетох нещо, което ме ужаси!

Десетки убийства в Лондон за пет дни - зловещото лице на либералната идеология

Автор: Ирини Зикидис, Фейсбук

преди 1 минута, Мойра написа:

Преди малко прочетох нещо, което ме ужаси!

КАто чуя нещо от рода на... "фейсбук цензурира и ми изтри поста без причина " , обикновенно нещата се оказват малко по различни . Ама ти си знаеш... :getout:

преди 3 часа, miro20 написа:

КАто чуя нещо от рода нафейсбук ... "цензурира и ми изтри поста без причина " , обикновенно нещата се оказват малко по различни . Ама ти си знаеш... :getout:

А ти малко ли простотии постна от фейсбук бе "умен"? И не са фейк шъ знаиш! Все са "истини"! О, забравих, ти си тоя дето никъде не го трият:angry:

ПРавиш ли разлика между ... цитат от фейсбук и реване " фейсбук ми изтри поста и ме цензурира" и т.н. ? :)

Очевидно не. :hit:

/ и се научи коректно да цитираш какво съм писал а не разместени глупости / 

преди 1 час, miro20 написа:

ПРавиш ли разлика между ... цитат от фейсбук и реване " фейсбук ми изтри поста и ме цензурира" и т.н. ? :)

Очевидно не. :hit:

/ и се научи коректно да цитираш какво съм писал а не разместени глупости / 

Разместените глупости са твой специалитет, аз не мога да се меря с теб, а, това че теб никъде не те трият за твоите глупости е факт неоспорим! Фейсбук се е превърнал в порнография, където във всеки пост цитиращ очевадна истина се вижда или сексизъм или измислено насилие към "онеправданите"  ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендъри), дето квичат с грозни голи увиснали цици и гнусни космати задници, като свине по улиците с паради за права, които имат както всички останали нормални хора. И, който се осмели да критикува тази гнусна пасмина, бива баннат или постът му бива изтрит, ама де толкоз акъл у теб за да го проумееш!

преди 10 часа, herkules2 написа:

дето квичат с грозни голи увиснали цици и гнусни космати задници, като свине по улиците с паради за права, които имат както всички останали нормални хора. И, който се осмели да критикува тази гнусна пасмина, бива баннат или постът му бива изтрит, ама де толкоз акъл у теб за да го проумееш!

Да, тази болезнена патологична омраза към женския пол наистина не мога да я разбера. То и никой не може, затвоа такива като теб би трябвало да търсят професионална медицинска и психологическа помощ заради тезитолкова силни травми от детството и насилие от момиченца в училище,  все неща които така ти пречат да си мъж.

Между другото , ИК е точно и за такива като теб . Защото защитава от насилие не само женския пол и децата, но и пострадали мъже.

преди 10 часа, herkules2 написа:

Разместените глупости са твой специалитет

Прекрасно се вижда по горе как не си ме цитирал коректно :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.