Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 2 часа, miro20 написа:

Къде намеси военния преврат и жестокостите към граждани и др  със феминизъм.. аз идея си нямам :giggle1:

Цитат

Жена лидер печели изборите в Мианмар, но няма право да стане президент!

Как мислиш, от къде на къде, жена ще става лидер? Това е работа на феминизма! Да ходи да ражда там и да чисти къщата на мъжа си. Ама тя не, лидер решила да става, че и мъже повлякала след себе си. Имала синове.....похвално е, ама с лидрските и качества едни други мъже не са съгласни.

https://www.initiative.bg/?p=1412

И крайно време е да разберат жените в мъжките държави, че няма да стане тяхната. Как пък е успяла да се домъкне тая до президентския стол? Но, военните там си знаят работата и се намесват на време! Дано да променят конституцията си и да не се допускат повече жени до високи постове, за да не се получават такива ненормални неща, като това. Сигурно мъжете им там са се свършили, че да слагат жена за върховен главнокомандващ на армия от 500 000 мъже! Тези мъже не търпят такива женски извращения както става при нас в Европа, и слагат жените на място.

преди 3 часа, miro20 написа:

Нормално е  всякакви извратеняци-насилници  да са против ИК.

Да бе, сега ти пък изкара 80% от българския народ извратеняци-насилници, защото се обяви против ИК! Скоро и други страни ще денонсират ИК. От сега ги обявявай за извратеняци-насилници и от Брюксел веднага да заведат дела в Страсбург, за насилие и дискриминация над женския пол в отказалите се от ИК страни!:lol6:

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 12 минути, herkules2 написа:
Цитат

Жена лидер печели изборите в Мианмар, но няма право да стане президент!

Как мислиш, от къде на къде, жена ще става лидер? Това е работа на феминизма! Да ходи да ражда там и да чисти къщата на мъжа си. Ама тя не, лидер решила да става, че и мъже повлякала след себе си. Имала синове.....похвално е, ама с лидрските и качества едни други мъже не са съгласни.

https://www.initiative.bg/?p=1412

И крайно време е да разберат жените в мъжките държави, че няма да стане тяхната. Как пък е успяла да се домъкне тая до президентския стол? Но, военните там си знаят работата и се намесват на време! Дано да променят конституцията си и да не се допускат повече жени до високи постове, за да не се получават такива ненормални неща, като това. Сигурно мъжете им там са се свършили, че да слагат жена за върховен главнокомандващ на армия от 500 000 мъже! Тези мъже не търпят такива женски извращения както става при нас в Европа, и слагат жените на място.

Човече, тя е от 2015 г. Сегашния преврат е сега, 2021 г . :hit:

Разбира се, кризата там няма нищо общо с феминизъм и подобни "призми" през които изркивено гледаш

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31080007.html

преди 2 часа, miro20 написа:

Човече, тя е от 2015 г. Сегашния преврат е сега, 2021 г . :hit:

Разбира се, кризата там няма нищо общо с феминизъм и подобни "призми" през които изркивено гледаш

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31080007.html

Какво нещо си ти бе, нищо не разбираш, или не се разбираш от дума:beat:

До 2010г. там е имало ред и дисциплина. Само че износът на "демокрация" при която жените щели де управляват света не спира и нахлува и в Боливия! С лъжливи обещания отровата на феминизма е заразила жените и те се развилняват, като тази се самопровъзгласява за лидерка. Вместо мъжете да свият сърмите със сила на жените, някои от тях измамени и те подкрепят тази самозванка.

Цитат

Превратът заличава дългогодишните усилия, подкрепяни от Запада, за установяване на демокрация в страната, коментира Ройтерс.

Е, дългогодишният опит на феми-демокрацията налагана от запада, може и да не се получи. Дано усилията им да останат напразно.

Цитат

Международната общност реагира остро на събитията

“САЩ застават до народа на Бирма и волята им за демокрация, свобода, мир и развитие. Военните трябва да преустановят действията си незабавно“, написа държавният секретар Антъни Бленкен.

Това си е намеса във вътрешните работи на страната. И какво ще стане, ако военните не предадат властта на самозванката? Ще нападнат държавата ли? Както заплашваха Венецуела? Гуайдо, Муайдо май остана в историята. Да внимават в картинката. Това не им е Либия или Сърбия! А и руснаците вече не си поплюват, и Путин не е Елцин! На дъртия може освен косата да му се изправи и нещо друго, ако сгафи наистина, а не само в изблик на еуфория, предизвикана от алцхаймер! Достатъчно е Бирма да поиска помощ от Русия, и самозванката с нобеловата награда ще я постигне съдбата на Гуайдо! Да не стане както в Сирия?

Не се тревожи аз какво разбирам.  Притеснявай се за себе си . Че тоя страх от феминистки съвсем те е обсебил :)

Разбира се това за Мианмар няма нищо общо с феминистките ти фантазии-кошмари  :hush:

преди 24 минути, miro20 написа:

Не се тревожи аз какво разбирам.  Притеснявай се за себе си . Че тоя страх от феминистки съвсем те е обсебил :)

Разбира се това за Мианмар няма нищо общо с феминистките ти фантазии-кошмари  :hush:

Е, то такива като теб са невменяеми. Удряшго биеш го, а то си знае неговото! :smash:

Какъв страх, какво обсебване сънуваш ти бе, теб те е страх, и за това им се кланяш до земята.:wors:

Аз не сънувам кошмари като теб, спя си спокойно! А, в Мианмар военните мъже никога няма да допуснат жена да ги командва и да узакони феминистични правила за репресии на мъжете с разни скапани истанбулски конвенции!:tease:

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Троло 20 затапен и унизен

Той отдавна е затапен и унизен, но се самоуспокоява и напада с последни сили, като се надява на ей това!

Цитат

До няколко месеца Съдът на ЕС предстои да вземе решение дали и в каква степен Съветът може да реши присъединяването на страните членки на ЕС към Истанбулската конвенция, дори когато не всички са съгласни. 

Само че и народът действа по мирен начин, все още!

https://civilactionbg.com/поискай-българия-да-оттегли-подписа-с/

Чудно ми е до кога власт имащите ще се съобразяват с НПО-тата на Сорос? Какво чакат и не оттеглят подписа на България за тази конвенция? Поне в едно нещо да сме първи. Лесно могат да последват примера на Орбан, като изгонят НПО-тата на Сорос, а нас ще ни последват и много други държави!

на 16.03.2021 г. в 16:29, lsmurf написа:

Има си умни хора и такива от другия вид и това най малко се влияе от полът на хората. Не може да ги разделяме по такъв принцип . 

Не може да ги разделяме, но в най висшият управленски орган на Европа са избирани точно на този принцип. Още 2019г. новоизбраната шефка на ЕК си каза, че ще има равен брой мъже и жени еврокомисари. 

В бъдещата ЕК броят на мъжете и жените ще е равен

Не е важно дали си кадърен. Ако бройката мъже е запълнена - гориш.

Днес това е факт. Имаме 14 еврокомисари  и 12 еврокомисарки (с председателката Урсула стават 13)

Политическото ръководство на Европейската комисия

преди 3 часа, Мойра написа:

Мерси за линка, с удоволствие подписах петицията, ето даказателствен снимков материял.spacer.png

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Не може да ги разделяме, но в най висшият управленски орган на Европа са избирани точно на този принцип. Още 2019г. новоизбраната шефка на ЕК си каза, че ще има равен брой мъже и жени еврокомисари. 

В бъдещата ЕК броят на мъжете и жените ще е равен

Не е важно дали си кадърен. Ако бройката мъже е запълнена - гориш.

Днес това е факт. Имаме 14 еврокомисари  и 12 еврокомисарки (с председателката Урсула стават 13)

Политическото ръководство на Европейската комисия

Съгласен съм че не е правилно и именно това съм казал че не трябва да се делят хората по полов признак а да се подбират по качествата които притежават. Независимо дали ще се получи да станат 100 процента жени или 100 процента мъже. Това е работа и полът не бива да влияе. Такива разделяния на квоти са ме дразнели още по времето на социализма имаше квота за деца на активни борци против фашизма , квота за малцинствата, квота за момчета и момичета, квота за работници от рабфагове и всичко това официално освен стандартното  уреждане "на наше момче или момиче". Тогава "изгоряха" много свестни хора. Та днешния ЕС върви усилено по пътя на комунетата в това пък и в редица други направления което никак не ми харесва. Още не сме се отървали от един комунизъм и ни набутват в новия му вариант. Но след като там управлява Германия какво друго можеш да очакваш . Германия и Русия са на практика еднакво шовинистични държави и видят ли възможност веднага си показват рогцата. И не са само те . Давам ги за пример като най уродливите такива. 

преди 3 часа, lsmurf написа:

Това е работа и полът не бива да влияе.

Пропагандата на женомразците тук е че въобще не трябва да има жени в управлението и на постове. А да си гледат кухнята и да мълчат :) 

Иначе за останалото съм съгласен . Затова при соца просперираха угаждачите и натегачите и тези с "връзки". А не знаещите и можещите.

Логично такава система фалира.

преди 6 часа, lsmurf написа:

Това е работа и полът не бива да влияе.

Напротив, зависи от работата (професията)! Нещо не ми се вижда удачно мъж детски учител в детска градина, и жена миньор в мина, или пожарникар в действие на терен. Женският войник на огневата линия е трагедия. Особено по седмица от всеки месец. Още по-лошо жена политик, освен за женски права, права на хомосексуални и на роми за друго не става! Вредата от нея е огромна, а полза изобщо няма. Няма нужда от квоти и никога не е имало преди женското право на глас. В женската природа е жените да раждат и отглеждат децата на мъжа, а той, мъжът,  да се грижи-защитава семейството си. Жената себе си не може да защити, а как ще защитава семейство, ако го оглавява? Не винаги законите ще и помагат. Добре би било жените да работят само там, където не достигат мъже. Факт е, че никой работодател не иска женски работници, дори и при по-ниско заплащане. При наличие на безработни мъже, жени да работят на техните места е извращение с мъжете, но "цивилизованият свят" вече е извратен на макс, и нормата преди, днес е патология, а патолотията стана норма!

преди 3 часа, miro20 написа:

Пропагандата на женомразците тук е че въобще не трябва да има жени в управлението и на постове. А да си гледат кухнята и да мълчат :) 

Това не е пропаганда, а е разум на интелигентно общество! Само така няма да има насилие над жените и престъпността ще е минимална. По-добре ли е, жената да се гаври с мъжа, и да заявява, че мъжът за нея е боклук, нищо не може да и направи за безобразията и, щото по закон тя е над-него, а мъжът да я пребива и дори да я убива, за да и докаже, че няма да е по нейната и че тези закони не важат пред мъжкото правосъдие?

преди 21 минути, herkules2 написа:

Факт е, че никой работодател не иска женски работници, дори и при по-ниско заплащане.

Ако под никой разбираш себе си може би. Но аз имам наблюдение като дългогодишен работодател и не забелязвам разлика. Даже напротив в много случаи жените служители са  по отговорни по старателни и по изпълнителни . Може би защото са напарени от работодатели като теб но това е факт.  И обратно не в детската градина но в първи клас имах учител мъж и си го спомням до днес така че и това е напълно удачно а не както твърдиш. Възпитанието на деца е отговорна работа и трябва да се върши от отговорни хора . В противен случай като пораснат ще ми говорят глупости като теб.

преди 54 минути, lsmurf написа:

Ако под никой разбираш себе си може би. Но аз имам наблюдение като дългогодишен работодател и не забелязвам разлика. Даже напротив в много случаи жените служители са  по отговорни по старателни и по изпълнителни . Може би защото са напарени от работодатели като теб но това е факт.  И обратно не в детската градина но в първи клас имах учител мъж и си го спомням до днес така че и това е напълно удачно а не както твърдиш. Възпитанието на деца е отговорна работа и трябва да се върши от отговорни хора . В противен случай като пораснат ще ми говорят глупости като теб.

Брей, че си хитър бе, и как само искаш да ме заблудиш! Били напарени, от работодатели като мен!? И какъв работодател съм аз само с петима работника + мен ставаме щест! Ти как мислиш, дали да съкратя двама или трима от мъжете и да взема жени на тяхното място? Дали ще могат да извършват ремонти на битова апаратура (бяла и черна техника + гаранционна поддръжка на някои съоръжения с електронно управление) електрифициране и електро-оборудване на обекти по проекти, защото често вършим черната работа на големи фирми до акт 15 и 16, като фирма под изпълнител? По Нова година имаме работа с украсата....."звук и светлина", мислиш ли, че жени ще се справят с окачването и монтирането на гирлянди, светлинни ефекти, прожектори и прочее. Как изобщо виждаш жени да вършат такава работа, да се качват на високо под напрежение, да сменят или монтират рутери или магистрални усилватели по трасета за кабелна тв. и интернет? Ако жените искат да работят винаги има женска нископлатена и трудоемка работа за тях. Да работят като шивачки, хигиенистки, мед. сестри, детски учителки или др. женски професии....козметички, фризьорки и останалите. И не ми пробутвай смехории! Разбира се, че мъжете учители са много по-добри от жените. Всичко в услуга на хората е измислено от мъже и те най-добре го възпрпиемат и преподават. Аз говоря за детски учитгелки в детските градини не в училищата, а ти искаш да продаваш на краставичар краставици! Както казваш, възпитанието на децата е отговорна работа и първите седем години са най-важни. Точно това е женска работа у дома, а не в детските градини, където им промиват мозъците още от малки. Нормално било снежанка да е черна, да се обичат и да правят секс двама принца или две принцеси и всичката останала извратения, дето ни налагат от вън, защото сме държава членуваща в извратен съюз, в който гейове и феминистки озурпираха властта!

преди 17 часа, herkules2 написа:

Ако жените искат да работят винаги има женска нископлатена и трудоемка работа за тях. Да работят като шивачки, хигиенистки, мед. сестри, детски учителки или др. женски професии....козметички, фризьорки и останалите.

А не може ли да работят също така високо престижни и добре заплатени професии като например университетски преподаватели , научни работници, програмисти, инженери. Познавам доста такива които се справят чудесно с такива професии. Според теб трябва да хабим умствен потенциал който в държавата ни и без това е кът за да си задоволяваме мъжкото его и да избиваме комплекси.

преди 3 часа, lsmurf написа:

А не може ли да работят също така високо престижни и добре заплатени професии като например университетски преподаватели , научни работници, програмисти, инженери. Познавам доста такива които се справят чудесно с такива професии. Според теб трябва да хабим умствен потенциал който в държавата ни и без това е кът за да си задоволяваме мъжкото его и да избиваме комплекси.

Ти дори и да не познаваш жени, дето се справят "чудесно" с професиите, които си изброил винаги ще излъжеш, защото защитаваш каузата на феминизма. В Софийският университет женските университетски преподаватели налагат феминизма на студентите и променят съзнанието на младежите, които приемат тази методика за нормална. Така злепоставят университетските преподаватели мъже, които биват обвинявани в сексизъм заради предсавяне на истината в съвремието!

https://bg.wikipedia.org/wiki/Красимира_Даскалова

Цитат

В периода 1992 – 1999 г. е асистент във Философския факултет на Софийския университет. Специализирала е в Германия и Унгария. От март 2001 г. е доцент по история на културата във Философския факултет на Софийския университет.[5][2][6][1] От 2012 г. заема академичната длъжност професор.[7]

Преподава Книгознание и История на книгата и четенето, История на цензурата, Нови тенденции в историята на книгата и четенето, История на европейското книгоиздаване, История на българската култура, ХІХ-ХХ век, Методологически проблеми на историята на жените и пола, Социалната история на Югоизточна Европа като история на пола през XIX и XX век, История на женските движения и феминизмите в Европа и Америка.[2][5][1]

През 2001 г. е гост-професор в Централноевропейския университет в Будапеща, през 2002 г. е гост-професор в Техническия университет в Хановер, и през 2007 г. е гост-професор в Университета в Сараево.[5]

Автор на редица публикации, книги, изследвания на феминизма и феминистките движения в България, популяризатор на феминизма.

От 2005 до 2010 г.[10] е президент на Международната федерация за изследвания по история на жените и половете. От 2004 до 2008 г. е председател на Управителния съвет на Българската асоциация на университетските жени.[11]. Била е координатор на Българската група за изследвания по история на жените и половете.[2]

Как мислиш, на какво учи студентите тази професорка и другите като нея? Ето това е женският умствен потенциал, който според теб не трябва да хабим. И научните работнички са същите! 

https://news.bg/int-politics/uchen-obyavi-fizikata-e-izmislena-i-razvita-ot-mazhe-zhenite-mnogo-obideni.html

Цитат

Известен учен е направил презентация за ролята на жените във физиката, която е била определена като "много обидна", съобщава БиБиСи.

По време на семинар, организиран от Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН), проф. Алесандро Струмя от Университета в Пиза е заявил, че "физиката е измислена и развита от мъже, не е станало по покана".

По думите на професора, учените мъже са дискриминирани заради идеологически причини, а не по заслуги.

Той е говорил по време на семинар в Женева по въпросите на пола и физиката на високите енергии.

Проф. Струмя впоследствие е защитил коментарите си, изтъквайки, че само и единствено представя фактите.

ЦЕРН определи презентацията на професора като "много обидна". ЦЕРН, който откри Хигс Бозона през 2012 г., е премахнал слайдове, използвани в презентацията от сайта си "в съответствие с кодекса за поведение, който не толерира лични нападки и обиди".

Проф. Струмя, който често работи в ЦЕРН, е представил резултатите на проучване на публикувани научни статии от онлайн библиотека.

Той заявил пред аудиторията си от млади, предимно жени физици, че резултатите от него са доказали, че "физиката не е сексистка спрямо жените. Истината обаче няма значение, защото това е част от политическа битка, идваща извън областта на физиката".

Той е представил редица графики, които според него показват, че жени са били наети за сметка на мъже, чиито изследвания са били цитирани повече от други учени в техните публикации, което е показател за по-високо качество.

Професорът също така е представил данни, които според него показват, че мъжете и жените изследователи са били цитирани по равно в началото на техните научни кариери, но мъжете са се представяли по-добре с напредването на кариерите им.

Ето защо не че не може, а не трябва да се допускат жени в такива професии.

И в програмирането жените са много слаби спрямо мъжете. Доказано е, че нямат аналитично мислене като мъжете, да не говорим за логика и абстракция! Това не е никакъв потенциал, който да се използва.

Женските инженери пък са пълна скръб! Има ли смисъл да ти давам примери за такива инженери, дето не правят разлика между машинен болт и гайка, или пък не виждат разлика между ток и напрежение? Мерси за такъв "умствен потенциал", не знам защо изкривяваш нещата и искаш да докажеш несъществуващи неща? Ако държавата ни е закъсала за умствен потенциал то това е защото дискриминира мъжете, както го е обяснил професор Струмя!

преди 11 минути, Мойра написа:

Неомарксистите промиват мозъци в момента в университетите по целия свят. Знам от сигурен източник.

Те са изчадия на Ада. 

Има само един начин да се разговаря с неомарксисти

"Такатакатак, говорит пулемет"

https://novini247.com/novini/байдън към турция-отказът от истанбулската конвенция е-обезсърчаваща стъпка назад_3146734.html

Я, колко интересно? Дъртият осъдил Турция, за дето се оттеглила едностранно от ИК?

Цитат
Президентът на САЩ Джо Байдън осъди Турция за отказа от международно споразумение, чиято цел е да защитава жените от насилие, информира БГНЕС.

И Турция тъй се стреснала, и мъжете пребили от бой доста жени набързо, за успокоение на ЕС!

Е, нали преди много време бяк казал в един друг сайт, че Ердоганя ще им "свети маслото" на женорята-феминистки и че добрата феминистка е само м.....та феминистка, ама НЕ!!! Тук чак и до службите една феминистка писала, ама и тя не знае защо с надеждата да бъда репресиран, и като не и се получи тук ме бастисаха няколко пъти, според мен без никаква прпичина! Ха сега да им е честито на феминистките тук!

Цитат

Но Турция е категорична, че Истанбулската конвенция, която има за цел да предотврати, преследва и премахне домашното насилие, е несъвместима със семейните ценности на турското общество.

Ясно и точно! За турците семейството е свещено и мъжете не си поплюват, колят феминистки на поразия дето се мислят за мъже и не им пука от разни международни съдии в Страсбург! Там мъжът е глава на семейството и жената няма думата! Ето това е президент дето не е подвластен на САЩ, а за мнението на  Жозеп Борел-ЕС му е през оная работа оттатък! За това турците го обичат (с изключение на феминистките и хомосексуалистите) и ще бъде дълго време президент на Турция каквито и атентати да му подготвят бандитите на Сорос! Сега вече има дори и повод да измисли закон за наказателно преследване на феминистки, които рушат традиционното турско семейство, като върне смъртното наказание само за тях! Турция е с около 82 милиона население, но в Анадола едва ли са ги броили и ЕС няма интерес да се кара с Турция, защото НАТО без Турция е като нож без острие, само с дръжка.

на 27.03.2021 г. в 19:53, Реджеп Иведик написа:

Неомарксистите промиват мозъци в момента в университетите по целия свят. Знам от сигурен източник.

Те са изчадия на Ада. 

Има само един начин да се разговаря с неомарксисти

"Такатакатак, говорит пулемет"

Това само за неомарксисти ли се отнася или за всякакви марксисти ?

преди 2 часа, lsmurf написа:

За неолиберали , троцкисти - също ! И за  всякаква друга "нео" измет....... :nono:

............

Класиците отдавна са забравени , ако някога изобщо са се знаели....., но това не е за твоята и не само твоята глава .:nono:.......по определение ! :lol6:

преди 2 часа, lsmurf написа:

Моля за извинение, че отговарям на въпрос, зададен другиму.

Отдавна върви тази неомарксистка пропаганда в англосаксонските страни, най-вече в Щатите и Англия.

Тя се съчетава или даже започва от поставянето на емоциите, егоизма и разни права-мрава над разума и логиката, което, разбира се, оглупява пациента. Основен разсадник на тази зараза са университетите, а основен рупор – медиите.

Тази обработка върви масово вече четвърто университетско поколение, а въобще началото ѝ е още от времената на хипитата. Вече първото обработено поколение учи новите глупаци от петото.

Основната разлика между марксисти и неомарксисти е в избора на "прогресивната" част на обществото, която да бъде използвана за революция. Марксистите вече не предат, защото нещо с "прогресивния" пролетариат не стана... ;) Сега прогресивната неомарксистска революционна сила са малцинствата – всякакви "угнетени" малцинства и с тех ше прават револуцията, виж Маркузе.

Защо ли имам чувството че се намирам на канибалски остров където един хвали клането на хора друг ще ги стреля а пък третият разширява обхвата на тези които трябва да бъдат убити. Опитах се да ви намекна че някой може да реши същото и за вас но явно от намеци не разбирате. Вие желаете всеки който е различен просто да бъде унищожен. Спрете се бре хора .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.