Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 6 минути, Генадий 35 годишен написа:

....

Добре де, като не искаш не чети, ала поне се замисляй - явен вот нема нийде по света. Тъкмо, ако направят вота явен, се създават предпоставки за репресии по политически причини.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 22 часа, herkules2 написа:
преди 22 часа, miro20 написа:

цялата тема е в стил "как да заколим жена бързо и ефективно" . Защото женомразеца има "право на мнение" :)

Темата е за друго, но ти интерпретираш казаното от мен както си го правил до сега. И как така, след като коментарът ми е в червено и е скрит за останалите, точно ти ме цит

Да, темата е за ЗАЩИТА от домашното насилие, което точно ти обърна в пропаганда на женомразки ,  античовешки, антиморални, антизаконни и противозаконни методи на насилие СРЕЩУ жените.

Пропаганда породена от твоите фобии спрямо някакви "феминистки" , които аз поне, в реалния живот никъде не съм виждал . И с която пропаганда на антифеминизъм ти оправдаваш абсолютно всякакво насилие и оправдаваш фрапиращи случаи на тормоз и убийство на жени  , с това че... те сами са си виновни .  Въпреки че никой съдия или полицай и дума не обелва и няма абсолютно никакъв феминизъм  в тези случаи . 

Та, колкото и да маскираш гейската си същност, дето се забавляваш само с мъже, мразиш жени, избягваш жени, работиш само с мъже, та... всичко това прозира много ярко колкото и да се пудриш и замаскираш с "феминизъм" .  :) :)

преди 2 часа, sound написа:

Aз се кефя как тукашната агитка на Херкулеса са все бесепета и си мечтаят Нинова за премиер - жена на политика нема право с изключение, ако е от бесепе. 😉

Да, интересен аспект.

Има по прагматично обяснение и аз съм го казвал и тук и в други теми - Корнела, по известна с прякора си г-жа Лъжа, подхвана популистки това което е най изгодно . - да се плюе по ИК

И забрави че женското им движение на БСП рева и скандира пред ББ - КОГА ще приемеш истанбулската конвенция. ! Не против, а КОГА ЩЕ приеме  ББ стъпки да приемем ИК .

:)

Затова и СтаниШеф остана като гръмнат от този обрат.

И се червеше пред ПЕС  :) :)

На които , от ПЕС , ИК име основен ПРИОРИТЕТ .

Да , другари, това ви е ОСНОВЕН приоритет  - приемане на ИК.

И изведнъж, СтанШеф , шефа на европейските цоциалисти, стана черна овца, и червената пропаганда го оплю като мухи на сушен еленски бут. :) :)

Двуличници отвсякъде. Важното е пропагандата да върви, а безмозъчните "членове" да пригласят :)

Точно така. Патил съм преди да се оженя и вече казах къде. Секс само с жена ми и винаги е сигурно, вече мигрената и я няма и нещата станаха редовни. А и не и изневерявам, само когато когато съм на работа зад граница, но жените в друг форум казаха, че това не се брои за изневяра!

преди 11 часа, -Fu- написа:

Разбрах ,женски изрази не употребяваш ,сугурно има и женски букви? Как би се изразил мъжки с мъжки израз ? 

Разбирасе че не употребявам такива простотии. Думите са в мъжки женски и среден род! Казвам учителката Димитрова, а не учителя Димитрова работи в детската градина.  Можеш ли да кажеш певецът Йорданка Христова е много популярен сред по-възрастното поколение? Тази феминистка простотия с маскулизирането на съществителните имена е най-голямата извратения. Е, след като вече има неутрален пол израз като медицинската сестра Петър Георгиев оказа първа помощ на пострадал, гейове и феминистки го налагат като нормален! Сега пак ли ще ме обвиниш в зловредна пропаганда, като умаловажавам женския пол, защото не го приемам за мъжки, и го изразявам в женски род?

преди 11 часа, -Fu- написа:

Не знам, не знам, ти твърдиш че предпочиташ мъжки партита :D

И се сещам за песен на Кати от миналото

"Най ми е добре с няколко мъже. С няколко мъже най ми е добре. Всеки много да ме глези. Всеки да е луд по мен. Всеки да ми подарява чудни работи през ден. Всеки много да ме иска, да се прави на герой. Всеки да поеме риска цял живот да бъде мой. Ти и ти и ти и ти и ти."

В казармата нямаше жени и пак си празнувахме коледа, Нова година, рожденни дни и др. без проблем! За мен жените са некачествени работници и никога няма да сменя мъжки работник за женски. И когато сме колектив имаме нужда и ние да празнуваме както останалите колективи. А ти, като се сещаш за песен на Кати от миналото, сигурно си представяш как си на нейно място и мъжете са луди по теб, и всеки ще поеме риска да бъде твой!:lol6:

преди 8 часа, lsmurf написа:

Основния закон на България.

Правила на форума.

Други въпроси ?

преди 47 минути, miro20 написа:

Да, темата е за ЗАЩИТА от домашното насилие, което точно ти обърна в пропаганда на женомразки ,  античовешки, антиморални, антизаконни и противозаконни методи на насилие СРЕЩУ жените.

Пропаганда породена от твоите фобии спрямо някакви "феминистки" , които аз поне, в реалния живот никъде не съм виждал . И с която пропаганда на антифеминизъм ти оправдаваш абсолютно всякакво насилие и оправдаваш фрапиращи случаи на тормоз и убийство на жени  , с това че... те сами са си виновни .  Въпреки че никой съдия или полицай и дума не обелва и няма абсолютно никакъв феминизъм  в тези случаи . 

Та, колкото и да маскираш гейската си същност, дето се забавляваш само с мъже, мразиш жени, избягваш жени, работиш само с мъже, та... всичко това прозира много ярко колкото и да се пудриш и замаскираш с "феминизъм" .  :) :)

Пак бъркаш, темата не е за насилието над жените, които според мен си го заслужават. Казах според мен!!! Това е моето мнение! Това според теб пропаганда ли е, или нямам право да изразя мнението си? Ти ако искаш пропагандирай колко зли са мъжете, как бият и убиват жени, както в Русия,  и трябва да се измислят закони, чрез които всеки мъж да бъде следен дори и когато отива до тоалетната, за да не изнасили някоя жена с поглед и да остане ненаказан според ИК! Имаш и съмишленичка феминистка, която ясно заявява, че всички мъжки бебета и всички мъже трябва да бъдат избити, за да не притесняват жените, а човечесвото щяло да е само от жени! Не е ясно как ще се размножават жените, но това е положението. Тук обсъждаме ИК, а не несъщеуствуващото насилие над жени!!! Обсъждаме това, че ИК нарушава правата на мъжете, уж половете били равноправни, а само женските права са делегирани в ИК. И пак започваш, въпреки предупреждението на Филипов!!! Лесно мога да ти отговоря, но обещах да не го правя за сега, а аз за разлика от теб спазвам обещанията си. То е ясно кой е гей и защитава извратената ИК. А това, че работя и се забавлявам само с мъже си е мое съображение за качество в работата и приятно забавление без женски скандали. Забавлявали сме се и с жени, които ни провалиха забавлението.

преди 8 часа, lsmurf написа:
на 30.03.2021 г. в 22:24, herkules2 написа:

Сега пак ще те питам! Как може мнението да е незаконно? И защо само твоето мнение да е законно? Тази тема не е ли за обсъждане на ИК? Какво значение има дали стократно или хилядократно някой изразява мнение, което в същност е отговор на друго мнение и се води диалог за доказване на истина, като всеки защитава тезата си.....неговата истина? Да убеждаваш стократно другите, че нечие мнение е незаконно си е явна заплаха към коментиращия, който пък не е съгласен с твоето мнение. И що за парадокс? Уж имам право на мнение, а в същност било противозаконно, когато не съвпада с твоето мнение!?

Цитат

Конституция на Република България

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Покажи още  

Основния закон на България.

Цитат

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Правила на форума.

Други въпроси ?

Че ти не си ми отговорил на нито един, а искаш други въпроси! Я кажи как моето мнение пречи на хората по закон да са равни и как аз от тук ограничавам правата им във втора точка от член 6? Сега за основния закон! Как така реши, че мнението ми е противозаконно и къде видя призив от моя страна съдържащ призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други противоречащи на закона?

В Русия декриминализираха домашното насилие и това на мен много ми харесва и го казвам отново, харесва ми и толкоз. Това пропаганда ли е и нямам ли право да харесвам каквото ми харесва?

Ердоган размаза феминистките, като им каза директно, че не са равни с мъжете и имат само женски задължения, с което аз съм напълно съгласен! Турция се оттегли завинаги от ИК, и това много ми харесва, харесва ми също и стабилността на семейството там, където живеят патриархално и жените не смеят да гъкнат и да тормозят с извратени закони мъжете, за това са с по-висок жизнен стандарт от нас! Това пак ли е пропаганда на нещо и нямам право на мнение за това, което ми харесва, защото ти си решил, че е противозаконно? Няма нужда да те питам за друго, защото ти няма да отговориш и пак ше призовеш за моето остракиране. Да, един мой коментар почервеня и беше скрит за останалите. Инвтересно ми беше, как така след като е скрит инженера веднага ме цитира, а коментарът си беше още в червено? Сигурно той, а може би и ти имате специални правомощия тук и решавате кой какво да казва и да не изразява мнението си, когато на вас не ви харесва.

преди 13 часа, -Fu- написа:

Не знам, не знам, ти твърдиш че предпочиташ мъжки партита :D

Аз пък се кефя как женомразеца сам се лъзга . За всеки е ясно че е тотален и непреклоним гей.  :)  Неслучайно се стремя винаги да му отговарям с негови изрази и тезиси спрямо жените и мъжете.

И той сам се избистри като категоричен гей. В което няма нищо лошо.

Съвременното общество е толерантно .

Проблема му не е че е гей. А че маскира и се ОПРАВДАВА за всичкото това женомразие  зад фалшивата фасада на "антифеминизъм" . :)

Другото което се избистря е .. нанесена непоправима травма , може би някъде от детството или пубертета от жени .

Смесено с въпросния "антифеминизъм" за замаскиране   , се получава всичкия този бълвоч който бълва женомразеца по горе.

преди 8 часа, miro20 написа:

Аз пък се кефя как женомразеца сам се лъзга . За всеки е ясно че е тотален и непреклоним гей.  :)  Неслучайно се стремя винаги да му отговарям с негови изрази и тезиси спрямо жените и мъжете.

И той сам се избистри като категоричен гей. В което няма нищо лошо.

Съвременното общество е толерантно .

Проблема му не е че е гей. А че маскира и се ОПРАВДАВА за всичкото това женомразие  зад фалшивата фасада на "антифеминизъм" . :)

Другото което се избистря е .. нанесена непоправима травма , може би някъде от детството или пубертета от жени .

Смесено с въпросния "антифеминизъм" за замаскиране   , се получава всичкия този бълвоч който бълва женомразеца по горе.

То се вижда кой по каква плоскост се хлъзга, а аз пък се кефя на безсилието ти.  Както и да се прикриваш, не можеш да се скриеш какъв точно си. Женомразците не са геийове, а освен жените мразят и гейовете, защото приличат на жени. А, в нашата мъжка компания по някога пристигат и жените ни (на тези които сме женени) за да ни почерпят , когато имат повод за това,. Гей не може да припари, и такива като теб ги усещаме от разстояние. Мизогинията все повече се увеличава у нас, благодарение на феминистката пропаганда за женска власт в Европа. Ако женомразците вече са над 68% и според теб са гейове, тогава кой ще оножда жените и ще произвежда човешки фактор? Ти си върл защитник на ИК, която урежда гейове и феминистки с неограничени права, които парадират за невъзможни неща, и смучат средства за тази простотия от данъкоплатците, за това на всички ни е ясно какъв си! Обществото ни било толерантно към такива гейове като теб ама друг път. Не напразно народът се вдигна против извратената гейско-феминистка ИК, и успя да се пребори със содомитите. Лошото е, че гейове и феминистки с помоща на Сорос са превзели властта в Брюксел и налагат на всички държави членки на ЕС тази гадост. А, ти да казваш, че да си гей (какъвто си ти), че няма нищо лошо ясно доказва какъв "мъж" си! Травмата в детството, която ми измисли е плод на извратената ти фантазия. Като малък бях физически много по-силен от останалите, и по-големите момчета се опитваха да ме тормозят, когато обаче са повече от един. Аз си отмъщавах, като ги пребивах след това един по един извън училището и не смееха да се закачат повече с мен. Имаше и момичета, гаджета на по-големите момчета, които ме клеветяха-лъжеха за мои провинения пред директора, но и на тях не им прощавах и си получаваха заслуженото, също като момчетата. Аз съм на принципа гадната жена не се удря с цвете, удря се със саксията, за да има ефект от удара. Ако това намираш за травма в миналото ми ясно е каква е извратената ти фантазия. Травма сигурно имаш ти, и по писанията ти си личи, но ти сам казваш, че да си мека китка нямало нищо лошо, и обществото било толерантно към такива като теб!

преди 19 часа, Генадий 35 годишен написа:

прави ми впечатление че по медиите освен  глобалното застудяване  и конвекцията се говори и за друго

преминаването от месо към насекоми който не е веган вече

понеже имали повече "" протеини ""и били по-чиста храна от месото и помагали за по малко въглероден диоксид

това ни готви световното задкулисие

да ни нахрани със скакалци- европейците

аз съм по- равен

но си искам своето

имам убеждения

че гейовете са .....

и никой няма право  да ме съди защото основния закон на България ми защитава правото на убежденията 

Че кой ти пречи на убежденията . Можеш да си имаш каквито си искаш убеждения които обаче не противоречат на закона. Ако имаш твърдо убеждение че когато тръгнеш по улицата трябва да избиеш де когото срещнеш, ще се позовеш ли на правото си на убеждение че го правиш и ще претендираш че си невинен ? никой не ти забранява да имаш своето убеждение че гейовете са ....... обаче това не значи че можеш да ги обиждаш и нарушаваш правата им. Така също и за жените. Така че убеждения да но докато не влязат в противеречие със закона който е призван да брани интересите на всички членове на обществото.

преди 1 час, lsmurf написа:

Така че убеждения да но докато не влязат в противеречие със закона който е призван да брани интересите на всички членове на обществото.

Ами то и сега има такъв закон бе !

От какъв зор ти е Истанбулската Конвенция. Да се подлижеш на Неомарксистите ли ?

преди 9 часа, herkules2 написа:

Като малък бях физически много по-силен от останалите, и по-големите момчета се опитваха да ме тормозят, когато обаче са повече от един. Аз си отмъщавах, като ги пребивах след това един по един извън училището и не смееха да се закачат повече с мен. Имаше и момичета, гаджета на по-големите момчета, които ме клеветяха-лъжеха за мои провинения пред директора, но и на тях не им прощавах и си получаваха заслуженото, също като момчетата. Аз съм на принципа гадната жена не се удря с цвете, удря се със саксията, за да има ефект от удара.

А такаааа.... :)  Ще си кажеш ти лека полека.... Как си биел момичета от малък щото са те унижавали и тормозели по един или друг начин .

И то една по една, че накуп и от тях те е било страх :)

Ако това намираш за травма в миналото ми ясно е каква е извратената ти фантазия

Ами ето че сам призна и се оказа че това не е моя "Фантазия" , а че съм познал защо си станал такъв женомразец и защо се обграждаш само с мъже, работиш само с мъже, забавляваш се само с мъже, и мечтаеш за мъжко самовъзпроизводство :)

Останалите ти глупости за мен разбира се, нямат никакво значение. Просто защото ти не знаеш какво е да си истински мъж, уважаващ обичащ и ценящ жените :) 

преди 1 час, miro20 написа:

А такаааа.... :)  Ще си кажеш ти лека полека.... Как си биел момичета от малък щото са те унижавали и тормозели по един или друг начин .

И то една по една, че накуп и от тях те е било страх :)

Да бе, мед ти капе на сърцето, когато си фантазираш небивалици. Както сам казваш, биел съм ги наред тези, които са си го заслужавали, а теб сигурно те е страх някоя жена да не те набие, за туй така деликатно се подмазваш, от страх. Дали накуп или една по една за мен е без значение. Мога всякак, ти обаче няма да можеш дори и една, и добре знаеш защо. Защото те е страх ти да не отнесеш боя.

Ами ето че сам призна и се оказа че това не е моя "Фантазия" , а че съм познал защо си станал такъв женомразец и защо се обграждаш само с мъже, работиш само с мъже, забавляваш се само с мъже, и мечтаеш за мъжко самовъзпроизводство :)

Познал си ти, на теб така ти се иска, казах ти защо работя само с мъже и защо мъжките развлечения (лов, риболов, бридж, футбол, фитнес и др.) са за предпочитане, но на бавноразвиващ се няма как да му обясниш. Той бил голям женолюбец, само дето не е помирисвал  жена, а си ги обича виртуално. Дали мечтая или предполагам за мъжко самопроизводство нямаш толкоз акъл за да разбереш. Ако феми-извратенията не спре, тогава това ще е неизбежно, без значение дали си мечтая или предполагам.

Останалите ти глупости за мен разбира се, нямат никакво значение. Просто защото ти не знаеш какво е да си истински мъж, уважаващ обичащ и ценящ жените :) 

Леле, кой го казва? Големият женолюбец, уважаващ обичащ и ценящ жените виртуално, бил истински мъж, дето не е женен, без деца е и е мека китка, защитаващ ИК! Голям мъж, колкото два гейя.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ами то и сега има такъв закон бе !

От какъв зор ти е Истанбулската Конвенция. Да се подлижеш на Неомарксистите ли ?

Не че толкова ми е зор ама виждаш ли че има хора които си мислят че нямаме такива закони и че могат да се гаврят с другите хора както им харесва. За такива хора трябват по строги закони че белким се вразумят малко. Иначе ако в държавата има необходимия ред и се спазват и сега съществуващите закони наистина не ни трябва никаква Инстамбулска Конвеция . Ако забелязваш тук оспорвам само становището че хората трябва да се делят на мъже и жени и че жените за нищо не стават каквото се опитва да налага херкулес2 . Разделянето на народа по какъвто и да е принцип включително на мъже и жени обслужва единствено интересите на господстващата върхушка.  Не напразно стар принцип на господарите е "Разделяй и владей" .

преди 9 минути, lsmurf написа:

Не напразно стар принцип на господарите е "Разделяй и владей" .

Това е феминистки принцип - разделят краката и владеят.

преди 5 минути, sound написа:

Това е феминистки принцип - разделят краката и владеят.

Ами като някои хора мислят с неправилната глава ще владеят , я.

преди 6 часа, lsmurf написа:

Можеш да си имаш каквито си искаш убеждения които обаче не противоречат на закона. Ако имаш твърдо убеждение че когато тръгнеш по улицата трябва да избиеш де когото срещнеш, ще се позовеш ли на правото си на убеждение че го правиш и ще претендираш че си невинен ? никой не ти забранява да имаш своето убеждение че гейовете са ....... обаче това не значи че можеш да ги обиждаш и нарушаваш правата им.

а политкоректността кой закон е

в днешно време всеки мал оум ник започна да се обижда 

това ми е убеждението 

преди 24 минути, lsmurf написа:

Ако забелязваш тук оспорвам само становището че хората трябва да се делят на мъже и жени и че жените за нищо не стават каквото се опитва да налага херкулес2 .

Такова е било становището до преди около 75 години, мъжете са си знаели мъжката работа, а жените женската. Защо това да не ми харесва? Я, кажи каква власт имам аз тук, че да налагам мое мнение? За мен жените не стават за мъжка работа, което означава, че не стават на нищо освен за да раждат, защото мъж винаги може да свърши женска работа, докато жена мъжка работа качествено не може да свърши. Равенството между половете ни е наложено, но се е изкривило, като жените злоупотребяват с него мислейки се за по-равни от мъжете, като се чувстват безнаказани, заради закони защитаващи безобразията им. Мъжете и жените трябва да се разделят по пол и всеки пол да си знае работата. Не трябва жена да заема работното място на мъж, защото по закон му била равна. Омръзна ми да ти давам примери за женска наглост и извратения, които ти веднага ще наречеш противозаконни. Е, как да се променят законите, след като ти не искаш хората да си казват мнението за това, което не им харесва, и го обявяваш за противозаконно? Ти се опитваш да налагаш цензура-диктатура, и манипулираш модовете, като се оправдаваш със законите. Мислиш ли, че само аз имам такова мнение за "полезността" от жените? Днес е позволено да се обиждат само мъжете от жените. Обратното е противозаконно. Как не можеш да разбереш, че мъжът винаги може да си отмъсти на жената за гаврата с авторитета му ако пожелае, каквито и закони да се измислят, защото е физически по-силният пол! 40-50 години вече създават закони за защита на жените от мъжко насилие и все без успех. Защо не можеш да разбереш какво искам да кажа? Не е този начинът, чрез закони за репресии на мъжкия пол да се защитават жените. Това само ще увеличи женската смъртност и мизогинията ще расте. Като ще е равенство, нека да е истинско равенство. Да се плаща на жените за действително свършена работа, а не за работа в мъжки колектив, където жените лежат на гърба на мъжете. И щом ще има квоти нека процентът да е във всички професии. По равно жени в строителството на сгради, на магистрали, на язовири, в мините в дърводобива, и останалите мъжки професии, без женски привилегии. Няма такова нещо, като отпуск по майчинство, женски болести, неразположеност и без оправданието "все пак аз съм жена"! Да се плаща по норма за количество и качество на работата. Тогава ще се види колко можещи са жените и колко равното заплащане с мъжете в дадена професия е правилно! Ако жени вършат мъжка работа в сегрегиран вид, тогава ще се разбере колко ефективно работят и колко са равностойни с мъжете.

преди 1 час, herkules2 написа:

Да бе, мед ти капе на сърцето, когато си фантазираш небивалици.

Какви небивалици , какви фантазии ??? Та аз само цитирам теб бре.

Тъкмо щях да те питам я разкажи как си биел момичета . Една по една... И ти ме изпревари :

биел съм ги наред тези, които са си го заслужавали

Дали накуп или една по една за мен е без значение. Мога всякак

Относно това :

Мога всякак, ти обаче няма да можеш дори и една, и добре знаеш защо

Да, аз на жена ръка не вдигам. Принципи , кво да прайш... Казва се мъжко поведение. За теб е непознато това. Щото не си  мъж. Мислиш се за такъв , но проблема ти е че не знаеш какво е да си истински мъж.

Пожелавам ти само едно - да станеш истински мъж. Тогава няма да мразиш жените, няма да те е страх от тях, няма да ги биеш една по една поотделно .

Няма да се налага.

Дали мечтая или предполагам за мъжко самопроизводство нямаш толкоз акъл за да разбереш. Ако феми-извратенията не спре, тогава това ще е неизбежно, без значение дали си мечтая или предполагам.

Не знам какво общо има феминизма с мечтите ти за мъжко самовъзпроизводство.

И не искам и да разбирам. Защото пак казвам - за всеки истински мъж и джентълмен, живота без жена е безсмислен.

А за теб е мечта без жени.   :)  Виждаш ли колко си далеч от истинските мъже ?

Като ще е равенство, нека да е истинско равенство. Да се плаща на жените за действително свършена работа, а не за работа в мъжки колектив, където жените лежат на гърба на мъжете. И щом ще има квоти нека процентът да е във всички професии. По равно жени в строителството на сгради, на магистрали, на язовири, в мините в дърводобива, и останалите мъжки професии, без женски привилегии. Няма такова нещо, като отпуск по майчинство, женски болести, неразположеност и без оправданието "все пак аз съм жена"! Да се плаща по норма за количество и качество на работата. Тогава ще се види колко можещи са жените и колко равното заплащане с мъжете в дадена професия е правилно! Ако жени вършат мъжка работа в сегрегиран вид, тогава ще се разбере колко ефективно работят и колко са равностойни с мъжете.

Не мисля че трябва да има квоти независимо за каква професия. Многократно съм го казвал обаче ти просто обичаш да слушаш единствено себе си. Да се плаща по норма за количество и качество е справедливо и аз също съм за. Имал съм работнички стругарки фрезистки заварчици и други професии. Имах една жена заварчик и когато трябваше да се заварява нещо много отговорно пращах нея или един стар заварчик . Двамата бяха с класи над останалите и колегите им си го признаваха. Моя близка работи като шеф на екип програмисти във Великобритания. Всички по важни неща ги прави тя лично и непрекъснато оправя батаците на някакви тъпанари с огромно самочувствие на програмисти. Имах жена началник на технически отдел която се справяше доста добре. За това на базата на личен опит пак ти повтарям човек е или знаещ и можещ и отговорен или не е такъв и това няма нищо общо с пола му. Не знам защо си срещал само некадърни жени но има както такива така и доста некадърни мъже. Повярвай ми имам повече житейски опит от теб все пак съм доста по възрастен. Вярно вече съм в пенсия и нещата може да са се променили до някъде но все пак се интересувам от по млади колеги и няма залитания като твоето женомразство  и липса на желание да се работи с жени. Както и да е явно няма да те убедя. Имаш някакви изкривени представи че твоите права са права а правата на другите не са толкова важни. И сто човека да ти говорим няма да увриш.

преди 27 минути, miro20 написа:

Какви небивалици , какви фантазии ??? Та аз само цитирам теб бре.

Тъкмо щях да те питам я разкажи как си биел момичета . Една по една... И ти ме изпревари :

Мислех си, че съм приключил за днес тук, ама гледам пак си цъфнал. Ако ти беше на тяхно място и да лъжеш по мой адрес щеше да разбереш как и защо съм ги бил. И не само аз, и другите момчета биеха момичета, когато влизаха в спор с тях, ама ти няма от къде да знаеш. По онова време момичетата нямаха думата. Момчетата искахме да ходим на кино, а момичетата казали на класната, да ходим на опера и че и момчетата сме съгласни. И билети осигурили, които платихме по 3 лв. Направо ме заболя сърцето от такава финансова загуба. Е, как да не ги пребиеш такива фръцли. Набихме ги и ни остригаха нула номер, защото нямаше как да намалят поведението на всички момчета. Сега доволен ли си?

преди 41 минути, miro20 написа:

Да, аз на жена ръка не вдигам. Принципи , кво да прайш... Казва се мъжко поведение. За теб е непознато това. Щото не си  мъж. Мислиш се за такъв , но проблема ти е че не знаеш какво е да си истински мъж.

Хайде пак простотията ти. Принципи, "мъжко поведение", бил истински мъж и на жена ръка не вдигал?!? Я кажи, ако на публично място жена ти освятка звучен шамар по погрешка да речем и то пред познати или приятели ще обърнеш ли  и другата буза. Баси истинския мъж? Ами да, няма да посмееш да и отвърнеш, щото си "истински мъж"-мека китка и на жена ръка не вдигаш. Само че не се знае дали жената после няма да те ошамари и да станеш за резил.....бил истински мъж, минал си покрай мъжете?! Виж мен жена да ми изплющи шамар на публично място няма да посмее, като ме види от близо. Ако пък все пак посмее, бедна ти е фантазията какво ще и се случи после. Няма да казвам, че сигурно ще призовеш отново да ме заключат, заради противозаконно изказване!

преди 54 минути, miro20 написа:

Пожелавам ти само едно - да станеш истински мъж. Тогава няма да мразиш жените, няма да те е страх от тях, няма да ги биеш една по една поотделно .

Няма да се налага.

О, мерси! "Истински мъж"-мека китка като теб няма никога да стана. Знам че със злоба ми го пожелаваш, но не е възможно, мъж с мощност три конски сили да стане послушен женчо като теб, каквито и закони да измислят феминистките. Казах ти сто пъти точно кои жени мразя, ама на теб не ти стига умствен капацитет и за това нищо не разбираш. Никой не бие жени без причина, включително и аз, но, когато се налага, значи се налата.

Не знам какво общо има феминизма с мечтите ти за мъжко самовъзпроизводство.

Разбира се, че не знаеш, защото не проумяваш какво огромно зло е феминизма, поради ниската ти интелигентност. И точно заради феминизма, при положение, че извратенията му премине границата на мъжкото търпение, ще се наложи мъжко самопроизводство. А ти продължавай да си представяш, за какво си мечтая аз.

И не искам и да разбирам. Защото пак казвам - за всеки истински мъж и джентълмен, живота без жена е безсмислен.

Абе ти и да искаш не можеш да разбереш. Казах ти, не си достатъчно интелигентен. За какво ще му е на мъжа проклета усукана-опърничева жена, да му трови живота размахвайки законите за равенство, която да изтърсва като шкембе в дувар, заради женския и инат? С проклета жена животът на мъжа е безсмислен. По-добре ще му е да я изгони и да се разведе с нея. А ти си повтаряй постоянно за да не забравиш, какъв "джентълмен" си!:lol6:

А за теб е мечта без жени.   :)  Виждаш ли колко си далеч от истинските мъже ?

Не е моя мечта, а вероятност да се случи! Вече ти казах, защо никога няма да разбереш, а колко си мъж то се вижда. Голям "мъж" си, джентълмен, и мреш за ИК!:angry:

преди 11 часа, lsmurf написа:

Иначе ако в държавата има необходимия ред и се спазват и сега съществуващите закони наистина не ни трябва никаква Инстамбулска Конвеция .

Абе не може лоботомирани мозъци от Калифорния да командват в Тексас.

България трябва да се управлява от българите по български закони. Истанбулската конвенция да си я заврат, където им е кеф

щеше да разбереш как и защо съм ги бил

Не искам и да знам. Както ти казах -  на жена не съм посягал , и това е въпрос на принципи и мъжко поведение.

Да биеш жена е унижение и слабост за самия теб. :hush:

Направо ме заболя сърцето от такава финансова загуба. Е, как да не ги пребиеш такива фръцли. Набихме ги и ни остригаха нула номер, защото нямаше как да намалят поведението на всички момчета. Сега доволен ли си?

Набили сте момичета и сте ги остригали заради някакви билети за опера ??? за 3 лв ??? :tease2:

Е няма такъв позор. засрами се.

Я кажи, ако на публично място жена ти освятка звучен шамар по погрешка да речем и то пред познати или приятели ще обърнеш ли  и другата буза. Баси истинския мъж? Ами да, няма да посмееш да и отвърнеш, щото си "истински мъж"-мека китка и на жена ръка не вдигаш. Само че не се знае дали жената после няма да те ошамари и да станеш за резил.....

такава ситуация никога не би се случила с мен, но дори да предположим, да, ПАК нямаше да вдигна ръка.

Има си много други начини, вместо  комплексарски да се правиш на "Женски полов орган" . Нали знаеш че "п...ка" е вид мъжки характер. :hush:

Виж мен жена да ми изплющи шамар на публично място

Постоянно ти се въртят такива сценарии, очевидно вече си преживял нещо такова :)

Никой не бие жени без причина, включително и аз, но, когато се налага, значи се налата.

Женомразец , който бие жени и мечтае за мъжко самовъзпроизводство  :)  Ти не си мъж. 1001 %

За какво ще му е на мъжа проклета усукана-опърничева жена, да му трови живота размахвайки законите за равенство, която да изтърсва като шкембе в дувар, заради женския и инат? С проклета жена животът на мъжа е безсмислен. По-добре ще му е да я изгони и да се разведе с нея. А ти си повтаряй постоянно за да не забравиш, какъв "джентълмен" си!

Да, разбрах че на теб НЕ ТИ ТРЯБВАТ жени . Защото за теб всички жени са феминистки , нагли мъжемразки, с вмирисани вагини, и какво още беше там... :getout:

преди 20 часа, lsmurf написа:

Не мисля че трябва да има квоти независимо за каква професия. Многократно съм го казвал обаче ти просто обичаш да слушаш единствено себе си. Да се плаща по норма за количество и качество е справедливо и аз също съм за. Имал съм работнички стругарки фрезистки заварчици и други професии. Имах една жена заварчик и когато трябваше да се заварява нещо много отговорно пращах нея или един стар заварчик . Двамата бяха с класи над останалите и колегите им си го признаваха. Моя близка работи като шеф на екип програмисти във Великобритания. Всички по важни неща ги прави тя лично и непрекъснато оправя батаците на някакви тъпанари с огромно самочувствие на програмисти. Имах жена началник на технически отдел която се справяше доста добре. За това на базата на личен опит пак ти повтарям човек е или знаещ и можещ и отговорен или не е такъв и това няма нищо общо с пола му. Не знам защо си срещал само некадърни жени но има както такива така и доста некадърни мъже. Повярвай ми имам повече житейски опит от теб все пак съм доста по възрастен. Вярно вече съм в пенсия и нещата може да са се променили до някъде но все пак се интересувам от по млади колеги и няма залитания като твоето женомразство  и липса на желание да се работи с жени. Както и да е явно няма да те убедя. Имаш някакви изкривени представи че твоите права са права а правата на другите не са толкова важни. И сто човека да ти говорим няма да увриш.

Смърфе, след като си против квотите защо ревеш за ИК? Овластяването на жените за сметка на мъжете как го намираш? Дали са по-способни, че да стават кметове, зам. кметове, министри и навсякъде където се обърнеш, все на женско см....! Как мислиш, дали жените са способни колкото мъжете в мъжките професии? Имало и тираджийки вече и то щото много харесвали професията и да са и те наравно с мъжете. Като знаем, колко "добри шофьрки" са жените идеални са да карат и тирове. Как ли ще сменят спукана гума сами, а и кумчо вълчо може да ги залови по паркингите, особено през ноща! Смърфе, като лъжеш посмали малко!

Цитат
преди 20 часа, lsmurf написа:

Имал съм работнички стругарки фрезистки заварчици и други професии. Имах една жена заварчик и когато трябваше да се заварява нещо много отговорно пращах нея или един стар заварчик . Двамата бяха с класи над останалите и колегите им си го признаваха.

Имал си, ама друг път, че и по-добри били жените от мъжете??? Средния курс съм завършил в механотехникум, специалност ел. обзавеждане на пром. предприятия. Имахме практика освен по ел. техника и студена обработка. Трябваше парче метал да струговаме и да направим зидарски отвес. От 13 момичета в курса, нито една не можа да се справи. Дори не можеха да стегнат метала в шпиндела, и да го фиксират с магаренцето. Да не говорим да поставянето на стругарския нож или пък заточването му. След завършване на техникума преди казармата работих по разпределение три месеца в завод с металорежещи машини. Бях ОГЕ и поддържах обикновени стругове, стругове с ЦПУ, фрези, шепинг машини, координатни машини, ел. ножовки, преси, абканти и др.! Също така и голямо хале с електроженисти, където сглобяваха ферми и заварките бяха сериозни с висококачествени шевове, и с електрожени с голяма мощност, трифазни и с над 600 ампера ток. Никъде нямаше жени работнички, защото нямаше да могат да работят тежката физическа работа. Струговаха се главини над 15 кг., пуйрии 4-5кг. и др. заготовки, и се плащаше за свършена работа и изпълнена норма. Как мислиш, колко жени ще могат да изпълнят нормата, и да са наравно с мъжете? Заварчиците изправяха 80 кг. ферми и качеството на заварките беше с перфектен шев, без шлака и шупли. Имаше ученици на стаж в завода, момчетата заваряха сглобки от винкели и добре се справяха. Няколко момичета опитаха, беше им интересно, че и се кефеха на калпавите си заварки, все едно гарги са ги ср*ли. Смърфе, не ти ли е съвестно да лъжеш бе, жените заварчици, стругарки и фрезистки били по-добри от мъжете? Не се мъчи на краставичар краставици да продаваш. Интересно ми е, как я измисли тая твоя позната, дето била шевка на програмисти и все им оправяла батаците на тъпанарите там (сигурно мъже) с огромното самочувствие на програмисти? Знаеш ли кога ще ти повярвам? На женския празник! Някога преди демокрацията към радиоклубовете ОСО имаше "клуб компютър", и познай кой беше лектор? На правец 8 и после на правец 16 с маргаритков принтер провеждахме обучение на ученици, с програмните езици бейсик и асемблер. И знаеш ли какъв процент момичета имаше? 20 % и трудно се работеше с тях! Днес добрите програмисти са предимно мъже, като количество и качество. Имаше и статия, където в Норвегия май беше, търсели мъже-българи програмисти при условие, че не са сексисти. Световно известен учен е казал и доказал, че мъжете растат на мускули и мозък, а жените растат на ханш и на задник. Феминистките побеснели и искали да го линчуват. Мога и линк да ти дам, но по добре си го намери сам, че ако го постна може да е противозаконно. Все пак за жените се говори както за умрелите, или само добро или нищо! Знам, че има и некадърни мъже, но са много малко в сравнение с жените, и рядко има жена можеща колкото средно статистически мъж в мъжка професия. Доказано е в исторически план, нищо че днес по закон половете са равни. Казваш, че си вече пенсионер и имаш повече житейски опит от мен! А, ти имаш ли представа аз на каква възраст съм? Дали моят житейски опит не е достатъчен за да преценявам нещата, а инженера да е с по-голям житейски опит от мен? Има народна поговорка - "не питай старо, питай патило"! И не знам, защо постоянно ме обвинявате в женомразство ти и инженера, заради неща които виждам и казвам? Липсата на желание работодателите да се работи с жени не е моя измислица. Аз лично познавам жена, потомствена наследничка на фирма, която уволни жените-работнички и нае мъже на тяхното място. Нали е жена, защо не иска жени на работа? Смърфе, не аз изкривявам нещата и няма как чрез коментарите си тук да огранича нечии права, в каквото постоянно ме обвинявате. Или пак ще ме заклеймиш, и ще кажеш, че нямам право да мисля това, което мисля, а пък аз съм нарушавал правата на някого?!

преди 13 часа, herkules2 написа:

Или пак ще ме заклеймиш, и ще кажеш, че нямам право да мисля това, което мисля,

Право да мислиш имаш разбира се. Друг е въпросът доколко имаш желание и умения да се възползваш от това си право. Според мен нямаш. Няма защо да те заклеймявам човече , ти сам се излагаш достатъчно. Просто споделих лични наблюдения няма защо да те лъжа не съм жена за да съм пристрастен . Просто се опитвам да бъда обективен. Докато ти имаш причини да лъжеш защото така галиш мъжкото си его. Липсата на желание на работодателите , не говоря за тези като теб а за свестни такива, е че жените са обикновено по ангажирани със семейството деца отпуски и така нататък . Неприятно е да не можеш да разчиташ във всеки момент на човекът който си назначил защото видиш ли може да излезе в отпуск по майчинство. Това с мускулите дето непрекъснато го изтъкваш може да е аргумент за такива като теб в днешно време се работи с главата а не с мускули.

преди 13 часа, herkules2 написа:

След завършване на техникума преди казармата работих по разпределение три месеца в завод с металорежещи машини. Бях ОГЕ и поддържах обикновени стругове, стругове с ЦПУ, фрези, шепинг машини, координатни машини, ел. ножовки, преси, абканти и др.! Също така и голямо хале с електроженисти, където сглобяваха ферми и заварките бяха сериозни с висококачествени шевове, и с електрожени с голяма мощност, трифазни и с над 600 ампера ток. Никъде нямаше жени работнички, защото нямаше да могат да работят тежката физическа работа.

Момче ти си поддържал такива машини а аз съм ръководил такъв завод и работата ми е била и да знам кой какво може и на кого за какво мога да разчитам. Така че престани да ми изтъкваш своите впечатления - няма да впечатлиш никого с тях. Познавам доста такива като теб - самочувствието им се дължи на това че са мъже. Няма нищо лошо в това че си мъж обаче по добре покажи какво можеш . Не съм предубеден няма да предпочета служител на базата на пол а на това което знае и може.

преди 11 часа, lsmurf написа:

Право да мислиш имаш разбира се. Друг е въпросът доколко имаш желание и умения да се възползваш от това си право. Според мен нямаш. Няма защо да те заклеймявам човече , ти сам се излагаш достатъчно. Просто споделих лични наблюдения няма защо да те лъжа не съм жена за да съм пристрастен . Просто се опитвам да бъда обективен. Докато ти имаш причини да лъжеш защото така галиш мъжкото си его. Липсата на желание на работодателите , не говоря за тези като теб а за свестни такива, е че жените са обикновено по ангажирани със семейството деца отпуски и така нататък . Неприятно е да не можеш да разчиташ във всеки момент на човекът който си назначил защото видиш ли може да излезе в отпуск по майчинство. Това с мускулите дето непрекъснато го изтъкваш може да е аргумент за такива като теб в днешно време се работи с главата а не с мускули.

Ако аз се излагам, а ти не, тогава какъв е проблемът? Уж не си жена, а си пристрастен, е как да ти повярвам, дори нямаш обозначен пол под аватара ти. Да тръбиш за ратифициране на ИК, хич, ама хич не си пристрастен, че и специални закони срещу мъжете да има, за да вилнеят феминистките искаш! Аз нямам интерес да лъжа, и къде смяташ, че съм излъгал? Пука ми дали ти или някой друг ще повярва на откровението ми. Сам казваш, че е неприятно да не можеш да разчиташвъв всеки момент на човека, който си назначил, защото може да излезе в отпуск по майчинство или заради женски болести! Е, нали половете били равностойни, а пък не можеш да разчиташ на единият пол колкото на другия. Ами аз винаги съм го твърдял, а ти винаги си ме обвинявал за това. Стига си повтарял, че мускулите нямали значени е и се работи само с главата. Разликата е там, че единият от половете работи по-добре с главата от другия и съчетава работата с мускули още от зората на човечеството до сега, защото освен по-умен е и физически по-силен.

преди 12 часа, lsmurf написа:

Момче ти си поддържал такива машини а аз съм ръководил такъв завод и работата ми е била и да знам кой какво може и на кого за какво мога да разчитам. Така че престани да ми изтъкваш своите впечатления - няма да впечатлиш никого с тях. Познавам доста такива като теб - самочувствието им се дължи на това че са мъже. Няма нищо лошо в това че си мъж обаче по добре покажи какво можеш . Не съм предубеден няма да предпочета служител на базата на пол а на това което знае и може.

Ако наистина си ръководил такъв завод, тогава защо лъжеш, че си имал жени по-добри от мъжете? Приятно ми стана да ме наречеш момче, скоро навърших 53! Никакви впечатления не изтъквам, просто казвам това, което всички знаят. Жените са некачествени работници в сравнение с мъжете. Не могат да издържат на мъжкото темпо, а вредата от тях по някога е по-голяма от ползата. Разбира се, че мъжете винаги ще са със самочувствие, и има защо. Я обясни как мъжът да покаже, че е истински мъж? Като разреши на жените да се гаврят със самочувствието му ли? Никой не казва, че трябва да си предубеден. Но, ако ще назначаваш работник заради това, което знае и може, не е за предпочитане да назначаваш жени, ако искаш да ти върви работата. Те нито знаят, нито могат, а ти не казваш истината, която сам знаеш. Виж за служители в администрацията може. Жените за друго не стават. Не, че и за това стават, ама ще е по-малкото зло. В завода имаше пет жени ТРЗ, и не можеха да изчислят заплатите за един месец на 22 работника стругари, работещи на две смени. Все по ниски заплати изчисляваха и се налагаше да добавят разликата следващия месец.

преди 8 часа, herkules2 написа:

Я обясни как мъжът да покаже, че е истински мъж? Като разреши на жените да се гаврят със самочувствието му ли?

За теб всичко свързано с "жени" е гавра със самочувствието ти :) 

Няма как да разбереш какво е истински мъж, докато изпитваш толкова неистова болезнена злоба към женския пол. Докато избиваш травми от детството заради което  биеш момиченца една по една , щото накуп те е страх. Не е лошо да се консултираш и с психолог.

Така че, не се и напъвай. Задоволявай се там с мъже, обкръжавай се с мъже, бягай надалеч от жени.

И остави жените на нас, истинските мъже :)   Това както се сещаш, те посъветва една дама тук :hush:

пп

Между другото , ИК е точно за такива като теб.

Защото гейове , пострадали жени и деца не са единствената категория. Тя защитава и такива като теб, пострадали  и травмирани по един или друг начин от насилие . Включиетлно и от жени спрямо мъже.

Да, рядкост са такива от "мъжки пол"  като теб , но и ти много добре се представи и обясни проблемите си :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.