Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 11 часа, herkules2 написа:

Ето това е омраза към мъжете и не аз съм я предизвикал.

Естествено не точно ти но общо взето хора от твоя тип. А това че я разпалваш е факт и според мен не е добре нито за мъжете нито за жените но ти си знаеш защо го правиш. Просто ти казвам мнението си не си длъжен да го приемаш естествено.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 3 часа, miro20 написа:

Така е. Ако има дами които да му четат  бъртвежите, първото което е да го намразят него и всички мъже заради тези дискриминационни глупости.

То зависи от това дали дамите са феминистки или нормални жени. Феминистките по идеология мразят мъжете, защото не могат да се примирят с мъжкото превъзходство, а нормалните жени разбират вредата от феминизма и искат да бъдат закриляни от мъжете, вместо да им се противопоставят. Подлостта ти в случая с тази на смърфа е характерна за жените и целта ви ми е ясна. Трябва отново според вас да ми затворят устата, защото мразя феминисма и съм против ИК! Само че, в тази тема обсъждаме нея, и българското общество (забележи мъже и жени заедно) я отхвърли, като позорен за обществото ни документ. За това си толкова злобен с останалите ти дружки-феминисти. А, твоите брътвежи ако ги прочетат интелигентни истински мъже, ще намразят не само феминистките, а всички жени по света! Обясни си сам, защо мизогинията непрекъснато се увеличава? Такива като теб и останалите в групичката феминисти величаещи женската некадърност и преекспониращи женски постижения, каквито в същност няма. Дори и в Русия измислихте превъзходство на момичетата спрямо момчетата и в училищата, момчета не се били класирали като момичетата.....дрън дрън, да не заспите по клавиатурите и да се кланяте на феминизма. В цял свят мъжете са по-добри от жените в интелигентните професии и в мъжките професии съчетани с интелект и мъжка сила.  Няма женски шахматист, койято да победи поне един от 100-те най-добри шахматисти мъже в света. Дори и в шахмата има дисциплина за жени и мъже отделно, а уж били равни! Тогава защо да се плаща по-равно след като единият пол превъзхожда всячески другия. Веднага ще кажеш а....аааааа, не може, по конституция съм престъпник, защото казвам истината и това е дискриминация срещу жените! Да, ама аз само казвам това, което виждам и няма как да дискриминирам никого от тук. Ти и останалите като теб искате да ме дискриминирате, за да нямам право да казвам това, което виждам и мисля. Дискриминация е разтегливо понятие и всеки може да бъде обвинен в такава. Как си обясняваш поведението на работодателите, които не искат жени на работа и още при интервюто за работа ги отпращат вежливо, а по-логично щеше да е да ги назначават, след като ще им плащат по-малко от колкото на мъжете, за което пищят постоянно феминистките? Къде е тук дискриминацията след като работодателите следват пазарния принцип, и искат да реализират печалби вместо загуби? Да речем, че работодателите ще назначат и жени, и то по задължителните квоти, щото инак било дискриминация по пол, как ще протича нормално процесът на работа, ако някоя жена, (а то сигурно няма да е една) си въобрази, че мъж я гледа предизвикателно и я изнасилва с поглед, поради което веднага подава оплакване за сексуално насилие??! Защо работодателя да губи добри работници мъже, заради женска измислица или женско отмъщение заради нещо нереално, което законите приемат за престъпление, само защото жената е решила че е?

преди 4 часа, miro20 написа:

за мен е по просто обяснението - Травмиран от постоянен женски тормоз мъж, вероятно от детство , който си избива комплексите  виртуално , щото на живо не може :) 

На живо единственото което може да прави е да бяга от жените и да се обгражда и на работа и в лични контакти само с мъже. Дори се хвали с това :) 

То за теб обяснението ще е винаги необяснимо. Ти можеш само да завиждаш на детството ми, беше щастливо и спомените ми са много приятни. Виртуално с жени си живееш само ти, а комплексите ти за малоценност са очевадни, след като се приравняваш с женските възможности, характерно за "мъжете" меки китки. На живо едва ли ще можеш да задоволиш женските потребности на жена, защото при липсваща мъжественост няма да свършиш работа на жената, а токсичната мъжественост, която мразиш е забранена от феминистките, нищо че няма ефект от забраната. Мен не ме мисли. Няма как да избягам от жените си у дома, защото съм с патриархално възпитание и мой дълг е да се грижа за семейството, като му осигуря всичко необходимо за нормален живот Ти да му мислиш, едва ли ще имаш семейство, колкото и да се подмазваш на женския пол. Не знам дали мека китка и лесбийка биха създали семейство, но в 21 век всичко е възможно.

Което отива към наклонностите на унгарския евродепутат... което е още по жалко. :getout:

Той унгарският депутат е твое копие. Хомо-меките китки прилагат ефекта на мимикрията. Ти не си по-различен, а и действаш подмолно, с уж небрежна невинност, с подлост присъща за женския пол, целяща моето остракиране отново! Орбан вече изгони този депутат, както изгони и бандитските НПО-та на Сорос.

Ако жената следва твоите изводи и напътствия от по горните примери за жестокости и домашно насилие които обсъдихме по горе, тя трябва тихичко и без крясъци да се самозаколи максимално бързо  и да не тормози с присъствието си мъжа си :giggle1:

Това твое съждение показва колко е интелектуалният ти потенциал. Ако жената следва моите изводи и напътствия, ще живее щастлив живот и няма да се страхува от жестокости, които днес изобилстват над жените. Домашното насилие е химера, зло което феминистките използват за грантовете при женските НПО-та, освен от чужбина и от нашата общественост. Явно това, което обсъждаме не го проумяваш, а продължаваш с глупавата си ирония, която осмива повече теб. То сигурно под влияние на феми-отровата може да има и такива жени, които да се самозаколят, непонасящи мъжкото превъзходство и физическа сила, виждайки своята безпомощност при съпротива срещу мъжете в света, който винаги е бил мъжки и такъв ще си остане.

преди 1 час, lsmurf написа:

Естествено не точно ти но общо взето хора от твоя тип. А това че я разпалваш е факт и според мен не е добре нито за мъжете нито за жените но ти си знаеш защо го правиш. Просто ти казвам мнението си не си длъжен да го приемаш естествено.

Е то аз дори и да не приема мнението ти, друг ще го приеме за нередност от моя страна, и ще информира форумната полиция да ме "арестува", при което няма как да докажа моята невинност, защото според геб и твоите съмишленици съм виновен! Няма как да разпаля нещо, което гори с буен пламък. По-скоро искам да го угася, но такива като теб и инженера все наливат масло в огъня. Щом признаваш, че има хора от моя тип, значи че не само аз мисля по този начин. Не са ли за това форумите дискусиите или диалозите между потребителите? В спора си ражда истината, защо искаш само твоята "истина" да се пропагандира? Аз искам да се премахне омразата м/у половете и казвам (предполагайки) как да стане, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него, от което следва, че няма как да е пропаганда!

преди 1 час, herkules2 написа:

Такива като теб и останалите в групичката феминисти величаещи женската некадърност и преекспониращи женски постижения

Аз съм си пълноценен мъж, който се забавлява много по добре и повече в компанията на жени, уважавам жените без да смятам това за унижение, смятам живота без жени за безсмислен , смятам и че съм джентълмен. Понятие което ти не разбираш и няма как да разбереш щото си като унгарския депутат и краен женомразец.

А ти си седи в хомомизерабъла на женомразието, което бъркаш , или по точно - умишлено маскираш като антифеминизъм :hush:

преди 1 час, herkules2 написа:

Е то аз дори и да не приема мнението ти, друг ще го приеме за нередност от моя страна, и ще информира форумната полиция да ме "арестува", при което няма как да докажа моята невинност, защото според геб и твоите съмишленици съм виновен! Няма как да разпаля нещо, което гори с буен пламък. По-скоро искам да го угася, но такива като теб и инженера все наливат масло в огъня. Щом признаваш, че има хора от моя тип, значи че не само аз мисля по този начин. Не са ли за това форумите дискусиите или диалозите между потребителите? В спора си ражда истината, защо искаш само твоята "истина" да се пропагандира? Аз искам да се премахне омразата м/у половете и казвам (предполагайки) как да стане, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него, от което следва, че няма как да е пропаганда!

То си личи кой всъщност иска да пропагандира своята "истина" Преброй твоите и моите постове в темата и ще видиш за какво става дума. Всички четящи тук са пределно наясно с твоите възгледи но ти не искаш това. Ти искаш просто да ги наложиш на останалите затова си повторил сто пъти едни и същи неща. И защо се страхуваш от "форумната полиция" ако наистина спазваш приличие и правилата на форума. Ако не си наясно насаждането на омраза въз основа на някакъв признак - вяра, пол етнос и др. е противозаконно . Не се опитвам да наливам масло в огъня просто не съм съгласен с мнението ти и го казвам открито за да не остане някой с впечатление че всички мъже в България са едва ли не женомразци или пък се смятат за нещо повече от жените само защото носят панталони. Отново те призовавам ,по добре се спри за малко и помисли върху поведението си. Спирам да те убеждавам повече ако си разбрал - добре , ако не то си е за твоя сметка.

преди 13 минути, miro20 написа:

Аз съм си пълноценен мъж, който се забавлява много по добре и повече в компанията на жени, уважавам жените без да смятам това за унижение, смятам живота без жени за безсмислен , смятам и че съм джентълмен. Понятие което ти не разбираш и няма как да разбереш щото си като унгарския депутат и краен женомразец.

Я кажи тогава "пълноценен мъжо", какво работиш? Каква е тая твоя работа само с колежки? Ако подмазването ти пред жените го смяташ за уважение....давай! С жени или без жени животът винаги има смисъл, и точно заради това природата е създала алгоритъм за поддържането му. Твоята работа и забавленията ти с жени е само във виртуалното пространство. До сега имал ли си интимни отношения с жени, и с колко? Ти си джентълмен само във фантазиите си. Ако възникне проблем, и жена попадне в ситуация на конфликт с мъж и има вероятност мъжът да я пребие, ще се намесиш ли да я спасиш? А, дали ще можеш? Защото аз веднъж го направих и жената обвини мен в полицията, че съм набил мъжа и! А аз само му извих ръцете и го тръшнах на земята без да го удрям, защото ако го бях ударил щеше да има лоши последствия за него, а после и за мен. Добре, че имаше свидетели в междублоковото пространство, които казаха истината. За това освен моите си жени, никоя друга няма да защитавам, дори и да се касае за живота и. Тези твои понятия си ги разбираш само ти, а унгарският депутат е твое копие, и се радва на ИК, която ти толкова яростно защитаваш.

преди 33 минути, miro20 написа:

А ти си седи в хомомизерабъла на женомразието, което бъркаш , или по точно - умишлено маскираш като антифеминизъм :hush:

Нищо не маскирам, и както винаги съм казвал мразя феминистките, подобия на жени, дето се мислят за мъже без мъжки атрибути, и се слагат наравно с мъжете по способности. Обичам си моите си жени, ама ти няма как да го разбереш, защото не си създъл още семейство, и надали някога ще създадеш

преди 17 минути, lsmurf написа:

То си личи кой всъщност иска да пропагандира своята "истина" Преброй твоите и моите постове в темата и ще видиш за какво става дума. Всички четящи тук са пределно наясно с твоите възгледи но ти не искаш това. Ти искаш просто да ги наложиш на останалите затова си повторил сто пъти едни и същи неща. И защо се страхуваш от "форумната полиция" ако наистина спазваш приличие и правилата на форума. Ако не си наясно насаждането на омраза въз основа на някакъв признак - вяра, пол етнос и др. е противозаконно . Не се опитвам да наливам масло в огъня просто не съм съгласен с мнението ти и го казвам открито за да не остане някой с впечатление че всички мъже в България са едва ли не женомразци или пък се смятат за нещо повече от жените само защото носят панталони.

Отново заплаха с наказание заради това, че моите постове били повече от твоите и пак не съм спазвал правила на форума и приличие по твоите разбирания. И как мога да наложа нещо на останалите четящи, те нямат ли свои собствени мнения по въпроса, че да им влияя с моите постове? Моите мнения, които не съвпадат с твоите защо да са противозаконни, а твоите насаждания и прокламиране на феминизъм да са законни. Къде остава равноправието и равнопоставеността? От кога мнения относно преимуществата на патриархалния живот са станали противозаконни и са против правилата, когатоо изобличават простотията феминизма. Да не би мъжете преди женската еманципация да са били всичките женомразци, защото са създавали и оглавявали стабилни семейства, където думата им е била закон? Това не е ли тема за ИК и за феминистките изстъпления предвидени в конвенцията и какво значение има дали 100 или 1 000 пъти говорим и повтаряме неща, които едни смятат за правилни, а други смятат за противозаконни? Дали някой се смята за повече от другия си е негово право. Ти се смятай за динозавър ако искаш и ако това ще те успокои. Като говориш за мъжете, дето носят панталони как мислиш? Далиш ако носят поли и ходят на токчета ще са изравнени като полове, или ще се смятат за нещо повече от мъжете, като ползват привилегиите на жените?

преди 51 минути, lsmurf написа:

Отново те призовавам ,по добре се спри за малко и помисли върху поведението си. Спирам да те убеждавам повече ако си разбрал - добре , ако не то си е за твоя сметка.

По ясна заплаха от тази за наказание срещу мен едва ли може да има!!! Какво ми е поведението? Това, че на теб и на такива като теб не ти харесва престъпление ли е? При други обстоятелства в реала аз бих те осъдил за клевета, но тук изглежда властта е в твои ръце и ти дирижираш положението. Кое според теб трябва да спра да казвам?

1. това, че не признавам наложеното равенство м/у половете от милиардерите престъпление ли е?

2.това, че смятам мъжете за по-можещи от жените престъпление ли е?

3. Това, че смятам ИК за позорен документ и е извращение спрямо мъжете престъпление ли е?

4. Това, че харесвам патриархалния начин на живот и ми харесват страни, в които не вирее феминизъм престъпление ли е?

В кое точно ме обвиняваш и твърдиш, че е престъпление по конституция и нарушава законите на който и да е форум? Трябва ли да не казвам това, което харесвам или не харесвам и да съм съгласен с твоите и на инженера постове, защото иначе ще ме отстранят отново? Защо тогава ти има темите в които се дискутират тези проблеми?

преди 6 минути, herkules2 написа:

? Моите мнения, които не съвпадат с твоите защо да са противозаконни, а твоите насаждания и прокламиране на феминизъм да са законни

Я покажи кой тук и къде точно е пропагандирал феминизъм ?? :)

Да харесваш жени, да уважаваш жени, да си против домашно и друг вид насилие, да си против дискриминация по пол, етнос, раса - НЕ Е феминизъм.

Затова пак ти казвам - ти си тотален травмиран женомразец и нищо повече. Единствено изливаш болката си от травми нанесени от женския пол, които  просто ги мразиш до ниво панически страх.

И обвиняваш във всичко лошо което си видял /или преживял/ мен или други. Затова не обръщам внимание на жлъчните ти подмятания кой какви жени е виждал, какво семейство и т.н. Описаните нападки характеризират ТЕБ , твоите провали, твоята болка от жените , а не мен:hush:

Всичко това прикрито , пак казвам, под формата на "антифеминизъм" .

преди 27 минути, miro20 написа:

Я покажи кой тук и къде точно е пропагандирал феминизъм ?? :)

Ако ми дефинираш какво точно според теб е пропаганда, ще ти покажа кой тук освен теб е пропагандирал феминизъм. А твоята пропаганда на феминизма е очевадна! Да защитаваш истанбулската конвенция и да ме обвиняваш в женомразие е чиста проба феминизъм. Да не признаваш равенството м/у половете не е женомразство, а реализъм, който съществува от възникването на човечеството.

преди 32 минути, miro20 написа:

Да харесваш жени, да уважаваш жени, да си против домашно и друг вид насилие, да си против дискриминация по пол, етнос, раса - НЕ Е феминизъм.

То, зависи какви точно жени харесваш. Аз харесвам едни, ти други. Уважението не значи подмазване и раболепничене пред жените. Жените трябва да си заслужат мъжкото уважение, като следват женската си природа, а не да се правят на мъже, каквито никога няма да бъдат. Домашно насилие не съществува, има неразбирателство-конфликт м/у съпрузите, където жените използват законите за защита злоупотребявайки с по-големите си права. В този случай домашни насилници са жените, мъжете защитават правата си у дома с физическа сила, тъй като юридически, нямат права. Дискриминация по пол, етнос и раса е много неточно понятие, като дискриминирани по пол са мъжете от законите - "позитивната дискриминация, по етнос дискриминирани са мнозинството етнически българи, за които има само задължения, а ромите и другите етноси се възползват само от привилегии, като безнаказано извършват престъпления, оставащи ненаказуеми. Ако говорим за расова дискриминациа, то днес на мода е черният расизъм, където черни убийци, престъпници, крадци и нарко-дилъри тормозят бялото население и остават ненаказани, и дори се превръщат в герои, когато законът ги накаже, чрез негов служител. Днес всичко е феминизъм и квиченето по медиите за прословутите женски права, които все не са достатъчни е радикален феминизъм.

преди 52 минути, miro20 написа:

Затова пак ти казвам - ти си тотален травмиран женомразец и нищо повече. Единствено изливаш болката си от травми нанесени от женския пол, които  просто ги мразиш до ниво панически страх.

Не аз, а ти си травмиран от жените, за това те е страх от тях и им се подмазваш, за да не те накажат в службата ти на феминистки трол. Не мен от тях, а жените трябва да ги е страх от мен, ако нещо сгафят и ми навредят, защото добре знаеш, че съм рядко отмъсттелен в реалния живот, и веднага ще се разбере дали аз или наглата и подла жена ще изпита панически страх. А дали ми вярваш или не е без значение за мен.

преди 1 час, miro20 написа:

И обвиняваш във всичко лошо което си видял /или преживял/ мен или други. Затова не обръщам внимание на жлъчните ти подмятания кой какви жени е виждал, какво семейство и т.н. Описаните нападки характеризират ТЕБ , твоите провали, твоята болка от жените , а не мен:hush:

Всичко това прикрито , пак казвам, под формата на "антифеминизъм" .

Защо ми е да те обвинявам и то точно пък теб? Ти за мен си жалък защитник на нещо, което не осъзнаваш какво огромно зло е. Радетел за женски права, права на малцинствата, на черните, жълтите, червените, хомосексуалните и останалите, ако има такива. Права, които никой не им е отнел, но упорито се борят за тях. Но, ако някой като мен е против тая борба, то той е закононарушител по конституция, нарушава и правилата, които форумите са приели защото се провежда политика на подчиняване чрез уж закони за либерализация, което значи, че уж си свободен, пък не си! Е, питам тогава, къде е моето право да не съм съгласен с тази политика? За мен няма особено значение, и не знам за какви мои провали говориш? И каква болка от жените имаш предвид не знам. Да, ще ме заболи много, ако нещо лошо им се случи, защото щерките са в София, а аз съм много далеч от тях. Надявам се патриархалното им възпитание и инстинктът им за самосъхранение да ги пази от конфликти с мъжете и останалите предизвикателства на големия град.

А, сега ето ти малко информация за мръсотията на феминизма, която ти отлично познаваш, но я намираш зае нещо почтено, защото уважаваш  женските престъпления, и ги намираш за нормални!

https://news.bg/comments/nelepo-kudkudyakane-sreshtu-velik-tenor.html

Расизмът и останалите ти изми дето споменаваш са в една клоака с феминизма. Виж как тази мръсотия вреди на големи личности, освен световно извстни и на български, но това за теб е справедливо, щом е производно на феминизма.

https://news.bg/education/konservatori-se-razlyutiha-ot-nedovolni-studenti-ot-su.html

преди 22 минути, miro20 написа:

Ужас :

Не е ужас, феминистко безобразие е! За това ще сме на последно място по доходи! Виновна е конституциуята ни, дано да се променят някои закони. Най-добра конституция в целия свят е била Търновската, преди женската еманципация!

Мда бе, добре че ще комбинират исляма и джендъризма.

на 12.03.2021 г. в 19:44, herkules2 написа:

Не е ужас, феминистко безобразие е! За това ще сме на последно място по доходи! Виновна е конституциуята ни, дано да се променят някои закони. Най-добра конституция в целия свят е била Търновската, преди женската еманципация!

Браво човече . Разкри тайната защо сме на последно място по доходи .  :emoji_smiley-23:

току-що, lsmurf написа:

Браво човече . Разкри тайната защо сме на последно място по доходи .  :emoji_smiley-23:

Е, няма как да излъжеш и да скриеш истината, която е очеизвадна! Не сме ли на последно място по доходи, на първо по смъртност, с най-нисък жизнен стандарт, обаче сме почти на първо място с жени поставени на високи постове? Не напразно казват "хубава работа, ама женска"! При Търновската Конституция жените нямат право да гласуват, камо ли да бъдат избирани и слагани на високи постове както е днес след убийствената за Хр. свят еманципация на жените. Промени за тях идват чак през 1937 г., като много правилно се разрешава да гласуват само майки и то със законен брак. Мъдрите хора още тогава са знаели, че дадеш ли на жената власт, ще и гледаш сеира и ще гладуваш, като куче. За това тази конституция се е наричала сребърна, и е била най-демократична в света за хората (мъжете)! Днес не стига че навряха разни жени "калинки" навсякъде, дето не само че работа не вършат, ами и пречат спъвайки напредъка с правото си на глас и власт. Никоя държава в света не е прокопсала с женско управление. Жените с власт постоянно крякат за женски права, и работа не вършат, а правата им все били по-малко от тези на мъжете. Е, имат право да пикаят прави, ама не! Писоарите във Франция трабвало да се запушат, било дискриминация спрямо жените, щото жени не можели да ги ползват! Така че смърфе, колкото и да изопъчаваш и да иронизираш днешното положение с жени на власт никога няма да благоденстваме. Добре, че в обществото ни все още надделява патриархалното чувство у хората, и пази Боже да сложим женски президент. Това ще е срам за нация с многовековно величие. Сигурно мъжете у нас са се свършили и жените станали мъже. Ако Цачева я бяха избрали, днес не само истанбулска конвенция, ами закон за всеобща власт на жените щяха да сътворят феминистките (предполагам), където всеки мъж ще ходи директно в дранголника, ако нещо вземе противоречи на жена, а дане говорим за измисленото" домашно насилие"!

След 8 години - принудително хормонални блокери .....!!! Ужас ...... ! :eek:

Тези кретени със сигурност са мозъчно увредени ! :nono:

преди 6 часа, herkules2 написа:

Е, няма как да излъжеш и да скриеш истината, която е очеизвадна! Не сме ли на последно място по доходи, на първо по смъртност, с най-нисък жизнен стандарт, обаче сме почти на първо място с жени поставени на високи постове? Не напразно казват "хубава работа, ама женска"! При Търновската Конституция жените нямат право да гласуват, камо ли да бъдат избирани и слагани на високи постове както е днес след убийствената за Хр. свят еманципация на жените. Промени за тях идват чак през 1937 г., като много правилно се разрешава да гласуват само майки и то със законен брак. Мъдрите хора още тогава са знаели, че дадеш ли на жената власт, ще и гледаш сеира и ще гладуваш, като куче. За това тази конституция се е наричала сребърна, и е била най-демократична в света за хората (мъжете)! Днес не стига че навряха разни жени "калинки" навсякъде, дето не само че работа не вършат, ами и пречат спъвайки напредъка с правото си на глас и власт. Никоя държава в света не е прокопсала с женско управление. Жените с власт постоянно крякат за женски права, и работа не вършат, а правата им все били по-малко от тези на мъжете. Е, имат право да пикаят прави, ама не! Писоарите във Франция трабвало да се запушат, било дискриминация спрямо жените, щото жени не можели да ги ползват! Така че смърфе, колкото и да изопъчаваш и да иронизираш днешното положение с жени на власт никога няма да благоденстваме. Добре, че в обществото ни все още надделява патриархалното чувство у хората, и пази Боже да сложим женски президент. Това ще е срам за нация с многовековно величие. Сигурно мъжете у нас са се свършили и жените станали мъже. Ако Цачева я бяха избрали, днес не само истанбулска конвенция, ами закон за всеобща власт на жените щяха да сътворят феминистките (предполагам), където всеки мъж ще ходи директно в дранголника, ако нещо вземе противоречи на жена, а дане говорим за измисленото" домашно насилие"!

Доколкото знам и министър председателя и президента са мъже и досега винаги са били само мъже. Защо ли не забелязвам страната ни да цъфти и да връзва. С това допотопно мислене че има някаква разлика между половете  до никъде няма да я докараме. Има си умни хора и такива от другия вид и това най малко се влияе от полът на хората. Не може да ги разделяме по такъв принцип . Историята е показала че разделянето на хората на висши и нисши  независимо по какъв признак води обикновено до много страдание на човечеството , войни , революции , бунтове просто защото някой се мисли за нещо повече от другите. Ти например слагаш в категорията хора явно само мъжете както виждам по горе. Ами има доста жени които ще сложат и теб и мен в малкото си джобче без всякакво затруднение. Така че по скромно го давай - ще ти бъде от полза.

преди 4 часа, lsmurf написа:

Доколкото знам и министър председателя и президента са мъже и досега винаги са били само мъже. Защо ли не забелязвам страната ни да цъфти и да връзва. С това допотопно мислене че има някаква разлика между половете  до никъде няма да я докараме. Има си умни хора и такива от другия вид и това най малко се влияе от полът на хората. Не може да ги разделяме по такъв принцип . Историята е показала че разделянето на хората на висши и нисши  независимо по какъв признак води обикновено до много страдание на човечеството , войни , революции , бунтове просто защото някой се мисли за нещо повече от другите. Ти например слагаш в категорията хора явно само мъжете както виждам по горе. Ами има доста жени които ще сложат и теб и мен в малкото си джобче без всякакво затруднение. Така че по скромно го давай - ще ти бъде от полза.

Смърфе, сляп ли си или се правиш на луд? И президента и министър председателя са обградени с жени! Как с толкова жени може да се управлява икономика и да се търсят рационални решения, след като жените освен за женските си права от друго не се интересуват, а и толкова разбират от наука и инженерство. 42 % жени имаме, на ръководни постове. Как да цъфнем и да завържем? Омръзна ми отново да ти давам пример с женски електро-инженер и то в Германия,  който не прави разлика между ток и напрежение и не знае как да ползва мултицет, а го държи в кабинета си само за авторитет пред подчинените си работници мъже? Не разделям аз хората на висши и нисши, половете по природа са различни и единият има повече способности от другия относно създаването на блага и технологии за удобство на човечествотои за движение на техн. прогрес. Историята е доказала, че заради женски инат и женска глупост са започвали войни, с жени кралици на цели държави, което е доказателство за некачествено женско управление. Днес войните са много по-вече от колкото в миналото и забележи!!! Колко войни се водеха и продължават да се водят в името на "онеправдани жени? И защо да са онеправдани, жени са, не са мъже? И защо в името на "демокрацията" заепадът ще нападат държави и ще им налагат как да гласят жените си у дома? И кои жени според теб ще ме сложат в малкото си джобче? За професия ли говориш? Ще ме сложат друг път! Ако споря с професорка по феминизъм ще ме сложи в малкото си джобче, като призове да ме арестуват, както правиш ти, за противоконституционна пропаганда, само защото не признавам жените за равностойни с мъжете, а законите и позволяват да ме клевети безнаказано и да ме осъди, за дето не съм съгласен с нея!

преди 7 часа, lsmurf написа:

Ами има доста жени които ще сложат и теб и мен в малкото си джобче без всякакво затруднение. Така че по скромно го давай - ще ти бъде от полза.

На женомразеца проблема му е че винаги жени са го травмирали и слагали в "малктоо джобче" и сега избива комплекси :) 

преди 14 часа, lsmurf написа:

феминизма нали ?

:) :) :) :)

преди 51 минути, M.Николов написа:

Май ще трябва да ѝ мислят ново име.:rolleyes:

https://news.bg/world/turtsiya-napuska-istanbulskata-konventsiya.html

Вътре във страницата от линка ти има друг линк където се намеква, че малката щерка на диктатора искала и тя да се прави на мъжкарана.
Да не забравяме че турчолята са си имали султан садист изнасилвал момчета за негов кеф.
Та сегашният диктатор е взел мерки да предпази мъжете с психични проблеми от содомия за кеф на садистите. Съществуването на содомията е деградиращо за подложените на нея слаби мъже. Правилно ги защитава точно тях Ердогъ3.

преди 8 часа, Мойра написа:

хубавото на твоя линк е че се отваря без да иска да набутва реклами сайта

на 16.03.2021 г. в 23:48, miro20 написа:
на 16.03.2021 г. в 9:08, lsmurf написа:

феминизма нали ?

Точно така е, С женско ръководство навсякъде обществата пропадат.

на 16.03.2021 г. в 23:48, miro20 написа:

На женомразеца проблема му е че винаги жени са го травмирали и слагали в "малктоо джобче" и сега избива комплекси :) 

Сигурно имаш предвид себе си, защото като гледам как се подмазваш и раболепничиш на жени, които дори нямаш около себе си, възможно е теб жени да са ти взели страха още от малък, като са те травмирали и сега не смееш да кажеш нищо лошо за жените, макар че, до сега нищо хубаво не са сторили за света след еманципацията им, освен квичене по медии за женски права. Я виж какво как действат по други места от света, и как ликвидират женската наглост, където жена иска командва мъже!

https://www.dnes.bg/world/2021/03/16/generalniiat-sekretar-na-oon-ujasen-ot-nasilieto-v-mianmar.483415

Цитат

"Убийствата на демонстранти, произволните арести и изтезанията на затворници представляват нарушения на основни човешки права", изтъкна Дюжарик. Той припомни призивите на генералния секретар на ООН за сдържане, диалог и връщане към демокрацията в Мианмар.

Демокрация ама друг път. Там мъжете не искат тяхната женска демокрация заедно с женските им права и няма да допуснат феминизмът да се развилнее. За мъжете-военни ще е извращение жена да ги командва и за това я сложиха където и е мястото. Хайде нека НАТО ги нападне, както в Афганистан и останалите страни, под предлог "онеправдана жена" дето има наглостта да става президент, и където не се признава женската "позитивна демокрация"? Бирма имат 500 000 армия от истински мъже, а не обратни и меки китки. Не се страхуват от натовска атресия. А, ако пък дъртия умирисник реши да изнася демокрация, тогаз може да се находи по голяма нужда, и само Китай му стига, да не говорим за Русия да го вразуми, макар че старчестака деменция не прощава на никого.

преди 3 часа, herkules2 написа:

Я виж какво как действат по други места от света, и как ликвидират женската наглост, където жена иска командва мъже!

https://www.dnes.bg/world/2021/03/16/generalniiat-sekretar-na-oon-ujasen-ot-nasilieto-v-mianmar.483415

Цитат

"Убийствата на демонстранти, произволните арести и изтезанията на затворници представляват нарушения на основни човешки права", изтъкна Дюжарик. Той припомни призивите на генералния секретар на ООН за сдържане, диалог и връщане към демокрацията в Мианмар.

Демокрация ама друг път. Там мъжете не искат тяхната женска демокрация заедно с женските им права и няма да допуснат феминизмът да се развилнее. За мъжете-военни ще е извращение жена да ги командва и за това я сложиха където и е мястото. Хайде нека НАТО ги нападне, както в Афганистан и останалите страни, под предлог "онеправдана жена" дето има наглостта да става президент, и където не се признава женската "позитивна демокрация"? Бирма имат 500 000 армия от истински мъже, а не обратни и меки китки. Не се страхуват от натовска атресия. А, ако пък дъртия умирисник реши да изнася демокрация, тогаз може да се находи по голяма нужда, и само Китай му стига, да не говорим за Русия да го вразуми, макар че старчестака деменция не прощава на никого.

Тука пак къртиш мивки ... :) 

Къде намеси военния преврат и жестокостите към граждани и др  със феминизъм.. аз идея си нямам :giggle1:

на 20.03.2021 г. в 8:52, Белгиеца написа:

Вътре във страницата от линка ти има друг линк където се намеква, че малката щерка на диктатора искала и тя да се прави на мъжкарана.
Да не забравяме че турчолята са си имали султан садист изнасилвал момчета за негов кеф.
Та сегашният диктатор е взел мерки да предпази мъжете с психични проблеми от содомия за кеф на садистите. Съществуването на содомията е деградиращо за подложените на нея слаби мъже. Правилно ги защитава точно тях Ердогъ3.

Нормално е  всякакви извратеняци-насилници  да са против ИК.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.