Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 8 часа, Мих. Люз. написа:

Лек офтоп.

В линка на Миро20

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/01/20/4016164_domashnoto_nasilie_v_bulgariia_e_ubilo_25_jeni_za/?fbclid=IwAR34D3Qi6nz26OFyb6Ia1Sf221b7l8-k6IJIKtIZ0coUDyqOmF-ZyyvewEQ

удебеленото е опашка, прикачена от Фейсбук (откъдето той сигурно получава наставленията си и материалите), която е нужна само на Фейсбук – за проследяване. Тъй като не искам Фейсбук да ме следи, аз режа тази опашка и отивам на адреса по

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/01/20/4016164_domashnoto_nasilie_v_bulgariia_e_ubilo_25_jeni_za

което е напълно достатъчно.

Коректно би било пускащите такива шпионски линкове сами да режат опашките им. Ключовият елемент за намирането на опашката е

?fbclid=

Означава facebook click identification, фейсбукска идентификация на клика.

Режете,моля, него и всичко останало в тоя низ до края.

Всъщност е twitter

<meta name="twitter:url" content="https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/01/20/4016164_domashnoto_nasilie_v_bulgariia_e_ubilo_25_jeni_za/?fbclid=IwAR34D3Qi6nz26OFyb6Ia1Sf221b7l8-k6IJIKtIZ0coUDyqOmF-ZyyvewEQ" />

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 4 часа, sound написа:

А бе не, че нещо, ама по тази статистика се оказва, че мъжете сме в много по- окаяно положение от жените - както и да го погледне човек, 55 убити мъже са повече жертви от 25 убити жени. Няма ли да внесат някоя конвенция за защита на мъжете? Или те да си мрът?

Айде бе ?

Колко мъже са убити при домашно насилие ?

От 2-3 000 ограничителни заповеди на година, колко са такива спрямо жени да не припарват до мъже ? :) 

преди 3 часа, miro20 написа:

КАкво пак си фантазираш дали ми е изнасяло или не ми е изнасяло. Хората казват че е нейна собственост. Ти почваш с някакви фантазии /не съм чул други факти по случая/ че било на мъжа, пък той бил приписал апартамента ... и т.н.. :) 

Предполагам визираш че жените нямат или не трябва да имат  право на собственост ?

Ама разбира се... как може жена с имот ! :) 

Те хората винаги си приказват разни небивалици, а собствеността си е собственост на истинския собственик, и разбира се, че жената не трябва да има право на собственост на придобитата по наследство собственост от мъжа. Тази простотия с "домашното насилие" се е превърнала в концепция за изключителни женски права върху мъжката и общата собственост на семейството. Когато жената реши, че може да обере мъжа и да го изгони от собственото му жилище, веднага започва да крещи и да лъже че имало домашно насилие. Чух за случай при който дори при брачно споразумение за собственост, мъжът бива изгонен от жилището му по обвинение за домашно насилие, и се задължава да намери-закупи жилище на жената, като я обезпечи със солидна издръжка. Това ли ти е справедливото равноправие по конституция, или пак ще кажеш, че си фантазирам?

Ама говори си за женски престъпления. Няма проблем. В случая говорим за убийства на жени. Те са жертва, а не престъпници.

Теорията ти е че със физическия факт на съществуване във времето и пространството , жената е по дефоулт виновна за всичко случващо се срешу нея. Мъжът е жертва че я търпи , и заслужено наказва за това че я има и му пречи да диша.

Тя си е виновна, щото се е родила :) 

ПРавилно ли те разбрах ?

Ти винаги изопъчаваш нещата и се правиш, че не разбираш. Колко пъти да ти повтарям, че никой не убива жени ей така, защото му е скимнало? Винаги има причина. Преди да бъдат убити от мъжете, жените ги предизвикват, с чувството за недосегаемост. В същност точно това е женското престъпление, което ги прави престъпнички, преди да станат "жертви"! Е, някои мъже не се стърпяват и както статистиката сочи, в яда си пращат жените в отвъдното. Така погледнато мъжът е жертвата и по презумпция в съда винаги е виновен, без значение дали е по дефолт, ти винаги оправдаваш жените, защото са жени, нищо че дразнят мъжете със самочувствието си на господарки над мъжкия пол. И да! Виновна е не защото се е родила, а защото спекулира с детеродните си способности, изнудвайки обществото, че е незаменима. Е, вече е заменима, и надявам скоро мъжете да не зависят от нея при репродукцията си. Технологиите са мъжко творение и монопол, което доказва кой е по-по-най от двата пола.

Аз и не искам ! И ще съм ти мног облагодарен да не ме квалифицираш, да не си фантазираш какъв съм бил , да не ми приписваш всякакви феминистки ужасии дето са ти в главата :)

Благодаря ти предварително :)

И как и къде съм те квалифицирал? То ти ме квалифицираш постоянно, а аз ти връщам "поздравите".По писанията само мога да предполагам какъв си, а на феминистките ужасии си има адекватен мъжки отговор. Точно това обсъждаме в момента.

преди 4 часа, miro20 написа:

Да, има и такива. Няма спор че има мазохисти . Не мисля обаче че трябва да приписваш на всички мъже мазохизъм само за това че харесват жени, не ги мразят, уважават ги и ги ценят или  заради това че не са гейове харесващи само мъжки компании, забавляващи се само в мъжко обкръжение, и не понасящи жени .

О, не приписвам мазохизма на всички мъже. Мазохистите са едни 20-25% от мъжката половина, които включват гейове, заблудени женолюбци и слабохарактерни мъже под влияние на нагона  дето не виждат реалността и мечтаят за женско господство заедно с феминистките. А, в миналото компаниите са били изцяло мъжки за всякаква дейност, жени не са  били допускани, защото умните хора са знаели за вредата от женското присъствие. По твоите "умозаключения" тогава всички мъже са били гейове, защото дори и на кораб не са допускали жени, камо ли да им разрешат да гласуват, да ги вземат в ловна дружинка, в спортни състезания или други мъжки развлечения! Я кажи дали в ислямския свят всички мъже са гейове? Защото там също не допускат жени в мъжка компания, а и сам знаеш знаеш колко струва една жена.....една или две кози, и в много редки случаи крава!:lol6:

Естествено че са слаби . Ак оси мислиш че побоя е признак за мъжество, много се лъжеш. Ама много.

Тези които бият  и тормозят жени, деца и т.н. не са мъже. Запомни го .

А, сигурно тези мъже, дето се оставят да бъдат бити, тормозени и унижавани от жените чрез женските закони са истински мъже, така ли? Имаш "много здраве" от арменския поп! Побоят над жените е последната възможност за мъжа да вразуми жената, след като всички други възможности са изчерпани. Проумей го!

Айде вече и на циганите почнахте да симпатизирате само защото си имат мешерета и не спазват законите  .

Е, те циганите са ваш електорат и соросоидите ги покровителстват. На мен циганите не са ми си симпатични, много лошо миришат, а и съм гнуслив по рождение. Харесва ми само отношението им към жените. Цигани ли казах??? Ужас!!! Сега сигурно отново ще ме баннат по някоя точка от правилата!

преди 24 минути, miro20 написа:

От 2-3 000 ограничителни заповеди на година, колко са такива спрямо жени да не припарват до мъже ? :) 

То на жените не им трябват ограничителни заповеди за да не прирарват до мъжете. Мъжката ограничителна заповед е достатъчна.

Апропо:  Знаеш ли какво се казва на жена с две насинени очи?  Нищо! Защото някой вече и го е казал, и то два пъти!:lol6:

преди 55 минути, miro20 написа:

Айде бе ?

Такава е статистиката, която си линкнал бе миро - от 80 убийства за изминалата година точно 25 са на жени, от 80 като извадиш 25 колко се получава, 55 нали така? Е, 55 убити мъже не е ли повече от 25 убити жени?

преди 29 минути, herkules2 написа:

и разбира се, че жената не трябва да има право на собственост на придобитата по наследство собственост от мъжа.

преди 29 минути, herkules2 написа:

или пак ще кажеш, че си фантазирам?

Не само фантазираш, а говориш пълни глупости.

В случая имаш ли информация че жената не е собственичка на взривения апартамент или не  ?

Нямаш

Само фантазии

преди 30 минути, herkules2 написа:

умните хора са знаели за вредата от женското присъствие

За радост и това е твоя фантазия . :)  И простотия разбира се.

преди 31 минути, herkules2 написа:

Побоят над жените е последната възможност за мъжа да вразуми жената, след като всички други възможности са изчерпани. Проумей го!

До сега имаш ли казана поне една "друга възможност " ???  Какво значи  " да вразуми" ???  КАк се вразумява една жена, която постоянно и методично с години е пребивана "просто ей така" от мъжа си  ?

За какво "трябва да бъде вразумявана" ???? 

За теб дори разговор с жена е недопустим , камо ли някакви "други възможности" . Тя си е виновна видиш ли че дразни мъжа дори с присъствието си .

И не с това че се  е родила, а че е с женски пол :) 

и т.н.

току-що, sound написа:

Такава е статистиката, която си линкнал бе миро - от 80 убийства за изминалата година точно 25 са на жени, от 80 като извадиш 25 колко се получава, 55 нали така? Е, 55 убити мъже не е ли повече от 25 убити на жени?

Не, не е това статистиката. Говори се ОБЩО за годината убийства. Пак те питам - къде пише колко мъже са убити от домашно насилие ? :)

И колко жалби от ези 2-3 хил на година за насилие, има срещу жени от мъже ?

преди 11 минути, miro20 написа:

Говори се ОБЩО за годината убийства.

Ами общо де общо - да съм казал нещо друго, че да ми обясняваш, че не била такава статистиката? Та от общото 80 кое е повече - 25 или 55? Как така 25 убити жени е стряскащо, страшно, ужасно и прочие, а за 55 убити мъже ..... ми нищо, ма толкова нищо, че даже няма барем едно "карай да върви"?

преди 9 часа, sound написа:

Как така 25 убити жени е стряскащо, страшно, ужасно и прочие, а за 55 убити мъже ..... ми нищо, ма толкова нищо

Всяко убийство е стряскащо и ужасно. В случая ти поставяш в една плоскост тези от домашно насилие с общата бройка.

От тези жени 2/3 -ти са жертви при домашно насилие, с мотив най вече ревност и системен тормоз от години.

Пак питам , за кой ли път  - Колко от убийствата на мъже са от системен тормоз и домашно насилие  причинено от жени ?

Колко  от 2-3 000 жалби за подобен тормоз и насилие са срещу жени тормозещи мъже ?

Това ми сравни, а не общата бройка.

преди 11 часа, miro20 написа:

Не само фантазираш, а говориш пълни глупости.

В случая имаш ли информация че жената не е собственичка на взривения апартамент или не  ?

Нямаш

Само фантазии

А ти имаш ли информация как жената е станала собственичка на взривения апартамент?

Нямаш! Само приказки и измамна женска манипулация. Изпитан начин за ограбване на мъжко имущество.

преди 11 часа, herkules2 написа:

умните хора са знаели за вредата от женското присъствие

За радост и това е твоя фантазия . :)  И простотия разбира се.

Тя тази моя "фантазия" е реалност за разлика от твоята простотия. Я кажи къде по света, жена се е месила в мъжките работи преди мъжете да допуснат беснеещият феминизъм? Това е огромна грешка, но винаги може да се поправи. За това на първо време на мъжете им се налага да озаптяват женските бесове с физическа саморазправа. Това е само в Хр. свят, който и без друго загива заради феминизма. На другите места женска наглост и мерзост не може да съществува. За това там жените не мрат поразени от мъжка мъст, защото си знаят мястото и най-вече знаят какво ще им се случи, ако озлочестят или посегнат на мъж, който стои по-високо от жената в природната йерархия.

преди 11 часа, herkules2 написа:

Побоят над жените е последната възможност за мъжа да вразуми жената, след като всички други възможности са изчерпани. Проумей го!

До сега имаш ли казана поне една "друга възможност " ???  Какво значи  " да вразуми" ???  КАк се вразумява една жена, която постоянно и методично с години е пребивана "просто ей така" от мъжа си  ?

За какво "трябва да бъде вразумявана" ???? 

За теб дори разговор с жена е недопустим , камо ли някакви "други възможности" . Тя си е виновна видиш ли че дразни мъжа дори с присъствието си .

и т.н.

Пак се правиш на две и половина! Каква друга възможност има за мъжа освен физическата саморазправа, чрез която да вразуми жената да не върши простотии и да престане с женския произвол ощетяващ мъжа всячески.....материално и психически? Причината за да бъде пребивана постоянно и методично е в нея. Никой не пребива жена си просто ей така. Винаги има основателна причина. Прав си и за това, че дразни мъжа дори с присъствието си, след като и е казано, че няма място в мъжка компания, а тя пак се навира там. Разговор с нея винаги може да има, когато изпълнява нарежданията на главата на семейството, а това е мъжът. Женска глава на семейството може да има само когато мъжът е загинал или починал, и няма мъжки наследник над 16 години!

Цитат

Точно така! Женският пол не трябва да командва мъжкия и ако това се утвърди със закон, няма да има повече убити жени от мъжете, а Ще бъдат пазени от тях, за да съблюдават женската си природа, а не да се правят на равни и можещи с мъжете, без да имат мъжки атрибути!

Не, не е това статистиката. Говори се ОБЩО за годината убийства. Пак те питам - къде пише колко мъже са убити от домашно насилие ? :)

И колко жалби от ези 2-3 хил на година за насилие, има срещу жени от мъже ?

Пак прокарваш соросоидните си измишльотини. Реториката ти не е уместна. Домашното насилие не е само физическо. Психическото женско насилие над мъжа е много по-вредно и за това следва мъжко физическо над жената, а когато жената прекрачи границата на мъжкото търпение веднага тръгва да пътува към отвъдното. Има и жалби от мъжете срещу женско психическо насилие но в правораздавателните ни органи над 75% са жени, които защитават женската наглост с презумпцията "мъжът винаги е виновен"! Ако всичи мъже тормозени психически от жените подаваха жалби, то 2/3 от жените щяха да бъдат осъдени. Само че това е под достойнството на мъжа да се унижава оплаквайки се от женски психически тормоз. За това шамари и юмрюци действат много по-ефективно. Феминистките измислиха тази просташка ИК, само дето не им се получи. Все още има мислещи хора и оказаха съпротива на този позорен документ.

преди 18 минути, herkules2 написа:

Причината за да бъде пребивана постоянно и методично е в нея.

:angry::giggle1: Ама разбира се....

за да съблюдават женската си природа, а не да се правят на равни и можещи с мъжете, без да имат мъжки атрибути!

Психическото женско насилие над мъжа е много по-вредно и за това следва мъжко физическо над жената, а когато жената прекрачи границата на мъжкото търпение веднага тръгва да пътува към отвъдното

Днес си във вихъра си . Бисери и чудо ! :) :)

А ти имаш ли информация как жената е станала собственичка на взривения апартамент?

Нямаш! Само приказки и измамна женска манипулация. Изпитан начин за ограбване на мъжко имущество.

В случая информацията е че жената е собственичка на взривения апартамент. Никой не говори за неправомерно право върху имота, нито е спор дори това.

Спора е тъп, но ти продължаваш да се излагаш..  :) 

И последно което май също съм го казвал , и което доказваш за пореден път

- ИК и/или  законовите мерки срещу домашно насилие са именно заради такива като теб. И срещу такива като теб, на които мястото им е в затвора.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 22 минути, miro20 написа:

В случая информацията е че жената е собственичка на взривения апартамент. Никой не говори за неправомерно право върху имота, нито е спор дори това.

Спора е тъп, но ти продължаваш да се излагаш..  :) 

Спорът си е спор, дали е тъп или е остър все е спор, и е за това, че чрез законите за недосегаемост, жените в Европа ограбват мъжете всячески. За това и получават от мъжете това, което в същност заслужават. Тая ще види апартамент, който само по документ е неин на куково лято.  А, кой повече се излага другите вече са определили.

преди 30 минути, miro20 написа:

последно което май също съм го казвал , и което доказваш за пореден път

- ИК и/или  законовите мерки срещу домашно насилие са именно заради такива като теб. И срещу такива като теб, на които мястото им е в затвора.

Тя ИК е написана от такива като теб, изопъчаващи фактите и издигащи в култ женската наглост и бездарие. Семейството е неприкосновено и думи като "домашно насилие" не трябва да съществуват. Щом мъж и жена са се обрекли ДОБРОВОЛНО да са заедно докато смъртта ги раздели, спорове между двамата не трябва да има, а мъжът винаги опрпеделя правилата, защото е физически по-силен и по-умен от жената. За да има домашно насилие си има основателна причина и това е феминизмът, който подстрекава жените към неподчинение и женски произвол. В затвора с нов закон трябва да влизат тези, които пропагандират феминизъм, най-вредната идеология на съвремието.

преди 13 часа, nikssi написа:

Всъщност е twitter

<meta name="twitter:url" content="https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/01/20/4016164_domashnoto_nasilie_v_bulgariia_e_ubilo_25_jeni_za/?fbclid=IwAR34D3Qi6nz26OFyb6Ia1Sf221b7l8-k6IJIKtIZ0coUDyqOmF-ZyyvewEQ" />

Значи възможно е в Туитър да е имало вградена препратка към Фейса, а от там да препраща към статията.

На този параметър "fbclid" има посветен сайт с некои съображения:  https://fbclid.com/

• 2 седмици по-късно...

Това ще последва и при нас, а ИК е проводникът.

https://trud.bg/в-мегапрогресивна-канада-предложиха/

Цитат

През юни миналата година тя заяви: "Трябва да обсъдим задължителната вазектомия (мъжка стерилизация) на 18 години".

преди 1 час, herkules2 написа:

Това ще последва и при нас, а ИК е проводникът.

https://trud.bg/в-мегапрогресивна-канада-предложиха/

Тая е толкова луда, че не подлежи на лечение.

преди 54 минути, sliderum написа:

Тая е толкова луда, че не подлежи на лечение.

Е да де, ама нали четеш? Продължава финансирането на лудите! Оная другата искаше направо да се избият мъжете и да се убиват мъжки бебета и още е жива и си живее спокойно! Ако беше го казала това в ислямския свят, дали щеше още да е жива? Я покажи една жена-феминистка дето не е луда? Не спират да искат закони за равенство и семекастрация на мъжете, защото ги е яд, че не притежават мъжки атрибути. Дори в Чехия мисля, вече са го постигнали, и мъж обвинен в изнасилване дори без да го е извършил, може да бъде осъден от женски съд на химическа семекастрация. Това целеше и ИК, а GREVIO са женският съд. Е, кажи ми сега, как мъжете да не колят жестоко и да разстрелват жени, при такива феминистични идеи? Няма друг начин! За това харесвам ислямските закони относно женските права. Там животът на мъжете е много по-продължителен, освен ако "миротворците за женски прпава" не нападнат държавата за да овластяват жените с арабските си пролети и пустинни бури, подстрекавани от феминистичните изроди в САЩ!

Ехооо... ето официалната позиция на канадската организация :

Всеки може да публикува всякакви изцепки, за които да се хващате като шарани и да дава храна за хейтъри като вас , но все пак... ?

Ехооо... ето официалната позиция на канадската организация :

Всеки може да публикува всякакви изцепки, за които да се хващате като шарани и да дава храна за хейтъри като вас , но все пак... ?

В такъв случай твоите изцепки дето публикуваш и "не са фейк", въдица за шарани ли са? Само питам! Работил съм в Брюксел (почти всяко лято до 2016г.) и що годе разбирам френски, но не разбирам как тази Габриела Бушар, заемаща такъв висок пост предлага най-безцеремонно мъжка семекастрация, и за нея няма никакво наказание, само защото се е извинила и признала публично грешката си? Ами че тогава защо да не се намери някой омерзен мъж от госпожата, ядосан да и тегли ножа,  да я заколи публично като свиня, и след това да се извини на женската организация за грешката си, и да обещае, че няма да я повтори? Инженере, само питам бе, не го вземай за пропаганда!:lol6:

преди 9 минути, herkules2 написа:

Инженере, само питам бе, не го вземай за пропаганда!:lol6:

Ми както виждаш гледам да не отговарям на твоите изцепки, защото ти си позле и от тая госпожа и реално сам се самозакопаваш с топзи женомразски хейт .

второ - Ти си нейн огледален образ. :)  

Та нали  нееднократно говореше за мъжкото самовъзпроизводство ??

А кое е фейк или не, си личи прекрасно.

Дадох уточнение за позицията на организацията и това че туита на тая феминистка е премахнат, извинила се и т.н.

Това е.

преди 2 часа, miro20 написа:

Ми както виждаш гледам да не отговарям на твоите изцепки, защото ти си позле и от тая госпожа и реално сам се самозакопаваш с топзи женомразски хейт .

второ - Ти си нейн огледален образ. :)  

Та нали  нееднократно говореше за мъжкото самовъзпроизводство ??

А кое е фейк или не, си личи прекрасно.

Дадох уточнение за позицията на организацията и това че туита на тая феминистка е премахнат, извинила се и т.н.

Това е.

Инженере, нищо не разбираш от това, за което постоянно говоря! Вече се съмнявам да не си някоя инженерка.:lol6:Няма как да съм огледален образ с вагинопритежателка-феминистка. Мъжкото самовъзпроизводство е по екстраполация, предвидено заради феминистична арогантност и мания за женска незаменимост. Хипотетично......жените са заменими (имат само едната хромозома два пъти), докато мъжете не са, притежават двете хромозоми за репродукция! Не разбра ли, че естроген и прогестерон никога няма да имат шанс срещу тестостерон, каквито и женски организации да се пръкнат по света? Тая се била извинила и туитът и бил премахнат?!?:yanim::nono: Ами че, то по тази логика и убийците на жени също могат да се извинят, обвиненията срещу тях да отпаднат и да не бъдат съдени! Как ти се струва, не е ли справедливо?:wink12:

преди 9 минути, herkules2 написа:

Ами че, то по тази логика и убийците на жени също могат да се извинят,

Не, логиката е че въпросната феминистка не защитава тези тези , както и организацията като цяло не стои зад тях.

И това няма нищо общо с убийства или др.

преди 10 минути, herkules2 написа:

Няма как да съм огледален образ с вагинопритежателка-феминистка. Мъжкото самовъзпроизводство е по екстраполация, предвидено заради феминистична арогантност и мания за женска незаменимост. Хипотетично......жените са заменими (имат само едната хромозома два пъти), докато мъжете не са, притежават двете хромозоми за репродукция! Не разбра ли, че естроген и прогестерон никога няма да имат шанс срещу тестостерон, каквито и женски организации да се пръкнат по света?

Не. Забелязал съм че нямаш никакво образно асоциативно мислене . Именно с тези твърдения ти си огледален образ на тази феминистка. Огледален не означава еднакъв. А че огледално пропагандираш почти същите простотии, но за другия пол. Даже си още по краен, т.е. още повече си зле.

Не, логиката е че въпросната феминистка не защитава тези тези , както и организацията като цяло не стои зад тях.

И това няма нищо общо с убийства или др.

Тя твоята логика всички вече я знаем, а факта, че въпросната феминистка иска да скопява мъже си е факт, без значение дали женската и организация стои или не стои зад нея. А може нарочно да са се разграничили от страх, мъжете да не започнаг да колят жени, заради феминистичното желание мъжете да бъдат скопявани, като тайно са се надявали на подобни изказвания като това да продължат! Така че това може да е предпоставка, за убийства на феминистки, за това са се разграничили от нейното изказване!

. Забелязал съм че нямаш никакво образно асоциативно мислене . Именно с тези твърдения ти си огледален образ на тази феминистка. Огледален не означава еднакъв. А че огледално пропагандираш почти същите простотии, но за другия пол. Даже си още по краен, т.е. още повече си зле

Хей, инженере, огледален образ означава досущ еднакъв, защото е нещо, което е абсолютно същото, но отразено в огледало. Я вземи да се ограмотиш, че незнанието (невежеството) ти е под нивото дори и на жените, нищо че си със забрадка. И стига с тези твои дитирамби......пропагандирал съм нещо си......, като целиш отново да ме баннат. Знам, че ти си недосегаем, но имай малко уважение към простосмърните, които искат да изразяват мнението си, като не ги обвиняваш в противозаконна пропаганда. Казах ти и пак ти казвам! Аз само питам и казвам това, което мисля или искам да стане. Ти си прокарвай твоите феминистки идеи и пропагандирай феминистичната извратения, като промотираш женската наглост към мъжкия пол и злоупотреба с по-големите женски права! Не ми пречиш!

преди 1 минута, herkules2 написа:

Хей, инженере, огледален образ означава досущ еднакъв, защото е нещо, което е абсолютно същото, но отразено в огледало. Я вземи да се ограмотиш, че незнанието (невежеството) ти е под нивото дори

Ама ти верно си бил много елементарен :) 

Дискретно ще замълча.. .щото който сам се излага, никой друг не може да го изтпоса по добре :giggle1:

преди 5 минути, miro20 написа:

Ама ти верно си бил много елементарен :) 

Дискретно ще замълча.. .щото който сам се излага, никой друг не може да го изтпоса по добре :giggle1:

Е, най-после се сети да замълчиш и да не се излагаш повече сам.

Ей ти малко материал за размисъл. Джендър извратенията налази и в ислямския свят!

https://dariknews.bg/novini/sviat/syprug-otkri-che-zhena-mu-e-myzh-dve-sedmici-sled-svatbata-2207083

Я им предложи на имамите ИК, когато се женят! Изведнъж жената на имама се оказала мъж!:no-no:

Е нали ти беше фен на исламския свят. Не аз.

Подозирам че няма да имаш нищо против... все пак не е жена..... Как беше.. .миризлива, досадна, пречеща, мрънкаща, гадна и т.н... а... мъж.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.