Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Да, тази болезнена патологична омраза към женския пол наистина не мога да я разбера. То и никой не може, затвоа такива като теб би трябвало да търсят професионална медицинска и психологическа помощ заради тезитолкова силни травми от детството и насилие от момиченца в училище,  все неща които така ти пречат да си мъж.

Между другото , ИК е точно и за такива като теб . Защото защитава от насилие не само женския пол и децата, но и пострадали мъже.

преди 11 часа, herkules2 написа:

И кой го казва само! "Големият мъж" дето жена не е помирисвал, ама е голям радетел за феминизъм. То ти не можеш да разбереш какво сам си написал, пък се пънеш да разбираш неща, дето не са за твоя умствен багаж. И пак започваш да дразниш! С моята според теб патологична омраза към жените, до сега да съм ги избил у дома. Ама ей на, голямата щерка вече работи, а малката кара магистратура и ще завърши тази година. И, толкова много ги мразя, че тайно от майка им им пращам по някоя друга хиледарка, освен парите за текущите им разходи на месец. Само наема на апартамента им в среден Лозенец вече е 700 лв. на месец, да не говорим за останалите ток, парно, вода и др. Ти първо се ожени (ако си от мъжки пол де, щото се съмнявам), направи жена си майка, отгледайте си поне две деца, и тогава почвай да даваш акъли и да правиш твоите си "умозаключения"! Насилие върху мен в детството дори и момчетата не смееха да упражняват, а момичетата от страх да не ги набием не смееха да гъкнат, дори и тези на които бащите им бяха на високи постове.  И между другото ИК е точно за теб. За това все ревеш, че не сме я ратифицирали. И тя щяла да защитава от насилие жените, децата и пострадалите мъже друг път. Там където са я ратифицирали мъжете спукват от бой жените заради дързостта им да се правят на мъже, само че без топки и с надеждата ИК да защити феминистичната им наглост и мръсотия. Намери си го сам в нета, няма повече да ти давам линкове и започни от Франция. А, Ердоган се изсмя на еврогейската простащина с тази конвенция и показа на Урсула къде и е мястото....на дивана, а ако пак дойде да проси за ИК в Турция, да си носи табуретка.:lol6:

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 1 час, herkules2 написа:

Насилие върху мен в детството дори и момчетата не смееха да упражняват, а момичетата от страх да не ги набием не смееха да гъкнат, дори и тези на които бащите им бяха на високи постове.

на 11.04.2021 г. в 21:55, herkules2 написа:

Не ми трябва да съм кавалер като теб, доста гейско го намирам.Ти да не си присъствал, когато ги бия, че да знаеш? Ще ги бия разбира се, когато заслужават, и не само поотделно, а и на групички.

на 4.04.2021 г. в 22:08, herkules2 написа:

Да набихме ги, 3 лв. са си 3 лв. за онова време

...

Само че не сме остригвали момичетата, а нас директора ни острига нула номер, за дето ги набихме. Ползата все пак беше за нас. Повече момичетата не посмяха от наше име да обявяват ученически мероприятия до завършване на техникума.

на 1.04.2021 г. в 9:44, herkules2 написа:

Като малък бях физически много по-силен от останалите, и по-големите момчета се опитваха да ме тормозят, когато обаче са повече от един. Аз си отмъщавах, като ги пребивах след това един по един извън училището и не смееха да се закачат повече с мен. Имаше и момичета, гаджета на по-големите момчета, които ме клеветяха-лъжеха за мои провинения пред директора, но и на тях не им прощавах и си получаваха заслуженото, също като момчетата. Аз съм на принципа гадната жена не се удря с цвете, удря се със саксията, за да има ефект от удара.

Цитат

на 2.04.2021 г. в 0:16, herkules2 написа:

Направо ме заболя сърцето от такава финансова загуба. Е, как да не ги пребиеш такива фръцли. Набихме ги и ни остригаха нула номер, защото нямаше как да намалят поведението на всички момчета. Сега доволен ли си?

Цитат

на 30.03.2021 г. в 22:24, herkules2 написа:

Разбира се, че ще страня от досадните гнусни и миризливи феминистки, аз съм си гнуслив по рождение и жена с лош дъх и с грозна женска миризма не допускам до себе си, защото повръщам.  В джоба си винаги имам паста и четка за зъби! Жени във фирмата не ми трябват, защото не искам да търпя загуби, а и няма гаранция, че жените няма да обвинят някой от мъжете в сексуален тормоз. По същата причина и забавленията с колектива си ги правим без жени. На кое и защо се радвам съм го казвал много пъти, а ако жените с простотията на феминизма преминат прага на мъжката търпимост, тогава сами ще са си подписали ликвидацията и технологията ще влезе в употреба. Свят без жени може да съществува, но без мъже не може. Панспермията е факторът за възникването на човечеството!

Само твои цитати

:lol6:

Ходи се лекувай драги ... ПАтологии и болезнена омраза към жените. С нюанс към изцяло гейско поведение и пропаганда.

Породено от насилие от жени спрямо теб.

преди 8 часа, miro20 написа:

Само твои цитати

:lol6:

Ходи се лекувай драги ... ПАтологии и болезнена омраза към жените. С нюанс към изцяло гейско поведение и пропаганда.

Породено от насилие от жени спрямо теб.

Да, мои цитати извадени от контекста с цел, която успешно действа чрез подлостта ти относно запушване на устата ми. Само ти можеш да си позволяваш всичко и никой да не ти го забранява. Ти си за лечение, но за съжаление няма как да бъдеш излекуван, защото си брониран и достъпът до теб е невъзможен. Те потребителите виждат очевадното ти ляворезбесто поведение и огромен рев за ИК, за да преценят кое поведение е гейско, и коя пропаганда е гейска. А, колкото до фантазията ти за "насилие" от жени спрямо мен, ти сам си посочил в извадките от коментарите ми колко много ме е "страх" от женско насилие. Патологията която наричаш днес беше нормалност преди, а днешната "нормалност" преди беше патология и пак си е патология с узаконена извратения наложена ни за нормална! Все някога нормалните хора, които са болшинство в сравнение с ненормалните ще си върнат нормалния живот и ще затрият извратенията заразила Европа, тогава друга песен ще запееш, ако си жив до тогава! Гейове и лесбийки няма да са вечно на власт, а империите все някога се разпадат! Днешната империя на злото със седалище зад "толямата локва" вече е започнала да се разпада!

Абе това нещо

imported-photo-431619.jpeg.3b2d207b0f42f

https://www.kaldata.com/forums/profile/431619-cozet/

не можах да разбера мъжко ли е, женско ли.

Как сте вие, разбрахте ли?

Пъпъ: Все по-често се намирам в небрано лозе, като ги гледам сегашните неща.

Пъпъпъ: Най-вероятно нещата-админи да ме баннат в отмъщение и съчувствие към... ъъъ... двукраките неща като тях.

Но проблемът си е техен. Няма да станат от двукраки неща – хора. От свине хора не се раждат.

• Автор

Експертно медицинско становище до КС: Разстройствата на половото развитие се класифицират като болести

Автор: Цветелина Янкова, "Правен свят"

Цитат
Полът е независим от сексуалната ориентация на индивида, категорична е чл. кор. проф. д-р Драга Тончева от катедрата по медицинска генетика в Медицински университет – София.
Spoiler

„Понятието „пол“ се свързва с биологичната полова диференциация, характеризирана с два пола - мъжки и женски. Половата диференциация и хетеросексуалната ориентация на човека са в основата на биологичната репродукция“. Такова е експертното становище на чл. кор. проф. д-р Драга Тончева от катедрата по медицинска генетика в Медицински университет – София до Конституционния съд (КС) във връзка с делото образувано там по искане на Гражданска колегия на Върховния касационен съд (ВКС) относно значението на понятието „пол“.

Гражданската колегия на ВКС всъщност зададе общо три въпроса на конституционните съдии, но те допуснаха за разглеждане само първия от тях, а именно: „Как следва да се разбира понятието „пол“, използвано в Конституцията, и има ли то смисъл, различен от биологичния пол“.Въпреки това, чл. кор. проф. д-р Драга Тончева е дала в становището си ясни и недвусмислени отговори и на трите въпроса на ВКС, от които не остава съмнение, че всъщност полът е биологично детерминиран, а разстройствата на половото развитие се класифицират като болести.

Ето какво пише проф. Тончева до КС:

Въпрос 1. а) Какво е обяснението на понятието „пол“, възприето от Конституцията, и б) има ли то самостоятелно психологическо м/или социално изражение, различно от биологичното?

а) Какво е обяснението на понятието „пол“, възприето от Конституцията?

Конституцията не дава обяснение на понятието „пол“, а го използва традиционно в неговия биологичен смисъл, отразен в чл. 46.(1) бракът е „доброволен съюз между мъж и жена“; в чл. 47.(2) дефинитивно е посочена „жената майка“.

Полът е биологична характеристика на човека. Той се определя от генетични фактори, наследени от родителите. Мъжкият пол се детерминира от половите хромозоми - X и Y, а женският пол - от две X хромозоми. Индивидите от мъжки пол имат хромозомен набор 46,XY, а лицата от женски пол имат 46,XX хромозоми. Биологичният пол определя репродуктивно поведение. 

Диференцирането на мъжкия и женския пол се дължи на действието на молекулни процеси, които обуславят развитието на недиференцираната би потенциална гонада в тестис при мъжки биологичен пол или в яйчник при женския биологичен пол.

Разстройствата на половото развитие се класифицират като болести. Те се характеризират с отклонения в гениталния пол (в нормалното развитие на яйчници или тестиси) и във вторичните полови белези (външни фенотипни характеристики). Причините за нарушенията в нормалната полова диференциация са многобройни: промени в структурата и броя на половите хромозоми; мутации, засягащи функцията на гени и действие на епигенетични фактори. Хромозомните болести, свързани с нарушения на половото развитие са различни, напр. синдром на Търнър (с една X хромозома - 45,ХО), синдром на Клайнфелтьр (с допълнителна X хромозома при мъже - 47,XXY), мъже с увеличен брой на Y хромозоми (47,XYY), индивиди с мъжки полови органи могат да имат женски хромозомен набор (47,XX) при носителство на моногенен дефект; състояния с едновременно развитие на мъжка и женска полова жлеза (овотестис) при индивиди с различни кариотипи: 46,XX; 46,XY и мозайки и много други.

б) Има ли понятието „пол“ самостоятелно психологическо и/или социално изражение, различно от биологичното?

Понятието „пол“ се свързва с биологичната полова диференциация, характеризирана с два пола - мъжки и женски. Половата диференциация и хетеросексуалната ориентация на човека са в основата на биологичната репродукция.

Сексуалната ориентация към един й същи биологичен пол (на хомосексуалисти и лесбийки) има психологическо и социално изражение, различно от биологичното. Резултатите от най-мащабното проучване, проведено досега, за определяне на генетичната основа на сексуалността с цялостно екзомно секвениране на 500,000 индивиди, не дават убедителни доказателства за роля на генетичен компонент за еднополовото сексуално поведение. Данните доказват, че „генетичните вариации представляват малка част от еднополовото сексуално поведение“. Не е открит „гей ген“ и няма генетичен маркер, който да предсказва отклонения в сексуалността. Хомосексуалната характеристика на индивида се свързва с преобладаваща роля на фактори на околната среда и културата, и са проява на сложността на човешката сексуалност.

Определението за транссексуализъм включва „желание на човека да живее и да бъде приет като принадлежащ към противоположния пол, проявено с чувство на дискомфорт от неподходящия биологичен пол и желание за операция и хормонално лечение за постигане на възможно най-голямо сходно е предпочитания от него пол". В исторически план транссексуализмът е определян като психично разстройство от Американската психиатрична асоциация, но тази диагноза е заменена с „полова дисфория“, дефинирана в Диагностично-статистическия наръчник на психичните разстройства (DSM-5 American Psychiatric Association's Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders). Новата диагноза осигурява на транссексуалните хора достъп до медицинска интервенция за смяна на външния фенотип и за лечение на чести депресии, тревожни състояния и психиатричните разстройства.

Въпрос 2. Как е решен на конституционно ниво въпросът за баланса между понятието „пол“, възприето от върховния закон, и правото на личен живот по чл. 32, ал. 1 от Конституцията в аспекта на възможността държавните органи на Република България да зачетат последиците от личната идентификация на български гражданин, който се е самоопределил като пол, различен от биологичния?

На конституционно ниво въпросите за „биологичния пол“ и за сексуалната ориентация са адекватно и дефинитивно решени в Чл. 32.(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в Личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.

Въпрос 3. Признават ли чл. 5, ал. 4 и чл. 4., ал. 3 от Конвенцията за защита на правата на човека й основните свободи, съставена в Рим на 4 ноември 1950 и на чл. 7 от Хартата на основните права на Европейския съюз пред обяснението на понятието „пол“, възприето от Конституцията на Република България, както и препис от определението на съда от 29 април 2021 по конституционно дело № 6/2021 г.?

Чл. 7 от Хартата на основните права на Европейския съюз, който гласи „Зачитане на личния и семейния живот. Всеки има право на зачитане на неговия личен и семеен живот, на неговото жилище и тайната на неговите съобщения“ и Чл. 32.(1) на Конституцията на Република България със същата дефиниция „Личният живот на гражданите е неприкосновен“ не обясняват понятието „пол“, а зачитат личното възприятие на индивида за принадлежност към другия пол.

Полът е независим от сексуалната ориентация на индивида. Външните полови белези (фенотип) може да бъдат коригирани с хирургични интервенции и хормонално повлияване и да се доближат до характеристиките на противоположния пол, но генотипът на индивида не може да бъде променен. Индивидът се ражда с генетичен пол (мъжки или женски) и той остава такъв до края на живота му. Полът се диагностицира чрез дородови или послеродови генетични изследвания, с които се търси наличие или отсъствие на генетичен материал от Y хромозома или наличие на две X хромозоми. Това е общоприета практика в медицинската генетика за диагностициране на пола и за медико-генетично консултиране.

Източник: "Правен свят"

Браво!

• 5 седмици по-късно...
току-що, Мойра написа:
Цитат

В Унгария гей двойките нямат право да сключват брак и само хетеросексуални двойки могат да осиновяват деца, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА.

Все още има надежда светът да се спаси от извратенията. Орбан, Путин, Болсонаро и останталите като тях са надеждата за човечеството. Подобия на "Содом и Гомор" не трябва да се допускат. А, да отнемеш децата на хетеро-сексуалните със закон, и да ги дадеш на гейове и лесбийки пак със закон под предлог "закрила на детето" е най-изродското престъпление на извратеняците, налагащи законите по света! Девиантите като искат да сключват бракове, съюзи и за си живеят по двама, трима или повече обратни на едно място, но да не посягат на децата на нормалните хора. Да си родят свои, само че не могат.

преди 7 минути, Мойра написа:
Цитат

Единствено в св. Църква мъжът и жената получават своето истинско, заслужено място и се осъществяват като личности в благодатно общение помежду си и с Бога.

Така че освен полът според църквата и вярата не е въпрос на личен избор. Чудя се защо някои хора избират да останат атеисти а пък не дай боже още по лошо друга вяра освен православната.  :D

Така че църквата  може да си говори каквото ще но това е единствено нейното мнение . Да се намесваме в избора на хората на вяра или пък самоопределянето им си е потискане на свободната воля на човека. Не съм наясно защо някои хора са решили да сменят полът си но в крайна сметка това си е тяхна работа и не виждам защо като общество трябва да ги принуждаваме да живеят нещастни. Просто защото ние така мислим че е редно ?

преди 6 часа, lsmurf написа:

Така че освен полът според църквата и вярата не е въпрос на личен избор. Чудя се защо някои хора избират да останат атеисти а пък не дай боже още по лошо друга вяра освен православната.  :D

Опасни манипулатори сте вие с инженера и големия пропагандатор и разбирач на исторически измишльотини! Полът не е въпрос на личен избор, а природна даденост. Хермафродитите също не са въпрос на личен избор, а природна аномалия. Хомосексуалността е отклонение от нормалното и съществува в природата. Вярата е въпрос на избор и всеки може да си вярва в каквото си ще. Само че вярата не значи обективна реалност. Ти може да си вярваш, че си динозавър, дракон или жена, но на практика полът ти е мъжки, ако си мъж само с пенис. Няма как да си жена с пенис без вагина, или пък мъж с вагина без пенис. Ето това е най-простото обяснение, само дето не ми е ясно защо ти винаги изкривяваш нещата?

преди 6 часа, lsmurf написа:

Така че църквата  може да си говори каквото ще но това е единствено нейното мнение . Да се намесваме в избора на хората на вяра или пък самоопределянето им си е потискане на свободната воля на човека.

Пак се изхвърляш! Църквата днес няма никакви права, чрез които да влияе на хората. Нейните препоръки са само с пожелателен характер. Така че, няма как църквата да се намесва в избора на хората относно вяра или самоопределение. Моделът за работещо общество са попът, даскалът и кметът.....доказано в исторически план! Днес обаче попът е изолиран и няма влияние, а даскалът и кметът са подчинени на статукво, наложено ни от вън, защото сме васално общество, заблудено от лъскава опаковка без съдържание в нея.

преди 7 часа, lsmurf написа:

Не съм наясно защо някои хора са решили да сменят полът си но в крайна сметка това си е тяхна работа и не виждам защо като общество трябва да ги принуждаваме да живеят нещастни. Просто защото ние така мислим че е редно ?

Ти за много неща не си наясно, и хайде да ти обясня! Обществото никого не принуждава да живее нещастно. Модата, която налага "цивилизованият запад" е причина някои хора да си сменят пола, след което съжаляват много. Жената сменила пола си с мъжки, никога няма да бъде истински мъж, нито пък мъжът станал жена, ще е истинска жена и едва ли ще са щастливи след смяната на пола. Хомосексуалните завиждат на хетеросексуалните и всячески се стремят да им вредят. Парадите им са доказателство за липсата на морал. Никой не им е забранил да са гейове и да си живеят заедно, като правят секс, който аз лично намирам за извратен и гнусен и да се ползват с правата на хетеросексуалните. Какво от това, че няма закон с който да сключват брак. Могат да завещаят или да препишат имущество на партньора си по нищо да не се различават от двойките сключили брак. Колкото до осиновяването на чужди деца не трябва да имат такова право. Ако могат нека да си родят свои, имат това право, както и всички останали семейства.

преди 16 часа, lsmurf написа:

Не съм наясно защо някои хора са решили да сменят полът си но в крайна сметка това си е тяхна работа и не виждам защо като общество трябва да ги принуждаваме да живеят нещастни. Просто защото ние така мислим че е редно ?

На Запад, най-вече в англосаксонските страни, сега има майки злобарки, които натискат невръстните си момченца, че са жени, обличат ги женски, наричат ги с женско име, държат се като с жена, и момчето като порасне си мисли, че е жена... ама не е. Е, кой кого в този пример принуждава да е нещастен?

Както е и с т.н. помаци. Насилили са ги да си сменят религията и сега нито българи, нито турци ги приемат за свои, те са изгои. Кой е нещастен тука?

преди 4 часа, Nagov написа:

На Запад, най-вече в англосаксонските страни, сега има майки злобарки, които натискат невръстните си момченца, че са жени, обличат ги женски, наричат ги с женско име, държат се като с жена, и момчето като порасне си мисли, че е жена... ама не е. Е, кой кого в този пример принуждава да е нещастен?

Както е и с т.н. помаци. Насилили са ги да си сменят религията и сега нито българи, нито турци ги приемат за свои, те са изгои. Кой е нещастен тука?

Ах тези англосаксонски страни . Страшен трън в очите са ви. Защо ? Ами много просто защото показват как може да се живее много по добре и по свободно от тези от източния блок които вече повече от 100 години строят светлото бъдеще и засега са го построили само за малка група хора яхнали властта и чудещи се как да се подиграят с "простата рая" . Един от примерите за такава подигравка е тезата набита в главите на простолюдието че "дяволските" англосаксонци насилват децата си да сменяват полът си. И каква е целта според вас . Просто да им е гадно. Ами ако е тази те могат да я постигнат по хиляди други начини. Какво може да реши тук една забрана за смяна на пола. Проблемът се решава с адекватна защита от държавата на гражданите и в това число и децата и в гарантирането на правото им на свободен избор. Каква е разликата ако някой родител както твърдиш насилва детето си да смени пола си или пък когато законът го принуждава насилствено да не го прави. И в двата случая става дума за насилие. Много подходящ пример си дал с помаците. Насила са им сменили религията. Ами получило ли се е нещо добро ?

Не ми е ясно в крайна сметка защо си въобразявате че всички трябва да имат еднакви ценности като вашите. Ами ако иска да става космонавт - да става , ако иска да става жена да става. Това си е лична преценка и ми писна някакви хора да се правят на всезнаещи и най правилно разбиращи какво може и какво не може. Ако тръгнем по подобна плоскост на забрани утре ще върнем крепостничеството ще забраним на хората да се местят от родното си място защото видиш ли там са се родили  , или пък може би да върнем кастовото общество - родил се в ниска каста и остава там завинаги . Може утре някой да каже че който се е родил в робство трябва завинаги да остане роб. Това някога също е било напълно законно.

преди 2 часа, lsmurf написа:

Ах тези англосаксонски страни . Страшен трън в очите са ви. Защо ? Ами много просто защото показват как може да се живее много по добре и по свободно от тези от източния блок които вече повече от 100 години строят светлото бъдеще и засега са го построили само за малка група хора яхнали властта и чудещи се как да се подиграят с "простата рая" . Един от примерите за такава подигравка е тезата набита в главите на простолюдието че "дяволските" англосаксонци насилват децата си да сменяват полът си. И каква е целта според вас . Просто да им е гадно. Ами ако е тази те могат да я постигнат по хиляди други начини. Какво може да реши тук една забрана за смяна на пола. Проблемът се решава с адекватна защита от държавата на гражданите и в това число и децата и в гарантирането на правото им на свободен избор. Каква е разликата ако някой родител както твърдиш насилва детето си да смени пола си или пък когато законът го принуждава насилствено да не го прави. И в двата случая става дума за насилие. Много подходящ пример си дал с помаците. Насила са им сменили религията. Ами получило ли се е нещо добро ?

Не ми е ясно в крайна сметка защо си въобразявате че всички трябва да имат еднакви ценности като вашите. Ами ако иска да става космонавт - да става , ако иска да става жена да става. Това си е лична преценка и ми писна някакви хора да се правят на всезнаещи и най правилно разбиращи какво може и какво не може. Ако тръгнем по подобна плоскост на забрани утре ще върнем крепостничеството ще забраним на хората да се местят от родното си място защото видиш ли там са се родили  , или пък може би да върнем кастовото общество - родил се в ниска каста и остава там завинаги . Може утре някой да каже че който се е родил в робство трябва завинаги да остане роб. Това някога също е било напълно законно.

Ако детето се чувства алкохолик, значи може да почне да пие ? 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ако детето се чувства алкохолик, значи може да почне да пие ? 

Обикновено алкохолиците не се чувстват такива. Но да на мен когато ми се пие пия . Не виждам това да е нещо лошо. Да стане на годините на което е разрешено и да си решава кога му се пие. Иначе ти както си я подкарала ще кажеш че ако му се пригласува може да ходи да избира.

преди 33 минути, lsmurf написа:

Обикновено алкохолиците не се чувстват такива. Но да на мен когато ми се пие пия . Не виждам това да е нещо лошо. Да стане на годините на което е разрешено и да си решава кога му се пие. Иначе ти както си я подкарала ще кажеш че ако му се пригласува може да ходи да избира.

Уж говорим за деца. Ти на твоето даваш ли му от 12 годишно да се налива?

преди 16 часа, N1K17Y написа:

Уж говорим за деца. Ти на твоето даваш ли му от 12 годишно да се налива?

Не говорим за деца а за нещо друго . Това че имаш проблем с четенето с разбиране си е твой пропуск.

преди 1 минута, lsmurf написа:

Не говорим за деца а за нещо друго . Това че имаш проблем с четенето с разбиране си е твой пропуск.

Цитат

На Запад, най-вече в англосаксонските страни, сега има майки злобарки, които натискат невръстните си момченца, 

преди 20 часа, lsmurf написа:

Един от примерите за такава подигравка е тезата набита в главите на простолюдието че "дяволските" англосаксонци насилват децата си да сменяват полът си. И каква е целта според вас . Просто да им е гадно. Ами ако е тази те могат да я постигнат по хиляди други начини. Какво може да реши тук една забрана за смяна на пола. Проблемът се решава с адекватна защита от държавата на гражданите и в това число и децата и в гарантирането на правото им на свободен избор. Каква е разликата ако някой родител както твърдиш насилва детето си да смени пола си или пък когато законът го принуждава насилствено да не го прави. И в двата случая става дума за насилие. Много подходящ пример си дал с помаците. Насила са им сменили религията. Ами получило ли се е нещо добро ?

Ще се върщам в първи клас тогава. 

преди 4 часа, Мойра написа:

Тая простотия няма да спре, докато в Брюксел управляват гейове и феминистки! Браво на Орбан, Урсула ще се изяде от яд и дано някой ден я "опекат на клада". След като изяде шамарите на Ердоган, сега и Орбан я шамароса. Полша и тя е трън в очите на брюкселските девианти. На доста страни вече нещо не им харесват Евро-гейските ценности!

https://www.24chasa.bg/novini/article/9917426

https://offnews.bg/izbori/petar-moskov-shte-zashtitim-balgarskoto-semejstvo-shte-vnesem-nov-za-754272.html

Цитат

В нашата конституция пише, че до 18 годишна възраст за децата отговарят техните родители и всеки опит на либералните правителства да позволят на НПО-та да се намесват в семейното възпитание, е в нарушение на конституцията, допълват от Национално обединение на десницата

преди 4 часа, herkules2 написа:
Цитат

Доброто семейно възпитание е основа на всяко здраво и проспериращо общество. Преди 70 години, то беше отречено и заменено от комунистическото възпитание в партията и училището. Днес новите марксисти се опитват да го заменят с НПО-та и институции, и правителството на ГЕРБ подпомогна този процес", казват от Национално обединение на десницата

Съгласен !

преди 12 часа, lsmurf написа:

Съгласен !

То ти си съгласен, ама си радетел за хомосексуални и женски права над хетеро-мъжете и подкрепяш НПО-тата хлебояди, които са причина за ниската раждаемост и психическите заболявания сред хората. Казано в преносен смисъл, всички феминистки са за кладата! Да се надяваме, че ще си получат възмездието все някога и няма повече да изяждат парите на данъкоплатците за зловредна за обществото дейност! Традиционното патриархално семейство е единственият вариант за да променим демографията си. Орбан и Путин са съвършени политици, а жени, като Урсула заслужават наказание и не знам защо мъжете я търпят аще и не са я "очистили показно", за назидание на други мераклийки за този пост? Ердоган я сложи на място и и показа, че няма да я уважава (защото е жена, не е мъж), заедно с гейската и конвенция!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.