Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 15 часа, herkules2 написа:

Няма друго обяснение за върлото ти демонстриране на женската извратения.

Може ли конкретен цитат за моя "демонстрация на женска извратения" ?? :) 

Я пак си помисли, дали наистина имаш пенис или нещо друго вместо пенис?

Я пак помисли кой пропагандира мъжко самовъзпроизводство, кой мрази жените, кой се гнуси от тях и ги смята за миризливи, жалки и незнам си още какви ? :) 

Пенисът си е мой и ти не си капацитет, за да кажеш дали ми е необходим или не.

Ти пак не разбра въпроса ми . По какво се различаваш от тези третополови, двуполови, транс манс.... полови, на които пенисът не им трябва , след като мечтаеш за свят без жени, мразиш жените, изпитваш болезнена патология някаква от детството когато са те унижавали момиченца, които ги биеш една по една щото група ако са не смееш  и т.н. и т.н. неща дето сам си ги разказвал ?

Кой колко е мъж си личи по нещо толкова просто - живота е безсмислен за мен без жена, докато ти мечтаеш за свят без жени.

:)

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

на 3.07.2021 г. в 23:49, herkules2 написа:

Абе ти да не си си сменил резбата? Каквото и да говори госпожата, факт е, че хомосексуаелизмът стана приоритет на фемино-гейското управление в Брюксел и налагат закони за наказателно преследване на тези, които не искат тази гейска политика.

Смърфиетка си е явно отдавна със сменена резба. То си му личи, де, а той не си го и крие. Обаче най ме забавлява факта, как зад заучени интелектуални фрази се опитва да парадира с невежеството си.:lol6:

• 2 месеца по-късно...

Резолюцията беше приета в сряда с 387 гласа "за", 161 "против" и 123 "въздържал се". От българските евродепутати я подкрепиха Сергей Станишев, Елена Йончева, Атидже Алиева-Вели, Илхан Кючюк, Искра Михайлова, Радан Кънев.

https://www.facebook.com/svobodnaevropa.bg/posts/2658550281108327

• 2 месеца по-късно...
току-що, mitosandov написа:

Ами няма да имат край, след като никое правителство не иска да денонсира този позорен документ. Пак ще има насилие (изнасилване) на България да ратифицира тази гадна конвенция, тъй като отдавна сме загубили суверинитета си и на практика сме васална държава, подчинена на Брюксел. Само Ердоган им разказа играта на феминистки, лесбийки и обратни! Тегли им по една турска и ги прати на м*****а им, с тяхната конвенция, като направо я зачеркна, а Урсула остана като гръмната, щом разбра, че за нея няма стол защото е жена и не е равна на мъжете, ако ще да е председател и на космически съюз. Дивангейт за феминизма и толкоз. Женски права ще има за жената в Турция само ако мъжът и ги разреши у дома! А сега отново поредната простотия! "Този, който раждал детето"?!? Е да, ама този който го зачева, какво за него? Какви цървули ще ражда този дето ражда, ако този който ще го запложда за да ражда не иска да го заплоди? От гадост по-гадост! Браво на Путин! Докато той е президент в Русия ще има Татко и мама. Родител 1,2,3 или пък само този дето раждал няма да карат влака!

• 2 седмици по-късно...

демократична  българия и продължаваме промяната  са комунистически партии

налагат цензура 

демократична българия се продаде 

вече не защитава гей браковете 

• 2 седмици по-късно...
преди 27 минути, miro20 написа:

Плашенето с "комунистите" не мина, сега почваме да плашим с джендърите ;) 

То не е плашене, а си е реалност сега. Червената ретро мафия и Задкулисие управлява.

А всеки път когато комунетата са идвали на власт, следва още по голяма разруха и затъване. Това също не е плашене, а ФАКТ, виден от всички червени правителства идвали на власт.

Сега е леко хибридна ситуация с лъже-месии, зад които седи пак червения пРезилдент фигурант на Задкулисието , дето дърпа конците.

Разликата е че ще ни очушкат малко повече от друг път :)

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Плашенето с "комунистите" не мина, сега почваме да плашим с джендърите ;) 

Ами, като те гледам теб, то си е за притеснение- бива да не знаете на кой свят сте сутринта и на кой- вечерта, ама като ангажирате и нормалните хора с извращенията си, не е забавно. И за страх си е- не бих искала децата и внуците ми да се изчекнат.

преди 22 минути, absurt написа:

Ами, като те гледам теб, то си е за притеснение- бива да не знаете на кой свят сте сутринта и на кой- вечерта, ама като ангажирате и нормалните хора с извращенията си, не е забавно. И за страх си е- не бих искала децата и внуците ми да се изчекнат.

Ти и без да си джендър си се изчекнала бая, като ти гледам параноидните епизоди и мания за преследване. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ти и без да си джендър си се изчекнала бая, като ти гледам параноидните епизоди и мания за преследване. 

Хи, хи! Ако смятах, че ме преследваш, щях да го кажа, а ти просто търчиш подире ми и ме олайваш, щом напиша нещо по темата или към друг потребител. Та, не се ласкай- не ставаш дори за преследвачка. Що се отнася до параноидните епизоди- ми, твои са си, сменяй си пола и по сто пъти на ден, но не искай да те смятам за мъж, щото тук така си решила да се представиш. И да, с каквото мога, ще се противопоставя на такива като теб.

• 11 месеца по-късно...
преди 16 часа, Филипов написа:

Гадна работа.... Явно от САЩ и ЕС (САЩ) отново ще ни натискат да приемем инстанбулската конвенция и ЗСУ. Първия път се провалиха, тъй като имаше голяма обществена съпротива. Този път може и да успеят, тъй като цензурата вече е достигнала ниво, при което е почти невъзможно в някоя голяма медия или социална мрежа да изразиш мнение, да кажеш истината и да организираш протести срещу статуквото.

Ако инстанбулската конвенция бъде приета, тя ще се използва като ключ за отворяне на вратите към радикалния феминизъм, Джендър Идеологията и всички останали идеологически модели на либерализма. Както съм обяснил в първата публикация, феминизма и една от основите на либерализма, но не е от критично значение; феминизма е само началото, просто инструмента, с който се разчупва леда и обществото става по-склонно да приеме нещата, които следват след това.

С въвеждането на ЗСУ, ще последва и индокринацията по училищата и детските градини, която ще доведе до масова хомосексуализация и трансджендъризация, както става в САЩ, където либерализма е в доста напреднали стадии:

VT59iju.jpeg

M0HlA0q.jpeg

85GTeCA.jpeg

Ve3mSwS.jpeg

Това ще се танцува в училищата, както е тук във клипа от Л.Анжелис -

преди 22 минути, _nib_ написа:

България-Вън от европедегейския педофилски съюз

как да стане???

преди 11 минути, dimy написа:

как да стане???

референдуми до дупка...

по два на ден ако трябва...

щом поставените ни от мръсния американец продажници взимат решения които са само и единствено в ущърб на държавата и народа...

Засега по законния начин с референдум след месец. След това март на избори и тогава при поредното удвояване ще имаме повече от 48 за да се гласува и да няма мърдане. И така докато изринем всички предатели - подпиндосники и всички си го получат при бай Ставри по закона.

преди 15 часа, dimy написа:

как да стане???

Ако на власт дойдат хора като Костадинов, Волен Сидеров или Пламен Пасков, ще стане! Споменава тях, тъй като (до този момент) само те са ми известни като политически фигури, които са против ЕС и опитите за налагане на Западни неолиберални и идеологически модели в България.

преди 33 минути, PigMan9 написа:

Ако на власт дойдат хора като Костадинов, Волен Сидеров или Пламен Пасков, ще стане! Споменава тях, тъй като (до този момент) само те са ми известни като политически фигури, които са против ЕС и опитите за налагане на Западни неолиберални и идеологически модели в България.

Ако на власт дойдат тези хора, България може би ще се свие до София, защото ще я изведат от НАТО и ЕС, а Русия и Турция ще получат територия, на която да си уредят многовековните интриги тук на Балканите. 

Разбирам, че за теб е важно отслабването на колективния запад, за който все така говориш, но защо това трябва да стане с цената на България?

преди 21 минути, Гражданин написа:

Ако на власт дойдат тези хора, България може би ще се свие до София, защото ще я изведат от НАТО и ЕС, а Русия и Турция ще получат територия, на която да си уредят многовековните интриги тук на Балканите. 

Разбирам, че за теб е важно отслабването на колективния запад, за който все така говориш, но защо това трябва да стане с цената на България?

Не, България няма да се свие. Ако ЕС и НАТО са единствения начин за България да съществува, как България е съществувала преди създаването на НАТО и ЕС, който първоначално е НЯМАЛ НИЩО ОБЩО с това, което е ден - частна корпорация на САЩ, целяща правене на пари за собственика ци?

НАТО е военен съюз, чрез който се скопяват и унищожават армиите на държавите-членки на този съюз. Когато една държава влезе в НАТО, нейната армия се скопява и отслабва, за да не представлява заплаха за САЩ, инсталират се военни ОКУПАЦИОННИ бази в тази държава, а остатъчната армия се използва за обслужване на интересите на САЩ в техните воини. Ето пример:

H1MlHBP.jpg

DyndgVw.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.