Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 2 часа, sliderum написа:

Аз знам, ама Мирко щеше да напише че е фейкнюз, или пък че това е добро...То и сега пак може така да се изцепи.

Изобщо не мисля да "плащам" "данък обществено мнение" на Мирча. Изобщо не ми пука, дали и кое ще сметне за фейк!

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 4 часа, Yvan Sergeеv написа:

мислех че знаехте

https://nova.bg/news/view/2019/07/16/257084/урсула-фон-дер-лайен-всички-в-ес-да-ратифицират-истанбулската-конвенция/

Ратификация на Истанбулската конвенция от всички страни-членки на ЕС, нов пакт за миграцията и убежищата, както и удължаване на срока за Brexit - за това ще се бори кандидатът за председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. 

и тнт

Струва ми се, че възможно най-лошия за България председател на ЕК избраха с 9 гласа преднина.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Струва ми се, че възможно най-лошия за България председател

Споко де, председателят ще си избръсне брадата и няма да е вече толкова страшно.

преди 5 часа, sliderum написа:

ама Мирко щеше да напише

Радвам се че мнението ми е важно за вас :)

В случая не съм се интересувал от избраната, предполагам че е добър избор.

Като гледам биографията : https://fakti.bg/mnenia/395489-stremglavata-kariera-na-ursula-fon-der-laien

Впечатлява. Аз съм ЗА.

преди 3 часа, M.Николов написа:

Струва ми се, че възможно най-лошия за България председател на ЕК избраха с 9 гласа преднина.

Защо най лошия за България ?

С какво ще ни навреди точно тя ?

Самата тя е впечатлена положително от българите :

https://trud.bg/урсула-фон-дер-лайен-впечатленията-ми/

Това очевидно е проблем за теб :laughing4:

преди 9 часа, bigiadri написа:

Пиша всичко това БЕЗ ДА ЗАЩИТАВАМ НИКОЙ,а само като факт от ИСТОРИЯТА!Всеки ,може за себе си да прецени ,какво отношение да има към другите ,РАЗЛИЧНИТЕ и според мен това не трябва да се налага на всички,каквато е тази конференция!Колкото за насилието подкрепям с две ръце!

Там е работата, че РАЗЛИЧНИТЕ искат да са привилегировани. Да определят статуса на обществото и да налагат закони подходящи единствено за тях, с прокламация за извратения! Нарича се "Диктат на малцинствата"! Възползвайки се от толерантността на обществото, РАЗЛИЧНИТЕ не се съобразяват с общо приетите норми на поведение и променят насилствено морала на хората, провеждайки политика с насока феминизъм и хомосексуализъм, защото са завзели властта с измама за по-добър живот на хората! Урсула фон дер Лайен е троянският кон за Либерастите, които  вече губят почва под краката си и беснеят, защото властта им започна да се изплъзва. ПЪРВАТА ЖЕНА ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКСАТА КОМИСИЯ!!! Как звучи само?!?!? Феминистките сигурно ще се разпорят по шевовете от радост и надежда отново да наложат на народите в Европа гнусната ИК!

преди 3 часа, M.Николов написа:

О, то според Миро по важното е да е жена! Само дето Миро не мисли, че ние в България отхвърлихме ИК, и сега "добрият председател" на ЕК ще ни потърси сметка заради това!

преди 22 минути, herkules2 написа:

О, то според Миро по важното е да е жена!

А, то въобще не е сигурно дали е жена. имам предвид за  Урсулът.

ПС., това че ражда, все още не е в гаранция какво му е в вътре в главата.

• Автор
преди 6 минути, sliderum написа:

А, то въобще не е сигурно дали е жена. имам предвид за  Урсулът.

ПС., това че ражда, все още не е в гаранция какво му е в вътре в главата.

Жена е, при това хубава, но за жалост, мозъкът и е промит необратимо.

Много жени по света са принудени да изпълняват функциите на глава на семейството, но са категорично против ИК.

Ще имаме големи проблеми с нея.

преди 25 минути, herkules2 написа:

О, то според Миро по важното е да е жена!

Дааа виждам че за теб това е най големия проблем . За мен въобще не е най важно. Но виждам  ти кръв пикаеш че е ЖЕНА.  :laughing4:

преди 1 минута, Мойра написа:

Жена е, при това хубава, но за жалост, мозъкът и е промит.

Ще имаме големи проблеми с нея.

Какви бре Мойра. И по горе питах  след като е с най добри впечатления от българите, какви ?

Коя кандидатура и зАЩО би смятала за добра за България ?

преди 6 минути, miro20 написа:

Дааа виждам че за теб това е най големия проблем . За мен въобще не е най важно. Но виждам  ти кръв пикаеш че е ЖЕНА.  :laughing4:

Е, те това е!!! Кръв съм пикаел, щото е жена! А сега де? Абе Миро, може ли такова отношение към мен бе, така ли са те учили в училище да се отнасяш към съфорумец, и то добронамерен към теб? Аз единствен ти опонирам и изтъквам доводи, като се аргументирам, а виж ти как се отнасяш с мен!?!?! Още малко, и ще кажеш, че ще се находя по голяма нужда от страх, щото е жена, пък мен (според теб) много ме е било страх от жените!

преди 25 минути, herkules2 написа:

Аз единствен ти опонирам и изтъквам доводи, като се аргументирам, а виж ти как се отнасяш с мен!?!?!

О да, знаем ти доводите. - Жените били низши същества, не трябва да имат право да гласуват, не могат да заемат ръководни постове, а тази , о ужас, едно че е била военен министър, ами сега оглавява и ЕК !

Ауууу ! :)

преди 26 минути, herkules2 написа:

Още малко, и ще кажеш, че ще се находя по голяма нужда от страх

По една педя  повтаряща се женомразска диария пишеш , и после какво трябва да си мисли човек ? :) 

преди 48 минути, Мойра написа:

Много жени по света са принудени да изпълняват функциите на глава на семейството, но са категорично против ИК.

Сигурно щото искат да са по-сигурни че децата им ще живеят при тях, а няма да им ги вземат и пратят в ръцете на двойка или тройка трансджендери.

• Автор
преди 10 минути, sliderum написа:

Сигурно щото искат да са по-сигурни че децата им ще живеят при тях, а няма да им ги вземат и пратят в ръцете на двойка или тройка трансджендери.

Да, пък и няма нормална майка, която да иска децата ѝ един ден да сменят пола си.

току-що, Мойра написа:

Да, пък и няма нормална майка, която да иска децата ѝ един ден да сменят пола си.

ПС. в тоя смисъл урсулът е предател, който работи против всички тези нормални майки и ми е интересно наистина как по ягодите спечели мястото?

• Автор
току-що, sliderum написа:

ПС. в тоя смисъл урсулът е предател, който работи против всички тези нормални майки и ми е интересно наистина как по ягодите спечели мястото?

И аз се чудя как спечели мястото, след като отзивите за нея като военен министър не бяха много ласкави.

Дали пък не е помогнала някоя ЛГБТ организация?

преди 39 минути, miro20 написа:

О да, знаем ти доводите. - Жените били низши същества, не трябва да имат право да гласуват, не могат да заемат ръководни постове, а тази , о ужас, едно че е била военен министър, ами сега оглавява и ЕК !

Ауууу ! :)

И кое му е лошото, ако жените нямат право да гласуват? Мъжете им разрешиха да гласуват в Европа преди има няма 60-80 години и извратенията започна! Да не би от възникването на човечеството жените до преди това време да са имали право да гласуват? Те винаги сигурно са искали, но мъжете не са им разрешавали знаейки, че жените освен за да раждат за нищо друго не стават. Грешката, която мъжете допуснаха с жените ще струва изчезването на Хр. свят след време, ако не бъде поправена! А, колко жените са висши или нисши спрямо мъжете, исторически е доказано. Това, че ти казваш на бялото черно си е твой проблем. Тази е била военен министър защото я е назначила онази, дето приветства с "Добре дошли"  брадатите "бежанци", гонени от войната! Дори и да беше назначила 10 годишно хлапе-момче, по-добре щеше да изпълнява длъжността военен министър, защото войната му е в кръвта, а мъжете в армията и без женския военен министър пак си изпълняват задълженията. Жена-добър военен министър е като коза впрегната вместо кон за оран на нива! Лошото е, че простаците са назначили жена  на чело на ЕС, а тя може да си назначава колкото си жени иска и където си иска. Ето това е проблемът от грешката на мъжете с еманципирането на жените!

преди 57 минути, miro20 написа:

По една педя  повтаряща се женомразска диария пишеш , и после какво трябва да си мисли човек ? :) 

Той човека знае кое какво е и правилно си мисли, само че ти първо провери половата си принадлежнаст, за да си сигурен, жена ли си или си човек?

Аз пък не виждам нищо лошо ,че избраха жена за шеф на Европарламента. Тази жена има седем деца и със сигурност  желае те да живеят добре и това ше бъде водещо в нейната дейност т.е. в Европа да се живее по -добре.Нищо чудно да управлява със здрава ръка облечена в кадифена ръкавица. Ще видим!

преди 2 часа, herkules2 написа:

Там е работата, че РАЗЛИЧНИТЕ искат да са привилегировани

Това е малко пресилено.

• Автор
преди 6 минути, bigiadri написа:

Аз пък не виждам нищо лошо ,че избраха жена за шеф на Европарламента. Тази жена има седем деца и със сигурност  желае те да живеят добре и това ше бъде водещо в нейната дейност т.е. в Европа да се живее по -добре.Нищо чудно да управлява със здрава ръка облечена в кадифена ръкавица. Ще видим!

Това е малко пресилено.

Няма лошо в това, че е жена, лошото е че е соросоид.

преди 5 минути, bigiadri написа:

Това е малко пресилено.

Ха дано, ама надали! Тази жена може да има не 7, а 17 деца и пак да управлява лошо! Нейните деца винаги ще са защитени, а на останалите Господ да им е на помощ! Я кажи къде си видял или чул жена да е управлявала добре до сега във всички епохи? На тази в устата и е ИК! Още не беше избрана и проглуши света с намеренията си да задължи всичси в ЕС да я ратифицират иначе лошо им се пише! Нищо не е пресилено, а факта че е жена подсказва какво ще се случи! Феминистките имат за цел всяка жена да е отявлена феминистка, защото е жена и от женска солидарност баба Урсула ще налага феминистично управление навред! Реакцияна на хетеро-мъжете няма да закъснее, убеден съм! Мисля, че Тръмп е по влиятелен от бабата!

преди 51 минути, Мойра написа:

Дали пък не е помогнала някоя ЛГБТ организация?

По-скоро всичките на куп, като по-команда. Сигурно джорги шорош ги е задействал под пълна пара.

преди 5 минути, herkules2 написа:

! Нейните деца винаги ще са защитени, а на останалите Господ да им е на помощ! 

Абсолютно, това е гарантирано.  На шорош слугите са под протекция.

преди 12 минути, Мойра написа:

Няма лошо в това, че е жена, лошото е че е соросоид.

Напротив, това, че е жена е много лошо, а това че е соросоид е още по-лошо!

преди 1 час, miro20 написа:

о ужас, едно че е била военен министър, ами сега оглавява и ЕК !

военен министър на германия държава без право на армия след  световната война ...

налник на водопад

иначе аз  съм доволен

иесменка

както се разбра обещала всичко на всички 

значи сега българите трябва да се връткат около нея и да си искат 

преди 6 минути, Yvan Sergeеv написа:

военене министър на германия държава без право на армия след  световната война ...

налник на водопад

иначе аз  съм доволен

иесменка

както се разбра обещала всичко на всички 

значи сега българите трябва да се връткат около нея и да си искат 

Прав си за началника на водопада и обещанията на тая, дето е обещала всичко на всички! Само че, обещаването не е като даването. Имай предвид, че е жена, а жената е най-лъжливото нещо сред хората и е най-големият душманин на човека-мъжа. Еврипид е казал:  - "Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината!"

преди 1 час, bigiadri написа:

Аз пък не виждам нищо лошо ,че избраха жена за шеф на Европарламента.

Проблема не е в това, че е жена, а в заявените цели, които си поставя и начина по който беше избрана.

https://www.dnes.bg/eu/2019/07/16/viziiata-na-ursula-fon-der-laien-zelen-kurs-za-evropa-i-priemane-na-ik.416626

Почти нищо от заявеното не е полезно за България.

преди 40 минути, M.Николов написа:

Почти нищо от заявеното не е полезно за България.

Това друг начин ли е  да се каже,  че почти всичко от заявеното, е вредно за България?  :rolleyes:

Някои от нещата могат да станат и вредни за България(нови правила за разпределение на емигранти, повишаване на цените за вредни емисии и т.н.), други да са нито полезни, нито вредни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.