Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

Ето още един пример за мъж в тяло на жена .

Как бихте  го лекувате, другари инквизитори ? :)

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 12 часа, miro20 написа:

Ето още един пример за мъж в тяло на жена .

Как бихте  го лекувате, другари инквизитори ? :)

Има много начини за лечение. Щом е с тяло на жена, няма как да стане мъж. Значи му трябва психично лечение и сам да разбере, че женската физиология няма качествата на мъжката и има друго природно предназначение, и гаргата лебед не може да стане! Родителите му ще се срамуват от произведението си, защото уродливите деца рядко биват приемани. Много от родените с дефекти (с малформации, синдром на Даун, и др.) биват отхвърлени от родителите си, дори с лекарска препоръка. А, и обществото ще ги отхвърли. Както виждаш мнозинството е против тези индивиди да са заедно с нормалните деца. За това такива хора могат да живеят и да се развиват (макар и бавно) в сегрегиран вид. Не е нормално малцинството да налага норми на поведение на мнозинството, както днес либералите утвърждават диктатът на малцинствата! Днес всичко, или почти всичко може да се лекува, ако е придобито след раждането. Казваш 10% били ненормално родените....с хомосексуални признаци и хермафродити разни! Добре, а трябва ли да парадират с недъга си и да го представят, като нещо по-нормално от нормалното и да го налагат като мода с тенденция и другите нормалните да станат като тях или да им подражават, каквото явление се наблюдава в момента, че и обществото да им плаща с данъците за безсрамното им парадиране?

Някъде момчето/момичето по горе да иска да те променя теб , или да налага мода на това че е трансджендър ?? Да налага норма на поведение ?? "безсрамно да парадира"  ?? :)

преди 2 часа, herkules2 написа:

Значи му трябва психично лечение и сам да разбере, че женската физиология няма качествата на мъжката и има друго природно предназначение, и гаргата лебед не може да стане!

И защо трябва да му налагаш че трябва да бъде жена ? Както дадох примера по назад със сталиниста - представи си че ти си в тялото на жена, и някой да ти налага с психо-методи и насилствено да те "лекува" да те убеди че си жена.Как би се чувствал ?

преди 3 часа, miro20 написа:

Някъде момчето/момичето по горе да иска да те променя теб , или да налага мода на това че е трансджендър ?? Да налага норма на поведение ?? "безсрамно да парадира"  ?? :)

Хей, много си хлъзгав бе, все искаш да се измъкнеш по терлици, след като си сгафил, че и не си признаваш, когато те хванат на местопрестъплението! Я, сега отново да ми обясниш, колко вида са половете! Ако се говори за полове, значи говорим за половини от вида хомо сапиенс, които се събират, създават заедно условия, за да се размножават и така продължава човешкия род! Двете половини са мъжка или женска, т.е. момче или момиче! Женският орган служещ за размножаването е вагина, а мъжкият е пенис! Аз твърдя, че съм мъж, и вече съм се размножил. Е, не както съм мечтал, но това е Божа работа. Хайде кажи ми сега онова там горе Момче/момичето какво в същност е? Момче ли е, или е момиче? Трансджендър мрансджендър, такива изгъзици на мен не ми минават. Ако е с вагина, значи е момиче и няма как да стане момче. Ако е с пенис, значи е момче. Е, ако иска ще му отрежат пениса заедно с кайсиите и тогаз ще стане на момиче, само дето ще прилича на такова, а няма да може да се възпроизвежда. Природата е създала алгоритъм, чрез който продължава човешкия род, и на мъжът като пол е поверено върховенството. Тази простотия с 33 различни пола, че и от горе е феминистка измислица на либерастите, за да развращава поколението още от детска възраст с извратено възпитание, за да се унищожи семейството,  и по този начин да увеличават електората си от хомосексуалисти и феминистки (лесбийки, педали, джендъри и всякаква сволоч)!  Обясни ми, как според теб, момче-момичето по-горе ще може да промени мен, ако нещо му се прище и аз да стана като него? Под безсрамно парадиране имах предвид гей-парада в София, дето беше финансиран от Фандъкова, и платено на полицията, за да охранява тази гнусотия, демонстрираща отврат пред малки деца, показвайки срамотиите си! А "техни височества" гей-посланиците аплодирали шествието давайки нарежданията си относно провеждането!

преди 4 часа, miro20 написа:

И защо трябва да му налагаш че трябва да бъде жена ? Както дадох примера по назад със сталиниста - представи си че ти си в тялото на жена, и някой да ти налага с психо-методи и насилствено да те "лекува" да те убеди че си жена.Как би се чувствал ?

Абе ти нормален ли си бе? Ако съм с тяло на жена, означава че ще съм с вагина!!!!! Как може с вагина да искам да съм мъж? И как женското тяло ще стане мъжко? Ще му присадят пенис тестиси и простата от маймуна ли? Чуваш ли се какви ги дрънкаш? Естествено, че щом тялото е женско, значи това е жена! Е, те много жени завиждат на мъжете и искат да са като тях, но Господ (природата) си знае работата! Пак ти казвам, върховенството за вида хомо сапиенс е поверено на мъжкия пол. Естествено, че жените ще искат да са като мъжете, някои от тях, само че това е невъзможно, а ако мъж иска да стане жена, това вече е мазохизъм или възползване от преференции-привилегии, които днес получават жените, за сметка на мъжете!

преди 48 минути, herkules2 написа:

Обясни ми, как според теб, момче-момичето по-горе ще може да промени мен, ако нещо му се прище и аз да стана като него?

Това не е "според мен" , а именно аз те питах - къде видя от видеото някой да иска да променя нещо в теб , да ти налага и т.н. ??

преди 50 минути, herkules2 написа:

Абе ти нормален ли си бе? Ако съм с тяло на жена, означава че ще съм с вагина!!!!! Как може с вагина да искам да съм мъж? И как женското тяло ще стане мъжко? Ще му присадят пенис тестиси и простата от маймуна ли? Чуваш ли се какви ги дрънкаш? Естествено, че щом тялото е женско, значи това е жена!

Ама верно сексуалното ти образование много куца. Много :)

Подозирам че съвсем искренно не разбираш че някой може да е с женски полови белези, и да се ччувства мъж. Както и обратното.

И че това не е въпрос на избор, не е прищявка, а въпрос на гени  от момента на раждане.

Не е нужно да си космонавт за да знаеш какво е Луна :) А за тези неща с половете е нужно единствено и само завършено основно образование или поне  обща култура . 

Която на много тук им липсва.

преди 52 минути, NIKISHARK написа:

Въпросът на Слайдър е дали си мъж или жена,а не дали си на всяка манджа мерудия.....второто е ясно...

Всъщност не ме интересува, а и вече е писал какво мнение има за себе си.

Да, казвал съм - Нормален обикновен мъж, който уважава жените, който няма комплекси да сготви, ошета за жена, и т.н. и т.н.

Мен що ли не ме интересува вие с вагини ли сте ? а ? :)  То  си ви личи по "характера" , честта и достойнството което демонстрирате  какви сте.

Както  знаете.. п'''ка е вид мъжки характер... :)

преди 8 часа, miro20 написа:

Да, казвал съм - Нормален обикновен мъж, който уважава жените, който няма комплекси да сготви, ошета за жена, и т.н. и т.н.

Мен що ли не ме интересува вие с вагини ли сте ? а ? :)  То  си ви личи по "характера" , честта и достойнството което демонстрирате  какви сте.

Както  знаете.. п'''ка е вид мъжки характер... :)

Не отговори на въпроса, какво правиш ако жена ти посегне, физически или вербално. Може би отиваш да и сготвиш и да и ошеташ къщата, ей така от "уважение и липса на комплекси". Това също си има медицинско обяснение.

И как може да уважаваш някой, само заради пола му? А мъжете уважаваш ли ги? Вероятно не, защото ако беше така, щеше да напишеш, че уважаваш хората а не да се ограничаваш само до жените. Не трябва ли да уважаваме хората заради това което са и заради това което са направили, а не заради пола им?

преди 17 часа, miro20 написа:

Подозирам че съвсем искренно не разбираш че някой може да е с женски полови белези, и да се ччувства мъж. Както и обратното.

И че това не е въпрос на избор, не е прищявка, а въпрос на гени  от момента на раждане.

Признавам си без бой, това наистина не го разбирам.Да си се родила жена, а да искаш да станеш мъж? Ти да не би......???..а? С тая забрадка си доста съмнител/на/ен! Хей Миро, едно е да искаш, друго е да можеш, а пък трето и четвърто е да го направищ!!! - "Мъжки времена!" Те всички феминистки се вживяват в ролята на мъже, само дето нямат мъжки атрибути. Върни се пак на статията на Буковски, за да обогатиш твоето сексуално образование, защото за мен то си куца, и то доста!

преди 17 часа, miro20 написа:

Ами вече ти казах вече бе пич, или по скоро пичка!!! И назовавай нещата с точните понятия от терминологията. Не говорим за полови белези, а за полови органи. На теб май ти куца не само сексуалното образование, ами и основното образование и най-вече анатомията на човешкото тяло. Полови белези за жена, която причича на мъж са окосмяване (брадясала жена с мустаци), широки рамене и тесен таз, скулесто рице, големи ръце и крака, но ако е с вагина и няма пенис и тестиси, пак си остава жена, но приличаща на мъж. Това не и пречи, ако някой мъж не е гнуслив да я оноди и да я заплоди, след която жената да роди, като нормална жена. Ако мъж с пенис и тестиси има тесни раменца и широк ханш тип амфора, има и по-големи цици от на нормалните мъже, с тънък глас е, тип олигофрен, но има пенис вместо вагина и ако успее да изплющи някоя нормална жена, може да я заплоди и жената да му роди деца. Това дали го разбираш? Какви гени, какви прищевки за какви пет лева ми говориш? Има по-мъжествени жени, и по-мъжеНствени мъже, но са си пак мъже или жени. Тия шменди капели дето ги дрънкаш тука ги разправяй на децата в детските градини за да ги учиш на джендърство. То и без друго това е "правата линия" на либерализма днес! Ако имаш предвид хермафродити, това е съвсем друго, и тогава съм съгласен. Такива индивиди имат право да изберат от кой пол да бъдат, макар че, след това много рядко могат да имат биологично-собствени деца, ако изобщо могат! Това е природната аномалия за която толкова много се дръвчиш тук!

преди 15 часа, sliderum написа:

Миро, ти да не си с вагина, та успяваш да дадеш мнение по въпроса на Еркюл :D

Абе аз отдавна подозирам нещо такова, ама не смея да му го кажа по-директно от куртоязия. Все пак сме съфорумци!

преди 13 часа, NIKISHARK написа:

Въпросът на Слайдър е дали си мъж или жена,а не дали си на всяка манджа мерудия.....второто е ясно...

Ето това е въпросът, и аз това го питам? Ако е първото ще е учудващо за мъж, ако е второто, тогава всичко е ясно и обяснява поведението му!

преди 8 часа, halek написа:

Не отговори на въпроса, какво правиш ако жена ти посегне, физически или вербално. Може би отиваш да и сготвиш и да и ошеташ къщата, ей така от "уважение и липса на комплекси". Това също си има медицинско обяснение.

И как може да уважаваш някой, само заради пола му? А мъжете уважаваш ли ги? Вероятно не, защото ако беше така, щеше да напишеш, че уважаваш хората а не да се ограничаваш само до жените. Не трябва ли да уважаваме хората заради това което са и заради това което са направили, а не заради пола им?

И защо трябва да отговарям на всяка простотия тук ?

Всъщност, никога не ми се е налагало да имам подобни сблъсъци с жена. Ако вас са ви били или малтретирали, и насоччвате дискусията през тази си ваша извратена призма... това си е ваш проблем :)

Това психично състояние се лекува. За разлика от нещата които говоря на женомразеца херкулес, за който категорично виждам че хал хабер си няма о полово възпитание и култура. Повече от очевидно е че липсват не само първите класове и годинки, но дори самостоятелно да се образова малко какви отклонения има по принцип.

Аз не знам как бих реагирал ако жена посегне, защото никога , повтарям, не ми се е налагало. Има достатъчно други средства за да комуникира човек с жена и да си поставя исканията и желанията без да я биеш :)

Цитат

И как може да уважаваш някой, само заради пола му?

Къде съм казал че уважавам някого само заради пола му ??? :laughing4:

преди 7 часа, herkules2 написа:

Признавам си без бой, това наистина не го разбирам.Да си се родила жена, а да искаш да станеш мъж?

Радвам се че си призна. Хайде сега бегом в гугъл или книжката "мъжът и жената инимно" и подобни , да се образоваш малко .

След това заповядай отново.

преди 7 часа, herkules2 написа:

Какви гени, какви прищевки за какви пет лева ми говориш?

Как да ти обясня нещо което никога не си знаел ? Туземец дали разбира ако някой му говори за "млечния път" и съзвездия ? Няма как да стане.

преди 20 часа, NIKISHARK написа:

Да се повторя отново - да си върл женомразец не ви прави "мъже" . Реципрочно ако имаш пенис, това не те прави мъж, защото п''ка е не само женкси полов орган, а и вид мъжки характер.

Често се налага да опонирам на такива тук дето по погрешка се мислят за "мъже"  :)

преди 1 час, miro20 написа:

Всъщност, никога не ми се е налагало да имам подобни сблъсъци с жена. Ако вас са ви били или малтретирали, и насоччвате дискусията през тази си ваша извратена призма... това си е ваш проблем :)

Охоо имаме новина. Значи имало и жени които бият е малтретират, ама ти си ги уважаваш, защото уважаваш всички жени :)

Радвам се че си призна. Хайде сега бегом в гугъл или книжката "мъжът и жената инимно" и подобни , да се образоваш малко .

След това заповядай отново.

Когато аз съм чел "мъжът и жената инимно", ти сигурно си ходел/а прав/а под масата, или пък си бил/а в тестисите на баща ти! "Умнико", не се опитвай да продаваш на краставичар краставици!

Как да ти обясня нещо което никога не си знаел ? Туземец дали разбира ако някой му говори за "млечния път" и съзвездия ? Няма как да стане.

Я, първо ти научи за какви групости плещиш. Знаеш ли какво е Туземец? Умнико, има го чичо гугъл, който да ти го каже!!! Означава местен жител или роден та това място.....от руски е, нищо че не долюбваш руснаците!  И на кого ще обясняваш за "млечния път" и съзвездия бе, караш ме пак да ти обяснявам, че някога мислех да следвам астрофизика. Хайде пак кажи че се хваля. За това от зелена тиква семе не ща. Щял да ми обяснява за млечния път?!? А, за произхода на вселената няма ли да ми обясниш? Я, кажи според теб имало ли го е Big Bang, и какво е било преди точката на сингулярност??? Ето ти обяснението и причината за женската наглост и "отровното общество"!

преди 2 часа, M.Николов написа:

И аз щях да го постна, но съм вече изпреварен. Само че, с тази твоя забрадка се съмнявам първо в пола ти, и после в начетеността ти, за да разбереш информацията от линка!.

преди 54 минути, herkules2 написа:

или пък си бил/а в тестисите на баща ти

Може да не е бил там, а да е биопроизведен в изкуствени условия. Осъществената мечта на трансджендерите.

преди 1 час, herkules2 написа:

И аз щях да го постна, но съм вече изпреварен. Само че, с тази твоя забрадка се съмнявам първо в пола ти, и после в начетеността ти, за да разбереш информацията от линка!

Това към мен ли е?:rolleyes:

преди 6 минути, M.Николов написа:

Това към мен ли е?:rolleyes:

НЕ! Към оня със забрадката е!

преди 14 минути, sliderum написа:

Може да не е бил там, а да е биопроизведен в изкуствени условия. Осъществената мечта на трансджендерите.

Не е изключено, а и с аватара си подсказва, че или е жена, или има жени наклонности.Мъже със забрадки са нещо по-различно от шотландците!

преди 5 минути, M.Николов написа:

И аз така си помислих, но понеже си цитирал моя пост реших да уточним нещата.

Цитирах го, защото си ме изпреварил, и аз мислех да го постна, но беше за оня "умник", дето бил много начетен и решил да ме поучава с "мъжът и жената интимно"!

ок

Още нещо интересно:

https://news.bg/comments/noviyat-bolshevizam-na-gugal.html

Но не съм съгласен с автора, че това е болшевизъм, комунизъм и леви идеи, а по-скоро си е "нов ред" за които бленуват корпорациите.

преди 35 минути, herkules2 написа:

НЕ! Към оня със забрадката е!

Не е изключено, а и с аватара си подсказва, че или е жена, или има жени наклонности.Мъже със забрадки са нещо по-различно от шотландците!

Елементарния ти начин на повърхностно мислене  не може да осъзнае дори  символиката на един аватар.

а той е много простичък - "Не болтай" . Много тролченца и нискоинтелигентни хорица все се сблъскват с него. И все  немогат да го осъзнаят. Не, не става въпрос за мъже със забрадки, а посланието е .. "не болтай" .

:)

Иначе е наистина интересно ... Да се появи нормален истински мъж, с нормални разбирания и уважение към жените.. и за вас той става символ на всички злини :)

преди 1 час, M.Николов написа:

Турция не беше ли подписала Истанбулската конвенция?

https://www.24chasa.bg/novini/article/7536403

Да не би в ИК да пише че даден град не може да забранява паради ?

преди 6 часа, M.Николов написа:

ок

Още нещо интересно:

https://news.bg/comments/noviyat-bolshevizam-na-gugal.html

Но не съм съгласен с автора, че това е болшевизъм, комунизъм и леви идеи, а по-скоро си е "нов ред" за които бленуват корпорациите.

Какъв е проблема да позлваш алтернативи ? https://www.digital.bg/novini/9-търсачки-достойни-алтернативи-на-google-news38558.html

Да не говорим че в любимия за много комунисти Китай например, физически нямаш достъп до нито една услуга на гугъл. Нито търсачка, нито мейл, нито ютюб.

И фейсбук и туитър нямаш.

Правиш ли разлика да имаш възможност да ползваш доброволно и ако искаш  , и това да си тотално ограничен от достъп ??

Нито търсачка, нито мейл, нито ютюб.

Да, гледам китайците вече са паднали и агонизират, щото не достъпват места, където съвсем успешно изглаждат гънките на мозъчната кора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.