Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

Мирко ще се опитам да ти го обясня по-просто!

"Ефектът на Дънинг-Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си."

:)

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

Въпросния ефект важи изцяло за теб. Христоматиен пример си .

Аз ще ти го кажа за трети път май, възможно най простичко.

Заради неравенството на половете и насилието над жени , деца, или казано най общо домашно насилие и дискриминация на половете , е създадена ИК.

Да, косвено сеете спекулацитие  относно спорния момент със израза "социален пол". В темата се изкара само това, и се забрави за какво и на какво се базира ИК.

стигна се до там, такива като теб дори да твърдят че това което е основа на ИК - насилието и неравноправието между половете НЕ БИЛО ПО ТЕМАТА.

Това ако не е, аз не знам КО Е Е ? ?

Така че.. въпросния ефект Дънинг-Крюгер, вземи си го препрочети и осмисли сам за себе си .Защото нито страдам от "илюзорно превъзходство" , нито  "надценявам собствените си познавателни способности" , а цитирам ИК ,където в самото и начало е ВПИСАНО това. :) 

То бива излагации , ама  си бил по ниска топка от най елементарните тролове тук :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 29 минути, M.Николов написа:

Ефектът на Дънинг-Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си."

интересно, това не го знаех 
това ли е обяснението за поведението на някои съфорумци?
пресен пример е "пъпеша", а с голяма вероятност и моето поведение е такова

преди 1 час, miro20 написа:

Аз ще ти го кажа за трети път май, възможно най простичко.

Заради неравенството на половете и насилието над жени , деца, или казано най общо домашно насилие и дискриминация на половете , е създадена ИК.

Бря, не се спираш бе? Все равенство та равенство!!! За какво равенство продължаваш да дърдориш, след като това понятие се отнася за симетрична еднаквост. Че, те двама мъже или жени близнаци не са равни бе, винаги по нещо се различават. Я, дай дефиниция за равенство, че да разберем за какво иде реч! В конституцията на България е узаконено....... половете са равноправни, но не е казано, че са равни. Ако някой е висок 2 метра, а друг 1,80 равни ли ще са? Равни ама друг път. Казано е, че са равноправни, но не и равни. Това означава, че всички имат еднакво право да се движат по пътя, да шофират автомобили, да ходят на училище, да се смеят, да плачат, и да вършат неща, които искат и могат без да вредят или пречат на другите. Това означава, че и ти имаш право да забременееш, стига да можеш, ама не можеш, пък може и да можеш, кой знае, все пак си със забрадка? Щом говориш и за домашно насилие, тогава ми кажи, вербалното насилие от женския пол спрямо мъжкия със заплахи за отнемане на деца, имущество, и съсипване на авторитет, чрез юридически по-големи женски правомощия от тези на мъжете какво насилие е? Домашно ли е, или изобщо не се смята за насилие, защото е срещу мъжете които по презумпция са винаги виновни, щом жена ги обвини в това, заради хилядолетната "мъжка тирания" през патриархално време? Говориш и за полова дискриминация, дето ИК е създадена за премахването и. Я кажи тогава "позитивната дискриминация" каква дискриминация е, не е ли полова? Или щом ще се дискриминира чрез закони мъжкия пол, това е положително-позитивно и не се смята за дискриминация.
Сега отново можеш да ме заплашиш със службите и там останалите институции за дето не съм съгласен с теб и мнението ми за теб е противозаконно!

Тоя па не знае разликата между "равенство" и "еднакво" :laughing4:

Наистина не ми се коментира някакъв комплексиран женомразец , за който "жената се изчерпва единствено за разпространението на човешкия род " . Да ме извинявате...

преди 3 часа, miro20 написа:

Нито ми се коментира ислямиста с възхвалата на шериатските закони и че  това е хубаво защото нямало престъпления и се спазвали законите. И че статистиката показвала това.

Да, това е основния проблем - спазването на законите. Но не мисля че трябва да въвеждаме шериат или подобни ислямски простотии, да налагаме омраза към жените  и т.н.  а просто да спазваме и ние законите.

Как да го коментираш, когато за разлика от теб е образован и владее научната методология? Коментирай го, бе, коментирай си на воля.А пък той само ще ти посочва този или онзи статистически институт и ще те праща да ги опровергаваш.При това на любимите ти ФБР, ЦРУ, министерство на правосъдието и прочее официални източници на данни.

преди 13 часа, miro20 написа:

Спирам до тук защото с такива като теб и другия инженер ислямист, трябва да се занимават службите и психолози.

Ами да ти помогна: - ето ти линк с информация къде можеш да сигнализираш за противозаконни прояви.

https://www.mvr.bg/dkao/Информационен-център/Полезна-информация/Жалби-сигнали-предложения

Пращай смело и незабавно сигнал за гадния ислямист.Пращай  Миро, не чакай.

Кой владеел "научна методология " бре ?? :laughing4:

Вашите методологии дето ... жената трябва да върви само пред мъжа си и няма д абъде изнасилвана, или че мястото и е зад печката и да мете, или че  предназначението и е само да ражда... казах каква методология е това.

Същото като руската методика за рейтинга. - "след проучване се оказало че смъртността в РФ е 0 %  . Защото всички запитани се оказали живи".

Няма какво да коментирам с такива радикалисти като вас. Извиних се, бийте си жените, не сте моята категория.

Аз на жена ръка не вдигам, знам от ученик и най вече като студент и не ме е срам да пусна пералня, нито да сготвя нещо :)  Пък вие си "избивайте комплексите" колкото искате.

на 12.06.2019 г. в 17:30, miro20 написа:

Тоя па не знае разликата между "равенство" и "еднакво" :laughing4:

Наистина не ми се коментира някакъв комплексиран женомразец , за който "жената се изчерпва единствено за разпространението на човешкия род " . Да ме извинявате... 

То, май ти не я знаеш тази разлика! Този "комплексиран женомразец", дето смята, че жената се изчерпва само и единствено с разпространението на човешкия род е Артур Шопенхауер! Ако ти си по-умен от него, от Аристотел, Еврипид, Хелвеций и останалите, докажи го! А, от мен си извинен, то е ясно, че не приемаш всяка аргументация, която не съвпада с твоите възгледи!

на 13.06.2019 г. в 7:25, miro20 написа:

Вашите методологии дето ... жената трябва да върви само пред мъжа си и няма д абъде изнасилвана, или че мястото и е зад печката и да мете, или че  предназначението и е само да ражда... казах каква методология е това.

Това не е методология а правило. За да не паднеш в пропастта, трябва да внимаваш къде стъпваш. Ако жената не е на място, където може да бъде изнасилена без необходимата защита, няма как това да стане факт. А, мястото и в кухнята зад печката да ражда и отглежда децата на мъжа е нейно природно задължение. Ако и това не прави, тогава какъв е смисълът от нейното съществуване? Светът се е развил до днешното си технологично ниво благодарение на мъжкия пол, като женски принос почти няма. Повече от 150 години имат реална възможност за реализация с мъжете, но няма и до сега сериозно женско постижение, освен изплагиатствани мъжки идеи.

Същото като руската методика за рейтинга. - "след проучване се оказало че смъртността в РФ е 0 %  . Защото всички запитани се оказали живи".

Минал си ти покрай руската методика. Не напразно в Русия дукриминализираха домашното насилие, за да не могат жените да злоупотребяват с юридическа власт, която предизвиква мъжете да ги убиват. От тогава до сега убийствата на жени от мъже е намаляла значително, докато в Турция, която уж ратифицирала конвенцията мъжете трепят като мухи жените, посмели да злоупотребяват с власт, поругавайки мъжката чест! Във Франция убийствата на жени от мъжете също са се увеличили след ратификацията на конвенцията, и макарона, който си е мека китка нищо не може да направи. Какво ти е мнението за това?

Няма какво да коментирам с такива радикалисти като вас. Извиних се, бийте си жените, не сте моята категория.

Аз на жена ръка не вдигам, знам от ученик и най вече като студент и не ме е срам да пусна пералня, нито да сготвя нещо :)  Пък вие си "избивайте комплексите" колкото искате.

Май ти свършиха доводите и вече няма какво да коментираш с нас. Ние нашите жени не ги бием, защото няма причина за това. Напротив, уважаваме всичките им желания, които са благоразумни! Жените ги бият и убиват мъжете, които живеят на семейни начала, без особени отговорности към семейството. Това е и целта на тези мъже, които финансират всички феминистки НПО-та! Войната между половете е подклаждана от непрекъснатите крясъци  на жени-феминистки и хомосексуалисти за права, които никой не им е отнел. И аз пускам пералнята и мия чиниите, когато жена ми няма възможност да го стори, но всеки си знае задълженията. Няма да е нормално, а и ще е пагубно да си разменим ролите. Аз да готвя и да чистя къщата, а тя да върши всички ремонти и поддръжки на техн. съоръжения и строителни дейности у дома. Признавам си, че не умея да готвя като нея и освен бъркани яйца и скара други неща не бих се наел да сготвя, но мога да се науча. Представи си жена ми с три комплекта гидории и безброй гаечни ключове да започне да сменя гарнитурата на главата на колата, защото я е прегряла от несъобразителност, или пък съединителя, дето започнал да буксува пак поради неправилна употреба и е издухала феродовия диск. Да речем, че бойлера е пробил-протекъл и трябва да се подмени. Дали 52 килограмовата ми жена, ще може поне да го свали от стената и да го подмени с нов вместо мен, мъж с мощност три конски сили, който ще трябва да готви и да чисти, защото ролите трябвало да се сменят, понеже половете са равноправни и еднакво можещи според феми-идеологията? Въпросът не опира до срам, а за практически възможности. Жените няма физическата способност да са равностойни на мъжете, а феминизмът преекспонира качествата им, като алтернатива на мъжките способности. Мъжкото превъзходство е очеизвадно, от където и да го погледнеш! А, щом половете не са равностойни, не могат да бъдат и равнопоставени. От там следва, че не трябва (не че неможе) да са равноправни!

преди 4 часа, herkules2 написа:

Май ти свършиха доводите и вече няма какво да коментираш с нас.

To си е направо обидно за човешкия род и интелект, да ти се обръща каквото и да е било внимание. Отдавна не бях срещал толкова фанатизиран ретрограден скот.  Кат сте такива ислямисти и мъже, вземете поне един самоубийствен атентат да направите в парламента, та да си рече човек,  че не сте чак такива пухльовци.

преди 1 час, sound написа:

To си е направо обидно за човешкия род и интелект, да ти се обръща каквото и да е било внимание. Отдавна не бях срещал толкова фанатизиран ретрограден скот.  Кат сте такива ислямисти и мъже, вземете поне един самоубийствен атентат да направите в парламента, та да си рече човек,  че не сте чак такива пухльовци.

И кой ти е казал, че сме ислямисти? Миро ли? Може да сме антифеминисти, но не и ислямисти! Феминистките са фанатизирани и .....да не продължавам, че лошо ми се пише. За тях мъжете са ето това!!!

• Ако някой е груб за мен, тогава той е шовинист !
  • Ако някой е откровен с мен, тогава той е изнасилвач!
  • Ако някой не е откровен с мен, тогава той е латентен изнасилвач!
  • Ако някой ми обясни нещо, то той също е оператор
  • Ако някой не ми обясни нещо, тогава той е потисник!
  • Ако някой отговори на въпроса ми, тогава това означава - добре, разбирате !
  • Ако някой не отговори на въпроса ми, тогава той ме дискриминира!
  • Ако някой иска да говори с мен, тогава той иска да ме изнасили!
  • Ако някой не иска да говори с мен, тогава той е потисник и шовинист в един човек!
  • Ако някой ме пита за нещо, тогава е глупав и не чете сватоврата !
  • Ако някой не ме пита за нещо, тогава той не ме уважава!
  • Ако някой ми предложи нещо, тогава той е рог на кучката!
  • Ако някой ми предложи нещо, тогава той не ме уважава!
  • Ако някой се съгласи с мен, тогава съм прав (a)!
  • Ако някой не е съгласен с мен, тогава той е шибан цис!
  • Ако някой ми помага, тогава той е сексист / расист / хомофоб / и някой друг е там!
  • Ако някой не ми помогне, тогава той е потисник, копеле, шовинист и като цяло той трябва да бъде изгорен, задник!

Тези неща в ислямския свят жените не могат да си помислят дори, камо ли да ги заявят публично и да тормозят юридически мъжете. Ето с това отношение в исляма, не разрешаващо абсолютен женски произвол на жените аз съм съгласен и ми харесва. Пък ти можеш да мислиш всякакви глупости, и да се изсилваш колкото си щеш. Няма да изглеждаш релевантен, колкото и да се напрягаш. Ретрограден скот съм бил?!? Едва ли имаш представа, какво значи краен фанатизиран ислямист. По добре се замисли за себе си, до колко ти си християни, и кой отрича религията, защото аз съм такъв и уважавам всичките ни обичаи и традиции, които днес еврогейатлантическите "ценности" потъпкват и се стремят да заличат! Господ трябвало да е жена, а и светът трябвало да си управлява от жени, щял да е по-добър. Те за това измислиха ИК, а GREVIO е прототип на женско гестапо, за неограничена власт на жените над мъжете.  Ще стане, когато цъфнат налъмите!

Горкия пухльо - жените му взели страха. 😂

ЛГБТИ джендерите, като всички други алчни и безсъвестни капиталисти,  не се посвениха да откраднат дъгата от децата. Реакцията:

CbnmNTU.jpg

преди 48 минути, sliderum написа:

ЛГБТИ джендерите, като всички други алчни и безсъвестни капиталисти,  не се посвениха да откраднат дъгата от децата. Реакцията:

CbnmNTU.jpg

Кажи го на оня, звучния, дето е безстрашен и подкрепя тази извратения, щото за него аз съм бил пухльо, ретрограден скот-ислямист, а и жените ми били взели страха! Ако ме види на живо, друга песен ще запее ама нищо, нека за него да съм пухльо!

преди 14 часа, sound написа:

Горкия пухльо - жените му взели страха. 😂

Ама как му ли чи а ? :)  Много ме кефят такива дето зад маската на  измислено мъжкарство и извадени от контекста философи също женомразци, прикриват собствената си безпомощност пред жените :)

преди 22 часа, herkules2 написа:

Май ти свършиха доводите и вече няма какво да коментираш с нас

Не мога да коментирам толкова крайни женомразци и възхваляващи ислямските принципи и порядки спрямо жените , или дето се радва на декриминализирането в РФ на домашното насилие щото било заради насилието на жените над мъжете :)  .

Просто  ти сам си се наказал и оборил, но не го осъзнаваш.

преди 23 часа, herkules2 написа:

Ако ти си по-умен от него, от Аристотел, Еврипид, Хелвеций и останалите, докажи го! А, от мен си извинен, то е ясно, че не приемаш всяка аргументация, която не съвпада с твоите възгледи!

Въпросния философ има и други субективни сексистки лафове като :

Единственият мъж, който не може без жени е гинекологът.

Да се ожениш – това означава наполовина да намалиш своите права и два пъти да увеличиш своите задължения.

Жените, съществуват единствено само за разпространението на човешкия род, и с това се изчерпва тяхното предназначение.

Аз не казвам че съм по умен от него, но категорично не съм съгласен . Това не е въпрос кой по умен, а просто че не съм съгласен. Ако той и ти като мъже можете  без жени /с изключение на гинеколозите/ за мен съществуването без жена е .. безсмислено.

Сега като се замисля.. абе той да не е ... ?  От категорията  "пол" на това което най много плюете в тази тема ?  :giggle1:

преди 8 часа, miro20 написа:

Ама как му ли чи а ?

Страхът от жената е стар, колкото човечеството. Към лафовете можем да добавим и Аристотел, с неговото премъдро заключение, че жената е по- низша от мъжа, щото имала по- малко зъби хахахаххаха Няма по- глуповато нещо в природата от мъжкото его - кога една жена се окаже по- добра в нещо от един мъж се почва ред сълзи, ред сополи. А най-- голяма ирония е тази, дето не осъзнават, че заради подобни шовиниски ценности се стига до нелепици, като феминизма.

на 15.06.2019 г. в 8:51, miro20 написа:

Ама как му ли чи а ? :)  Много ме кефят такива дето зад маската на  измислено мъжкарство и извадени от контекста философи също женомразци, прикриват собствената си безпомощност пред жените :)

Олеле колко съм безпомощен пред жените, и умирам от страх някоя да не ме набие, за дето цитирам древни философи, представящи женската същност!

Не мога да коментирам толкова крайни женомразци и възхваляващи ислямските принципи и порядки спрямо жените , или дето се радва на декриминализирането в РФ на домашното насилие щото било заради насилието на жените над мъжете :)  .

Просто  ти сам си се наказал и оборил, но не го осъзнаваш.

Пак същата повредена грамофонна плоча! Сам съм се наказвал, а не съм го осъзнавал, бря.
То ти едва ли можеш да коментираш нещо смислено освен да възхваляваш феминистичните изцепки, които виждат в мъжките постижения патриархален шовинизъм, и съсипват живота на видни учени, спортисти и политици, като водят до крах цивилизацията, съдето мъжете търпят женски гадости, заради мъжко благородство, възпитано от Християнските ценности! Русия е православна велика държава, само дето ти не виждаш по-далеч от носа си. Женско физическо насилие над мъжете почти няма по света, защото жените са слабия пол, и пази Божи, ако бяха силният. За това си има поговорка: - "На бодлива крава, Господ рога не дава!" Да, на Русия винаги съм се радвал, защото тя единствена се опълчи на разбойническия запад, и никога няма да разреши гадовете да разграбят природните и богатства, възлизащи на 60% от световните. Западняците много "обичали" Русия, само че, без руснаците! Разбира се, че Русия ще сложи на място феминистките, които всячески се стремят да подкопаят патриархалния и живот. Я да те видя, как ще коментираш това женско безобразие?

http://ftp.shum.bg/article/152012/

малка извадка:

Цитат

В защита правата на жените те демонстрираха плакати с надписи "Цялата власт - на жените", "Жена за патриарх", "Жена за президент" и "Ние сме мнозинство".

Част от групата е успяла да се изкачи на панорамна площадка на една от кулите на Кремъл, където разгърнаха транспарант "200 години мъже на власт. Долу!" и запалиха зелени сигнални димки. На друга от кулите бе изложен надписът "Феминизмът - национална идея".

Нали не си въобразяваш, че мъжете в Русия ще допуснат това да се случи? Ще бият жените не, ами ще ги скъсват от бой докато им се изясни, че няма да е по тяхната, за да си знаят мястото, което не е да протестират безнаказано на публично място, и което много пъти съм казвал, а и всички много добре  го знаят къде е. Намери си информация в официални руски сайтове! След декриминализирането на домашното насилие, убийствата на жени от ядосани мъже значително е намаляло.

Аз не казвам че съм по умен от него, но категорично не съм съгласен . Това не е въпрос кой по умен, а просто че не съм съгласен. Ако той и ти като мъже можете  без жени /с изключение на гинеколозите/ за мен съществуването без жена е .. безсмислено.

След като признаваш, че не си по-умен от световно известните философи и не си съгласен с философията им, защо тогава аз да съм съгласен с феминистичните извращения, и да не ми харесват отношенията към жените в ислямския свят, където жена гъкне ли само за такива права, както тези жени-феминистки в Русия, умира веднага, и на място? То за теб много неща са безсмислени, защото до толкова се простират разбиранията ти. Я кажи защо мизогинията днес надхвърли 68% и продължава да расте? Ясно е, че скритата война м/у половете продължава, и ако се стигне до открита война, то тогава също е ясно кой пол ще е победителят и самото съществуване на жените ще се обезсмисли, след като вече има създадена изкуствена утроба и произведени мъжки яйцеклетки. Науката-технология се нарича "ектогенеза"! 

Сега като се замисля.. абе той да не е ... ?  От категорията  "пол" на това което най много плюете в тази тема ?  :giggle1:

За кого говориш? За Аристотел, за Шопенхауер, за Ото Вайнингер Ницше и останалите, или имаш предвид себе си? Като гледам какви ги дрънкаш, не ми се чини да си от нормалните мъже, а и с тая забрадка ясно подсказваш какъв си. Нищо, имало лечение и за такива като теб! Ето го лечението!

https://novini.bg/sviat/azia/541059

За да се образоваш малко повече и да разбереш разликата между Християнската религия и исляма, прочети ето това.

https://www.budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=925:2013-11-25-08-56-06&catid=69&Itemid=188

Аз съм християнин с патриархално възпитание и съм традиционалист. Феминизмът и хомосексуализмът си приличат като две капки вода, но скоро ще им дойде краят, когато пукнат милиардерите, които рефинасират средства в тия извратености, заради които загива западният свят

преди 20 часа, miro20 написа:

Айде нова конвенция на ООН

Срещу сексуалните посегателства и насилие  на работните места. 

https://www.kasparov.ru/material.php?id=5D0E342914DD4

:)

Почвайте с хейта.

Веднага почвам. Бе тоя Кашпаров що не си смени домейна на сайта с украински. Бродяга, продал се на трансджендерите соросоиди неолибрасти, също както и други тролове радиоточки на запада, които са като него.

преди 38 минути, sliderum написа:

Веднага почвам. Бе тоя Кашпаров що не си смени домейна на сайта с украински. Бродяга, продал се на трансджендерите соросоиди неолибрасти, също както и други тролове радиоточки на запада, които са като него.

Мнго сте забавни когато се силите на хора многократно по умни и интелигентни от вас . Знаеш ли въобще кой е Гари Каспаров. Може би най добрият шахматист на всички времена. Къде е той къде е мъничко тролче като теб.

преди 2 часа, lsmurf написа:

Мнго сте забавни когато се силите на хора многократно по умни и интелигентни от вас .

Именно че не са му на нивото троловете, затова и не коментират по темата, а нападат хостинх, или кой е Каспаров.. бла бла...  А темата е приетата конвенция на ООН.

Когато казах " да почне хейта" имах впредвид да се коментира / па дори и негативно /  ООН. :)

Много са плитки това троловете.... :) :)

преди 2 часа, lsmurf написа:

Мнго сте забавни когато се силите на хора многократно по умни и интелигентни от вас . Знаеш ли въобще кой е Гари Каспаров. Може би най добрият шахматист на всички времена. Къде е той къде е мъничко тролче като теб.

Не му отричам успехите като шахматист, което не пречи в никакъв случай да е отрепка.

ПС, Понеже отрепките отричат да са такива и другите, които им подражават също и не са в състояние да се самооценят каквито са в действителност, не очаквам от вашата групичка, да реагират логически правилно на реалността. Е, вие си имате своята порочна логика, а капиталистическия соросоиден неолиберал, я поддържа. Здраве да е, нищо не пречи това да се промени. Пак ще се пребоядишете, като спре да ви отърва да поддържате сегашните модерни толерастии, щото вече не би било от файда.

преди 21 минути, sliderum написа:

Не му отричам успехите като шахматист, което не пречи в никакъв случай да е отрепка.

ПС, Понеже отрепките отричат да са такива и другите, които им подражават също и не са в състояние да се самооценят каквито са в действителност, не очаквам от вашата групичка, да реагират логически правилно на реалността. Е, вие си имате своята порочна логика, а капиталистическия соросоиден неолиберал, я поддържа. Здраве да е, нищо не пречи това да се промени. Пак ще се пребоядишете, като спре да ви отърва да поддържате сегашните модерни толерастии, щото вече не би било от файда.

Няма как да ти обясня явно какво означава човек да бъде добър шахматист. Тук трябва способност да се анализира изграждане стратегия логическо мислене психическа устойчивост и куп други качества ама друго си е да дойде един човек който няма нито едно подобно качество и да заяви "този е отрепка защото мисли различно от мен и всички други които мислят въобще също са отрепки защото всъщност аз въобще не мисля"  :biggrin:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.