Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

на 23.06.2019 г. в 19:54, lsmurf написа:

Няма как да ти обясня явно какво означава човек да бъде добър шахматист. Тук трябва способност да се анализира изграждане стратегия логическо мислене психическа устойчивост и куп други качества ама друго си е да дойде един човек който няма нито едно подобно качество и да заяви "този е отрепка защото мисли различно от мен и всички други които мислят въобще също са отрепки защото всъщност аз въобще не мисля" 

Аз пък разбирам, че ти не си шахматист.Нито Миро.Преди време споменах за ролята на пункта d6 в староиндийска защита.Каспаров е може би най-добрият познавач на тоя дебют.Едно от неговите любими оръжия.И ако коментирахме староиндийката или жертва на пешка за инициатива, то да, в тази област Каспаров е безспорен авторитет.Но ние коментираме нещо съвсем различно.При инженер ли отиваш, когато те боли зъб?

Обясни нещо друго, защо статистиката посочва САЩ, Великобритания и други такива страни, в които широко се акцентира в/у гей права, ЛГБТ и т.н. са лидери в света, при това безспорни и отявлени лидери, по броя на изнасилванията, като в САЩ се твърди, че всяка втора жена(18-63г) поне веднъж в живота си е жертва на завършен опит за изнасилване.

Защо се позовавате на авторитет, а не на емпирично установени данни.И понеже липсват такива аргументи се преминава на реплики : - Остави го тоя ислямист, другия пък женомразец.

Те нещата са простички.Докато при традиционното семейство мъжът е по-активен в икономически план и е натоварен с обезпечаване на семейството, то насилието в/у жени логично е и по-малко по една елементарна причина - при сблъсъка на интереси, правни, финансови и т.н, полът е без значение.Изключително често всяка от страните използва всички възможни средства вкл. насилие за постигане на целите си.

Съвсем очевидно е - Инстанбулската Конвенция  с нейните крайно  нечистоплътни цели и насоченост против традиционното семейство по същество представлява източник на насилието с/у жени.Тя няма за цел никаква превенция на полово обусловено насилие.Всичко това са евтини декларации.Няма как да бориш насилието с/у жени, акцентирайки в/у пола, когато причините не са полово обусловени.

Колко, дори от семейните  конфликтите, са полово обусловени? Според мен те са незначителен процент.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

на 26.06.2019 г. в 9:25, miro20 написа:

Ама ти верно нищо не си разбрал.

:)

Да ти помогна и тук . От друг подобен източник , намираме за гимназията че набора е за 80 места https://ria.ru/20190528/1554992385.html

Ако приемем че момчета/момичета е приблизително еднакъв брой, можем да сметнем грубо че 20 отпаднали заради неравноправния конкурс са половината момичета / 20 от 40/

Сега сметни кокло са 6 момчета които  по резултатите от протоколите, са можели да се конкурират с преминалите по високия бал , момичета.

т.е грубо от 40 -  34 момчета не са могли въобще да достигнат пропускателния коефицент-бал  , зададен за момичетата !

Едно си баба знае, едно си бае!  Това, че в гимназията са увеличили бройките на 80 какво променя? Ти от къде знаеш броя на кандидатствалите момчета и момичета? Я си предсави, че са кандидатствали 120 момичета и 30 момчета! След като има определени места за момчета и момичета, защо им е на момчетата да изкарват високи оценки, след като и без това не достигат момчета за запълване на местата? То и у нас вече гимназиите се осмърдяха на женско. В клас от 25 ученика само 4-ма са момчета. в някои класове. Правилна политика провеждат в Русия. Не трябва да се съобразяват с феминистките напъни и простотии с половата дискриминация. Омбудсманът в Пермската територия Светлана Денисова как е станала омбудсман, след като е жена, а ще говори за полова дискриминация? Ако забелязваш, директорката на гимназията само е порицана, защото е взела правилното решение, дори да е жена, а и резултатите си остават непроменени, което е най-правилно.

Цитат

Во вторник Гаджиева добавила, что в этом году результаты отбора в данное образовательное учреждение останутся без изменений, объяснив это тем, что такой подход "обусловлен тактичным отношением к ученикам, уже зачисленным в первый класс гимназии, и их родителям".

За какво изобщо се обучават момичета, след като после не стават за нищо? Женски инженер, женски полицай, женски миньор или пожарникар??? Пародия на качествена работа. Не напразно казват: - "Хубава работа, ама женска". Ще чакам аз женски войник да ме пази, женски полицай да ме охранява, или пък женски шофьор на такси да ме вози!!! Би трябвало вече да се съобщава полът на пилотите при самолетните полети, за да знаят хората от чии ръце ще зависи животът им и да избират кой полет да хванат! В казармата старшината на ротата казваше: - " На женски офицер войнишка чест не се отдава, а на гола глава не се козирува! Туй дето уринира клекнало освен за секс и за да ражда деца, за нищо друго не става!" И явно е бил прав. Това дето се случва днес, с измислените повече женски права съсипа семейството! Дали напълно ще изчезнем като етнос не е ясно, но по екстраполация може да се предположи!

преди 2 часа, badr написа:

Защо се позовавате на авторитет, а не на емпирично установени данни.И понеже липсват такива аргументи се преминава на реплики : - Остави го тоя ислямист, другия пък женомразец.

Те нещата са простички.Докато при традиционното семейство мъжът е по-активен в икономически план и е натоварен с обезпечаване на семейството, то насилието в/у жени логично е и по-малко по една елементарна причина - при сблъсъка на интереси, правни, финансови и т.н, полът е без значение.Изключително често всяка от страните използва всички възможни средства вкл. насилие за постигане на целите си.

Съвсем очевидно е - Инстанбулската Конвенция  с нейните крайно  нечистоплътни цели и насоченост против традиционното семейство по същество представлява източник на насилието с/у жени.Тя няма за цел никаква превенция на полово обусловено насилие.Всичко това са евтини декларации.Няма как да бориш насилието с/у жени, акцентирайки в/у пола, когато причините не са полово обусловени.

Колко, дори от семейните  конфликтите, са полово обусловени? Според мен те са незначителен процент.

Ето това искам да обясня от край време на защитниците на ИК!!! След ратификацията и в много страни убийствата са се увеличили значително повече, от колкото преди това. Франция, люлката на феминизма е една от тях. Да не говорим за Турция, дето с този глупав документ и то в ислямска страна мъжете избиха три пъти че и отгоре повече жени от преди, заради поругана мъжка чест. Вместо със закон да се затворят устите на жените, да се изхвърлят женските НПО-та от властта на страната и да се създаде атмосфера за мъжка доминация в управлението, те продължават с феминизацията на държавата. Орбан излезе много умен политик и страната му дръпна напред. Изхвърли жените от унгарското правителство, изгони Сорос от страната си и Меркел не можа да му наложи диктата си. Заплахите и останаха да висят във въздуха, защото народът в Унгария се осъзна и го подкрепи! Хайде сега да видим новите директиви на световното феминистко-гей-правителство, относно "правата на детето" , където чуждо женско НПО от вън, изземва функциите на държаната, и с парите на данъкоплатците (нашите пари) ще отвлича децата на образовани семейства, грижещи се за собствените си деца, под предлог "насилие на детето", при абсолютно неясна дефиниция за насилие, за да ги дава (продава) на бездетни семейства или гейове. Барневарн пуснаха пипалата си и у нас. Жените ще пострадат най-много от това, но нали това е феминистка идея и има мноооого жени в управлението на страната, които нямат достатъчно сиво вещество, за да проумеят грозния капан за майките. Със сигурност бездомните ромчета няма да ги интересуват, а ще са им необходими отгледани интелигентно деца! С ИК не мина номерът, с Ювеналната юстиция пак удариха на камък, сега нови конвенции на ООН, и нови директиви за внедряване в законодателството на васалните държави! Това е положението, аз така го виждам!

преди 5 часа, badr написа:

в тази област Каспаров е безспорен авторитет.Но ние коментираме нещо съвсем различно.При инженер ли отиваш, когато те боли зъб?

Каспаров е опозиционен политик в случая. Когато се критикува медията му, е хубаво да се коментира не какъв бил той и колко умен, а дали изнесената информация е коректна или не. Та той /сайта/ дори не генерира тази новина, а я препечатва съвсем коректно от други официални руски източници. Защо критикарите не плючт тях ? Та точно те са източника :) 

За мен медията е достоен и обективен източник на информация, освен че не се харесва на рашистите по изцяло субективни причини. Именно заради критиките и не особенно приятните истини и анализи.

Защо обаче и тук не се харесват медии които опровергават лъжи, които са що годе обективни, идея си нямам, но е факт.

Остави го тоя ислямист, другия пък женомразец.

Айде  оставяме моето мнение , но ми е интересно как бихте оценили / особенно създателката на темата/  изказванията на откровенно крайния женомразец  "херкулес2" ??

Или мълчите за простотиите му само защото "спори с Миро" ? :)  А който спори с Миро , той е наш приятел :)   а ?

И не забелязвате че всъщност, принципите в ИК са насочени именно заради такова изкривено крайно  дискриминационно мислене което демонстрира той .

Обясни нещо друго, защо статистиката посочва САЩ, Великобритания и други такива страни, в които широко се акцентира в/у гей права, ЛГБТ и т.н. са лидери в света, при това безспорни и отявлени лидери, по броя на изнасилванията, като в САЩ се твърди, че всяка втора жена(18-63г) поне веднъж в живота си е жертва на завършен опит за изнасилване.

Може би, защото в "други такива страни" жените биха докладвали, че са били изнасилени. За разлика от Пакистан например, където жената ще я е страх да не я убият, заради това. Значи, понеже корумпирана система не е документирала нещо, значи, то не съществува ?

А тоя образ Херкулес, бих казал, че е излязъл от евтин комедиен сериал, само че всичките му глупости са 100% трагични.

Аз пък разбирам, че ти не си шахматист.Нито Миро.Преди време споменах за ролята на пункта d6 в староиндийска защита.Каспаров е може би най-добрият познавач на тоя дебют.Едно от неговите любими оръжия.И ако коментирахме староиндийката или жертва на пешка за инициатива, то да, в тази област Каспаров е безспорен авторитет.Но ние коментираме нещо съвсем различно.При инженер ли отиваш, когато те боли зъб?

Да , не съм шахматист но имам представа какви качества развива играта и затова уважавам хората притежаващи ги особенно когато виждам че държат на обективността и когато някой случайник ги нарича отрепки само защото противоречат на сбърканите му разбирания ми е меко казано безкрайно смешно. За авторитетите , мисля че хората изградили такива не с приказки а с дела авторитета си трябва да бъдат зачитани. Авторитетът е някакъв ориентир дали си струва да се обръща внимание на един или друг човек пък след това почва преценката дали това което говори е наистина стойностно. Това че подозираш Истанбулската Конвенция в нечистоплътни цели си е твоя преценка моята е че все пак трябва да има законови гаранции против насилието. За акцента върху различия по полов расов или всякакъв друг признак и аз съм на мнение че едва ли е позитивен но тук с яростните си нападки срещу жени и хора с нестандартна полова ориентация ме карате силно да се замисля дали не им е нужна особена защита. Така че с нападките си само легитимирате съществуването на подобен закон. Не виждаш ли примерно че женомраството на herkules2 май вече се е превърнало в болестно състояние и от него до насилието има само една крачка. Същото въжи и за лютата ненавист към хора с нестандартна полова ориентация .  Да не говорим какви насилия над деца се извършват защото просто родителите им имат грешна представа за подходящото възпитание. За Сащ не ми се приказва не е страна която считам че е пример за подражание , но за Великобритания си в дълбока заблуда. Ако слагаш знак на равенство между Великобритания и пропадналият Лондон който е събрал всякаква измет от земята може и да имаш някакво основание но британците като цяло са свестен народ и аз ги уважавам.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Може би, защото в "други такива страни" жените биха докладвали, че са били изнасилени. За разлика от Пакистан например, където жената ще я е страх да не я убият, заради това. Значи, понеже корумпирана система не е документирала нещо, значи, то не съществува ?

А може би в различните стастически институти не са наясно с проблемите на научните изследвания и чакат някой да ги светне с подобни идеи.Не ти ли се струва, че в тия институти са бая по-наясно за методологичните проблеми съпътстващи изследванията.

А от къде  на теб ти стана известно, че жената в Пакистан  ще  я е страх да не я убият.От личният си опит ли говориш или преразказваш медийни лъкардийки.

Инситута за статистически изследвания към ООН например е пределно наясно и публикува статистика за женското обрязване в Етиопия.

В Етиопия уж се мълчи, заради корумпираната система.Но откъде ли пък статистиците са почерпили данни?

Искаш ли още десетки такива примери за, които уж се мълчи, а статистиците .публикуват изследвания.

А Херкулес просто използва хипербола.Толкова ли е неясно? Никакъв женомразец не е.Всеки, който твърди, че жената като финно и красиво създание няма как да се прослави като зидаро-мазач,  общак в строителството или прислуга на багер, е женомразец.

преди 8 минути, badr написа:

Никакъв женомразец не е.Всеки, който твърди, че жената като финно и красиво създание няма как да се прослави като зидаро-мазач,  общак в строителството или прислуга на багер, е женомразец.

Не. При него "оправданието " за това че жената е втора ръка същество е че щом не може да е зидаромазач или докер, значи  за абсолютно нищо не става, а единствено и само за възпроизвеждане.

Особенно забавен е в глупостите си за различните конкурси за момчета и момичета в гимназията. Като  всъщност, основния проблем на тази гимнаизя е че... момчетата не покриват интелектуалните и физически изисквания , а не че момичетата е нужно да им се създават трудности.  :) 

Тези крайности и откровенна, нескрита омраза към жените са именно предпоставка за насилие , заради което е и ИК.

преди 14 минути, badr написа:

А може би в различните стастически институти не са наясно с проблемите на научните изследвания и чакат някой да ги светне с подобни идеи.Не ти ли се струва, че в тия институти са бая по-наясно за методологичните проблеми съпътстващи изследванията.

А от къде  на теб ти стана известно, че жената в Пакистан  ще  я е страх да не я убият.От личният си опит ли говориш или преразказваш медийни лъкардийки.

Инситута за статистически изследвания към ООН например е пределно наясно и публикува статистика за женското обрязване в Етиопия.

В Етиопия уж се мълчи, заради корумпираната система.Но откъде ли пък статистиците са почерпили данни?

Искаш ли още десетки такива примери за, които уж се мълчи, а статистиците .публикуват изследвания.

А Херкулес просто използва хипербола.Толкова ли е неясно? Никакъв женомразец не е.Всеки, който твърди, че жената като финно и красиво създание няма как да се прослави като зидаро-мазач,  общак в строителството или прислуга на багер, е женомразец.

Статистиката, лесно може да изглежда залъгващо. Швеция например, колкото и да ме отвращават с либерастките си глупости, (една) от причините да имат толкова високи документариани случаи на изнасилвания, са че под "изнасилване" попадат и по-леки форми на сексуален тормоз.

А херкулеса, сам каза, че ролята на жената свършва с това да си гледа кухнята и да изпълнява всички желания на мъжа си. Ако му противоречи, един як бой ще я оправи. Ако това за тебе не е най-краен вид на женомразство, няма смисъл да говорим въобще. 

преди 49 минути, miro20 написа:

Айде  оставяме моето мнение , но ми е интересно как бихте оценили / особенно създателката на темата/  изказванията на откровенно крайния женомразец  "херкулес2" ??

Или мълчите за простотиите му само защото "спори с Миро" ? :)  А който спори с Миро , той е наш приятел :)   а ?

И не забелязвате че всъщност, принципите в ИК са насочени именно заради такова изкривено крайно  дискриминационно мислене което демонстрира той .

изказванията на откровенно крайния женомразец  "херкулес2" ?? Как звучи само! Ужас! Щом съм толкоз краен, как не съм избил всички жени у дома? А-ааааааа, само от страх да не пристигне GREVIO от истанбулската конвенция, и да ме ликнидира като личност и подобие!:lol6:И защо аз да съм с изкривено дискриминационно мислене, след като при патриархална система няма толкова много престъпност както сега, а твоето недискриминационно мислене да е праволинейно, за да убеждава всички, че хомосексуализмът е хубаво нещо и децата още в детските градини трябва да се възпипават в него, а жените дори и да вършат престъпления им е простено, защото са жени. Е, мисленето ми е такова, защото си е мое мислене, твоето си е твое! Създателката на темата постъпи подло, както вече казах, прилагайки словесна еквилибристика за да се изкара света вода ненапита, но няма да го коментирам. Умерена феминиска да пусне тема срещу феминизма е като престъпник да се предаде сам на правосъдието.

преди 1 час, N1K17Y написа:

А тоя образ Херкулес, бих казал, че е излязъл от евтин комедиен сериал, само че всичките му глупости са 100% трагични. 

Цитат

"Настрадин, великият мъдрец

бил кажи, речи по всичко спец,

но дори такива грешки правел,

чуждите магарета броил,

а пък собственото все забравял "

И, кои са тези други страни в ислямския свят, дето жените биха докладвали, че са изнасилени? И, какво значи изнасилени??? Ако жена мине по улицата покрай мъж в оскъдно облекло, а мъжът я загледа повече от 30 секунди това изнасилване ли е? Не знам кое е по-трагично. Да има в действителност изнасилване, или когато на жената и се стори, че я изнасилват, за да прати мъжа дето нищо не подозира в затвора? Вече има предложение за закон в Швеция, че ако след съгласието на жената за секс (нотариално заверено) секса не и хареса защото мъжът не изпълнява извратени женски желания, отново да се води изнасилване. Дори вече имало случай при който мъжът отказал секс също бил насилник!  Ето това за мен са феминистки глупости. Сериал от такъв тип е комедиен, но никак не е евтин, защото подражаването на тези извратении излиза пре-скъпо след това за обществото

преди 35 минути, miro20 написа:

Не. При него "оправданието " за това че жената е втора ръка същество е че щом не може да е зидаромазач или докер, значи  за абсолютно нищо не става, а единствено и само за възпроизвеждане.

Особенно забавен е в глупостите си за различните конкурси за момчета и момичета в гимназията. Като  всъщност, основния проблем на тази гимнаизя е че... момчетата не покриват интелектуалните и физически изисквания , а не че момичетата е нужно да им се създават трудности.  :) 

Тези крайности и откровенна, нескрита омраза към жените са именно предпоставка за насилие , заради което е и ИК.

Е и ти си като развалена грамофонна плоча. Трудоемка и нископлатена работа, която жените могат да вършат има достатъчно. Защо да се напъват да вършат мъжка работа след като не могат да я свършат, че и равно заплащане искат? За това жената няма как да е първа ръка същество, а и е физически по-слаба и трябва да се съобразява какви ги говори, защото и сто ИК няма да и помогнат, ако почне за заплашва мъжа със законите и женското равноправие! Пък глупостите ти за гимназията не са по-малко от останалите ти глупости. Момичетата били по-умни от момчетата, само дето няма още никакъв съществен женски принос за света.То и ти май си дърто момиче с тая забрадка, след като с такъв огромен патос защитаваш женската кауза!

преди 1 час, lsmurf написа:

Не виждаш ли примерно че женомраството на herkules2 май вече се е превърнало в болестно състояние и от него до насилието има само една крачка. Същото въжи и за лютата ненавист към хора с нестандартна полова ориентация .  Да не говорим какви насилия над деца се извършват защото просто родителите им имат грешна представа за подходящото възпитание.

Ха сега де! За моето ли състояние говориш, или за мъжете с мизогиния? И, щом има само една крачка до насилието, то това означава, че още няма никакво насилие, а скрито женомразство, а моето е открито, и сигурно съм вече станал световно-известен насилник на жени, чрез коментарите си в този форум! А, лютата ненавист за хората с различна полова ориентазия е оправдана. На кой родител ще му е приятно голи мъже да развяват косматите си задници, а жените да люлеят увиснали до пъпа им цици по разни гей-паради пред децата му! Грешна била представата на родителите за подходящо възпитание, щото не им харесва джендър-възпитанието?!? Ти колко деца имаш? И ще ти е хубаво ли, ако детето ти попадне в ръцете на педофил? Защото В Норвегия отдавна искат (след узаконеният вече инцест) педофилията да стане законна, и 65 годишен/на, да може за сключва брак с малолетен. Това ли намираш за подходящо възпитание?

преди 1 час, N1K17Y написа:
преди 1 час, badr написа:

Статистиката, лесно може да изглежда залъгващо. Швеция например, колкото и да ме отвращават с либерастките си глупости, (една) от причините да имат толкова високи документариани случаи на изнасилвания, са че под "изнасилване" попадат и по-леки форми на сексуален тормоз.

А херкулеса, сам каза, че ролята на жената свършва с това да си гледа кухнята и да изпълнява всички желания на мъжа си. Ако му противоречи, един як бой ще я оправи. Ако това за тебе не е най-краен вид на женомразство, няма смисъл да говорим въобще.  

Я пак си помисли! Кое те отвращава повече? Либералната извратения с диктатура за свестните хетеро-мъже, или моето мислене? Сам загатваш, че се документират случаи за изнасилване в Швеция, които са много лек сексуален тормоз, ама сексуален само за жените тормоз. Ами за мъжете? И колко разтеглива трябва да е дефиницията за сексуален тормоз, след като в щатите белите мъже гледат в земята или се крият за да не бъдат забелязани, разминавайки се с жена, от страх да не ги обвинят и осъдят за сексуален тормоз? Жената винаги е била най-полезна в кухнята и когато е следвала мъжа си, семейството е било сплотено и щастливо. Дори жената е най-щастлива, когато успее да направи мъжа си щастлив. Трудно ще го разбереш и си прав. Няма смисъл да говорим въобще. Днес термини като сексизъм и женомразство се използват от феминистките, защото те най-много мразят не само мъжете, а щастливите семейства, защото им завиждат и те самите не могат да имат такива! За това се борят срещу патриархата и разрушават семейството! Колкото до якият бой дето ще оправи женвата, то той не е задължителен. По-важното е жената да знае, че ще последва такъв, ако прекали с женския произвол, а не да се чувства безнаказана, защитавана от извратени закони, обслужващи само "женското равноправие"!

преди 1 час, herkules2 написа:

Щом съм толкоз краен, как не съм избил всички жени у дома?

Наистина избягвам да коментирам в личностен план хората, но ти сам подхвана в тази насока, затова ще ти отговоря по изключение, коментирайки те в личен план /наистина по изключение/ .

Виждам няколко  причини - Нямаш жени у вас. Имаш, но ги малтретираш съгласно философските ти принципи. Имаш, но не знаят какви ги пишеш , а тук си избиваш комплексите. :)

а твоето недискриминационно мислене да е праволинейно, за да убеждава всички, че хомосексуализмът е хубаво нещо и децата още в детските градини трябва да се възпипават в него, а жените дори и да вършат престъпления им е простено, защото са жени.

Ето това ти е един от многото проблеми. Че нито съм твърдял някога такова нещо, нито дори си близо до това което е "моето мислене".

За да не стават грешки , и за да не повтаряш подобни глупости, ще припомня мнението си което съм го казвал мого пъти и преди.

- Хомосексуализма не е нещо което да си ЗА или ПРОТИВ. То просто си го има. Както и дефектите на родени в "чуждо като пол тяло"

И  това не се лекува, въпреки  опитите и усилията през вековете :)  За сега успели НЯМА.

Просто се кръсти и плюй през рамо да не ти се случва в семейството или роднините. Защото Господ /или природата/ си прави големи шеги :) като това през времената на Инквизицията, когато най големите  гонители и унищожители на хомосексуалисти, са ставали родители на именно такива деца :)

Застраховани НЯМА. ФАКТ.

- Относно децата и възпитанието . Не съм професионалист в тази област, а очевидно и ти не си , но има хора които това им е професия - психолози, детски възпитатели и т.н.

Въпреки споровете  методиките и т.н. тези професионалисти мисля правилно могат да преценят кога едно дете може или трябва да научи  какви полове има, какви отклонения, кое е универсално в отношенията  , кое трябва да се уважава в Човека , дали сме равни, какво да се толерира още от детски години и т.н. 

Дали "им е простено на жените" е също някаква твоя измишльотина.

Има си законодателство и това важи за всички. НК е за всички, независимо от пол , религия и т.н.

Момичетата били по-умни от момчетата, само дето няма още никакъв съществен женски принос за света.

Ами тестовете така показват. Измежду тези 80 деца, само 6 момчета са конкуренция по бал в този конкретен пример за руската гимназия :)

Относно приноса за света... Айде бе  ? :)

За това жената няма как да е първа ръка същество

Кво да говорим повече :) :)

То и ти май си дърто момиче с тая забрадка, след като с такъв огромен патос защитаваш женската кауза!

Не . Аз съм обикновен , най стандартен мъж, който никога не вдига ръка на жена, уважава жените, не е с комплекси че да извърши услуга на жена, мъжа се унижава, дори ми  е приятно, мъж който може сам да си чисти и готви, по джентълменски с удоволствие го правя и за жена :)  и който не смята жената за "по низше същество" .

преди 4 часа, miro20 написа:

Виждам няколко  причини - Нямаш жени у вас. Имаш, но ги малтретираш съгласно философските ти принципи. Имаш, но не знаят какви ги пишеш , а тук си избиваш комплексите. :)

Рече и отсече!!! Нямам жени у нас!:cantbelieve:Или пък имам, но ги малтретирам според философските ми принципи. Те не знаят какви ги пиша тук, и си избивам комплексите. Брей че работа? Голям психолог си! Щерките отдавна са в София, и така ги малтретирам, че им осигурявам около 3 000 лв месечно за издръжка на двете. Голямата вече работи, но аз пак я малтретирам, като и давам пари насила, за да ги харчи за каквото си поиска. Малката е още трета година студентка и ще ми се наложи да я малтретирам поне още 3-4 години. Голям сексизъм ще да е от моя страна. Голямо малтретиране падна и на жена ми. Насила я заведох за една седмица на о-в Мавриций, като похарчих 12 000 хилки за много различни неща, а тя се почувства толкова много малтретирана, че иска догодина пак да я заведа. До сега често ходехме на Пампорово, защото тя така искаше, докато не я измалтретирах и я заведох на сила другаде!

Ето това ти е един от многото проблеми. Че нито съм твърдял някога такова нещо, нито дори си близо до това което е "моето мислене".

За да не стават грешки , и за да не повтаряш подобни глупости, ще припомня мнението си което съм го казвал мого пъти и преди.

- Хомосексуализма не е нещо което да си ЗА или ПРОТИВ. То просто си го има. Както и дефектите на родени в "чуждо като пол тяло"

И  това не се лекува, въпреки  опитите и усилията през вековете :)  За сега успели НЯМА.

Интересно! Дали това не е някоя поредна жълтения, или президентът на Филипините лъже?

http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=885723

Просто се кръсти и плюй през рамо да не ти се случва в семейството или роднините. Защото Господ /или природата/ си прави големи шеги :) като това през времената на Инквизицията, когато най големите  гонители и унищожители на хомосексуалисти, са ставали родители на именно такива деца :)

Застраховани НЯМА. ФАКТ.

Опазил ме Господ от тая изродщина. Знам, че някои така се раждат, но това са под 5 %, а  останалите следват хомосексуализма като модна тенденция. Помня дядо ми когато някоя кокошка се опитваше да качва останалите кокошки я колеше! Казваше, това е творение на дявола. Нито кокошка, нито петел!

Относно децата и възпитанието . Не съм професионалист в тази област, а очевидно и ти не си , но има хора които това им е професия - психолози, детски възпитатели и т.н.

Въпреки споровете  методиките и т.н. тези професионалисти мисля правилно могат да преценят кога едно дете може или трябва да научи  какви полове има, какви отклонения, кое е универсално в отношенията  , кое трябва да се уважава в Човека , дали сме равни, какво да се толерира още от детски години и т.н. 

Очевадно е, че не си специалист. Ти и толкова си инженер. Може и аз да съм инженер, но не се афиширам с аватара си. Мини в някоя техническа тема и да те видим какъв инженер си. Такива професионалисти като тези от Барневарн, дето крадат децата на порядъчни семейства заслужават не само затвор, ами....е няма да казвам ти много добре знаеш. Що не вземат да възпитават децата в ислямския свят. Там дисциплината спрямо възпитанието е в пъти пхо-строга от колкото при нас. Дали ще останат живи, ако има посегателство над някое мюсюлманско семейство. Те и в Европа вече имат червен картон. Доста родители вече са осъдили Норвегия в Страсбург за отвлечени деца! Такова равенство дето възпитават у децата няма как да има. След пубертета момчетата усещат мъжкото си превъзходство на подсъзнателно ниво. Момичетата също знаят, че не бива да предизвикват момчетата, като ги обиждат директно или иронично!

https://inspiro-bg.com/za-polititcheskata-korektnost-vladimir-bukovski/

Цитат

За политическата коректност – Владимир Буковски

Владимир БуковскиКога се появи политическата коректност? Като международно явление това се случи в началото на 90-те години. Като движение тя съществуваше и преди. Моята първа среща с това явление беше, докато работех в Станфордския университет през 1983-84 година. Прибирах се в лабораторията си, а отсреща по стълбите слизаха две момичета. Отворих вратата и я задържах да минат, както бих направил пред всеки – мъж, жена, стар или млад. Те ме погледнаха с презрение и ми казаха: „Мъжко шовинистично прасе“. Учудих се много и не разбрах за какво става въпрос. Влезнах в лабораторията, разказах на хората там, а те започнаха да се смеят: „Това са хора от близкия университет „Бъркли“ – ми казаха. Там се раждат всички ляворадикални идеи и движения. От „Бъркли“ тръгна философията на студентската революция от 60-те години. Сега има някакво ново движение на феминистките, които смятат, че ние мъжете ги потискаме като се държим с тях като с жени“.

После разбрах, че според концепцията на феминистките, жената е социална конструкция. Те са убедени, че ако всички мъже се държат с жените като с мъже, жените също няма да са жени, а мъже. Тоест, нашето поведение към тях ги прави жени. И колкото и да е странно в този водещ университет на САЩ в края на 20-и век беше извършен следният експеримент (не знам кой им е позволил): взимали бебета от нулева възраст и ги отглеждали и възпитавали по еднакъв начин независимо от пола им. Същата храна, игри, дрехи. Този опит, разбира се, не довел до позитивни резултати. На момченцата нищо не им паднало, а на момиченцата нищо не им пораснало. Както момчетата ги привличало оръжието, а момичетата – куклите, така си и останало.

Но това не спря тези жени, а напротив – още повече ги увлече да си мислят, че нашето поведение към тях като към жени този стереотип ги прави такива каквито са, а именно – жертви на всичко мъжко. Тази концепция, възникнала в недрата на университета в Бъркли, потресаващо бързо се разпространи по цял свят.

Дали "им е простено на жените" е също някаква твоя измишльотина.

Има си законодателство и това важи за всички. НК е за всички, независимо от пол , религия и т.н.

Да, има си законодателство, но мери с двоен аршин за едни и същи престъпления извършени от двата пола!

Ами тестовете така показват. Измежду тези 80 деца, само 6 момчета са конкуренция по бал в този конкретен пример за руската гимназия :)

Относно приноса за света... Айде бе  ?

Е, то ако питат теб, изобщо няма момчешка конкуренция, а тези тестове показват, че просто няма момчета, кандидати за тази гимназия. Ако момичетата бяха по-умни от момчетата, нямаше само наши момчета да печелят златни медали на световни олимпиади по математика, или ще излезе, че руските  мъже са по-глупави от жените им! Относно женския принос, историческите факти говорят красноречиво!

Не . Аз съм обикновен , най стандартен мъж, който никога не вдига ръка на жена, уважава жените, не е с комплекси че да извърши услуга на жена, мъжа се унижава, дори ми  е приятно, мъж който може сам да си чисти и готви, по джентълменски с удоволствие го правя и за жена :)  и който не смята жената за "по низше същество" .

Ти си толкова мъж, колкото Кончита Вурс е жена! Забрадки слагат само жените, а в ЕС някъде вече им ги забраниха. Аз също чистя, мия чинии и пускам пералнята, когато жена ми няма тази възможност, но това в повечето случаи го върши тя. И не защото аз я принуждавам, а защото тя го иска. "Нисше същество" се отнасяше  (и още се отнася) за жените. Може би по-безобидно щеше да е, ако се наричаха по-малко можещият пол, от колкото слабият пол!

Апропо: Днес вече джентълмени няма, защото няма дами! Джентълмени имаше през патриархално време, дори мъжете някогасе дуелираха за жени!

преди 16 минути, herkules2 написа:

Интересно! Дали това не е някоя поредна жълтения, или президентът на Филипините лъже?

http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=885723

:laughing4:Даже няма да коментирам :)

преди 16 минути, herkules2 написа:

Опазил ме Господ от тая изродщина.

Няма гаранция. И което е  по важно, когато човек се ражда, не може да избира какъв да се роди. Нито дали няма да е с дефект на неясен пол, или разменен.

преди 18 минути, herkules2 написа:

. Знам, че някои така се раждат, но това са под 5 %, а  останалите следват хомосексуализма като модна тенденция. Помня дядо ми когато някоя кокошка се опитваше да качва останалите кокошки я колеше! Казваше, това е творение на дявола. Нито кокошка, нито петел!

казват.. около 10% . И важи  не само за хората, а за целия животински свят. Природата е такава, и никой не може, нито е успял да промени това.

https://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/Homoseksualnostta-v-zhivotinskiia-sviat_2399.html

преди 20 минути, herkules2 написа:

Очевадно е, че не си специалист. Ти и толкова си инженер.

Не ми трябват оценките на празнословец женомразец. Който е трябвало ме е оценил :) 

Между другото, радвам се за теб и дохода ти от 3 000 лв , нека и повече да е. :)  Не че много вярвам, но и не ме интересува твърде... халал да ти са... по скоро се съмнявам как реагират жените около теб на всичките ти глупости  за тях .

преди 23 минути, herkules2 написа:

Ти си толкова мъж, колкото Кончита Вурс е жена!

Те жените са ме оценили в това отношение. Ама си злобей, не ми пречиш . :)

Нападките ти показват / и доказват/ комплексите ти и страховете спрямо жените.

Желая ти един ден да се оттървеш от тях, и да разбереш че няма нищо лошо да пипнеш жена :) 

преди 11 часа, miro20 написа:

Няма гаранция. И което е  по важно, когато човек се ражда, не може да избира какъв да се роди. Нито дали няма да е с дефект на неясен пол, или разменен.

казват.. около 10% . И важи  не само за хората, а за целия животински свят. Природата е такава, и никой не може, нито е успял да промени това.

https://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/Homoseksualnostta-v-zhivotinskiia-sviat_2399.html

Тази глупост пък аз няма да коментирам, само ще отбележа, че и тук се подчертава доминацията на пола {(мъжкия), (дето "изследователят"-Норвежец хомосескуалист предполагам е установил)}, която е облечена в хомосексуална обвивка!

Не ми трябват оценките на празнословец женомразец. Който е трябвало ме е оценил :) 

Между другото, радвам се за теб и дохода ти от 3 000 лв , нека и повече да е. :)  Не че много вярвам, но и не ме интересува твърде... халал да ти са... по скоро се съмнявам как реагират жените около теб на всичките ти глупости  за тях

То този, който те е оценил сигурно е блил с "познания" колкото твоите. То що женски професор се навъди и все оценители. Ако е професор/ка по феминизъм към СУ, ясно е, каква ще му е оценката за теб. Няма за какво да ми се радваш на дохода. Имам фирма с 5 работника и средно ми остават около 4-6 хиляди на месец (освен рентите от 106 декара земя и страничния доход без сервизната дейност), което си е нищо на фона на заплатите, които получават тези, дето повече са вредни, от колкото полезни. "Социалната помощ" от 800-900 лв. дето получава жена ми, като работник с висше образование в счетоводна фирма е смешна за коментиране. Дано схванеш за какво говоря. И, не се съмнявай за жените около мен. Обичат си ме много такъв, какъвто съм. Грижа се за тях нищо да не им липсва и ще продължавам да го правя, докато съм жив и мога!

Те жените са ме оценили в това отношение. Ама си злобей, не ми пречиш . :)

Нападките ти показват / и доказват/ комплексите ти и страховете спрямо жените.

Пак грешиш! Не злобея, радвам се, че жените-феминистки оценяват способностите ти, защото днешните мъжки способности оценени от феминистки, всъщност са мъжките неспособности, за да се изравнят правата на половете! Не аз, а ти мен нападаш. Аз просто отвръщам на твоите нападки! Днес всеки феминист или феминистка използва клишета отнасящи се за хетеро-мъжете, като комплексар, мачо, балкански субект, слугуващ на стари догми и предразсъдъци, страх от жените и прочее! Така и не разбрах, какво зло могат да направят жените на мъж с мощност три конски сили в перфектно физическо състояние? Ще ме набият ли, ще ме осъдят ли или какво? Обясни ми защо и от какво трябва да ме е страх от жените? Дори и да се беше ратифицирала ИК пак нямаше да има от какво да ме е страх от разните там GREVIO, MREVIO, или каквито искаш ги наречи женски изгъзици, за тормоз на мъжете. Напротив! Щях да имам повод за саморазправа, а бъди сигурен, че съм доста способен, и не съм сам! За това жените могат само да се радват, че не се ратифицира този позорен документ, защото щеше да им се стъжни живота на повечето от тях, посмели да се гаврят с мъжкия облик!

Желая ти един ден да се оттървеш от тях, и да разбереш че няма нищо лошо да пипнеш жена :) 

Амаче смехория!:lol6:Ако знаеш колко жени съм пипал, щеше да си отрежеш езика. Може би нямаш толкова косми на главата си за сравнение с жените, с които съм бил, особено преди да се оженя. Ти помисли по добре за себе си, с колко жени си бил и какво си правил. Може би само си спал с тях без да ги пипнеш за друго. И, внимавай! Днес може да те осъдят само за дето си спал при някоя, без да си я пипнал, защото като се събуди изведнъж може да и се стори, че е била изнасилена, и то от хомосексуалист!:lol6:Такива са днес законите и са според твоите възгледи!

преди 12 часа, miro20 написа:

Джугашвили е много озадачен, какво означава "разменен"!!!

преди 31 минути, Джугашвили написа:

И аз това се питам, но той Миро ще обясни, какво е имал предвид.

преди 12 часа, herkules2 написа:

Имам фирма с 5 работника и средно ми остават около 4-6 хиляди на месец (освен рентите от 106 декара земя и страничния доход без сервизната дейност), което си е нищо на фона на заплатите, които получават тези, дето повече са вредни, от колкото полезни. "Социалната помощ" от 800-900 лв. дето получава жена ми, като работник с висше образование в счетоводна фирма е смешна за коментиране. Дано схванеш за какво говоря.

радвам се за теб. Но ми е странно женати да работи друго, след като имаш толкова успешна фирма :)

Ваша си работа, живи и здрави да сте. Мисли си че ти повярвах и съм изключително впечатлен и респектиран !

Тази глупост пък аз няма да коментирам,

Това за животните и процента обратни не е глупост, а факти. Чети и мисли. ако можеш.

Не аз, а ти мен нападаш. Аз просто отвръщам на твоите нападки!

Аз да те нападам ? Напротив. Изключително мек и толерантен съм към теб, дори одобрявам и ти се радвам на хвалбите както виждаш :)

Обясни ми защо и от какво трябва да ме е страх от жените?

Що за нонсенс. Обяснявам ти точно обратното. Че няма нужда да те е страх от жените :)  За съжаление продължаваш да демонстрираш такъв панически страх , развивайки тези женомразни фантасмагорични теории

Ако знаеш колко жени съм пипал, щеше да си отрежеш езика. Може би нямаш толкова косми на главата си за сравнение с жените, с които съм бил, особено преди да се оженя.

Вярвам ти :)  виждам си натрупал особенно богат опит с жените. До степен да ги мразиш и да изпитваш фобии и комплекси от тях , дори от погледа им . 

мдааа... :) 

И, внимавай! Днес може да те осъдят само за дето си спал при някоя, без да си я пипнал, защото като се събуди изведнъж може да и се стори, че е била изнасилена, и то от хомосексуалист!:lol6:Такива са днес законите и са според твоите възгледи!

Внимавам внимавам :) А ти просто демонстрираш поредния си страх и комплекс от жените.

преди 11 часа, Джугашвили написа:

Представи си че Джугашвили се събужда един ден и се вижда в тялото на жена с гърди и всичките неща отдолу :)

Или още по лошо .. без полови отличителни знаци

КАкво ще направи Джугашвили ?

Ще страда, да. Вероятно по същия начин както се чувстват така омразните ви  гейове и третополови .

Които в едно съм сигурен, когато са се родили с объркани хромозоми , не са имали никакъв избор. Просто се е случило .

Така че ... образовайте се малко за тези неща и не плямпайте глупости че можело да се лекува или коригира.

И чукайте на дърво иплюйте през рамо да не се случва на вашето семейство или роднини. Застраховани няма.

А да.. и още нещо за сбърканите хромозоми и "разменени полове" - това по никакъв начин не пречи това да са пълноценни хора в професиите си , каквито са много известни творци, учени, интелектуалци, философи, и т.. н

на 27.06.2019 г. в 22:40, miro20 написа:

Tъй вярно! Оценен си подобаващо.

на 27.06.2019 г. в 22:40, miro20 написа:

Какъв неясен пол? Това е едно на стотици хиляди и винаги белезите са достатъчно ясни - примерно, 90 % момиче и 10 % момче. Никога не е по средата. Но на тебе ли да ги обяснявам тия работи? И как да те убедя да нахапеш ръката, която те храни?

току-що, Lumberman написа:

Но на тебе ли да ги обяснявам тия работи?

Не, няма нужда :)  Това че на повечето тук ви куца сексуалното образование, не е мой проблем .

Всъщност.. май това е защото именно от малки не сте наясно какво е да си мъж, жена и т.н.

преди 10 часа, miro20 написа:

Това че на повечето тук ви куца сексуалното образование, не е мой проблем .

На който му куца практиката, се хвали с образованието.

Тъй де. Който се хвали той да му мисли :)  Абсолютно си прав за куцането.

По темата - млади комсомолци както би се изразил другаря сталинист, правят доста странен перформънс за страна с традиционни исконни ценности :) :)  

радвам се за теб. Но ми е странно женати да работи друго, след като имаш толкова успешна фирма :)

Ваша си работа, живи и здрави да сте. Мисли си че ти повярвах и съм изключително впечатлен и респектиран !

Дали ми вярваш или не, ми е през оная работа оттатък. Не съм казвал, че фирмата ми е кой знае колко успешна, в сравнение с други хайдушки фирми, дето печелят от разни проекти и оставят лошо качество след себе си.Осигурявам работниците си на доход 1200 лв., а те вземат колкото успеем да изработим, около 2000-2500лв. Когато излезем на работа зад граница парите са в евро! Аз, понеже съм голям "тиранин" съм оставил жена си да работи където си иска, макар че, ако иска може да не работи. Няма как да я взема да работи при мен, защото си имаме общо приети правила. Никакви жени в колектива! За това и счетоводителят ми също е мъж. Преди време празнувахме празниците заедно с жените си, тези които сме женени. Жените на двама колеги така се скараха, че дълго време колегите не си говореха по между си. За това всички празници си ги празнуваме без жени, и се чувстваме някак си свободни и без притеснения за разни женски прищевки.

Това за животните и процента обратни не е глупост, а факти. Чети и мисли. ако можеш.

Тъй както виждам, ти мнооого четеш, че и мислиш, но през филтър, и виждаш само това, което ти изнася, защото може би си жена или джендър под прикритие.

Аз да те нападам ? Напротив. Изключително мек и толерантен съм към теб, дори одобрявам и ти се радвам на хвалбите както виждаш :)

Хвалбите ми не са хвалби, защото нямам нищо за хвалене, а са пояснение на въпросите ти относно поведението ми. Но, се учудвам, краен феминист като теб, да е толерантен към такъв като мен, и да одобрява възгледите ми!

Що за нонсенс. Обяснявам ти точно обратното. Че няма нужда да те е страх от жените :)  За съжаление продължаваш да демонстрираш такъв панически страх , развивайки тези женомразни фантасмагорични теории

И как го демонстрирам според теб този панически страх? Я ми обясни, че да не се страхувам толкоз много от тези жени? Не се е родила още тази, която да ме набие и подчини на женските си изгъзици. Ти имаш ли представа от физиката ми? Не го вземай за хвалби, а само за пояснение!!! Тежа в момента 101 кг. и съм висок177, без грам излишна мазнина. Движа се обикновено пеш или с велосипед (има 5 броя, от които 3 електрически и два планински бегача), колата ползвам само при специални нужди. Ходя във фитнеса 2 пъти по 2 часа ако имам възможност, за което плащам 50 лв. на месец. Вдигам 190 от лежанка или три пъти по 170. Мога и много повече, но не било здравословно, защото може да скъсам мускулно влакно, при обиколка на бицепса 48 см. в студено състояние. Правя още над 110 лицеви опори за по-малко от 3 минути, или 29 само с дясната ръка. Да изброявам ли още? Как смяташ, че ще се уплаша от която и да е жена, че да изпитвам панически страх изобщо от жените??? Коя ще посмее да ми посегне? Теб трябва да те е страх от тях, че с тази забрадка може да те сбъркат с жена, и някоя може да те набие. Ти за това им се подмазваш, че току виж някоя те е осъдила за сексуален тормоз или за дискриминация!

Вярвам ти :)  виждам си натрупал особенно богат опит с жените. До степен да ги мразиш и да изпитваш фобии и комплекси от тях , дори от погледа им . 

мдааа... :) 

То ти и на себеси сигурно не вярваш, ама ги плещиш тук за да оригиналничиш. Няма как да мразя майка си, баба си, жена си, и дъщерите си, ама де толкоз акъл у теб за да го разбереш? Мразя феминизма, защото той вреди и на моите жени. Нито фобии нито комплекси нито останалите ти простотии ще ме променят. Казвам ти го по най-елементарен начин, дано го схванеш. Мен от повечето мъже не ме е страх, та от жена ли ще се уплаша?

Внимавам внимавам :) А ти просто демонстрираш поредния си страх и комплекс от жените.

Ха така, просто внимавай, а мен не ме мисли. Както вече ти казах, не се е родила още тази, която да може да ме набие.

току-що, herkules2 написа:

Няма как да я взема да работи при мен, защото си имаме общо приети правила. Никакви жени в колектива! За това и счетоводителят ми също е мъж. Преди време празнувахме празниците заедно с жените си, тези които сме женени. Жените на двама колеги така се скараха, че дълго време колегите не си говореха по между си. За това всички празници си ги празнуваме без жени, и се чувстваме някак си свободни и без притеснения за разни женски прищевки.

Нищо няма да кажа. Просто култово ! Вземи си измери :temperature2: че ... :) 

преди 2 минути, herkules2 написа:

краен феминист като теб

Само такъв гамените тук не са ме наричали. :)  А те са с доста богато въображение :)

преди 4 минути, herkules2 написа:

И как го демонстрирам според теб този панически страх? Я ми обясни, че да не се страхувам толкоз много от тези жени? Не се е родила още тази, която да ме набие и подчини на женските си изгъзици. Ти имаш ли представа от физиката ми? Не го вземай за хвалби, а само за пояснение!!! Тежа в момента 101 кг. и съм висок177, без грам излишна мазнина. Движа се обикновено пеш или с велосипед (има 5 броя, от които 3 електрически и два планински бегача), колата ползвам само при специални нужди. Ходя във фитнеса 2 пъти по 2 часа ако имам възможност, за което плащам 50 лв. на месец. Вдигам 190 от лежанка или три пъти по 170. Мога и много повече, но не било здравословно, защото може да скъсам мускулно влакно, при обиколка на бицепса 48 см. в студено състояние. Правя още над 110 лицеви опори за по-малко от 3 минути, или 29 само с дясната ръка. Да изброявам ли още? Как смяташ, че ще се уплаша от която и да е жена, че да изпитвам панически страх изобщо от жените??? Коя ще посмее да ми посегне? Теб трябва да те е страх от тях, че с тази забрадка може да те сбъркат с жена, и някоя може да те набие. Ти за това им се подмазваш, че току виж някоя те е осъдила за сексуален тормоз или за дискриминация!

Как го демонстрираш ли ? - Ами точно с това след въпроса ти . :) 

И не, не се хвалиш ама никак .. мдаа...

преди 6 минути, herkules2 написа:

Мразя феминизма, защото той вреди и на моите жени.

Култово ! :temperature:

на 27.06.2019 г. в 17:56, miro20 написа:

Не . Аз съм обикновен , най стандартен мъж, който никога не вдига ръка на жена, уважава жените, 

Интересно ако жена опита да те убие, ти ще се защитиш ли или ще побегнеш с писъци?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.