Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 7 минути, herkules2 написа:

Дано консерваторите спазят обещанието си и премахнат с мнозинство все някога 19-тата поправка от конституцията на САЩ. Тогава и нашата конституция и тези на останалите държави ще се променят и мъжете ще сложат жените където им е мястото, а  Хр. свят ще се отърси от извратенията на феминизма!

Та значи мислиш че Корнелия Нинова е некадърна и вредна за България защото е жена и трябва да си стои в къщи до печката. Кажи си го директно. :)

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 49 минути, lsmurf написа:

Та значи мислиш че Корнелия Нинова е некадърна и вредна за България защото е жена и трябва да си стои в къщи до печката. Кажи си го директно. :)

Казвам го, така е! За мен жените нямат място в обществено политическия живот и мястото им е у дома, в кухнята, зад печката!

преди 2 часа, herkules2 написа:

Те тези "квалификации не са лично мои, така са квалифицирали жените до преди 30 години, аз само назовавам нещата с истинските им имена.

Тези твои "квалификации" са отхвърлени много отдавна.  Равноправието на жените е вписано  навсякъде по света и е част от всички правни норми .

Истинското име на твоите простотии е .. страх и гнус от жени.

И какво да "плямпам", когато говорим за ИК, за семейните отношения и за феминизма?

Не, ти говориш за колко низши същества са жените.  Всъщност, май го казах вече, но ИК е именно заради такива като теб.

Нарличаш ме женомазец, дебил и ред други определения, което си е все същото.

дебил кога съм те наричал ?  женомразец - да. И стоя зад думите си . Всеки тук го вижда това, и въобще не е тема за спор :)

А, и ти защитаваш гейовете и феминистките, за нормален ли да те мисля?  Определяш и подстрекаваш модераторите да ме наказват, като че ли ти определяш правилата и си Богоизбран, а аз съм дискриминирал и съм изказвал противоконституционни мнения, които били незаконни?!?!

Това че съм нормален мъж, пак да ти напомня, не ме прави феминист или защитник на гейове. Да не говорим че този който се радва единствено на мъжка компания, и наритва жените щото пречели, си ти . Което е типичен признак за всеки отявлен гей.

Влез в темата "пъкленият стремеж на феминизма" и ще разбереш кой ме е наричал така. Не мога да вляза за да ти покажа кой ме е наричал така, защото съм без право да чета тази тема, дискриминиран съм! А аз съм бил дискриминирал жените тук!:angry:

Не съм виждал темата, но отсега разбирам че са напълно прави.

Спрямо теб е "дискриминация " толкова , колкото е дискриминация педофил да му забранят да разглежда  детски снимки . 

Правилно са постъпвали! Вещиците в миналото са днешните феминистки и са си заслужавали съдбата! Прав съм и за жените, защото с нищо не са допринесли за развитието на техн. прогрес. Всички открития, като физични закони, изобретения и рационализации са дело само на мъжете. Доказано е в исторически план! Жените почти нямат принос за това, освен да раждат мъже, които да изграждат света. Не напразно казват, че светът е мъжки! Изграден е от мъжете и е за мъжете! Дори и хората на изкуството склуптори, художници, занаятчии и останалите са пак мъже, защото мъжете притежават вродена интелигентност, за разлика от жените. За това смятам, че равенството за което постоянно ми натякваш записано в конституцията е несправедливо спрямо мъжкия пол.

Не си прав. И тези твои твърдения са тотално опровергани и низвергнати отдавна. 

Но те разбирам за симпатиите ти към мъжкия пол.  Повече от очевидни са :)

Много се радвах, когато Тръмп спечели, а Хилари загуби. Тя драпа със зъби и нокти, но народът я отсвири отново, защото с жена на чело на мощна държана като САЩ, третата световна щеше отдавна да е започнала. Вотът на разгневените бели мъже определи резултата, и това е само началото на края на феминизма.

Не знам дали знаеш, но като чисто количество гласували, Хилъри печели срещу  Тръмп . Но понеже вота се смята не по конкретен брой гласове , а  по щатове,  тежестта на малките щатове надделя като краен резултат. :)

Просто такава е системата при гласуване.

И въобще не става въпрос за "разгневени бели мъже" :)

19-тата поправка от конституцията на САЩ

Искаш отмяна на правото за гласуване на жените ???

Ох мамин златен ... :) :)  

А не щеш ли генетически да бръкнеш в ДНК-то и жените да не се раждат въобще ??  Само те дразнят . И да си в нирвана в компания от мъже ? ?

Класическа мечта на класически гей

Не ми отговори и на предния ми пост, въпреки че доста  подробно обясних питанката към теб.

- Защо под  шапкат ана антифеминизма /който е доста далеч от нашите жени по принцип/ прикриваш  тази яростна омраза към ВСИЧКИ жени ?

Защо е този страх и погнуса от жените ? От ВСИЧКИ жени, не смао феминистки  !

Открий се... казват му "coming out" :) 

на 8.06.2019 г. в 15:40, Мойра написа:

Добре го е казал, а на края на статията изтипосали покана за гей-парада. Явно, тия от в-к "24 часа" са от джендърите.

преди 8 часа, herkules2 написа:

Казвам го, така е! За мен жените нямат място в обществено политическия живот и мястото им е у дома, в кухнята, зад печката!

Ето че постигнахме консенсунс поне относно това дали Нинова става за политик. То не че и мъжете от партията и стават ама това е друга тема. Доволен съм от признанието ти че шефката ти не става за такава . :)

преди 8 часа, miro20 написа:

Тези твои "квалификации" са отхвърлени много отдавна.  Равноправието на жените е вписано  навсякъде по света и е част от всички правни норми .

Истинското име на твоите простотии е .. страх и гнус от жени.

Айде пак старата песеннн....на строшения грамофон! Тези мои "квалификации" изобщо не са мои, а са се вписали в народопсихологията. Равноправието на жените може да е вписано само в страни от Хр. свят, и то със секуларна форма на управление. Само че и в тези страни жените си намират "майстора" , като с "големите си усти" и крясъци за равноправие, често отпътуват за отвъдното. Да ти посоча ли статистиката и у нас, или сам ще си намериш информацията, която хич, ама хич не е фейк!

https://www.dnes.bg/balkani/2018/04/14/prokliatieto-da-zachenesh-momiche-istinski-istorii-ot-cherna-gora.373610

Ето ти ги равните женски права по "целия свят"! Знаеш ли какво е фемицид? Знам че имаш претенции за интелигентност, но може и да не знаеш. Фемицид е същото като геноцид, само че с "феми" от пред! Македонците българи ли са, или не са? Македонски израз е: - "Роди ли се женско, откини му главата"! Колко пъти да ти обяснявам, че няма от какво да ме е страх от жените, защото съм физически по-силен от която и да е жена на планетата. Ти се страхуваш от жените и за това им се четкаш, та да спечелиш благоволението им. Виж за погнусата от някои жени си прав. Гнус ме е и не отричам. Грозна работа е, някоя изрисувана като кукла жена, да осмърди пространството около мен на смес от парфюм, умряла риба, развален лук и изгнила ряпа! Особено ако не се е подмила два дена, и едно умряло куче ще мирише по-хубаво от нея. Така че, от такива жени ме е гнус и то много. Направо ще си повърна червата! Добрата новина е, че такива жени обикновено са феминистки, които не държат на личната хигиена, за да са равноправни с мъжете, на които нези женски недостатъци липсват! За това образът на феминистката е грозна, космата нехигиенична зле миришеща жена, която иска да мине за мъж, но не е мъж. Ти с тази забрадка си много съмнителен! Я иди на сексолог и си провери половата принадлежност при гинеколог!

преди 9 часа, miro20 написа:

Не, ти говориш за колко низши същества са жените.  Всъщност, май го казах вече, но ИК е именно заради такива като теб.

ИК няма да мине при нас, а тази извратения вече се отхвърля и от останалите страни подписали и нератифицирали тази гнусотия. Следващият ход за България трябва да е денонсиране на този позорен за мъжете документ, овластяващ жени и гейове за да дерибействат и да репресирас със закони истинските мъже и да унищожават традиционното семейство. Ако ИК е написана заради такива като мен, това обяснява колко си "мъж" ти, щом като се радваш на такива конвенции.

дебил кога съм те наричал ?  женомразец - да. И стоя зад думите си . Всеки тук го вижда това, и въобще не е тема за спор :)

И как го виждаш ти, след като си сляп? Феминистомразец съм и не го отричам, но не и женомразец! От жена до истинска жена има голяма разлика. То ти самият мязаш на жена, ама си грозен с този аватар със забрадка, трябва ли и теб да те обичам?:lol6:

Това че съм нормален мъж, пак да ти напомня, не ме прави феминист или защитник на гейове. Да не говорим че този който се радва единствено на мъжка компания, и наритва жените щото пречели, си ти . Което е типичен признак за всеки отявлен гей.

Ти, и нормален мъж?!? Кой истински мъж ще подкрепя феминизма и ще се радва на ИК? Естествено, че в сериозна мъжка компания ще наритат жените и ще ги пратят там, където им е мястото, за да не пречат с присъствието си и да влияят на мъжете, които са подвластни на половия си нагон! Такива като теб не могат да го разберат, и за това се крият зад гърба на жените, пък и сигурно се надяват някой надарен мъж да ги сбърка с жена!:lol6:

Не съм виждал темата, но отсега разбирам че са напълно прави.

Спрямо теб е "дискриминация " толкова , колкото е дискриминация педофил да му забранят да разглежда  детски снимки . 

Ти и да си я виждал темата никога няма да си признаеш, а метафората се отнася повече за теб, ама дали имаш акъл за да го проумееш?

Не си прав. И тези твои твърдения са тотално опровергани и низвергнати отдавна. 

Но те разбирам за симпатиите ти към мъжкия пол.  Повече от очевидни са :)

То според теб небето е синьо и облаците са от памук! Колко пъти да ти обяснявам, че моите твърдения не са само мои, а са факти, които са очевадни, но има и слепи индивиди, дето не могат да ги видат. Естествено е да имам симпатии към собствения си мъжки пол, а както вижда и ти имаш особени симпатии към твоя си пол!:lol6:

Не знам дали знаеш, но като чисто количество гласували, Хилъри печели срещу  Тръмп . Но понеже вота се смята не по конкретен брой гласове , а  по щатове,  тежестта на малките щатове надделя като краен резултат. :)

Просто такава е системата при гласуване.

И въобще не става въпрос за "разгневени бели мъже" :)

Много добре знам, как е спечелила Хилари голямото количество гласове, само че ти дори и да знаеш кой я финансира, няма да си признаеш. Те жените се подкрепят взаимно размахвайки женската карта за равноправие. А, че белите мъже са разгневени е факт, и скоро феминистките ще берат горчивите плодове по цял свят заради гнусните си безобразия.

Искаш отмяна на правото за гласуване на жените ???

Ох мамин златен ... :) :)  

А не щеш ли генетически да бръкнеш в ДНК-то и жените да не се раждат въобще ??  Само те дразнят . И да си в нирвана в компания от мъже ? ?

Класическа мечта на класически гей

Не ми отговори и на предния ми пост, въпреки че доста  подробно обясних питанката към теб.

- Защо под  шапкат ана антифеминизма /който е доста далеч от нашите жени по принцип/ прикриваш  тази яростна омраза към ВСИЧКИ жени ?

Защо е този страх и погнуса от жените ? От ВСИЧКИ жени, не смао феминистки  !

Да, искам, и не само искам, а се надявам това да стане по-скоро, за да заживеят хората по света нормално и да не им се налага да избиват жените, заради женска дързост и безумие, да бъдат наравно с мъжете без нужните им качества. Явно не си чак толкоз интелигентен, щом задаваш все тъпи въпроси-питанки! Нищо не прикривам и съм толкова открит, само дето си сляп и не можеш да го видиш. Феминизмът хич не е далеч от нашите жени, а заразата е плъзнала навсякъде и само с хирургическа интервенция ще може да се отстрани, както се отстранява злокачествен тумор. Не аз, а ти се страхуваш от жените, за това и ги величаеш и ги правиш по-равни от мъжете,

Явно освен руски ти и английския толкова го разбираш. "coming out" се отнася за теб и имаш нужда да го направиш за да си щастлив!:lol6:

преди 29 минути, M.Николов написа:

Ако продължавате по този начин ще ви направя нова тема и ще преместя отговорите ви там!

Няма да е зле, а аз лично ще съм ти много благодарен, защото Maleficient ми направи "подарък" - мечешка услуга с "Пъкления стремеж на феминизма"!

преди 4 часа, lsmurf написа:

Ето че постигнахме консенсунс поне относно това дали Нинова става за политик. То не че и мъжете от партията и стават ама това е друга тема. Доволен съм от признанието ти че шефката ти не става за такава . :)

Ще ти се на теб жена да ми е шефка. Ще стане, когато цъфнат налъмите!

Феминистомразец съм и не го отричам, но не и женомразец!

Естествено, че в сериозна мъжка компания ще наритат жените и ще ги пратят там, където им е мястото, за да не пречат с присъствието си и да влияят на мъжете, които са подвластни на половия си нагон!

Относно това  отново да спомена че демонстрираш именно женомразство а не  принципна омраза към феминизма.

Повтарям се , но все пак за симптоматиката да наблегна каква е при теб  - нямам нищо против да си против това движение, но ти слагаш под този знаменател всички жени.  Нещо повече - Ти се обграждаш изцяло от стени към жените,  избягваш ги, мразиш ги, гнус те е от тях, не приемаш НИТО една в твоето обкръжение. Нито една . Само мъже !

И обвиняваш някой който харесва жени, приятно му е с тях и т.н.. за... гей :)

Тази защитна позиция е именно страх от твоите си собсствени комплекси и защитна реакция  на факта - "че харесваш мъже" и "че мразиш жени"  .

Останалите гаменщини и измишльотини към мен не заслужават коментар. :)

преди 7 часа, M.Николов написа:

Ако продължавате по този начин ще ви направя нова тема и ще преместя отговорите ви там!

Ами коментирай по същество де. Харесват ли ти неговите или мои твърдения за жените, феминизма, яростните и крайни нападки които прави  херкулесчо и към жените и към мен ?

Мирко, що просто не му препоръчаш от твоите хапчета, пък Херк да ти препоръча от неговите. Така като си кръстосате жизненият цикъл може да си усредните погледа върху света жените, мъжете и прочие другите гендери и да не се бутате по крайностите.

преди 3 часа, sliderum написа:

Мирко, що просто не му препоръчаш от твоите хапчета, пък Херк да ти препоръча от неговите. Така като си кръстосате жизненият цикъл може да си усредните погледа върху света жените, мъжете и прочие другите гендери и да не се бутате по крайностите.

Аз хапчета не пия, карам само на протеини и безалкоховни напитки. Няма какво да предложа на Мирко, а и не ми се ще да употребявам от неговите хапчета или трева, пък може да е минал на нещо по-силно, де да знам?

преди 3 часа, miro20 написа:

Относно това  отново да спомена че демонстрираш именно женомразство а не  принципна омраза към феминизма.

Повтарям се , но все пак за симптоматиката да наблегна каква е при теб  - нямам нищо против да си против това движение, но ти слагаш под този знаменател всички жени.  Нещо повече - Ти се обграждаш изцяло от стени към жените,  избягваш ги, мразиш ги, гнус те е от тях, не приемаш НИТО една в твоето обкръжение. Нито една . Само мъже !

И обвиняваш някой който харесва жени, приятно му е с тях и т.н.. за... гей :)

Тази защитна позиция е именно страх от твоите си собсствени комплекси и защитна реакция  на факта - "че харесваш мъже" и "че мразиш жени"  .

Я, чувай??? Слагал съм под общ знаменател всички жени?!? Ами ще ги сложа разбира се, женският пол като цяло е по-неможещ, за разлика от мъжкия. Ето и мъжете слагам под общ знаменател, където хомосексуалистите не са включени, защото не са истински мъже! Ти явно си от тях, и за това се засягаш. Чак пък да се обграждам със стени заради жените, ???? Май наистина не си си пил хапчетата! Не допускам жени там където си вадя хляба вече ти обясних защо! Първо не признавам женски инженери за способни да бъдат инженери, а и не съм срещал до сега жена, владееща и практически работеща електроника. Бях се заел да обучавам една, ама тя не можа да се научи да поддържа точна температура с индукционен поялник, какво остава да работи качествено, а и без друго нищо не разбира от принципни схеми . Моят бизнес е  ремонт на всякакъв вид черно-бяла техника и гаранционна поддръжка на такава. По някога съм и технически под-изпълнител на някой проект дето хайдуците са наели а ние им вършим черната работа до акт 15 и 16. Излизаме (излизахме) да работим и зад граница, защото там са големите пари. Я ми кажи за какво ще са ни тези жени, освен за изплющяване, щото за друго не стават? Казах ти, там където си вадим хляба, не си вадим оная работа! Каква защитна реакция бълнуваш какви пет лева? Обясних ти и защо ме е гнус от някои жени. Ако при теб се домъкне някоя умирисница дето и мухите умират около нея,  и реши да ти прави компания как ще ти се отрази на настроението? И толкова много "мразя жените" че чак се ожених преди повече от 25 години за една и на всичко отгоре се пръкнаха още две. И вместо да направя момчета изстрелял съм семе с Х-хромозома! Голям женомразец ще да съм, няма що. Пак ти почетвъртвам, мразя феминизма и не признавам жените за равни или равностойни с мъжете. Жените са създадени само за репродукция на човешки фактор, а мъжете решават кога да имат деца, освен непредвидените! Ти колко и какви деца имаш бе Мирко? Да не би да имаш момичета, че толкова си се загрижил за женския пол и си станал такъв радетел за женски права?

Пак ти почетвъртвам, мразя феминизма и не признавам жените за равни или равностойни с мъжете. Жените са създадени само за репродукция на човешки фактор, а мъжете решават кога да имат деца, освен непредвидените!

Класика !

Я, чувай??? Слагал съм под общ знаменател всички жени?!? Ами ще ги сложа разбира се, женският пол като цяло е по-неможещ

Тъй де. Обикновен комплексиран женомразец, който го е страх да доближи жена. Каквато и да е тя.  Повтарям и потретвам най големия ти проблем в цялата ти тирада която бълваш срещу жените.

- А това е че съм сигурен нито сред моите, нито сред твоите женски "низши същества" няма отявлени феминистки или активистки . Обикновенни жени. Ти обаче  имаш проблем именно с тях. - С обикновенните жени. Защото именно както признаваш , ги слагаш под общ знаменател. Втори сорт, неспособни в работата, неспособни във  ВСИЧКО /освен за възпроизвеждане/ и разбира се, виждаш във всяка жена ВЪРЛА ФЕМИНИСТКА !

Та, да обобщим - едно че те е страх, и то панически те е страх от жени, но и заради симпатиите ти към мъжката компания, компания в която няма категорическимясто за жени, то .... именно  демонстрираш всичкия комплект признаци за един класически, отявлен гей. :)  В което няма нищо лошо разбира се. 

преди 3 часа, herkules2 написа:

Обясних ти и защо ме е гнус от някои жени. Ако при теб се домъкне някоя умирисница дето и мухите умират около нея

Да де, ама не всички жени миришат на умряло. А ти слагаш ВСИЧКИ под знаменателя. Даже .. много , изключително рядко съм виждл такава. Даже бих казал - никога. Докато реципрочно пък много мъже си вонят на шкембе и чесън...  Ама те не те притесняват очевидно :) 

Може би ти общуваш или са те малтретирали миризливи циганки, и ти се е запечатал образ някакъв.. не знам... но .. в нормалния свят не съм виждал /помирисвал/ такива жени. :)

Но както и да е.. знаем какво прикриваш... прекалено си ясен.

Може би не знаеш, но тук често съм демонстрирал способности да изкарвам от хората това което са те наистина. И не аз, а те сами да си го изтипосват на публиката.

Ти в момента също го правиш . Усещаш ли ?  :)

на 5.07.2019 г. в 10:25, herkules2 написа:

Няма да е зле, а аз лично ще съм ти много благодарен, защото Maleficient ми направи "подарък" - мечешка услуга с "Пъкления стремеж на феминизма"!

Къде се покри тази тема за феминизма???

на 6.07.2019 г. в 16:05, Джугашвили написа:

Къде се покри тази тема за феминизма???

Сигурно са я затворили и то заради мен, защото мразя феминизма. Нямам право да мразя феминистките, не и публично според Миро! А уж беше отворена за мен, обещана от Maleficient! Аз нямам вече права за темата, но дали останалите имат такива?

преди 24 минути, herkules2 написа:

Сигурно са я затворили и то заради мен, защото мразя феминизма. Нямам право да мразя феминистките, не и публично според Миро! А уж беше отворена за мен, обещана от Maleficient! Аз нямам вече права за темата, но дали останалите имат такива?

Аха ясно, не е политкоректно да има подобни теми!!! Направи нова, да им изкараме кирливите ризи, аз ще ти пазя гърба!!! Ако някой каже нещо, ще вдигнем  революция!!! Аргументите са на наша страна, давай смело!!!

преди 50 минути, Джугашвили написа:

Аха ясно, не е политкоректно да има подобни теми!!! Направи нова, да им изкараме кирливите ризи, аз ще ти пазя гърба!!! Ако някой каже нещо, ще вдигнем  революция!!! Аргументите са на наша страна, давай смело!!!

Благодаря за предложението, но не разполагам с достатъчно време и няма да мога да я следя! Тук влизам само когато към в офиса и имам работа с нета, или като се прибера, докато жена ми си изгледа сериалите. Нямам физическа възможност да открия тема, ако освен след това не ме упрекнат, че не я следя! След, като има тема за "войната срещу семейството" "Обсъждане на ИК",, трябва да пуснем тема и за "войната между половете"! И трите теми ще са обединени като се обсъждат сходни проблеми, но ще са с определена конкретика, и няма да имат претенции такива като Миро, за спамене и рев заради офтопик! Днес всички медии гърмят срещу насилието над жените от мъжете, а никъде не обсъждат обстойно от какво е породено това насилие. Искат да няма насилие над жените, като се употреби юридическо насилие над мъжете! И, как ще стане това? Дори в съдебната ни система над 70% са жени, а насилиено не само че не намалява, а се увеличава! Добрите лекари първо лекуват (премахват) причината за болестта, а след това лекуват самата болест, ако тя сама не изчезне след това. Аз си имам три жени у дома, за които се грижа да не им се случи нещо лошо, а и няма да съм вечно жив за да ги пазя от посегателства, нищо че Миро ме изкарва краен женомразец, гей или останалите му там простотии. То по забрадката  в аватара му ясно си личи, кой какъв е, но както са казали старите хора: - "Стадо без мърша не може"!

преди 10 часа, herkules2 написа:

нищо че Миро ме изкарва краен женомразец, гей или останалите му там простотии.

Ти сам се изкарваш такъв. Разбирам човек да не харесва крайните феминистки, демонстраци на гейове  и т.н.. и аз не ги харесвам таквиа изцепки и крайности.

Но ти мразиш всички жени. Отбягваш ги, компанията ти е единствено и само мъжка,  ненавиждаш забавления с жени, не ти е приятна тяхната компания, били  низши същества и т.н.. а  тази твоя погнуса от всички жени няма как да го прикриеш с измишльотини за феминизма, който съм сигурен е много далеч от нашето ежедневие и нормално общуване с жените.

Така че.. няма как аз да те изтипосам по добре от това каквото ти сам демонстрираш че си :)

преди 12 часа, herkules2 написа:

Сигурно са я затворили и то заради мен, защото мразя феминизма. Нямам право да мразя феминистките, не и публично според Миро!

Къде съм казал че нямаш право да мразиш феминистките ?

Та те /феминистките /  въобще не са ти проблем , драги :)  Проблема при теб , както казах по горе, са всички жени, които слагаш под общ знаменател за "низши същества" и всичките епитети  от по няколко педи помия за тях.

А ето отново два класически случая от "матушката" , където домашното насилие е декриминализирано

https://www.svoboda.org/a/30050031.html

Въпреки  оплакванията  и подадените жалби от жената, полицията не е реагирала на нито едно.

Реагирала е когато жените вече са трупове. 

Е пак добре че във втория случай е осъдена милиционерката която не е взела отношение преди убийството.

на 9.07.2019 г. в 0:16, miro20 написа:

Ти сам се изкарваш такъв. Разбирам човек да не харесва крайните феминистки, демонстраци на гейове  и т.н.. и аз не ги харесвам таквиа изцепки и крайности.

Ти ли не харесваш феминистки-гей демонстрации и извращевия бе? Я пак си помисли? Кой подкрепя гей-парадите и няма нищо против тях? Че то аз не видях тук по-голама феминистка или гей от теб! Не бил харесвал крайни феминистки и демонстрации на гейове?!?!? Опитваш се да продаваш на "краставичар краставици"!

Но ти мразиш всички жени. Отбягваш ги, компанията ти е единствено и само мъжка,  ненавиждаш забавления с жени, не ти е приятна тяхната компания, били  низши същества и т.н.. а  тази твоя погнуса от всички жени няма как да го прикриеш с измишльотини за феминизма, който съм сигурен е много далеч от нашето ежедневие и нормално общуване с жените.

Така че.. няма как аз да те изтипосам по добре от това каквото ти сам демонстрираш че си :)

Казах ти, обясних ти, доказах ти защо мразя феминистките и някои от останалите жени, но на глупавия колкото и да му обясняваш, няма да те разбере. Я кажи ми какви забавления може да ти предложи една жена, освен секс друго има ли? Това се прави инкогнито без да е в компания. Ако жена ми разбере, че и изневерявам, няма да се почувства добре, а аз още си я обичам. Оргиите не са ми по вкуса. Обясни ми според ИК може ли жена да те обвини в изнасилване, без да си извършил такова, и да нямаш право да доказваш невинността си? Може ли жена да е в компанията ти, когато си на риболов, на лов, да ти е партньор на бридж-кълберстон, да играе футбол с мъжете, да се състезава с теб във фитнеса и ред други неща, дето жените не са способни да правят????? За какво мое изтипосване говориш, след като ти с тая забрадка много добре си се изтипосал? Не казвам, че женската компания ми е неприятна, а казвам, че е вредна за истинските мъже, освен за гейовете, които не могат да бъдат обвинени в изнасилване на жени, защото са физически увредени за да извършат това. За жените като по-нисш пол от мъжете си има неоспорими факти, ама на безмозъчните люде не мож им го обясни. Че то още си има схващане в обществото, че мъжът е нещо повече от жената и за това феминистките бълват змейове и гущери! Гражданските закони и конституции постоянно се променят, а природните закони са вечни!

Къде съм казал че нямаш право да мразиш феминистките ?

Та те /феминистките /  въобще не са ти проблем , драги :)  Проблема при теб , както казах по горе, са всички жени, които слагаш под общ знаменател за "низши същества" и всичките епитети  от по няколко педи помия за тях.

Ха така, значи вече ти е ясно, че те /феминистките/ въобще изобщо не са ми проблем, както и които и да са нагли жени. Лесно ще се саморазправя с тях, а и знам как, без да попадам под ударите на феми-законите. Ще им се стори като гръм от ясно небе, и ще забравят за феминизма, ако въобще оцелеят. Разбира се, че поставям под общ знаменател всички жени, като нисши същества сравнени с мъжете, без значение дали са феминистки или не. По време на патриархата това е било мнението на всички в обществото, и дори и днес на повечето хора е такова. Със забрана и чрез закони няма как това да се промени.

• Автор

Свързано с темата.

Украйна ще кастрира принудително педофилите

Бих се радвала, ако и в България се приеме такъв закон.

преди 13 минути, Мойра написа:

Свързано с темата.

Украйна ще кастрира принудително педофилите

Бих се радвала, ако и в България се приеме такъв закон.

Да му мисли Мирко, ако и в България това стане! То педофилите не се различават много от гейовете! В скандинавските страни феминистките вече някъде са приели закон за педофилството и инцеста. Могат вече да се женят брат/сестра, над 50 годиш/на/ен за дете под 10 години.

преди 4 часа, miro20 написа:

А ето отново два класически случая от "матушката" , където домашното насилие е декриминализирано

https://www.svoboda.org/a/30050031.html

Въпреки  оплакванията  и подадените жалби от жената, полицията не е реагирала на нито едно.

Реагирала е когато жените вече са трупове. 

Е пак добре че във втория случай е осъдена милиционерката която не е взела отношение преди убийството.

Това е правилното отношение на властта, към престъпленията на феминизма като идеология. Така се доказва, кой от половете е по-по-най! Щом вече се е омъжила Ана Овчинникова е трябвало да забрави за феминизма и да уважава мъжа си. Това е Русия, не е САЩ, където женската извратения е достигнала върха си, мъж да гледа в земята жена при разминаване, за да не бъде осъден за изнасилване с поглед! В Русия убийствата на жени е намаляло значително, след декриминализирането на домашното насилие. Все още има жени, които не са разбрали, че мъж жена не пита и от нея разрешение не иска. Обратното е невъзможно, защото мъжът е глава на семейството. Докато това не се разбере и жените не си отидат на мястото, винаги ще има такива случаи, като този на Ана Овчинникова. Ако жената знае, че няма кой да я защитава, когато иска да унижава мъжа, няма да го прави, и никой няма да я убива!  И във втория случай милиционерката е постъпила правилно, защото знае за женската наглост и лъжи, с цел да се злепостави мъжът. Вината на милиционерката е, че е жена, а жена не трябва да става милиционерка, а да ходи у дома си да ражда деца на мъжа си. И от къде на къде Наталия Башкатова, ще разправя за живота на Андрей Бочков, който заплашвал да убие съквартирантката й Яна Савчук. Защо самата Яна не е подала оплакването, а го е направила съквартирантката и? Кой знае тази наложница как е предизвикала мъжа, за да я очисти. Никой никого не убива без причина. Абе скоро феминизмът ще бъде ликвидиран,  причини за това има много, и колкото по-скоро, толкова по-добре за народа!

@herkules, няма смисъл. миро е платен трол и дори днес да го навреш в миша дупка и да няма какво да ти отговори, утре пак ще си повтаря същите глупости и заучени фразички, спуснати му отгоре. ;)

Не казвам, че женската компания ми е неприятна, а казвам, че е вредна за истинските мъже,

Айде бе ? "вредна била за истинските мъже " ??? пак се убедих че идея си нямаш какво е да си истински мъж.

Ха така, значи вече ти е ясно, че те /феминистките/ въобще изобщо не са ми проблем, както и които и да са нагли жени. Лесно ще се саморазправя с тях, а и знам как, без да попадам под ударите на феми-законите. Ще им се стори като гръм от ясно небе, и ще забравят за феминизма, ако въобще оцелеят. Разбира се, че поставям под общ знаменател всички жени, като нисши същества сравнени с мъжете, без значение дали са феминистки или не. По време на патриархата това е било мнението на всички в обществото, и дори и днес на повечето хора е такова. Със забрана и чрез закони няма как това да се промени.

Ето за това говоря. Че феминизма като такъв не ти е проблем, а омразата към всички жени , погнусата, неприязънта и квалифицирането им като "низши същества" .

Наистина ти съчувствам ако толкова болка са ти причинили . Физическа и най вече психическа. Очевидно е.

Това обяснява и това че харесваш изключително и само мъжка компания.

Живи здрави да сте в хомодуржинката там :)  Аз предпочитам жени.  :)

преди 11 часа, herkules2 написа:

Това е правилното отношение на властта, към престъпленията на феминизма като идеология.

В случая  не става въпрос за никакъв феминизъм . А чисто и просто класически случай на редовно малтретирани жени, които са подавали оплаквание, но никой не е реагирал, поради това че в "матушката" домашното насилие е декриминализирано.

За радост, дори там, някои се усещат че нещата не са много наред :

https://clubz.bg/85355-ombudsmanyt_na_rusiq_nasilieto_e_netyrpimo_da_premislim_za_istanbulskata_konvenciq?fbclid=IwAR2fWY-AxIV8q9sDQyJGdbuuxGnUld2qfrkw0wfOL8hU7yBRbLKSElt0kmw

Цитат

С призив Русия да преразгледа позицията си и да приеме Истанбулската конвенция (документът на Съвета на Европа за борба с домашното насилие, подписан от 45 от 47 страни без Русия и Азербайджан - б.р.), както и да изработи федерален закон за противодействие на домашното насилие излезе омбудсманът на Русия Татяна Москалкова.

Официалното ѝ изявление идва след разкриването на случай на системен тормоз над 7-годишно момиченце в руската република Ингушетия. Историята шокира страната, детето и в момента се лекува в болница в Москва, където бе транспортирано, а лекарите се борят да спасят едната му ръка от ампутация. След прегледите се оказва, че Аиша има следи от множество травми, причинени от насилие в миналото - в това число счупени ребра, увреждания на гръбнака и др...........

Там се споменава из ащо жалбите спадат драстично - просто няма смисъл

Цитат

През 2017 г. Държавната дума на Руската федерация дори прие поправки в Наказателния кодекс, според които домашните побои, довели до болка и синини, но не и до по-сериозна вреда на здравето, няма да се наказват със затвор, а само с глоба или арест до 15 дни. Аргументът бе "защита на семейството" в Русия (аргумент, подобен на някои от тезите, с които се заклеймява и конвенцията като увреждаща християнските ценности и традиционното семейство - б.р.). Година по-късно статистиката отчете драстичен спад на броя на сигналите за домашно насилие в Русия - защото просто няма смисъл от тях.

преди 11 часа, herkules2 написа:

Ако жената знае, че няма кой да я защитава, когато иска да унижава мъжа, няма да го прави, и никой няма да я убива!  И във втория случай милиционерката е постъпила правилно, защото знае за женската наглост и лъжи, с цел да се злепостави мъжът.

При теб презумцията е че жената винаги унижава мъжа, че наглата лъжкиня е жената, злепоставяща мъжа... 

А фактите са че мъжът я е малтретирал многократно докато ... не е станала труп .

Или както случая с омбудсмана на РФ - за малтретирано момиченце  от много години.

Колко извратен болен мозък  трябва да си за да оправдаваш такова насилие ?

Да му мисли Мирко, ако и в България това стане!

За това с педофилите, разбира се че е правилно. Мен не ме мисли . Аз съм тоя койт оплюете че е против насилието .

Да му мислят такива като теб, които оправдават това /и всяко друго/  насилие.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.