Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 4 часа, miro20 написа:

Да не би в ИК да пише че даден град не може да забранява паради ?

Не, но категорично не одобрява полицията в този град да използва гумени куршуми срещу мирен парад на "различните" има и ранени след сблъсъци с полицията.:speak:

Какъв е проблема да позлваш алтернативи ?

Можеш ли да четеш?:angry:

"В този случай нещата стоят другояче. Пазарният дял на Гугъл сред интернет търсачките в САЩ възлиза на 63.2% (данните са от юли 2018 г.). Като прибавим и факта, че платформата ЮТуб е собственост на Гугъл, вече е ясно за каква чудовищна манипулация става дума.

Още по-страшното е, че тази болшевишка цензура се разпостира далеч извън границите на САЩ. Световният пазарен дял на Гугъл възлиза на 92.74% (данните са от октомври 2018г.), което представлява 3.5 милиарда посещения дневно."

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 10 часа, M.Николов написа:

ок

Още нещо интересно:

https://news.bg/comments/noviyat-bolshevizam-na-gugal.html

Но не съм съгласен с автора, че това е болшевизъм, комунизъм и леви идеи, а по-скоро си е "нов ред" за които бленуват корпорациите.

Не са точно леви идеи, по скоро се използва лява платформа за налагането на НСР! Корпорациите са новите-стари робовладелци, а медийното облъчване на масите не им позволява да осъзнаят голямата манипулация на властта. Когато обаче се намери някой друг, който да обедини масите от измамени хора, тогава нещата се променят. Хубаво е и власт имащите да живеят в страх, за да не се самозабравят както днешните корпорации обединени в картел срещу народите. Трябва по-често някой да им напомня, че никой не е безсмъртен! Трябва и за народа да важи правилото "врагът на моя враг ми е приятел!" Дори тук във този форум правилата са взаимствани от общите правила, за потискането на инакомислещите с десни убеждения. Т.е. цензурата не е с еднакъв аршин за всички, а според мен не трябва изобщо да има цензура и всеки да пише каквото мисли. Друг е въпросът ако почне да досажда със серия коментари, които да пречат на останалите да коментират (спорят) по дадена тема. Всеки си има аватар, който винаги може да бъде подминат и да не му се обръща внимание, ако не интересува никого, но не, трябва показно да бъде изхвърлен, ако  има привърженици за да се покаже на останалите, че който не слуша, ще има тояга за него!

преди 6 часа, M.Николов написа:

Турция не беше ли подписала Истанбулската конвенция?

https://www.24chasa.bg/novini/article/7536403

Турция е ислямска страна и там действа исламския морал феминизмът и разни други "изми" не виреят. Там уважават много семейството и общоприетите норми за мъжко и женско поведение. Мъж не може да посегне безнаказано на чужда жена, а жена поругала мъжката чест умира веднага. Истанбул не е цяла Турция, както и при нас София не е цяла България. И 1000 истанбулски конвенции да измислят на турците не им пука. Те съблюдават техните си закони и си уважават традициите. С бунтовете на площад "Таксим" преди време (инспирирани от глобалистите-либерастите) само закрепиха властта на Ердоган, който върна Турция на турците, която беше разклатена от утопиите на Ататюрк и фанатизма на новотурците! Дори и покушението и опитът за преврат не успяха, което значи, че армията не е достатъчно заразена с "либерализъм"! Днес в ЕС си умират от яд, че Турция не може да бъде подчинена, защото не Турция има нужда от ЕС, а ЕС има нужда от Турция. След, като не можаха да наложат властта си и в САЩ започнаха подмолно да действат срещу Ердоган чрез Кипър и Гърция, заради покупката на С-400! Само че, не знаят с кого си имат работа. Путин и Ердоган сега си сътрудничат и опитите на световните бандити ще се провалят отново. Сирия и Венецуела са показателни!

преди 8 минути, M.Николов написа:

Не, но категорично не одобрява полицията в този град да използва гумени куршуми срещу мирен парад на "различните" има и ранени след сблъсъци с полицията.:speak:

Пак бъркаш нещата. Един забранен митинг милиционера не го интересува на шарените ли е, на нацисти ли е, на космонавти ли е.

Айде да не давам примери с "матушката" където ако се движат повече от двама човека по площада съвсем спокойно могат да го сметнат за "несанкциониран митинг" :) 

преди 11 минути, M.Николов написа:

Можеш ли да четеш?:angry:

"В този случай нещата стоят другояче. Пазарният дял на Гугъл сред интернет търсачките в САЩ възлиза на 63.2% (данните са от юли 2018 г.). Като прибавим и факта, че платформата ЮТуб е собственост на Гугъл, вече е ясно за каква чудовищна манипулация става дума.

Още по-страшното е, че тази болшевишка цензура се разпостира далеч извън границите на САЩ. Световният пазарен дял на Гугъл възлиза на 92.74% (данните са от октомври 2018г.), което представлява 3.5 милиарда посещения дневно."

Ми то и тука повечето разпространяват изцяло субективна партийна пропаганда плюс немалко количество фейкнюз от бултамси и подобна категория.

Трябва ли да се санкционира "калдата" за това че сте монополни тук с тези новини ? :)

преди 4 минути, herkules2 написа:

Там уважават много семейството и общоприетите норми за мъжко и женско поведение. Мъж не може да посегне безнаказано на чужда жена, а жена поругала мъжката чест умира веднага.

Не знам дали осъзнаваш че между теб и крайните ислямисти принципно няма никаква разлика.  :)

Дори ти си доста по фанатизиран , особенно в омразата към жените.

Елементарния ти начин на повърхностно мислене  не може да осъзнае дори  символиката на един аватар.

а той е много простичък - "Не болтай" . Много тролченца и нискоинтелигентни хорица все се сблъскват с него. И все  немогат да го осъзнаят. Не, не става въпрос за мъже със забрадки, а посланието е .. "не болтай" .

Ама ти си можел да говориш и на руски? Бря, чак да не повярва човек? Само че "умнико", същество със забрадка и с пръст на устата, което да ми казва " "Не болтай" (не говори) не приемам!!!  Не приемам също и разни професори и доценти с фамилии завършващи на "ова" да ми обясняват теорията за "Големия взрив" и образуването на вселената, защото квантовата механика още не е дала обяснението си! Виж сега, "високо-интелигентен индивиде"! Ако щеш облечи се с пола, сложи си и силикон за гърди та да изглеждаш още по-женстнвен, изобщо не ми пука! Ще си го преместя от единия крачол в другия. Аз лично никога няма да приема женския пол за равен на мъжкия, защото съм твърдо убеден, че това е невъзможно, без значение какво е записано в конституцията ни. Мъжкият пол като такъв, е физически много по-силен от женския, и за да бъде мъж подчинен на жена и в обществения сектор, трябва друг по-силен от него да му го наложи. Това е така нареченият репресивен апарат.....полиция+администрация, който налага това равенство. Т.е. равенството мъже/жени не е природен закон, а е наложен от .....вече много пъти ти обясних от кого. А, репресивният апарат-полиция почти изцяло пак е от мъже. Това значи, че женската гавра ще засегне и него. При това положение част от женския пол-феминистките си въобразиха, че ще дерибействат безнаказано над по-силните от тях мъже. Да, ама НЕ! Мъжете започнаха да си отмъщават по техния си начин, и резултатът е на лице. Ще бият и убиват все повече жени, защото са принудени да го правят, за разлика от ислямския святИ това ще продължава докато не се ликвидира по един или друг начин феминизмът и Хр. свят не се върне в коловоза на движение, избрал правилната посока!

преди 28 минути, miro20 написа:

Пак бъркаш нещата. Един забранен митинг милиционера не го интересува на шарените ли е, на нацисти ли е, на космонавти ли е.

Ама чакай, как така ще им забраняват мирна проява на "различността" и то 6 години поред?:speak:

Нарушават им правата, бре!

Къде е турското "Гравио", защо още не се е намесило?

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

преди 27 минути, M.Николов написа:

Къде е турското "Гравио", защо още не се е намесило?

Ще се намеси ама друг път! Първо ще му счупят крата, а после и главата! Турците не си поплюват. Ще изколят всички жени, осмелили се да петнят Турция и тези, изгаврили се с мъжката чест!

преди 2 минути, herkules2 написа:

Ще се намеси ама друг път! Първо ще му счупят крата, а после и главата! Турците не си поплюват. Ще изколят всички жени, осмелили се да петнят Турция и тези, изгаврили се с мъжката чест!

Ммм, Еркюл, пий си хапчетата. С такива изказвания не чиниш повече от Мирко наш.

преди 1 час, miro20 написа:

Трябва ли да се санкционира "калдата" за това че сте монополни тук с тези новини ? :)

То според теб, всеки който не подкрепя феминизма, трябва да се санкционира, както е случая с мен в темата "Пъкления стремеж на феминизма"! Всички новини за теб, които не съвпадат с простотията на либерализма-глобализацията или са десни, са фейк!

преди 1 час, miro20 написа:

Не знам дали осъзнаваш че между теб и крайните ислямисти принципно няма никаква разлика.  :)

Дори ти си доста по фанатизиран , особенно в омразата към жените.

Направо изби рибата!!! Имаш ли представа какво е краен ислямизъм???

https://m.24chasa.bg/novini/article/7523336

Ето ти го крайният ислямизъм, в който в същност няма нищо лошо, защото мъжете знаят какво правят и ще принудят жените да се научат да раждат, а не да възпроизвеждат себеподобни същества. Добре знаеш, че в ислямския свят смятат жената за мръсно и гнусно същество (незавършен мъж), което скверни свещените за исляма места с присъствието си. Аз съм християнин, с църковно кръщелно. Венчали сме се с жена ми в църква, имам и традиционни кръстници, като съм кръстил и децата (момичета) си в православна църква. Мюсюлманите следват природните закони за мъжка и женска роля, а аз харесвам и уважавам това им разбиране. Размяната на ролите мъж/жена са следствие от феминизма, който е наложен от НСР. Мъжът е по-висшо същество от вида хомо сапиенс и е с по-големи възможности от жената. За да стане равен с жената мъжът трябва да бъде "скопен", това учи феминизмът. Докато на жената каквито и методи да прилагат, мъж никога няма да стане. Ето защо в ислямския свят имат правилен подход и отношение към женския пол. Жените трябва да си знаят мястото и мъжете са длъжни да ги сложат там! В противен случай войната между половете ще продължи, до изчезването на цивилизования свят! "И най-умният си е доста глупав по някога", а историята доказва, че женският пол не е достатъчно умен, колкото мъжкия!

преди 37 минути, sliderum написа:

О, аз хапчета никога не съм пил, и дай Боже да не ми се случва! Просто казвам нещата каквито са, а не ги завоалирам. Това виждам, предполагам и го казвам. Ако не е вярно опровергайте ме. Ходил съм и в Турция, купих си материали на безценица ВВ транзистори и др. елементи от работник в заводите на Беко. Взех си и 22 годишна преводачка-туркиня за всеки случай, понеже съм зле с турсксия, а там рядко говорят чужди езици, освен някъде българскси! Спряхме по пътя на паркинг-крайпътно заведение и преводачката отиде да купи бутилка вода. Продавачът я изгледал укорително и я попитал: - "Ти мъж нямаш ли?" На няколко маси имало седнали само мъже, които я изгледали с презрение! За това казвам след мой си анализ, как е в Турция, като не скривам подробности!  Наш Мирко, може да се окаже Мирка, че толкоз феминистично поведение за мъж и аз не съм виждал до сега!

Ето това е резултатът от преекспонирането на такива като Мирко: докато реално гей-популацията е около 4,5% от цялото население, американците масово смятат, че тя е около 23.6% ... 
https://news.gallup.com/poll/259571/americans-greatly-overestimate-gay-population.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=o_social&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=&fbclid=IwAR0MoWMg--pkQ1hW6ltvmJi82xnPCRbNf-F0v9iy3fqbQx55yMlXxT07ZTE

преди 1 минута, herkules2 написа:

Ето това е резултатът от преекспонирането на такива като Мирко: докато реално гей-популацията е около 4,5% от цялото население, американците масово смятат, че тя е около 23.6% ... 
https://news.gallup.com/poll/259571/...x55yMlXxT07ZTE

Защо не, капиталистите биват извращавани почти веднага след рождението си и не бих се учудил.

преди 13 минути, sliderum написа:

Защо не, капиталистите биват извращавани почти веднага след рождението си и не бих се учудил.

И аз доста им се чудя! А, как ще коментираш това?

Цитат

След края на ВСВ правят проучване между французите със следния въпрос:
Кой допринесе най-много за победата над фашизма?

Отговорите около 1945 г. сред французите са:
1) 70% - Русия
2) 20% - Англия
3) 10% - САЩ

Същият въпрос се задава на французите в 21 век. Отговорите пак са с тези проценти, но в такъв ред:
1) 70% - САЩ
2) 20% - Англия
3) 10% - Русия

Какви ли са причините за изменението на мнението им така в 21 век? Явно водата за тях е станала "по-мокра" от преди!

преди 6 минути, herkules2 написа:

Какви ли са причините за изменението на мнението им така в 21 век? Явно водата за тях е станала "по-мокра" от преди!

краварите командват света и пропагандата с която промиват мозъците е повсеместна

преди 6 минути, sliderum написа:

краварите командват света и пропагандата с която промиват мозъците е повсеместна

Това беше до сега, а у нас най-много се забеляза това влияние. Феминизъм,  соросоиден-джендъризъм, американските Ф-ки, и прочее. Само че народите по света  вече не искат да им се месят в живота, да определят начина им на живот и да казват как мъжете да гласят жените си у дома! Обърни внимание на хронологията....Украйна, Крим, Сирия, Венецуела, Северна Корея и др.! Май нещо не им се получава напоследък? А, Тръмп е доста хитър! Може само да заплашва, но не влиза сляпо в огъня, защото знае, че ще му опърлят перушината. Русия е мощна и велика страна. Не иска да воюва, защото знае последствията от войната, но няма да позволи повече, на разни ненормалници да и диктуват условия, и да определят какъв да бъде животът на хората на тази планета! Скоро краварите ще разберат кой кой е! Нека само да се опитат да вредят някъде повече. Ще ядят дървото докато им се изяснят някои неща!

преди 21 часа, herkules2 написа:

Аз лично никога няма да приема женския пол за равен на мъжкия, защото съм твърдо убеден, че това е невъзможно, без значение какво е записано в конституцията ни. Мъжкият пол като такъв, е физически много по-силен от женския, и за да бъде мъж подчинен на жена и в обществения сектор, трябва друг по-силен от него да му го наложи. Това е така нареченият репресивен апарат.....полиция+администрация, който налага това равенство. Т.е. равенството мъже/жени не е природен закон, а е наложен от .....вече много пъти ти обясних от кого.

Приятелю :)  Та ти си в разрез и с конституцията бре драги :)

преди 20 часа, herkules2 написа:

Ето ти го крайният ислямизъм, в който в същност няма нищо лошо, защото мъжете знаят какво правят и ще принудят жените да се научат да раждат, а не да възпроизвеждат себеподобни същества. Добре знаеш, че в ислямския свят смятат жената за мръсно и гнусно същество (незавършен мъж), което скверни свещените за исляма места с присъствието си.

Николов, няма ли да се самосезираш за пропаганда на антиконституционни простотии ?? :)

преди 20 часа, sliderum написа:

Именно че сме много различни с тоя краен женомразец, ама понеже ви изнася да спори с Миро, и му търпите простотиите :)

Щото сте "много обективни" :laughing4:

преди 20 часа, herkules2 написа:

Наш Мирко, може да се окаже Мирка, че толкоз феминистично поведение за мъж и аз не съм виждал до сега!

Не драги, ти просто не знаеш какво е да си мъж и да харесваш  и уважаваш жени . :)

преди 37 минути, miro20 написа:

Николов, няма ли да се самосезираш за пропаганда на антиконституционни простотии ??

Не виждам такава в случая.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Не виждам такава в случая.

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Поради субективните му убеждения и пристрастия, естествено че няма да "види" . :)  Както казах по горе... " ама понеже ви изнася да спори с Миро, и му търпите простотиите :) "

З амиг си представих АКО аз бях говорил същите неща каквито женомразеца. :)  Леле бедна ми е фантазията  каква помия щяхте да излеете. :)  

И ти не си цвете за мирисане, ама те търпим щом не нарушаваш правилата на форума.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

преди 20 минути, M.Николов написа:

И?

Не мислиш ли че изтъкването на това колко неравностойно на мъжа създание е жената нарушава грубо нейното достойнство защитено от конституцията.

преди 26 минути, lsmurf написа:

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Аз поне считам че е грубо погазване . Той и сам си призна по горе че не го интересува какво точно пише в конституцията.

Както и да е отказал съм се вече да търся обективност в теб така че карай както си знаеш.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ти жена ли си?

Това че не съм пречи ли да виждам че са обиждани . Не мислиш ли че е редно не жените а именно кавалерите да вземат отношение по този въпрос. Едно време са се стреляли за такива неща.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.