Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

току-що, glen написа:

той няма лъжа казана понеже така ги крие!:lol6:

Ами и двамата в постовете си провокират пишещите и после квичат ... той ме обижда, той бил такъв онакъв и доклади...доклади   ....  

Бе какво да ти кажа чалната работа.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 1 минута, nikssi написа:

Ами и двамата в постовете си провокират пишещите и после квичат ... той ме обижда, той бил такъв онакъв и доклади...доклади   ....  

Бе какво да ти кажа чалната работа.

те са много умни и не те разбират!!!:lol6:

преди 12 минути, Angelsing написа:

Да си гей или лесбийка не е болест.

Виждам желязна аргументация, пред която мога само да замълча.

преди 17 минути, nikssi написа:

Защо си криеш отговора под спойлер? Срам ли те е? 

А това за кого се отнася?

Ще ги спрете се едно! Кой щи забранява как да се обличаш и с кой коя да се целуваш на улицата.

Spoiler

преди 19 минути, nikssi написа:

Защо си криеш отговора под спойлер? Срам ли те е? 

Коректност. Чувал ли си за това  ? Понеже коментирам поведението на даден потребител спрямо мен, което си е офтопик .

А и коректност към потребителя - не знам дали неговите преживяваници и досег с ЛГБТ не е повод за негов срам. Няма да излагаме сега човека я ,  ако не иска... :)

преди 5 минути, Lumberman написа:

А това за кого се отнася?

За поста над моя. Избягвам да го цитирам.

Ей го пак. Срам го е и се крие. 

Миро интригант си на 20 степен.

нксчо, ти нещо друго освен офтопици , забележки и провокаци  друго имаш ли тук ? :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Нали затова е тази конвенция, да се образоват хората и да намират някакъв път как се определят.

Аз пък се бях подлъгал по приказките на Боко рапона в Страсбург, че била да не си биеш жената дето я нямаш.
Нали Боко се скара и на арменчето от бТВ че била срещу насилието на жените бе ?
Кво стана сега, тя за джендърите била, така ли ?

преди 1 час, Angelsing написа:

Ще ги спрете се едно! Кой щи забранява как да се обличаш и с кой коя да се целуваш на улицата.

А това ли правят и към това ли призовават? Или нещо съвсем различно? Едно е да се целуваш с някого на улицата, съвсем друго да учиш на хората децата, че е окей да стават педали и да си сменят пола, при това под заплаха от глоби и затвор? И кой въобще критикува тука целуването? Какво общо има това с темата за Конвенцията?

Аз затова попитах вие по закона на Кроули ли (искате да) живеете? Никой не отговори. Но от отговора ви (ед.ч.) виждам, че натам клоните.

преди 3 часа, Angelsing написа:

И от нормални семейства се пръкват мистър Лумберман.

То "нормите" очевидно се менят с времето, както би се изразила Мерил, предполагам. И наистина за едни нормалното за други хич няма да е нормално. "Нормални" може би в смисъл на обикновени, обичайни, но самият факт, че са се пръкнали от тях, поне за мен показва, че нещо не е било нормално.

Иначе от моя опит с хората в тези общности, всички без изключение с които съм имал някаква близост бяха израснали без баща, или без баща на място. А това очевидно оказва огромно влияние и върху момчетата и върху момичетата. Най-често деца отгледани само от майката (и зарязани от бащата), но и в някои случаи бащата лежал по затвори, наркомани, престъпници и прочие; а в някои случаи от отгледани в лесбийски семейства. Много объркани и неудовлетворени хора. Много мъка има по тоя свят...

И това, което за почти всички е ясно, че е отклонение от нормата, искат да направят норма. И това не са го измислили гейовете и техните съюзници; това са неща мислени в лаборатории от социални инженери. Гейове, лесбийки, транссексуални са просто пушечно месо и революционна маса. Идеята е да бъдат поставени на колене семействата и да бъдат взети буквално в човешки ръце народите и бъдещето им.

Това ми напомня времето, когато са почнали американските служби да пласират LSD още в края на 60-те и през 70-те. Давали са го на неподозиращи младежи на фестивала Woodstock примерно, като експеримент. Примерно, "семейството" на Чарлз Менсън (the Manson Family) е извършило убийствата си в Бевърли Хилс под въздействието на  LSD. Бях гледал преди време телевизионно интервю с едно от момичетата на улицата (мисля, след повдигането на обвиненията), в което репортерът я питаше (девойка на 26 г. с бебе "на ръце") - "не смятате ли, че животът ви е провален и не съжалявате ли"? На което тя се изсмя и каза, че въобще не смята живота си за провален (те получават доживотни присъди). Та така ми звучат и съвременни ЛГБТ-хора - получават това, което искат и какво? И не е ли експериментирането и зарибяването със силни наркотици подобно на експериментирането с джендърната пропаганда в училище?

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

клишето не е ли нищоговорене

Само в случай, че не е употребено на място.

ПС. Мирко, май е време пак да си ъпнеш оная темичка в психосекцията, гледам доста често я поставяш в "отговорите" си в различни други теми, а днес направо си забравил.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

ПП. С годините момичетата, които първоначално за нищо не съжаляват и пеят песни като жертви и мъченички в съда, поизтрезняват. И има какво да се научи от тях. Примерно от ей това интервю със Сюзан Аткинс, за когото може да е интересно:
Susan Atkins (1976) Interview-Part 1

преди 33 минути, Lumberman написа:

И не е ли експериментирането и зарибяването със силни наркотици подобно на експериментирането с джендърната пропаганда в училище?

не

Spoiler

преди 57 минути, sliderum написа:

ПС. Мирко, май е време пак да си ъпнеш оная темичка в психосекцията, гледам доста често я поставяш в "отговорите" си в различни други теми, а днес направо си забравил.

Напомням я когато някой пак се увлече ипрекали с  хомо-пристрастията  си към мен.

Ах да... ти точно това правиш. Няма да ти я цитирам, щото очевидно много добре си я зпомнил и знаеш мястото там. :laughing4:

Ами наркотиците изменят съзнанието на човека, който ги употребява. По подобен начин и разни идеологии, с които човек бива зарибяван, променят неговото съзнание. Хората извършват убийства под влиянието на наркотици или на алкохол, вършат неща без да ги осъзнават, защото не са на себе си. Подобно нещо може да се каже за деца, които искат да си сменят пола. Те просто не знаят какво искат, не са на себе си. И не по причина някаква дрога за тялото, а дрога за ума и душата. Пък после защо процентът самоубийства при транссексуалните бил толкова висок? Ами човек рано или късно осъзнава какво е направил, и как да обърне стореното? Или пък осъзнава, че не е получил това, което си е мислил, че ще получи.

И в двата случая - и зад синтетичната дрога, и за ЛГБТ-пропагандата - стоят тайни организации и служби (ЦРУ, ФБР, и други), които много добре са знаели какво правят и какво целят. Не е тайна, че именно службите държат най-голямото перо в наркоразпространението. И наркотикът и пропагандата причиняват изменяне и разстройване на ума и съзнанието, което най-често е в ущърб и извън контрола на потърпевшия. За мен такъв тип идеологии са много по-опасни от алкохол или наркотици, защото действието на последните преминава, докато това, което човек е повярвал и приел за истинно и добро е много по-дълбоко и има много по-силно влияние над човека и живота му, за добро или за зло.

Ти едва ли ще вденеш, защото и ти не знам точно от кой пол си, но го пиша и за другите. Пък тези, които смятат, че "всичко е окей" и че няма нищо изначално зло или извратено, те сами избират да си тънат в блатото на невежеството си.

преди 24 минути, Lumberman написа:

За мен такъв тип идеологии са много по-опасни от алкохол или наркотици, защото действието на последните преминава, докато това, което човек е повярвал и приел за истинно и добро е много по-дълбоко и има много по-силно влияние над човека и живота му, за добро или за зло.

Няма как да имам преки наблюдения, но предполагам че джендър идеологията може да е ужасно опасна игра за децата. Като гледам как успешно им наблъскват в детските глави всякакви религии от които после отърваване няма, та ако вирусът на джендър идеологията им се загнезди в съзнанието, после кой и как ще ги лекува и най-вече от къде пари за лечение, не ми е ясно как ще се получи.

Ами то по плода се вижда кое е опасно и вредно. Ние имаме хилядолетна история зад себе си, в която нормата не е била на гейови и трансджендъри. (Такова чудо въобще имало ли е? Но сигурно е имало. То за минотаври и кентаври пишат древниците гърци, и са го считали за история, не за митология.) Но при едно контролирано подменяне/разменяне на ценностите, може да се получи така, че мнозинството да счита нещо абсурдно и самоубийствено за добро и прогресивно. Възможно е. И тогава, как беше, не е признак на добро здраве човек да се приспособи към болно общество.

Опитайте се да си представите живота си ако от малък/малка не знаете дали сте момче или момиче и нямате посока в живота съобразно тази си особеност. Имате и голяма свобода да избирате, или да се лутате. Да пробвате от различни видове отрова. Биологичният пол е нещо фундаментално за човека, за това кой е той/тя и какъв е призван да бъде. Отнемеш ли му това като ориентир в живота, то направо го хвърляй в морето. Човек, който не може да се придържа към биологията, към кое ще може да се придържа? За мен джендърната идеология лишава човек от идентичност, а уж му дава точно това. Голяма измама! Има граници, които не трябва да се прекрачват. Аз и неведнъж казвах, че днес имаме гейове и лесбийки, утре ще станат и педофилите да си търсят "правата", после инцестофилите, некрофилите, зоофилите. Сложат ли си крака във вратата, получили са своето си.

И като говориш за религии: то и това е религия, макар и да е "безбожна". Отричай го, ако щеш, но нашата цивилизация е дълбоко повлияна и оформена от религиите.

Цитат

днес имаме гейове и лесбийки, утре ще станат и педофилите да си търсят "правата", после инцестофилите, некрофилите, зоофилите

Само това обезсмисля всякакъв коментар . За пореден път описвате проблеми които е насочена да решава конвенцията, включително и със закони срещу такива престъпления, а не че тя е причина за тях.

Цитат

Подобно нещо може да се каже за деца, които искат да си сменят пола. Те просто не знаят какво искат, не са на себе си.

Това което чета че процедурите въобще не са толкова елементарни , и никой не  прави децата еди какви си само по прищевка.

Сравнението с наркотици пък е тотален нонсенс.

Чудя се... още колко "злини на Земята" ще  припишете на измисления пъклен термин  "джендърска идеология" ?

Миро, миро, не се научи да мислиш 'начи. Що стана? Спретнахте ли контра-протеста с джендърите? Само хабиш мастилото, човек, може просто да ме цитираш и да напишеш отдолу: "Аз пък мисля точно обратното." Така хем ще си спестил писане, хем четене на четящите, а ще доведеш празните приказки до минимум, с много по-малко усилие. И ще изпълниш заданието. Ползи всякакви.

Но ще те оставя да се валяш в "истините си". Щом така ти харесва.

И нека ти напомня за презрението, което заслужава всеки, дръзнал да пробутва гнилочи като нещо висококачествено. Тая Конвенция я разнищиха, подводни камъни без край. Аз знам че на тебе не ти пука и за парата си готов на всякакви плонжове, но също знай, че тия приказки дет' ги бълваш ако някой ти държи сметка един ден за тях, бая ще я втасаш. Особено ако ти броят и лъжите.

Spoiler

преди 28 минути, Lumberman написа:

Но ще те оставя да се валяш в "истините си". Щом така ти харесва.

Благодаря за благоволението и "разрешението" .  Не знам дали е истина моето неангажиращо  мнение. Ако искаш го обори, ако не можеш.... знаеш....

За лъжите също си знаеш... поне един цитат дай . Само празни приказки.

За останалите "пожелания" и мечти за някакъв детински реваншизъм , също си знаеш . Аз нищо не ти пожелавам, просто защото ти сам си се наказал.

преди 35 минути, Lumberman написа:

Спретнахте ли контра-протеста с джендърите?

Даже не знам кога е било .  Нали ти си по близо до тези общества. Оповестявайте  ги овреме де :)

преди 5 часа, miro20 написа:

нксчо, ти нещо друго освен офтопици , забележки и провокаци  друго имаш ли тук ? :)

Кви провокации бре ? Чета мненията и реагирам на простотиите ти. Защо пък да не правя забележки - забранено ли е? Айде бегай да докладваш. 

преди 8 часа, miro20 написа:
преди 9 часа, Lumberman написа:

Спретнахте ли контра-протеста с джендърите?

Даже не знам кога е било .  Нали ти си по близо до тези общества. Оповестявайте  ги овреме де :)

То аз ти рекох на един контра-протест да се организирате да излезете, понеже нещо хората много взеха да се надигат против Конвенцията и джендърната идеология. Бетер гей-парад да стане. Ами ти очевидно не си много по такива организирани работи. Друго е да киснеш на компа.

Иначе аз с тези общества нямам допир повече от 10 години. Разделиха ни се пътищата. И не съжалявам. Тъй няма как да ти помогна дори да исках.

преди 11 часа, miro20 написа:

Това което чета че процедурите въобще не са толкова елементарни , и никой не  прави децата еди какви си само по прищевка.

Твоят проблем е че си по религиозному заблуден и поддържаш нещо отвратително, само защото си повярвал в него.

Преди повече от 10-тина години един път при посещението ми в София, баща ми вади някаква книга за астрология и ми чете че описаното за неговата зодия много отговаряло на неговия характер. И му кеф на човека че някой дето не го познава въобще е написал нещо, което му изглежда че се отнася за него. Направо ми падна шапката, такъв човек да ми е баща. Хвана ме страх направо, ами ако и аз превъртя като него да вярвам на измишльотини ?
После разбрах че веджъж на село му пробутали някакви кухненски ножове и други прибори за много пари, някакви изманички, просто като звъннали на вратата и той им повярвал и ги купил. И чак след смъртта му разбрах от вуйна ми, че някакъв ги измамил веднъж че уж аз съм им пратил много пари и трябвало да дадат те хиляда лева да освободят парите от някъде си в провинцията. Карал ги чак до там с кола , дали му парите, влезнал някъде и повече не го видяли с майка ми.
На това му се вика старческо оглупяване.
На теб ти предричам че си чудесен кандидат, като остарееш да се ловиш на всякакви въдици, щом като сега не можеш да проумееш, че да сменят пола на дете е чиста лудост.
Дано поне ти плащат добре, тази за които работиш, че с тази мръсна работа с която си се захванал тука, вероятно не ти е лесно на душата.

И аз преди години се чудех дали да правя компромис със съвестта ми и да изкарвам пари, или да отстоявам истината и да не искарвам пари.
Еми парите се оказаха по-силни.
Просто хората които почнаха да ми дават пари, си въобразяваха че съм заблуден като тях, а аз не им казвах че не съм заблуден. Траех си. Бизнес бе, кво да правиш.
Виждам ги че са заблудени, ама едновременно знам че ако аз не им прибера паричките, други ще го сторят.
А заблудени колкото искаш. Аз просто съм се старал да не им вредя и да не засилвам заблудите им. Дори съм побвал да ги предупреждавам да не вярват на някои от най-опасните им заблуди, но те го приемаха лошо ако се опитваш да им отваряш поне частично очите. 
Значи аз мога да правя компомиси за пари, но не всякакви компрамиси. Например ако ми предложат по 3000 евро на месец, съм съгласен да стана поп и да пея молитви в някоя църква. Нищо че съм атеист и не вярвам в божества.
Но да прокарвам джендър идеология не съм съгласен срещу пари там където живея или може да се случи да живея.
Може да прокарвам джендър идеология като мисионер някъде при някои диваци временно, но ще трябва за това да ми платят предварително поне един милион евро. Сорос да ги извади и да ми ги даде и да си избере някоя бивша колония където френският е официален език и ще им мътя мозъците колкото Сорос иска от мен. Какво ми пука за някакви си чернички там на другия край на света. 

Я виж та питай твоите началници дали няма възможност да гушна аз някое милионче от техните пари.
Но не трябва да е в България или в Европа мръсната работа. По-лено ще ми е ако не са бели хора тези дето ще трябва да ги будалкам да си осъкатяват децата да им сменят пола. За белите хора ще ми е прекалено жал, понеже са като мен.
Па ще ти дам и на теб процент от милиончето, да побачкаш и ти с мен.
Навит ли си ?

преди 19 минути, Белгиеца написа:

Значи аз мога да правя компомиси за пари, но не всякакви компрамиси. Например ако ми предложат по 3000 евро на месец, съм съгласен да стана поп и да пея молитви в някоя църква. Нищо че съм атеист и не вярвам в божества.
Но да прокарвам джендър идеология не съм съгласен срещу пари там където живея или може да се случи да живея.
Може да прокарвам джендър идеология като мисионер някъде при някои диваци временно, но ще трябва за това да ми платят предварително поне един милион евро. Сорос да ги извади и да ми ги даде и да си избере някоя бивща колония където френският е официален език и ще им мътя мозъците колкото Сорос иска от мен. Какво ми пука за някакви си чернички там на другия край на света. 

Ами те разглеждат тебе и децата ти като разни туземци от островите, за които "какво им пука". Не по-различни от добитък. И на теб може да не ти пука там за черничките, но то както човек третира другите, така ще третират един ден и него. Затова го има и така нареченото "златно правило" - отнасяй се към другите така, както искаш те да се отнасят към теб. Това не го виждам при тебе. Именно подобна безпринципност е в основата на падението ни като народи държава. Един милион евро...

Всъщност както западноевропейците едно време са третирали народите от "Третия свят", така сега и те самите биват третирани. Като животни подлежащи на ликвидация. Затова и толкова не им съчувствам. Те не са проявили примерно съчувствие към съдбата на индианците, които са изтребвали.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.