Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

на 14.03.2018 г. в 2:13, Lumberman написа:

Къде изчезна Джугашвили? Да не са го банирали и него по твои доклади?

Че отдавна трябваше.

Той е комунист и русофил. Такива трябва и да се съдят и да лежат в затвора !

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

• Автор

Утре в София ще има протест срещу джендър идеологията.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Че отдавна трябваше.

Да баннеш човек заради разбиранията му, а да търпиш троловете нормално ли е?

преди 1 час, Мойра написа:

Никой не преследва и не дебне друг човек без причина, освен ако не страда от някакво психическо заболяване.

Според мен преследването и дебненето на друг човек, независимо от възрастта и пола трябва да бъде обявено за престъпление.

преди 36 минути, Мойра написа:

Преследването и дебненето е психически тормоз, който в много от случаите е по-страшен от физическия, изпитала съм го.

Нали ? :)

Я си представи че има хора , които постоянно влизат у фейса, форуми, и др социални мрежи единствено и само да те тормозят, обиждат , да те компрометират по всякакъв възможен начин който им хрумне ?

Тези хора са между нас също .

преди 6 минути, Мойра написа:

Да баннеш човек заради разбиранията му, а да търпиш троловете нормално ли е?

Не знам дали другаря сталинист е баннат, но много добре знаеш и езика му, и крайните му "идеологии" .

естествено че никой няма да го гони заради "разбиранията "  му. Това е основен рев между другото, на всички спамери и  тролове  с гаменски език.

Ако мъжът постоянно натяква на жената, че той я издържа, държи се обидно към нея, това наистина е психически тормоз.

Ами ако е истина, да се обижда ли жената? В смисъл, че мъжът реално я издържа? Но дори да кажем, че я тормози по някаква причина, и какво - тя го докладва, осъждат го, вкарват го в затвора, и по-добре ли ще ѝ бъде на жената? Сега ще изкарва повече от мъжа си и няма се тормози! А имате ли си идея колко семейства могат да бъдат разбити като вкарат муха в главата на жената и я настройват против мъжа ѝ? Един вид държавата е неѝн пръв съюзник. И уж жените да са защитени от мъжете, а мъжете и жените от държавата кой ще ги опази?! Защитата е човек да си опича акъла на първо място.

Хора, трябва да разберете, че чрез подобни закони държавата си дава карт бланш за вмешателство и рекет спрямо всеки дом, когато си поиска! Още повече според ИК, държавата се явява страна по казуса, и може дори жената да не докладва, а органите са се самосезират! Съдебната система си я знаем какво представлява, тъй че бедна ви е фантазията за какъв произвол иде реч потенциално. Набелязват си човек по някаква признак и си търсят повод да го сринат. НАП вече прави такива работи. А това е за там, където НАП не може да стигне.

Това, в което подобни случаи имат потенциал да се превърнат, е като отнемането на децата на някоя самотна майка, понеже живели бедно и мизерно. И бързат да ги дадат на други хора, за по 700 лв. на месец на дете. Аз питам, като толкова искат да помогнат, защо не ги дават на майката? На такива хора да им даваш да ти пишат законите е лудост! Цачева, Цветанов, и компания...you must be joking? Хора с престъпен манталитет не трябва да създават закони.

Ако мъжът постоянно натяква на жената, че той я издържа, държи се обидно към нея, това наистина е психически тормоз.

той неможе да го разбере

преди 5 минути, Lumberman написа:

Ами ако е истина, да се обижда ли жената? В смисъл, че мъжът реално я издържа? Но дори да кажем, че я тормози по някаква причина, и какво - тя го докладва, осъждат го, вкарват го в затвора, и по-добре ли ще ѝ бъде на жената?

Има бракоразводни адвокати, а и ако наистина е издържа тя ще го "докладва ли"

• Автор
преди 4 минути, Lumberman написа:

Още повече според ИК, държавата се явява страна по казуса, и може дори жената да не докладва, а органите са се самосезират! Съдебната система си я знаем какво представлява, тъй че бедна ви е фантазията за какъв произвол иде реч потенциално.

Не е нужно да се ратифицира Истанбулската конвенция, за да се обяви за престъпление психическия тормоз не само в семейството, но и на работното място, на обществени места, в учебните заведения, детските градини и пр.

Пак ще повторя, че психическия тормоз понякога а по-страшен от физическия.

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

той неможе да го разбере

Единици са тези, които не могат да го разберат.

Хората, които упражняват психически тормоз върху някого, независимо дали е в семейството или извън него, го правят съвсем умишлено.

преди 1 час, miro20 написа:

единствено и само да те тормозят, обиждат , да те компрометират по всякакъв възможен начин който им хрумне ?

Тези хора са между нас също .

да,така е!

и аз си мисля,че няма друг човек като тебе така малтретиран на работното си място!

Не е нужно да се ратифицира Истанбулската конвенция, за да се обяви за престъпление психическия тормоз не само в семейството, но и на работното място, на обществени места, в учебните заведения, детските градини и пр.

Пак ще повторя, че психическия тормоз понякога а по-страшен от физическия.

Не е нужно. Ти не разбираш, не се опитвам да го омаловажа. Просто ако разчиташ тия хора да се борят с психическия тормоз над жените, ще се разочароваш. Както и с ИК, това е само претекст за затягане на контрола над народа. Ако не стане по единия начин, ще пробват по друг. Много важно е как са дефинирани нещата. Примерно, прословутия "Закон за детето" беше толкова общ в графата психическо насилие, че в общи линии ако примерно лишиш детето си от сладолед и го караш да страда, може да бъдеш съден за това. За мен най-опасно е подменянето на дефинициите и категориите. Не забравяйте, че на Запад (примерно, в Обединеното Кралство) е забранено да си ступаш детето или да му дръпнеш ухото, това е наказуемо престъпление по тамошните закони. Физическо, а сигурно и психическо, насилие над детето. Не дай си боже да си накажеш детето вкъщи и да разбере и да те докладва някой съсед, идват социалните, почват да се месят и могат да ти го отнемат. А ако това стане на публично място, в кърпа си им вързан. Ей за това говоря. Ти си мислиш, че онези искат да атакуват наистина насилието, но всъщност те самите са най-големите насилници, от тях кой ще ни пази? От тях справедливи закони и справедлив съд не очаквам.

А Джугашвили наистина ли са го баннали?

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Че отдавна трябваше.

Срамота за коментара. Много го знаеш какъв е. Отделно, престъпление ли е да си комунист по убеждение? Христо Ботев е бил такъв. Значи и него осъждаш.

• Автор
преди 1 минута, Lumberman написа:

А Джугашвили наистина ли са го баннали?

Само предполагам, защото ми се струва странно, че спря да пише.

преди 10 минути, Мойра написа:

Само предполагам, защото ми се струва странно, че спря да пише.

То и аз затова бях попитал. Понеже аз получих бан, но временен, а малко преди това той и иноТ спряха да пишат. А не бяха и влизали във форума. Най-вероятно това се е случило. Ако е така, жалко. Да си публикува оня със забрадката. Само той ще им остане.

А това е последният публикуван коментар на иноТ, сетете се по чий адрес:

Цитат

Аз теб бих те пратил да чукаш камъни в Белене. Хем ще отслабнеш, хем ще вършиш нещо полезно за обществото.

За такива думи срещу такава персона прошка няма.Въпреки че, знам ли, който знае да каже, като получиш перманентен бан не можеш ли вече да се логваш?

преди 1 час, glen написа:

и аз си мисля,че няма друг човек като тебе така малтретиран на работното си място!

Човека работи, ние все сечено му правим! Може ли такава работа? Обърни се към профсъюзите, Миро! Пък ако работиш за чужда държава, вече трябва да търсиш съответните канали за оплакване.... Но най-бързо е с бутона "Докладвай" (това ти знаеш най-добре).

Spoiler

преди 21 минути, Lumberman написа:

Понеже аз получих бан, но временен,

Това ви е проблема на всичките "обсебени " . Че никога не се вглеждате в себе си . Още по трудно ще ви е да се "погледнете отстрани" каква картинка сте :) .

преди 22 минути, Lumberman написа:

Човека работи, ние все сечено му правим! Може ли такава работа? Обърни се към профсъюзите, Миро!

Нямам оплаквания от работата си :) както съм казвал,  на компа паралелно имам и време да си почивам и забавлявам с вас и форума.

преди 1 час, glen написа:

да,така е!

Всъщност, не става въпрос въобще за мен или да се оплаквам. Просто посочих хора с проблеми за които говори Мойра.

:)

Ама при вас нещата винаги са "гузен негонен бяга" , и както казах... " по всякакъв начин да излеем някаква повръщня по Миро " :)

Банално .

Затова, наистина бих желал да ви видя мненията , но в съответната тема за хора с проблеми :

Миро, ей сега ти е шансът да кажеш една истина, и така малко да ни улесниш: иноТ докладвал ли си го след въпросния му коментар за Белене или просто е спрял да пише ей тъй? Кажи си. Не е срамно да си бил нагрубен и да си докладвал. Но ако не си, може пък и друга да е причината.

преди 1 минута, Lumberman написа:

Миро, ей сега ти е шансът да кажеш една истина, и така малко да ни улесниш: иноТ докладвал ли си го след въпросния му коментар за Белене или просто е спрял да пише ей тъй? Кажи си. Не е срамно да си бил нагрубен и да си докладвал. Но ако не си, може пък и друга да е причината.

инот аз го докладвах;)

Всъщност гледам, че иноТ е писал и това, освен предложението за Белене. Как само си е позволил да коментира "другарчето"?

Цитат

За тези години работа в калдата резултатите му са повече от плачевни. Откакто следя този форум минаха и заминаха доста потребители. Никой не се върза сериозно на простотиите му и слабата пропаганда. А някои, като кака Нел и дядо смърф просто стоят на страна от срам. Хем са демократи, хем трябва да споделят мнението на този срещу мнозинството. Дано поне заработва минималната, че като качества е под посредственото ниво. Ще си остане сам с измислените линкове от топфейк и каспаров. Поне мога да му призная, че е безсрамен до безбожие.Може да извлече дивиденти от своето безсрамие и да натисне да се ожени най-накрая въпреки неугледният си вид. 

Един път стомна за вода...

Spoiler
преди 35 минути, Lumberman написа:

преди 26 минути, Lumberman написа:

Всъщност гледам, че иноТ е писал и това, освен предложението за Белене. Как само си е позволил да коментира "другарчето"?

Един път стомна за вода...

Приятелю :)  Вашите хомо-пристрастия  , обсебвания, комплекси , злоба, ярост, и т.н.. към мен никога не са ми импонирали. 

Прекалено си се филмирал, и не се усещаш дори.

Хем и на други и на теб съм ти казвал че НЕ МЕ интересувате. Как по деликатно и нежно за вашите раними душици да го кажа, наистина не знам . Защо обаче вие тролите, сипете всевъзможни измишльотини и с такъв хъс сте се навили да ме обиждате  с какви ли не простотии и гаменщини, наистина не разбирам.

Когато не можете по нормален начин да се докажете в дадени теми, приемете го с достойнстгво. НЕ с комплексарщина.

Някои други ти го намекнаха, и не, едно само мога да потвърдя в изключително  малкото случаи когато съм говорел с модератор , е това че никога е съм искал  банове или гонене на нито един потребител тук.

Ако щеш вярвай, можеш да питаш когото искаш от тях.

Проблема ти е че... май наистина не си осъзнаваш проблема.

А той е ...

Мойра, не знам дали забелязваш, но именно с това мое поведение - когато не отговарям на тролски обиди и гаменщини, се генерира още пвоече тролска повръщня.

Хубаво е да се замислиш , кои са троловете тук . :) 

• Автор
преди 35 минути, Мойра написа:

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

e нали ботовете винаги отроварят

Преведи го сега на български. Това да си капацитет е голяма работа ей...

По-темата http://glasove.com/categories/intervyuta/news/17-strani-se-sybraha-v-madrit-na-konferenciya-sreshtu-lgtb-doktrinata

Цитат

„Тази конференция беше първото голямо публично възражение на света срещу тоталитарните закони на ЛГБТИ. Сега имаме маркери „преди“ и „след“ (конференцията), защото оповестихме абсолютната лъжа, която се крие зад джендър идеологията, и която противоречи на основите на науката, биологията, разума и антропологичната истина за човешкото същество.“

Чудя се, ако се ратифицира конвенцията, дали джендърите  ще се почувствуват нормални, или ще си останат запъртъци, които се цепят все по места и начини, от които не се ражда живот?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 18 минути, nikssi написа:

Преведи го сега на български. Това да си капацитет е голяма работа ей...

По-темата http://glasove.com/categories/intervyuta/news/17-strani-se-sybraha-v-madrit-na-konferenciya-sreshtu-lgtb-doktrinata

koйто трябва разбра

аз съм си против конвецията, новината не е за мен

преди 1 минута, sliderum написа:

Чудя се, ако се ратифицира конвенцията, дали джендърите  ще се почувствуват нормални, или ще си останат запъртъци, които се цепят все по места и начини, от които не се ражда живот?

ще получат права, които ти нямаш

гледаш какви извращения се получават като БХК от така раздадените права

преди 2 часа, Lumberman написа:

Отделно, престъпление ли е да си комунист по убеждение? 

Разбира се че е престъпление да си комунист, защото ми затваряш границите и стреляш по мен ако искам да избягам на запад.

Тая конвенция се затрудни да я преведе човек превел много книги.

преди 26 минути, sliderum написа:

И ако определяме пола по първични полови белези и има цици и друго какво правиме?

Няма право да си избере кое да се махне ли? Ми ако не ще се подлага на операция?

преди 7 минути, Angelsing написа:

Тая конвенция се затрудни да я преведе човек превел много книги.

И ако определяме пола по първични полови белези и има цици и друго какво правиме?

които имат и двете се определят като пораснат като жени, по интересно е защо

преди 7 часа, Lumberman написа:

иноТ докладвал ли си го след въпросния му коментар за Белене

Ако го е докладвал, прави му чест. Браво Миро !

Как не те е срам да защитаваш комунисти и русофили ?

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Разбира се че е престъпление да си комунист

Така е. Комунизмът официално е обявен в България за престъпление.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.