Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 4 минути, glen написа:

не се ли изпедерастиш никога няма да се евроинтегрираш!з

:laughing4:Ето за таквиа глупости говорим :)

А от видеото на "преклонната главица" и червения промит мозък Симов, спрях да гледам някъде около .... метеори ще падат, танкове е ни газят...с фалшификации, с извънредно положение... ще НАЛОЖАТ тази конвенция :laughing4:

Споменава се и срещата в университета.. и как било разгром над  "джендърите" ... 99 % са против ... и т..н. Ако визира това видео :

https://gospodari.com/mobile/разпалена-жена-праща-видни-личности-в-седалищните-части-на-майките-им-заради-истанбулската-конвенция-videom137431.html

Е аз няма какво да добавя.... То е очевидно кой се излага и кой му хлопа дъската.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Важното е че нямаш деца !

Бих казал: "Добре е, че няма деца." Понякога естественият подбор си знае работата. Не съм от любителите на евгениката и социалното инженерство, обаче мисля, че е положително, че хора с такива "ценности" се самоунищожават. Миро само в децата си не беше се клел лъжливо, ама то като ги няма... Но никога не е твърде късно, да потърсиш промяна, за някои хора. Има и такива, които са beyond the point of no return, по свой избор.

И не, miro20, не сме всички джендъри. Джендърите са съвсем друга категория и се пробват нас да приобщят, за легитимност, да станем едни от тях. И то щото ние не ги приехме, и не можаха да се поберат в двата пола, та трябваше да измъдрят друга категория. Да си я пълнят! Ако се чувстваш "джендър", може и ти там да се поместиш. Ще имаш все добра компания!

Само да добавя и един поздрав и благодарност към всички, които допринасят реално към темата (троленето и празните приказки не се броят). Независимо от нечии презрителни изказвания, човек има какво да научи. Хубаво е, че светът не е пълен със и направен от тролове и техни сродни.

преди 1 час, miro20 написа:

Който се е изпедерастил, нищо няма да го върне

Това личен, или житейски, опит споделяш?  :P

Spoiler

Не съм се кълнял, и няма за какво да се кълна :) Вие сте тези които "проклинате в гробове, деца " и т.н. Но нали знаеш... те тези  приказки се връщат понякога като бумеранг.

Злобей си :) Специално за теб отново :

преди 34 минути, Lumberman написа:

И не, miro20, не сме всички джендъри. Джендърите са съвсем друга категория и

Ето че грам хабер си нямаш и ти и другите за какво е "джендър" , какво е конвенцията.

Банално вече .

преди 11 минути, sliderum написа:

Това личен, или житейски, опит споделяш?  :P

Айде и тоя.... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Ето за таквиа глупости говорим

прави впечатление,че гей лобито доста агресивно обяснява на хората как нямат право на мнение, колко са изостанали, колко са прости, как е по Европата, а повечето хора в България считат джендърите за болни и гнусни извратеняци и като такива, джендърите ще си останат винаги отхвърлени от обществото изроди със или без конвенция!също прави впечатлението,че това гей лоби проявява нетърпимост към нормалните хора,и обратно-хората проявяват търпимост към извратените,стига да не си навират извратеноста на показ особенно когато е пред деца!

преди 3 часа, miro20 написа:

Победа, другари ! Венсеремос . 

Другарю проводник на джендър идеологията, теб те е яд че няма да можеш да си сложиш сутиен на плажа без да ядеш бой.

преди 15 минути, glen написа:

прави впечатление,че гей лобито доста агресивно обяснява на хората как нямат право на мнение, колко са изостанали, колко са прости, как е по Европата, а повечето хора в България считат джендърите за болни и гнусни извратеняци и като такива, джендърите ще си останат винаги отхвърлени от обществото изроди със или без конвенция!също прави впечатлението,че това гей лоби проявява нетърпимост към нормалните хора,и обратно-хората проявяват търпимост към извратените,стига да не си навират извратеноста на показ особенно когато е пред деца!

A ! Точно. Именно за такива глупости говорим.

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Другарю проводник на джендър идеологията, теб те е яд че няма да можеш да си сложиш сутиен на плажа без да ядеш бой.

Голем си ! "Евала как му го каза ! " Я да видим колко "мъже" ще те лайкнат.  :) :)

Ето че грам хабер си нямаш и ти и другите за какво е "джендър" , какво е конвенцията.

Банално вече .

Май пак ще е нашата дума срещу твоята, а твоята дума е много тежка, както всички знаем. Иначе по наглост няма кой да те бие, това ти го признавам. Как продължаваш да пишеш не просто глупости, а наглости, че си и вярваш! Хабер си имал... Миро, ти имаш ЗЕРО рейтинг, батка! Защо въобще си мислиш, че някой ще ти уважи мнението? Или викаш, стотинките да дрънкат. Толкова за тебе, и това и е много. Къде изчезна Джугашвили? Да не са го банирали и него по твои доклади?

преди 2 часа, glen написа:

също прави впечатлението,че това гей лоби проявява нетърпимост към нормалните хора,и обратно-хората проявяват търпимост към извратените,стига да не си навират извратеноста на показ особенно когато е пред деца!

И ще ми се правят на засегнати, морално превъзхождащи ни - в канала с всичките им "ценности"! Но те затова ги избират такава революционна маса, не е случайно. Миро не е единичен случай. Революционни мекотели и наглеци. Ако съпротивата е от мекотели, току-виж им се получила революцията. Но може би най-голяма тежест пада върху онова неразбиращо и нехаещо мнозинство, което спи и сънува розови сънища, и вярва на онези, които го забаламосват с приказки за това колко "добра" и "необходима" била конвенцията. Такива хора си заслужават да отгледат деца-джендъри. Жалко за децата.

Миро, помни ми думите, и вашето време ще дойде, ще се избършат с вас и ще ви захвърлят като мръсна пачавра, използват ви, ама дълбоко в душата си ви презират. А гейовете ще изгубят благоволението и търпеливостта на мнозинството, защото гътнат ли мнозинството и наложат ли своите "ценности", за тях вече няма да има кой да се застъпи. Елитът не ще ги брои за живи. Такива полезни идиоти ги отстраняват с контролни куршуми, а продажниците... те са още по-жалки. Просто не ви знам какво градите, на какво се надявате? Въобще дори човек да има пари и положение в един гнил и разлагащ се свят, то какво ще го ползват? Или викаш и вие като сте гнили и не ви прави впечатление?!

на 3/9/2018 в 23:16, miro20 написа:

Къде видя "партийна повеля" бре :) Виждам че и нищо не си разбрал за "информирания избор" за който говоря. За теб е важно "желанието" . т.е.  типична червена тактика - напомпай електората с пропаганда и лъжи, и после прави "референдум"  за тези напомпани лъжи и пропаганда. И както за АЕЦ да кажеш - ето народа иска. Без да му обясниш каква е цената, какви са сметките, какви са усовията в енергетиката.

Затова и бързате сега от БСП, докато е "горещо желязото". Докато народа е увлечен на пика на пропагандата и напомпените лъжи.

...

Зациклил мирко върху БСП и това си повтаря. Ей, аланкоолу, тук пишат и безпартийни. Без партийни пристрастия. Скрий се някъде с този тип заблуди.

...

Съжалявам, аз такива "референдуми" , не мога да приема.

...

Кой беше ти, че не се сещам?

...

Не знам аз колко съм елементарен, но ти не правиш разлика между  Конституционен съд, и "касационен".

Какво трябва да говорим повече :)   Не било компютри, било компоти .... :)

...

Точно толкова си и елементарен. Хванал си се за погрешното изписване, а не за посланието... Слънцето ми то мамино :D

преди 8 часа, miro20 написа:

...

И пак да се повторя.... всички сме джендър. Ако не си "джендър" означава че нямаш вид/род или както искаш си го превеждайте :)

Глей ся как лъжеш хората! Ние не сме джендър, както се опитваш да ни агитираш, а имаме пол! Думите в българския език имат род! Разликата е от небето до земята...

преди 57 минути, darkterminal написа:

Глей ся как лъжеш хората! Ние не сме джендър, както се опитваш да ни агитираш, а имаме пол! Думите в българския език имат род! Разликата е от небето до земята...

Нонсенс .

Прекрасно доказателство какво изумително неразбиране на думата "джендър" се шири, и какви "дискусии" на база това не знание . :)

преди 1 час, darkterminal написа:

Хванал си се за погрешното изписване, а не за посланието...

Разберах че първо - не правиш разлика между конституционен и касационен съд, второ, че не знаеш и думата "джендър".

Зациклил мирко върху БСП и това си повтаря. Ей, аланкоолу, тук пишат и безпартийни. Без партийни пристрастия. Скрий се някъде с този тип заблуди.

Разбира се. Защото те са в момента флагмана на тази истерия и криви послания, които такива като теб попиват ли попиват .И разбира се, защото именно те са прекрасен пример за политическа проституция, наглост, изявращение и всичките онези епитети.

Не може до миналата година да питаш ГЕРБ "кога по скоро ще бъде приета конвенцията" , а днес , след определено активиране от едни други чужди модератори, да се обърнат ама точно обратно.

Не виждам защо "д а се крия" заради тези не заблуди, а ФАКТИ. Ако не ти изнасят, твой си проблем, не мой :)

преди 5 часа, Lumberman написа:

Защо въобще си мислиш, че някой ще ти уважи мнението?

Мнението ми се уважава. Особенно в реалния живот . Което на вас със сигурност ви липсва. Това че няколко хейтъра и трола  си "лайквте" простотиите и гаменщините, не  ви прави нито "аргументирани, нито  "представителна извадка".

преди 5 часа, Lumberman написа:

Миро, помни ми думите, и вашето време ще дойде, ще се избършат с вас и ще ви захвърлят като мръсна пачавра, използват ви, ама дълбоко в душата си ви презират.

Трудно ми е да помня всичките простотии и заяжданиици които бълваш срещу мен. То не бе проклинане в гробове, в деца, продажни мръсни пачаври, полезни гнили идиоти, и т.н..

Относно "бърсането" , пропагандата и в момента ви използва . Не ми помни думите, защото това не е в  някакво евентуално бъдеще, а сега и в момента.

Примери за гейове и практики които не са от държави с конвенцията, но представяни като резултати от приемане на конвенцията, спекулативни и извадени от контекста примери за "инструкции за маструбиране на пеленачета" , което в реалност е съвсем друго, "аргументи" от "гъделнюз, скандално, и т.н...

Не се ли усещате ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не може до миналата година да питаш ГЕРБ "кога по скоро ще бъде приета конвенцията" , а днес , след определено активиране от едни други чужди модератори, да се обърнат ама точно обратно.

Е що да не може ?
Ти ли не даваш ?
Ами той Боко рапона си е стар комунистически другар на тези от БКП-БСП, член на партията им.
Ходи на поклонения на паметника на бае Тошо диктаторът. Бил му е даже лична охрана, при това след като го свалиха 1989г.
Боко си е по душа комуняга и неговите предишни другари комуняги си го ебават по техните традиционни начини.
Първо го подлъгват че ще гласуват педофилията да мине, после му начукват един джендърски чатвъртит баш кога не очаква и така. Кой му е виновен, че той има вяра на другарката Курнелия която е била посиняла по едно време с цел да се уреди с изгодна приватизация ?
Или викаш седерасите сега като ги изгониха от сградата на ул. Раковска, газ пикаете и се мятате като риба на сухо.

Много обичам тролската етика: дори когато бесепарите са заели добра позиция, което рядко им се случва, той пак взел под вола теле да търси. Вместо да ги похвали. Може пък да разбрали за какво иде реч с тая конвенция. Което на някои други, уж по-извисени умове никога не им се отдава. Когато не са прави, гълчи ги, че сбъркали. Когато са прави, припомни им предишните грешки. Какво въобще да коментираме мировата етика? И после ме обвинява, че съм пуснал тема за него - ами като превзема тъй или иначе дискусиите с присъствието си, и хората не могат да дискутират по същество заради него, защо да не си го дискутираме другаде, на безопасно място? Форумната администрация така и не излезе с официално становище относно премахването на темата. Не че не ни е ясно защо го направиха...

Прощавай, Миро, че не съм конкретен, ама НЕ ТИ ЧЕТА писаниците. Научил съм си урока. Нулев рейтинг не те препоръчва... пък аз гледам да не съм субективен, влияя се от хорското мнение :)

преди 6 минути, Lumberman написа:

Много обичам тролската етика: дори когато бесепарите са заели добра позиция, което рядко им се случва, той пак взел под вола теле да търси. Вместо да ги похвали.

Дискусията по тема "истанбулска конвенция" одавна се изроди в пропагандна истерия, и  както се оказа, вече дори никой не знае какво е "джендър", за какво е конвенцията, но убедително се твърди че всички са против нея :)

Затова отдавна за мен по интересния акцент е именно кой позлва темата за пи-ар и пропаганда. За съжаление няма място поговорката "под вола теле". А си е баш политическо измекярство, продажничество и поръчкова политика. г-жа Лъжа се е доказала именно в тези лупинги  .

НА изборите например, не застанаха зад Радев, но се пръкна "инициативен комитет" , който уж "няма нищо общо с БСП" , ОБАЧЕ в който комитет са бат Серго, Дърева, Йончева , Симов и т.н. и т.н. все познати  червени кадри :)

г-жа Лъжа излъга за Радев, и другаря ви Решетников от чужда лобистко-разузнаваелна служба  , откровен и учуден в прав тект си каза - да ние се срещахме с Корнелийка и обсъждахме кандидатурата.Да, ние проведохме и поръчахме на социологическа фирма проучване за подходящ кандидат... и т.н. и т.н.. И г-жа Лъжа се оплете още повече , отричайки и това.

Скандала се замете под килима, въпреки че за далеч по малки подозрения, в САЩ , например ако подобно бе се случило, щеше да има тотално измитане на тези политици.

Тук обаче наглостта им е безмерна.

Знам че не ме четеш :) Но ако се сещаш , още преди европредседателството ни, споменах че тези червено-путински структури ще вадят от ръкава скандал след скандал, и сигурно имат подготвен по план списък за псотоянно дестабилизиране в тази насока.

Темата за конвенцията /която бе приоритет за приемане на БСП, а сега е повод за плюене и отричане /  е просто пореден такъв пример, ще има и други съм сигурен. Скандала с ЧЕЗ също слагам в същата кошница.

Важното е да се клати държавата.По всяка тема, по всеки възможен начин.

Именно това е външната политическа поръчка към черените измекяри.

преди 5 часа, miro20 написа:

Дискусията по тема "истанбулска конвенция" одавна се изроди в пропагандна истерия, и  както се оказа, вече дори никой не знае какво е "джендър", за какво е конвенцията, но убедително се твърди че всички са против нея :)

Затова отдавна за мен по интересния акцент е именно кой позлва темата за пи-ар и пропаганда. За съжаление няма място поговорката "под вола теле". А си е баш политическо измекярство, продажничество и поръчкова политика. г-жа Лъжа се е доказала именно в тези лупинги 

А това тук пак ли е мнение на КУРнелия?

Цитат

Съюзът на демократичните сили (СДС) разпространи декларация срещу решението на българското правителство да предложи на Народното събрание да ратифицира Истанбулската конвенция.

Ние не можем да премълчим опасността да бъдат поставени под съмнение традиционните ценности на българското общество, за сметка на сляпо приемане на документ, където се казва, че пол означава „социално изградени роли“, въвежда се понятието „социален пол“ и се предвижда децата ни да изучават в училище „нестереотипни роли на пола““, се казва в позицията.

СДС, който е част от Реформаторския блок, предлага „добрите мерки от Истанбулската конвенция, без спорните параграфи“, да бъдат приети в националното законодателство и по този начин да бъде гарантирана защитата на жените и децата от насилие. Срещу приемането на Истанбулската конвенция се обявиха още "Обединени патриоти" и БСП.

преди 6 минути, nikssi написа:

да бъде гарантирана защитата на жените и децата от насилие

не разбирам как 13 века нашите жени и деца оцеляха без конвенция а от 3-4 седмици са застрашени до смърт?

преди 13 часа, miro20 написа:

Нонсенс .

Прекрасно доказателство какво изумително неразбиране на думата "джендър" се шири, и какви "дискусии" на база това не знание . :)

...

Думата джендър си има изрично значение. От векове! То е описано в тълковните и етимологични речници преди много години. Точно там е записано, че напоследък някои най-вече джендърски организации се опитват да вменяват ново значение на думата, изхождайки от народната етимология и особеностите на английския език.

...

Разберах че първо - не правиш разлика между конституционен и касационен съд, второ, че не знаеш и думата "джендър".

...

Разбира се, че това ше разбереш. За теб е нормално, да взимаш най-удобната за позицията ти възможност. Дори не си и помисли, може да е техническа грешка... Или по някаква друга причина... Или пък да прочетеш, останалото и от написаното да разбереш за какво всъщност е ставало дума. То е ясно де... Когато някой сочи луната, идиотът гледа в пръста...

...

Разбира се. Защото те са в момента флагмана на тази истерия и криви послания, които такива като теб попиват ли попиват .И разбира се, защото именно те са прекрасен пример за политическа проституция, наглост, изявращение и всичките онези епитети.

...

Ма какво ме интересува кой е флагмана? Аз съм си изградил мнението и позицията, без дори и да подозирам мнението на някоя си партия какво е било и какво е сега. Не следя политическия живот в България. Но съдейки по това какво мислиш за другите, се убеждавам все повече, че твоето мнение се ръководи от някакви си флагмански организации.

...

Не виждам защо "д а се крия" заради тези не заблуди, а ФАКТИ. Ако не ти изнасят, твой си проблем, не мой :)

...

Аз не съм отговорен за политическите ходове на някоя си партия. Те си имат ръководство, следващият път, когато си изнасяш фактите, адресирай ръководството, а не потребителите от форума!

преди 40 минути, glen написа:

не разбирам как 13 века нашите жени и деца оцеляха без конвенция а от 3-4 седмици са застрашени до смърт?

Правилно. Интересното е друго. Не видях никоя друга партия освен ГЕРБаЛЪ да подкрепя конвенцията и там дори не я подкрепят всички. Тук някои забрадки всякак си се стараят да изкарат как за това били виновни само бесепарите, комунягите ...все едно не са всички такива де. Та извода е такъв според мене , че платени клакьори (някои и със забрадки...) на разни НПО та и продажни политици опитват да манипулират мнението на хората по-всякакъв начин. 

Редактирано от nikssi
правопис (преглед на промените)

Аз не съм отговорен за политическите ходове на някоя си партия. Те си имат ръководство, следващият път, когато си изнасяш фактите, адресирай ръководството, а не потребителите от форума!

Много обичам да ме обвиняват за делата на БСП. То бива плиткоумие! Остава и за издънките на Борисов да ме обвинят... Ама така е - акъл море, глава шамандура.

Иначе в момента яко впрягат потенциала за максимална мозъчна промивка и атака срещу населението. Вижте само какво е дори в тоя форум. Просто как може човек да уважава онези в Брюксел след тия десет години, ей това не го разбирам. Човек или трябва да е много зле интелектуално, или да се прави на идиот. Някакви чиновници да се гаврят с цяла Европа! Просто народът трябва да бъде единен и да им размаха юмрука и никаква конвенция да не спазва, ако я приемат. Адлер88 добре го беше написал в декларацията си.

Цитат

Този антибългарски документ, приет без моето знание и съгласие,  представлява незаконен и външен ултиматум  моята вяра, ценности и традиции да бъдат анулирани и на тяхно място-въведена диктатура от либерално-джендърен тип. На свой ред конституцията и законите на Република България се подлагат на грубо потъпкване, и не само са сведени до нищожност с всички свои разпоредби за защита от насилието над личността и гражданина, но са фактически отменени в полза на небългарски граждани с психически и други отклонения. Правото ми на суверен е узурпирано. С оглед на всичко това, предвид истинския, а не декларативно заявен и лицемерен преамбюл на въпросната Конвенция, така, както аз като суверен го схващам и разбирам, не и някой друг, който си позволява да говори от мое име, свободно заявявам: Аз отхвърлям истанбулската конвенция и няма да спазвам нито една нейна разпоредба нито сега, нито в бъдеще, нито когато и да било!

Иначе младежът си изпълни мисията тука и вече месец не се е появявал. Човек на действието изглежда.

преди 26 минути, darkterminal написа:

Ами не е ли! Щом са на едно мнение, значи са го прихванали от нея...

А, така! Пак Корнелия е виновна. Пък тя от Путин го е прихванала... Да, точно - Путин, Путин е виновен! Зад всяка шумка руснак се крие :)

преди 18 минути, Lumberman написа:

Много обичам да ме обвиняват за делата на БСП. То бива плиткоумие! Остава и за издънките на Борисов да ме обвинят... Ама така е - акъл море, глава шамандура.
...

Най-лошото е, че го прави съвсем умишлено! А когато някой му се върже и му отговори грубиянски, наш мирко се прави на света вода ненапита и почва да играе ролята на обиден... Ей такива ми ти дребнички интрижки...

преди 2 часа, nikssi написа:

А това тук пак ли е мнение на КУРнелия?

ами според теб на кой е

преди 1 час, nikssi написа:

Правилно. Интересното е друго. Не видях никоя друга партия освен ГЕРБаЛЪ да подкрепя конвенцията и там дори не я подкрепят всички. Тук някои забрадки всякак си се стараят да изкарат как за това били виновни само бесепарите, комунягите ...все едно не са всички такива де. Та извода е такъв според мене , че платени клакьори (някои и със забрадки...) на разни НПО та и продажни политици опитват да манипулират мнението на хората по-всякакъв начин. 

аз видях ПЕС (СерГЕЙ)

Поздрав към всички обикновени , стандартни . А джендърите - позволява им се да напуснат бара . Както се казва , жабата да си знае гьола :  :)

.....А коя конвенция ще защити мъжете от женско насилие (за неразбралите - от психическо насилие) , дето ежечастно ни залива пряко и/или от всякакви реклами и подобни медийни продукти съвсем легално.....

Казват - днес вече нямало истински мъже ! То , и истинските жени са на изчезване ! Тези , дето само като те погледнат и ти омекват колената , пък се схващаш по други места - в главата също . Че от къде да ги има ? То се възпитава !  .......Да , де ! Момиченцето мечтае като порасте курва да стане , а момченцето - мутра !.... :lol6:

Изход има ! Джендърите вече са го измислили ! Ще се размножаваме в епруветки , ще ни присаждат чипове , разни НПО-та ще възпитават децата ни (ако ги има децата !).....Разбирате ли Ужаса на "свободата" с която ни "даряват" ? "Даряват" ни с "Матрицата"...... :(

Деца (щото само деца могат да мислят толкова елементарно) ! Някой се опитва да ви изкриви "главите".....! :angry:

Клипа по-горе не само за кеф го гледайте (не само емоционално) от горе-от горе - зяпанки , пукалки и сополивки . В дълбочина на детайлите е "скрит" смисълът на Живота - усвоява околната среда за целите на собственото си съществуване в единство - мъжкото и женското начало във вечен конфликт по между си . Няма ли конфликт - няма Живот ! Конвенцията , как се решава този конфликт - отговор не дава . Вместо Рицари и Принцеси , всичкото джендър става , а Животът умира ......

Уффф! Пак стана сложно ! Който не разбира ще каже - аба-бализми ! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.