Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 12 часа, nikssi написа:

А това тук пак ли е мнение на КУРнелия?

Мнение на СДС. Ако ми посочиш кога са си променяли като ветропоказател мнението, ще се  съглася че не е само БСП измекярска продажна партия , която ползва темата за пи-ар и клатене на държавата.

преди 12 часа, darkterminal написа:

Аз не съм отговорен за политическите ходове на някоя си партия. Те си имат ръководство, следващият път, когато си изнасяш фактите, адресирай ръководството, а не потребителите от форума!

Е именно че аз предоставям ФАКТИ за проажно , непоследователно , безпринципно поведение на партии. Към теб се обърнах единствено и само с думите "ако не ти изнасят тези факти.... и т.н. " . Нито имам претенции за мнението ти ,което уважавам,  нито дали си съглаен или не, нито те наричам продажник , зависим от организации /както ти ме  обвиняваш/  или нещо друго .

преди 12 часа, darkterminal написа:

Ма какво ме интересува кой е флагмана? Аз съм си изградил мнението и позицията, без дори и да подозирам мнението на някоя си партия какво е било и какво е сега. Не следя политическия живот в България.

Е мен пък ме интересува. Защото е показателно по измекярските партии и движения които водят тази пропаганда,  каква е "същността"  на темата. А тя е да не се дискутира по същество.  А ако не те интересуват моите акценти,  моля, не ме коментирай. Простичко е  , нали ?

преди 10 часа, Lumberman написа:

Много обичам да ме обвиняват за делата на БСП

И кой те е обвинявал за каквото и било действие на БСП ?? :)

преди 10 часа, darkterminal написа:

Най-лошото е, че го прави съвсем умишлено! А когато някой му се върже и му отговори грубиянски, наш мирко се прави на света вода ненапита и почва да играе ролята на обиден... Ей такива ми ти дребнички интрижки...

Мнение което не съвпада с вашата промита едностранна пропаганда, наричате "връзване" ? аха.

Самонавиваме си старите глупости и си водим дискусия пак върху  собствените ви измислици за Миро ? :)

Бегом нали знаете къде

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 11 минути, miro20 написа:

......

Тебе отдавна трябваше портиерът да те изрита , да не повръщаш пиян пред бара , ама той дреме на входа - това му е работата....:lol6:

Чечи, хайде по-полека, към "насилие" ли призоваваш? Моля, укроти "езика на омразата"! Хванете се, прегърнете се, целунете се, като джендъри. Недей така с "обидите" от сутринта. Човекът изказал мнение, вие как реагирате?! Никаква култура, никакви обноски? Вместо да тъжите, че няма поне още двама-трима като Миро във форума, и да им се "радваме" на четивата, вие тръгнали и против единия да роптаете и да го гоните! Срамота!

А за портиера– не само че не спи, а пази, някой да не направи забележка на повръщащия и да не поиска саморазправа с него. Ама че работа... Лошото е, че не малко нормални посетители се отказват да посещават форума, заради тия изстъпления, което са и денем, и нощем. Но това портиерът очевидно не го интересува ни най-малко. Какво ще стане ако си остане само miro20, заедно с калансув и "онзи с овцата" да дискутират? Въобще какъв смисъл има някой да си губи време тука?

Тъй че някои викат, че съживявал политическите теми - според мен ги убива, отвращавайки и отвръщайки мнозина.

ПП. А има и една приказка, която по моему е много вярна - "лошата компания покварява добрите нрави." Какво става с човек, ако прекарва толкова време в компанията му? Може ли да не се оцапа и умирише? Току-виж и той почнал да повръща.

преди 24 минути, Lumberman написа:

Чечи, хайде по-полека, към "насилие" ли призоваваш?

Само кавичките те спасяват....:)

Призовавам към мисловна хигиена . Всеки да си разчисти боклука в главата , дето ежедневно ни залива....Тук двама-трима задръстеняка се опитват да ни дават тон в живота . Задръстеняци , дето ако могат да разчистят боклука в собствените си глави , вътре нищо няма да остане...

преди 1 минута, by_chechi написа:

Призовавам към мисловна хигиена . Всеки да си разчисти боклука в главата , дето ежедневно ни залива....Тук двама-трима задръстеняка се опитват да ни дават тон в живота....

Добър призив и тъжна констатация. Аз затова съм го блокирал, и е добре от хигиенна гледна точка. Много по-добре!

Затова, хора, прекарвайте по-малко време във форума - подбирайте компанията си и четивата си!

преди 23 минути, by_chechi написа:

Призовавам към мисловна хигиена

Чудесна идея . Ако щеш вярвай, едно от нещата за които мечтая да има в този форум е именно мисловна хигиена, култура, и нормално общуване.

Е.. на някои ви е сложно тов анещо, но .... аз съм оптимист.

Spoiler

преди 25 минути, by_chechi написа:

Тук двама-трима задръстеняка се

преди 25 минути, by_chechi написа:

Задръстеняци , дето

преди 59 минути, by_chechi написа:

трябваше портиерът да те изрита , да не повръщаш пиян

Ето част от боклука... Даже няма да поглеждам по назад и в други теми стотиците примери за "повръщано и оцапано с фекалии"  боклучиви коментари и мислене.

Интересно... кои ли са задръстеняците с повръщнята ? :)   те си личат .

преди 1 час, miro20 написа:

Чудесна идея . Ако щеш вярвай, едно от нещата за които мечтая да има в този форум е именно мисловна хигиена, култура, и нормално общуване.

Е.. на някои ви е сложно тов анещо, но .... аз съм оптимист.

Покажи скритото съдържание

Ето част от боклука... Даже няма да поглеждам по назад и в други теми стотиците примери за "повръщано и оцапано с фекалии"  боклучиви коментари и мислене.

Интересно... кои ли са задръстеняците с повръщнята ? :)   те си личат .

Само до това и до толкова ли успя да стигнеш ? За другото място не достига ! Мелницата ти не може да смели твърди комати ! Пак повърна пред бара , а портиерът продължава да дреме....:)

Нищо повече не може да се очаква от теб - то е същото във всичките ти постове . ....:)

• Автор

Мадридска декларация за разбирателство, уважение и свобода

Цитат

Първата международна конференция за джендър, пол и образование срещу джендър доктрината, която набира сила в западните страни, се проведе със сериозен успех. 53 организации от 17 страни подкрепят мадридската декларация за разбирателство, уважение и свобода. Ето и пълния текст на декларацията.

Мадрид, 23 февруари 2018 г.

Така наречената „джендърна перспектива“ за пръв път е въведена в международния „дневен ред“, за да се гарантират равенството на възможностите и равенството на правата между мъжете и жените. Днес тя се е превърнала в автентична „джендърна идеология“ с цели, които са опасни за демокрацията. Джендърната идеология се използва агресивно и се е превърнала в истинска лъжа.

Експерти и учени от различни области (медицина, право, социални и политически науки), представители на неправителствени организации от целия свят и хора, които са привлечени към собствения си пол, се събраха в Мадрид, за да обсъдят стратегиите и последиците от движението на джендърната идеология. Присъстващите на конференцията достигнаха до следните заключения, които искаме да споделим с обществеността и медиите:

1. Все още предстои да се свърши много работа в стремежа към постигане на истинско уважение към всички хора в образователната система и в обществото като цяло. Образоването и в определени случаи приемането на нови закони продължават да са необходими, за да се избегне на насилието срещу деца и хора в зряла възраст заради културни, полови, физически различия (например затлъстяване или различни нарушения) или примери на полова дисфория или сексуално привличане към представители на собствения пол.

2. В нашето общество има хора, които страдат. За тях трябва да се полагат грижи и да бъдат защитавани от актове на насилие, но ние вярваме, че има повече от един подход към оказването на помощ на такива хора. Например в случаите на полова дисфория при деца някои се застъпват за спиране на техния пубертет и прием на хормони на другия пол до края на живота им. Много престижни учени и медицински изследвания обаче показват, че този подход е вреден. Трябва да се изследват други решения и е необходимо проблемите да се изучават в по-голяма дълбочина. Родителите на тези непълнолетни лица и другите, които са близо до тях, също страдат и се надяват на най-доброто решение за техните синове и дъщери. Тези деца не трябва да се използват като „човешки оръжия“ в идеологическа битка.

3. В името на свободата се елиминира свободата. Защитниците на джендърната идеология нарушават фундаменталните права и свободи под маската на подпомагане на равенството и уважение към разнообразието:

• Всеки, който не е съгласен с постулатите на движението на джендърната идеология, е цензуриран, жестоко наказван, очернян и стигматизиран като „хомофоб“, „трансфоб“ и други пренебрежителни обиди. Свободата на мнение и научните дебати се цензурират. Много хомосексуални хора са били и продължават да бъдат жертви на движението на джендърната идеология. Дори медиите се предават пред ЛГБТИ групите, защото се страхуват от икономическите последици, които може да ги сполетят заради изразяването на неодобрение на лобито на джендърната идеология.

• Закони, които евфемистично са определени като насочени „срещу дискриминацията на базата на сексуалната ориентация, сексуалната идентичност или изразяването на полово-ролеви и сексуални характеристики“, в действителност са опити за установяване на монолитно мислене по въпроси, по които трябва да надделяват свободата на мислене, на мнение и на дебати. В Испания пример е закон за ЛГБТИ, подкрепян от лявата политическа партия „Подемос“. Той цели да налага икономически глоби, лишаване от свобода и други наказания за престъплението да не си съгласен с подхода на движението на джендърната идеология към терапията на деца с полова дисфория. Някои от тези терапии днес се смятат за „малтретиране на деца“ дори в страни, които отдавна ги прилагат. Освен това тези закони предлагат задължителна индоктринация на малолетни по въпроси като сексуално разнообразие, семейно разнообразие и полова дисфория. Те искат да гарантират възможността човек да може да избира собствения си пол без никакви трудности, дори и по отношение на деца на 5- до 8-годишна възраст. Тази псевдонаучна индоктринация противоречи на правото на родителите да възпитават децата си в съответствие със собствените си ценности. Ценностите им не са нито дискриминационни, нито насилнически – те просто са различни от онова, което искат защитниците на джендърната идеология.

3. Първата международна конференция по социалния, биологичния пол и образованието обяви истината по сложни теми, свързани с болката и преживяванията на реални хора.

Ние сме сигурни, че истината ще помогне за облекчаването на страданието. Искаме да защитим правото на децата да не бъдат манипулирани и индоктринирани от джендърната идеология. Искаме да защитим правото на родителите да възпитават децата си в свобода. Искаме да защитим правото и отговорността на учените да работят и да публикуват изследванията си, без да бъдат ограничавани от закони, забраняващи публичното оповестяване на информация по определени теми. Тези учени вършат своята работа и търсят истината. Джендърната идеология не е начинът да се справим с половата дисфория и с другите свързани с човешката сексуалност проблеми. Под маската на решаване на проблем защитниците на джендърната идеология искат да налагат визия с идеологически корени.

4. Публично осъждаме стратегията на лобито на джендърната идеология, която включва измама и принуда. Още по-притеснително е, когато този „дневен ред“ се облича в закони, които институционализират преследването и ограничаването на свободата на словото, които забраняват на здравните професионалисти да изразяват мнението си или да лекуват пациентите си, и които налагат в училищата некоректно виждане за сексуалността. Нещо още по-лошо: обмисля се законодателство, което ще преследва родителите, отказващи да вървят по пътя на джендърната идеология. Пред лицето на тези заплахи Първата международна конференция по социалния, биологичния пол и образованието запазва надеждата и вярата в силата на истината, науката, демокрацията и свободата на словото.

5. И накрая: апелираме към гражданското общество и насърчаваме както организациите, така и отделните хора активно да защитават онези, които са цензурирани от движението на джендърната идеология. Всеки може да е пазител на свободата на словото с помощта на съществуващите в здравата демокрация инструменти. Това е необходим компонент, за да се гарантира, че тираничните характеристики на джендърната идеология няма да просперират. В крайна сметка необходимо е да изискваме уважение към онези, които страдат, и да гарантираме свобода на тези, които могат да им помогнат.

Превод: Людмила Андреева

Браво!

преди 2 часа, miro20 написа:

Мнение на СДС. Ако ми посочиш кога са си променяли като ветропоказател мнението,

Те седесарите вече умряха, няма ги !
Било каквото било.
Останаха само парите на Сорос да ви поддържат с финансови инжекции, тези които сте на хранилка в неговите НПО-та.
Абе миро ти в кое точно НПО си ?

преди 2 часа, by_chechi написа:

Всеки да си разчисти боклука в главата , дето ежедневно ни залива....

Покажи с личен пример ти как го правиш това разчистване от твоята глава.

преди 9 часа, by_chechi написа:

Само кавичките те спасяват....:)

Призовавам към мисловна хигиена . Всеки да си разчисти боклука в главата , дето ежедневно ни залива....Тук двама-трима задръстеняка се опитват да ни дават тон в живота . Задръстеняци , дето ако могат да разчистят боклука в собствените си глави , вътре нищо няма да остане...

And why beholdest thou the mote that is in thy brother's eye, but perceivest not the beam that is in thine own eye?

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Те седесарите вече умряха, няма ги !
Било каквото било.

Не съм ги споменал аз, а просто отговорих дали те или други партии са си променили така мнението , както измекярите от БСП по темата.Може и да съм пропуснал, и ако има такива, пак дакажа, ще се коригирам че не само БСП са измекярски продажни партии .

:)

И не, не съм никакво НПО :) А човек със самостоятелно мислене и разбира се, с лично мнение и  предпочитания в политиката.

преди 9 часа, by_chechi написа:

Само до това и до толкова ли успя да стигнеш ? За другото място не достига ! Мелницата ти не може да смели твърди комати ! Пак повърна пред бара , а портиерът продължава да дреме....:)

Нищо повече не може да се очаква от теб - то е същото във всичките ти постове . ....:)

Чечи... погледни се в огледалото самия ти какво бълваш и какво генерираш :) Аз ш мълча :)

преди 15 часа, miro20 написа:

.....Аз ш мълча :)

:)Пак без да мислиш , ръсиш глупост след глупост ! :)

Бас слагам на каквото си поискаш ! Това за теб е невъзможно постижение ! Същото е като да мислиш със собствеената си глава - от празни приказки ред не ти идва да мислиш.....:lol6:

``Ми к`во пък ?! Нека се случи ! Алилуя ! :)

Ха дано , ама на дали ! Ти си неоспоримо доказателство , че Бог няма.....! :lol6:

Spoiler

преди 31 минути, by_chechi написа:

:)Пак без да мислиш , ръсиш глупост след глупост ! :)

Бас слагам на каквото си поискаш ! Това за теб е невъзможно постижение ! Същото е като да мислиш със собствеената си глава - от празни приказки ред не ти идва да мислиш.....:lol6:

``Ми к`во пък ?! Нека се случи ! Алилуя ! :)

Ха дано , ама на дали ! Ти си неоспоримо доказателство , че Бог няма.....! :lol6:

Ко речи чечи ?? :)

Ах да... сетих се.. нямам капацитет, не ми е дадено да знам, бла бла бла...

Тези офтопици нали знаеш за къде са ?

За всички  обсебени пристрастени фенове.

преди 1 час, ncl написа:

Какво излиза в крайна сметка? Хем искат да са равни, хем искат специално отношение...

ГЕРБ-аджиите не се отказват, някои равни, други по-равни:

https://www.blitz.bg/kriminalni/tsacheva-razvrtya-sekirata-losho-se-pishe-na-svalyachite-koito-debnat-zheni_news586413.html

Цитат

„Преследването и дебненето на жена да стане престъпление. Това решение обмисля държавата“, обяви правосъдният министър Цецка Цачева на форум за борбата с насилието над жени.

По данни на правосъдното министерство една четвърт от убийствата на жени след насилие са били от брат, син, внук или друг близък роднина на жертвата. Затова държавата работи по законодателни промени, които да позволят повече внимание при превенцията да се насочва към роднините.

Обмисля се психологическият тормоз също да се приеме за престъпление и жертвата на насилие ще бъде информирана, когато насилникът излезе от затвора. Според данни на Еврокомисията 225 млрд. евро годишно са разходите в отговор на насилието.

Значи ако някой преследва или "дебне" жена, той е престъпник, но ако дебне или преследва мъж или дете, не е? Така ли? Това ли е равенството пред закона? И как точно ще се докажат тия работи? И как ще стане тая превенция? Да вземат да монтират по една камера във всеки дом? Да се насърчават доносите? Държавата да присъства във всяко семейство и да бъде арбитър? То да бяха читави, а те мутри и престъпници обяздили държавата. Затова конституцията трябва да ги озаптява такива, но те не я зачитат.

Тия хора всячески се стремят на направят така, че мъж да не се доближава до жена, заради риска да влезе в затвора. Като в Швеция с изнасилванията. Там жените могат да си правят с мъжете каквото поискат и да ги вкарат в затвора, уж заради сексуален тормоз, изнасилване и прочие. Това чучело Цачева много ми напомня на една друга... със забрадка. От едно люпило безпросветно са. Гавра с правосъдието е да сложат такава персона начело.

Съгласен съм - Преследването и дебненето на жена да стане престъпление. - ако тя се оплаче и преследвачът е предупреден да не го прави.
Обаче, трябва едновременно да стане престъпление и преследването на мъж , ако той се оплаче и преследвачката е предупредена да не го прави.
Има една болест ходеща повечето по женорята изразяваща се в следното. Внушава си Ганка че нейният доктор е влюбен в нея и започва да му съсипва живота от преследване. А той човекът си е женен и хич няма никакво желание дори да оправи за спорта Ганка.

• Автор
преди 31 минути, Белгиеца написа:

Съгласен съм - Преследването и дебненето на жена да стане престъпление. - ако тя се оплаче и преследвачът е предупреден да не го прави.
Обаче, трябва едновременно да стане престъпление и преследването на мъж , ако той се оплаче и преследвачката е предупредена да не го прави.
Има една болест ходеща повечето по женорята изразяваща се в следното. Внушава си Ганка че нейният доктор е влюбен в нея и започва да му съсипва живота от преследване. А той човекът си е женен и хич няма никакво желание дори да оправи за спорта Ганка.

Никой не преследва и не дебне друг човек без причина, освен ако не страда от някакво психическо заболяване.

Според мен преследването и дебненето на друг човек, независимо от възрастта и пола трябва да бъде обявено за престъпление.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

преди 21 минути, Мойра написа:

Никой не преследва и не дебне друг човек без причина, освен ако не страда от някакво психическо заболяване.

Според мен преследването и дебненето на друг човек, независимо от възрастта и пола трябва да бъде обявено за престъпление.

Не е психическо заболяване, а друг вид себеизразяване, подобно на различните сексуални ориентации. Схващате ли?

Иначе наистина да следваш или дебнеш друг човек, без негово съгласие, си е нахлуване в живота му и в жизненото му пространство. Полицията между другото прави понякога същото, следи и дебне хора дори без съдебно постановление (основание, може и да бъркам термина). И тя следва да бъде уличена в престъпление. А вече какво трябва да е наказанието, как да се определи? Малко като с психическия тормоз ми се вижда тая работа? Някой бива повлиян повече от друг, има голяма доза субективност в количеството причинен тормоз. Според мен наказанието трябва да е правопропорционално на щетата, която човек е причинил. Но ако примерно си преследвал някого без нищо да му направиш, с какво ще те накажат? Нагледал съм се на всякакви измислени наказания, нямащи нищо общо с естеството и размера на престъпленията. Или примерно осъденият да плаща глоба на държавата, не на ощетения.

Но проблемът тук е, че искат да поставят някои в привилегирована позиция чрез закона (в случая жените). Нека законът бъде еднакъв за всички.

преди 3 минути, Lumberman написа:

Но ако примерно си преследвал някого без нищо да му направиш, с какво ще те накажат? 

Ще те викнат един път като се е оплакало преследваното лице, ще се подпишеш че си предупреден и си разбрал, че следващият път те пращат пред съдията ако продължаваш да го преследваш. 
И няма нужда да си се доближавал или пипал даже, достатъчно е че го преследваш и заминаваш зад решетките.
Те така.

Уау, уау, уау!

https://www.actualno.com/society/gotvjat-po-tejki-nakazanija-za-domashno-nasilie-presledvaneto-na-jeni-syshto-shte-e-prestyplenie-news_664890.html

За съжаление не мога да пусна цитат, но прегледайте статията. Обмисля се психологическия тормоз да се приеме за престъпление (което е толкова разтегливо понятие, че няма накъде); било възможно промените да касаят обиди и поставяне във финансова зависимост. По думите на Цачева.

Имайте предвид, че примерно ако мъжът работи, а жената не работи, а гледа децата в къщи - това може да бъде изтълкувано като поставяне/държане във финансова зависимост  на жената от мъжа ѝ. Следователно .мъжът да носи наказателна отговорност. Тия хора си оплитат кошницата за тотален рекет над семействата. Понеже гризнаха дървото с обществената реакция спрямо ИК, сега гледат да пробутат вариант "Б" законодателството. Нямат спирка, ей!

• Автор

Преследването и дебненето е психически тормоз, който в много от случаите е по-страшен от физическия, изпитала съм го.

Само да добавя, че бях чул от първа ръка за случай, в който жена напуснала мъжа си го осъдила за "тормоз с био храни". Съвсем сериозно! Мъжът купувал само био и това я депресирало...

Когато има тормоз, неоправдан, нека има и наказания. Но нека не ми въвеждат двусмислени и разтегливи закончета, и да правят с тях каквото си поискат... съответно да наказват по доноси, които лесно може да се спретнат.

• Автор
преди 1 минута, Lumberman написа:

Уау, уау, уау!

https://www.actualno.com/society/gotvjat-po-tejki-nakazanija-za-domashno-nasilie-presledvaneto-na-jeni-syshto-shte-e-prestyplenie-news_664890.html

За съжаление не мога да пусна цитат, но прегледайте статията. Обмисля се психологическия тормоз да се приеме за престъпление (което е толкова разтегливо понятие, че няма накъде); било възможно промените да касаят обиди и поставяне във финансова зависимост. По думите на Цачева.

Имайте предвид, че примерно ако мъжът работи, а жената не работи, а гледа децата в къщи - това може да бъде изтълкувано като поставяне/държане във финансова зависимост  на жената от мъжа ѝ. Следователно .мъжът да носи наказателна отговорност. Тия хора си оплитат кошницата за тотален рекет над семействата. Понеже гризнаха дървото с обществената реакция спрямо ИК, сега гледат да пробутат вариант "Б" законодателството. Нямат спирка, ей!

Ако мъжът постоянно натяква на жената, че той я издържа, държи се обидно към нея, това наистина е психически тормоз.

преди 9 минути, Lumberman написа:

За съжаление не мога да пусна цитат, но прегледайте статията. Обмисля се психологическия тормоз да се приеме за престъпление (което е толкова разтегливо понятие, че няма накъде); било възможно промените да касаят обиди и поставяне във финансова зависимост.

Ами това е добре, трябва само да е валидно и за мъжете когато са жертви.
Хора като мен, които разбират от междуличностни отношения, знаят че мъжкараните са опитват да се омъжат за женчовци и ги тормозят после. В квартала има една словакиня мъжкарана, отишъл един даскал по френски да преподава 1 година в Словакия и тя там го набарала и си го гушнала за съпруг. Идва с него и почва работа като преводачка в Люксембург. Оня не се усеща кво го чака и ѝ прави две деца. След първото оная словакинята довежда майка си тук и ѝ плаща тя наема на малък апартамент в който да живее. Понеже французинът не я приема в тяхната къща. И така докато порасна второто дете на около 3-4 годинки и словакинята го изгони французина и сега тя е в къщата ( не е изплатена на банките още, не е била на французина заедно са я купили ) , а оня женчо е под наем в стара сграда в малък апартамент.
Ето ти жертва мъж женчо, прецакан жестоко от мъжкарана.

преди 14 минути, Мойра написа:

Ако мъжът постоянно натяква на жената, че той я издържа, държи се обидно към нея, това наистина е психически тормоз.

На практика е доста по-сериозно това което се случва, ама няма да го обяснявам, да не вземе да го прочете Цецка и го добави в новите закони. Е, ако Боко ми плати 10000 евро може да им подшушна това онова, щото те са доста ограничени с Цецка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.