Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 2 минути, sliderum написа:

даже и ти ще станеш вълк наравно с вълците

И ще вие в ми бемол мажор

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

И ще вие в ми бемол мажор

аха, не случайно е заврян зет в Белгия, отишъл е на пари :D

• Автор
преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

152129459293752.jpg

Ако някому не допада външния вид на Иво Димчев, да си затвори очите и просто да слуша.

Този човек не е престъпник, докато Кузов Е!

преди 5 часа, Мойра написа:

Този човек не е престъпник

Това че не е задържан и съден(ако наистина не е задържан и наистина не е съден(и осъден)) не е гаранция че не е извършвал престъпления. Просто ние не сме осведомени по въпроса.

• Автор

Протести срещу джендър идеологията и Истанбулската конвенция: Не на Содом и Гомор в училищата!

Протестите ще продължат и ще стават все по-многолюдни, докато не постигнат целта си.

преди 1 час, Мойра написа:

Протести срещу джендър идеологията и Истанбулската конвенция: Не на Содом и Гомор в училищата!

Протестите ще продължат и ще стават все по-многолюдни, докато не постигнат целта си.

Я да цитирам и аз от лика ти :

Цитат

В детските градини и училищата обясняват на децата, че могат да си променят пола, ако не се чувстват добре в тялото си. В часовете по сексуално обучение децата се учат, че между мъжът и жената има цял спектър от състояния, които могат да си изберат! А родителите дори не могат да се противопоставят, защото могат да бъдат арестувани за дискриминация и нарушаване на правата на детето или в по-често срещания случай- децата се отнемат и се предават на джендър-политкоректни приемни семейства. В редица държави индокринацията за смяна на пола се извършва не само въпреки желанието на родителите, но дори без тяхното знание.

През 2016 г. се стигна до масови протести на родители в Германия, където в някои области е прокарано сексуално обучение. Техните лозунги са: „Спрете джендър идеологията!”, „Училищата искат да заличат брака!”, „Притискат децата да стават гейове!”

В резултат от часовете по „сексуално обучение” в Британска Колумбия, Канада, при нормално 1-2 % хора с полови отклонения процентът е нарастнал до 19 % сред учениците. Отворени са редица клиники за смяна на пола, които третират деца. На децата в детската градина и в училище им се обяснява, че ако не се чувстват „добре в тялото си, могат да променят това. Мастити професори забогатяват от това да дават „свободен избор” на децата. От 11 годишна възраст на децата се инженктират „блокери на пубертета”, за да не се развият полово, а когато станат на 15 год. започват да им дават крос-хормони за смяна на пола. Това е насилие над децата.

Процентът самоубийства сред транс-джендърите е огроменЗащото с хормони не може да се промени полът на човек. Той е закодиран в ДНК-то! Според mirror.co.uk петдесет деца на седмица се изпращат да се консултират със специалисти в клиники за промяна на пола, защото са “недоволни от тялото, в което са се родили”. Някои са едва на 4 години.

Тези на възраст 11 или повече години могат да бъдат лекувани с мощни хормони, за да се предотврати преминаването през пубертета. След като стигнат до по-зряла възраст, те могат да решат дали те все още искат да продължат с пренареждането на пола си.

В статията пише, че според специалистите, това било напълно безвредно! С блокери на пубертета не се лекувало, а се давало време на детето докато реши от кой пол е. Джендър-идеологията се разпространява насилствено, защото е придружена със законодателство, което наказва несъгласните. Всеки, който изрази несъгласие е обявяван за извършващ дискриминация. В Ню Йорк са официално признати 31 пола.

В листовка, разпространявана от Комисията по правата на човека са предвидени големи глоби за всеки, който волно или неволно не употреби правилното обръщение съобразно джендъра на човека, като това се смята за накърняващо неговото достойнство. Има и гореща телефонна линия за оплаквания. Полицията реагира незабавно в тези случаи. В същата тази листовка се казва, че ползването на обществени бани, съблекални и толалетни се извършва според джендър-идентичността на човек, а не според неговия биологичен пол. Наскоро се появи новина, че в САЩ учител е уволнен, защото е нарекъл две момичета „момичета”, а те се били обявили за джендър-неутрални.

С нас се свързаха българи, които живеят в чужбина и разказаха, че в часовете по сексуално обучение учат децата да си разменят ролите – момичета и момчета и че в Канада децата могат да преминат към процедури за промяна на пола без знанието на родителите. Според тях, по време на обучението против домашното насилие, внушават на децата че родителите са насилници и настройват децата да гледат на родителите си като на врагове.

Например, с нас се свърза варненка, живееща в Германия на която са отнели детето- 14 годишна дъщеря преди броени дни. Дошли са с полиция и са го взели без дори да разговарят с родителите. Без никакво разследване. Причината е, че майката е карала дъщеря си “насила” да си пише домашните и детето решило на инат да се оплаче на социалните служби, че се чувства зле да учи. Сега родителите не знаят нищо за дъщеря си, нито имат право да получат информация. Не знаят дали е добре, дали съжалява. Предстои им сериозна съдебна битка за да си я върнат.

Джендър образование в България се разпространява от много години, посредством фондации, които обучават педагози и педагогически съветници, както и посредством книжки, комикси и нагледни уроци за деца. От 1999 г. работи Фондация “Джендър проект в България”. Сред спонсорите са: Фондация “Отворено общество”, Съветът на Европа, базираният в САЩ Глобален фонд на жените, Националният демократичен институт и др. Фондация “Джендър образование, изследвания и технологии” организира през 2013-2017 год. конкурси “Училище без насилие и стереотипи, определени от пола”.

През 2018 е предвидено провеждане на голям юбилеен конкурс, за който директорите на училищата са информирани с писмо от 10.01.2018 г. НПО-Фондация „Български фонд зажените”, финансирана от американски джендър-фонд организира конкурс за финансиране на проекти за инициативи в подкрепа на Истанбулската Конвенция със срок 31.05.2018 г.

Ние съветваме родителите да си отварят очите и да внимават за евентуални пилотни проекти по джендър-обучение в училищата. При нас пристига много информация, както от българи в чужбина, така и от българи в България. Странно е поведението на директорите на училища, които премат всякакви инициативи на НПО, които са финансирани по т.наречените „проекти” без да проверят за какво точно става въпрос.

Например наскоро беше пусната скандална джендър-анкета в училищата, за която се разбра, че е изготвена от НПО и представена на МОН, МОН я разпраща до директори на училища, а те, без да я погледнат я предоставят на децата. Те се отнасят прекалено лежерно и безконтролно към всякакви форми на „сексуалното обучение”, което основно се използва за промотиране на джендър идеологията. Например, в двора на една известна гимназия във Варна, в която учат деца от пети клас, представители на НПО раздават презервативи на деца, включително на ученици между 11 и 13 годишна възраст.

Директорът вероятно се е доверил на гръмкото име на промотиращото НПО, и изобщо не е проверил какво се извършва. Друг родител разказа, че неговото дете, 11 год. се е оплакало, че в часове по сексуално обучение /провеждани по проект в друго варненско училище/ са ги принуждавали да поставят презервативи на макет и това дете, тъй като е отказало, е било изгонено от час.

Наистина ли си вЕрвате на тези спекулации и измишльотини ?

преди 1 час, Мойра написа:

бот

от колко годишни почват да се ебът " представители на НПО раздават презервативи на деца, включително на ученици между 11 и 13 годишна възраст"

на нас ни дадааха като бяхме 8-ми клас - учителката по биология им каза че малко са позакъснели

Днес по някое време мернах по телевизията на Болен Съдъров да показват Цецо Цветанов в компанията на лобиращи за джендър идеологията на срещата им в София.
Тия гербаджиите срам нямат, решили са да я прокарат и това си е.
Вероятно ги е заплашил Юнкер, че ще им спре парите ако не я прокарат.

А по НоваТВ даваха цял филм за две лесбийки дето искат да сключат първия еднополов брак.

Ако не искате джендър идеология трябва да се вдигнете на въстание, иначе си губите децата и няма да имате внучета.
Те така с Боко и неговата партия ГРОБ.

преди 47 минути, Без умствен капацитет написа:

бот

от колко годишни почват да се ебът " представители на НПО раздават презервативи на деца, включително на ученици между 11 и 13 годишна възраст"

на нас ни дадааха като бяхме 8-ми клас - учителката по биология им каза че малко са позакъснели

И на мен са ми раздавали, не помня в кой клас. А на един етнос трябва да му раздават в детската градина. Въпросът е какво правят тези НПО-та в училищата, какво пропагандират и в какъв контекст накрая ги раздават тия презервативи? Защото предвид идеите им за "сексуално образование" на деца още от яслите, сигурно ще почнат да раздават и дилдота... на момченцата и такива с колани на момиченцата. НПО-та нямат място в българските училища, нито разни организации с неясни, или ясни, но ужасяващи цели, не трябва да бъдат допускани до деца.

Не ми е ясно сам към кой "бот" се обръщаш. В тази тема и няколко други, ботът е един и си следва партийните директиви, а ти си неясен и не особено членоразделен поддръжник. Като Робин на Батман.

преди 16 минути, RagnerBG написа:

И на мен са ми раздавали, не помня в кой клас. А на един етнос трябва да му раздават в детската градина. Въпросът е какво правят тези НПО-та в училищата, какво пропагандират и в какъв контекст накрая ги раздават тия презервативи? Защото предвид идеите им за "сексуално образование" на деца още от яслите, сигурно ще почнат да раздават и дилдота... на момченцата и такива с колани на момиченцата. НПО-та нямат място в българските училища, нито разни организации с неясни, или ясни, но ужасяващи цели, не трябва да бъдат допускани до деца.

Не ми е ясно сам към кой "бот" се обръщаш. В тази тема и няколко други, ботът е един и си следва партийните директиви, а ти си неясен и не особено членоразделен поддръжник. Като Робин на Батман.

Мойра е бот

това става с съгласието на МОН, инспектората в града и съответния директор, не говориш с факти а в бъдеще какво може да стане, ми ако не стане както казваш - мнението ти е малко тролско, дори много

аз съм Бисквитеното чудовище от улица сезам

преди 2 часа, Мойра написа:

Цитат
Тези НПО действат и за промяна на номенклатурата на болестите и за изключване на половите отклонения от редицата на психическите отклонения, както е по настоящем. Дори в Уикипедия, в определението за “пол” се е настанила джендър-идеологията. Там се говори за социалния пол. А вторичните полови белези са зададени като “обичайно характерни” за жените или мъжете. Тоест- обичайно, но не напълно. Джендър-идеологията учи децата от 5 год.възраст, че полът на човек е функция на съзнанието, а не на биологични фактори, че е въпрос на виждане, самооценка и чувстване на човека. Тя се разпространява в страните, подписали Истанбулската конвенция, чрез задължителните часове по сексуално обучение, както и по време на обучение срещу домашното насилие още от детската градина.

В детските градини и училищата обясняват на децата, че могат да си променят пола, ако не се чувстват добре в тялото си. В часовете по сексуално обучение децата се учат, че между мъжът и жената има цял спектър от състояния, които могат да си изберат! А родителите дори не могат да се противопоставят, защото могат да бъдат арестувани за дискриминация и нарушаване на правата на детето или в по-често срещания случай- децата се отнемат и се предават на джендър-политкоректни приемни семейства. В редица държави индоктринацията за смяна на пола се извършва не само въпреки желанието на родителите, но дори без тяхното знание.

Дано хората, които имат акъл, да покажат, че и бдят за това, което се случва. Не знам кое е по-извратено - самите сексуални отклонения или мазното пропагандиране на пропадналата им идеология. И докато българите негодуват, шведите и други западняци приветстват. Миро, няма ли да се съберете една шепа джендъри и да сформирате едно задушевно контра-протестче, така да уязвите хората и да подкрепите каузата за насилствено индоктриниране на децата в училищна и предучилищна възраст относно нетрадиционните сексуални ориентации и смяната на пола? Ама без полиция, ако може.

Цитат
В резултат от часовете по „сексуално обучение” в Британска Колумбия, Канада, при нормално 1-2 % хора с полови отклонения процентът е нарастнал до 19 % сред учениците. Отворени са редица клиники за смяна на пола, които третират деца. На децата в детската градина и в училище им се обяснява, че ако не се чувстват „добре в тялото си, могат да променят това. Мастити професори забогатяват от това да дават „свободен избор” на децата. От 11 годишна възраст на децата се инжектират „блокери на пубертета”, за да не се развият полово, а когато станат на 15 год. започват да им дават крос-хормони за смяна на пола. Това е насилие над децата.

Процентът самоубийства сред транс-джендърите е огромен

И това е само началото. Не всъщност има и предистория - феминизъм, еманципация, контрацептиви, HIV, ваксини и прочие. Но за капак, "най-добре им смени пола и чакай поколение". Щом и Бил Гейтс се зае активно с намаляване на населението... И въпреки всичко насила хубост не става. Трябва и съучастие от страна на жертвите.

Цитат
Джендър образование в България се разпространява от много години, посредством фондации, които обучават педагози и педагогически съветници, както и посредством книжки, комикси и нагледни уроци за деца. От 1999 г. работи Фондация “Джендър проект в България”. Сред спонсорите са: Фондация “Отворено общество”, Съветът на Европа, базираният в САЩ Глобален фонд на жените, Националният демократичен институт и др. Фондация “Джендър образование, изследвания и технологии” организира през 2013-2017 год. конкурси “Училище без насилие и стереотипи, определени от пола”.

Нека не забравяме имената и физиономиите им. Всичките май са руски кат' ги гледам.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Днес по някое време мернах по телевизията на Болен Съдъров да показват........

По тая телевизия мног неща "показват" , обикновенно спекулативно поднесени , и "правилно" смелени. :)

А по НоваТВ даваха цял филм за две лесбийки дето искат да сключат първия еднополов брак.

Дали ще ги показват или не, никой не може да каже как да се намали процента нестандартни хора.

Това през вековете не са го решили, нито в  древна Гърция, нито Хитлер.... та сега ли ?

И преди и днес, и утре за съжаление, ще има такива,  въпроса е да има нормално отношение от ВСИЧКИ, и яснота в обществото.

Ако не искате джендър идеология трябва да се вдигнете на въстание, иначе си губите децата и няма да имате внучета.

Ето за такива клишета говорим.

преди 2 часа, miro20 написа:

И преди и днес, и утре за съжаление, ще има такива,  въпроса е да има нормално отношение от ВСИЧКИ, и яснота в обществото.

Нормалното хуманно отношение към дефектните е да ги лекуваме и излекуваме от психичните им недъзи.
А на българското общество му е ясно, че не иска да си дава децата на психично болни да им сменят пола.
На някои западни общества не им е ясно, защото са ги приспали както се приспиват пчелите с дим преди да им вземеш меда.

преди 5 часа, miro20 написа:

кога че те черпим една ракия със старичок :D 

преди 6 часа, miro20 написа:

Понякога е по-добре клишета, вместо нищоговорене.

преди 48 минути, Мойра написа:

Ако някой не го е чел!

https://www.lentata.com/page_10859.html

Цитат

Забележете, че доста предвидливо, основна цел на ЛГБТИ фондациите, които да променят обществеите нагласи, не са възрастните големи хора с изградени представи и позиции, а най-чувствителната част на обществото – децата.

Под формата на „ограмотяване“ и чрез призивите за толерантност, в българските училища навлизат практики, чужди за традиционните разбирания на обществото ни.

И още по-изненадващото е – това не се подлага на обсъждане. Няма обществен дебат – искат ли родителите в училище да навлизат ЛГБТИ практики и да се създават  подобни клубове сред учениците.

Важното е да има "свобода" и "демокрация"! Да попитам по-възрастните, по време на соца убеждаваха ли ни, че сме свободни хора и че живеем в демократично общество?

Интересното при мен е, че всъщност съм бил част от такава организация занимаваща се с правата на ЛГБТ-общността, както и с дискриминацията въобще. И то във време, в което не съм бил съвсем наясно какво всъщност се случва. И макар и никога да не съм одобрявал обратните, съм се отнасял с някакво търпение и разбиране. Представям си, ако бях се впуснал без ум с цяло сърце да следвам тая борба за "социална справедливост" докъде това е можело да ме доведе. Често приобщават хора, които уж да се борят с несправедливостта и да помагат на онеправданите, а то какво излиза. Правят ги инструмент за онеправдаване - не на малцина, а на мнозина.

И, между другото, от всичките обратни които съм познавал, а те хич не са били малко, нямаше един/една, който да излиза от нормално семейство с майка и баща. Съвсем "случайно". Същото може да се каже и за голяма част от "съюзниците". Но винаги инженерите таргетират хора, които още не са утвърдени и укрепнали (деца, ученици, студенти), защото там потенциалът за влияние е най-голям.

преди 3 часа, sliderum написа:

Понякога е по-добре клишета, вместо нищоговорене.

клишето не е ли нищоговорене

преди 2 часа, Lumberman написа:

Интересното при мен е, че всъщност съм бил част от такава организация занимаваща се с правата на ЛГБТ-общността, както и с дискриминацията въобще.

Браво :) Най сетне имаме  някой  с пряк допир до тези общества.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Нормалното хуманно отношение към дефектните е да ги лекуваме и излекуваме от психичните им недъзи.

Добре, но нали там е тънката работа... Как д аопределиш даден какъв е и към какво да го "лекуваш" ?

Имеше едно предаване с един дето през соца от момче го направили момиче.... и  разбира се, няма връщане. Така са преценили лекарите тогава.

Ти искаш ли да стават и в бъдеще такива грешки ? Нали затова е тази конвенция, да се образоват хората и да намират някакъв път как се определят.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

А на българското общество му е ясно, че не иска да си дава децата на психично болни да им сменят пола.

То никой не иска. Нито някой на запад дава децата си на психично болни, нито искат децата да им са такива каквито не искат да са.

преди 4 минути, miro20 написа:

Браво :) Най сетне имаме  някой  с пряк допир до тези общества.

той има и ще има допир до различни;)

Spoiler

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

той има и ще има допир до различни;)

Божкеее... а аз се чудех що е толкова обсебен и все го влече към мен, /както и някои други дето все съм им в устата/    и който въобще не обръща на молбите ми че неговата хомофобска любоффф към мен не ме интересува , и няма да ме интересува нивгаж :)

Жив и здрав да е :) 

преди 2 минути, nikssi написа:

Защо си криеш отговора под спойлер? Срам ли те е? 

той няма лъжа казана понеже така ги крие!:lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.