Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 11 минути, glen написа:

той ли те направи джендър?:lol6:

по точно теб е направил

152129459293752.jpg

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 1 час, Angelsing написа:

Тия хора да не са се родили вследствие на експеримент? Природата ги е създала. Било прротивоестествено? Бъркате любовта с размножаването.

Тя "природата създава" също убийци, крадци, изнасилвачи... Кой е виновен, че се е родил (да бъде) убиец? И как знаеш, че ТИ именно не си такъв/такава? Докато не пробваш? И кой ще те съди, ако просто това е въпрос на природа и на това какъв човек се е родил?

Викате нямало противоестествени работи? Примерно, да убиеш човек, да му изтръгнеш сърцето и да го изядеш пред камерата противоестествено ли е? Или може би зависи от ЕСТЕСТВОТО? За един е противоестествено, за друг не. Да ви имам релативизма. И за канибалите яденето на човеци е най-естественото нещо.

А за закона на Крoули чували ли сте? Следвате ли го?

преди 17 минути, glen написа:

той ли те направи джендър?:lol6:

И тоя бърка щатите :) КАкто винаги .

ехоо .. всеки си има "джендър". Никой не ме е "направил" , аз си имам джендър /РОД/ . И това е пол - мъжки, социален род - мъжки .

Ако ти нямаш "джендър" толкова по зле за теб.

Значи че не можеш да се определиш . Лоша работа...

преди 2 часа, RagnerBG написа:

Така нареченият преход е убил в пъти повече хора, отколкото прословутият народен съд

Факт, ама на някои радиоточки, дращещи проамериканска, проджендърска, антируска и за беля и антибългарска пропаганда тук, не им пука. Единственият начин да  признаят, че е така, е това да им се случи лично на тях. Обаче, пак за беля, ако това стане, ще е вече късно и няма как да го признаят.

преди 3 минути, glen написа:

не всеки,твоя разбрах че е Кузов!:lol6:

Аз казах моя.И не, не е Кузов. 

Твоя "род" какъв е ?

преди 2 минути, sliderum написа:

Факт, ама на някои радиоточки, дращещи проамериканска, проджендърска, антируска и за беля и антибългарска пропаганда тук, не им пука. Единственият начин да  признаят, че е така, е това да им се случи лично на тях. Обаче, пак за беля, ако това стане, ще е вече късно и няма как да го признаят.

Не че е по темата, но може ли по подробно как "прехода е убил  хора" ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Твоя "род" какъв е ?

чакам да приемеме конвенцията и после ще се определя!не бързам като тебе!

щом чу за конвенцията и веднага хоп при Кузов!:lol6::lol6:

преди 2 минути, glen написа:

щом чу за конвенцията и веднага хоп при Кузов!:lol6::lol6:

Коментирах педофилите, споменати от Мойра.   С конкретен пример.

И как у нас се измъкват "условно" , а в "злия запад" за подобни неща лежат с години.

И че "мотото " на анти-кампанията е ... ау колко е лоша кнвенцията, не трябва да я приемаме, защото педофилите тогава ще седят с години , а не условно.

Очевидно сте ОК с това. За ралзика от мен.

Ти да нямаш нещо общо с Кузов че толкова си се афектирал от моята позиция ?

:)

преди 5 минути, miro20 написа:

Не че е по темата, но може ли по подробно как "прехода е убил  хора" ?

Като не им е доставил нужната сигурност. Ето например, прехода допусна хиперинфлация и масов "фалит" на банки, последван от точно премерена във времето парична реформа, благодарение на което спестяванията на почти всички българи изгоряха. Не малко хора сложиха край на живота си поради което. Освен това се позволява ширенето на криминалитета, което води до съвсем реални насилие и убийства. Мога много да изброявам. Но вместо това ще ти пожелая, като се правиш на кон с капаци, просто живота да те цапардоса така, както си си го заслужил и ако оживееш от досега с реалността, гарантирам, че ще си промениш коренно мнението. Нищо не убеждава по-добре от някой гамен, който ти счупи кокалите или те застреля, за да ти обере ланеца и портфейла..

преди 3 минути, miro20 написа:

Коментирах педофилите, споменати от Мойра.   С конкретен пример.

не коментирай а чети какво ти пише Белгиеца!

ама нали си чукча.....!:lol6:

преди 1 минута, sliderum написа:

Като не им е доставил нужната сигурност. Ето например, прехода допусна хиперинфлация и масов "фалит" на банки, последван от точно премерена във времето парична реформа, благодарение на което спестяванията на почти всички българи изгоряха. Не малко хора сложиха край на живота си поради което. Освен това се позволява ширенето на криминалитета, което води до съвсем реални насилие и убийства. Мога много да изброявам. Но вместо това ще ти пожелая, като се правиш на кон с капаци, просто живота да те цапардоса така, както си си го заслужил и ако оживееш от досега с реалността, гарантирам, че ще си промениш коренно мнението. Нищо не убеждава по-добре от някой гамен, който ти счупи кокалите или те застреля, за да ти обере ланеца и портфейла..

"прехода" бе организиран изцяло от номенклатурата и службите на фалиралия соц.

"Пожеланията" няма как да ти ги приема, но ще ти пожелая нещо далеч  по невинно и безпроблемно . Просто да четеш и информираш за архивите, и фактите за фалиралия соц.

преди 2 минути, sliderum написа:

Но вместо това ще ти пожелая, като се правиш на кон с капаци, просто живота да те цапардоса така, както си си го заслужил и ако оживееш от досега с реалността, гарантирам, че ще си промениш коренно мнението. Нищо не убеждава по-добре от някой гамен, който ти счупи кокалите или те застреля, за да ти обере ланеца и портфейла..

То рано или късно човек жъне това, което е сял. И има шанс да се отрезви, ако оцелее.

преди 5 минути, miro20 написа:

архивите, и фактите за фалиралия соц

Което в случая, е напълно безполезно. Намери книга, която като я прочете премиера, да направи така, че страната да просперира, а да не продължаваме да живеем сред индианци и апаши.

току-що, sliderum написа:

Което в случая, е напълно безполезно. Намери книга, която като я прочете премиера, да направи така, че страната да просперира, а да не продължаваме да живеем сред индианци и апаши.

Фактите за фалиралия соц са си факти, за бъдещето не съм чул някой да има готови рецепти .

преди 54 минути, miro20 написа:

Фактите за фалиралия соц са си факти, за бъдещето не съм чул някой да има готови рецепти .

Няма проблем. Вместо социализъм, ще съградим комунизъм. Понеже в комунизма пари няма, значи няма как да фалира под натиска на капиталистическите държави.

преди 37 минути, sliderum написа:

Няма проблем. Вместо социализъм, ще съградим комунизъм. Понеже в комунизма пари няма, значи няма как да фалира под натиска на капиталистическите държави.

например е Германия комунизъм ли е ?

Има проблем... Още Хрушчов, тропайки с чепика по трибуната  го е казал .. тея / финландците/ са постигнали  комунизма... А проблема е че... тези които са най близко до този "идеал" на комунизма са... пуста му работа.. .все западни държави :)

Не се връзва на пропаандата ви , нали :)

Днес прочетох ето тази книга: Конклав.

Да ви разкажа на картко - папата умира, кардиналите се събират за да изберат нов папа. След известни перипетии новият папа е избран. Той се оказва филипинец, който е роден момиче, но цял живот е бил момче. Има срастване на малките и големи срамни устни, нуждае се от корекция на клитора и т.н. Обаче, цял живот е живял като мъж и т.н.

Въобще...

преди 14 часа, Lumberman написа:

Аз това не знам да влиза в комунистическата идеология? И всеки комунист да го е правил? Нещо смесваш работите. 

Нищо не смесвам, за мен комунисти са тези които бяха на власт преди 1989г.
Едни гадове които са решили вместо теб, че задължително ще бъдеш беден цял живот, защото те ти забраняват да работиш за себе си и да трупаш пари.
Комунистическата идеология е човеконенавистническа.

преди 25 минути, Белгиеца написа:

Едни гадове които са решили вместо теб, че задължително ще бъдеш беден цял живот, защото те ти забраняват да работиш за себе си и да трупаш пари.

aми социалистите какво са

преди 11 часа, Белгиеца написа:

Дам, ако има някъде строй на канибализъм, ама цакат едни яки кинти, ей така само щото си им гражданин, без да искат въобще да работиш, ти ще си от първите, които ще се преместят там и ще обичат канибалите, даже и ти ще станеш вълк наравно с вълците.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.