Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 24 минути, miro20 написа:

В ГЕРБ може и да има несъгласни и с резерви , но това не е "промяна в мнението" на тези хора . Докато позицията на БСП /по точно на Корнелия и подкрепящите я/  е тотално измекярска и безпринципна.

Но това очевидно не прави впечателние, докато за мен това е гвоздея в  цялата истерия - че е просто политически пи-ар , някой им натиска копчето , и се подмятат накъдето им духне вятъра на модела КОЙ.  и от едни дето ни говорят на "задунаййская губерния" . Дори това измекярство да е на  точно 180' , няма проблеми.  Българина цоциалист всичко поема, стига да е според "линията на партията".

Ти като нямаш деца и не ти пука джендърасите педофили, че ще ходят по детските градини да карат децата да си сменят пола и ги осъкатяват за цял живот поколение да нямат.
Джендърската идеология е човеконенавистна, а ти я подкрепяш.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

И ти не спря да слагаш знак за равенство между хомосексуализъм и педофилия... Не знам колко пъти в темата повторихме разликата... Наистина ли не става ясно, че с подобно форумно поведение не само, че не си по-убедителен, не само, че не се аргументираш по-твърдо /както явно си мислиш/, но и сам отнемаш от достойнството си да участваш адекватно в една дискусия.

Това важи за всички в темата, използващи прийома...

преди 1 час, Белгиеца написа:

по коя телевизия в кое предавне в колко часа ?

по казионните медии  първа втора трета  програма  -обичайните заподозрени 

даже и траверси  канят по студиата. и лизбийски  сватби.

преди 16 часа, Мойра написа:

ЕП призовава да се ратифицира Истанбулската конвенция

Призовава означава задължава.

Тоталитаризъм в най-извратената му форма! :mad:

Много е модерно в днешно време да се призовава :emoji_smiley-01:.

А иначе ето, който не е наясно, да му се изясни ситуацията: https://www.dnevnik.bg/evropa/2018/03/13/3145504_socialniiat_pol_v_istanbulskata_konvenciia_e_greshno/ - :hush: :).

преди 1 час, Merryl написа:

И ти не спря да слагаш знак за равенство между хомосексуализъм и педофилия... Не знам колко пъти в темата повторихме разликата... Наистина ли не става ясно, че с подобно форумно поведение не само, че не си по-убедителен, не само, че не се аргументираш по-твърдо /както явно си мислиш/, но и сам отнемаш от достойнството си да участваш адекватно в една дискусия.

Хайде, ти като знаеш, кажи ми: да въвеждаш сексуално образование за децата, мастурбация и прочие работи от ЛГБТ-дневния ред, това не е издевателство над дечицата, подобно на педофилията? В такава ранна възраст, в която детската психика, а и тяло, въобще не са съзрели за такива неща (което е ясно на повечето нормални родители). Това е осакатяване, което не се обръща/не се компенсира.

А относно хомосексуализма, и аз не знам дали е по-добре или по-зле като пример. Поне е по съгласие между практикуващите. Но нека да повторя, че едно е някой да е обратен в спалнята си, друго е да учиш на хората децата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, под заплаха от глоби и затвор, не по съгласие, че да си гей, лесбийка, със сменен пол, е нещо нормално. В крайна сметка вие подкрепяте хомотата и транссексуалните, разбирам. Но защо трябва да ставате и съучастници в насилието, което те се опитват да упражняват върху мнозинството? Въобще не знам какво има да се дискутира. Какво на "научни" изследвания за хомосексуализъм при животните ми се позоваваш, че и ми ги даваш за пример.. но нали вярваш, че сте произлезли от рибите и маймуните?! Трябва от тях да вземаме пример. И какъв е примерът при 99% от животинките, които са разделнополови? Хетеросексуалност.

Въобще не виждам на какво си отговорила от питанията ми. Типична либерална неадекватност.

Може би петнайсетина пъти казах, че образованието в училище, за което говорите, не учи децата задължително да стават едни или други, а че ако някой има такъв проблем - не е срамно да го заяви и да се определи като сексуална принадлежност. Също толкова пъти казах, че и сега българското законодателство предвижда възможност за смяна на пола - но никой не се е юрнал да го прави заради съществуването на самата възможност.

Ти, като постоянно даваш пример кои страни не са ратифицирали конвенцията, зададе ли си въпроса защо Великобритания не я ратифицира, въпреки че още през 2004 година британският парламент гласува т.н. Gender Recognition Act - закон, който установява признаването на промяна на пола.

Попрочети нещо и от Антон Гицов - български дипломат, който от много години живее във Великобритания и който апропо е противник на приемането на конвенцията... но това не ми пречи принципно да уважавам разсъжденията му. Та в едно от интервютата си той споделя, че в училището на едно от внучетата му и сега има т.нар. джендър тоалетна...

На много ниско ниво си водиш дискусията...

Цитат

Въобще не виждам на какво си отговорила от питанията ми. Типична либерална неадекватност.

Не съм длъжна на отговарям на конкретни твои питания, още повече, че отговор на тези въпроси се съдържат в позицията ми и се подразбират. Последното ти изречение да го коментирам ли или просто да речем, че не можеш да избягаш от себе си!

преди 2 часа, Merryl написа:

И ти не спря да слагаш знак за равенство между хомосексуализъм и педофилия...

И двете са едно и също нещо = психични отклонения, извадени от списъка на световната здравна организация под натиска на богатите джендъри.
Да си обратен е въпрос на избор, също както е да си дебел.
Но мозъците на обратните и трайно дебелите си имат психични проблеми, които ги карат да се държат противоестествено.
Спираш да се сношаваш содомистки и не си джендър.
Спираш да плюскаш като прасе повече калории отколкото има нужда на ден организма ти и отслабваш и не си вече дебел.
Ясно и просто за разбиране, но не и от обратните и дебелите които си имат психически проблеми които им пречат да спрат с пагубните си кефове.

Ами и на този въпрос се спряхме около петнайсетина пъти в темата... :D Едно е социално укоримото поведение, друго е поведението, което пристъпва закона, а трето и четвърто това кой какъв е в собствената си спалня. Някой може да е хомосексуалист и педофил колкото си иска, но когато започне да скланя други към това и когато с поведението си вреди на трети лица - тогава подлежи на съответно наказателно преследване. Както вече няколко пъти казах - ако не пречат на никого и си правят техните си сексуални действия в рамките на собствените си спални - въобще не е интересно кой е хетеросексуален и кой е хомосексуален.

А относно дебелите хора, които Бог знае защо намесваш в този разговор /но и ти не можеш да избягаш от себе си/ - може да попрочетеш за Синдром на Кушинг, за кистозни яйчници, за редица автоимунни заболявания... Просто е ... дори не мога да намеря точната дума - неетично, да връзваш дебелина и педофилия... За втори път го казвам - превърнахте темата в пълен абсурд и подигравка!

Навремето така се подиграваха на Селена Гомес, че била дебела и че нам кой си я бил зарязал, защото е дебела, после се оказа, че има автоимунно заболяване и се стигна дори до трансплантация на бъбрек. Тогава всички, които я осмиваха, предполагам че са осъзнали колко са неадекватни. Та и ти сега така...

Селена Гомес,

1  не е била никога дебела

2 жертва е на бялата мафия

като А джоли некъв ген имал  дрън та пляс та и отрезаха гърдичките .

Мерил, ти да не поддържаш легализирането и практикуването на педофилия, ако не доведе до вреди на трети лица и кои са баш тия трети лица, които ако не пострадат всичко е наред? Някой случаен човек от улица от другата страна на Земята, ако не пострада от педофилската проява над собствено или осиновено от педофила дете, тогава всичко е ок, щото на третата страна нищо й няма?

Ти нормален ли си бе?! Като пишеш разбираш ли какво пишеш или просто си пляскаш по клавиатурата. Нямате грам себеуважение! Що не си прочетеш простотията и не си дадеш сметка какво си написал.

Малоумна работа!

преди 6 минути, sliderum написа:

Мерил, ти да не поддържаш легализирането и практикуването на педофилия, ако не доведе до вреди на трети лица и кои са баш тия трети лица, които ако не пострадат всичко е наред? Някой случаен човек от улица от другата страна на Земята, ако не пострада от педофилската проява над собствено или осиновено от педофила дете, тогава всичко е ок, щото на третата страна нищо й няма?

Чакай да го хвана в цитат, та като ме докладваш с цялото си нахалство, че аз теб съм обидила, да не можеш да се отречеш ти какво си написал...

Трето лице, в смисъла, в който съм го използвала, е термин, който най-елементарно казано означава неучастващ в конкретната ситуация, но евентуално заинтересован от нея. Няма връзка с числителното бройно, с което си го свързал... като дете, което оцветява картинки по цифрички... Не само, че поста ти не е адекватен, но лъсна и колко не разбираш нито какво четеш, нито какво пишеш. 

Хубаво, значи третото лице е кандидат за тройка с детето, или воайор и поради това заинтересован и главния педофил евентуално реши да го набие щото не му отърва, нещо си там ревнува или друго, тогава е престъпление, щото заинтересувано трето лице пострадва. А детето, ако каже всичко е ок, не чувствам вреда, аз исках и се получава ромската история, с майките на по 12-13г?!? Вземи малко го поизчисти това с третото лице.  Да стане ясно, както се казва по американски crystal clear, щото всеки може да си го тълкува както си иска.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Ти като нямаш деца и не ти пука джендърасите педофили, че ще ходят по детските градини да карат децата да си сменят пола и ги осъкатяват за цял живот поколение да нямат.
Джендърската идеология е човеконенавистна, а ти я подкрепяш.

Цитираш ме а не четеш какво пиша. Важното е да си излееш помията а ? :)

И между другото, всички сме джендъри. Определящи се по различен начин. За съжаление , какъвто и да се определяш, манталитета, простащината, злобата и всичката тази помия която и ти включително, демонстрираш, не  зависи от "джендър/род".

В този смисъл, конвенцията нищо няма да промени. Нито теб, нито останалите простащини които се сипят  .

Един психиатър в темата ще има доста работа... :D

Приятна дискусия...

О да. И аз това съм го споменавал. - Че е прекрасен материал за един психолог. Даже някои ме нарочиха за такъв.

/Е ... за съжаление аз съм само любител/

преди 7 часа, M.Николов написа:

Е какво  очакваш от малката ултраконсервативна партия ХРАСТ ?? :)

Заглавиетона статията  обаче както винаги кърти мивки...  :)

преди 44 минути, miro20 написа:

Цитираш ме а не четеш какво пиша. Важното е да си излееш помията а ? :)

И между другото, всички сме джендъри.

Важното е че нямаш деца !

Точно джендърите измислят десетки наименования и дори за нормалните хора употребяват джендърско понятие.

• Автор

ВМРО: Джендър лобитата създават фалшиви новини, за да прокарат Истанбулската конвенция

Цитат
Разпространената по медиите „новина“, че от страна на ЕК и ЕП има натиск за ратифицирането на Истанбулската конвенция е невярна, се казва в разпространено от ВМРО писмо. Независимо, че битката в България беше спечелена и опасният документ беше оттеглен от Министерски съвет, вчера в Европейския парламент се проведе дебат за Истанбулската конвенция. Правата на жените и домашното насилие отново манипулативно бяха използвани като оръжие, а страната ни открито беше нападната, че толерира насилието, след като не иска да приеме именно този правен акт. На този дебат обаче никой не е оказвал натиск за приемането на документа, уточняват от партията.
Spoiler

Вчера в ЕП беше проведен единствено дебат, без гласуване и без приемане на декларации, резолюции или други валидизиращи документи. Джендър лобитата използват ситуацията, за да вменят на страната ни вина и чрез една изфабрикувана теза за институционален натиск, да върнат документа отново на дневен ред в парламента, посочват от ВМРО.

„Ние, Патриотите от ВМРО, обаче няма да го допуснем! Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки даде ясна заявка за това с изказването си вчера““, посочват още от партията.

От ВМРО разпространиха и изказването на Ангел Джамбазки по време на дебата в ЕП:

„Аз представлявам България и българското правителство и с неудовлетворение чух от Вас непремерени думи за българската позиция по отношение на Истанбулската конвенция.

Явно непремерените думи от страна на голяма част от колегите евродепутати ясно доказват, че разговорът за тази конвенция е политически и става дума за леви позиции. Разбирам, че част от депутатите искат да си играят на комунизъм и леви позиции, но просто не са живели във време на комунизъм.

Категорично, всяко насилие е недопустимо. Ние сме против насилието над жени и ще бъдем против. Но съвсем очевидно в този документ има джендър идеология. Тези неща трябва да бъдат изяснени и премахнати от този документ. Тогава никой няма да бъде против.

Не става дума само за България, а и за Обединеното кралство, и за други държави, които изразяват съмнения спрямо ратификацията на Истанбулската конвенция. Затова, моля Ви, уважавайте и правото на всяко едно общество да подрежда своя вътрешен ред.“

Трябва да се борим до пълна победа над джендър лобитата!

преди 4 минути, Мойра написа:

Трябва да се борим до пълна победа над джендър лобитата!

Нали ?За да победи статуквото и липсата на възмездие спрямо жертвите , което е в момента.

ПЕдофилите да се измъкват, слабите и малките  да се малтретират, защо не и както е в любимата ви РФ, да се декриминализира домащното насилие, и да отнасят не съд, а само глобичка.

Победа, другари ! Венсеремос . Следваща стъпка какво ще е ? Жените да са с бурки и д ане излизат по далеч от кухнята на 30 метра ? 

Хайде , спрете се с елементаризмите ! Пробвайте да стигнете до същността на това за което става дума ! Мислете за това какво искат да ни се случи :

Пък "хвърлете по едно око" и на други разясняващи слова на Вацев....

преди 28 минути, by_chechi написа:

Пробвайте да стигнете до същността на това за което става дума ! Мислете за това какво искат да ни се случи :

не си прав,ти искаш да предпазиш твоите съфорумци да не се изпедерастят,а те са готови на всичко,даже и да инвестират само и само да са джендъри!:lol6:

Който се е изпедерастил, нищо няма да го върне . Никаква конвенция, и никакви пседо-мъжкарски изцепки. Да си против гей-овете, да ви светна драги ми деца, не те прави мъж.

А "п'тка" както знаете също е какво ? точно така - вид мъжки характер. Тук гледам много са се увлекли по това че колкото по груб гаменски език и колкото повече обиди на квадратен сантиметър избълваш, толкова повече си "мъж" . :) Да , ама не.

И пак да се повторя.... всички сме джендър. Ако не си "джендър" означава че нямаш вид/род или както искаш си го превеждайте :)

преди 5 минути, miro20 написа:

И пак да се повторя.... всички сме джендър. Ако не си "джендър" означава че нямаш вид/род или както искаш си го превеждайте

така е!това обяснявам!не се ли изпедерастиш никога няма да се евроинтегрираш!завинаги си оставаш тъмен балкански субект!ето например както си ти-джендър,макар и трети пол,но си имаш пол,вид,род!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.