Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 3 часа, Elaine написа:

Много ясно, че като са повече и в пъти по-агресивни и физически силни, ще потискат и насилват жените.

В Европа жените са повече от мъжете.
А след втората световна война в Русия мъжете са били избити на фронта.
Въпросче към професорката.
Тогава след 1945 г. жените ли са тормозили мъжете в Русия, понеже са били доста осезаемо мнозинство ?
Горе долу и в Германия жените са били мнозинство по онова време, след загубите на армията им.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 3 часа, Elaine написа:

Казвам откъде произлиза неравенството бе, нали това питахте. Много ясно, че като са повече и в пъти по-агресивни и физически силни, ще потискат и насилват жените. Това и пилешки мозък ще го изкристализира като най-вероятен резултат от споменатите две причини. Фемен-мемен, само това си повтаряте. Сигурно и тази дума не знаете какво значи - еми жена значи. 

И с омразата си към жените само доказвате как защитниците на конвенцията са прави - от малки на момчетата им се втълпява, че жените са по-долу от тях, че и тъпи, и коври, и нищожества... Оттук нататък момчетата сами си правят извода, че трябва да ги бият и обиждат, щото "те това заслужават".

Тази конвенция точно това целеше- да предотврати домашното и уличното обучение на момчетата в омраза към жените.

С тези обиди, какво отношение мислиш, че ще получиш?! Или така си възпитана (обучават се животните, хората се възпитават) вкъщи или на улицата? Как с конвенция се променят природни закони?! Да ти е минавало някога през главата, че нещата ще се влошат още повече с тази конвенция?!

преди 12 часа, darkterminal написа:

Виждаш ли се колко си елементарен. Опитваш се да асоцираш мненията на толкова различни потребители с някаква си партийна повеля!

Къде видя "партийна повеля" бре :) Виждам че и нищо не си разбрал за "информирания избор" за който говоря. За теб е важно "желанието" . т.е.  типична червена тактика - напомпай електората с пропаганда и лъжи, и после прави "референдум"  за тези напомпани лъжи и пропаганда. И както за АЕЦ да кажеш - ето народа иска. Без да му обясниш каква е цената, какви са сметките, какви са усовията в енергетиката.

Затова и бързате сега от БСП, докато е "горещо желязото". Докато народа е увлечен на пика на пропагандата и напомпените лъжи.

Съжалявам, аз такива "референдуми" , не мога да приема.

преди 12 часа, darkterminal написа:

Касационният съд има думат по правният

Не знам аз колко съм елементарен, но ти не правиш разлика между  Конституционен съд, и "касационен".

Какво трябва да говорим повече :)   Не било компютри, било компоти .... :)

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Как безпринципно бе ?
Боко каза че гадовете искат да го свалят от власт.
Това им е целта, да стане той за да седнат те.

Един знайковец в Панорама каза тази вечер, че Боко не може да излезе някъде без да бъде освиркан.
Каза също че наесен ще има нови предсрочни избори.

Говорех изцяло за кочинката на червените мафиоти . "Безпринципното" и "продажници" са именно тези които са си променили / като по команда/ мнениеот на 180'

ПЕС , СтаниШеф, Йотова , не са си променили мнението за конвенцията, което е приоритет на червените . Г-жа Лъжа няКОЙ и натисна шалтерчето и всичката пропаганда се обърна ама точно на 180'

Кой е продажника пак се питам ? Тези които не са си променили мнението , или тази която се врътна на 180' ?

е тази тема не е ли вече изчерпана с това

Истанбулската конвенция е оттеглена, няма да има и референдум

преди 8 минути, ncl написа:

Както е оттеглена, така може и пак да се внесе. Примерно след три-четири месеца...

факт, а сега коментирате защо е оттеглена ли

преди 1 минута, ncl написа:

То е ясно защо е изтеглена. А темата няма как да се изчерпи.

то бе казано защо, заради несъгласие на мнозинството хора - ами търкайте надписите по клавишите на клавиатурата

В крайна сметка конвенцията постигна заложените резултати на 100%. Много изтъркани клавиатури, много лалаене, а по реалните проблеми в България ни дума ни гък. Като няма хляб - пасти. Йежте!

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

е тази тема не е ли вече изчерпана с това

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

то бе казано защо, заради несъгласие на мнозинството хора - ами търкайте надписите по клавишите на клавиатурата

Да бе прочел поне единствено и само първите две изречения от статията която цитираш ли ? :)

Ясно се казва оттегля ли се окончателно , не се ли, и поради каква причина :)

преди 11 часа, Elaine написа:

Tази конвенция точно това целеше- да предотврати домашното и уличното обучение на момчетата в омраза към жените.

Мда бе - в България сме били мразели жените хахахаххахаах

И не - не те питах откъде прозлиза, а в какво се състои и не питах за алабалистки теории, а за действителни факти. Аман от хранилки на властта - за да си пълните гушите сте готови на най- безобразни лъжи, и измами. Айм сори, който е точил нокти за още лесни пари, ще почака малко - на първи тур конвенцията изгуби, следващия път се разберете по от рано помежду, кои от кой край на баницата ще лапат и така задружно да не обаждате на народа, какви простотии сте замислили.

преди 7 часа, miro20 написа:

Кой е продажника пак се питам ? Тези които не са си променили мнението , или тази която се врътна на 180' ?

Продажници сте всички които искате да натресете на българския народ содомистката джендърска конвенция писана от джендъраси извън България.
Българският народ не е сбъркан както са джендърасите, на него не му трябва да си сменя пола на децата и да им режат висулките за да не могат да създават поколение.

А най-големият продажник е Боко рапона, защото обещава на джендърасите в Страсбург в парламента ( гледах го на живо ) че ще бъде ратифицирана содомистката джендъраска конвенция.
Тоя за пари и собствените си деца би подложил на смяна на пола.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

сега поддържаме огъня за да не изгасне огнището на народното недоволство от предателството на Боко рапона.

Ся се замислих, че има един начин, който би ме склонил да подкрепя конвенцията - ако Боко се подложи на операция за смяна на пола и после да го гледаме с къса поличка пред камерите, то се опасявам, че бих се навил да ратифицираме този документ. Прочее - така най- сетне този човек би намерил истинската си същност.

• Автор
преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

Коментарите са необходими за да държат буден народа български и когато пак се опитат да наложат конвенцията, да реагира адекватно, а не да се чуди за какво става въпрос и да мълчи, както е ставало в повечето случаи.

преди 2 минути, Мойра написа:

Коментарите са необходими за да държат буден народа български и когато пак се опитат да наложат конвенцията, да реагира адекватно, а не да се чуди за какво става въпрос и да мълчи, както е ставало в повечето случаи.

Абсолютно правилно. Времето работи в момента срещу вашата фейк-пропаганда.

Колкото повече време минава, колкото повече разяснения има, толкова повече хората ще отсеят плявата от това какво е конвенцията.

Нищо не казваш /погледнато общо над темата /   за политическата проституция как една партия която яростно искаше подкрепа за конвенцията, сега е точно на 180' и "флагман" срещу нея.

преди 10 минути, miro20 написа:

Абсолютно правилно. Времето работи в момента срещу вашата фейк-пропаганда.

С пропаганда се занимават тия дето ти плащат. Разпространителите обаче са най жалки.

преди 43 минути, sound написа:

Ся се замислих, че има един начин, който би ме склонил да подкрепя конвенцията - ако Боко се подложи на операция за смяна на пола и после да го гледаме с къса поличка пред камерите, то се опасявам, че бих се навил да ратифицираме този документ. Прочее - така най- сетне този човек би намерил истинската си същност.

Боко с минижуп...това заслужава да се види. :emoji_smiley-12:

Четох скоро около осми март нещо...

Събудила се Пепа , отишла в банята изкъпала се и се обръснала. Погледнала се в огледалото и о чудо - станала е жена. Значи ще празнувам осми март си казала тя... 

Пазете нежните създания - жените , за това няма нужда от конвенции и прочие простотии. Има нужда от възпитание и любов. 

преди 11 минути, nikssi написа:

С пропаганда се занимават тия дето ти плащат. Разпространителите обаче са най жалки.

Мен никой не ми плаща за да имам собствено мнение .

За "разпросранителите" си абсолютно прав. Тази тема тук и спекулативните фейкови пропагндни примери които се разпространяват са ... наистина най жалки :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Мен никой не ми плаща ....

Не вярвам да си толкоз сдухан - баш платена кукличка си ти.

преди 51 минути, Мойра написа:

kaкто когато гръмна АЕЦ - нищо няма просто ще миете повече, да ама не

преди 49 минути, miro20 написа:

Колкото повече време минава, колкото повече разяснения има, толкова повече хората ще отсеят плявата от това какво е конвенцията.

според мен всичко е плява, имаме си закони просто да следят за спазването

защо да се дават права на някое НПО

преди 10 минути, glen написа:

искаш да кажеш че за 500 лева пишеш толкова глупости от сутрин до вечер?

а ти безплатно ли пишеш, май наистина народа не е умен

преди 21 минути, glen написа:

искаш да кажеш че за 500 лева пишеш толкова глупости от сутрин до вечер?

Наистина и аз това се чудя... какво трябва да отговори човек на такива пишещи от сутрин до вечер подобни на твоите глупости ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.