Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 3 часа, M.Николов написа:

И да, девойките от "Фемен" са известни с непристойното си поведение, но това не е оправдание за някои "мъже" да ги ритат когато са съборени на земята!Има си нормален начин да бъдат изведени от сцената.

Охраната въобще не си свърши работата.Не е въпроса кой кого ритал, а как са допуснати на сцената.

Тези които ритаха май дори не са охрана

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Не е въпроса кой кого ритал, а как са допуснати на сцената.

Мисля че не сме те питали какъв ти е на теб проблема с голите цици на мадамите.
Имат си хубави цици и си ги показват на болните мюсюлмански мозъци, тяхно право си е във Франция.
Сега ако алахчо щял да ги накаже имамите, еми техен проблем си е, да не са ставали набожни.
Аз така и не разбрах, ти гола жена на живо виждал ли си през живота ти до сега ?
Или си от джендър обществото дето го е страх от противоположния пол ?
Да не си от тези асексуалните ?
Пусках преди години тема за тези човеци, които от секс въобще не се интересуват.
Крайно време е да се определиш в качеството си на какъв се изявяваш в темата за джендърите.
Ето, аз казвам че имам законна съпруга и дете от нея.
А при теб каква е ситуацията ?

п.п.
Видя ли сега, че може и без обиди да не се чувстваш комфортно, а ?
Като няма обиди, ще отговориш ли на въпросите ?

Идея си нямам какво ти е "некофортното" . :)

А и аз не съм те питал какво ти е мнението за "голите мацки"  , не съм ти и искал разрешението. Коментирах охраната и дали са действали правилно на мероприятието.

И не, не съм "джендър"  , а нормален 100%-ов мъж. Това по никакъв нячин не означава че  трябва да споделям истерията и глупостите писани на килограм  в темата спрямо  конвенцията.

Даже напротив - тези със притеснения за мъжествеността си и ориентацията си, са именно  пълни със страхове и комплекси :)

А ако реша да издам автобиографията си на книга  , и ако не те забравя, ще ти пратя специално копие с автограф, както и на другите   комплексирани по мен , твои "колеги"  :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Идея си нямам какво ти е "некофортното" . :)

А и аз не съм те питал какво ти е мнението за "голите мацки"  , не съм ти и искал разрешението. Коментирах охраната и дали са действали правилно на мероприятието.

И не, не съм "джендър"  , а нормален 100%-ов мъж. Това по никакъв нячин не означава че  трябва да споделям истерията и глупостите писани на килограм  в темата спрямо  конвенцията.

Даже напротив - тези със притеснения за мъжествеността си и ориентацията си, са именно  пълни със страхове и комплекси :)

А ако реша да издам автобиографията си на книга  , и ако не те забравя, ще ти пратя специално копие с автограф, както и на другите   комплексирани по мен , твои "колеги"  :)

Как хубаво прехвърляш топката от болната (ти) глава на здравата, типично в твой стил:D

преди 3 часа, miro20 написа:

И не, не съм "джендър"  , а нормален 100%-ов мъж.

Според българската традиция истинските мъже се хвалят с колко жени са били, или поне се скриват зад факта че са женени, за да не се хвалят колко са обърнали по гръб по взаимно съгласие.
Един 100%-ов мъж има потребност от интимно общуване с жена.
Когато обаче никой не те вижда ръка в ръка с жена, нито пък някой вижда в къщата ти да влиза и излиза жена, тогава хората си задават въпроси. Чудят се дали не си болен нещо, та дума не промълвяваш за жена.
Мене като млад ме питаха в България дали не съм болен нещо, та не пия алкохолни напитки. После в Белгия ме питаха дали не е заради някаква религия ( например мюсюлманска ) че не употребявам алкохол под никакви форми.
Ето на хората им е интересно, що не се напивам, не им изглежда нормално. След смъртта на 52 годишния ми брат алкохолик, като им спомена този факт и млъкват и повече дума не обелват да питат що не се наливам с бира или вино.
Но хората имат нужда да знаят истината. В моя случай съм спрял употреба на алкохоли на 14 годишна възраст, защото тогава 19 годишният ми брат вече се напиваше и ставаше на свиня. Та не съм искал и аз да се излагам като него. Още повече че дядо ни е бил пияница и той и е умрял по-млад и от брат ми.
Значи в твоя слуай ти криеш нещо относно липсата на женско присъствие. Случило ти се е нещо срамно и няма да го кажеш. Да де, ти няма да го кажеш, ама общественото мнение има право да търси обяснения. И като ти не обясняваш що си без жена, всеки ще си избира съм в какво да вярва. Един ще те заподозре в едно, друг ще те заподозре в друго и само ще се подхилкват относно теб. Няма да те броят за истински мъж и ще ставаш за подигравки по всякакви теми.
Признай си бе, признат грях е половин грях.
Може пък да те разберем и да ти влезем в положението. Може нещо научни доводи да открием в твоя защита, че не е по твое желание да си без жена и т.н.   А пък ако кажеш че имаш собствена къща, току виж сме ти намерили някоя бездомна вдовица да се съберете.  Аз имам опит в намирането на мадами на разни господа. Бях правил една брачна агенция преди да влезе България в ЕС. Знам ги жените какво търсят.
Даже и нещо да ти лапсва, има разни алтруистки които пак биха се навили само на платонична любов и да не са сами. Самотата е кофти работа, особено на старини.

преди 17 часа, M.Николов написа:

Изгледай отново клипа от 0.21сек и обърни внимание на лицето с бяла тениска и дънки.

преди 17 часа, nikssi написа:

Гледай пак. Паднали на земята ги сритаха.

а тоз в бяло дали е охрана, всички други са с черни тениски

преди 30 минути, Белгиеца написа:

Значи в твоя слуай ти криеш нещо относно липсата на женско присъствие. Случило ти се е нещо срамно и няма да го кажеш. Да де, ти няма да го кажеш, ама общественото мнение има право да търси обяснения. И като ти не обясняваш що си без жена, всеки ще си избира съм в какво да вярва. Един ще те заподозре в едно, друг ще те заподозре в друго и само ще се подхилкват относно теб. Няма да те броят за истински мъж и ще ставаш за подигравки по всякакви теми.

Това май вече е извън темата, ама аз бих се радвал за всяка жена, която стои далеч от мъж като Миро. Понякога жените са много глупави, но не и в случая. Ще вземе да му народи още мировци, ще стане сакатлък :)

преди 1 час, karadzha написа:

Миро, ако мислиш да пишеш книга (което се съмнявам), не ме брой за копие, няма да я чета. Може да се спести мастило и хартия. Ще направиш и услуга на човечеството. Също не е добре да пращаш копие на Adler88, да не стане някой баш сакатлък. В сравнение с него, аз съм толерантен. Пък главата на раменете е ценен атрибут, с който шега не бива, пък дори човек да не я използва. Мюсюлманските главорези не си поплюват. Ти толкова сълзи изрони по "умерените" главорези в Сирия, някои викат, че "нямало добро, което да не остане ненаказано." Аз това не го броя за толкова добро, но наказанието си е наказание.

преди 4 минути, Lumberman написа:

Това май вече е извън темата, ама аз бих се радвал за всяка жена, която стои далеч от мъж като Миро. 

Що бе ?
Имах преди години един съсед пияница и епилептик, кльощав един такъв със силно издадена напред долна челюст.
Обаче го набара една мъжкарана имаща дъщеря умствено изостанала. Омъжи се официално за него. Живяха няколко години заедно. По дено време оная си взема дъщерята и се премести да живее без него някъде. И за нейн късмет, след три месеца  оня пък се удави във ваната в пияно състояние. И мъжкараната му наследи къщата, нищо че бяха разделени. После бързо я продаде, не искаше да живее в нея.

преди 10 минути, Lumberman написа:

Миро, ако мислиш да пишеш книга (което се съмнявам), не ме брой за копие, няма да я чета.

не се безпокой ти си малцинство :D

• Автор

Стана ясно как ще бъде изтеглена Истанбулската конвенция!

Цитат

Стана ясно как ще бъде изтеглена прословутата Истанбулска конвенция, научи БЛИЦ. Решението ще се състои в две точки:

1. Отмяна на решението от 3 януари

2. Изтегляне на предложението за ратификация от НС

Премиерът Бойко Борисов се вслуша в гражданското общество и разпореди конвенцията да не бъде дебатирана в парламента. Дебатите около Истанбулската конвенция предизвикаха и много разнопосочни остри реакции в обществото. С това решение правителството със сигурност ще потуши голяма част от напрежението, което се нагнетяваше.

Бих се зарадвала на новината, но не вярвам на Борисов, който е прочут с това, че мени мненията и решенията си поне два пъти дневно.

преди 15 минути, Мойра написа:

Стана ясно как ще бъде изтеглена Истанбулската конвенция!

Бих се зарадвала на новината, но не вярвам на Борисов, който е прочут с това, че мени мненията и решенията си поне два пъти дневно.

а знаели се конкретна дата или всички е хвърчащо

• Автор
току-що, Без умствен капацитет написа:

а знаели се конкретна дата или всички е хвърчащо

Всички мнения и решения на ББ са хвърчащи :D

преди 5 минути, Мойра написа:

то не само на него а на всички политици

"когато му дойде вренето" го знам като израз още преди ГЕРБ да е създадено;)

• Автор
преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

то не само на него а на всички политици

Ама той е на първо място!

преди 1 час, Белгиеца написа:

Що бе ?
Имах преди години един съсед пияница и епилептик, кльощав един такъв със силно издадена напред долна челюст.
Обаче го набара една мъжкарана имаща дъщеря умствено изостанала. Омъжи се официално за него. Живяха няколко години заедно. По дено време оная си взема дъщерята и се премести да живее без него някъде. И за нейн късмет, след три месеца  оня пък се удави във ваната в пияно състояние. И мъжкараната му наследи къщата, нищо че бяха разделени. После бързо я продаде, не искаше да живее в нея.

Aма ти с щастлив край като по филмите го докара... Защо не оставиш Мира намира? Какво те интересува интимният му живот, че и правиш предположения и квалификации? Какво те бърка ако примерно вечеря малки момиченца (или момченца)? Няма ли човек право да живее според както убежденията му диктуват? Какво се втеляваш? Това е само форум, той може да не се казва Миро, и дори да е жена, не мъж! (Въпреки че снимката, снимката... както и да я гледам, не е на женска.) Може да се окаже и рашист и путинист , или хомофоб, отде да знайш, в някой друг "alter"? Дай и аз да извадя аргументацията, тип "тежка артилерия" :) Много ми е мъка как го/я/го респресирате!

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Крайно време е да се определиш в качеството си на какъв се изявяваш в темата за джендърите.

п.п.
Видя ли сега, че може и без обиди да не се чувстваш комфортно, а ?
Като няма обиди, ще отговориш ли на въпросите ?

Аз бих казал, че е обидно и некоректно да се месиш в лични работи. Не е това начинът! Още повеч да пресираш някой да ти отговаря на въпросите, все едно тези въпроси касаят неговата експертиза? Че не знаеш ли, че законите за детето масово се създават от хора, които нито са деца раждали, нито отглеждали? И се считат за "големи специалисти". Едно е да поучаваш своето си дете на джендърните идеологии, друго да експериментираш с децата на чуждите. Което от своя страна е още по-леко от това някой друг да експериментира върху твоите. Важното е човекът да бъде провъзгласен или, още по-добре, ДА СЕ САМОПРОВЪЗГЛАСИ ЗА РАЗБИРАЧ И ЕКСПЕРТ - тогава не ти остава друго освен да слушаш и да кимаш одобрително (без да обръщаш внимание на правописа и на гушката). Нали си в Белгия? Прави се на европеец!

Аз пък съм сигурен, че никой профил тук си няма половинка. Може хората зад профилите да имат, ама тия байтове информация, най-много да имат по някой и друг агент на ДАНС за опашка.:D

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Аз така и не разбрах, ти гола жена на живо виждал ли си през живота ти до сега ?

той коментира,че не знае кое е по правилно когато видиш гола жена дали да я шутираш или .....!

затова пита дали охраната действа правилно!:lol6:

преди 22 минути, glen написа:

той коментира,че не знае кое е по правилно когато видиш гола жена дали да я шутираш или .....!

затова пита дали охраната действа правилно!:lol6:

охраната действа добре, изведе ги без да има насилие , но агресията дойде от не охраната

преди 9 часа, Белгиеца написа:

...

Мадамите са героини борещи се срещу болните мюсюлмански мозъци , които искат и във Франция жените да бъдат третирани като подвластни на мъжете.

Никакви героини не са, а обикновени хулиганки, които са били задържани като такива от френските власти!

преди 11 часа, M.Николов написа:

Знаеш ли на кое ми заприлича това видео като го видях, на видеото с опита за покушението срещу Доган, когато охраната вече беше повалила  младежа, а разни представители от ДПС се спуснаха да го ритат.

...

И на мен ми заприлича на "постановка от селска вечеринка"... Но знае ли човек...

...

Ако питаш дали виждам точно какво рита младежа на видеото, не мога да кажа със сигурност, но както се казваше"щом прилича на патица, движи се като патица, кряка като патица, най-вероятно е патица".

...

Това е доста профанизирана версия на бръснача на Окам и може и да върши работа като "доказателство" в кръчмарските разговори. При сериозен анализ най-вероятно съвсем не е еквивалентно на е.

...

И да, девойките от "Фемен" са известни с непристойното си поведение, но това не е оправдание за някои "мъже" да ги ритат когато са съборени на земята!Има си нормален начин да бъдат изведени от сцената.

Оправдават в съда. Аз гледам причнно-следствените връзки. Ако държат да излязат нормално, трябва да най-малкото да са влезли нормално, с покана и с уважение към домакините на събирането! И още, тез двете каки се борят за някаква си равнопоставеност... Е третирали са ги равно, не вярвам да се сърдят за това, щом сами са си го търсели.

преди 2 часа, sliderum написа:

Аз пък съм сигурен, че никой профил тук си няма половинка. Може хората зад профилите да имат, ама тия байтове информация, най-много да имат по някой и друг агент на ДАНС за опашка.:D

Думите ти ми напомниха ей тази публикация:

http://kostadin.eu/2016/02/19/затваряйте-си-устата-или-емигрирайте/

Престъпността трябва да се бори! "Полицията ни пази" - викат управниците; същото трябва да важи и за ДАНС. Току-виж цъфнал някой на вратата. Пък после защо не се регистрирал някой с името си? Това да не е Венецуела? Сигурен съм, че и тука, който трябва да бди и да докладва, го прави. А Гугъл винаги.

а кой те кара да мислиш че статията не е плод на някой който страда от мания че все го следят- някои слагат лепенки на камерите си (като че ли неможе да се сложи камера зад дисплея и няма да е видиш и ще те снима), например белго си изключва харда като сърфира в нета и е с Лайф СД

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

(като че ли неможе да се сложи камера зад дисплея и няма да е видиш и ще те снима),

:D  Безумствен капацитет. 

преди 10 часа, Белгиеца написа:

Не питаш мен, ама гледай каква е ситуацията - докато пиша тези редове, законната ми съпруга се наслаждава на ласките на друг мъж. В момента е засмукал здраво едната ѝ гърда и е впил пръсти в косите ѝ. А аз... седя тук и пиша. Ако има желаещи мога да кажа как се казва въпросния мъж и кога ще навърши 2 годинки. :)

преди 6 часа, Мойра написа:

Професионално изкривяване. Човекът е бил в казарма, а там  всяка заповед е предпоследна. При него всяко мнение и решение е предпоследно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.