Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

Сефте чувам, че имало догма, че земята е плоска, а къщата на Господ е по на ниско от слънцето

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

... и се замисли логически. 

Има едно психическо разтройство на което един от признаците е склонност към фантазиране и "логическо" мислене, с цел да се покаже болния колко много бил акълен.
Ама не ми се рови сега в учебника по психиатрия да го намеря точно кое беше.
Но не беше от категорията на джендърите де, друго е.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

.....

Аз съм сигурен, че сефте ще чуеш, че и хора са пращали на кладата, задето отричат плоската земя - ма така се получава, когато опитваш да се изтъкнеш с качества, които не притежаваш.

преди 14 часа, Elaine написа:

Много добре знаеш, че сперматозоида и яйцеклетката НЕ са ембриони. А в инвитро лабораториите унищожават създадени от тях ЕМБРИОНИ на двойките, отишли при тях за процедури. Създават им 10 ембриона, избират трите най-добри (по някакви показатели), имплантират ги в жената, а другите ги замразяват за известен период и ако не се върнат пак за ново оплождане, ги трепят. Това не е като да се изхвърлиш на плочките, защото ти не хвърляш ембриони. 

Откъде ще знаете вие кога един ембрион има душа и кога няма? Щом е на няколкодневно развитие, значи има, макар и да не е създаден в утробата на жена. Кога му идва душата-когато го вкарат в среда, където да се доразвие ли? И как го определихте? Как сте сигурни, че на няколко дни няма душа?

Тук ме вкарваш в някакви размишления и области, които не ме вълнуват и нито държа да изучавам, нито да коментирам. Не знам какво е това душа, нито разбирам животът толкова добре, а и никой не съм чувал да го разбира. Това което знам е, че биологията не е като правото, нямаш абсолютизъм и догматизъм. Не знам дали нещо замразено и в епруветка има "душа", но знам, че не може да му се издаде ЕГН. Това, което още не знам е какво общо има с темата и какво имаш да ни кажеш с тези безсмислици за ембриони? Че се изхвърлят и умъртвяват ембриони/"деца", вместо да се дадат на хомосексуалните двойки, които като такива, няма как да си ги направят? Наясно ли си колко са скъпи тези инвитро процедури, че да се отпускат пътеки за сбърканяци, които искат да си играят на нещо, което не са, за да оправдаят нестандартни сексуални влечения? Да не говорим, че да им "отпуснеш" дете е най малкият проблем, а основният е - тия содомисти и педофили, които в "модерният" запад, вече искат закони да могат да се женят за осиновените си деца, как ще повлияят на това дете, как ще се грижат за него и ще го възпитават? Да не говорим, че никой не ги е спрял да си намерят жена/мъж, да си направят дете по нормалните начини и да си придобият законово право върху него, какъвто и пример си дала. Нищо не им пречи да си платят и инвитрото.

Иначе аз не съм в тази тема да коментирам манекенки. Хомосексуализмът не се предава по наследство и си дала чудесен пример за това. Не, че не може дете да се роди така, но причините не са наследствени, а чисто физиологични. Нещо някъде се обърква, може и още в утробата. Най често обаче е медицински проблем - хормонален дисбаланс, психически разтройства, тема обширна. Да не забравяме и модните тенденции. На който си му харесва, може да си го носи като бенка на челото и щом не му пречи, както и на околните, да си живее като нормален гражданин с всички права и задължения Големи хора, с пълни граждански права, може да правят каквото си искат. Да се налагат обаче с разни конвенции, да се пропагандират сред децата, които още не разбират, да си играят на нещо, което не са и да принуждават със закони нормалните хора да им го признават. Това не е нещо, което е от полза дори за самите хомосексуалисти. Ясно, е че някой ги използва за да работи чрез тях срещу цялото общество, част от което са и те. И може и да не ги харесват нормалните хора, да ги обиждат, да им се подиграват, обаче ако проявяваха малко здрав разум, а не само фанатизъм, щеше да знаят къде е границата. Хубаво, на тях болеста им харесва, но никой не им дава право да я прехвърлят на подрастващи.

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Сефте чувам, че имало догма, че земята е плоска, а къщата на Господ е по на ниско от слънцето

През 1613 г. италианският учен Галилео Галилей издал свой труд, озаглавен „Писма относно слънчевите петна“. В него той представил доказателства за това, че земята се върти около слънцето, а не слънцето около земята. С това поставил началото на поредица от събития, които накрая го изправили пред католическата Инквизиция като „сериозно заподозрян в ерес“. В крайна сметка той бил принуден да се „отрече“ от учението си. Защо идеята, че земята се върти около слънцето, била смятана за ерес? Защото обвинителите на Галилей твърдели, че тя противоречи на казаното в Библията.

на 3/1/2018 в 2:18, Белгиеца написа:

Ето виждаш ли че си прикрит джендър !
Като си роден мъж, каква операция сънуваш за да станеш истински мъж ?
Отрязване на гениталите ли ?
Като ти отрежат висулката ли ще си истински мъж ?

...

Еш се само колко си неориентиран. Нали ти искаше да лекуват хомосексуалните бре! И ас тфа викам, ако те искат - да се лекуват. Да се прави мъж от мъж, няма смисъл, но има някои дето са родени хермафродити... Та за тфа викам, ако някой иска, да се лекува както той/тя/то намери за добре - да се реже, да взима химия, ако ще на радиация да се подлага - това не е моя работа. Нито е твоя...

...

А ако детето на съседа отказваше да си пие доброволно лекарствата и беше израснало само 120 см, понеже вие джендърите му признавате правото да не иска да порасне ?
Човеконенавистна е джендърската ви идеология, това от мен да го знаеш.
Не искате да бъдат излекувани дефектните по рождение, щото искате да има повече като вас.

...

То не е до мен да искам някой друг да се лекува! Желанието трябва да дойде този, който евентуално се нуждае от лечение... Къде ме бъркаш мен при тях...

...

И да, ако имах властта на абсолютен диктатор, тогава ти си щял да бъдеш излекуван против джендърската ти воля. А ако си неспасяем случай, тогава ще си изолиран до края на сбъркания ти живот от нормалните хора и от излекуваните. Гнилите ябълки се отделят от купа, за да не предадат заразата на останалите.

Значи, ти искаш да си като Хитлер и Сталин, те са "изолирали" сички дет не им харесват, че даже и хомосексуалните... Та като се върнем на този ти пост, и вземем пред вид, че ти си роден следовник на Хитлер и Сталин, значи трябва да ти отнемем правото да си пропагандираш идеите! Гледай как сам се ловиш на собствените си скудоумия! Ади чакам те да си кажеш следващата глупост...

П.П. Има такъв параноичен синдром, на хора родени с отклонения, които толкова болезнено много искат да се впишат в нормалните, че тръгват против природата си и активно заклеймяват себеподобните си, така че да отведат всякакви подозрения от себе си. Като те гледам как и ти храчиш и плюеш против хомосексуалните, все по-силно ме налазват мисли, що ли толкова ги мразиш? Дали защото хипер-развитата ти защитна реакция на отрицание на природата ти, реве че си роден хомосексуален и те е страх, че ще те разкрият или защото са те одупили нейде и те е страх да не си помисли някой, че си като тях :rolleyes: Така като гледам, нищо чудно този синдром да е придружен и с различни защитни проекции на твоите проблеми върху други индивиди, като си мислиш, че прехвърляйки вниманието върху други, твоите отклонения остават незабелязани :D Не, че ти слагам диагноза, но описаното перфектно ти пасва на поведението на профила и тогава все пак би имал някакво извинение. Но ако поведението ти не е резултат на ментално отклонение, значи просто толкова си можеш и прощавай, но тогава извинение нямаш ;)

преди 21 часа, Elaine написа:

...

А гейовете не са лишени от възможността да имат деца. Я виж втория баща на Ким Кардашиян - Брус Дженър, какви красиви деца има. Цели 5 от няколко съпруги. И си ги е правил естествено, първите му са родени още преди да се измисли инвитрото и няма никакви близнаци. Брус Дженър сега е абсолютна жена, смени си пола и казва, че от малък е знаел, че харесва момчета. Но това не му е пречило да се сношава с жени и да прави деца. Виж сина му Броуди Дженър, виж дъщерите му Кендъл и Кайли!

...

Такива красиви деца и хетеро мъжете рядко създават. Ама много знаеш, че проблемът да нямат деца бил "физиологичен и природен". Ха ха ха ха

Не, те нямат никакъв проблем. Затварят очите, представят си мъжко дупе и движат напред-назад до финала. 

...

Детеееее. Айде малко си оправи терминологията! Говориш за хомосексуални, пък даваш трансесксуален за пример!

преди 9 минути, nikssi написа:

Различни са. 

знам едното може да се размножава а другото не - написаха като прочетох края на поста над моя

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

знам едното може да се размножава а другото не - написаха като прочетох края на поста над моя

Не е само това. Ама това каква връзка има с конвенцията идея си нямам. :D  Дращи си , не ми пречиш.

преди 1 час, darkterminal написа:

П.П. Има такъв параноичен синдром, на хора родени с отклонения, които толкова болезнено много искат да се впишат в нормалните, че тръгват против природата си и активно заклеймяват себеподобните си, така че да отведат всякакви подозрения от себе си.

Опааа, давай го веднага този синдром, може на английски, френски, руски или ако случайно го има и на български.
Той ще помоге ( ако съществува ) да разберем какво се случва в празните кратуни на католическите свещеници, особено на онези във Ватикана, понеже е публична тайна че има доста сбъркани между тях.
А ако не можеш да го посочиш, тогава пак наливаш вода в мелницата на джендър идеологията.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Има едно психическо разтройство на което един от признаците е склонност към фантазиране и "логическо" мислене, с цел да се покаже болния колко много бил акълен.

Учителката казала на децата.

– Деца, вие виждали ли сте Бог ?

– Не госпожо - отговорили децата

– Е, значи няма Бог - казала учителката.

– Деца, вие виждали ли сте мозъка на госпожата ? - попитал Иванчо

Всеки, който вярва, че няма душа е прав. Той/тя е психопат - те нямат души и вярват, че и всички други хора също нямат.

А примера с ембрионите го дадох, за да ви питам за лицемерието. Защо не се загрижихте още преди години, когато стартира даряването на яйцеклетки, с цел създаване на деца от трима родители? Как ще се чувства такова дете, когато разбере, че тази която го е родила не му е майка, а майка му е някаква ромка дарила яйцеклетките си срещу малко пари? Как ще му се измени психиката, м? Ами дете с баща-дарител на сперма? То никога няма да знае кой е и какъв е този датчанин, на когото е взело русата коса и светлите очи. Щото те там повечето са руси и светли.

Няма ли да развие съмнение в стойността и принадлежността си? Няма ли да се побърка? Мълчите.

Такива деца има много в България- самотна жена отива да я оплодят със сперма в някоя от клиниките и хоп- ето ти русо датчанче. Има и хомо-двойки с деца по тази процедура. Само че двойки от две жени. Даваха една такава при Карбовски преди 2-3 години. Имат дете от дарител на сперма и чакаха още едно, другата беше забременяла пак така, уж от същия донор.

преди 47 минути, Elaine написа:

То никога няма да знае кой е и какъв е този датчанин,

Може и белгиец

преди 50 минути, Elaine написа:

Няма ли да развие съмнение в стойността и принадлежността си? Няма ли да се побърка? Мълчите.

Щото е рано и спят. Като се събудят и ще почнат с глупостите

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Опааа, давай го веднага този синдром, може на английски, френски, руски или ако случайно го има и на български.
Той ще помоге ( ако съществува ) да разберем какво се случва в празните кратуни на католическите свещеници, особено на онези във Ватикана, понеже е публична тайна че има доста сбъркани между тях.
А ако не можеш да го посочиш, тогава пак наливаш вода в мелницата на джендър идеологията.

Нямаш проблем! Става въпрос за проста проекция, появила се в стремлението да се тушира комплекса за непълноценност, базиран на някаква форма на отбягващо разстройство на личността, породено от телесен или психически дефект, или етнически произход, или религиозна, сексуална или друга неординарна ориентация. В нашия случай движещите страхове базирани на етнически произход, религиозна принадлежност и особено на нетипична сексуална ориентация са доста добре проявени и различими. Въпрос на недълъг разговор с подходящ специалист е да се направи по-точен профил. Хубавото е, че формата е лека и няма да се налага да предписват задължително лечение... Лошото е, че от нея ще си патим ние...

П.П. Какво представляват проекция, комплекс за непълноценност и отбягващо разстройство на личността материали бол на английски, френски, руски, че даже и на български. Дерзай!

преди 3 часа, darkterminal написа:

Нямаш проблем!

Абе ти го дай като описан като диагноза, както ги давам аз с линк от ареиканските официални книги например.
1. Даваш линк към книгата в ПДФ
2. Даваш страницата на която е и ако има едни числа точно пред диагнозата ги пишеш и тях

преди 9 часа, Elaine написа:

Всеки, който вярва, че няма душа е прав. Той/тя е психопат - те нямат души и вярват, че и всички други хора също нямат.

Душице имам огромен проблем с думичката психопат, не ми е ясно ти какво разбираш под нея.
Какво е психопат според теб ?

преди 12 часа, Elaine написа:

То, какво и да кажем? В главата ти е такава каша, че не може да се разбере какво искаш да кажеш. Обнясни ми какво разбираш под душа и ще ти кажа дали го имам? Аз вярвам, в каквото вярвам, обаче тук темата не е нито за теология, нито за философия. Психопатията е състояние, което определено не разбираш. Само психопати и сектанти (фанатици) могат да вършат геноцид под каквато и да е форма, като с тази конвенция и цялостна, античовешка политика. А ти щом си им прихванала евтината пропаганда и им адвокатсваш, каква трябва да бъдеш?

Но да преминем към ембрионалният ти офтопик. Кой е длъжен да дарява на хора, които иначе си могат, но са избрали да се правят, че не могат? Да ги третира като нормални хора, с възпроизводствени проблеми, каквито нямат? Ето, пак даваш добър пример - еднополови двойки от жени, могат, осеменяват се както си изберат и отглеждат деца. Но тук проблемът е пак чисто физиологичен и статистичен. Това са две жени, които ще отгледат едно дете, максимум две. Защото ние хората сме моногамни, но и със стаден инстинкт. На практика мъжете хомосексуалисти не са толкова важни за възпроизводството, а жените. Мъжката роля може да се оцени само като родител и възпитател, обаче ако е мека китка, по-добре да стои далече от детето. Иначе от биологична, гледна точка и според нуждите на обществото, лесбийски двойки, това са загубени поколения. Техните деца, както и осиновените от гейове, пак според статистиката, най вероятно ще бъдат възпитани от лесбийските си родители в хомосексуализъм и либерастия и на свой ред ще станат хомосексуални, дори и да не са, защото ще го смятат за правилно. Това е отрицателна, геометрична прогресия. Не се иска много интелект, нито душа, за да прецени нормалният човек какво се цели с тази пропаганда. А като прибавим и "джендър" обучението сред нормалните деца, клиниките за смяна на пол на деца, които са взели да никнат сред "развитият" свят, а всяка такава процедура води до 100% стерилитет. Ясно е на къде се върви с тази пропаганда. Така, че говори ми за психопатия, не знаеш на кой свят се намираш, милейди, нито какви хора са ти влезли в главата.

преди 13 часа, Elaine написа:

Такива деца има много в България- самотна жена отива да я оплодят със сперма в някоя от клиниките и хоп- ето ти русо датчанче.

Ама ти сериозно ли?

преди 10 часа, M.Николов написа:

Ама ти сериозно ли?

Да, сериозно. Някои от тях и по телевизията са ги давали през годините. Просто не гледаш телевизия и не четеш вестници.

А тези, които не знаят какво е психопат, да потърсят в Гугъл. Има премното материали. Разбирам точно това, което съм прочела и което е широко известно. Не се правете на дръж ми шапката и на "Оу, ама аз не съм разбрал, не знаех".

преди 1 час, Elaine написа:

Не се правете на дръж ми шапката и на "Оу, ама аз не съм разбрал, не знаех".

Не се правят. Ако 10 човека гледат един и същи телевизор, все едно са десет различни телевизора. 

Цитат

На трето място, всеки опит да се наложи политкоректен новговор трябва да се пресича като опит за налагане на тоталитаризъм. Политкоректният новговор не е нищо друго, освен контрол над мисълта, а следователно управление на съзнанието и подсъзнанието. Това е по-зле от античното и северноамериканското робовладелство. Политкоректността и нейният новговор за измислени да изземат от информационно-смисловото пространство образците, понятията и термините, опасни за върхушката на Системата , за да няма населението в езика си определения на цял ред явни реалности – като „експлоатация“, „гнет“, „отчуждение“, за да може жертвите дори и да не могат да формулират своите интереси, своя дневен ред. Не е важно кое малцинство диктува своята форма на политкоректност – важен е принципът: малцинството да диктува волята си на мнозинството. Принципът е напълно класов, именно защо в последните 40 години, когато духовните фактори на производството стават решаващи, буржоазията активно налага политкоректност и субкултурата на малцинствата, призвани да унищожат класовите и национално-държавните форми на идентичност.

Проф. Андрей Фурсов

преди 8 часа, Elaine написа:

А тези, които не знаят какво е психопат, да потърсят в Гугъл. Има премното материали. Разбирам точно това, което съм прочела и което е широко известно. 

В гугъл има и джендърска идеология, ти от джендърски сайтове ли си се информирала отосно думичката психопат ?
Докато не дадеш определение на тази думичка, ще считаме че не ѝ знаеш значението и неправилно си се информирала от неподходящи фалшиви източници на незнание.
Ние информираните сериозни читатели искаме да ни дадеш определение от сериозни източници писани от големи професионални организации, например като американските. Казвам американските, понеже езикът им е доминантен та тях ги цитират най-много. Но ти можеш и от световната здравна организация да препишеш определение на който език разбираш, пак ще ни свърши работа. 

преди 14 часа, Elaine написа:

Не се правете на дръж ми шапката и на "Оу, ама аз не съм разбрал, не знаех".

Не искам да се заяждам, обаче не блестиш с интелект. Но има много плам в теб и чувство, че си част от нещо и то е най правилното. Фанатизъм... Идеална си за феминистки протест, там са все такива - много децибели, малко акъл, кравешки поглед и си нямат на идея какво точно искат и какво точно им пречи. А ако се опита човек да им обясни какъв точно им е проблемът и кой ги е подкарал на стадо и за какви интереси, пак стъклен поглед и децибели. Не си заслужаваш вниманието. Виж, господинът под теб вади интелект, но на него не мога да схвана какво му е участието тук. Хем не е за конвенцията, хем налива вода у неразбралите.

Много ми е тъжно за някои младежи и девойки, които са се увлекли по джендърската идеология и пропаганда. Напомнят ми за братята ни от Македония, на които как да им кажеш, че всъщност са "бугари"? Научени са да се противят на такива "внушения". Как да ги спечелиш или избавиш?

А онези пó на север пък били потомци на "древните укри", да се смееш ли, да плачеш ли?

преди 14 часа, Белгиеца написа:

В гугъл има и джендърска идеология, ти от джендърски сайтове ли си се информирала отосно думичката психопат ?
Докато не дадеш определение на тази думичка, ще считаме че не ѝ знаеш значението и неправилно си се информирала от неподходящи фалшиви източници на незнание.
Ние информираните сериозни читатели искаме да ни дадеш определение от сериозни източници писани от големи професионални организации, например като американските. Казвам американските, понеже езикът им е доминантен та тях ги цитират най-много. Но ти можеш и от световната здравна организация да препишеш определение на който език разбираш, пак ще ни свърши работа. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Психопатия

Отиди в някоя библиотека и потърси информация от дебелите книги, ако щеш. Аз не съм длъжна да ти търся. Аз нямам такива подозрения за себе си, че дотолкова да задълбавам в материала.

преди 8 часа, RagnerBG написа:

Не искам да се заяждам, обаче не блестиш с интелект. 

Казва човек, който не знае, че има такова нещо като психопат и мисли, че това е думичка измислена от американските филми и сериали за по-интересен сюжет.

Нали, признай си!;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.