Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 8 часа, A.com написа:

преди 14 часа, Мойра написа:

Всички мнения и решения на ББ са хвърчащи :D

Професионално изкривяване. Човекът е бил в казарма, а там  всяка заповед е предпоследна. При него всяко мнение и решение е предпоследно.

Tо и други са ходили в казарма, но не са като Борисов. Просто решенията не винаги зависят от него, даже в повечето случаи, пък нали трябва и обича да говори пред хората.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 8 часа, A.com написа:

Не питаш мен, ама ...

Пичове трябва някой от България да навие някоя мадама да се регистрира тука и да го покани миро по Скайп да му обясни някои неща. Трябва да е от родината щото иначе оня може да има акъл и да снифне връзката и ще усети че е ебавка с него. Та някоя нашенка да го поеме, да го отвори малко как се споделят интимни чувства, разбира се без да се среща с него. И да изкопчи от него разни тайни относно състоянието му. Па може и ако той се навие да си пусне уеб камерката на Скайпа да направи снимки тя и на по-късен етап да ги пусне тука. Имам предвид лятото когато е станало 40 градуса жега да го накара да си свали потника например, да се не поти. Може за да е по-убедителна да му покаже тя как се сваля вдигайки го през главата нагоре, да му потечат лигите по нейните прелести. Всичко това мадамата го прави за доброто на миро, да му покаже че жените не хапят а са добри. Понеже имам съмнения относно негов евентуален страх от жените. По английските телевизии в предаването undatable показват разни млади мъже, който не знаят как да подхванат разговор с млада жена. А иначе им се иска направо да се оженят следващата седмица ако някоя е съгласна да ги вземе. И са се записали в предаването по собствено желание с надеждата да се задомят.
Трябва да му помогнем на наш миро, да намери щастието и той. Евентуално, ако някоя рускиня живееща в Бъргария се навие да го пообразова по влюбване, тогава направо с един куршум уцелва два заека. Хем ще го излекува от страха му от жените, хем ще го приучи да не сънува кошмари с участие на Путкин в тях. Щото той сега е в постоянен страх от Путкин и непрестанно пише заклинания срещу него, както набожен човек прави заклинания против рогатия.
Понеже миро бидейки за содомистката исанбулска конвенция , което означава че е и за джендър образованието от детските градини направо, значи и ние на реципрочен принцип имаме същите права които той така охотно признава на джендърите, т.е. и ние имаме право да го образоваме него по нормалност и интимни отношения с жени.
Да се погрижим за правилната сексуална ориентация на миро, да му помогнем да не го е страх от жените и да си позволи да се излекува от фобията му от тях. При фобия от паяци например, пациентите ги излагат прогресивно първо на гледане на каратинки на паяци и после постепенно на приближаване до паяци. И леко по леко те даже успяват да ги оставят да им лазят по ръката паяците. 
Давайте идеи как да го спасим наш миро, закъсал го е човекът и има нужда от помощ.

преди 44 минути, Белгиеца написа:

Трябва да му помогнем на наш миро, да намери щастието и той.

Хайде, стига с тоя Миро. Това не е по темата. Направих тема специално за него и побързаха да я изтрият. А една от идеите беше да не се разводняват темите с дискусии за него/коментиране на особата му.

Отделно от това, мисля, че той е напълно удовлетворен от себе си, киснейки тук 24/7.

преди 46 минути, Белгиеца написа:

Давайте идеи как да го спасим наш миро, закъсал го е човекът и има нужда от помощ.

Аз на него достатъчно акъл съм му давал, без да е приел и един грам от него. Написаното си стои. Има възможност някой ден ДА РАЗМИСЛИ върху написаното. Дотогава, пък и след това, ОТГОВОРНОСТТА И ИЗБОРЪТ СА СИ НЕГОВИ. Точка. Още повече да се опитваш да спасяваш насила един трол, което е доброволен избор (не е станал такъв насила), е жалко.

преди 2 минути, Lumberman написа:

Направих тема специално за него и побързаха да я изтрият. 

Ама ти направи тема да му се подиграват, пък аз предлагам да му бъде помогнато.
Иначе казано ти пускаш тема колко крадливи са едни братчеди, пък аз предлагам да помогнем на конкретен индивид от малцинството да ходи на училище и се образова и да не му трябва да краде, щото си има заплата.
На човека му липсва обич от ближните, заради това досажда така из форума само в една посока само срещу едни мръсници и никога срещу другите гадове. Трябва да го социализираме започвайки от уреждането му с жена. Може и да е някоя с готово направено дете, ако го страх че не знае как се правят деца.
Трябва да вярваме в магическата формула на събирането на човек защитаващ джендър идеологията с друг човек от противоположния биологичен пол, при която магия първият да осъзнае грешките си и застане двърдо на правилната позиция срещу джендър идеологията.

преди 59 минути, Белгиеца написа:

Те и сега му се подиграват. Но темата не беше за това. Въпросите бяха сериозни. Както и да е.

преди 59 минути, Белгиеца написа:

Иначе казано ти пускаш тема колко крадливи са едни братчеди, пък аз предлагам да помогнем на конкретен индивид от малцинството да ходи на училище и се образова и да не му трябва да краде, щото си има заплата.

Белгиец, насила хубост не става. Не си хаби силите и ентуасиазма. Човекът не желае помощ, та той "няма една лъжа казана". За поне година във форума не съм видял един единствен случай, в който да е приел акъл от друг. С какво този ще е по-различен?

То е ясно, че Мирча има нужда от разни работи, но първото е да спре и да се отвърне от това, което му е основното занимание. Безработен да остане, с други думи. И да търси нормален живот и нормална професия. Всичко друго са празни надежди и приказки.

преди 9 минути, Lumberman написа:

То е ясно, че Мирча има нужда от разни работи, но първото е да спре и да се отвърне от това, което му е основното занимание. Безработен да остане, с други думи. И да търси нормален живот и нормална професия. 

Е па той вика че не му плащали за целенасочената пропаганда само в една посока.
Що де не се направим че уж му вярваме че не изкарва пари и да се опитаме да му помогнем по наш си начин ?
Например адин алкохолик ако не си признава че е такъв и поради това няма жена, понеже му бягат след второто му напиване, ние можем да се направим че му вярваме че не е алкохолик и да го запознаваме с разни жени.
Например докато не си признае че е алкохолик и потърси съвет как да се лекува от зависимостта му към алкохола.

преди 58 минути, Lumberman написа:

Безработен да остане

това не е хубаво,аз не мисля,че отворено общество,америка за България,сорос ги усигуряват или им внасят за безработица!да не мислиш че миро ще си подаде данъчна декларация като тебе например за доходите!:lol6:

преди 30 минути, glen написа:

това не е хубаво,аз не мисля,че отворено общество,америка за България,сорос ги усигуряват или им внасят за безработица!да не мислиш че миро ще си подаде данъчна декларация като тебе например за доходите!:lol6:

Напротив, това е първа стъпка в правилната посока, и не заради помощите, които биха евентуално получили. Тяхна си работа. Но човек може да отслабне на първо време и на второ да поосвободи ума си от шлаката и да почне да разсъждава.

преди 4 часа, Lumberman написа:

Tо и други са ходили в казарма, но не са като Борисов. Просто решенията не винаги зависят от него, даже в повечето случаи, пък нали трябва и обича да говори пред хората.

Мълчанието е злато, са казали старите хора. Като не се е научил кога да мълчи и кога да говори ще си носи срама(не, че му пука особено от това).

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Е па той вика че не му плащали за целенасочената пропаганда само в една посока.
Що де не се направим че уж му вярваме че не изкарва пари и да се опитаме да му помогнем по наш си начин ?
Например адин алкохолик ако не си признава че е такъв и поради това няма жена, понеже му бягат след второто му напиване, ние можем да се направим че му вярваме че не е алкохолик и да го запознаваме с разни жени.
Например докато не си признае че е алкохолик и потърси съвет как да се лекува от зависимостта му към алкохола.

Ако наистина не му плащат, от какво живее? Та той е по-цял ден във форума за политика? И защо гледат да не го пипат, ако не е специален/покровителстван, а просто си губи времето?

Ти ако искаш му вярвай, аз не му вярвам. За да има промяна в човека, трябва да има осъзнаване, изтрезняване. Дори и алкохоликът няма как да се спре, докато има кой да му снабдява пиенето и докато стои опиянен. Шансът му е, когато поизтрезнее и може да мисли малко по-ясно. И тъй като аз не считам Миро за алкохолик, а по-скоро за човек, който знае какво прави и го прави (за разлика от първия, чието съзнание е замъглено), то тогава за него няма оправия. Още по-малко без той да я потърси.

Хора, не усещате ли, че е някак извратено в тази тема да се занимаваме с личните проблеми на миро20? Много по-сериозни черни облаци са надвиснали над страната ни. Нека не се отплесваме, а да мислим с тях какво ще правим. А ако искаш да помогнеш на някого има хиляди други членове на форума, къде-къде по-разбрани хора от Миро. Или ти имаш време за потрошуванье?

Spoiler

преди 4 часа, Lumberman написа:

Хора, не усещате ли, че е някак извратено в тази тема да се занимаваме с личните проблеми на миро20?

преди 12 часа, Белгиеца написа:

Пичове трябва някой от България да навие някоя мадама да се регистрира тука и да го покани миро по Скайп да му обясни някои неща. Трябва да е от родината щото иначе оня може да има акъл и да снифне връзката и ще усети че е ебавка с него. Та някоя нашенка да го поеме, да го отвори малко как се споделят интимни чувства, разбира се без да се среща с него. И да изкопчи от него разни тайни относно състоянието му. Па може и ако той се навие да си пусне уеб камерката на Скайпа да направи снимки тя и на по-късен етап да ги пусне тука. Имам предвид лятото когато е станало 40 градуса жега да го накара да си свали потника например, да се не поти. Може за да е по-убедителна да му покаже тя как се сваля вдигайки го през главата нагоре, да му потечат лигите по нейните прелести. Всичко това мадамата го прави за доброто на миро, да му покаже че жените не хапят а са добри. Понеже имам съмнения относно негов евентуален страх от жените. По английските телевизии в предаването undatable показват разни млади мъже, който не знаят как да подхванат разговор с млада жена. А иначе им се иска направо да се оженят следващата седмица ако някоя е съгласна да ги вземе. И са се записали в предаването по собствено желание с надеждата да се задомят.
Трябва да му помогнем на наш миро, да намери щастието и той. Евентуално, ако някоя рускиня живееща в Бъргария се навие да го пообразова по влюбване, тогава направо с един куршум уцелва два заека. Хем ще го излекува от страха му от жените, хем ще го приучи да не сънува кошмари с участие на Путкин в тях. Щото той сега е в постоянен страх от Путкин и непрестанно пише заклинания срещу него, както набожен човек прави заклинания против рогатия.
Понеже миро бидейки за содомистката исанбулска конвенция , което означава че е и за джендър образованието от детските градини направо, значи и ние на реципрочен принцип имаме същите права които той така охотно признава на джендърите, т.е. и ние имаме право да го образоваме него по нормалност и интимни отношения с жени.
Да се погрижим за правилната сексуална ориентация на миро, да му помогнем да не го е страх от жените и да си позволи да се излекува от фобията му от тях. При фобия от паяци например, пациентите ги излагат прогресивно първо на гледане на каратинки на паяци и после постепенно на приближаване до паяци. И леко по леко те даже успяват да ги оставят да им лазят по ръката паяците. 

преди 10 часа, Lumberman написа:

То е ясно, че Мирча има нужда от разни работи, но първото е да спре и да се отвърне от това, което му е основното занимание. Безработен да остане, с други думи. И да търси нормален живот и нормална професия. Всичко друго са празни надежди и приказки.

преди 11 часа, Белгиеца написа:

на 6.03.2018 г. в 20:00, Lumberman написа:

Aма ти с щастлив край като по филмите го докара... Защо не оставиш Мира намира? Какво те интересува интимният му живот, че и правиш предположения и квалификации?

на 6.03.2018 г. в 18:43, Lumberman написа:

Това май вече е извън темата, ама аз бих се радвал за всяка жена, която стои далеч от мъж като Миро. Понякога жените са много глупави, но не и в случая. Ще вземе да му народи още мировци, ще стане сакатлък :)

Миро, ако мислиш да пишеш книга (което се съмнявам), не ме брой за копие, няма да я чета. Може да се спести мастило и хартия. Ще направиш и услуга на човечеството. Също не е добре да пращаш копие на Adler88, да не стане някой баш сакатлък. В сравнение с него, аз съм толерантен. Пък главата на раменете е ценен атрибут, с който шега не бива, пък дори човек да не я използва. Мюсюлманските главорези не си поплюват. Ти толкова сълзи изрони по "умерените" главорези в Сирия, някои викат, че "нямало добро, което да не остане ненаказано." Аз това не го броя за толкова добро, но наказанието си е наказание.

на 6.03.2018 г. в 18:23, Белгиеца написа:

Значи в твоя слуай ти криеш нещо относно липсата на женско присъствие. Случило ти се е нещо срамно и няма да го кажеш. Да де, ти няма да го кажеш, ама общественото мнение има право да търси обяснения. И като ти не обясняваш що си без жена, всеки ще си избира съм в какво да вярва.

Естествео че ъм с жена :) Но колко от тукашите хейтъри си питал нещо подобно ?? Колко са  споделяли  ? И защо ??  Нямате за какво да се хванете ? Да оплюете Миро ? Да го изкарате соросоид, гаден джендър, гей, и всичко каквото негативно се сетите ? Жена по скайпа, да пусне негови снимки...  да маструбирате върху тях :)  

Да пускате паяци и да гледате паяци...... WTF ?@?@?

Добре, но ...

Беггом  за разяснения и обсъждане в :

Хора, имате проблем бре :) И това не съм аз !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат от миро:

"Естествео че ъм с жена"

От който разбирам е че било против натурата му да напише подобно нещо и е направил две грешки = изпуснал е едно Н и едно С.
Направо се е разтреперил от ужас от подобна възможност да е в съжителство с жена.

Днес понеже Боко рапона заяви че оттегля истанбулската содомистка конвенция, нейните защитници повече няма да получават средства за да пишат в нейна защита.
Размина ѝ се на България джендъризацията, освен ако се не прибере от Европата СерГЕЙ и не спечели той изборите и стане премиер. Тогава дупе да ви е яко, всички ученици млади джендъри ще стават, както всички бяхме пионерчета и комсомолци задължително.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Днес понеже Боко рапона заяви че оттегля истанбулската содомистка конвенция,

Тази процедурна стъпка с какво те впечатли че не рабрах ? Просто процедура,  следствие от внесената за разяснение от Конституционния съд

Когато се произнесе, тогав аи ще има следващи.

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Размина ѝ се на България джендъризацията, освен ако се не прибере от Европата СерГЕЙ и не спечели той изборите и стане премиер. Тогава дупе да ви е яко, всички ученици млади джендъри ще стават, както всички бяхме пионерчета и комсомолци задължително.

И как така Сер Гей стана ваше най голямо зло ?

Нали до оня ден бяха заедно с г-жа Лъжа  - Корнелия, която СЪЩО се бореше за ПО СКОРОШНО приемане на конвенцията ?

https://baricada.org/2018/01/05/bsp-contra-bsp/

И  когато ви смениха опорките ,  иведнъж Сер Гей стана лош , ПЕС станаха лоши , и забравихте че конвенцията бе приоритет на ВСИЧКИ цоциалисти :)

Е на това аз викам цоциалистичекса ШИЗОФРЕНИЯ.

:)  :)

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Днес понеже Боко рапона заяви че оттегля истанбулската содомистка конвенция, нейните защитници повече няма да получават средства за да пишат в нейна защита.

Не бързай, Бойко неведнъж нещо е обещавал и заявявал, и после е правил точно обратното. Много обратен тоя Бойко!

На Миро колкото можеш да му вярваш на хвалебствията за Големия Брат отвъд океана, толкова му вярвай и за нещата от личния си живот, които споделя. Та, и него не го знаеш мъж ли е, жена  ли е - може всичко да е постановка? Нали така е модерно да се разсъждава, когато целта е да се прати дискусията в някое тресавище?

Иначе един трансджендър добре би му дошъл, да го учи на обноски и ценности.

пп

Вижте сега... Белгиеца може да му е много интересен моя хетеросекусалне живот, идея си нямам защо ...  но ... смешното е как игнорира  "обратните" в политиката, за сметка на... "педерастията".

Прекрсно олицетворение на поговорката... " Ти пари имаш ли  ? - не. .. еми тогава не си никакъв "сер"Гей, а си обикновен пед'ераст " :)

т.е . - Корнелия.

преди 4 минути, Lumberman написа:

На Миро колкото можеш да му вярваш на хвалебствията за Големия Брат отвъд океана

Цитат моля  ? Поне едно мое цитатченце в твое потвърждение  ? :) :)

преди 4 минути, Lumberman написа:

Конкретно  ? кое в моите обноски не ти харесва ?

Цитатче ? пример ?  Ще се коригирам веднага за твое удоволствие 

Ама цитирай поне едно де :)

Преди:

на 10/5/2017 в 16:52, Lumberman написа:
на 10/5/2017 в 17:52, miro20 написа:

Да ви имам "източниците " :):):):angry:

Сега:

преди 10 минути, miro20 написа:

И аз какво да кажа? С твоите камъни по твойта глава. Да ти имам източниците!

Иначе БСП-то и те игра играят. И винаги си показват лицето като дойдат на власт и то не е хубаво.. Дано тоя път ме опровергаят.

преди 19 минути, Белгиеца написа:

От който разбирам е че било против натурата му да напише подобно нещо и е направил две грешки

така го притискаш и не му даваш възможност да се самоопредели

преди 9 минути, Lumberman написа:

Преди:

Сега:

И аз какво да кажа? С твоите камъни по твойта глава. Да ти имам източниците!

Иначе БСП-то и те игра играят. И винаги си показват лицето като дойдат на власт и то не е хубаво.. Дано тоя път ме опровергаят.

Какво "с мойте камъни" бре :)

БСП бе ли ЗА конвенцията ? - БЕ за конвенцията. Че и правиха подписки ЗА нея.Че и  внсяха питания в парлмаента КОГА аджеба, ГЕРБ щ внесе а дневен ред  ПРИЕМАНЕТО .

Кой лъже тука  ?  май не аз а ? :)

Ето ти източник на който да вЕрваш безпрекословно : http://www.bspsf.bg/?go=news&p=detail&tg_articleId=981

:laughing4:

И още : https://clubz.bg/63660-govori_pes_nikoj_ot_bsp_ne_e_bil_protiv_istanbulskata_konvenciq

преди 13 минути, miro20 написа:
преди 14 минути, Lumberman написа:

Конкретно  ? кое в моите обноски не ти харесва ?

Цитатче ? пример ?  Ще се коригирам веднага за твое удоволствие 

Не съм казал нищо за твоите обноски. Но е добре да се учиш от първа ръка на ЛТБТ-ценности, нали затова натискате в тая тема. Или викаш, дай да я пробутаме на другите, ама за нас я не щем?

Аз си мисля, че бихте си паснали. И двамата ще бъдете безгръбначни. Иначе твоите обноски са известни надлъж и нашир във форума на Калдата... не могат да те сбъркат с друг.

преди 17 минути, miro20 написа:
преди 18 минути, Lumberman написа:

На Миро колкото можеш да му вярваш на хвалебствията за Големия Брат отвъд океана

Цитат моля  ? Поне едно мое цитатченце в твое потвърждение  ? :) :)

Ако прилагаше същия аршин за САЩ, както за Путин и Русия, щеше да е друго. Но ти си нарочно сляп за кирливите им ризи. Дори да не ги хвалиш от сутрин до вечер, защото ще бъде твърде очевидно, ти им вършиш мръсната работа тука, омаскарявайки конкуренцията... А САЩ по презумпция са антипод на всичко, против което плюеш. Иначе трябваше да плюеш и по господарите се, а не върви някак. Ама какво да те коментираме пак!?

Ти май не ги долюбваш американците, така ли? Изкара се русофил, сега и американофоб да не излезеш?! :)

преди 5 минути, Lumberman написа:

Не съм казал нищо за твоите обноски. Но е добре да се учиш от първа ръка на ЛТБТ-ценности, нали затова натискате в тая тема. Или викаш, дай да я пробутаме на другите, ама за нас я не щем?

Аз си мисля, че бихте си паснали. И двамата ще бъдете безгръбначни. Иначе твоите обноски са известни надлъж и нашир във форума на Калдата... не могат да те сбъркат с друг.

Ако прилагаше същия аршин за САЩ, както за Путин и Русия, щеше да е друго. Но ти си нарочно сляп за кирливите им ризи. Дори да не ги хвалиш от сутрин до вечер, защото ще бъде твърде очевидно, ти им вършиш мръсната работа тука, омаскарявайки конкуренцията... А САЩ по презумпция са антипод на всичко, против което плюеш. Иначе трябваше да плюеш и по господарите се, а не върви някак. Ама какво да те коментираме пак!?

Ти май не ги долюбваш американците, така ли? Изкара се русофил, сега и американофоб да не излезеш?! :)

Питах те за цитат.

Цитат няма.                 Само "Не съм казал.... Аз си мисля... Ако  прилагаше... Ти май ... "

Точка.Лумберман-зеро. Финито. :) 

Гоу хоум ,  трол

преди 22 минути, miro20 написа:

БСП бе ли ЗА конвенцията ? - БЕ за конвенцията. Че и правиха подписки ЗА нея.Че и  внсяха питания в парлмаента КОГА аджеба, ГЕРБ щ внесе а дневен ред  ПРИЕМАНЕТО .

Иначе тоя път си ги изловил бесепарите. Браво. И те се чудят на кого да служат, или да си дават вид, че служат. Нали трябва да се правят на опозиция на ГЕРБ? Ще ги видим.

преди 2 минути, Lumberman написа:

Иначе тоя път си ги изловил бесепарите. Браво. И те се чудят на кого да служат, или да си дават вид, че служат. Нали трябва да се правят на опозиция на ГЕРБ? Ще ги видим.

Благодаря.

Сега и ако се сетите че корена, "стълба" на анти-кнвенцията са именно на БСП, се надявам и на още изводи които разумен човек би си направил.

Но това, че БСП са за или против, нищо не промяна по съдържанието на документа. Онова лекенце Станишев щом натиска за нея, ясна е работата. Интересно ми е дали има разцепление в редиците на социалистите или всичко е пиар анти-Борисов.

Хехе... И кога Стани Шеф стана "лекенце" ???

За мен сатна пълно леке / до тогава бе по малко леке/ когато се отказа от евродепутттвото,  и обеща да се оттегли.

след кето "забрави" да се оттегли . :)

За мен от тогава стана пълно леке. За вас, обаче,. стана едва когато ви смениха опорките :)

Що не ревахте против конвенцията от момента когато Стани Шеф стана предедате на ПЕС , и лансираше конвенцията ?

а ?

То , между другото, да ви напомня, и до сега приемането на конвенцията е ПРИОРИТЕТ на   ПЕС

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.