Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Вождът сее „Апокалипсис“, за да стои на власт доживот

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

хехе

И ква стана тя ?

"цалата вертикал на властта е ангажирана с проблема"...

"придържаме се към  прекоръките на СЗО .... "  " не трябва да пренебрегваме / отмахиваться/ от препоръките им"

"ако трябва ще въведем и комендатски час....  ако трябва ще изолираме и села и градчета.... "  и т.н.

:) 

А мислехме е Беларус е бастиона...  Е да, ама не... и тях ги тресе голям страх... Лукашенко де...

преди 7 минути, Мойра написа:

Мутафчийски не е политическа фигура, но е лекар, а в случай на пандемия се слушат лекарите, а не разните му там пожарникари или теляци, пък били те и премиери.

Премиерът унижава специалистите от НОЩ, нареждайки им какво да правят, а те търпят и мълчат.

Какво падение!

Всички решения са на премиера, той не допуска някой друг да решава вместо него.

Извинявай, ама не виждам грам логика в твърденията ти . Особенно на фона че пандемита е глобална, и никакъв Боко Тиквоча не би могъл да влияе на тези глобални процеси

преди 5 минути, _Belial_ написа:

Царят наш предвидливо е затворил децата вкъщи, да не би някое детенце да го посочи с пръст и да викне насред площада: "Царят е гол!".

преди 9 минути, miro20 написа:

Абе ти не разбра ли че Миро въобще не му пука за твоето мнение. Нито за съвети. Нито тези мои фенове дето ме смятат за "боклук и тъпак" . На които и "добро утро" да кажа, те ще отговорят - ти си боклук и тъпак :)  И "гит бе гяур"  , " кой ти е бъркал някъде много ..." ... "на гроба ти ще пише..."  и т.н..

Въпросите ти ги зададох не за съвет, а за да оцениш необоснованата комплексарска помията която се сипе но не забелязваш и си сляп.

Аз това го доказах ясно и конкретно с цитати. И те хванах в лъжа . И в избирателно цитиране. Всичко си седи написано и аргументирано по назад.

Какво ревеш не мога да те разбера.

Попита, отговорих... Инак ми е ясно, че на миро му пука само за неговото мнение и че само той е прав и само той може да е ироничен и вулгарен... И че ми отказва да приеме, че цялото това отношение към себе си го създаде сам... Халал да му е на миро... Ма да не се сърди като му го припомнят...

преди 9 часа, _Belial_ написа:

но това си има обяснение

Ахаааа - Посочкото "Обяснителя"... :) Голямо обяснение от лични фантазии и проекции като на орангутан.

преди 9 часа, _Belial_ написа:

но само до първия шамар.

Малииии - къв батка само... Няма толкова страшен кат него. Даже и инфаркта е уплашил като го е посочил с пръст и му е наредил да си ходи... докато не се е разгневил.

Първосигналник си, дори и първосигнално реагираш на интелектуалната си безпомощност. Сигурно щото и тя е "от физически закон, от 4 клас". :)

преди 53 минути, _Belial_ написа:

очаквай опровержения от типа- аз ни беших, той беши. Или те беха...

мдаааа - няма такава умнотия ... и такъв умник. Този път - от обясненията се надигат и фантастични "очаквания". Направо "ясновидец"

преди 10 минути, darkterminal написа:

Попита, отговорих... Инак ми е ясно, че на миро му пука само за неговото мнение и че само той е прав и само той може да е ироничен и вулгарен... И че ми отказва да приеме, че цялото това отношение към себе си го създаде сам... Халал да му е на миро... Ма да не се сърди като му го припомнят...

...от 2015г... :) 

И не, никога не съм игнорирал ничие чуждо мнение , стига да не е хейтърско и спамерско, и да е по темата. Винаги съм приветствал такива.

Това че някои не го разбират и пригласят на хейтърите и спамерите, си е техен проблем.

преди 12 минути, darkterminal написа:

И че ми отказва да приеме, че цялото това отношение към себе си го създаде сам...

Виж, напълно съм наясно с това което съм създал към себе си . Това е изцяло коплексарска спамерска реакция на хейтъри. И това е очевидно.

Неслучайно ти дадох съвсем пресен пример - говоря нещо по темата, цитирам , и отсреща получавам епитети "боклук и тъпак" .

Аз нямам никакви угризения че съм цитирал или казал нещо неправилно , защото няма аргумент срещу това.

Проблема е в личностните нападки, заяжданици и нонстоп  изцяло безаргументирано хейтърство.

преди 15 минути, Мойра написа:

да викне насред площада: "Царят е гол!

ми... не смеят - детенцата. По форумите се дуят щото не им стиска по площадите. Гоуеми бунтари, революционери, народни говорители и защитници, смели и героични, нахакани и алтернативно информирани... ма само на раздувки - по детски.

преди 15 минути, _ramus_ написа:

Малииии - къв батка само... Няма толкова страшен кат него. Даже и инфаркта е уплашил като го е посочил с пръст и му е наредил да си ходи... докато не се е разгневил.

Осъзнаваш ли че живеем в един град? Не е чак толкова голям, колкото ти изглежда от малката ти дупка.

Тролските номера да ги отбелязвам ли по номера? Отново изваждане на думи от контекст?

Абе ти освен тролски номера друго можеш ли? Примерно "мост"?

преди 10 минути, _ramus_ написа:

ми... не смеят - детенцата. По форумите се дуят щото не им стиска по площадите. Гоуеми бунтари, революционери, народни говорители и защитници, смели и героични, нахакани и алтернативно информирани... ма само на раздувки - по детски.

Ти кога беше на площада да видиш какво смеят дечицата? Сложи си табелка другия път да те видя.

Така съм се смял на Борисов по Нова ТВ. Голям комик е. Шоумен. Срещу пандемията.

😀

преди 42 минути, _Belial_ написа:

До живот демек до началото на юли (лека му пръст тогава).

преди 1 минута, karadzha написа:

До живот демек до началото на юли (лека му пръст тогава).

Да залагаме ли кой ще го гръмне? Сърбина или "арабина".

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

94381829_10214901584046978_7914022304294

Добре обмислен атентат срещу пореден неудобен за властта журналист. Жалко. 

преди 13 минути, acnekt написа:

Добре обмислен атентат срещу пореден неудобен за властта журналист. Жалко. 

Той беше Камбана. Една от Камбаните.

Но на онбашията не му харесва да му дрънкат Камбани.

Атентат е точната дума за Милен. Брутално убийство.

правилно мислите за милен. ма не е лошо да си има тема за това убийство, дошло в перфектен момент. даже не го помним вече.

да живей корона вируса.

И понеже бай Реджеп го нападнаха с наци-реторика (а я мразим нацитата и обичам да ги ритам в устата), а той ви казва нещо, което не е негова приумица... Гугъл Транслейт:

Цитат

Коронавирусите заразяват хората редовно и са една от редица вирусни групи, които водят до симптоми, които съединяваме и наричаме обикновената настинка: кашлица, болки в гърлото, хрема, кихане и треска. Въпреки че това може да ви накара да се почувствате неразположение за няколко дни, те рядко са смъртоносни. Често срещаните коронавируси, причиняващи настинка, са с хората от известно време и затова ние имаме естествен имунитет към тях, намалявайки риска от смъртоносни инфекции.

https://theconversation.com/explainer-what-exactly-is-coronavirus-35456

Недейте така грубо, другия път, а?

Просто вероятно трябва да си изградим групов имунитет, и така. Дано. Освен, ако не е боен вирус - тогава - хладилниците. А нали знаете, че чичо Гошо и Фейсбук казват, че не е такова. :)

преди 49 минути, Mapuku написа:

правилно мислите за милен. ма не е лошо да си има тема за това убийство, дошло в перфектен момент. даже не го помним вече.

да живей корона вируса.

Той ще е във всяка тема. Винаги.

Ще говорим вместо него.

А той от Рая ще ни напътства.

Тези тук пишат разни работи:

Цитат

New coronavirus outbreak in northern China puts city of 11 million on lockdown

A student who had tested negative for coronavirus and had gone through a 14-day quarantine returned to the city or Harbin where the deadly bug was contracted by 70 people.

Authorities in China have placed a city on lockdown as the country battles to prevent a second wave of the potentially deadly coronavirus.

The city of Harbin in northern China has become the latest hotspot after a woman unknowingly infected 70 others after testing negative for Covid-19.

A 22-year-old student surnamed Han had returned to China from New York last month.

She had gone through a 14-day quarantine and showed no symptoms of the bug.

Harbin health authorities say she was a "silent carrier" of the virus.

Unaware, she went on to infect her neighbours who then hosted a gathering.

преди 9 часа, karadzha написа:

И Геерал Бостанджийски е луд за връзване

преди 8 часа, miro20 написа:

"ако трябва ще въведем и комендатски час....  ако трябва ще изолираме и села и градчета.... "  и т.н.

После да не ревеш пак на модераторите. 

Извадил си го от контекста.

Нали уж се фукаше, че си русофил. Пък не знаеш руски.

Споко, не си само ти. И Путлер Окурок му вади думите от контекста. И путлеристкия зомбоящик.

преди 8 часа, miro20 написа:

...от 2015г... :) 

И не, никога не съм игнорирал ничие чуждо мнение , стига да не е хейтърско и спамерско, и да е по темата. Винаги съм приветствал такива.

Това че някои не го разбират и пригласят на хейтърите и спамерите, си е техен проблем.

Виж, напълно съм наясно с това което съм създал към себе си . Това е изцяло коплексарска спамерска реакция на хейтъри. И това е очевидно.

Неслучайно ти дадох съвсем пресен пример - говоря нещо по темата, цитирам , и отсреща получавам епитети "боклук и тъпак" .

Аз нямам никакви угризения че съм цитирал или казал нещо неправилно , защото няма аргумент срещу това.

Проблема е в личностните нападки, заяжданици и нонстоп  изцяло безаргументирано хейтърство.

:offtopic_s:

Не ти ли омръзна да повтаряш едно и също през пост.Комплексари,хейтъри..спамери....И имаш наглостта да представяш това за "говорене по темата"...Чудя се къде ти е самоуважението....

Като изтъкнат познавач на всичко руско,предполагам ,че няма да се разсърдиш..но страшно много ми приличаш на един руски инструмент....балалайка...само с 3 струни...и триъгълна форма....

преди 16 часа, acnekt написа:

Другият симптом, който бе открит е липса на обоняние.

Това, за обонянието, е вярно. Преди около месец, за няколко дни, нямах никакво обоняние, като нямах други симптоми.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.