Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, M.Николов написа:

Да, някои " просветлени" продължават да си разпространяват фалшиви новини, важното е да се всява паника.

https://www.kaldata.com/it-новини/набедената-за-умряла-доброволка-в-тес-334983.html

Къде бил Стопфейка, ба си!?:D На една ръка разстояние само:D

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, karadzha написа:

Къде го изрови тоя пост, бе? Ба си, почна да ровиш из темата като торбестия от Русе:D 

хаха, не съм "торбестия" ама съм от Русе. Чакай нова тема. Че тази се налази със спам.

преди 2 минути, Kiddo69 написа:

Стават грешки, получил съм инфото преди Калдата. Нямаше друга информация. Извинения, няма да го проверявам, защото е безмислено.

Що, бе, може тук да бъркат.

преди 2 минути, Kiddo69 написа:

Стават грешки, получил съм инфото преди Калдата. Нямаше друга информация. Извинения, няма да го проверявам, защото е безмислено.

Сега изяснява ли ти се, защо някои твои познати не бързали да заемат категорична позиция по въпроса?

преди 1 минута, karadzha написа:

Що, бе, може тук да бъркат.

не си заслужава енергията. Вече няма значение. Това са последните напъни в подкрепа на ваксините.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Сега изяснява ли ти се, защо някои твои познати не бързали

не коментирам. не се чака два месеца да вземеш позиция. или имаш, или нямаш. ако два месеца не ти стигат... и пак, медиите служат на кого? на тези, които плащат. Кой плаща??? следи парите, следи парите...

преди 5 часа, acnekt написа:

Той беше и в Германия през 2017 

Милиони могат да умрат от био тероризъм.

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Той луд за връзване, ний му играйм по гайдата

Или пък просто е един умен човек, който е прозрял една вероятна опасност за човечеството и се опитва да го предупреди преди да е станало късно.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Или пък просто е един умен човек, който е прозрял една вероятна опасност за човечеството и се опитва да го предупреди преди да е станало късно.

мдаааа, не е лесно...

mercury.jpg

преди 8 минути, Kiddo69 написа:

опитва да го предупреди преди да е станало късно.

vaccinator.jpg

преди 1 час, Kiddo69 написа:

хм, сигурен ли си? вируси с патентни номера? може би не зависи точно от нас, но има виновни! Виждаме върха на айсберга.

vr.jpg

Това са картинки... Дай линк към патентите и какво е патентовано...

преди 30 минути, karadzha написа:

Къде го изрови тоя пост, бе? Ба си, почна да ровиш из темата като торбестия от Русе:D 

Объркал е хората... Това са думички от поста на Радул, който е точно над твоя за глада... Стават и грешки...

преди 20 минути, Kiddo69 написа:

... Това са последните напъни в подкрепа на ваксините.

...

Че какво им е лошо на ваксините? От няколко години насам се ваксинирам срещу грип... Веднъж на 10 години се ваксинирам срещу тетанус... Имам всички останали за стандартни ваксини от Татово време... БЦЖта, ГамаГлобулини, Диф-Тет-Кок, Рубеола, Варицела, Заушка и там сичко друго дето се полага... Лошо няма... Лошото е ако почнат да слагат чипове!

преди 13 минути, M.Николов написа:

Или се е намесил в нечий бизнес и ся го пляскат през ръцете...

преди 1 минута, darkterminal написа:

Това са картинки...

Мда.....и продължава с картинките, явно му хващат окото.:)

преди 13 минути, Kiddo69 написа:

мдаааа, не е лесно...

mercury.jpg

vaccinator.jpg

преди 2 минути, darkterminal написа:

Това са картинки... Дай линк към патентите и какво е патентовано...

ще ти пусна един- Ебола, останалите не ми се ровят... https://patents.google.com/patent/US20120251502A1/en

преди 1 минута, M.Николов написа:

преди 19 минути, Kiddo69 написа:

мдаааа, не е лесно...

mercury.jpg

...

Тфа са манипулативни картинки! Много е важно живачните съединения, които са във ваксината, дали са усвоими от тялото или не! И Второ, ваксината я си я сложиш веднъж годишно, я не... А водата се пие средно по два литра на ден 365 дена в годината, в продължение на 75 години (толкова приемам да е средната продължителност на живота)... Нормално е изискванията да са по-строги...

И още нещо, фармацефтичния бизнес иска и догодина да си купиш ваксина от тях, те не печелят нищо, ако те утрепат и се лишат от купувачи за продуктите си...

преди 16 минути, Kiddo69 написа:

ще ти пусна един- Ебола, останалите не ми се ровят... https://patents.google.com/patent/US20120251502A1/en

Накратко... Патентовани са методите за изолиране на два нови щама, както и различни продукти изолирани от тези щамове... Специално е указано, че тези щамове са изолирани от пациент в Уганда... Нататък мисля, че няма смисъл да продължаваме... Нищо престъпно няма в този патент...

преди 15 минути, darkterminal написа:

Че какво им е лошо на ваксините?

преди 3 минути, darkterminal написа:

И още нещо, фармацефтичния бизнес иска и догодина да си купиш ваксина от тях

Боб Кенеди за Бил Гейтс( машинен превод отдолу) и още една картинка от ЦРУ отдолу (няма връзка, но ми харесва). Лека нощ 🙂

“Vaccines, for Bill Gates, are a strategic philanthropy that feeds his many vaccine-related businesses (including Microsoft’s ambition to control a global vac ID enterprise) and gives him dictatorial control over global health policy—the spear tip of corporate neo-imperialism,” Kennedy accused in his Instagram account.

He also points out that Gates’s polio vaccination campaigns paralyzed 496,000 children in India between 2000 and 2017, causing his agency to be expelled from India and immediately lowering polio paralysis rates.

Other disastrous effects of Gates’s vaccinations were the autoimmune and fertility disorders that 1,200 girls suffered and the death of seven of them. They belonged to a group of 23,000 vaccinated girls from remote villages in India.

Among the resources used by Gates’s organization to enable the girls to be vaccinated were unethical practices such as pressuring girls to participate in the trial, intimidating parents, falsifying consent forms, and denying medical care to injured girls, according to the case now before the Indian Supreme Court, according to Kennedy.

Gates himself said at TED (Technology, Entertainment, and Design) talk, “Now if we do a great job on new vaccines,” the world population could be reduced. A month earlier he had pledged $10 billion to the World Health Organization (WHO) for that purpose.

In 2014, the WHO was accused of sterilizing millions of women in Kenya, through deception, and the evidence was found in the vaccines used. The WHO admitted that it had been working on that project for more than 10 years. Similar charges have been brought against the WHO in countries such as Tanzania, Nicaragua, Mexico, and the Philippines.

Gates is also accused of controlling international organizations such as the United Nations Children’s Fund (UNICEF), the Vaccine Alliance (GAVI), and the international health organization PATH, in addition to using their money to advance their projects and silencing those who reject mass vaccinations.

In addition, the Gates Foundation, owned by Bill Gates and his wife Melinda, is linked to more than 20 major international pharmaceutical companies and laboratories, to which it also donates money. These donations, which generate billions of dollars in tax deductions, create conflicts of interest.

While the preventive effects of vaccines are not in question, there are many complaints about the lack of transparency in their effects and content.

One of the most adverse components found in vaccines is mercury, such as thimerosal, a potent neurotoxin. In recent years children have received—through vaccines—doses of mercury 250 times higher than the safe limit for humans, unnecessarily.

There is also a high increase in autism in children. In 2014, 1.08 million children were diagnosed in the United States.

Dr. Doreen Granpeesheh, founder of the Center for Autism and Related Conditions in the documentary Vaxxed, explains that the incidence of autism in 1978 was 1 case per 15,000 children, very rare, and by 2014 was 1 case in every 50 children. By 2014, each child received about 46 vaccinations in the United States.

“Since the early 1990s the increase in cases has been so high and so rapid that it made me feel like I wasn’t going to be able to keep up,” Granpeesheh said.

It now it appears that Gates has found in the pandemic caused by the CCP Virus, which originated in Wuhan, China, an important opportunity to give a big push to the project he has cherished for decades.

Ваксините, за Бил Гейтс, са стратегическа филантропия, която захранва многобройните му фирми, свързани с ваксина (включително амбицията на Microsoft да контролира глобално предприятие за ваксиниране на ваксините) и му дава диктаторски контрол върху глобалната здравна политика - върха на корпоративния неоимпериализъм. " Кенеди обвини в профила си в Instagram.

Той също така посочва, че кампаниите за ваксинация срещу полиомиелит на Гейтс парализираха 496 000 деца в Индия между 2000 и 2017 г., което доведе агенцията му да бъде изгонена от Индия и незабавно да намали процента на парализа на полиомиелита.

Други катастрофални ефекти от ваксинациите на Гейтс са автоимунните и фертилни нарушения, които са претърпели 1200 момичета и смъртта на седем от тях. Те принадлежаха към група от 23 000 ваксинирани момичета от отдалечени села в Индия.

Сред ресурсите, използвани от организацията на Гейтс, за да даде възможност на момичетата да бъдат ваксинирани, са неетични практики като натиск върху момичетата да участват в процеса, сплашване на родители, фалшифициране на формуляри за съгласие и отказ за медицинска помощ на пострадали момичета, според случая, който сега е пред индиеца Върховният съд според Кенеди.

Самият Гейтс каза по време на разговора на TED (Технологии, Развлечения и Дизайн): „Сега ако свършим чудесна работа с новите ваксини“, световното население може да бъде намалено. Месец по-рано той заложи 10 милиарда долара на Световната здравна организация (СЗО) за тази цел.

През 2014 г. СЗО беше обвинена в стерилизиране на милиони жени в Кения чрез измама, а доказателствата бяха открити в използваните ваксини. СЗО призна, че работи по този проект повече от 10 години. Подобни обвинения са повдигнати срещу СЗО в страни като Танзания, Никарагуа, Мексико и Филипините.

Гейтс също е обвинен, че контролира международни организации като Детския фонд на Организацията на обединените нации (УНИЦЕФ), Ваксинния алианс (GAVI) и международната здравна организация PATH, в допълнение към използването на парите си за промотиране на проектите си и заглушаване на онези, които отхвърлят масовите ваксинации ,

Освен това фондацията Гейтс, собственост на Бил Гейтс и съпругата му Мелинда, е свързана с повече от 20 големи международни фармацевтични компании и лаборатории, за които също дарява пари. Тези дарения, които генерират милиарди долари от данъчни удръжки, създават конфликт на интереси.

Въпреки че превантивните ефекти на ваксините не са под въпрос, има много оплаквания от липсата на прозрачност в тяхното действие и съдържание.

Един от най-неблагоприятните компоненти, намиращи се във ваксините, е живакът, като тимеросал, мощен невротоксин. През последните години децата получават - чрез ваксини - дози живак 250 пъти по-високи от безопасната граница за хората, ненужно.

Също така се наблюдава висок ръст на аутизъм при деца. През 2014 г. в САЩ са диагностицирани 1,08 милиона деца.

Д-р Дорийн Гранпеех, основател на Центъра за аутизъм и свързани състояния в документалния филм „Ваксикс“, обяснява, че честотата на аутизма през 1978 г. е била 1 случай на 15 000 деца, много рядко, а до 2014 г. е 1 случай на всеки 50 деца. До 2014 г. всяко дете е получило около 46 ваксинации в САЩ.

„От началото на 90-те години увеличението на случаите беше толкова високо и толкова бързо, че ме накара да почувствам, че няма да мога да продължа“, каза Гранпееш.

Вече изглежда, че Гейтс е открил в пандемията, причинена от вируса на ККП, който произхожда от Ухан, Китай, важна възможност да даде голям тласък на проекта, който той лекува от десетилетия.

osama.jpg

преди 21 минути, Kiddo69 написа:

...

...

...

Робърт Кенеди е антиваксър и има интерес да оплюе Бил Гейтс от глава до пети... Дай мнение на независим източник... Ама не емоционална плява, а свестен анализ с референции към проучвания и резултатите от тях...

преди 24 минути, M.Николов написа:

Ей го терминатора:

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7250551

...

Тфа са популистки ходове... Съшо като Борис Джонсън дето пазарува от местния магазин, снима се с хората и кара велисопед...

преди 24 минути, M.Николов написа:

...

Дарк, хайде сега да те видя как ще оспорваш публикация в "инстаграм".:biggrin:

Това не го разбрах... Закачаш ли се нещо и ли наистина искаш да дискутираме нещо от инстаграм?

преди 1 час, darkterminal написа:

Това не го разбрах... Закачаш ли се нещо и ли наистина искаш да дискутираме нещо от инстаграм?

преди 1 час, darkterminal написа:

Робърт Кенеди е антиваксър и има интерес да оплюе Бил Гейтс от глава до пети... Дай мнение на независим източник... Ама не емоционална плява, а свестен анализ с референции към проучвания и резултатите от тях...

Точно тази публикация в инстаграм имах предвид да коментираш.:)

Аз публикации от инстаграм, Фейсбук и др. подобни соц. мрежи избягвам да използвам, освен в темите за празни приказки.

преди 30 минути, M.Николов написа:

Точно тази публикация в инстаграм имах предвид да коментираш.:)

Аз публикации от инстаграм, Фейсбук и др. подобни соц. мрежи избягвам да използвам, освен в темите за празни приказки.

Ми... Извиняай... Не съобразих... Нямам ни инстаграм, ни фейсбук... Не зхаех, че цитата е от там...

Корона вирусът е като оправдание за високата смъртност по света.
При статистика за средна продължжителност на живот 80г
и на база на статистиката, вдигане на възрастта за пенсиониране
:no-no:
начи, умрелите от вируса не ги слагаме в статистиката за средна продължителност на живот
и така отчитаме, че продължителността на живот се е увеличила
а на базата на статистиката, вдигаме песионната възраст и остават пари за крадене

ей, ама ногу умни са тея ве
знаят как да краднат от народа по света

у нашто маалъ, сичкото сигън да краде,
насреща им да тича, пак не мое  ги стигне

ногу пара съ краде ей...законно ве, а нашту сигън извън закона
и ас искам законно да крадна, ама онея дупетати не щат да го гласуват за да стане законно 
баси гретатунберковците

преди 5 часа, M.Николов написа:

Да, някои " просветлени" продължават да си разпространяват фалшиви новини, важното е да се всява паника.

https://www.kaldata.com/it-новини/набедената-за-умряла-доброволка-в-тес-334983.html

Радвам се че някои хора се научиха малко или много на фактчекинг :) 

преди 4 часа, M.Николов написа:

преди 4 часа, darkterminal написа:

Тфа са манипулативни картинки!

Аз ако кажа такива неща веднага ще ме обявят /отново/ за манипулатор, платен драскач, боклук и тъпак :)

Но пък се радвам защото виждам че моята позиция е правилна.

преди 5 часа, M.Николов написа:

Ако аз похваля така Бил Гейтс , не знам с какви комплименти ще ме засипят някои :) 

преди 9 часа, Радул написа:

На какво да се радваме Мирко?

Че именно черните прогнози за трупове и чували не се случиха. Мисля пределно ясно съм го казал.

преди 8 часа, Радул написа:

"Ако" мойто момче не е "факти", а предположение!

Факт е че имахме 56 починали а не 1056. И казах че и 58 да е можело , щом сме с двама по малко, това е успех. Защото можеше да са твои, мои роднини и т.н.

Ей на.. любимата ви Швеция е със 2194 починали. КАкво да говорим повече...

/сега тече брифинга с обновените данни/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

...

Аз ако кажа такива неща веднага ще ме обявят /отново/ за манипулатор, платен драскач, боклук и тъпак :)

...

Ако аз похваля така Бил Гейтс , не знам с какви комплименти ще ме засипят някои :) 

...

Стига рева па ти... Дръж се успешно... Един ден, като престанеш да лепиш етикети на хората, да ги спрягаш в сексуалните си фантазии и като започнеш да демонстрираш безпристрастен поглед върху нещата, без да налагаш своето виждане и позиция, като единствено правилните, ще започнеш да се радваш на нормално отношение...

Дерзай!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

преди 8 часа, miro20 написа:

измишльотини не ми се коментират .

А ето как се процедира в Чечня

А ха-ха-ха.Браво.Браво.Поредната ти красива издънка.След като кълнеше с все сили терориста Доку Умаров - днес цитираш сайта му.Сайт на групировка близка до Ал-Кайда.

Какво падение само.В преследване на низките си цели, ти, май не се спираш пред нищо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.