Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, M.Николов написа:

Радулчо пак се изложи. :) 

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, Мурка А написа:

а на вас как  Ви е  името госпожо 

Ами целия форум го знае Сергеев!

преди 10 минути, FusE написа:

Никой няма да те задължи да си имплантираш чип, както писах ако ще има чипосване ще е за хора които имат нужда от това, хора на който ще зависи живота от това, на теб, на мен защо да ни  слагат чип? 

Айде бе. :ph34r:  Застани с името си зад тия думи. Лесно се криете като мишоци зад измислени имена. 

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не виждам демонстрацията. Без нея звучи като твърдение.

преди 6 минути, miro20 написа:

Радулчо пак се изложи. :) 

С какво? Че няма демонстрация?

преди 3 минути, barbuncela написа:

Ами целия форум го знае Сергеев!

не съм сергеев 

Мурка Георгиев съм

Мурка ми е  артистичното име другото си е истинско 

Барбунцела ли ти е името ?

ето тук пише за експлозията в руска лаборатория 

https://www.theguardian.com/world/2019/sep/17/blast-sparks-fire-at-russian-laboratory-housing-smallpox-virus

току-що, nikssi написа:

Айде бе. :ph34r:  Застани с името си зад тия думи. Лесно се криете като мишоци зад измислени имена. 

Че аз ли ще чипосвам, да застане тук Benjamin Netanyahu да дава обяснение идеята е негова не моя. :D

Представи си чип тунинг бот на Сергеев   :D

преди 1 минута, FusE написа:

Че аз ли ще чипосвам, да застане тук Benjamin Netanyahu да дава обяснение идеята е негова не моя. :D

Представи си чип тунинг бот на Сергеев   :D

Майтап ти се вижда на теб, ама работата хич не е майтап. Нетаняху не е кой да е. Тоя може да накара половината лидери в света да научат казачок за 5 минути и да изнесат представление.

преди 1 минута, Мурка А написа:

защо всеки втори тук говори за някакъв си сергеев

Много е известен и много на вътре в научните среди, знае всичко и може да обясни всичко, имаше научен труд за извънземните, за черните дупки,за вируса и др.

преди 2 минути, Мурка А написа:

защо всеки втори тук говори за някакъв си сергеев

взел ви е ума 

Чудя се не ти ли омръзна? 

преди 3 минути, Радул написа:

Майтап ти се вижда на теб, ама работата хич не е майтап. Нетаняху не е кой да е. Тоя може да накара половината лидери в света да научат казачок за 5 минути и да изнесат представление.

Ще видим във времето, аз не вярвам че е възможно някой да те чипира ей така без целта да оправдава средствата което е водещо правило в бизнеса. 

преди 2 минути, FusE написа:

Много е известен и много на вътре в научните среди, знае всичко и може да обясни всичко, имаше научен труд за извънземните, за черните дупки,за вируса и др.

и аз знам някакви неща  за извънземните и черните дупки

дано и аз да стана като него 

преди 1 минута, Мурка А написа:

дано и аз да стана като него 

Ти си вече станал, не се напъвай повече 

преди 2 минути, FusE написа:

Ти си вече станал, не се напъвай повече 

я го опишете този сергеев с няколко думи

да  пресметна що за човек е 

преди 3 минути, M.Николов написа:

На Нетаняху са му обяснили на ухо, че говори глупости и той е млъкнал.:D

пффф   и сега , кой ще бъде в ролята на Антихриста ? Пак ще се отложи Апокалипсиса. :lol6:

преди 3 минути, M.Николов написа:

На Нетаняху са му обяснили на ухо, че говори глупости и той е млъкнал.:D

Вервай си. На тоя не са много хората, които могат да му обясняват нещо. Извън съветниците му де. Ама те пък му обясняват само когато ги попита.

преди 5 минути, Мурка А написа:

я го опишете този сергеев с няколко думи

да  пресметна що за човек е 

Не може лесно да бъде описан, всестрано развита личност с множество колебания в личностното си възприятие, половината регистрации във форума са негови вероятно. 

преди 3 минути, Радул написа:

Вервай си. На тоя не са много хората, които могат да му обясняват нещо. Извън съветниците му де. Ама те пък му обясняват само когато ги попита.

Помисли над това, какво ще се постигне с чипосване на децата в училище - нищо, кой ще финансира подобно нещо след като няма да има възвръщаемост  на инвестицията - никой. 

преди 1 минута, FusE написа:

Не може лесно да бъде описан, всестрано развита личност с множество колебания в личностното си възприятие, половината регистрации във форъма са негови вероятно. 

жалко аз нямам личностно възприятие

и сигурно има някакви връзки и му плащат на регистрация

и аз изкам  да изкарвам кинти от интернет 

ако може и аз да се уредя 

преди 3 минути, valkiria1 написа:

пффф   и сега , кой ще бъде в ролята на Антихриста ? Пак ще се отложи Апокалипсиса. :lol6:

Има много предложени кандидати, в момента най-обсъждания е Бил Гейтс.:P

току-що, M.Николов написа:

Има много предложени кандидати, в момента най-обсъждания е Бил Гейтс.:P

Той иска да ни чипира за да бъдем под негов контрол както Windows ,вероятно някой си представят Скайнет от Терминатор във фантазията си. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.