Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 40 минути, URIEL написа:

Такъв ни е манталитета!

Да бедни сме, ама като умрем от вируса се питам пак кой ще плаща сметки и кой ще работи?

Градски а кой ще плаща сметките като не работиш? Ей така от въздуха някакви парици валят. За съжаление трябва да го изстрадаме това НО след това трябва анализ и яко сритване на виновните за батака в зравеопазването и не само. Виж една заповед на здравния министър ,който и хал хабер си няма от професията. Два пъти се променя за няма и 24 часа. Тия не знаят какво правят.

Цитат

Тoвa, нa кoeтo cтaнaхмe cвидeтeли прeз пocлeднитe чacoвe – бaрикaдирaнeтo в Нaрoднoтo cъбрaниe, e дирeктнa прoвoкaция cрeщу държaвнocттa. Никoгa aз, прeмиeрът и прaвитeлcтвoтo нe cмe oткaзвaли диaлoг. Пocлeднaтa ми cрeщa c прoтecтирaщитe бeшe caмo прeди 9 дни – тoгaвa зa пoрeдeн път чух нoви иcкaния – зa зaщитeнa прoфecия, зa бoрca нa мeдицинcкитe cecтри, дa бъдaт извaдeни caмo cecтритe oт търгoвcкaтa дeйнocт нa бoлницитe, дa минaт в първa кaтeгoрия труд и рeд други.

Сега връщат назаден и пляскат от балконите ... ама преди ги плюха тия медицински работници. Същи управленци. 

Идва време за осмисляне и преки мерки от народа. 

Нищо лично дори към тролопитеците плъзнали да славят Боко Джипа.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, sliderum написа:

Афера.бг, публикувано е около час по-рано и е "подписано" като материал на сайта. Набляга се чий син бил диджеят, като че ли се е родил с повече права от останалите хора поради това?

Аз не видях да се набляга на това, а само да се споменава. То тука тоя младеж пак само некви критики и определения отнесе, във фейса що клетви има по негов адрес, лошо ще ти стане... включително и с летален акцент.

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Генерала шеф на кризисния щаб, излезе с 3 противоречиви твърдения (взаимноизключващи се), но калабалъка продължава да смята казаното от него за чиста монета.

Това не го разбирам, аз четох само едно изказване което бяха поместили тук(как въпросният г-н ходил до Испания, като се отбил и до Италия след което кацнал в София, качил се на влака от София до Варна и постъпил в болница във Варна, това общо взето беше информацията) , не знам какво точно имаш предвид.Иначе след този случай ще си имам едно наум и за инфото от генерала.

преди 1 минута, M.Николов написа:

г-н ходил до Испания, като се отбил и до Италия

Обратно през Италия в епицентъра и после за по кратко през Барцелона и оттам със самолет до София .... и после кой го знае как...

Абе тия на границата дойдат ли трябва да ги спират , да им правят тестове и директно в карантина. Кви са тия "екскурзианти" ...

преди 3 минути, nikssi написа:

Градски а кой ще плаща сметките като не работиш? Ей така от въздуха някакви парици валят. За съжаление трябва да го изстрадаме това НО след това трябва анализ и яко сритване на виновните за батака в зравеопазването и не само. Ви една заповед на здравния министър ,който и хал хабер си няма от професията.

И преди бяхме в криза.Мой приятел си взе болничен и го съкратиха от работа.Тази пандемия съвсем ще разкрие лицето на българския работодател и колко сме единни.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Това не го разбирам, аз четох само едно изказване което бяха поместили тук(как въпросният г-н ходил до Испания, като се отбил и до Италия след което кацнал в София, качил се на влака от София до Варна и постъпил в болница във Варна, това общо взето беше информацията) , не знам какво точно имаш предвид.Иначе след този случай ще си имам едно наум и за инфото от генерала.

Ооо, този пост не е свързан с младежа, а с други изказвания на генерала.

преди 30 минути, _Belial_ написа:

Не са много- няма и 70% от населението.

Няма да оставят народа без решение на този проблем, но в момента не е това на дневен ред. 

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Ооо, този пост не е свързан с младежа, а с други изказвания на генерала.

Е, аз не следя всичките му изявления, гледам предимно дали има нови случаи и къде са.

преди 13 минути, _Belial_ написа:

То тука тоя младеж пак само некви критики и определения отнесе, във фейса що клетви има по негов адрес, лошо ще ти стане... включително и с летален акцент.

Фейса е лудница, не се занимавам да следя какво се пише там по темата.

А някой знае ли какво става с тези емигранти дето цвъкат като мухи на...пацул насам-натам? Щото покрай другите медийни търчи-лъжи като че ли тях ги забравиха?

преди 5 минути, nikssi написа:

Обратно през Италия в епицентъра и после за по кратко през Барцелона и оттам със самолет до София .... и после кой го знае как...

Абе тия на границата дойдат ли трябва да ги спират , да им правят тестове и директно в карантина. Кви са тия "екскурзианти" ...

Бившата ми жена едвам успя да си прибере от Германия!

Автобусите бяха ескортирани с патрулки и всеки трябваше да попълни формуляр!Сега е под карантина на село!

А излезе е в затвора!Има контрол

преди 6 минути, URIEL написа:

И преди бяхме в криза.Мой приятел си взе болничен и го съкратиха от работа.Тази пандемия съвсем ще разкрие лицето на българския работодател и колко сме единни.

Банките не ги интересува какво е лицето на работодателя. Факт вече почнаха съкращенията.

преди 8 минути, nikssi написа:

Банките не ги интересува какво е лицето на работодателя. Факт вече почнаха съкращенията.

Ами и на моя приятел не му е лесно понеже има лизинги и заеми!

Толкова много хора имаше и преди вируса

Българинът го боли само когато го достигне и него! Той не мисли за другите!

Като почнем да умираме като в Италия ще говорим

преди 10 минути, skalata_73 написа:

А някой знае ли какво става с тези емигранти дето цвъкат като мухи на...пацул насам-натам? Щото покрай другите медийни търчи-лъжи като че ли тях ги забравиха?

Одеве мярнах по БНТ-то в централните новини, много кратко видео от граничен пункт. Познай от кое малцинство прибиращи се имаше на него, от първия път.

преди 3 часа, URIEL написа:

Ами и на моя приятел не му е лесно понеже има лизинги и заеми!

Толкова много хора имаше и преди вируса

Никога не било до такава степен. За събота и неделя онлайн продажбите паднаха с 90 % едва в понеделник тук там някой прави поръчки...което ще доведе до срив в икономиката. Не заради нашата мижава фирмичка, а заради убийството на дребния бизнес , който е основния донор на това умно уж правителство. Неадекватни решения, липса на основни продукти , в аптеките паника и ужас ... плащаш си здравни и квО ? Лекувай се сам брЕ , по телефона !

Е баси и простотията. Вие им вервайте още.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, sliderum написа:

Познай от кое малцинство прибиращи се имаше на него, от първия път.

Ще са напъна да позная, ама кълбото ми подсказва, че точно то ще разпали най яростно пандемията.

току-що, sliderum написа:

Одеве мярнах по БНТ-то в централните новини, много кратко видео от граничен пункт. Познай от кое малцинство прибиращи се имаше на него, от първия път.

Те ли сега са виновни?

Ти ако беще в Италия нямаше ли да искаш да се прибереш?

току-що, URIEL написа:

Те ли сега са виновни?

Проблема според мен не е в прибирането, а в безотговорното отношение на тези дето ни се обясняват по телевизора.

И пак според мене, решението е не само да се поставят веднага под карантина, а да се поставят под карантина в някакви лагери. Защото под домашна карантина трудно могат да се контролират. Нямаме такъв ресурс, а не е необходимо жандармери да ги вардят като падари.

Откъде лагери? Ами държавен резерв имаме, сега и парса от ЕС. Как китайците направиха болници с хиляди места за нула време. 

Ние що не можем? Щото явно парите ще отидат за друго. Или голяма част от тях. 

преди 3 минути, nikssi написа:

Никога не било до такава степен. За събота и неделя онлайн продажбите паднаха с 90 % едва в понеделник тук там някой прави поръчки...което ще доведе до срив в икономиката. Не заради нашата мижава фирчичка, а заради убийството на дребния бизнес , който е основния донор на това умно уж правителство. Неадекватни решения, липса на основни продукти , в аптеките паника и ужас ... плащаш си здравни и квО ? Мекувай се сам брЕ , по телефона !

Е баси и простотията. Вие им вервайте още.

Ти явно имаш голяма фирма, за да ги знаеш тези неща.

За събота и неделя ако бяха умрели 90 процента от хората се чудя дали на някого щеше да му пука.Сигурно, ама ако бяха умрели родителите му! Иначе са просто проценти

Аз лично вярвам ,че има вирус и хората умират

преди 9 минути, URIEL написа:

Те ли сега са виновни?

Къде съм писал аз нещо за вина? Освен това, дали искам или не искам да се прибирам, при извънредно положение, не е в моето право да го осъществя. След като е риск за здравето най-малкото на близките ми, които са в България  - не, не бих се прибрал.

преди 10 минути, URIEL написа:

Те ли сега са виновни?

Ако след ден ти се разхождат из Плевен, пак ли така ще мислиш?

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Проблема според мен не е в прибирането, а в безотговорното отношение на тези дето ни се обясняват по телевизора.

И пак според мене, решението е не само да се поставят веднага под карантина, а да се поставят под карантина в някакви лагери. Защото под домашна карантина трудно могат да се контролират. Нямаме такъв ресурс, а не е необходимо жандармери да ги вардят като падари.

Откъде лагери? Ами държавен резерв имаме, сега и парса от ЕС. Как китайците направиха болници с хиляди места за нула време. 

Ние що не можем? Щото явно парите ще отидат за друго. Или голяма част от тях. 

Можем и трябва!

Бившата не смее да излиза и така трябва да е! Заради детето си и заради другите е отговорна!Носят и храна и всичко от което се нуждае

преди 3 минути, M.Николов написа:

Ако след ден ти се разхождат из Плевен, пак ли така ще мислиш?

Няма разхождане!

Ние в Плевен бяхме първи и знам какво е.

Аз с очите си съм видял как ги прибират

Патрулки след всеки автобус и след всеки ама то като не си го видял няма как да знаеш.

току-що, M.Николов написа:

Нали ги знаеш как обичат да спазват правила.

Тук вече трябва да ги затворят

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.