Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, ncl написа:

Няма да е от българите обаче...

Няма причина да е така.

Всъщност винаги е било така, по-време на големи кризи са зачевани най-много деца.

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Всяко зло за добро, викаш. :)

Абсолютно!

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Прави ми впечатление и това "Стойте си вкъщи". При грипно заболяване принципно свежия въздух и слънцето действат много положително.

Виж сега какво е предимството да живееш в еднофамилна къща с двор, независимо на село или в града.

Днес чух, че в село Генерал Тодоров(община Петрич), на собственик на магазин, в който е имало 3 клиента е наложена глоба от 7 000 лв. На собственик на заведение(кафене) в село Струмяни(община Струмяни) е наложена глоба от 5 000 лв, защото заведението е работело и е имало клиенти.

А някой хора здраво го закъсаха:

89554251_1959133307545212_80415171199862

То тез професори... от 10 мин до 96 часа четох от различни места за различни повърхности. 

преди 40 минути, A.com написа:

Виж сега какво е предимството да живееш в еднофамилна къща с двор, независимо на село или в града.

Днес чух, че в село Генерал Тодоров(община Петрич), на собственик на магазин, в който е имало 3 клиента е наложена глоба от 7 000 лв. На собственик на заведение(кафене) в село Струмяни(община Струмяни) е наложена глоба от 5 000 лв, защото заведението е работело и е имало клиенти.

А някой хора здраво го закъсаха:

89554251_1959133307545212_80415171199862

О, да. Аз живея в къща и когато (а не ако) наложат да не се излиза от вкъщи, аз ще съм облагодетелстван. Градинката е мъничка, но си е градинка. Какво ще правят тея в апартаментите. То ще луднеш. Аз поне бих луднал. Друг е въпроса, че предпочитам апартамент (по къщата винаги има какво да се прави и е съпроводено с пари и време - отложиш ли го и парите и времето, които трябва да отделиш се удвояват и утрояват), но това е друга тема.

преди 18 часа, Кико написа:

:)  А на мен пари ще върнат ли ;)  

Ще бъде жест от тяхна страна, ако за м.април минем без такса (вкл. и за TV)!

преди 3 часа, M.Николов написа:

Мат и Ноа Колвин са типично балкански имена, да.

Те британци и американци никога не търсят печалба от действията си.:hush:

https://www.24chasa.bg/novini/article/8309766

Нямаш чувство за хумор    😀. Ми той си е американец, само физиономията му е балканска.

7E65D195-2040-464D-8756-56AA8714B506.jpeg

преди 4 минути, dedidi написа:

Не бих се надявал...

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Истерясването. И сега тези отгоре знаят неща, дето не ни ги казват. И го правят за добро. Така предполагам.

Не знам дали е за добро, но е ясно, че доста неща ни спестяват.

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Не знам дали е за добро, но е ясно, че доста неща ни спестяват.

Па българина е свикнал. И за това си има едно наум. И за съжаление се оказва прав винаги. В конкретния случай не са само нашите, дето крият. Бат Бойко май доста се издъни с една реплика. И никой журнал не я коментира. Ако това го беше казал Борис Джонсън, лелемайко.

Не ми се чете назад. Най-сетне, един от развъдниците и сборни пунктове на вируса - Банско, са го затворили. Щото туризъм хубаво, ама не и пир по време на криза. Одеве пък се накараха и на тъпите нашенски хурки, хвръкнали да си правят приключения извън България, щото напипали евтини оферти, нехаейки за короната и развели фусти по целия свят и съответно блокирани кой където е сварен. Щото ревали на посолствата, че не могат да се приберат сега.

преди 28 минути, Мальчик Бананан написа:

О, да. Аз живея в къща и когато (а не ако) наложат да не се излиза от вкъщи, аз ще съм облагодетелстван. Градинката е мъничка, но си е градинка. Какво ще правят тея в апартаментите. То ще луднеш. Аз поне бих луднал. Друг е въпроса, че предпочитам апартамент (по къщата винаги има какво да се прави и е съпроводено с пари и време - отложиш ли го и парите и времето, които трябва да отделиш се удвояват и утрояват), но това е друга тема.

Я сега си представи, че ти забранят и в градината да ходиш, за да не опрашиш някоя пчеличка :P Много гадно ще е да гледаш градината от прозореца.  

преди 28 минути, dedidi написа:

Пари не ми трябват, но се смея  на това, което предлагат. Миналия месец сключих 3 договора с оператори и всички ми предлагаха хиляди мегабайти и хиляди минути. Аз им казвам, че на месец говоря  10 минути макс и че харча 2500 МБ макс, те не разбират и пак ми предлагат неограничени разговори, 30 000 МБ, незнам си колко платени канала, дето ще плащам за тях 40 лева ако не си подновя договора...казвам и на оная, аз телевизия на таблета или телефона не гледам. Ама не, те си знаят, HBO  е безплатно за 2 години, Max  е безплатна и куп други уж безплатни. И накрая като забравя да си подновя договора, плащам 40-50 лева отгоре, щото на канал искат по 8-9 лева.  Тая година така ме измамиха, не ми се обадиха, че договора изтича и платих 13 лева сметка отгоре.  И това пак е малко, сега ако забравя, 2022-ра ще платя 40 лева отгоре :)  А те ни лъжат, че дават нещо безплатно. Аз на Networx  плащам близо 40 лева и се налага да се ограничавам поне с един пакет - Маx Sport  или Diema Xtra.  На 3-мата ни оператори, дето говоря макс 10 минути на месец, плащам около 60 лева. Значи аз на месец плащам стотина лева за интернет и 10 минути разговори в мрежата ;)  Толкова давам и за бензин до работа. Значи ми отиват 200 лева, за да работя и да се забавлявам по интернет, включително тук.  Затова и се смея на подобни промоции. Не само че не ми трявба това, което ми предлагат, а и бих им върнал 90% от това, за което си плащам и не ползвам! 

преди 1 минута, Мальчик Бананан написа:

На втората седмица съм луднал. Глупости. След четири дена макс. И то с алкохол.

След 4 дена на алкохол, секи ше лудне :)

преди 17 минути, sliderum написа:

Не ми се чете назад. Най-сетне, един от развъдниците и сборни пунктове на вируса - Банско, са го затворили. Щото туризъм хубаво, ама не и пир по време на криза. Одеве пък се накараха и на тъпите нашенски хурки, хвръкнали да си правят приключения извън България, щото напипали евтини оферти, нехаейки за короната и развели фусти по целия свят и съответно блокирани кой където е сварен. Щото ревали на посолствата, че не могат да се приберат сега.

Циганска окупация заради COVID-19 в Столипиново

А тези кой ще ги затвори?!

току-що, darkterminal написа:

След 4 дена на алкохол, секи ше лудне :)

Ко каиш? 4 дена? Не го казвай това навън. 

преди 1 минута, ncl написа:

Нямам идея.

https://www.kaldata.com/it-новини/стартира-специален-сайт-който-следи-р-331727.html

Цитат

От сайта всеки може да се информира за броя потвърдени случаи по населени места и области в България, както и за техния статус. 

https://esribulgaria.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/6e2c968cf38540f29a4311295dce390f

преди 20 минути, ncl написа:

Тези си имат естествена имунизация. Голи и боси по снега са калени към всичко. Няма спин, няма грип за тях.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.